NederlandReview

  Ervaringen Pathé Thuis

  Het is vrijdagavond. Je wilt iets ondernemen maar eigenlijk niet je huis uit. Had je maar een bioscoop in je eigen huis.

  Door Pathé Thuis wordt deze droom realiteit. Met deze service kan je de nieuwste films gewoon thuis op je bank kijken. Het plezier van de bioscoop met de comfort van je eigen huis. Bij Pathé Thuis betaal je per film. Want je wilt waarschijnlijk alleen betalen voor wat je écht kijkt. Een account aanmaken is volledig gratis. Je betaalt simpel via iDeal, creditcard of Paypal per film die je wilt kijken.

  Klinkt te mooi om waar te zijn? Op NederlandReview kan je de beoordelingen en reviews van andere klanten lezen. Op deze manier check je makkelijk of andere gebruikers goede ervaringen hebben. Zo kan je met een gerust hard je account aanmaken en die nieuwe comedy kijken die je nog niet had gezien. Laat ook jouw mening achter als je al wel gebruik hebt gemaakt van Pathé Thuis. Zo kunnen toekomstige klanten profiteren van jouw ervaringen.

  Over Pathé Thuis

  Iedereen kent natuurlijk de bioscoopketen Pathé. Al jaren is Pathé de meest geliefde, grootste en meest vooruitstrevende bioscoopketen van Nederland. Pathé is in 1898 opgericht in Frankrijk door de gebroeders Pathé. Inmiddels bestaat de bioscoopketen al meer dan 120 jaar en hebben ze filialen verspreid door België, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Afrika en natuurlijk Nederland.

  De gebroeders Pathé vonden dat films een mooie manier was om verhalen te vertellen. En zonder hun passie waren bioscopen niet zoals ze nu zijn, met 3D-brillen, grote schermen en veel kleuren. Zij geloofden toen wat het bedrijf nu nog steeds geloofd en wilt voortbrengen: de wereld wordt een stukje mooier als je je even afsluit van de dagelijkse sleur door je onder te dompelen in alle emoties die horen bij film.

  Door Pathé Thuis is dit nu nog makkelijker. Met de service van Pathé Thuis beleef je nu keer op keer weer de nieuwste films in je eigen thuisbioscoop.

  Pathé bij jou Thuis

  Diensten

  Wekelijks vult Pathé Thuis nieuwe films toe aan het assortiment, direct uit de bioscoop. Zo kijk je altijd naar de nieuwste films, van Oscar winnende arthouse films tot de grootste blockbusters.

  De service is beschikbaar op meerdere apparaten. Je kan kijken op je laptop, tablet of telefoon maar ook op je Apple TV, Smart TV, Xbox One, Playstation of Android TV. Ook kan je via een Google Chromecast of Apple Airplay makkelijk de film streamen van je telefoon of tablet naar je televisie.

  Jouw ervaring

  Pathé Thuis is er trots op dat ze deze innoverende manier van films kijken in je eigen huis naar jou toe kunnen brengen. Kunnen zij toch nog iets verbeteren? Of ben je juist tevreden over de service? Twijfel niet om een review te schrijven en te plaatsen op NederlandReview. Of lees de al bestaande beoordelingen en reviews van klanten die jou voorgingen.

  Pathé Thuis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pathé Thuis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pathé Thuis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pathé Thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pathé Thuis actief?

  Pathé Thuis is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pathé Thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.