NederlandReview

  Ervaringen Aon

  Aon Beoordelingen
  Benieuwd naar wat de ervaringen van andere mensen met Aon zijn? Aon is een verzekeraar in Nederland. Het bedrijf biedt allerlei producten om risico’s te beperken. Zo levert Aon bijvoorbeeld een autoverzekering of een motorverzekering.

  Over Aon
  Aon is onderdeel van een veel groter bedrijf Aon plc in Londen. Het wereldwijde concern heeft 500 kantoren in 120 landen, op deze kantoren werken meer dan 66.000 mensen. Aon is dus een grote verzekeraar. De naam Aon is een Keltisch woord voor eenheid. Met de naam Aon wil de kracht van het geheel, een kerntaak al verzekeraar, inzetten om haar klanten te bedienen.

  Aon Nederland houdt zich bezig met het afdekken van risico’s. Iedere beslissing die je neemt heeft bepaalde gevolgen. Of het nu gaat om autorijden, of als het gaat om beleggen. Aon vindt het belangrijk om risico’s in kaart te brengen en waar nodig voldoende af te dekken. Op deze manier is het mogelijk om verantwoorde beslissingen te maken.

  Naast het afdekken van risico’s van zakelijke partijen richt Aon zich ook online op de particuliere consument. Het bedrijf biedt goedkope verzekeringen aan aan particulieren.

  Aon iets voor studenten? Aon legt het uit.

  Diensten Aon
  Aon kan dus risico’s voor het bedrijfsleven afdekken, maar ook voor particulieren levert Aon een goedkope verzekering. Dit pakket wordt Aon Direct genoemd. Aon Direct is een online verkeringspakket. Omdat de verzekering alleen online verkrijgbaar is, is Aon direct een goedkope verzekering.

  Aon Direct is een compleet verzekeringspakket voor particulieren. Wie op zoek is naar een goedkope autoverzekering, een goedkope motorverzekering of een andere goedkope verzekering is bij Aon Direct aan het goede adres. Aon Direct bestaat daarnaast uit nog een aantal andere goede verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een goede inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering bent u bij Aon Direct aan het goede adres, maar ook voor minder voor de hand liggende verzekeringen kunt u bij Aon terecht. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloftsverzekering.

  Aon Direct biedt dus een breed palet aan goedkope verzekeringen voor particulieren. Alle producten van Aon Direct zijn online af te sluiten. Natuurlijk hoeven niet alle verzekeringen van Aon Direct afgenomen te worden. Er kan gekozen worden voor verschillende modules bij Aon Direct. Zou houdt u zelf de controle over welke risico’s u af wilt dekken. Een goedkope verzekering is natuurlijk fijn, maar te veel verzekeren doet dit effect weer teniet.

  Klachten Aon
  Als u een klacht heeft over Aon, dan kunt u die telefonisch stellen op een lokaal nummer. De klantenservice is van 08:00 tot 18:00 beschikbaar. Daarnaast heeft Aon een speciaal noodnummer voor ernstige schade. Als u een vraag per e-mail aan Aon Direct stelt wordt deze binnen 5 dagen behandeld.

  Heeft u al ervaringen met Aon of Aon Direct? Deel uw ervaringen hieronder. Zo kunnen andere gebruikers van deze site beter beoordelen of ze zich ook moeten gaan verzekeren bij Aon Direct.
   

  Goede bruiloftsverzekering of autoverzekering? Lees wat Nederlanders van Aon vinden, zodat u met een gerust hart kan overstappen

  Aon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7,2
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  7

  Prijs

  7,2

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Chaos

  Frits21-10-2017

  Autoverzekering AON opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn. Door AON schriftelijk bevestigd. Toch blijven ze premie incasseren. Schriftelijke belofte van restitutie wordt niet nagekomen. Toen zelf maar de onverschuldigde, maar toch geīncasseerde premie verrekend met de premie van de resterende verzekeringen. Nu word ik lastig gevallen met aanmaningen. Mailen en bellen helpt niet. Emails worden niet beantwoord en aan de telefoon krijg je slechts te horen 'sorry, onze administratie is een chaos geworden'.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede ervaring

  Frank van Overveen10-09-2016

  Vorig jaar overgestapt, geen spijt van gehad.
  We zijn goedkoper uit en worden netter behandeld dan bij de voorganger. Dit is gewoon een professioneel bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Keurig

  Benno02-08-2016

  Makkelik geregeld en nu ben ik goed verzekerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Betrouwbaar

  Sam B.20-07-2015

  Al jaren bij AON en eigenlijk nooit de problemen waar je wel eens over leest bij verzekeraars. Dus ik blijf hier gewoon zodat ik zeker weet dat het goed gaat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Jammer

  Edwin Wiegers15-07-2015

  Ik werd echt slecht geholpen bij mijn autoverzekering. Onderhandelen over de dagwaarde duurde lang en ze boden veel te weinig. Heb er uiteindelijk nog wel iets bovenop kunnen lullen maar dit kan echt niet. Ik zoek een nieuwe.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Ruitschade zonder eigen risico!

  Bart Preuter14-07-2015

  Ik had een flinke scheur in mijn voorruit. Laten maken en niks hoeven te betalen. Geen eigen risico. Dat is nog een service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Prima verzekeraar

  Sjoukje S.08-07-2015

  Mijn ervaring is dat AON op een professionele, snelle en vakkundige manier communiceert met klanten. Ook als je problemen hebt. Kunnen nog veel bedrijven wat van leren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Bruiloftverzekering

  Gaston 08-07-2015

  Ik heb een bruiloftverzekering afgesloten voor de zekerheid. Ze beloven je dat de meeste dingen gedekt zijn. Weet niet of dat echt zo is want ik had het uiteindelijk niet nodig, ging allemaal helemaal goed op de trouwerij. Maar is niet zo duur en is makkelijk bestellen, dus is het wel waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Aon

  Uw beoordeling