145 bedrijven

Financieel

...

  Financieel

  Vermogen opbouwen is niet makkelijk, maar vermogen behouden is nog moeilijker. Vermogen kun je opbouwen door werken en sparen, de loterij winnen, of geld investeren of beleggen. Wil je gaan beleggen, wat is dan de juiste belegging, en welk rendement kun je verwachten?

  Levert sparen nog wat op tegenwoordig, of kan ik beter mijn geld investeren in goud, olie of vastgoed? Welke succesverhalen zijn er, wat zijn de ervaringen van andere Nederlanders met bedrijven die mijn geld kunnen beheren? Welke bedrijven zijn betrouwbaar en werken voor mij, en welke bedrijven zijn alleen maar op mijn geld uit? Wat gebeurt met mijn gegevens, zijn deze veilig?

  Vindt uit welke bedrijven je kunnen helpen je vermogen op te bouwen en te beheren. En vindt uit welke valkuilen er zijn, en welke bedrijven je beter kan vermijden. Eerlijke meningen en ervaringen van onze gebruikers helpen je de juiste keuze te maken.

  Allereerst even een korte uitleg over vermogen. Vermogen is het totaal aan je bezittingen, minus het totaal aan je schulden. Dus als je een huis hebt gekocht, dan is de waarde van het huis een deel van je vermogen. De hypotheek is weer een schuld en moet je van je vermogen aftrekken. Spaargeld kun je wel weer bij je vermogen optellen.

  Het opbouwen van een vermogen is vaak wel te doen, voor sommigen wat sneller dan voor anderen. Als je elke maand geld apart kan houden, ook al is het maar een klein beetje, dan bouw je hiermee ongemerkt een vermogen op. En dat gaat de ene maand wat sneller dan de andere, onverwachte uitgaven kunnen weleens de opbouw van vermogen in de weg lopen. Om onverwachte kosten te kunnen betalen, is het altijd goed wat geld opgespaard te hebben.

  Voor veel mensen is sparen de eerste manier waarop zij beginnen met een vermogen op te bouwen. Als je vermogen groot genoeg is, kun je zelfs overwegen dit te gebruiken om misschien een jaar vrij te nemen, of vroeger met pensioen te gaan. Daarom is het verstandig een goede partij in te schakelen om je te helpen met je vermogen op te bouwen, maar zeker ook om het in de toekomst goed te beheren. De kosten die je hiervoor betaald zijn de extra inspanning absoluut waard.

   

  Wat houdt sparen in? 

  Sparen is iedereen wel bekend, dit is de makkelijkste en oudste manier om vermogen op te bouwen. Met spaargeld bouw je een buffer op om onverwachte kosten op te vangen, of om dure, toekomstige, uitgaven te financieren.

  Natuurlijk is het voor iedereen anders hoeveel je kan sparen, maar zelfs een klein bedrag per maand kan al helpen om onverwachte kosten te kunnen betalen.Met de huidige lage rente, die bijna op 0% zit, is sparen niet interessant om een vermogen op te bouwen, maar meer om een zakcentje apart te zetten voor extra uitgaven.

  Vaak kijken mensen alleen naar de rente die de bank biedt, maar het is belangrijk ook te kijken naar de betrouwbaarheid en professionaliteit. Sparen gebeurt traditioneel via de bank, zoals Aegon of Knab, maar tegenwoordig zijn er meer commerciële bedrijven die spaarrekeningen aanbieden, zoals bijvoorbeeld Brand New Day of Independer.

  Met een rente die lager is dan de inflatie, betekent het dat je spaargeld elk jaar minder waard is. Bovendien moet je belasting betalen voor spaartegoeden boven € 30.000.

  Vanwege deze redenen kiezen veel mensen tegenwoordig voor andere oplossingen om hun vermogen op te bouwen en te beheren, zoals investeren of beleggen.

  Als je toch liever spaart dan dat je risico loopt met beleggen of investeren, kun je op onze pagina Sparen een lijst vinden van partijen die je daarbij kunnen helpen.

   

  Wat zijn de risico's en voordelen van beleggen?

  Beleggen is een tijdlang populair geweest, omdat het rendement van een belegging veel hoger was dan de rente op een spaarrekening. Toen de crisis toesloeg in 2007-2008, en de risico's van beleggingen toenamen, hebben veel mensen gekozen hun geld terug te trekken uit hun beleggingen en deze weer op een spaarrekening te storten.

  Als je geld belegt, investeer je dat eigenlijk in een bedrijf of een groep bedrijven. Als het bedrijf goed presteert krijg je jaarlijks dividend uitgekeerd, en wordt je belegging steeds meer waard. Dat betekent dat je wanneer je je belegging verkoopt, je meer krijgt dan je ervoor hebt betaald, nog boven op de jaarlijkse dividenduitkering. Maar dat betekent ook dat beleggingen in een bedrijf wat niet goed presteert, minder waard worden na verloop van tijd.

  De meeste mensen zijn bekend met beleggen in bedrijven of de beurs, maar je kunt ook beleggen in onroerend goed, scheepvaart, valuta, grondstoffen of cryptocurrency zoals Bitcoin.

  Elke belegging kent risico's, sommige hoger dan anderen. Hoge risico's leveren meestal meer rendement op, maar de kans dat je alles kwijtraakt is ook een stuk groter.

  Tegenwoordig kun je ook zelf beleggen via internet, wat interessant kan zijn als je verstand hebt van beleggen. De websites die dit aanbieden beloven je te helpen, en beweren dat je tegen praktisch geen kosten enorme winsten kan maken. Ook hier geldt, zorg dat je goed op de hoogte bent van de risico's.

  Als je geen tijd of zin hebt om je beleggingen in de gaten te houden, en alle nieuwsberichten te volgen die van belang zijn, schakel dan een betrouwbaar bedrijf in. Dat kan via een bank als ABN Amro of Binck Bank, maar ook via een verzekeraar als Nationale Nederlanden of Zwitserleven. Maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden, Lendahand of Funding Circle zijn niet-traditionele partijen die vaak meer mogelijkheden bieden, of tegen betere condities, dan de traditionele partijen.

  De bedrijven die zich bezighouden met beleggen hebben we verzameld op de pagina Beleggen, met een directe link naar alle beoordelingen van onze gebruikers, zodat je zelf eerst kan bepalen welk bedrijf het best bij je past.

   

  Wat is het verschil tussen speculeren en beleggen?

  Een andere, risicovolle, vorm van vermogensopbouw is speculeren. Dit wordt nogal eens verward met beleggen, maar er zijn wat fundamentele verschillen. Iemand die belegt, doet dit vaak voor langere periode, en een belegger zal dan ook niet snel reageren wanneer de markt zakt.
  De geschiedenis toont aan dat de aandelenbeurzen over een langere periode meestal omhoog gaan, hoewel het soms erg lang kan duren.

  Bij speculeren gok je op een koersstijging of koersdaling op korte termijn. De rendementen van speculeren zijn vaak spectaculair, tot soms wel 30% of hoger, maar alles verliezen komt ook regelmatig voor.

  Speculeren moet je eigenlijk alleen doen als je je niet door je emotie laat lijden, en dagelijks hiermee bezig wilt zijn. Voor speculanten zijn de online tools heel goed geschikt, je kunt direct zelf reageren zonder dat je eerst een andere partij moet inschakelen.

  Zeker als je gaat speculeren, of dat nu via binaire opties, turbo’s of sprinters is, zorg dat je een betrouwbare partij kiest. Kies je voor een partij als Gold Investment, wat je geld in goudmijnen belegt, of wil je bijvoorbeeld beleggen in ETFs, of kies je toch liever voor 24option, waarbij je in binaire opties belegt? Op onze pagina Speculeren hebben we partijen verzameld die je helpen een keuze te maken.

   

  Wat zijn cryptocurrencies en hoe kan je investeren in Bitcoins?

  Cryptocurrencies kent iedereen wel van Bitcoin. Deze oorspronkelijke digitale munteenheid is de meest bekende, en op dit moment ook de meest waardevolle. Toch is dit alleen maar één van een grote groep cryptocurrencies.

  Cryptocurrencies staan op dit moment enorm in de belangstelling, zeker sinds Facebook heeft aangegeven met een eigen cryptocurrency te komen. Dit heeft direct tot (negatieve) reacties geleid van Centrale Banken en politici, dus de toekomst moet uitwijzen of dit succesvol wordt.

  Als je besluit in crypto’s te investeren is het belangrijk zeer goed te onderzoeken hoe de munt zich onderscheidt, wie erachter zit en wat de plannen voor de toekomst zijn.

  Met meer dan 1600 verschillende cryptocurrencies, is het moeilijk te kiezen welke de beste is. En met waardes die kunnen variëren van een paar centen tot € 20.000 is het wel belangrijk hier een goede keuze te maken.

  Investeren in crypto’s is een risico, Bitcoin was op een gegeven moment zo’n € 20.000 waard, maar is in een paar maanden gezakt naar ruim € 3.000. Dit maakt speculeren in crypto iets wat veel kan opleveren, maar ook veel kan kosten.

  Crypto’s hebben een extra nadeel, namelijk dat er best wel wat techniek bij komt kijken. Je kunt de munten die je aankoopt bewaren op je eigen pc, op papier, of bij een online handelaar. De eerste optie, je eigen pc, heeft als risico dat, bijvoorbeeld bij een crash of virus, je munten kunnen verdwijnen en niet meer terug te krijgen zijn. Bewaren op papier heeft hetzelfde risico bij bijvoorbeeld brand of inbraak. Een hardware Wallet zoals Cryptomaan die aanbiedt kan een goede oplossing zijn.

  De optie om een externe partij je Wallet te laten beheren lijkt het veiligst. Diverse inbraken in het verleden bij deze crypto bedrijven, of bedrijven die plotseling ophielden te bestaan, tonen aan dat dit ook een risico kan zijn. Dit risico kun je verlagen door te kiezen voor een betrouwbare partij. De beoordelingen op onze site helpen je hierbij.

  Sommige partijen bewaren niet alleen je crypto’s, maar kunnen ook helpen om je vermogen te laten groeien door met jouw crypto’s te handelen. Vaak hebben ze hiervoor geautomatiseerde systemen, bijvoorbeeld bij BitcoinRevolution. Anderen, zoals ICOCryptex maken het makkelijke in crypto’s te handelen.

  Omdat door de bomen het bos bijna niet meer te zien is, hebben we op de pagina Cryptocurrencies een overzicht gemaakt van partijen die je helpen om crypto’s te kopen en verkopen.

  Je kunt veel geld verdienen door crypto’s aan te schaffen als de prijs laag is, maar je kunt ook veel verliezen. Bijvoorbeeld door Bitcoin te kopen toen deze € 20.000 waard was, of door een onbetrouwbare partij te gebruiken. Lees daarom altijd de reviews en ervaringen op deze site!

  Hoe kan ik snel geld overmaken en wisselen?

  Geld overmaken kan natuurlijk gewoon via de bank, dit doen we eigenlijk dagelijks. Maar er zijn gevallen waarbij het sneller en makkelijker is om een andere partij te gebruiken. Zeker bij betalingen naar of vanuit het buitenland zijn partijen als GWK-kantoor (Travelex), TransferWise of Azimo een interessante optie.

  Bij veel van de nieuwe partijen kan je niet alleen maar geld overmaken en wisselen, maar ze geven je vaak ook een prepaid creditcard, zonder de kosten van een normale creditcard.

  Een overzicht van partijen die je kan gebruiken om geld over te maken, een creditcard aan te vragen of geld in het buitenland te wisselen, vind je op onze pagina Geld overmaken & geld wisselen. Lees de reviews van onze gebruikers en kies de partij die voor jou het best is.

  Let op!

  Zoals met alles in het leven geldt ook bij het vergroten van je vermogen dat je meer rendement kunt krijgen door meer risico te nemen. Door slim om te gaan met je inkomsten en uitgaven, is het mogelijk een vermogen op te bouwen. Investeren, speculeren en sparen zijn allemaal mogelijkheden, met meer of minder risico.

  Neem geen risico met geld wat je niet kunt missen! Gebruik geld wat je niet (direct) nodig hebt. Leen geen geld om te beleggen of speculeren, daarmee vergroot je alleen maar het risico.


  AxiTrader
  1 reviews

  Zoek je een handelsbedrijf om zaken via bepaalde vormen van beleggen te doen? Wellicht is AxiTrader voor jou een ideaal bedrijf. Lees via Nederland...

  easyMarkets
  1 reviews

  Ben jij op zoek naar een market maker? Kijk wat klanten hebben ervaren bij easyMarkets? Dit is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrij...

  CryptoSoft
  2 reviews

  Overweeg jij je in de wereld van de cryptovaluta te gaan wagen? Laat je dan eerst adviseren door de consumenten die je zijn voorgegaan. Hier lees j...

  Coinmerce
  2 reviews

  Cryptocurrency is tegenwoordig behoorlijk onder de aandacht gekomen. Er zijn al best wat mensen die in deze vorm van digitaal geld handelen en hier...

  IQ Option
  1 reviews

  Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

  BlockFi
  1 reviews

  Ben je op zoek naar een kredietmarkplaats? Wellicht is BlockFi een ideaal platform voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klante...

  CORUM Investments
  1 reviews

  Ben je op zoek naar een investeerdersbedrijf? Wellicht is Corum Investment voor jou een ideaal bedrijf. Bekijk via NederlandReview wat de objectiev...

  The News Spy
  1 reviews

  Bitcoin en andere cryptocurrency is op het moment razend populair. Het kan haast niet anders of je hebt wel eens van digitaal geld gehoord. Daarom ...

  FXTM
  2 reviews

  Handel drijven is tegenwoordig zo makkelijk nog niet. Je hebt te maken met aandelen, beursindexen, valutawisselingen en nog andere ingewikkelde con...

  Binck
  3 reviews

  Wil je zelf beleggen om wat extra geld te verdienen? Of wil je vast sparen voor jouw pensioen? Of heb je geen ervaring met geld beleggen en wil je ...

  Nationale Nederlanden Zorg
  2 reviews

  Voor sommige zaken is het verstandig je te laten adviseren door de consumenten voor jou. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van (...

  Lender & Spender
  39 reviews

  Een lening afsluiten, doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt van tevoren alle informatie hebben en zeker weten dat je niet in financiële probl...

  Bigbank
  15 reviews

  Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito&rsquo...

  Bitcoin Profit
  2 reviews

  Je hebt vast wel eens van Bitcoin gehoord. Maar wat je ermee kunt doen is niet altijd even duidelijk. Misschien heb je al een paar Bitcoins in je b...

  CrossLend
  9 reviews

  Overweegt u om een kapitaal te reserveren voor investeringen? Lees dan eerst de reviews over CrossLend. Deze pagina biedt ook nuttige informatie al...

  Today's Groep
  4 reviews

  Hoe zouden andere mensen hun ervaringen met beleggen van Today’s Groep zijn? Mensen die een vormogen hebben opgebouwd zoeken naar mogelijkhed...

  10trade
  2 reviews

  Wilt u ook weten of beleggen met 10trade een opstap voor u kan zijn om meer vermogen op te kunnen bouwen? Lees alle reviews van klanten die al reed...

  SecurFinance
  2 reviews

  Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit ...

  Beleggingspanden.nl
  4 reviews

  Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

  Grond Investment
  4 reviews

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de grondmarkt? Grond Investment stelt specialist te zijn en klanten te helpen met het str...

  bunq
  52 reviews

  Bunq noemt zich "bank of the free", maar wat bedoelen ze daarmee? Is deze bank anders dan andere banken, zoals ABN-Amro of de Rabobank? Wat doen ze...

  Brand New Day
  26 reviews

  Wat wil jij doen als je met pensioen bent? Wil je dan eindelijk dat tweede huis in Grindelwald of Bangkok kopen? Dan is het slim om vermogen op te ...

  Graydon
  3 reviews

  Ongekend! Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zi...

  Vondellaan Vastgoed
  9 reviews

  Alles wat met geld te maken heeft is eigenlijk wel riskant. Toch wil je jouw vermogen wel zoveel mogelijk laten groeien. Op een spaarrekening lukt ...

  Thinq
  4 reviews

  Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit...

  WestStein
  1 reviews

  Wil je gemakkelijk met een kaart kunnen betalen zonder veel gedoe of kosten? Misschien heeft WestStein dan wel de oplossing voor je.Maar wat zal de...

  TradersOnly
  2 reviews

  Wilt u ook uw geld gaan beleggen en dit professioneel aanpakken? En bent u daarom op zoek naar een partner die u hierbij kan helpen, dan kunt u bij...

  Lendico
  9 reviews

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lendico? Nieuw in Nederland is Lendico! Misschien is het bij het grote publiek nog niet zo bekend. Zeer...

  Xtrade
  1 reviews

  Heeft u zich verdiept in het handelen met CFD’s en lijkt het u wel iets? Dan heeft u een broker nodig, een vertrouwde partner om zaken mee te...

  Lendahand
  8 reviews

  Denkt u er over om armere landen te helpen, door wat geld te investeringen in kleine ondernemingen? Krijgt u die lening echter wel terug, en levert...

  ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket
  23 reviews

  Wilt u graag weten wat anderen over de Abn Amro Credit Card zeggen? Lees dan de reviews, meningen en beoordelingen op Abn Amro Credit Card. Het is ...

  Bitpanda
  2 reviews

  Zoek je een platform met als specialisatie het kopen en verkopen van cryptocurrencies? Wellicht is Bitpanda een interessant bedrijf voor jou. Bekij...

  Saxo bank
  7 reviews

  Reviews over de Saxo bank Wat vinden consumenten van de Saxo bank? De Saxo bank heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen (Denemarken) en heeft een st...

  Independer
  32 reviews

  Natuurlijk wil je zo laag mogelijke kosten als het gaan om verzekeringen, hypotheek en andere maandelijkse lasten. Daarbij kan het land der financi...

  Swishfund
  13 reviews

  Het oprichten van je eigen zaak of bedrijf is niet makkelijk. Allereerst moet je aardig wat geld hebben om überhaupt te kunnen starten. Daarna...

  IG markets
  6 reviews

  Ontdek wat anderen over IG markets zeggen. NederlandReview is een website waar iedereen een beoordeling, review en zijn mening achter kan laten ove...

  Zwitserleven
  8 reviews

  Het is belangrijk om te denken aan later. Dit geldt als je jong bent en moet bedenken welk werk je tijdens je werkende leven wilt doen. Maar ook da...

  Finzie
  10 reviews

  Voordat je een huis kunt gaan kopen wil je natuurlijk weten wat de hoogte is van de hypotheek die je kunt krijgen op basis van jouw inkomen. Het is...

  Openbank
  20 reviews

  Je hebt misschien weleens een tram voorbij zien rijden met daarop reclame voor Openbank. Maar wat is Openbank eigenlijk? Waarom is deze bank vernie...

  Trade360
  13 reviews

  Wat? Wat vinden anderen van Trade360? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over trade360.com. Kies erv...

  Flatex
  10 reviews

  Droom jij er al jaren van om te beleggen maar deins je altijd terug voor de transactiekosten die daaraan verbonden zijn? Dan is Flatex wellich...

  Wise
  28 reviews

  Online bankieren zonder bank, gaat dat wel goed? Is het betrouwbaar? Veilig? Wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Hoe gaat het in zijn werk als er...

  Savedo
  20 reviews

  Lees nu echte ervaringen van klanten over dit bedrijf! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goed...

  AllesOverCrypto
  10 reviews

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je zonder ervaring, kennis en kapitaal in crypto kunt handelen? Zou je graag meer willen weten over Bitcoi...

  Raisin
  118 reviews

  Het kan handig zijn om wat spaargeld op de bank te hebben. Natuurlijk wil je dan wel een betrouwbare bank kiezen of een spaarrekening om je geld te...

  Stockpair
  2 reviews

  Is uw nieuwsgierigheid naar de handel in binaire opties en paar opties ook gewekt. Misschien is het dan tijd om eens een goede handelaar te zoeken ...

  XE Money Transfer
  2 reviews

  Voor zaken, familie of aankopen in het buitenland moet je soms een geldbedrag naar het buitenland sturen. Dat kan via verschillende partijen, waaro...

  iFOREX
  11 reviews

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden.Wow, wat anderen zeggen over iFOREX! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beo...

  GWK Travelex
  42 reviews

  Wilt u alles weten over het bekende wisselkantoor? Lees dan snel verder en ontdek wat andere bezoekers zeggen over GWK Travelex. Geld wisselen is o...

  The Bitcoin Code
  11 reviews

  Iedereen kent de Bitcoin ondertussen wel. Bij de Bitcoin Code koop je niet direct Bitcoins, maar wordt er gebruik gemaakt van de bitcoinwereld...

  BridgeFund
  3 reviews

  Soms heb je even wat extra geld nodig. Maar geld lenen is niet altijd even makkelijk. Één bedrijf dat je hierbij wil helpen is Bridge...

  Lynx
  3 reviews

  Wanneer je wat geld over hebt kun je dat natuurlijk op een spaarrekening laten staan. Maar met de huidige lage rentestand levert je dat bijna niets...

  Sparen-en-beleggen.nl
  2 reviews

  Bent u ook benieuwd wat anderen vinden van Sparen-en-beleggen.nl? Lees dan de reviews op NederlandReview. U zult niet de eerste zijn die moppert ov...

  Azimo
  3 reviews

  Heb jij wel eens geld naar het buitenland gestuurd? Dan weet je natuurlijk dat je te maken hebt met wisselkoersen en andere kosten die gemaakt word...

  Bitvavo
  54 reviews

  De digitale valuta worden steeds populairder. Begrijpelijk als je er in mee wilt gaan, maar ook begrijpelijk als je eerst benieuwd bent naar de rev...

  NIBC
  18 reviews

  Wanneer je een hypotheek nodig bent of op zoek bent naar een spaarrekening, kun je daarvoor onder andere terecht bij NIBC. Zij hebben zich volledig...

  Gold Investment
  30 reviews

  In onze geschiedenis heeft het monetaire systeem veel dalen en pieken meegemaakt. De waarde van de valuta in sommige landen is sterk gestegen en in...

  WorldRemit
  15 reviews

  Online geldtransfers doen is ondertussen de gewoonste zaak. Uiteraard wil je natuurlijk wel met een betrouwbare partij in zee gaan. Laat je daarom ...

  Wirex
  4 reviews

  Veel beloningsprogramma’s belonen je met krediet, airmiles of echt geld. Er zijn er echter maar weinig die je van crypto kunnen voorzien. Cry...

  Aegon
  14 reviews

  Met geld omgaan is aardig riskant. Toch is het af en toe nodig. Sparen, beleggen. Er kunnen zomaar een aantal dingen tegelijk gebeuren waardoor je ...

  BeleggersPlaats
  4 reviews

  Stel, je hebt wat geld opzij gezet, en wilt dit gaan beleggen omdat de spaarrente van tegenwoordig historisch laag is. Dan kun je dit geld beleggen...

  ABN AMRO Beleggen
  5 reviews

  Is beleggen ook iets voor jou? De spaarrente is op dit moment zo laag, dat veel mensen ervoor kiezen om hun geld te beleggen. Het kan een inte...

  eToro
  10 reviews

  Ook schoon genoeg van het feit dat u over uw spaargeld bijna geen rente ontvangt? Of heeft u wat geld opzij gezet, wat u wel even kunt missen, dan ...

  ANWB Creditcard
  22 reviews

  Als je overal wilt kunnen betalen, ook in het buitenland en ook als het nu niet meteen financieel goed uitkomt, dan kun je ervoor kiezen om een cre...

  Knab
  85 reviews

  Wat je ook met je spaargeld wilt doen, het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom ben je misschien wel op zoek naar de beste financiële i...

  Libertex
  2 reviews

  CFD's zijn erg complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen door hefboomwerking. 83% van particuliere beleggers verlie...

  Fast Invest
  32 reviews

  Je kan geld wel gewoon op een spaarrekening zetten, maar over het algemeen is de rente op het moment niet zo hoog dat je daar veel mee opschiet. In...

  Coinbase
  7 reviews

  Zoek jij een website waar je kunt handelen in cryptovaluta? Coinbase stelt een dergelijk bedrijf te zijn. Voordat je in zee gaat met dit bedrijf is...

  DEGIRO
  7 reviews

  Interesse in of ervaring met de diensten van DEGIRO? Op deze pagina vind je de recensies en beoordelingen van eerdere cliënten van deze financ...

  SynVest
  1 reviews

  Ben je op zoek naar een vastgoedfonds? Heb je weleens van SynVest gehoord? Wellicht is dit een interessant vastgoedfonds voor jou. Bekijk op deze p...

  DAG | Dutch Assets Group
  1 reviews

  Midden-kleine bedrijven zijn de ruggengraat van de maatschappij. Dat ben jij dus! Jouw bedrijf is nodig om de samenleving gaande houden. Je bent in...

  Mistertango
  1 reviews

  Je wilt natuurlijk wel dat er goed met je geld wordt omgegaan en het geld dat je gespaard hebt veilig is. Als je een betaling doet wil je immers ni...

  StockX
  1 reviews

  Ben je zoekende naar een online aandelenmarkt? Een bedrijf welke kan bemiddelen tussen koop en verkoop van aandelen? Wellicht is StockX een geschik...

  Plus500
  1 reviews

  Ben je op zoek naar een organisatie welke handelsdiensten levert? Wellicht is Plus500 een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van N...

  BUX
  1 reviews

  Ben je op zoek naar een aandelenindex? Wellicht is BUX iets voor jou. Bekijk welke klantervaringen er over BUX bekend zijn. Dat doe je op deze pagi...

  Iban Wallet
  1 reviews

  Zoek je een smartphone app dat een online platform is waarmee je op simpele manier je spaargeld kunt parkeren tegen hoge rentes? Wellicht is IBAN W...

  Paybis
  0 reviews

  Zoek je een platform waar je crypto valuta kunt kopen en verkopen? Wellicht is Paybis voor jou een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview wat de ...

  BitMex
  0 reviews

  Ben je op zoek naar een peer-to-peer handelsplatform voor crypto producten? Wellicht is BitMex een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina...

  Trezor
  0 reviews

  Trezor biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier Bitcoin en andere cryptocurrency op te slaan. Dit gebeurt offline, zodat je niet het risi...

  LocalBitcoins
  0 reviews

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je online in bitcoins kunt handelen? Wellicht is LocalBitcoins voor jou dan een optie. Lees via deze pagina wa...

  Financieel

  Het vermogen dat u heeft, betreft het totaal aan bezittingen dat op uw naam staat. Heeft u een woning gekocht en staat uw naam op de koopakte, dan wordt deze woning als onderdeel van uw vermogen gezien. Heeft u veel van uw salaris opzij gezet op een spaarrekening, dan wordt ook dit bedrag als een onderdeel van uw vermogen gezien. Heeft u andere panden gekocht, zoals een vakantiehuis in Spanje? Dan staat ook dit pand op de lijst van uw vermogen. 

  Niet iedereen is bezig met het opbouwen van een vermogen, maar veel mensen vinden het wel belangrijk om een zo groot mogelijk vermogen op te bouwen. Voor sommige mensen is dit gemakkelijker dan voor andere mensen, want iedereen heeft nu eenmaal andere inkomsten en uitgaven. Heeft u veel inkomsten en wat minder uitgaven, dan kunt u eenvoudig een aantrekkelijk vermogen opbouwen. Heeft u meer uitgaven en wat minder inkomsten, dan is het opbouwen van een vermogen al wat lastiger. Wat voor vermogen u ook heeft: het is in ieder geval belangrijk om goed met dit vermogen om te gaan. Dit betekent niet alleen dat u uw vermogen niet zomaar over de balk smijt, maar ook dat u uw vermogen laat beheren door een partij die dit op de juiste manier en zo zorgvuldig mogelijk doet. 

  Sparen en vermogen
  De traditionele manier om vermogen te verkrijgen, is door geld te sparen. Veel Nederlanders maken hun salaris niet iedere maand op, maar proberen een bepaald deel van het salaris op de spaarrekening te zetten om op deze manier meer vermogen op te bouwen. Hoeveel geld u kunt sparen, is uiteraard afhankelijk van uw inkomsten en uw uitgaven. Echter, of u nu weinig geld apart kunt zetten of wat meer geld op de spaarrekening kunt zetten: het sparen van geld wordt altijd aangeraden. Komt u voor onverwachte kosten te staan, dan heeft u namelijk altijd voldoende geld op de spaarrekening om deze kosten te betalen. 

  De meeste mensen die geld sparen, kiezen ervoor om een spaarrekening te openen bij een bank of een commerciële instelling op het gebied van financiën. Omdat u natuurlijk wil dat uw spaargeld goed terecht komt en dat men zorgvuldig omgaat met uw geld, is het belangrijk om een betrouwbare, professionele en goede partij te zoeken om uw spaargeld aan te geven. De beste manier om dit te doen, is door reviews van andere consumenten te lezen met betrekking tot diverse banken en commerciële instellingen met spaarrekeningen. 

  Sparen en beleggen
  Voorheen leverde het sparen van geld veel geld op. Had u namelijk spaargeld op een spaarrekening staan, dan kreeg u ieder jaar een bepaald bedrag aan rente. Door dit bedrag aan rente, werd het bedrag op de spaarrekening ieder jaar weer iets hoger en hier hoefde u niets voor te doen. Echter, omdat het rentepercentage op spaargeld tegenwoordig niet meer zo hoog is, loont het niet meer om uw spaargeld allemaal op de spaarrekening te laten staan. Wilt u nu uw spaargeld voor u laten werken, dan kunt u geld beleggen. Belegt u geld, dan investeert u een deel van uw spaargeld in een specifiek beleggingsproduct om hier geld mee te verdienen. Zo kunt u aandelen kopen, maar is het ook mogelijk om uw spaargeld te gebruiken om onroerend goed te kopen, te speculeren over de koers van een specifieke munt of door binaire opties te kopen. 

  Er zijn diverse banken en commerciële partijen die u kunnen ondersteunen bij het beleggen van geld. Omdat u veel geld kunt winnen door geld te beleggen en bovendien geld kunt verliezen door verkeerde beleggingen te doen, wilt u natuurlijk met een betrouwbare partij in zee gaan. De beste manier om erachter te komen welke partij het beste is op het gebied van beleggingen, is door ervaringen van andere consumenten door te lezen op deze website en op basis van deze reviews de beste partij voor uw beleggingen te kiezen.