MeXeM

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MeXeM

Je wilt natuurlijk je vermogen wel laten groeien. Dit is echter niet altijd op iedere manier even veilig. Je kunt dus wel een bedrijf gebruiken dat je daarbij kan helpen. Misschien is Mexem dat bedrijf wel. Maar hoe veilig zal beleggen via hen nou eigenlijk zijn? Al je vermogen wel snel genoeg groeien of zal je alleen maar al je inleg kwijtraken? Zal het gemakkelijk zijn om een account aan te maken en een rekening te openen via de website van Mexem? En wat voor een klantenservice zal Mexem verlenen als er iets helemaal verkeerd gaat en je verlies dreigt te leiden? Alleen mensen die al eens via Mexem hebben belegd kunnen je hierover informeren. Lees dus hun reviews om een beter beeld van dit financiële bedrijf te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Mexem en hun beleggingen verwacht kan worden.


Over MeXeM

Mexem is een financieel bedrijf dat je wil helpen om je vermogen te vergroten. Dot doen ze door je de mogelijkheid te geven om te beleggen. Je kan via hun website wereldwijd beleggen en handelen in meer dan 26 landen. Hier zijn dus meer dan 120 verschillende beurzen bij betrokken. Het maakt hiervoor niet uit of je via Nederlandse of Amerikaanse beurstijden wilt handelen. Je zult bij allebei gebruik kunnen maken van de services van Mexem. Via hun software kun je een gepersonaliseerd portfolio opstellen. Ook heb je toegang tot rapporten en analyses zodat je weet wat er allemaal speelt. Volgens de website van Mexem zijn de tarieven die ze gebruiken extreem laag en transparant. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verborgen kosten. Mexem verzekert je rekening tot wel $30.000.000. Hiervan is $900.000 cash. Mocht er dus iets gebeuren dan ben je daar gewoon voor verzekert en ben je niet meteen al je geld kwijt.


 


Diensten van MeXeM

Je kunt via de website van Mexem gemakkelijk een account aanmaken. Het maakt niet uit waar in de Benelux je zit. Je hoeft alleen je naam, e-mail en telefoonnummer op te geven. Dat is het begin van het aanmaken van een eigen account, De rest spreekt voor zich. Verder is er nog een Mexem klantenservice. Zoals we al zeiden is die zowel op Amerikaanse als Nederlandse beurstijden bereikbaar. Ze zullen dan hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat jij weer verder kunt met je beleggingen.


Klachten, Complimenten en Tips voor MeXeM

Heb je zelf al een account bij Mexem? Of je nou veel met je beleggingen doet of niet, wij willen graag horen wat jouw mening over dit financiële bedrijf nou eigenlijk is. Hoe makkelijk was het nou echt om een rekening te openen? Hoe lang duurde het voor je beleggingen een beetje gingen lopen? En wat voor een klantenservice verleende Mexem toen je met een probleem kwam te zitten? Laat een Mexem review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met dit financiële bedrijf. Op die manier weten andere mensen wat ze te wachten staat als ze zelf bij Mexem gaan beleggen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)