NederlandReview

  Over ons

  De nationale ervaringen site van Nederland!

  NederlandReview is als onderdeel van Reviews International, dé bron van onafhankelijke, betrouwbare reviews en meningen over bedrijven. Met meer dan 30 internationale sites, en constant groeiend kun je je eigen mening geven, en vertrouwen op de meningen van anderen.

   

  Team van NederlandReview

   

  Reviews International is opgezet door Melvin West en Henk Meyer, aan de ene kant omdat ze liever zelf iets wilden opbouwen, en aan de andere kant omdat ze niet tevreden waren met de kwaliteit en afhankelijkheid van andere review- en vergelijkingssites.

   

  Melvin West, geboren in Schotland, is de CEO van NederlandReview. Met een studie in International Politics en een major in Chinese Politics, brengt hij een frisse wind binnen NederlandReview. Melvin’s voornaamste taak is te zorgen dat alle medewerkers onder de beste omstandigheden kunnen werken. Verder houdt hij zich bezig met marketingcampagnes en sociale media. Zijn grootste uitdaging is om het bedrijf verder, vooral internationaal, uit te bouwen. Dit betekent dat hij veel in het buitenland is, om contact te leggen met nieuwe klanten en medewerkers.
  Om tot rust te komen gaat Melvin graag fietsen, ook daar gaat hij 100% voor, onder andere door mee te doen aan de Alpe D’huZes.

   

  Als General Manager is Sjors Vermeulen in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf, hoewel hij zich ook bezig houdt met de strategie van Reviews-international en de lokale versies.

   

  Door de snelle en internationale groei, zijn veel medewerkers werkzaam buiten het bedrijf, en is het voor Sjors een sport om alle ballen in de lucht te houden. Dit is voor hem wat makkelijker omdat hij een ervaren jongleur is, oorspronkelijk wilde hij zelfs naar de circusschool om zich fulltime te storten op een circus carrière, maar uiteindelijk heeft hij toch gekozen voor een studie commerciële economie.

   

  Voor een goede website is het belangrijk dat de techniek erachter goed functioneert. Snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging van jouw gegevens, het zijn allemaal zaken die goed geregeld moeten zijn. Hier komt Henk Meyer om de hoek kijken. Met zijn gedegen ICT achtergrond, zeker op het gebied van webdevelopment, zorgt Henk dat jij de beste ervaring hebt. Samen met zijn programmeurs is hij niet alleen verantwoordelijk voor de voorkant, maar ook de achterkant neemt veel van zijn tijd in beslag. Met meer dan 30 websites en miljoenen gebruikers per maand, is Henk constant bezig met verbeteringen doorvoeren en het inzetten van nieuwe technologieën. Om te ontspannen leest Henk graag een goed boek, zoals hij zelf zegt “met een lekker glaasje erbij, op mijn gemak”, maar wij verdenken hem ervan dat deze boeken altijd wel een ICT-achtergrond hebben.

   

  Een goede website is niets zonder goede content. Dit heeft Linda Adams heel goed begrepen, en zij is dan ook al geruime tijd als Content Manager verantwoordelijk dat er goede content is, en blijft komen. Tijdens haar studie Nederlands werd haar interesse gewekt in censuur en hoe dit tegenwoordig wordt toegepast. Het idee achter Reviews International, een transparante omgeving bouwen, waar iedereen zijn of haar meningen en ideeën kan delen, sprak haar dan ook enorm aan. Je kan met Linda praten over allerlei onderwerpen, alles wat met bloggen te maken heeft, of wat maar enigszins interessant is om een artikel over te schrijven voor één van de sites. Maar als je het eens over Malevich's Black Square wilt hebben, ben je bij haar ook aan het juiste adres.

   

  Een niet te onderschatten onderdeel van elke moderne site is SEO (Search Engine Optimization), oftewel “hoe kom ik hoger in de resultaten van Google en Bing”? Dit is gesneden koek voor Jack van der Linden, ook door zijn achtergrond in internationale business en management. Hij is dagelijks bezig de websites bovenaan de zoekresultaten te laten verschijnen, door middel van kleine wijzigingen, nieuwe artikelen of door complete aanpassingen door te (laten) voeren. Tegenwoordig is Jack’s taak een stuk interessanter geworden met de opkomst van digitale assistenten zoals Amazon’s Alexa, Google Assistant en Microsoft’s Cortana In zijn vrije tijd kan je hem vaak in de sportschool vinden, wat je eigenlijk wel kunt verwachten van iemand die professioneel aan martial arts heeft gedaan.

   

  Doel van NederlandReview

  Wij geloven namelijk in een transparante markt. Verkooppraatjes prikt iedereen tegenwoordig doorheen omdat er gewoon teveel consumenten zijn die dan zullen vertellen dat dit toch echt niet klopt. En dat proberen wij nou precies te bewerkstelligen. Gewoon eerlijk en betrouwbaar. Als het bedrijf of winkel een goede service levert voor de juiste prijs en u bent blij, dan moet dit ook aan de wereld kenbaar gemaakt worden. Wel zo eerlijk. Dat bedrijf heeft dan, zoals wij dit noemen, bestaansrecht. Verkooppraatjes heeft uiteindelijk niemand wat aan.

  Ook kan er hierdoor op specifieke gevallen ingegaan worden. Een inboedelverzekering van Ohra kan er op papier mooi uit zien, maar wat gebeurd er precies bij waterschade. Wat heeft deze verzekeraar wel of niet uitbetaald bij dit individuele geval? Als u dit van tevoren weet als u een verzekering gaat afsluiten, weet u precies waar u aan begint en wat u kunt verwachten. Vandaar, NederlandReview!
   

  NederlandReview voor bedrijven

  Durft u het aan en ook uw klantervaringen te delen met heel Nederland? Dan kunt u gratis een bedrijvenpagina bij NederlandReview krijgen! Zo heeft u een betrouwbare, externe en onafhankelijke partij waarbij u uw klanten kunt laten zien hoe goed uw product en klantenservice is! Kijk bij voor bedrijven voor meer informatie.
   

  Welke bedrijven kunt u vinden bij NederlandReview?

  Verzekeraars:

  Iedere Nederlander heeft wel een paar verzekeringen tegelijkertijd lopen. Of het nu de student is met (enkel) een studentenverzekering of autoverzekering, of de huiseigenaren met veel verschillende zoals inboedel, schade en- opstalverzekering. We hebben er allemaal mee te maken. Zelfs als u op skivakantie gaat is een wintersportverzekering geen overbodige luxe. Helaas kan er ook veel fout en gaan en hebben wij reeds gemerkt dat er veel verschillen zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen! Vandaar dat het één van onze speerpunten en focus is. Het is uiterst belangrijk om te weten dat u goed gedekt bent voor datgeen dat u afgesloten heeft. Achteraf bedrogen uitkomen dat u maar tot 5000 euro op sieraden de gestolen zijn, terugkrijgt. Terwijl er een waarde van 20.000 euro was, is van een koude kermis thuiskomen. Vandaar dat wij zowel de auto, motor, caravan, camper en bootverzekeringen voor u onder de loep houden. Maar we gaan zelfs zo ver als de rechtbijstandsverzekering, zorgverzekeraars maar we willen ook u hond en kat verzekeringen niet vergeten .

   

  Energieleveranciers:

  Wat zijn de maandelijkse kosten? Verschillen de tarieven dusdanig van de leveranciers want het is allemaal toch stroom? Daar willen wij, samen met u antwoord op geven. Klopt, het blijft stroom. Maar wilt u groene stroom van wind- of zonne ernergie of bent u niet zo milieubewust? Dat maakt wel degeleijk verschil. Maar ook de service kan enorm verschillen tussen de aanbieders. Bent u erg gebaat bij een goede service zodat u geen omkijken heeft naar uw rekeningen? Of heeft u absoluut geen tijd om continue bezig te zijn met de rompslomp van een factuur die weer eens niet goed blijkt te zijn en u toch elke keer alles weer tot op de euro zelf moet narekenen? Dan is het wellicht verstandig om met een gerenomeerde energieleverancier in zee te gaan. Lees ook even de ervaringen hier op de site zodat u zeker weet dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar of u nu voor Oxxio, Qurrent, Essent of de Nederlandse EnergieMaatschappij gaat...wij blijven onafhankelijk dus zullen u hierin geen advies geven. Nee, sterker nog...dat laten wij aan heel Nederland over!
   

  Telecom:

  Telefoonmaatschappijen, individuele prepaid carts, abonnementen en internetproviders. Als u alles nog op een rijtje heeft in deze sector, dan vinden wij dat knap. Het is zo een wirwar van aanbieders (en weer dochterondernemingen met goedkope prijsvechters) dat het moeilijk is het juiste voor u uit te zoeken. Wat wij hebben gedaan is alle aanbieders op een rijtje gezet en u de mogelijkheid te geven om uw ervaring te delen met al uw mede consumenten. Welke pre-paid cart had u? Of waar heeft u een domeinnaam aangeschaft en kwam het bedrogen uit of bent u uiteindelijk overgestapt? Zat u lang vast aan een (2 jarig) contract en bent u achter de addertjes onder het gras gekomen? Maar het hoeft natuurlijk niet allemaal negatief te zijn. Het kan ook heel goed zijn dat uw Iphone juist hardstikke lang meeging en u dit even mee wilt delen. Of dat u een top-aanbieding kreeg van uw provider toen uw contract af was gelopen en een nieuw abonnement aangeboden kreeg.