NederlandReview
  Bedrijven (110)

  Dating

  De liefde van uw leven vinden, is dat mogelijk op internet? Of is de kroeg toch nog altijd de beste plek om elkaar te ontmoeten? Dat leest u op onze site, bekijk duizenden meningen over datingsites en beoordelingen van alle liefde-zoekers! 

  Wat is een datingsite?

  Een datingsite is de moderne manier om een potentiële partner te vinden. Via een website ga je op zoek naar andere mensen die ook op zoek zijn naar jou. Je kan makkelijk zoeken op zaken als leeftijd, interesses, locatie of wat jij verder nog belangrijk vindt.
   

  Waarom zou ik een dating site gebruiken?

  Vroeger ontmoette je je nieuwe vriend of vriendin in de kroeg, of op het werk. Of ergens anders in een sociale omgeving. Tegenwoordig gebruiken we het Internet voor van alles. We doen online boodschappen, we boeken onze vakantie, zoeken naar die nieuwe baan of doen onze belastingaangifte. Dus waarom zouden we dat ook niet gebruiken om een partner te vinden?

  Zeker als je je realiseert dat we steeds individueler worden, maakt een datingsite een goede oplossing. We zijn geen onderdeel meer van een kerk, vereniging of club, en de mogelijkheid om daar iemand te ontmoeten wordt dus steeds kleiner.
   

   

  Werken datingsites wel?

  Veel mensen zijn nog een beetje huiverig als het gaat om datingsites. Vaak hangt er toch een beetje een sfeertje omheen van “dat je niet iemand op de normale manier kan vinden”, of hebben mensen het idee dat iemand alleen naar een dating site gaat voor een avontuurtje.

  Onder andere door de berichten die in de media verschijnen over overspel-sites of sites die zich voornamelijk op sekscontacten richten, zijn veel mensen huiverig online dating te proberen. 

  De recente berichten over namaak profielen op datingsites, die mensen zoveel mogelijk geld uit de zak proberen te kloppen, helpt ook niet om vertrouwen te geven dat je online je perfecte partner kunt vinden. 

   

  Dat is echter niet nodig, er zijn voldoende betrouwbare sites die je kunnen helpen iemand te vinden waar je een langdurige relatie mee kunt opbouwen.

  Bij NederlandReview hebben we een zoekfunctie gebouwd om je te helpen de juiste sites te vinden. Je hoeft alleen aan te geven wat je zoekt, leeftijdscategorie, man of vrouw, christelijk of algemeen, voor een date, relatie of opzoek bent naar een avontuurtje. Kies wat je zoekt en wij vertellen je welke sites aan jouw eisen voldoen. De eerlijke meningen van onze gebruikers helpen je daarna verder om de beste site te kiezen.

  Het antwoord op de vraag of datingsites wel werken, is ja. Maar je moet er wel wat voor doen, alleen een profiel aanmaken is niet voldoende.

  Hoe werken dating sites?

  Dating sites werken heel makkelijk. Je meld je aan, vult een profiel in, plaatst een foto, en dan maar op zoek naar een partner. De site zelf zal proberen aan de hand van jouw profiel, en je wensen, een geschikte partner te vinden. Maar eigenlijk kun je altijd zelf ook op zoek en contact met anderen opnemen.

  Om de match zo goed mogelijk te maken, vragen sommige datingsites je het hemd van het lijf. Of daarmee de match beter wordt is vaak nog maar de vraag. Niet alle sites zijn even goed gebouwd. Daarom raden we altijd aan eerst de ervaringen van onze gebruikers erop na te lezen. Hun mening zegt veel meer over de kwaliteit en betrouwbaarheid van zo’n site, dan het marketing praatje op de voorpagina.

   

  Al met al is het makkelijk om een datingsite te gebruiken, maar verwacht geen wonderen. Het kan lang duren voor je een werkelijke date hebt. Jiste Schuurmans heeft een onderzoek verricht die heeft uitgewezen dat het krijgen van een date, waarbij je iemand in levenden lijve ontmoet, ongeveer een volle week duurt, zo’n 40 uur zoeken, chatten of swipen. Om tot een vaste relatie te komen, moet je zo’n 150 uur rekenen. Natuurlijk zijn er situaties die sneller succes opleveren, maar er zijn net zo makkelijk situaties die veel langer duren, of waar helemaal geen vaste relatie uit voorkomt.

  Veel mensen gebruiken tegenwoordig dating apps zoals Grindr, Tinder of Happn. Toch is gebleken dat je minder kans op succes hebt als je alleen maar een app gebruikt. Datingsites geven veel sneller kans op succes, zeker als ze ook nog een goede app of mobiele site hebben.

  Vrouwen ondervinden aan den lijve dat zij snel benaderd worden als ze zich op een site aanmelden, zeker als ze wat leuke foto’s plaatsen. Dit gebeurt voor mannen veel minder snel, wat dat betreft is het net het echte leven. Er zijn zelfs dating apps waarbij de dame de eerste stap moet nemen om contact op te nemen. Ook dan geldt; hoe beter je foto en beschrijving, hoe groter de kans op contact.

  Er zijn ook gespecialiseerde sites en apps waarvoor je moet worden uitgenodigd, of je moet voldoen aan bepaalde criteria. Zo kan het zijn dat je minstens miljonair moet zijn, of minimaal een universitaire opleiding hebben afgerond, en er zijn sites die selecteren of je knap genoeg bent. Deze sites hebben vaak een duurder abonnement, en je moet eerst door een selectieproces om geaccepteerd te worden.
   

  Waar moet je op letten?

  Kijk uit voor sites waarbij je per bericht moet betalen. Deze sites werken veel met spook profielen of operators, waarbij je denkt dat je contact hebt met iemand, terwijl ze alleen op je geld uit zijn. 

   

  Omdat dames veel sneller benaderd worden, is het juist voor hen belangrijk erg voorzichtig te zijn met het delen van privé informatie. We weten allemaal dat er ook ongure types voorkomen op het Internet, die misbruik maken van het vertrouwen van anderen.

  Als je een profiel niet vertrouwt, of je wordt constant door een persoon lastig gevallen, neem dan contact op met de beheerders van de site. Professionele bedrijven zullen adequate stappen ondernemen om dit gedrag tegen te gaan. Krijg je geen, of onvoldoende, reactie, schrijf je dan direct uit en deel je ervaring hier op de site met anderen.

  Kijk altijd eerst naar de mening van anderen. Mensen hebben er geen belang bij een slechte of onbetrouwbare site op te hemelen. Vaak heeft een datingsite ook een Facebook pagina, aan hoe actief het daar is, en wat mensen van de site en het bedrijf vinden, kun je veel informatie halen.

  Als je uiteindelijk met iemand van een site op een date gaat, zorg dan dat er iemand is die zoveel mogelijk informatie heeft. De naam van de persoon, misschien een telefoonnummer wat jullie hebben gedeeld. Op welke site hebben jullie elkaar ontmoet, en wat was zijn of haar naam op de site? En waar hebben jullie afgesproken?
  Wat betreft de locatie, spreek in ieder geval de eerste keer, af op een neutrale locatie, waar veel mensen zijn
  Ook goed is als je een vriend of vriendin je laat bellen rond een bepaald tijdstip, om zeker te zijn dat alles in orde is.
   

  Wat zijn de beste dating sites?

  De keuze voor een dating site of voor een app, zoals bijvoorbeeld Tinder, is zeer persoonlijk.  Dating apps zijn vaak wat algemener, terwijl dating sites zich steeds meer onderscheiden. Zo heb je dating sites waarbij je iemand bij jou in de omgeving kan zoeken, of iemand met dezelfde hobby's, zoals bijvoorbeeld hardlopen. 

  Facebook en LinkedIn worden ook steeds meer gebruikt om contact te maken met mogelijke partners, hoewel deze sites hier niet direct voor bedoeld zijn.

   

  Er bestaan vele tientallen datingsites, en het is moeilijk te onderscheiden welke goed zijn, en welke niet. De bekende site zoals Relatieplanet.nl, Parship.nl en E-matching.nl bestaan al jaren en hebben zich wel bewezen. Dat zijn betrouwbare sites, die veel te verliezen hebben door met spook profielen te werken.
  Maar ook nieuwe sites, die zich op specifieke groepen richten zoals Runnersdate.nl of Victoriamilan.nl kunnen voor jou precies zijn waar je naar op zoek bent.
  En voor de wat ouderen onder ons zijn er ook 50+ dating sites, en er zijn zelfs christelijke datingsites.
  Dus je ziet, er is voor iedereen wel wat te vinden!

  Of maak gebruik van onze zoekfunctie, altijd makkelijk. 
  En lees natuurlijk altijd de datingsites reviews van onze gebruikers! 
   

  Moet ik betalen voor een dating site?

  Bij de meeste sites kun je je gratis inschrijven, en heb je vaak de mogelijkheid een paar berichtjes uit te wisselen of gratis te chatten. Als je meer met anderen wilt chatten, of meer functionaliteit wilt, moet je vaak een abonnement afnemen. Je kunt ervan uitgaan dat sites waarbij je per bericht, of per aantal (5 of 10) berichtjes moet betalen, je al je geld kwijtraakt aan zogenaamde spook profielen. Als je site die je hebt gekozen de mogelijkheid geeft een maandelijks abonnement te nemen, doe dat dan. Dan kun je op je gemak kijken of dit werkelijk de site voor jou is.
   

  Let op!

  NederlandReview biedt alleen informatie aan op de website. De meningen en opmerkingen zijn van echte gebruikers, en worden niet door ons geplaatst of aangepast. Blijkt dat een mening niet door een echte gebruiker is geplaatst, wordt deze door ons verwijderd.

  Wij promoten overspel of seksdate niet, wij verzorgen alleen de informatie zodat jij zelf kunt kiezen.

  Alle Dating bedrijven (110)

  Meer info over Dating bedrijven

  Door de internet revolutie is een hele nieuwe mogelijkheid van daten ontstaan en veel bedrijven zijn hier op ingesprongen. Er zijn nog ongelooflijk veel datingsites die u verleiden om te registreren en te betalen om de liefde van uw leven te vinden. Maar hoe goed zijn deze sites? Is de site overzichtelijk. En nog belangrijker...wat voor profielen krijgt u aangeboden. Zijn de profielen niet nep maar zijn het eerlijke en betrouwbare mensen die uitgezocht worden voor u? Is het raar om iemand te leren kennen via internet? Helemaal niet! Iedereen is op zoek naar liefde dus velen zijn u al voor gegaan via datingsites. Tegenwoordig is dat heel normaal. Maar welke is de beste? Wie doet wat ze beloven? en..wat zijn de succesverhalen? Hoeveel huwelijken kwamen er uit voort?

  Sinds het ontstaan en de opkomst van het internet, is online dating steeds populairder geworden onder singles in ons land. Houdt u zich bezig met online dating, dan gaat u via het internet op zoek naar uw ideale partner. Door via het internet op zoek te gaan naar een leuke man of vrouw, kunt u eenvoudig in contact komen met vele leuke singles zonder uw woning te moeten verlaten en zonder ongemakkelijke gesprekken te moeten voeren in het echte leven. U ontmoet mensen in de vertrouwde omgeving van het internet, leert deze mensen op uw eigen manier en in uw eigen tempo kennen en kunt vervolgens altijd nog beslissen of u de singles ook in het echt wil ontmoeten. Het lukt niet iedereen om zijn of haar ideale partner via het internet te ontmoeten, maar er zijn zeker veel mensen die hun perfecte partner via het grote netwerk van het internet hebben gevonden. 

  De voordelen van online dating
  Online dating begint het langzaam te winnen van de traditionele vorm van dating en dit is niet zo raar. Probeert u uw ideale partner te ontmoeten door middel van online dating, dan profiteert u namelijk van verschillende voordelen. De belangrijkste pluspunten van online dating ten opzichte van het traditionele daten, zijn de volgende:

  • U kunt veel verschillende singles ontmoeten. Steeds minder singles zijn in kroegen, in restaurants en in andere uitgaansgelegenheden te vinden om hun ideale partner te ontmoeten en steeds meer singles zoeken online naar een leuke man of vrouw. Gaat u online daten, dan kunt u veel van deze singles ontmoeten. 
  • U kunt meerdere contacten tegelijk leggen. Om uw kansen te spreiden, kunt u meerdere singles tegelijk aanspreken. Doet u dit in het echte leven, dan is dit een beetje vreemd. 
  • Het aanspreken van leuke mannen en vrouwen is veel gemakkelijker. Veel mensen vinden het eng om op iemand af te stappen, maar het sturen van een online berichtje naar een leuke man of vrouw is veel gemakkelijker en toegankelijker. 
  • U kunt altijd en overal daten. Overal waar u internet heeft, kunt u singles ontmoeten door gebruik te maken van een datingsite. 
  • Online dating is goedkoop. Gaat u iedere week naar de kroeg om singles te ontmoeten, dan bent u veel geld kwijt. Voor online dating hoeft u niets te betalen of betaalt u slechts een laag bedrag aan abonnementskosten voor een datingsite. 

  Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Maak dan een profiel aan bij een datingsite en start met online dating om uw ideale partner te ontmoeten.

  De verschillende soorten datingsites
  Iedere single heeft andere wensen, behoeften en verwachtingen in de zoektocht naar de ideale partner en om iedere single tegemoet te kunnen komen, zijn er verschillende soorten datingsites ontwikkeld. Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten datingsites die er op het internet te vinden zijn, beschrijven wij enkele van de categorieën voor datingsites in onderstaande alinea’s. 

  Datingsites voor specifieke doelgroepen
  Sommige datingsites laten alle singles toe tot hun netwerk, maar er zijn ook datingsites die wat selectiever zijn in het toelaten van nieuwe singles. Maakt u een account aan op een datingsite voor een specifieke doelgroep, dan moet u als single binnen deze doelgroep vallen om toegang te krijgen tot het netwerk van de datingsite. Enkele voorbeelden van datingsites die voor specifieke doelgroepen zijn, betreffen websites voor dating hoger opgeleiden, websites voor senioren dating en websites voor 50+ dating. 

  Datingsites voor singles
  Datingsites voor singles betreffen websites die zich richten op vrijgezelle mannen of vrouwen die op zoek zijn naar een leuke partner. Maakt u een profiel aan op deze datingsite, dan komt u geen mensen tegen die al een relatie hebben of mogelijk al getrouwd zijn.

  Datingsites voor overspel
  Sommige mensen zijn al getrouwd, maar kunnen niet alle behoeften binnen het huwelijk bevredigen. Bent u al getrouwd en zoekt u een website om mensen te ontmoeten voor overspel, dan kunt u zich aanmelden op een datingsite voor getrouwde mensen en overspel. 

  Datingsites met apps
  Niet alle datingsites hebben een mobiele applicatie, maar sommige datingsites hebben wel een app ontwikkeld om altijd en overal te kunnen daten met de smartphone. Vindt u het belangrijk dat een datingsite een applicatie heeft om met uw smartphone te daten, dan kunt u lid worden van een datingsite met een mobiele applicatie.