113 bedrijven

Dating

...

  Dating

  De liefde van uw leven vinden, is dat mogelijk op internet? Of is de kroeg toch nog altijd de beste plek om elkaar te ontmoeten? Dat leest u op onze site, bekijk duizenden meningen over datingsites en beoordelingen van alle liefde-zoekers! 

  Wat is een datingsite?

  Een datingsite is de moderne manier om een potentiële partner te vinden. Via een website ga je op zoek naar andere mensen die ook op zoek zijn naar jou. Je kan makkelijk zoeken op zaken als leeftijd, interesses, locatie of wat jij verder nog belangrijk vindt.
   

  Waarom zou ik een dating site gebruiken?

  Vroeger ontmoette je je nieuwe vriend of vriendin in de kroeg, of op het werk. Of ergens anders in een sociale omgeving. Tegenwoordig gebruiken we het Internet voor van alles. We doen online boodschappen, we boeken onze vakantie, zoeken naar die nieuwe baan of doen onze belastingaangifte. Dus waarom zouden we dat ook niet gebruiken om een partner te vinden?

  Zeker als je je realiseert dat we steeds individueler worden, maakt een datingsite een goede oplossing. We zijn geen onderdeel meer van een kerk, vereniging of club, en de mogelijkheid om daar iemand te ontmoeten wordt dus steeds kleiner.
   

   

  Werken datingsites wel?

  Veel mensen zijn nog een beetje huiverig als het gaat om datingsites. Vaak hangt er toch een beetje een sfeertje omheen van “dat je niet iemand op de normale manier kan vinden”, of hebben mensen het idee dat iemand alleen naar een dating site gaat voor een avontuurtje.

  Onder andere door de berichten die in de media verschijnen over overspel-sites of sites die zich voornamelijk op sekscontacten richten, zijn veel mensen huiverig online dating te proberen. 

  De recente berichten over namaak profielen op datingsites, die mensen zoveel mogelijk geld uit de zak proberen te kloppen, helpt ook niet om vertrouwen te geven dat je online je perfecte partner kunt vinden. 

   

  Dat is echter niet nodig, er zijn voldoende betrouwbare sites die je kunnen helpen iemand te vinden waar je een langdurige relatie mee kunt opbouwen.

  Bij NederlandReview hebben we een zoekfunctie gebouwd om je te helpen de juiste sites te vinden. Je hoeft alleen aan te geven wat je zoekt, leeftijdscategorie, man of vrouw, christelijk of algemeen, voor een date, relatie of opzoek bent naar een avontuurtje. Kies wat je zoekt en wij vertellen je welke sites aan jouw eisen voldoen. De eerlijke meningen van onze gebruikers helpen je daarna verder om de beste site te kiezen.

  Het antwoord op de vraag of datingsites wel werken, is ja. Maar je moet er wel wat voor doen, alleen een profiel aanmaken is niet voldoende.

  Hoe werken dating sites?

  Dating sites werken heel makkelijk. Je meld je aan, vult een profiel in, plaatst een foto, en dan maar op zoek naar een partner. De site zelf zal proberen aan de hand van jouw profiel, en je wensen, een geschikte partner te vinden. Maar eigenlijk kun je altijd zelf ook op zoek en contact met anderen opnemen.

  Om de match zo goed mogelijk te maken, vragen sommige datingsites je het hemd van het lijf. Of daarmee de match beter wordt is vaak nog maar de vraag. Niet alle sites zijn even goed gebouwd. Daarom raden we altijd aan eerst de ervaringen van onze gebruikers erop na te lezen. Hun mening zegt veel meer over de kwaliteit en betrouwbaarheid van zo’n site, dan het marketing praatje op de voorpagina.

   

  Al met al is het makkelijk om een datingsite te gebruiken, maar verwacht geen wonderen. Het kan lang duren voor je een werkelijke date hebt. Jiste Schuurmans heeft een onderzoek verricht die heeft uitgewezen dat het krijgen van een date, waarbij je iemand in levenden lijve ontmoet, ongeveer een volle week duurt, zo’n 40 uur zoeken, chatten of swipen. Om tot een vaste relatie te komen, moet je zo’n 150 uur rekenen. Natuurlijk zijn er situaties die sneller succes opleveren, maar er zijn net zo makkelijk situaties die veel langer duren, of waar helemaal geen vaste relatie uit voorkomt.

  Veel mensen gebruiken tegenwoordig dating apps zoals Grindr, Tinder of Happn. Toch is gebleken dat je minder kans op succes hebt als je alleen maar een app gebruikt. Datingsites geven veel sneller kans op succes, zeker als ze ook nog een goede app of mobiele site hebben.

  Vrouwen ondervinden aan den lijve dat zij snel benaderd worden als ze zich op een site aanmelden, zeker als ze wat leuke foto’s plaatsen. Dit gebeurt voor mannen veel minder snel, wat dat betreft is het net het echte leven. Er zijn zelfs dating apps waarbij de dame de eerste stap moet nemen om contact op te nemen. Ook dan geldt; hoe beter je foto en beschrijving, hoe groter de kans op contact.

  Er zijn ook gespecialiseerde sites en apps waarvoor je moet worden uitgenodigd, of je moet voldoen aan bepaalde criteria. Zo kan het zijn dat je minstens miljonair moet zijn, of minimaal een universitaire opleiding hebben afgerond, en er zijn sites die selecteren of je knap genoeg bent. Deze sites hebben vaak een duurder abonnement, en je moet eerst door een selectieproces om geaccepteerd te worden.
   

  Waar moet je op letten?

  Kijk uit voor sites waarbij je per bericht moet betalen. Deze sites werken veel met spook profielen of operators, waarbij je denkt dat je contact hebt met iemand, terwijl ze alleen op je geld uit zijn. 

   

  Omdat dames veel sneller benaderd worden, is het juist voor hen belangrijk erg voorzichtig te zijn met het delen van privé informatie. We weten allemaal dat er ook ongure types voorkomen op het Internet, die misbruik maken van het vertrouwen van anderen.

  Als je een profiel niet vertrouwt, of je wordt constant door een persoon lastig gevallen, neem dan contact op met de beheerders van de site. Professionele bedrijven zullen adequate stappen ondernemen om dit gedrag tegen te gaan. Krijg je geen, of onvoldoende, reactie, schrijf je dan direct uit en deel je ervaring hier op de site met anderen.

  Kijk altijd eerst naar de mening van anderen. Mensen hebben er geen belang bij een slechte of onbetrouwbare site op te hemelen. Vaak heeft een datingsite ook een Facebook pagina, aan hoe actief het daar is, en wat mensen van de site en het bedrijf vinden, kun je veel informatie halen.

  Als je uiteindelijk met iemand van een site op een date gaat, zorg dan dat er iemand is die zoveel mogelijk informatie heeft. De naam van de persoon, misschien een telefoonnummer wat jullie hebben gedeeld. Op welke site hebben jullie elkaar ontmoet, en wat was zijn of haar naam op de site? En waar hebben jullie afgesproken?
  Wat betreft de locatie, spreek in ieder geval de eerste keer, af op een neutrale locatie, waar veel mensen zijn
  Ook goed is als je een vriend of vriendin je laat bellen rond een bepaald tijdstip, om zeker te zijn dat alles in orde is.
   

  Wat zijn de beste dating sites?

  De keuze voor een dating site of voor een app, zoals bijvoorbeeld Tinder, is zeer persoonlijk.  Dating apps zijn vaak wat algemener, terwijl dating sites zich steeds meer onderscheiden. Zo heb je dating sites waarbij je iemand bij jou in de omgeving kan zoeken, of iemand met dezelfde hobby's, zoals bijvoorbeeld hardlopen. 

  Facebook en LinkedIn worden ook steeds meer gebruikt om contact te maken met mogelijke partners, hoewel deze sites hier niet direct voor bedoeld zijn.

   

  Er bestaan vele tientallen datingsites, en het is moeilijk te onderscheiden welke goed zijn, en welke niet. De bekende site zoals Relatieplanet.nl, Parship.nl en E-matching.nl bestaan al jaren en hebben zich wel bewezen. Dat zijn betrouwbare sites, die veel te verliezen hebben door met spook profielen te werken.
  Maar ook nieuwe sites, die zich op specifieke groepen richten zoals Runnersdate.nl of Victoriamilan.nl kunnen voor jou precies zijn waar je naar op zoek bent.
  En voor de wat ouderen onder ons zijn er ook 50+ dating sites, en er zijn zelfs christelijke datingsites.
  Dus je ziet, er is voor iedereen wel wat te vinden!

  Of maak gebruik van onze zoekfunctie, altijd makkelijk. 
  En lees natuurlijk altijd de datingsites reviews van onze gebruikers! 
   

  Moet ik betalen voor een dating site?

  Bij de meeste sites kun je je gratis inschrijven, en heb je vaak de mogelijkheid een paar berichtjes uit te wisselen of gratis te chatten. Als je meer met anderen wilt chatten, of meer functionaliteit wilt, moet je vaak een abonnement afnemen. Je kunt ervan uitgaan dat sites waarbij je per bericht, of per aantal (5 of 10) berichtjes moet betalen, je al je geld kwijtraakt aan zogenaamde spook profielen. Als je site die je hebt gekozen de mogelijkheid geeft een maandelijks abonnement te nemen, doe dat dan. Dan kun je op je gemak kijken of dit werkelijk de site voor jou is.
   

  Let op!

  NederlandReview biedt alleen informatie aan op de website. De meningen en opmerkingen zijn van echte gebruikers, en worden niet door ons geplaatst of aangepast. Blijkt dat een mening niet door een echte gebruiker is geplaatst, wordt deze door ons verwijderd.

  Wij promoten overspel of seksdate niet, wij verzorgen alleen de informatie zodat jij zelf kunt kiezen.


  Passie voor Twee
  1 reviews

  Ben je zoekende naar een online datingsite? Passie voor Twee verleend datingservices. Wellicht is dit bedrijf nou net waar jij naar op zoek bent. B...

  PiratenDating
  2 reviews

  Niemand leeft graag zijn of haar hele leven alleen. Het liefst wil je een partner vinden die bij je past, zodat je samen van het leven kunt geniete...

  Capido
  1 reviews

  Het bedrijf Capido stelt een datingsite te zijn voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Heb jij soms een verstandelijke of li...

  NextLove
  1 reviews

  Wanneer je al één of meerdere relaties hebt gehad en uit deze relatie zijn kinderen voortgekomen, dan heb je andere verwachtingen als...

  Het Grand Café
  1 reviews

  Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

  Runnersdate.nl
  3 reviews

  Bent u op zoek naar een hardloopmaatje? Dan leest u natuurlijk eerst de reviews over Runnersdate, de speciale datingsite voor mensen die op zoek zi...

  Maatjemeermatch
  6 reviews

  Volop genieten op Maatjemeermatch! Of niet? Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbiedin...

  Easyflirt
  4 reviews

  Online daten is populair. Maar ga niet over 1 nacht ijs. Lees eerst de beoordelingen van onze bezoekers over Easyflirt. Online daten is in de afgel...

  Alleenstaande Mama's
  6 reviews

  Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

  Guys-Dating.nl
  1 reviews

  Wanneer je als gay man door het leven gaat, wordt het zoeken naar een partner moeilijker dan wanneer je gewoon heteroseksueel bent. Hoe weet je of ...

  Love.nl
  1 reviews

  Ben jij op zoek naar ware liefde en heeft jouw zoektocht nog altijd niets opgeleverd? Misschien is online daten dan jouw volgende stap. Liefde onts...

  Seniorengeluk
  5 reviews

  Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van Seniorengeluk.nl. Seniorengeluk.nl is een dating site voor ouderen. Het is een senioren dating site en ...

  E-darling
  5 reviews

  Ontdek wat anderen van E-darling vinden. E-darling is een dating site voor hoger opgeleiden. Ze hebben zich gericht op een speciale doelgroep. Hoog...

  Invite Me
  4 reviews

  Waarom zou u evenementen of activiteiten alleen uitvoeren als het ook samen of in een groep kan? De diensten van Invite Me zijn erop gericht om men...

  Singlesplace
  3 reviews

  Daten via een datingsite is leuk en gemakkelijk. Wat het echter ook kan zijn is prijzig. Zo niet op SingelesPlace. SinglesPlace is een volledig gra...

  Alleenstaande Papa's
  6 reviews

  Ongekend! Spannend! Geluk! Soulmates! Wat vind jij van Alleenstaande papa’s? Alleenstaande papa’s is een datingsite welke is opgericht ...

  Dating easy
  10 reviews

  Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

  Pepper
  26 reviews

  Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

  Be2
  12 reviews

  Bent u ook benieuwd of andere mensen gelukkig in de liefde geworden zijn door Be2? Steeds meer mensen vinden de liefde van hun leven door online te...

  Qupid.nl
  9 reviews

  Liefde? Liefde voor Qupid.nl  door de grote massa? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews o...

  50liefde.nl
  66 reviews

  Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

  KleineMensen-Dating.nl
  5 reviews

  Als je boven de 18 bent en alleen, dan ga je vaak op zoek naar een partner. Maar ja, zomaar op iemand afstappen is erg moeilijk. Een veilige manier...

  Klasseswingers
  5 reviews

  Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Klasseswingers is een datingsite waar mensen erotisch kunnen daten. Het is een stijlvolle en betrouwbare ...

  gayPARSHIP
  10 reviews

  gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

  Date4Cash
  3 reviews

  Traditioneel daten saai geworden? Wellicht dat je dan Date4Cash overweegt. Laat je hier adviseren door mensen die je voorgingen op een geboden date...

  Bilove
  6 reviews

  Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

  Metjou dating
  11 reviews

  Wat? Wat anderen zeggen over Metjou. Metjou is een datingsite welke er voor singles, vrijgezellen, getrouwde mensen en overspelige mensen is. Het i...

  Match4me
  7 reviews

  Match4me? Ontdek wat anderen erover zeggen! Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is mooi om te zien hoe een single persoon met een...

  Suikerarrangement
  10 reviews

  Wanneer je alleen bent en wel iets te besteden hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan als suikeroom of –tante naar het gezelschap...

  Langemensen-Dating.nl
  4 reviews

  Niemand is natuurlijk graag alleen. Iedereen wil graag een maatje, een partner, een geliefde om zich heen. Tegenwoordig kun je gemakkelijker contac...

  PassieDate
  1 reviews

  De meeste mensen die alleen zijn hebben hier niet bewust voor gekozen. Het is gewoon zo gelopen dat ze even zonder partner zitten. Een manier om da...

  Opzoeknaarjou Dating
  8 reviews

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? De site opzoeknaarjou.nl is een mooie website voor mensen, die single of vrijgezel zijn. Het is een dating s...

  Nieuwerelatie
  6 reviews

  Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.nl vinden. Nieuwerelatie.nl is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ...

  Fuckbuddy
  14 reviews

  Ook benieuwd of andere mensen een avontuurtje aan deze gratis datingsite Fuckbuddy.nl hebben overgehouden? Lees op deze pagina de ervaringen van an...

  Alleenstaande Vaders
  5 reviews

  Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

  Alleenstaande Moeders
  8 reviews

  Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

  C-date
  20 reviews

  C-date: Ervaringen Geen tijd, zin of behoefte aan een volledige relatie, maar wel in voor intieme contacten? Casual dating kan een oplossing zijn....

  40PlusRelatie
  11 reviews

  Ook als je wat ouder bent willen de meeste mensen niet graag alleen zijn. Maar als je niet iemand bent die veel uit gaat omdat je daar niet zo van ...

  E-matching
  11 reviews

  Ongekend! Wat anderen van een datingsite als e-matching vinden! Lees op NederlandReview de beoordelingen van anderen over e-matching en andere dati...

  SF.dating Secretflirt.dating
  12 reviews

  Iemand vinden om de rest van je leven mee te delen is niet altijd even vanzelfsprekend. We hebben het allemaal druk, dus zomaar even een bar of clu...

  DreamMatch.nl
  4 reviews

  Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Dreammatch.nl is een site waar je kunt daten en een match kunt vinden. Het valt onder de dating site...

  Maatjemeer-Match.nl
  8 reviews

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Dit bedrijf is eigenlijk een site. Het gaat om maatjemeer-match.nl , wat een dating site is...

  Mijnsexprofiel
  4 reviews

  Wat anderen van Mijnsexprofiel vinden. Mijnsexprofiel is een casual sex dating site. Het is geschikt voor iedereen die singel of vrijgezel is ...

  Girls.G-Dating.nl
  5 reviews

  Valt u als vrouw op vrouwen en wilt u graag een leuke partner vinden? Lees dan de beoordelingen over Girls Dating. Online daten is voor iedereen, o...

  Sexpartner.nl
  10 reviews

  Ervaringen en review van Sexpartner.nl. De Sexpartner.nl website is een datingsite waar vrijgezellen en singles naartoe kunnen gaan. De site heeft ...

  50plusdating
  18 reviews

  Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op NederlandReview kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke mog...

  New Honey
  1 reviews

  Ben je toe aan een leuke date? Zou je die willen vinden middels een online dating service? Wellicht is New Honey een geschikt platform voor jou. Be...

  Stedendating
  9 reviews

  Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij Stedendating...

  Secretrooms
  5 reviews

  Ben je tijdens de tennisles meer bezig met de tennisleraar of tennislerares? Meer oog voor de secretaresse of die collega? Wellicht dat je er dan s...

  SmartSingles.nl
  2 reviews

  Vrijwel iedereen gaat op een gegeven moment in zijn of haar leven op zoek naar een partner. De gelukkigen lopen hun levenspartner gewoon tijdens he...

  Quick2date
  3 reviews

  Wilt u zich inschrijven bij Quick2Date? Lees dan hier de ervaringen van andere gebruikers over deze online datingservice. Deze meningen kunnen u he...

  Gaybuddy.nl
  29 reviews

  Wat? En wat vinden anderen hiervan? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over Gaybuddy.nl. Het is goed om te laten zien aan iede...

  Ashley Madison
  6 reviews

  Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk vo...

  WeetWieJeDate
  8 reviews

  Wow! Lees het ook, nu! Ervaringen van dit bedrijf, WeetWieJeDate? Lees op NederlandReview wat anderen van WeetWieJeDate vinden. Er zijn volop menin...

  ROOTS dating
  2 reviews

  Ben je op zoek naar een christelijke single? Zoek je hiervoor een online datingsbedrijf? Wellicht is ROOTS dating voor jou wel een ideaal bedrijf. ...

  HappyPancake
  11 reviews

  Interesse om via deze website serieus te gaan daten, maar ben je eerst op zoek naar ervaringen in ware liefde van mensen die jou hier voor gingen? ...

  Regioswingers
  23 reviews

  Veel mensen zijn op zoek naar een relatie, de liefde van hun leven of in ieder geval iemand om de dagen mee te slijten. Maar iemand vinden die bij ...

  SecretLove
  5 reviews

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf SecretLove! De SecretLove website valt onder de categorie datingsites. Het is een dating site voor singles en ...

  RegioSexContact.nl
  13 reviews

  Bent u op zoek naar een spannende date in uw regio? Lees dan eerst hier de beoordelingen van RegioSexContact. Het vinden van een seksdate kan soms ...

  Seksbuddy
  15 reviews

  Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Seksbuddy is een datingsite voor singles en vrijgezellen. Het is natuurlijk leuk om te...

  LoveMatch.nu
  11 reviews

  Bent u single en zou u graag de partner van uw dromen willen ontmoeten? Stop dan met dromen en maak het waar! Wat zijn de bevindingen van andere co...

  Parship
  45 reviews

  Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites....

  FlirtChat
  16 reviews

  We weten allemaal dat iemand ontmoeten om een relatie mee opbouwen of gewoon een spannend avontuur te beleven zo makkelijk nog niet is. Daarom gaan...

  Wytegearre
  3 reviews

  Moarn, agoeie of goejûn! Is dat hoe je in het Fries hallo zegt? Als trotse Fries wil je liever niets te maken hebben met al die onwetende ste...

  RichMeetBeautiful | RmB
  3 reviews

  Is het de nieuwste overgewaaide trend? Steeds meer mensen lijken op zoek naar een zogenaamde sugardaddy of sugarbaby. Maar wat houden deze termen p...

  NovaMora
  85 reviews

  Soms wil je als stel eens een spannend experiment uitvoeren en een sexy date maken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je ‘gewo...

  Lexa
  40 reviews

  Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om...

  Victoria Milan
  36 reviews

  Dating met getrouwde mannen en vrouwen? Wat vind jij daarvan? Victoria Milan is een datingsite waar je overspel kunt plegen. Je kunt vreemdgaan en ...

  SafeDatingNetworks.com
  4 reviews

  Niemand gaat graag alleen door het leven. Je wilt graag een partner waarmee je leuke dingen kunt doen, bouwen aan een relatie en eventueel een gezi...

  EliteDating
  37 reviews

  Wanneer je alleen bent en toch weer serieus op zoek bent naar een partner, dan kun je op internet allerlei datingsites vinden. EliteDating is daar ...

  AdultMatch.nl
  8 reviews

  Lees hier wat anderen zeggen over dit bedrijf. De site Adultmatch.nl is een dating site voor singles en vrijgezellen. Het is een site waar men prof...

  Second Love
  68 reviews

  Second love is een website waar je naast je relatie een date kunt zoeken en vinden. Het is dus een website om vreemd te gaan buiten je eigen relati...

  Ondeugend Daten
  49 reviews

  Wat anderen zeggen over ondeugend-daten.nl kunt u snel en eenvoudig lezen op NederlandReview. De website verzameld van vele verschillende bedrijven...

  My Secret Date
  17 reviews

  Op zoek naar contacten en overweeg je deze datingwebsite? Dan kan het zijn dat je benieuwd bent naar de meningen en beoordelingen van de mensen die...

  Academic Singles
  8 reviews

  Zelfs op een datingsite is het vinden van de juiste match nog geen gegeven. Leden kunnen onder valse voorwenselen op een datingsite zitten of gewoo...

  Ourtime
  18 reviews

  Ourtime is een bedrijf welke zich richt op 50 plus dating via hun datingsite. Ga jij vanaf nu via Ourtime op zoek naar de ware liefde? Voordat je d...

  MILF Match
  9 reviews

  Ben je op zoek naar ervaring en wil je die graag opdoen met een sexy moeder tussen 18 en 45 jaar? Of ben je een sexy moeder en ben je op zoek naar ...

  Afspraak.nl
  8 reviews

  Wil je graag daten? Zou je het leuk vinden om online nieuwe mensen te leren kennen? Dan is datingplatform Afspraak.nl wellicht interessant voor jou...

  Singles50
  2 reviews

  Zoek je een datingsite voor singles? Lees via NederlandReview wat personen hebben ervaren bij Singles50. Wellicht is dit voor jou wel het bedrijf d...

  Mens & Relatie
  4 reviews

  Ben je op zoek naar een duurzame partner? Droom je ervan om samen met iemand te zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Mens & Relat...

  Dating

  Door de internet revolutie is een hele nieuwe mogelijkheid van daten ontstaan en veel bedrijven zijn hier op ingesprongen. Er zijn nog ongelooflijk veel datingsites die u verleiden om te registreren en te betalen om de liefde van uw leven te vinden. Maar hoe goed zijn deze sites? Is de site overzichtelijk. En nog belangrijker...wat voor profielen krijgt u aangeboden. Zijn de profielen niet nep maar zijn het eerlijke en betrouwbare mensen die uitgezocht worden voor u? Is het raar om iemand te leren kennen via internet? Helemaal niet! Iedereen is op zoek naar liefde dus velen zijn u al voor gegaan via datingsites. Tegenwoordig is dat heel normaal. Maar welke is de beste? Wie doet wat ze beloven? en..wat zijn de succesverhalen? Hoeveel huwelijken kwamen er uit voort?

  Sinds het ontstaan en de opkomst van het internet, is online dating steeds populairder geworden onder singles in ons land. Houdt u zich bezig met online dating, dan gaat u via het internet op zoek naar uw ideale partner. Door via het internet op zoek te gaan naar een leuke man of vrouw, kunt u eenvoudig in contact komen met vele leuke singles zonder uw woning te moeten verlaten en zonder ongemakkelijke gesprekken te moeten voeren in het echte leven. U ontmoet mensen in de vertrouwde omgeving van het internet, leert deze mensen op uw eigen manier en in uw eigen tempo kennen en kunt vervolgens altijd nog beslissen of u de singles ook in het echt wil ontmoeten. Het lukt niet iedereen om zijn of haar ideale partner via het internet te ontmoeten, maar er zijn zeker veel mensen die hun perfecte partner via het grote netwerk van het internet hebben gevonden. 

  De voordelen van online dating
  Online dating begint het langzaam te winnen van de traditionele vorm van dating en dit is niet zo raar. Probeert u uw ideale partner te ontmoeten door middel van online dating, dan profiteert u namelijk van verschillende voordelen. De belangrijkste pluspunten van online dating ten opzichte van het traditionele daten, zijn de volgende:

  • U kunt veel verschillende singles ontmoeten. Steeds minder singles zijn in kroegen, in restaurants en in andere uitgaansgelegenheden te vinden om hun ideale partner te ontmoeten en steeds meer singles zoeken online naar een leuke man of vrouw. Gaat u online daten, dan kunt u veel van deze singles ontmoeten. 
  • U kunt meerdere contacten tegelijk leggen. Om uw kansen te spreiden, kunt u meerdere singles tegelijk aanspreken. Doet u dit in het echte leven, dan is dit een beetje vreemd. 
  • Het aanspreken van leuke mannen en vrouwen is veel gemakkelijker. Veel mensen vinden het eng om op iemand af te stappen, maar het sturen van een online berichtje naar een leuke man of vrouw is veel gemakkelijker en toegankelijker. 
  • U kunt altijd en overal daten. Overal waar u internet heeft, kunt u singles ontmoeten door gebruik te maken van een datingsite. 
  • Online dating is goedkoop. Gaat u iedere week naar de kroeg om singles te ontmoeten, dan bent u veel geld kwijt. Voor online dating hoeft u niets te betalen of betaalt u slechts een laag bedrag aan abonnementskosten voor een datingsite. 

  Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Maak dan een profiel aan bij een datingsite en start met online dating om uw ideale partner te ontmoeten.

  De verschillende soorten datingsites
  Iedere single heeft andere wensen, behoeften en verwachtingen in de zoektocht naar de ideale partner en om iedere single tegemoet te kunnen komen, zijn er verschillende soorten datingsites ontwikkeld. Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten datingsites die er op het internet te vinden zijn, beschrijven wij enkele van de categorieën voor datingsites in onderstaande alinea’s. 

  Datingsites voor specifieke doelgroepen
  Sommige datingsites laten alle singles toe tot hun netwerk, maar er zijn ook datingsites die wat selectiever zijn in het toelaten van nieuwe singles. Maakt u een account aan op een datingsite voor een specifieke doelgroep, dan moet u als single binnen deze doelgroep vallen om toegang te krijgen tot het netwerk van de datingsite. Enkele voorbeelden van datingsites die voor specifieke doelgroepen zijn, betreffen websites voor dating hoger opgeleiden, websites voor senioren dating en websites voor 50+ dating. 

  Datingsites voor singles
  Datingsites voor singles betreffen websites die zich richten op vrijgezelle mannen of vrouwen die op zoek zijn naar een leuke partner. Maakt u een profiel aan op deze datingsite, dan komt u geen mensen tegen die al een relatie hebben of mogelijk al getrouwd zijn.

  Datingsites voor overspel
  Sommige mensen zijn al getrouwd, maar kunnen niet alle behoeften binnen het huwelijk bevredigen. Bent u al getrouwd en zoekt u een website om mensen te ontmoeten voor overspel, dan kunt u zich aanmelden op een datingsite voor getrouwde mensen en overspel. 

  Datingsites met apps
  Niet alle datingsites hebben een mobiele applicatie, maar sommige datingsites hebben wel een app ontwikkeld om altijd en overal te kunnen daten met de smartphone. Vindt u het belangrijk dat een datingsite een applicatie heeft om met uw smartphone te daten, dan kunt u lid worden van een datingsite met een mobiele applicatie.