NederlandReview

  Ervaringen Secretrooms

  Ben je tijdens de tennisles meer bezig met de tennisleraar of tennislerares? Meer oog voor de secretaresse of die collega? Wellicht dat je er dan samen even voor een paar uur tussenuit wilt sneaken. Een bed huren bij een vreemde voor een paar uurtjes kan dan interessant zijn. Hier lees je de recensies en beoordelingen van de (anonieme?) consumenten voor jou. Wil je straks zelf graag jouw mening en ervaring met ons delen? Kom dan gerust terug om een review te schrijven.

  Niet storen

  Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je even een moment voor jezelf wilt hebben. Buiten de deur wel te verstaan. Maar vakantie of hotels zijn best prijzig, zeker als je maar een paar uur nodig hebt. En hoe zit dat als je niet alleen bent, maar de man of vrouw aan je zijde niet je echtgenoot of echtgenote is? Een tweepersoonsbed is toch comfortabeler dan een steeg, helemaal als je er niet bij gestoord wordt.

  Liefde en verliefdheid is niet altijd aan de orde bij onenightstands

  Doelgroep

  Veel van de bezoekers van dit soort gelegenheden zijn koppels die hier uitsluitend komen voor passie, erotiek en lust. Vaak gaat het om stellen die overspel plegen. Denk daarbij aan een buitenechtelijke relatie, affaire of vreemdgaan met een nieuwe vlam. Maar of het nu om de liefde bedrijven of een vlugge wip gaat, als iemand daar komt met een maîtresse of lover, willen ze natuurlijk niet dat hun partner of wederhelft daar achter komt. Getrouwd zijn of een vriend of vriendin hebben is leuk, maar op sommige moment niet handig. Tenzij je een open relatie hebt natuurlijk.  Secret Rooms

  Op deze website kun je kamers huren per uur, maar je kunt ook een kamer beschikbaar stellen voor verhuur. Doordat het dus voornamelijk via particulieren gaat, hoewel er ook een aantal hotelkamers en B&B’s tussen staan, zijn de gelegenheden door heel Nederland te vinden. Je vindt ze zowel in de grote steden, als op het platteland of aan de kust.

  Sommige luxe kamers zijn uitgerust met een jacuzzi, ligbad, bubbelbad, of zelfs een privé sauna. Maar lang niet allemaal. Bij veel kamers is het wel mogelijk na afloop te douchen, zodat alle sporen weggespoeld worden en je weer fris naar buiten kan. Alsof er niks gebeurd is, zeg maar. Op de website staat zowel de huurprijs als de tijdsduur aangegeven. Ook staat er bij vermeld of koffie en thee inbegrepen zijn, en of het mogelijk is om een fles wijn naar keuze te bestellen. Een aantal ruimtes bieden ook de mogelijkheid van een overnachting.

  Als verhuurder kan het verhuren van een ruimte interessant zijn, omdat het rendement hoog kan komen te liggen. Een kamer kan meerdere keren per dag verhuurd worden. Ook is het mogelijk om de ruimte geheel zelf in te richten. Dat kan variëren van romantische en knusse woonkamer met een open haard, tot een volledig ingerichte BDSM-dungeon waar een fetish naar hartenlust kan worden uitgeleefd.

  Reviews van geheime ervaringen en gestilde verlangens

  Aangezien het in de meeste gevallen de bedoeling is dat het bezoek geheim is, en officieel nooit heeft plaatsgevonden, is het voor aankomende bezoekers interessant om te weten hoe het zit met de privacy en hoe discreet de ruimte betreden en verlaten kan worden. Was de gehuurde ruimte schoon of was de hygiëne niet oké? Wat vonden eerdere bezoekers van de faciliteiten? Hoe werd het contact met de verhuurder ervaren? Voldeed het aan de verwachtingen? En zijn de meningen over de prijs-kwaliteitsverhouding? Of wil je zelf graag iets kwijt over jouw verblijf? Schrijf dan snel een recensie met jouw beoordeling. Daarmee help je anderen bij het maken van een keuze. Alvast bedankt!

  Secretrooms
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Secretrooms

  Uw beoordeling

  Boeking in Alkmaar

  Ik wilde evenweg van alle drukte dus zocht ik op internet naar een kamer voor een paar uurtjes. Toen kwam ik secretrooms.nl tegen en die hadden een heel groot aanbod van waar ik naar zocht. Discretie staat echt op nummer één bij hun. Ik vroeg namelijk om het adres van deze locatie en zij gaven aan dat je dit niet zomaar kan krijgen omdat ze de privacy willen waarborgen van zowel de klant als verhuurder. Het boeken verliep soepel en ik kreeg zowat meteen de bevestiging. Ons zul je hier vaker zien!

  Door: Simone van der Ven11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kamer in omgeving Deventer

  Ik heb een heerlijke ervaring gehad in een Secret Room. Ik boekte en kreeg bijna meteen mijn bevestiging. Eerst dacht ik zou het wel goed gaan maar deze mensen snappen echt waar het om gaat! Discretie!! Toppers, ik ga hier nog veel vaker gebruik van maken

  Door: Rene Kramer11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1 welnessovernachting incl ontbijt

  Deze organisatie is ontzettend slecht qua klantenservice.
  Zijn niet bereid om mee te denken naar een oplossing (bv. tijdens tropische hitte vorige maand was er geen airco aanwezig en wij wouden deze verplaatsen, kan met een toeslag van 15 euro.. terwijl dit toch overmacht is)

  Ze vragen voor alle extra diensten een extra bedrag.(bij annulering betaal je al 25%, rekenen ze er nog eens 16 euro bij)

  Ik raad jullie aan om rechtstreeks bij een particuliere verhuurder te huren.

  Door: x07-08-2019
  Len15-02-2020

  Hm, bijzonder deze kritiek x! je weet van te voren dat deze bedragen gerekend worden, dan had je niet moeten boeken. Mijn ervaringen met secret rooms zijn top!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Secretrooms een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Secretrooms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Secretrooms actief?

  Secretrooms is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Secretrooms gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.