Suikerarrangement

7.6

Bestellen

6.2

Service

6.2

Prijs

6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Suikerarrangement

Wanneer je alleen bent en wel iets te besteden hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan als suikeroom of –tante naar het gezelschap van een leuk persoon. Een zogenaamd suikerneefje of –nichtje. Deze jonge mensen kunnen een extraatje vaak goed gebruiken en willen daar tegenover best wel eens een avondje met je uit of een reisje met je maken bijvoorbeeld. Om vraag en aanbod op dit gebied bij elkaar te brengen kun je terecht op Suikerarrangement. Hoe de ervaringen van de klanten met deze website zijn lees je hier.


Over Suikerarrangement

 
Suikerarrangement is een Nederlands/Belgische datingsite waar suikerooms en –tantes op zoek kunnen gaan naar suikerneefjes en – nichtjes en andersom. De site is dus bedoeld voor mensen die naast hun drukke bestaan eens iemand lekker willen verwennen en op zoek zijn naar gezelschap bij het maken van een leuke trip, een luxe diner of op een andere manier. Daar staat tegenover dat de suikernichtjes en – neefjes daarvoor meestal een financiële vergoeding krijgen. Op dit moment (eind 2017) zijn er op de site al ruim 16.000 profielen te vinden.


Diensten

 

Voor suikerneefjes en suikernichtjes

 
Je kunt je bij Suikerarrangement gratis inschrijven waarna je verschillende dingen kunt doen. Je kunt dan de het gehele profieloverzicht doorkijken, berichten ontvangen en natuurlijk een profiel aanmaken. Ook kun je foto’s en video’s plaatsen en je ervaringen delen. Geef duidelijk in je profiel aan waar je naar op zoek bent, het is erg belangrijk dat jouw wensen en grenzen vooraf bepaald zijn. Houd er ook rekening mee dat suikerooms – tantes over het algemeen een stuk ouder zullen zijn dan jij.


Abonnement

 
Om van meerdere opties gebruik te kunnen maken dien je een abonnement te nemen. Deze abonnementen zijn voor suikerneefjes en –nichtjes niet zo duur, voor suikerooms en –tantes liggen de bedragen hoger, zij hebben immers meer te besteden. Abonnementen kunnen betaald worden met iDeal, PayPal en voor België met Bancontact/Mister Cash. Als je geen account hebt aangemaakt, kun je niet inzien wat de verschillende abonnementen kosten.


Voor suikerooms en suikertantes

 
Wanneer je je als suikeroom of –tante inschrijft op de site dan kun je 2 dagen lang gratis gebruik maken van een volledig abonnement voor je beslist of je deze aanschaft. Maak duidelijke afspraken met je contacten, zodat beiden weten wat je van een date kunt verwachten, en wat je daar tegenover moet stellen. Gemiddeld betaald een suikeroom of –tante € 200,- voor het gezelschap. Ook kun je je suikerneefje of –nichtje verwennen met juwelen, een reisje of mee uit shoppen nemen. Alles in overleg.


Klachten

 
Wanneer je niet tevreden bent, krijg je geen geld terug van Suikerarrangement. Wees dus vooraf zeker van welk tijdvak je kiest voor een abonnement en sluit bijvoorbeeld niet meteen een jaarabonnement af. Verder dien je je aan de regels van de Algemene Voorwaarden te houden die op de website te vinden zijn.


Jouw mening hier!

 
Heb jij een account (gehad) bij Suikerarrangement? Wat vind je van deze datingsite, levert hij je datgene op aan contacten wat je ervan verwacht had of valt dit in de praktijk tegen? Laat het ons weten hier op NederlandReview, een ander kan daar zijn/haar voordeel mee doen!


Ontstaan er bij Suikerarrangement leuke contacten waar alle partijen blij van worden? Of wordt er teveel van de suikerneefjes en nichtjes gevraagd?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Suiker niichtje Abbonement

Weinig daddies online, prijs is okay als er meer balans was in oom/nicht verhouding. Meeste mannen die zich rijker voor en willen gewoon goedkope sex dates erg jammer dat de site niet wat exclusiever is. Dit mis ik enorm

E

Em

26-04-2023

0

Abonnement van 1 maand

J

jan

21-04-2023

0

Suikeroom

Ik heb een erg goede ervaring met de site suikerarrangement.nl Het is een duidelijke site waar veel active leden op zitten. De site werkt goed en met al ongeveel 60000 leden zijn ze de grootste. Verder zit je niet vast aan een abonnement want het loopt na een maand vanzelf af. Ik raad deze site als Suikeroom van harte aan!

M

Mark

20-04-2023

0

suiker

wat een drama , inderdaad en vooral niet ingaan op pappies meisjes , vooruitbetaalde vergoedingen ( apeldoorn regio ) zijn vaak groepjes met everschillende profielen . dan hebt je een date , ben volslank zegt ze , mag allemaal , maar please geen 125 kg , te volslank , jammer allemaal ....

F

frans

10-03-2023

0

Suikeroom-abonnement

Ik heb ruim een half jaar een abonnement gehad op Suikerarrangement als "oom" om een suikernichtje te vinden. Het volgende wordt na een aantal weken pijnlijk duidelijk: - Voor een "oom" die een "nichtje" zoekt is de kans nihil iets te vinden. De profielen van de dames zijn voor een groot deel nep. Aan de ene kant worden er waarschijnlijk profielen geïmporteerd en die dus feitelijk geen waarde hebben. Aan de andere kant zijn er ook mannen die zich inschrijven als vrouw. Vervolgens laten die zich dan door een willekeurige man, slachtoffer, een abonnement cadeau geven waardoor hij ze als "vrouw" alle profielen kan bekijken. - Naast het feit dat er vooral vrouwelijke nep-profielen zijn, zijn het er ook nog eens niet zo heel veel. Ga je zoeken binnen een straal van 50 km, dan verschijnt er weliswaar een indrukwekkend aantal kandidaten, maar je merkt al snel dat weinig daarvan actief zijn of geen abonnement hebben. De actieve profielen binnen bijvoorbeeld Noord-Holland zijn op één hand, misschien twee handen te tellen. - De "echte" dames-profielen bestaan voor een klein deel uit "nichtjes" die serieuze bedoelingen hebben. Maar er zijn vooral veel dames die zich beschikbaar stellen als nichtje, maar in feite sekswerkers zijn die met zoveel mogelijk "ooms" wil daten tegen enorme bedragen onder het mom van "exclusiviteit". - De website werkt belabberd. Geregeld zit je 10, 20 seconden te wachten totdat de pagina verschijnt. Chatten werkt wel, maar krakkemikkig en traag. Sommige functies werken überhaupt niet. Bij "matches" bijvoorbeeld verschijnen nooit resultaten. Hoe ruim je je zoekcriteria ook opstelt. - De filters bij het zoeken worden niet opgeslagen. Dat betekent dat je elke keer weer opnieuw het formulier moet aanpassen om resultaten te krijgen die je wilt zien. Vermoeiend. - Ondersteuning is minimaal en arrogant. Suggesties voor verbeteringen worden weggehoond. Ze hebben dus gewoon geen zin om te investeren in verbeteringen van het platform, hetgeen een indicatie is dat het verdienmodel wel prima is en dat het vooral gaat om het binnenharken van abonnementen voor mannen, die bovendien zich vaak laten verleiden tot het cadeau geven van een abonnement aan een "vrouw" met de valse hoop contact met deze vrouw te kunnen leggen. Kortom, als man ben je met velen aan het vissen in een nagenoeg lege vijver. De spaarzame "vissen" worden door alle mannen belaagd, dus een kleine kans dat jij de "gelukkige" bent. Hoog nep-gehalte.

R

Rob

28-01-2023

0

Abonnement

Ik was benieuwd naar Sugardating dus heb me ingeschreven...Holycrap...heel veel contacten opgedaan met Sugardaddy's die soms leuk waren en soms minder. Maar nu wel de man gevonden. Morgen met hem naar Monaco...super spannend;-)

M

marleen

23-05-2022

0

Abonnement

De site op zich is prima en gebruiksvriendelijk. Het probleem is alleen dat ongeveer 75% van de profielen nep-profielen zijn, of wellicht bots die door de beheerder van de site worden ingezet, om betalende klanten te lokken of het abonnement te laten verlengen. Profielen met foto's die duidelijk van het internet zijn gehaald, zonder uitgebreide omschrijvingen. Deze "profielen" sturen je soms wel een berichtje (die je alleen kan lezen nadat je hebt betaald), maar als je vervolgens terugpraat, worden de "profielen" stil, of verdwijnen ineens van de site. Een geijkte truc die wel vaker wordt ingezet door dit soort sites om je te lokken en je te laten betalen..

M

Marcel

01-11-2021

0

1 maand

Als je een profiel aanmaakt kun je echt niks.. niks lezen , niks zien, je kunt berichten niet lezen niks.. dus na 20 berichtjes ontvangen te hebben wilde ik wel iets lezen.. nu blijkt dat echt maar hooguit 30 % van de mannen hun profiel hebben ingevuld en een 15 % een foto hebben. Bij de nogal botte klantenservice gaven ze juist aan geld te rekenen om fake profielen tegen te gaan... ik denk echt dat minimaal de helft fake is en de andere helft bekocht... Oplichters site...

L

La Vinsa

29-04-2021

1

Abbonoment

Duidelijk en discreet

T

Timothy Verpoort

04-12-2020

0

geen

Site voor vreemdgangers en sexwerkers..

A

Arjen

01-09-2020

1