NederlandReview

  Ervaringen Suikerarrangement

  Wanneer je alleen bent en wel iets te besteden hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan als suikeroom of –tante naar het gezelschap van een leuk persoon. Een zogenaamd suikerneefje of –nichtje. Deze jonge mensen kunnen een extraatje vaak goed gebruiken en willen daar tegenover best wel eens een avondje met je uit of een reisje met je maken bijvoorbeeld. Om vraag en aanbod op dit gebied bij elkaar te brengen kun je terecht op Suikerarrangement. Hoe de ervaringen van de klanten met deze website zijn lees je hier.

  Over Suikerarrangement


  Suikerarrangement is een Nederlands/Belgische datingsite waar suikerooms en –tantes op zoek kunnen gaan naar suikerneefjes en – nichtjes en andersom. De site is dus bedoeld voor mensen die naast hun drukke bestaan eens iemand lekker willen verwennen en op zoek zijn naar gezelschap bij het maken van een leuke trip, een luxe diner of op een andere manier. Daar staat tegenover dat de suikernichtjes en – neefjes daarvoor meestal een financiële vergoeding krijgen. Op dit moment (eind 2017) zijn er op de site al ruim 16.000 profielen te vinden.

  Dating tips van een suikernichtje op Suikerarrangement nl

  Diensten

  Voor suikerneefjes en suikernichtjes


  Je kunt je bij Suikerarrangement gratis inschrijven waarna je verschillende dingen kunt doen. Je kunt dan de het gehele profieloverzicht doorkijken, berichten ontvangen en natuurlijk een profiel aanmaken. Ook kun je foto’s en video’s plaatsen en je ervaringen delen. Geef duidelijk in je profiel aan waar je naar op zoek bent, het is erg belangrijk dat jouw wensen en grenzen vooraf bepaald zijn. Houd er ook rekening mee dat suikerooms – tantes over het algemeen een stuk ouder zullen zijn dan jij.

  Abonnement


  Om van meerdere opties gebruik te kunnen maken dien je een abonnement te nemen. Deze abonnementen zijn voor suikerneefjes en –nichtjes niet zo duur, voor suikerooms en –tantes liggen de bedragen hoger, zij hebben immers meer te besteden. Abonnementen kunnen betaald worden met iDeal, PayPal en voor België met Bancontact/Mister Cash. Als je geen account hebt aangemaakt, kun je niet inzien wat de verschillende abonnementen kosten.

  Voor suikerooms en suikertantes


  Wanneer je je als suikeroom of –tante inschrijft op de site dan kun je 2 dagen lang gratis gebruik maken van een volledig abonnement voor je beslist of je deze aanschaft. Maak duidelijke afspraken met je contacten, zodat beiden weten wat je van een date kunt verwachten, en wat je daar tegenover moet stellen. Gemiddeld betaald een suikeroom of –tante € 200,- voor het gezelschap. Ook kun je je suikerneefje of –nichtje verwennen met juwelen, een reisje of mee uit shoppen nemen. Alles in overleg.

  Klachten


  Wanneer je niet tevreden bent, krijg je geen geld terug van Suikerarrangement. Wees dus vooraf zeker van welk tijdvak je kiest voor een abonnement en sluit bijvoorbeeld niet meteen een jaarabonnement af. Verder dien je je aan de regels van de Algemene Voorwaarden te houden die op de website te vinden zijn.

  Jouw mening hier!


  Heb jij een account (gehad) bij Suikerarrangement? Wat vind je van deze datingsite, levert hij je datgene op aan contacten wat je ervan verwacht had of valt dit in de praktijk tegen? Laat het ons weten hier op NederlandReview, een ander kan daar zijn/haar voordeel mee doen!

  Ontstaan er bij Suikerarrangement leuke contacten waar alle partijen blij van worden? Of wordt er teveel van de suikerneefjes en nichtjes gevraagd?

  Suikerarrangement
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Suikerarrangement

  Uw beoordeling

  Abbonoment

  Duidelijk en discreet

  Door: Timothy Verpoort04-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1 maand

  Als je een profiel aanmaakt kun je echt niks.. niks lezen , niks zien, je kunt berichten niet lezen niks.. dus na 20 berichtjes ontvangen te hebben wilde ik wel iets lezen.. nu blijkt dat echt maar hooguit 30 % van de mannen hun profiel hebben ingevuld en een 15 % een foto hebben. Bij de nogal botte klantenservice gaven ze juist aan geld te rekenen om fake profielen tegen te gaan... ik denk echt dat minimaal de helft fake is en de andere helft bekocht...
  Oplichters site...

  Door: La Vinsa 29-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  geen

  Site voor vreemdgangers en sexwerkers..

  Door: Arjen01-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Suikerarrangement een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Suikerarrangement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Suikerarrangement actief?

  Suikerarrangement is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Suikerarrangement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.