NederlandReview

  Ervaringen Ourtime

  Ourtime is een bedrijf welke zich richt op 50 plus dating via hun datingsite. Ga jij vanaf nu via Ourtime op zoek naar de ware liefde? Voordat je deze beslissing neemt is het raadzaam om te lezen wat de mening is van andere mensen. Hebben zij de ware liefde al gevonden? Wat vinden ze van de service? Onafhankelijke reviews over bedrijven lees je via NederlandReview.

  Wat is Ourtime?

  Ourtime is een datingsite voor 50 plus dating. Naast daten worden er ook activiteiten georganiseerd. De website is onderdeel van datingservice Lexa. Onder het motto 'Ourtime Samen van het leven genieten' kunnen vrijgezellen via de website Ourtime singles vinden die dezelfde interesses hebben, members persoonlijk ontmoeten tijdens activiteiten gecontroleerde profielen bekijken en gebruik maken van Customer Care. Om mensen een grote kans op een dating match te geven is het profiel van de persoon die zich inschrijft zichtbaar voor alle leden die 50 jaar en ouder zijn. Dat is van toepassing op alle datingservices die van hetzelfde platform gebruik maken. Om hier gebruik van te kunnen maken moet wel voldaan worden aan een aantal voorwaarden. Deze zijn op de website te lezen. Het datingbedrijf verzorgt ook tips en geeft waar nodig adviezen. Er wordt gesteld dat mensen van 50 en ouder nu wel weten wat zij belangrijk vinden in een partner en wat niet.

  Our Times Movie Full [Indo Sub]

  Service

  Er wordt aangegeven dat je mensen kunt ontmoeten met wie je jouw passies kunt delen. De mensen van Lexa supporten hun members tijdens het datingavontuur zodat de weg vrij is om connectie te kunnen maken. Inschrijven voor deze datingservice is gebruiksvriendelijk en gratis. Om je in te kunnen schrijven moet je je wel eerst aanmelden en registreren. Aan het afnemen van een lidmaatschap zijn wel kosten verbonden. Let op: Daten via de datingsite geeft geen garantie op geluk of het aangaan van een relatie.

  Deze datingservice van Lexa geeft via haar site uitleg over betrouwbaarheid en veiligheid. Ourtime stelt zich in te zetten voor de veiligheid van al haar klanten. Persoonsgegeven worden beschermd, het zijn 100% gecontroleerde profielen, je houdt zelf de controle en het is betrouwbaar. Op het gebied van veiligheid wordt er aangegeven dat het bedrijf zich inzet voor jouw veiligheid doormiddel van validering van profielen als er wordt ingeschreven en verwijderen en detectie van profielen die niet kloppen. Je kunt ongepast gedrag van andere gebruikers aangeven via je account. Je moet dan ingelogd zijn en vanaf je profielpagina of via de app kun je een moderator waarschuwen.

  Transparantie en voorwaarden

  De Datingsite stelt via haar website transparantie te verlenen met betrekking tot de dienstverlening die er door dit bedrijf wordt verleend. Daarnaast lezen we op de website dat er voor het aangaan van een daadwerkelijk lidmaatschap, duidelijke informatie wordt gegeven over belangrijke zaken zoals tarieven, automatische verlenging van het lidmaatschap, mogelijkheden en voorwaarden van de website. Dit wordt gedaan met als achterliggende gedachte dat klanten een goede inschatting kunnen maken over het hetgeen wat er wordt aangeboden. Het is net zoals bij andere bedrijven nooit onverstandig om even de algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden voor activiteiten door te lezen.

  Klantervaringen bij Ourtime?

  Ben jij al ingeschreven bij Ourtime? Wat zijn jouw ervaringen bij dit datingbedrijf? Heb jij je ware liefde kunnen vinden via Ourtime? Heb je veel adviezen gevraagd? Hoe waren deze adviezen? Hoe vaak heb je daadwerkelijk een date uit het vuur weten te slepen via deze datingservice. Moest je iets betalen om van Ourtime gebruik te kunnen maken? Waren de kosten de moeite waard? Hoe vaak heb jij eigenlijk een date gescoord via Ourtime? Zou je andere mannen en vrouwen adviseren om via deze website op zoek te gaan naar een nieuw avontuur in de liefde? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

  Ourtime
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ourtime

  Uw beoordeling

  Hogere bedragen afgeschreven dan hoort bij gekozen abonnement

  Ik had gekozen voor een abonnement van 6 maanden voor ongeveer EUR 15 per maand. Echter in de 3e en 4e maand wordt ongeveer het dubbele bedrag afgeschreven. Heb op de site gekeken hoe dit zit. Kan echter nergens vinden hoe ik mijn abonnement kan corrigeren naar de gekozen abonnement. Kan alleen vinden hoe mijn abonnement te pauzeren of beëindigen. Daarom mijn abonnement beëindigd. Heb wel contact opgenomen met Ourtime. Ik had binnen 2 weken moeten reageren. Hoe dan als pas in de 3e en 4e maand het verkeerd gaat.

  Door: AM05-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet doen!!!

  Opzeggen van automatische betaling is bizar ingewikkeld
  Email adressen bouncen teru
  Telefoonnummer klopt niet
  Slechte profielen
  GEWOON NIET DOEN

  Door: Jb28-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waardeloze site

  Slechte site, veel nep profielen, als je een berichtje stuurt dan wordt je profiel meteen geblokkeerd.

  Door: Suus22-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  dating site ourtime

  in Juli mijn lidmaatschap opgezegd, vervolgens is het niet mogelijk om mijn profiel te verwijdern. Ik kan het niet zelf doen, klantenservice niet bereikbaar per email en telefoon. Zeer slechte site met lak aan de privacy wet!

  Door: A.w06-10-2020
  Linda Wilkens03-03-2021

  Een hele nare ervaring met Ourtime!! Ze hebben een verlening gedaan en hiervoor 89,00 van mijn rekening afgehaald, zonder dat ik er van af weet. Ze schijnen hiervan een bevestigingsmail te hebben gestuurd die ik nooit heb ontvangen. Als ik ze vraag om deze nogmaals te sturen, geven ze aan dat dit niet mogelijk is. Echt schandalig en respectloos hoe ze hier mee om gaan, en blijven beweren dat ik zelf deze aankoop heb gedaan, terwijl ik al sinds Corona geen gebruik meer maak van deze site. Bahhhhh!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  proefabonnement

  veel fake profielen. bleek voornamelijk lexa te zijn. na dit uit gezet te hebben bleef er weinig over. opgezegd, ruim binnen de termijn en nu blijven ze geld van mijn rekening halen. telefoonnummer klopt niet. mail wordt niet beantwoord. HELE SLECHTE SITE

  Door: oc18-04-2020
  oc18-04-2020

  en NEE ik zou hier niet weer kopen! vinkje te laat gezien...

  NYC NY Commercial moving companies25-09-2021

  Thanks , I've just been in search of specifics of this matter for some time and yours is the best I’ve learned till now. But, what with reference on the conclusion? Are you currently beneficial with reference to the provision?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Ourtime een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Ourtime. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ourtime actief?

  Ourtime is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ourtime gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.