Ourtime

2.7
3.2

Bestellen

2.3

Service

2.4

Prijs

2.7

Levering

15.8%

Zou hier weer kopen

Ourtime

Ourtime is een bedrijf welke zich richt op 50 plus dating via hun datingsite. Ga jij vanaf nu via Ourtime op zoek naar de ware liefde? Voordat je deze beslissing neemt is het raadzaam om te lezen wat de mening is van andere mensen. Hebben zij de ware liefde al gevonden? Wat vinden ze van de service? Onafhankelijke reviews over bedrijven lees je  via NederlandReview.

Wat is Ourtime?

Ourtime is een datingsite voor 50 plus dating.  Naast daten worden er ook activiteiten georganiseerd. De website is onderdeel van datingservice Lexa. Onder het motto 'Ourtime Samen van het leven genieten' kunnen vrijgezellen via de website Ourtime singles vinden die dezelfde interesses hebben, members persoonlijk ontmoeten tijdens activiteiten gecontroleerde profielen bekijken en gebruik maken van Customer Care. Om mensen een grote kans op een dating match te geven is het profiel van de persoon die zich inschrijft zichtbaar voor alle leden die 50 jaar en ouder zijn. Dat is van toepassing op alle datingservices die van hetzelfde platform gebruik maken. Om hier gebruik van te kunnen maken moet wel voldaan worden aan een aantal voorwaarden. Deze zijn op de website te lezen. Het datingbedrijf verzorgt ook tips en geeft waar nodig adviezen. Er wordt gesteld dat mensen van 50 en ouder nu wel weten wat zij belangrijk vinden in een partner en wat niet.

Service

Er wordt aangegeven dat je mensen kunt ontmoeten met wie je jouw passies kunt delen. De mensen van Lexa supporten hun members tijdens het datingavontuur zodat de weg vrij is om connectie te kunnen maken. Inschrijven voor deze datingservice is gebruiksvriendelijk en gratis. Om je in te kunnen schrijven moet je je wel eerst aanmelden en registreren. Aan het afnemen van een lidmaatschap zijn wel kosten verbonden. Let op: Daten via de datingsite geeft geen garantie op geluk of het aangaan van een relatie.

Deze datingservice van Lexa geeft via haar site uitleg over betrouwbaarheid en veiligheid. Ourtime stelt zich in te zetten voor de veiligheid van al haar klanten. Persoonsgegeven worden beschermd, het zijn 100% gecontroleerde profielen, je houdt zelf de controle en het is betrouwbaar. Op het gebied van veiligheid wordt er aangegeven dat het bedrijf zich inzet voor jouw veiligheid doormiddel van validering van profielen als er wordt ingeschreven en verwijderen en detectie van profielen die niet kloppen. Je kunt ongepast gedrag van andere gebruikers aangeven via je account. Je moet dan ingelogd zijn en vanaf je profielpagina of via de app kun je een moderator waarschuwen.

Transparantie en voorwaarden

De Datingsite stelt via haar website transparantie te verlenen met betrekking tot de dienstverlening die er door dit bedrijf wordt verleend. Daarnaast lezen we op de website dat er voor het aangaan van een daadwerkelijk lidmaatschap, duidelijke informatie wordt gegeven over belangrijke zaken zoals tarieven, automatische verlenging van het lidmaatschap, mogelijkheden en voorwaarden van de website. Dit wordt gedaan met als achterliggende gedachte dat klanten een goede inschatting kunnen maken over het hetgeen wat er wordt aangeboden. Het is net zoals bij andere bedrijven nooit onverstandig om even de algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden voor activiteiten door te lezen.

Klantervaringen bij Ourtime?

Ben jij al ingeschreven bij Ourtime? Wat zijn jouw ervaringen bij dit datingbedrijf? Heb jij je ware liefde kunnen vinden via Ourtime? Heb je veel adviezen gevraagd? Hoe waren deze adviezen? Hoe vaak heb je daadwerkelijk een date uit het vuur weten te slepen via deze datingservice. Moest je iets betalen om van Ourtime gebruik te kunnen maken? Waren de kosten de moeite waard? Hoe vaak heb jij eigenlijk een date gescoord via Ourtime? Zou je andere mannen en vrouwen adviseren om via deze website op zoek te gaan naar een nieuw avontuur in de liefde? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Anderen bekeken ook

close

Ourtime

Vergelijk reviews en bekijk Ourtime