Ourtime

3.5

Bestellen

2.7

Service

2.8

Prijs

3.1

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Ourtime

Ourtime is een bedrijf welke zich richt op 50 plus dating via hun datingsite. Ga jij vanaf nu via Ourtime op zoek naar de ware liefde? Voordat je deze beslissing neemt is het raadzaam om te lezen wat de mening is van andere mensen. Hebben zij de ware liefde al gevonden? Wat vinden ze van de service? Onafhankelijke reviews over bedrijven lees je  via NederlandReview.


Wat is Ourtime?


Ourtime is een datingsite voor 50 plus dating.  Naast daten worden er ook activiteiten georganiseerd. De website is onderdeel van datingservice Lexa. Onder het motto 'Ourtime Samen van het leven genieten' kunnen vrijgezellen via de website Ourtime singles vinden die dezelfde interesses hebben, members persoonlijk ontmoeten tijdens activiteiten gecontroleerde profielen bekijken en gebruik maken van Customer Care. Om mensen een grote kans op een dating match te geven is het profiel van de persoon die zich inschrijft zichtbaar voor alle leden die 50 jaar en ouder zijn. Dat is van toepassing op alle datingservices die van hetzelfde platform gebruik maken. Om hier gebruik van te kunnen maken moet wel voldaan worden aan een aantal voorwaarden. Deze zijn op de website te lezen. Het datingbedrijf verzorgt ook tips en geeft waar nodig adviezen. Er wordt gesteld dat mensen van 50 en ouder nu wel weten wat zij belangrijk vinden in een partner en wat niet.


Service


Er wordt aangegeven dat je mensen kunt ontmoeten met wie je jouw passies kunt delen. De mensen van Lexa supporten hun members tijdens het datingavontuur zodat de weg vrij is om connectie te kunnen maken. Inschrijven voor deze datingservice is gebruiksvriendelijk en gratis. Om je in te kunnen schrijven moet je je wel eerst aanmelden en registreren. Aan het afnemen van een lidmaatschap zijn wel kosten verbonden. Let op: Daten via de datingsite geeft geen garantie op geluk of het aangaan van een relatie.


Deze datingservice van Lexa geeft via haar site uitleg over betrouwbaarheid en veiligheid. Ourtime stelt zich in te zetten voor de veiligheid van al haar klanten. Persoonsgegeven worden beschermd, het zijn 100% gecontroleerde profielen, je houdt zelf de controle en het is betrouwbaar. Op het gebied van veiligheid wordt er aangegeven dat het bedrijf zich inzet voor jouw veiligheid doormiddel van validering van profielen als er wordt ingeschreven en verwijderen en detectie van profielen die niet kloppen. Je kunt ongepast gedrag van andere gebruikers aangeven via je account. Je moet dan ingelogd zijn en vanaf je profielpagina of via de app kun je een moderator waarschuwen.


Transparantie en voorwaarden


De Datingsite stelt via haar website transparantie te verlenen met betrekking tot de dienstverlening die er door dit bedrijf wordt verleend. Daarnaast lezen we op de website dat er voor het aangaan van een daadwerkelijk lidmaatschap, duidelijke informatie wordt gegeven over belangrijke zaken zoals tarieven, automatische verlenging van het lidmaatschap, mogelijkheden en voorwaarden van de website. Dit wordt gedaan met als achterliggende gedachte dat klanten een goede inschatting kunnen maken over het hetgeen wat er wordt aangeboden. Het is net zoals bij andere bedrijven nooit onverstandig om even de algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden voor activiteiten door te lezen.


Klantervaringen bij Ourtime?


Ben jij al ingeschreven bij Ourtime? Wat zijn jouw ervaringen bij dit datingbedrijf? Heb jij je ware liefde kunnen vinden via Ourtime? Heb je veel adviezen gevraagd? Hoe waren deze adviezen? Hoe vaak heb je daadwerkelijk een date uit het vuur weten te slepen via deze datingservice. Moest je iets betalen om van Ourtime gebruik te kunnen maken? Waren de kosten de moeite waard? Hoe vaak heb jij eigenlijk een date gescoord via Ourtime? Zou je andere mannen en vrouwen adviseren om via deze website op zoek te gaan naar een nieuw avontuur in de liefde? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Ourtime dating fake

opgelicht voor €29,- omdat het van Lexa is lijkt het in het begin echt maar dat is het niet. de meeste accounts zijn nep. Als er iemand echt met jou begint te communiceren dan is het een medewerker van Ourtime...want je zult 9 van de 10 keer geen afspraak krijgen. Bij het geven van jou nummer en willen afspreken merk je dat de medewerker nooit een afspraak met je maakt. De lelijkste vrouw wil niet afspreken. fake dus

B

brian

15-01-2024

0forum

Ourtime

Zeer slechte site. Heel veel zogenaamde bezoeken. Heel vaak dezelfde. Veel likes waarvan het profiel de volgende dag verdwenen is. Geen reacties op berichten. Zelden echt contact. ZEER WAARDELOZE OPLICHTERSBENDE !

D

D

18-10-2023

0forum

Ouwertime

Ben heel benieuwd hoe het opzeggen gaat! Maak dezs 3 maanden vol . Omdat ik heb gezien dat er foto's van mannen misbruikt worden! Andere foto's en een andere naam! Eerst gezellig via hun chat gepraat. Vroeg hij of ik WhatsApp had. Via WhatsApp en de volgende dag vroeg hij via Telegraam. Jammer dat van de mooie man zijn foto's misbruikt worden! Nu zou ik wel willen wie deze mooie man is. En graag vertellen dat zijn foto's misbruikt worden op Ouwertime! Ga verder zoeken. Naar de volgende mooie man die verwijderd is! Dames trap aub niet in deze glade praatjes van die akelige mannen. Er zitten denk wel goede tussen. Maar ik heb nu al een slechte ervaring met Ouwertime. Jammer.

K

Kay

04-09-2023

0forum

1 maand abonnement

Ourtime, Eveneens slechte ervaring met Ourtime. Naast het abonnement moest ik extra betalen om profielen te zien en om te reageren op berichten die ik kreeg toegezonden

A

Anneke Willems

07-08-2023

1forum

Ourtime

Wat heb ik spijt van een 3-maands- abonnement op deze site! Totaal onbetrouwbaar geheel. Ook spijt, dat ik niet eerst de reviews heb gelezen, dan was ik er niet ingetrapt. Het klopt wat een aantal hieronder al heeft opgeschreven. Je krijgt nauweljks antwoord op je berichten en ziet ook niet of de ander nu wel of niet kan reageren. SLECHT ! Nu maar kijken of ik er nog fatsoenlijk vanaf kom.

J

JanBee

09-04-2023

2forum

Ourtime

B

Bert de Lange

30-03-2023

0forum

Dating

Ik ging na mijn scheiding op ourtime, had een premium abbonnement. En kreeg al snel reacties. Later bleek 9 van de 10 keer dat het mannen waren die zeiden boven de 51 te zijn maar vaak veel jonger waren. Ook waren hier veel bedriegers op die gewoon getrouwd bleken te zijn, maar aangaven dat ze gescheiden waren. Dus het viel enorm tegen. Veel mannen ook met valse namen en profielen

A

Astrid

02-03-2023

0forum

Ourtime datingsite

BETALEN BETALEN BETALEN... Uit nieuwsgierigheid profiel aangemaakt. Met een gratis profiel kun je helemaal niks. Dus een abonnement voor drie maanden genomen. Toen kon ik iets meer, maar nog steeds erg weinig. Het staat er voor 99% vol met gratis profielen van het andere geslacht en zij kunnen niet op mijn profiel reageren.. Tenzij ik een premium abonnement zou toevoegen. WEER extra betalen dus, bovenop het al vrij forse bedrag.. En dan zou je nog allerlei shit kunnen toevoegen als "love notes" ook weer betaald natuurlijk.. Maar die gratis profielen blijken vaak goedkoop: kennelijk uit verveling en behoefte aan een beetje spanning aangemaakt op een regenachtige zondagmiddag. Daar kun je op reageren wat je wilt, maar daar hoor je nooit iets op terug. En ja, ik vermoed wel degelijk nepprofielen "om het actieve ledenbestand op te krikken". Een fysieke winkel zou met dit soort belabberde diensten binnen binnen drie maanden leeg staan. Online lijkt dit soort legale oplichterij allemaal zomaar te kunnen.. Ga je ogen uit je kop schamen ourtime! Ga wat nuttigs doen, in de zorg of zo. Stop hiermee!!!

M

Marius

04-12-2022

0forum

1 maand voor €29.99

Ik meldde me aan voor één maand voor €29,99. Toen ik echter de afschrijving al binnen had kon ik niet bij andermans profielen, daarvoor moest ik nogmaals €9,99 betalen die automatisch werd afgeschreven exact een week later. Deze heb ik gestorneerd en prompt daarna werd mijn membership geblokkeerd. Conversatie via een robot die niks begrijpt deed me besluiten direct mijn account en profiel te verwijderen. Een goed bedrijf leer je kennen bij een klacht. Aan u de eer om te beoordelen of Ourtime betrouwbaar is.

H

Henk S

21-10-2022

0forum

Dating

Nepprofielen en reacties die door medewerkers van Ourtime zelf worden gegeven. Schandalig om zo met gevoelens van mensen te spelen die serieus naar iemand op zoek zijn.

H

HansGe

12-08-2022

1forum

Ourtime, mooie site maar slechte bereikbaarheid klanten service

De klantenservice is niet bereikbaar. Je moet betalen om mensen te ontmoeten wat op zich logisch is, maar als de andere niet hoeft te betalen is het vervelend. Stel ik betaal. Dan zie ik de ander. Maar als de andere betaalt zou deze mij kunnen zien. Oftewel de vrouw is gratis en de man betaalt. Ik vind 15 euro per maand een fors bedrag. Daarbij kunnen er ook nepprofilen zijn wat je pas weet als je betaalt. Oftewel ik word genaaid. Omdat ik: pas weet of er nep profielen zijn NADAT je betaald hebt en een hoge prijs en bereikbaarheid slechts. Verder oeverloze discussie.... Monoloog dat mijn foto niet goed is. Bij de dames worden zelfs wazige. Foto's goed gekeurd en profiel foto zonder gezicht wordt ook goed gekeurd. Maar mijn helder gezicht met 1/3 beetje schaduw mag niet

B

Barco

22-07-2022

0forum

dating site abonnement voor 1 maand

Tot mijn verbazing is deze dating site (waarop ik een abonnement nam) gevuld met voor 99% onattractieve slecht verzorgde leden (vergelijk hoe anders bijv. Amerikaanse of Russiche kandidaten op andere sites eruit zien (vaak goed verzorgd) en hoe open ze over zichzelf zijn) die vrijwel niets over zichzelf vertellen. De meesten melden in de paar regels die ze schrijven niets unieks maar allemaal hetzelfde, alsof ze aan het kopieeren zijn, niets origineels, individueels. Alsof ze wantrouwend staan tegenover de wereld. Dat is gene goede basis om een goede kandidaat partner te vinden. Plus dat er geen echte geavanceerde zoekfunctie is om de resultaten te beperken. Zonde van het geld. Hopelijk krijg ik het terug.

P

Peter L

13-07-2022

0forum

OURTIME DATING SITE Heel erg slecht allemaal nep account en als ze reageren is het eigen medewerkers

C

cornelis hummel

22-06-2022

0forum

onbetrouwbaar voor zoektocht, en ook de betalingen na opzegging gewoon door, de recenties spreken voor zich het heeft geen nut om nu nog vriendelijk te zijn zijn

M

mary-kouwenberg

25-05-2022

0forum

1 maan membership

Gewoon een kut misleidend bedrijf zijn jullie. Nogmaals; op allerlei wijzen, mijn membership is beeeindigt per vervaldatum, te weten begin maart. Ik heb een membership voor 1 maand. Bij vragen krijg je een kut computer met kut standaard antwoorden; "het spijt mij", anders gaan we niet verder. Biedt je excuses aan enne dat soort shit geldt niet voor je clientele , "het spijt mij". Althans , niet voor mij. Ik ga jullie aangeven bij het ACM: Autoriteit Consumenten Markt. Dat heb ik ook vermeld in jullie kut robot deel.

J

Jeroen

15-02-2022

0forum

Hogere bedragen afgeschreven dan hoort bij gekozen abonnement

Ik had gekozen voor een abonnement van 6 maanden voor ongeveer EUR 15 per maand. Echter in de 3e en 4e maand wordt ongeveer het dubbele bedrag afgeschreven. Heb op de site gekeken hoe dit zit. Kan echter nergens vinden hoe ik mijn abonnement kan corrigeren naar de gekozen abonnement. Kan alleen vinden hoe mijn abonnement te pauzeren of beëindigen. Daarom mijn abonnement beëindigd. Heb wel contact opgenomen met Ourtime. Ik had binnen 2 weken moeten reageren. Hoe dan als pas in de 3e en 4e maand het verkeerd gaat.

A

AM

05-11-2021

0forum

Niet doen!!!

Opzeggen van automatische betaling is bizar ingewikkeld Email adressen bouncen teru Telefoonnummer klopt niet Slechte profielen GEWOON NIET DOEN

J

Jb

29-08-2021

1forum

Waardeloze site

Slechte site, veel nep profielen, als je een berichtje stuurt dan wordt je profiel meteen geblokkeerd.

S

Suus

22-03-2021

0forum

dating site ourtime

in Juli mijn lidmaatschap opgezegd, vervolgens is het niet mogelijk om mijn profiel te verwijdern. Ik kan het niet zelf doen, klantenservice niet bereikbaar per email en telefoon. Zeer slechte site met lak aan de privacy wet!

A

A.w

06-10-2020

1forum

proefabonnement

veel fake profielen. bleek voornamelijk lexa te zijn. na dit uit gezet te hebben bleef er weinig over. opgezegd, ruim binnen de termijn en nu blijven ze geld van mijn rekening halen. telefoonnummer klopt niet. mail wordt niet beantwoord. HELE SLECHTE SITE

O

oc

19-04-2020

4forum