NederlandReview

    Ervaringen Parship

    Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites. Parship is er hier een van. Ze richten zich op hoogopgeleide singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een leuke date en eveneens een serieuze relatie. Er zijn volop mogelijkheden om via Parship je droompartner te vinden. De website kent al vele successen. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel leden zijn van deze site. Als jij een goede of slechte ervaring hebt gehad met Parship dan lezen we dat graag terug op NederlandReview. Je helpt vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Parship.

    Over Parship

    Parship is een online dating website gericht op hoogopgeleide vrijgezellen en singles. De datingsite is in 13 landen actief en kent een unieke methode om een goede match te vinden. Je kunt Parship gratis proberen trouwens. Je kunt nog vandaag een account en profiel aanmaken zonder enige kosten. Het verschil met andere datingsites is dat Parship een groot bestand heeft met hoger opgeleide mensen welke minimaal 30 jaar en ouder zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de site kun je tal van verschillende tips vinden om een goede relatie te krijgen.




    Een druk leven of andere omstandigheden maken het mogelijk om minder aandacht te kunnen schenken aan het vinden van de juiste persoon in je leven. Parship helpt je om online en van uit je eigen vertrouwde omgeving een goede relatie te vinden.
    Per maand zijn er meer dan 100.000 berichten. Het leggen van nieuwe contacten gaat dus erg gemakkelijk. Daarnaast is 76 procent van de leden 30 jaar of ouder, hoog opgeleid en op zoek naar een relatie voor een langere tijd.

    Dating parship; bij 1 vandaag. Hoe staat het met daten vandaag de dag?

    De diensten van Parship

    Parship maakt het mogelijk om een partner te vinden in je leven. Vrijgezellen met een hoge opleiding (HBO of WO) kunnen gemakkelijk contact leggen met andere singles om een date te maken. Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor de diensten van Parship vertrouwd zijn. Profielen worden er handmatig gecontroleerd en je kunt zelf bepalen wie je foto nu wel of niet mag zien.
    De basis van de diensten van Parship is dat verliefd worden meer dan toeval is. Parship wil mensen samenbrengen op basis van hun voorkeuren en interesses. Het is goed om op een leuke manier een goede relatie te krijgen.

    Je kunt bij Parship ook in contact komen met een singles coach. Op die manier is het mogelijk om adviezen te krijgen om bij de eerste stappen hulp te krijgen voor het vinden van een leuke partner.
    Er is trouwens ook een aparte App voor op je iPhone, tablet, iPad of smartphone. Je kunt dus overal en altijd bekijken of je een berichtje hebt gekregen.

    Klachten over Parship

    Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan soms nodig om een klacht in te dienen. Er is geen aparte pagina op Parship om voor singles het gemakkelijk te maken om een klacht in te dienen. Natuurlijk kun je bij de contact pagina wel de juiste gegevens opzoeken en je klacht indienen.
    Aangezien Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk is het mogelijk om een klacht ook hier in te dienen. De klacht dient dan wel eerst onder ogen van Parship geweest zijn.

    Wat vind jij van Parship

    Heb jij een ervaring met Parship? Wil je deze delen? Dan zien we graag je review terug op Parship. We weten dat er volop succesverhalen zijn. We horen echter ook andere verhalen van je over Parship. Op die manier kunnen bezoekers van NederlandReview snel een goede mening vormen..

    Opzeggen om een klacht of juist goede ervaringen met Parship? Lees ervaringen van hoger opgeleiden over parship bij NederlandReview!

    Parship
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    5.6
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Serieuze relatie vinden

    Ik ben op zoek naar een serieuze relatie en had mij daarom aangemeld bij Parship. Ik heb gewoon gemerkt dat er op veel van die datingsites alleen maar mensen komen die een vluchtig contact zoeken en er alleen de avond (en nacht) mee willen verpozen. Op aanraden van een vriendin (zij is inmiddels getrouwd) heb ik mij toen aangemeld bij Parship. Ook hier vind je wel eens iemand die andere dingen verwacht van daten, maar ik vond hier ook duidelijk meer mensen zoals ik, die echt een relatie zoeken voor een langere tijd en het liefst voor altijd. Ik heb een aantal dates gehad en ik kan zeggen dat meer dan de helft daarvan serieuze kandidaten waren. Niet met allemaal heb ik het contact gehouden, want dan klikte het bijvoorbeeld niet op andere gebieden (ik vind De Klik erg belangrijk en dat merk je meteen), maar het aantal mensen dat op zoek is naar een vaste en langdurige relatie is hier echt groter, dus ik ben erg tevreden. Dates hebben hier regelmatig een heel ander karakter dan ik elders heb gemerkt, direct over zwaardere en toekomstgerichte onderwerpen, en minder over sekscontacten. Uitzonderingen daargelaten, ik heb het over het algemeen. Dus een goede datingsite voor mij voor als je zoekt naar een serieuze relatie en niet naar alleen maar vluchtige contacten.

    Door: K. Dokter05-08-2017
    dim01-07-2020

    Beste is dit echt waar? want ik weet niet meer wat ik allemaal moet geloven op het internet ben nu zelf bij parschip en is niks van activiteit aanwezig????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Daten met 'hoogopgeleiden'

    In de kroeg ga je gewoon niemand meer tegenkomen, ik tenminste niet.
    Bij mijn studie was wel een goede gelegenheid, maar helaas: ik studeer niet meer.

    Inmiddels ben ik in de dertig en staat mijn carrière redelijk op de rails. Datzelfde kan ik helaas niet zegen over mijn liefdesleven en ik voel steeds meer dat de tijd gaat dringen.
    Zelf ben ik daarom niet zozeer uit op korte, vluchtige contacten: die vind ik wel op Tinder of dergelijke apps.

    Daarom heb ik mij ingeschreven op Parship. Ik merk dat dat tot nog toe betere kansen biedt dan elders; heb meerdere academisch geschoolden mogen ontmoeten, wat voor mij toch een voorwaarde is voor een relatie waarmee ik een gezin kan stichten en aan de toekomst kan bouwen.

    Op de site staan meerdere, interessante profielen, waarvan ik ook al verschillende contact mee heb gelegd. Dat gaat makkelijk en eenvoudig.

    Door: Bastiaan H05-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    wij zijn inmiddels getrouwd!

    Aantal jaar terug al weer me ingeschreven bij Parship, als uiterste redmiddel na het niet vinden van een relatie op de 'gewone' manier.

    Ik heb mij destijds wel over een drempel moeten zetten, ik vind het internet niet een veilige plaats in het algemeen.

    Maar het inschrijven heeft mij geen windeieren gelegd!

    Ik ben mijn ware jacob (al heet hij Dennis) hier tegengekomen en wij zijn drie maanden geleden zelfs getrouwd.

    HEt kan dus wel. Als het op de 'gewone' manier niet lukt, dan is er gelukkig het internet. Het aanmelden en alles was zelfs voor mij gemakkelijk, maar ik heb er niet heel veel gebruik van hoeven maken, want het was vrij direct raak!

    Door: Lisa05-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Serieus daten

    Op andere datingsites had ik niet zoveel geluk als ik had op Parship. Ben al een aantal jaar op zoek naar een serieuze relatie, maar het is moeilijk iemand te vinden die net zo serieus is als ik.

    Bij Parship kwam ik gauw niet één man tegen, maar zelfs twee! Beetje gedate en toen al gauw voor een gekozen, vooral omdat ook hij niet te lang wilde wachten voor aan kinderen te beginnen.

    We hebben nu meerdere dates gehad en beginnen al te praten over serieuze stappen - exclusief gaan en dan niet te lang wachten de definitieve stappen te maken.

    Fijn om eindelijk echt serieuze daters tegen te komen. Ik hoop dat het zijn vruchten zal afwerpen.

    Door: Romy van Beek03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Parship

    Het is een grote nep vertoning er wordt ook met verzonnen dates gewerkt. Geen aanbod. Wel 500 euro kwijt. Klantenservice ONBEREIKBAAR
    Schandelijk

    Door: J.C.G. Smolders30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichtersbende Parship / PE Digital GmbH

    Ik ben helaas ook gevallen voor de misselijkmakende tactieken van idiote datingwebsite Parship (PE Digital GmBH - www.parshipgroup.com / www.parship.nl). Zojuist heb ik zomaar een bedreiging en aanmaning ontvangen voor twee maanden van maar liefst €169,80 (inclusief tien euro ongespecificeerde kosten inbegrepen hierop) (strafbaar?). Dit omdat men het niet eens is met het feit dat er een abonnement afgelopen is?
    Tevens klopt er geheel niets van. Ik heb hier ook geen eerdere mailtjes van ontvangen? Sterker nog, ik ben er al maanden niet mee bezig geweest. En dit kan Parship natuurlijk ook zien in statistieken..

    De website is ook zeer oubollig en raad niemand aan om ooit zaken met datingwebsite Parship te doen, de kansen van succes zijn namelijk ook zeer matig met de aanwezige nep profielen.

    Daarnaast hanteren ze smerige tactieken met stilzwijgende verlengingen om mensen nog wat extra geld af te troggelen na het aflopen van het abonnement. Een vies bedrijf is dit, misbruik makend van de eenzaamheid van personen. Hierom is datingwebsite Parship ook absoluut niet te vertrouwen als consument. Van mij mag PE Digital / Parship dan ook afsterven.

    Ik verwacht nog steeds dat Parship dit geheel gaat kwijtschelden en daarnaast telefonisch contact opneemt.
    Zo niet, vrees ik andere stappen te ondernemen. Dit zaakje stinkt namelijk tot op het bot. Als je zo omgaat met klanten hou je volgens mij geen droog brood meer om te vreten over, toch?

    Wederhoor is daarnaast namelijk ook niet mogelijk daar alle telefoonnummers tot Duitsland aan toe niet werkzaam zijn. In Amsterdam claimed men op een bandje aan de telefoon dat COVID-19 de oorzaak is van het niet kunnen opnemen van een telefoon? Sinds wanneer raak je je vingers en/of stem kwijt van COVID-19?

    De telefoonnummers die niet werkzaam zijn:
    020-4990167 - Parship Amsterdam - Klantenservice
    0049(0)40-460026-0 - PE Digital GmbH, Hamburg - staan op aanmaning/factuur vermeld
    0049(0)40-460026-355 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
    0049(0)40-460026-354 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
    0049(0)40-460026-349 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
    0049(0)40-460026-515 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld

    Wellicht dien ik maar naar het kantoor te rijden in Amsterdam?
    Of ligt men daar onder het bureau i.v.m. COVID-19?

    Zelf rekening houden met consumenten, betalingen en COVID-19 doet men daar niet in ieder geval (behalve met het opnemen van telefoon uiteraard). Parship is dan ook puur een datingwebsite met een sterk missend hart voor de zaak, en men denkt enkel aan de eigen centen en het aftroggelen van extra inkomsten van consumenten.
    De Autoriteit Consument Markt zou eigenlijk eens goed naar de vieze spelletjes van Parship dienen te kijken. Dit soort bedrijven horen anno 2020 niet meer te bestaan op het internet.

    Oftewel, een schandalige datingwebsite dat Parship waar je je hond nog niet zou inschrijven. Echt nooit aan beginnen, je kunt nog beter op concurrent Badoo/Tinder/Happn hangen...

    Ik verwacht nog steeds heel erg snel goede oplossingen en wederhoor van Parship... Nooit aan beginnen mensen!!!

    Door: Fred Flipper11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Datingprofiel aangemaakt als betalend lid

    Ik ben erg tevreden met Parship. Komt voor mij betrouwbaarder over dan andere partijen. Ik ben zelf erg voorzichtig met mijn gegevens, heb ook geen Facebook bijvoorbeeld, dus u kunt zich voorstellen hoe ik tegenover een profiel op een datingsite stond. Maar toch maar gemaakt, en tot nu toe is mij dat goed bevallen, want ik heb een paar interessante reacties gekregen. Ik ben overigens betalend lid op deze site, want dan heb je gewoon meer mogelijkheden. Ik vind het geen probleem om te betalen als ik een dienst afneem. Met een gratis profiel kun je simpelweg niet zoveel en ik vind dat ook wel begrijpelijk.

    Door: S. Luyten26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Interessante dates scoren

    Leuke, niet te veeleisende site, voor het vinden van interessante dates.
    Ik ben eerlijk gezegd niet echt op zoek naar de ware met wie ik meteen ga trouwen, maar hou wel van het daten en de spanning dat dat een relatie van worden. Op sommige andere datingsites ben ik afgehaakt omdat ik daar gewoon niemand tegenkwam die ik interessant vond en waar je dan goede gesprekken mee kan voeren, vind ik toch belangrijk (sorry). Maar hier vind ik wel veel leuke mensen, niet allemaal per se universitair hoogopgeleid ofzo, maar wel leuk en interessant. Dus mij zie je hier nog wel even verder daten!

    Door: Marjo04-11-2017
    Cilly26-02-2020

    Fake Review

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen single met kerst

    ik hoop op een date voor de kerstdagen, dat ik niet single ben bij mijn ouders - als enige van het gezin.
    Ik heb mij daarom ingeschreven bij Parship en was eigenlijk wel verrast over het aantal potentiele partners die ik hier tegen kwam meteen al de eerste paar dagen. Dus ik heb goede hoop dat ik deze kerst niet alleen hoef door te komen. Het is een nette website en de mensen die ik tot nu toe heb gesproken lijken wel echt op zoek naar iets serieus.

    Door: Larissa14-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Valentijnsdag was de druppel

    Dan is het Valentijnsdag en dan zit je alleen thuis op de bank films te kijken. Vorig jaar is mijn langdurige relatie uitgegaan en dan zijn dagen als deze soms lastig.

    Maar het was een goed moment om actie te nemen! Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij Parship. Duidelijke website en dat profiel was zo gemaakt!

    Hopelijk zit ik volgend jaar met Valentijnsdag dan niet meer alleen!!

    Door: Tessa 15-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Een betaald account, waardeloos

    Parship is een grote oplichterij. Je wilt een betaald account zodat je denk dat je vooral met de serieuze mensen kan chatten. Echter zijn er veel fake profielen en krijg je nooit echt een leuke chat. Op misschien 1 chat in een heel jaar tijd.

    Je vult je profiel in en wilt deze later aanpassen. Alles wat je wilt veranderen wordt door hun afgekeurd. Terwijl ze je ook vragen om je profiel aan te vullen of iets dergelijks.

    Contact opnemen is vrij lastig en als je al een reactie krijgt dan heb je volgens hun ongelijk. Ze beginnen dan gelijk over geld en aanmaningen.

    Parship dikke doei!!

    Door: Mike21-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Worst dating service ever!

    The website is very poorly designed. It doesn't match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can't cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

    Door: Raul16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Herroepen

    Mensen trap er niet in.
    Dit is pure oplichting.
    Het herroepingsbeleid bestaat niet.
    Je krijgt je betaalde kosten niet terug.
    Dien een klacht in thuiswinkel Waarborg.
    Verder kunt u bij de politie aangifte doen van internetoplichting.
    Met zijn allen staan we sterk.
    Succes

    Door: Cilly26-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Parship voor 1 jaar

    Ondanks alle negatieve berichten die ik op internet las over Parship, toch eigenwijs geweest en me ingeschreven voor ik meen met een kortingsactie voor 180 euro per jaar. Per maand betalen is niet mogelijk...en proefabonnementen hebben ze ook niet...kostbaar verhaal zo...marjah.

    Om het kort samen te vatten, is het 1 grote oplichtingsbende. Ik heb zeer veel vrouwen aangeschreven, en in totaal heb ik 3 normale gesprekken gevoerd in zegmaar 3/4 jaar tijd.

    99% van de profielen zijn fake. Zodra je een berichtje stuurt, krijg je totaal geen reactie...en ineens zijn de profielen weer verwijderd na een paar dagen of een week. Dit is geen incident maar iets wat continue gebeurt....

    Ze maken zelf dagelijks fake profielen aan en op een gegeven moment ga je ze ook herkennen.
    Bijna altijd een mooie foto....en let op bijna altijd ook maar 1 foto, met daarbij slecht ingevulde profielen en allerlei vergezochte beroepen worden er gekozen.
    Je zult het zelf ervaren als je je aanmeldt....99% fake...profielen schieten als paddestoelen uit de grond...en verdwijnen weer als sneeuw voor de zon na een korte tijd.

    Profielen met 1 foto…bespaar je de moeite…100% fake…
    Ik ga mij dan dus ook uitschrijven daar....en dit schijnt ook weer een heel circus te zijn als ik het zo lees op internet...we gaan het zien.

    DUS WIL JE 180 EURO IN JE ZAK HOUDEN....DAN NIET AANMELDEN....BEN JE TOCH EIGENWIJS, DAN ZUL JE HET NET ZO ALS IK ONDERVINDEN....:-)

    Door: arno15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichterij hier

    Wat een oplichters zijn het hier. Ik ga voor een aanbieding, een lidmaatschap voor 6 maanden en betaal 129,70. Een halve dag later heb ik spijt en merk dat deze manier van je partner ontmoeten niks voor mij is. Ik maak dan ook gelijk gebruik van de herroeping wat mogelijk is bi binnen 14 dagen. En wat gebeurd er.... Ik krijg een mail dat er een bedrag staat van 129.00 voor het uitgebreide persoonlijkheidsrapport die ik gewoon zelf al eerder had ingevuld tijdens een gratis aanmelding een maand ervoor. Nu hebben ze bedacht uit coulance, jaja dat ze dit bedrag halveren. Ik krijg dan 119 - 64,50 terug. Jaja, reken maar uit. Dus uiteindelijk ben ik 64,50 kwijt aan nog geen dag lidmaatschap en stelt het hele recht op herroepen niets voor. Dus helaas, kwestie van oplichingspraktijken... Jammerrrrrrrr

    Door: Kim Benda31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Betaald lid

    Ongelooflijke oplichters!! Maar mij pakken ze niet... Ik krijg een mooie aanbieding, 14 dagen niet goed geld terug! Ik denk ok, dan moet het wel goed zijn! Na 2 dagen wordt mijn account geblokkeerd omdat ik niet al mijn persoonlijke gegevens door gaf. Prima, dan zeg ik gelijk het abbo weer op (ik wil mijn pg niet overal achter laten) krijg ik een rekening van € 74,50 voor het maken van één of ander nutteloos persoonlijk rapport (gegenereerd PDFje) onder de noemer "waardecompensatie"... Pech voor Parship ben ik niet gek.... een gratis mailadres, een fake huis adres en betaald via Paypall waar ik dus gewoon mijn geld terug gevorderd heb. Ze hebben mij nog een halfjaar bestookt met aanmaningen... (die gelijk de spam in ging) Daarna hielt het eindelijk op.... Ik kan mij voorstellen dat mensen zich laten bëinvloeden... TRAP ER NIET IN!!

    Door: Pieter09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ja

    Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van "dat de ander zou schrikken van contactgegevens" , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. Mijn advies is NIET DOEN.

    Door: anoniem02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Betalend lid

    Geen goed woord over voor deze datingsite! De afhandeling van elke vraag of klacht word meteen dreigend geantwoord...en natuurlijk mag het incassobureau niet ontbreken als je je lidmaatschap op wilt zeggen (ook als je abonnement na een half/ 1jaar afloopt en je tijdig een bericht stuurt dat je geen verlenging wilt blijven ze met incasso's dreigen) Mijn reviews worden elke keer of weggehaald of niet geplaatst, en geloof me ik heb overal waar ik kon een review geplaatst om mensen vooral te waarschuwen voor dit internet kartel.
    Ik heb een test gedaan waarop ik op 35 matches had gereageerd... slecht 1 had het gelezen, conclusie veel ghost profielen.
    Dag daarna nog eens op 10 gereageerd..en ineens waren er profielen " verwijderd".
    Wat mij nog steeds een raadsel is dat deze site zoveel slechte reviews heeft maar een hoog aantal sterren blijft behouden...maar ze zullen wel zogenaamde leden afkopen om 1 goede recensie te plaatsen om de ranking omhoog te laten stijgen.
    Moraal van het verhaal...oplichters, nepprofielen,dreigementen op ten top, geldklopperij, hoge kosten, stilzwijgend verlenging ook al heb je je abonnement opgezegd,agressieve helpdesk ( als je al iemand aan de telefoon krijgt) en dreigende mails... doen hun ranking eer aan van 4 sterren als internetmafia!

    Door: M11-06-2019
    Jefke03-09-2019

    Helemaal gelijk! En zodra je opzegt krijg je plots mensen die je willen kennen leren!

    Cilly26-02-2020

    Ik heb het Thuis Waarborg kenmerk aangeschreven en aangifte gedaan bij de politie voor internetoplichting. Dit moeten we massaal doen tegen deze praktijken. Groet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    geldklopperij

    Ik vind dit een waardeloze site, heel duur en lees vooral eerst de kleine lettertjes. Weinig matches en je kan niet zelf zoeken. Alle foto's blijven wazig tot je foto's aan elkaar vrij geeft. Je krijg automatisch een voor 80% standaard tekst in een persoonlijkheidsrapport toegemaild, waarvoor je moet betalen (65,-!) als je besluit binnen 2 weken te herroepen.
    Op mijn suggestie om dit rapport pas te sturen na de 2 weken, werd iets vaags gemaild over dat dit allemaal met elkaar samen hangt etc etc. Dus nee, niet doen!! Hoe ze zo hoog in de ranking staan, is mij een raadsel.

    Door: sieg21-01-2019
    James17-05-2019

    Precies dat, inderdaad.

    Cilly26-02-2020

    Fake reviews en zich verbergen achter een thuiswinkel waarborg merk. Ik heb een klacht ingediend bij het thuiswinkelkeurmerk en aangifte gedaan bij de politie voor internetoplichting. Dit zullen we massaal moeten doen om deze oplichters aan te pakken. Groet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    mijn man gevonden op parship

    Heb hier mijn fantastische man leren kennen, al weer jaren geleden. Ben dus erg tevreden over Parship ;-)

    Raad nog steeds iedereen Parship aan, want gewoon veel gedegener enzo dan al die hippe apps die je nu veel ziet

    voor als je echt op zoek bent naar vaste relatie, dan moet je gewoon een goede site kiezen. Niet van die snelle apps die zijn voor een avondje ofzo

    Door: Leonie de Boer27-08-2018
    Jefke03-09-2019

    Hoeveel betalen ze je voor positieve reactie?

    Cilly26-02-2020

    Fake revieuw

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Parship

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Parship een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Parship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Parship actief?

    Parship is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parship gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.