NederlandReview

  Ervaringen Parship

  Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites. Parship is er hier een van. Ze richten zich op hoogopgeleide singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een leuke date en eveneens een serieuze relatie. Er zijn volop mogelijkheden om via Parship je droompartner te vinden. De website kent al vele successen. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel leden zijn van deze site. Als jij een goede of slechte ervaring hebt gehad met Parship dan lezen we dat graag terug op NederlandReview. Je helpt vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Parship.

  Over Parship

  Parship is een online dating website gericht op hoogopgeleide vrijgezellen en singles. De datingsite is in 13 landen actief en kent een unieke methode om een goede match te vinden. Je kunt Parship gratis proberen trouwens. Je kunt nog vandaag een account en profiel aanmaken zonder enige kosten. Het verschil met andere datingsites is dat Parship een groot bestand heeft met hoger opgeleide mensen welke minimaal 30 jaar en ouder zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de site kun je tal van verschillende tips vinden om een goede relatie te krijgen.

  Dating parship; bij 1 vandaag. Hoe staat het met daten vandaag de dag?


  Een druk leven of andere omstandigheden maken het mogelijk om minder aandacht te kunnen schenken aan het vinden van de juiste persoon in je leven. Parship helpt je om online en van uit je eigen vertrouwde omgeving een goede relatie te vinden.
  Per maand zijn er meer dan 100.000 berichten. Het leggen van nieuwe contacten gaat dus erg gemakkelijk. Daarnaast is 76 procent van de leden 30 jaar of ouder, hoog opgeleid en op zoek naar een relatie voor een langere tijd.

  De diensten van Parship

  Parship maakt het mogelijk om een partner te vinden in je leven. Vrijgezellen met een hoge opleiding (HBO of WO) kunnen gemakkelijk contact leggen met andere singles om een date te maken. Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor de diensten van Parship vertrouwd zijn. Profielen worden er handmatig gecontroleerd en je kunt zelf bepalen wie je foto nu wel of niet mag zien.
  De basis van de diensten van Parship is dat verliefd worden meer dan toeval is. Parship wil mensen samenbrengen op basis van hun voorkeuren en interesses. Het is goed om op een leuke manier een goede relatie te krijgen.

  Je kunt bij Parship ook in contact komen met een singles coach. Op die manier is het mogelijk om adviezen te krijgen om bij de eerste stappen hulp te krijgen voor het vinden van een leuke partner.
  Er is trouwens ook een aparte App voor op je iPhone, tablet, iPad of smartphone. Je kunt dus overal en altijd bekijken of je een berichtje hebt gekregen.

  Klachten over Parship

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan soms nodig om een klacht in te dienen. Er is geen aparte pagina op Parship om voor singles het gemakkelijk te maken om een klacht in te dienen. Natuurlijk kun je bij de contact pagina wel de juiste gegevens opzoeken en je klacht indienen.
  Aangezien Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk is het mogelijk om een klacht ook hier in te dienen. De klacht dient dan wel eerst onder ogen van Parship geweest zijn.

  Wat vind jij van Parship

  Heb jij een ervaring met Parship? Wil je deze delen? Dan zien we graag je review terug op Parship. We weten dat er volop succesverhalen zijn. We horen echter ook andere verhalen van je over Parship. Op die manier kunnen bezoekers van NederlandReview snel een goede mening vormen..

  Opzeggen om een klacht of juist goede ervaringen met Parship? Lees ervaringen van hoger opgeleiden over parship bij NederlandReview!

  Parship
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  7,2
  73% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  7,4

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  ja

  Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van "dat de ander zou schrikken van contactgegevens" , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. Mijn advies is NIET DOEN.

  Door: anoniem02-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Betalend lid

  Geen goed woord over voor deze datingsite! De afhandeling van elke vraag of klacht word meteen dreigend geantwoord...en natuurlijk mag het incassobureau niet ontbreken als je je lidmaatschap op wilt zeggen (ook als je abonnement na een half/ 1jaar afloopt en je tijdig een bericht stuurt dat je geen verlenging wilt blijven ze met incasso's dreigen) Mijn reviews worden elke keer of weggehaald of niet geplaatst, en geloof me ik heb overal waar ik kon een review geplaatst om mensen vooral te waarschuwen voor dit internet kartel.
  Ik heb een test gedaan waarop ik op 35 matches had gereageerd... slecht 1 had het gelezen, conclusie veel ghost profielen.
  Dag daarna nog eens op 10 gereageerd..en ineens waren er profielen " verwijderd".
  Wat mij nog steeds een raadsel is dat deze site zoveel slechte reviews heeft maar een hoog aantal sterren blijft behouden...maar ze zullen wel zogenaamde leden afkopen om 1 goede recensie te plaatsen om de ranking omhoog te laten stijgen.
  Moraal van het verhaal...oplichters, nepprofielen,dreigementen op ten top, geldklopperij, hoge kosten, stilzwijgend verlenging ook al heb je je abonnement opgezegd,agressieve helpdesk ( als je al iemand aan de telefoon krijgt) en dreigende mails... doen hun ranking eer aan van 4 sterren als internetmafia!

  Door: M11-06-2019
  Jefke03-09-2019

  Helemaal gelijk! En zodra je opzegt krijg je plots mensen die je willen kennen leren!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Datingprofiel aangemaakt als betalend lid

  Ik ben erg tevreden met Parship. Komt voor mij betrouwbaarder over dan andere partijen. Ik ben zelf erg voorzichtig met mijn gegevens, heb ook geen Facebook bijvoorbeeld, dus u kunt zich voorstellen hoe ik tegenover een profiel op een datingsite stond. Maar toch maar gemaakt, en tot nu toe is mij dat goed bevallen, want ik heb een paar interessante reacties gekregen. Ik ben overigens betalend lid op deze site, want dan heb je gewoon meer mogelijkheden. Ik vind het geen probleem om te betalen als ik een dienst afneem. Met een gratis profiel kun je simpelweg niet zoveel en ik vind dat ook wel begrijpelijk.

  Door: S. Luyten26-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  geldklopperij

  Ik vind dit een waardeloze site, heel duur en lees vooral eerst de kleine lettertjes. Weinig matches en je kan niet zelf zoeken. Alle foto's blijven wazig tot je foto's aan elkaar vrij geeft. Je krijg automatisch een voor 80% standaard tekst in een persoonlijkheidsrapport toegemaild, waarvoor je moet betalen (65,-!) als je besluit binnen 2 weken te herroepen.
  Op mijn suggestie om dit rapport pas te sturen na de 2 weken, werd iets vaags gemaild over dat dit allemaal met elkaar samen hangt etc etc. Dus nee, niet doen!! Hoe ze zo hoog in de ranking staan, is mij een raadsel.

  Door: sieg21-01-2019
  James17-05-2019

  Precies dat, inderdaad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  mijn man gevonden op parship

  Heb hier mijn fantastische man leren kennen, al weer jaren geleden. Ben dus erg tevreden over Parship ;-)

  Raad nog steeds iedereen Parship aan, want gewoon veel gedegener enzo dan al die hippe apps die je nu veel ziet

  voor als je echt op zoek bent naar vaste relatie, dan moet je gewoon een goede site kiezen. Niet van die snelle apps die zijn voor een avondje ofzo

  Door: Leonie de Boer27-08-2018
  Jefke03-09-2019

  Hoeveel betalen ze je voor positieve reactie?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Geen single met kerst

  ik hoop op een date voor de kerstdagen, dat ik niet single ben bij mijn ouders - als enige van het gezin.
  Ik heb mij daarom ingeschreven bij Parship en was eigenlijk wel verrast over het aantal potentiele partners die ik hier tegen kwam meteen al de eerste paar dagen. Dus ik heb goede hoop dat ik deze kerst niet alleen hoef door te komen. Het is een nette website en de mensen die ik tot nu toe heb gesproken lijken wel echt op zoek naar iets serieus.

  Door: Larissa14-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Interessante dates scoren

  Leuke, niet te veeleisende site, voor het vinden van interessante dates.
  Ik ben eerlijk gezegd niet echt op zoek naar de ware met wie ik meteen ga trouwen, maar hou wel van het daten en de spanning dat dat een relatie van worden. Op sommige andere datingsites ben ik afgehaakt omdat ik daar gewoon niemand tegenkwam die ik interessant vond en waar je dan goede gesprekken mee kan voeren, vind ik toch belangrijk (sorry). Maar hier vind ik wel veel leuke mensen, niet allemaal per se universitair hoogopgeleid ofzo, maar wel leuk en interessant. Dus mij zie je hier nog wel even verder daten!

  Door: Marjo04-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Serieuze relatie vinden

  Ik ben op zoek naar een serieuze relatie en had mij daarom aangemeld bij Parship. Ik heb gewoon gemerkt dat er op veel van die datingsites alleen maar mensen komen die een vluchtig contact zoeken en er alleen de avond (en nacht) mee willen verpozen. Op aanraden van een vriendin (zij is inmiddels getrouwd) heb ik mij toen aangemeld bij Parship. Ook hier vind je wel eens iemand die andere dingen verwacht van daten, maar ik vond hier ook duidelijk meer mensen zoals ik, die echt een relatie zoeken voor een langere tijd en het liefst voor altijd. Ik heb een aantal dates gehad en ik kan zeggen dat meer dan de helft daarvan serieuze kandidaten waren. Niet met allemaal heb ik het contact gehouden, want dan klikte het bijvoorbeeld niet op andere gebieden (ik vind De Klik erg belangrijk en dat merk je meteen), maar het aantal mensen dat op zoek is naar een vaste en langdurige relatie is hier echt groter, dus ik ben erg tevreden. Dates hebben hier regelmatig een heel ander karakter dan ik elders heb gemerkt, direct over zwaardere en toekomstgerichte onderwerpen, en minder over sekscontacten. Uitzonderingen daargelaten, ik heb het over het algemeen. Dus een goede datingsite voor mij voor als je zoekt naar een serieuze relatie en niet naar alleen maar vluchtige contacten.

  Door: K. Dokter05-08-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  wij zijn inmiddels getrouwd!

  Aantal jaar terug al weer me ingeschreven bij Parship, als uiterste redmiddel na het niet vinden van een relatie op de 'gewone' manier.

  Ik heb mij destijds wel over een drempel moeten zetten, ik vind het internet niet een veilige plaats in het algemeen.

  Maar het inschrijven heeft mij geen windeieren gelegd!

  Ik ben mijn ware jacob (al heet hij Dennis) hier tegengekomen en wij zijn drie maanden geleden zelfs getrouwd.

  HEt kan dus wel. Als het op de 'gewone' manier niet lukt, dan is er gelukkig het internet. Het aanmelden en alles was zelfs voor mij gemakkelijk, maar ik heb er niet heel veel gebruik van hoeven maken, want het was vrij direct raak!

  Door: Lisa05-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Daten met 'hoogopgeleiden'

  In de kroeg ga je gewoon niemand meer tegenkomen, ik tenminste niet.
  Bij mijn studie was wel een goede gelegenheid, maar helaas: ik studeer niet meer.

  Inmiddels ben ik in de dertig en staat mijn carrière redelijk op de rails. Datzelfde kan ik helaas niet zegen over mijn liefdesleven en ik voel steeds meer dat de tijd gaat dringen.
  Zelf ben ik daarom niet zozeer uit op korte, vluchtige contacten: die vind ik wel op Tinder of dergelijke apps.

  Daarom heb ik mij ingeschreven op Parship. Ik merk dat dat tot nog toe betere kansen biedt dan elders; heb meerdere academisch geschoolden mogen ontmoeten, wat voor mij toch een voorwaarde is voor een relatie waarmee ik een gezin kan stichten en aan de toekomst kan bouwen.

  Op de site staan meerdere, interessante profielen, waarvan ik ook al verschillende contact mee heb gelegd. Dat gaat makkelijk en eenvoudig.

  Door: Bastiaan H05-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Serieus daten

  Op andere datingsites had ik niet zoveel geluk als ik had op Parship. Ben al een aantal jaar op zoek naar een serieuze relatie, maar het is moeilijk iemand te vinden die net zo serieus is als ik.

  Bij Parship kwam ik gauw niet één man tegen, maar zelfs twee! Beetje gedate en toen al gauw voor een gekozen, vooral omdat ook hij niet te lang wilde wachten voor aan kinderen te beginnen.

  We hebben nu meerdere dates gehad en beginnen al te praten over serieuze stappen - exclusief gaan en dan niet te lang wachten de definitieve stappen te maken.

  Fijn om eindelijk echt serieuze daters tegen te komen. Ik hoop dat het zijn vruchten zal afwerpen.

  Door: Romy van Beek03-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Een gesprek kunnen voeren is belangrijk in een relatie!

  Voor een relatie is het toch belangrijk dat je ergens over kunt praten met zn tweeen

  Tussen al die duizenden datingsites heb ik mijn keuze daarom voor Parship gemaakt - omdat deze voor hoogopgeleiden zou zijn. Nou kunnen ze dat verder niet verplichten of controleren denk ik, maar het werkt wel: ik ben hier meer mensen tegengekomen waar ik een gesprek mee kan voeren dan elders!

  Door: Vlinder x27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Valentijnsdag was de druppel

  Dan is het Valentijnsdag en dan zit je alleen thuis op de bank films te kijken. Vorig jaar is mijn langdurige relatie uitgegaan en dan zijn dagen als deze soms lastig.

  Maar het was een goed moment om actie te nemen! Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij Parship. Duidelijke website en dat profiel was zo gemaakt!

  Hopelijk zit ik volgend jaar met Valentijnsdag dan niet meer alleen!!

  Door: Tessa 15-02-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Gelukkig !!

  Na heel wat mislukkingen in de liefde heb ik hier mijn lieve Richard gevonden en leren kennen!

  En nu lacht het leven mij en ons weer toe !!!


  Allemaal dankzij Parship!!!

  Door: Isa17-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ook hier de ware niet gevonden

  Helaas! Ook hier de ware niet gevonden. Ook geen 'hoogopgeleiden' trouwens. Daar adverteren ze mee, daar kwam ik voor. Maar waar zijn ze dan? Ik zoek weer verder...

  Door: Vlinder10-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Parship

  Uw beoordeling