E-matching

6.4
6.9

Bestellen

6.6

Service

6.2

Prijs

5.8

Levering

72.7%

Zou hier weer kopen

E-matching

Ongekend! Wat anderen van een datingsite als e-matching vinden! Lees op NederlandReview de beoordelingen van anderen over e-matching en andere datingsites. Het is goed om een helder beeld te krijgen van een datingsite of bedrijf, voordat je er actief gaat worden. E-matching is een website welke gericht is op hoogopgeleiden. Hbo’ers en academici kunnen er een duurzame relatie vinden.  De profielen worden allemaal handmatig gekeurd en er is een telefonische helpdesk om je te helpen. Er zijn vaak acties om e-matching uit te proberen.  

Over e-matching

Het is de datingsite voor hoger opgeleiden, zoals hbo hbo'ers en academici. Het doel van de website is om alleenstaanden een duurzame relatie te helpen vinden. Enkele belangrijke kenmerken van e-matching zijn:
-    De handmatige controle van de profielen op de site
-    Een telefonische helpdesk
-    Volop acties om iemand te kunnen ontmoeten. 

Online daten is tegenwoordig niet meer vreemd. Een op de vijf relaties komen via het internet tot stand. Ook hoger opgeleide mensen daten graag via het internet. Het is simpel, gemakkelijk en past binnen ieders (drukke) agenda. Je kunt singles in je eigen regio opzoeken en ontdekken of er een match is. Ook zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen. Op die manier kun je ontspannen anderen leren kennen.Diensten van e-matching

Ee-matching is een website welke zich erop richt om hoogopgeleide mensen samen te brengen. Denk hierbij aan academici en Hbo’ers. De diensten van e-matching zijn vertrouwd, veilig en kennen een goede service. Hieronder bespreken we enkele belangrijke punten van de diensten van e-matching. 
De site e-matching controleert alle profielen handmatig. Oude profielen worden van de site verwijderd en alleen hoger opgeleid singles van 18 jaar en ouder mogen zich aanmelden op de site. Tevens moeten ze op zoek zijn naar een vaste relatie. 

Een site als e-matching voor hoger opgeleiden biedt het grote voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer je actief wordt op de site. Je kunt op je tablet, de smartphone of computer kijken naar een leuke match en dan contact gaan leggen. 

Zeven dagen per week is e-matching van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar per mail en ook telefonisch. Het is soms net iets gemakkelijker om te bellen. Er wordt altijd gezocht naar een goed antwoord.  
Daarnaast is e-matching ook veilig en gemakkelijk. Je kunt eenvoudig via incasso of via iDeal betalen en daarnaast he abonnement snel en gemakkelijk opzeggen. Doordat e-matching is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is dus een vertrouwde organisatie.


Als je meer wilt weten en uitgebreide informatie wil over e-matching, kun je ook kijken op datingsitekiezen.nl.

Klachten, tips en complimenten over e-matching

Er is geen aparte pagina om een klacht in te dienen. Wel is e-matching telefonisch te bereiken overdag en ook ‘s avonds. Als je een klacht hebt is het natuurlijk belangrijk om deze klacht in te dienen bij hun. E-matching krijgt dan een kans om de klacht op te lossen. Als dit niet lukt dan kun je de klacht altijd nog onder de aandacht van het Thuiswinkel waarborg keurmerk kenbaar maken. 

Heb jij ervaring met e-matching

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de website e-matching? Dan zien we graag jouw beoordeling en review op NederlandReview terug. Op die manier kun je anderen helpen om e-matching beter te beoordelen. Al vast bedankt! 


 


Lees ervaringen & beoordelingen over E-matching. Goede prijs volgens U? En zijn er succesverhalen en leuke profielen voor een match? Lees alle ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook