Cupify

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cupify

Tegenwoordig is online daten echt niets meer om je voor te schamen en kun je gerust online op zoek naar de liefde. Daarom zijn de datingsites afgelopen jaren ook als paddenstoelen uit de grond geschoten. Een hiervan is Cupify. Maar wat voor een mensen zullen zich op deze datingsite inschrijven? Zal je er wel anoniem genoeg kunnen zijn als je daar behoefte aan hebt? Zal het lastig zijn om een account en profiel aan te maken via de website van Cupify? En zal de Cupify klantenservice je kunnen helpen als iemand je lastigvalt of er op een andere manier iets mis zal gaan? Alleen huidige en voormalige leden kunnen je meer over deze datingsite vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of Cupify een goede plek is om je grote liefde te vinden. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen laten je zien wat je bij Cupify te wachten kan staan.

Over Cupify

Cupify is een datingsite. Ze willen je een uitgebreid netwerk aanbieden waarmee je op een eenvoudige en voordelige manier te zoeken naar jouw ideale partner. Hun doel is namelijk om veilig daten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Ze zeggen erg fel tegen nepprofielen te zijn. Daarom houden ze ook toezicht op de profielen op hun website. De website is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die een date, relatie of gewoon vriendschap zoekt. Je hoeft dus niet per se voor de liefde naar Cupify. Je kunt kiezen tussen twee verschillende profielen. Het basisprofiel laat je een profiel aanmaken en profielen van anderen bekijken. Ook zul je een standaardbericht naar iemand kunnen sturen. Als basislid mag je daarbij een foto plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken naar leden. Als VIP heb je nog wat extra opties. Met zo’n profiel kun je ook een persoonlijk bericht sturen, FotoZapper mathes bekijken en uitgebreid zoeken op trefwoorden. Ook chatten met andere leden wordt dan een optie.


Diensten van Cupify

Je kunt dus via de website van Cupify een profiel aanmaken. Hier moet je wat gegevens voor invullen, maar die zullen niet op de website zelf te zien zijn. Het profiel kun je persoonlijk maken met teksten en foto’s. Natuurlijk moet je wel eerst even het profiel activeren via een bevestigingslink die je via e-mail zult ontvangen. Dan ben je lid van Cupify. Er is, zoals gezegd, een basislidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Mochten er problemen optreden 

Klachten, Complimenten en Tips voor Cupify

Ben jij zelf al lid van Cupify of in het verleden lid van deze datingsite geweest? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met Cupify. Was het echt zo gemakkelijk om een profiel aan te maken via hun website? Heb je via deze datingsite veel leuke mensen en misschien zelfs je ware liefde leren kennen? Ben je nog nepprofielen tegengekomen of kun je merken dat Cupify hier fel tegen is? En wat voor een klantenservice kun je van Cupify verwachten als je ze nodig mocht hebben? Laat een Cupify review achter en vertel ons wat jouw mening over deze datingsite is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Cupify

Vergelijk reviews en bekijk Cupify