Runnersdate.nl

Alle reviews

Runnersdate.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezelliger samen lopen

  Wat een leuk initiatief.
  Ik loop meestal alleen, maar soms is het gewoon gezelliger samen.
  Je hebt hier zo iemand gevonden en bij mij in de buurt waren zelfs heel veel mensen die wilden hardlopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hardloopmaatje is stok achter de deur om te hardlopen

  Ik ben zo iemand die graag mag hardlopen maar echt een extra push nodig heeft om van de bank af te komen. Ik zeg het maar eerlijk!!

  Zeker nu het koud weer is buiten, zie je mij minder hardlopen dan ik zou moeten doen.

  Het helpt enorm als je met iemand gaat lopen, want dan moet je wel als je al hebt afgesproken. Via Runnersdate had ik zo iemand gevonden en die woont dichtbij ook nog. Zonder internet hadden we elkaar nooit ontmoet.

  Een prima stok achter de deur om toch weer vaker de deur uit te gaan en het hardlopen is nog gezelliger ook

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hardloopmaatje gevonden dankzij Runnersdate.nl

  Hardlopen is een grote passie voor mij. Omdat het alleen vrij saai is om te doen, was ik al geruime tijd op zoek naar een hardloopmaatje. Nadat ik kennis had gemaakt met Runnersdate.nl, had ik binnen de kortste keren iemand gevonden om samen mee hard te lopen. Het mooiste is nog dat degene bij mij om de hoek woont en dat ik niet eens wist dat hij ook een fanatieke loper was. Het inschrijven is eenvoudig en je kunt makkelijk contact opnemen met anderen. Het werkt net als een datingsite, maar dan alleen voor hardloopmaatjes.

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

Alleenstaande Vaders
4 reviews

Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Alleenstaande Moeders
7 reviews

Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

Runnersdate.nl

Bent u op zoek naar een hardloopmaatje? Dan leest u natuurlijk eerst de reviews over Runnersdate, de speciale datingsite voor mensen die op zoek zijn naar iemand om samen mee te hardlopen, voor de lol of om mee te doen aan wedstrijden. Er zijn veel datingsites op het internet te vinden, maar deze site onderscheidt zich omdat de initiatiefnemers  zich richten op een specifieke doelgroep namelijk hardlopers. De nadruk wordt gelegd op het samen trainen en samen lopen, en wie weet groeit daar een leuke vriendschap uit of meer dan een vriendschap.

Over Runnersdate.nl
Wanneer u op zoek bent naar een maatje om samen mee te hardlopen dan kunt u daar op verschillende manieren aan proberen te komen. De website Runnersdate richt zich speciaal op mensen die zo’n maatje zoeken. U kunt zich op de website aanmelden en aan de hand van de door u verstrekte gegevens worden andere deelnemers voorgesteld als mogelijke match. Om een goede match te maken wordt aan de deelnemers een aantal vragen gesteld. De antwoorden worden vergeleken met die van andere leden en op die manier wordt een match voorgesteld met een zo hoog mogelijke score. Die score zal in vrijwel geen enkel geval 100% zijn, maar als er een score is van 75 tot 80% mag u er vanuit gaan dat dit iemand is die op veel punten aansluit bij uw interesses en hoe u in het leven staat. Of u daadwerkelijk contact legt met deze persoon is natuurlijk iets wat u zelf moet bepalen. Omdat het in de eerste plaats om een hardloopmaatje gaat, wordt er vooral in de directe omgeving van iemands woonplaats naar een match gezocht zodat u eenvoudig kunt afspreken om samen te gaan hardlopen.


Wat maakt Runnersdate uniek?
Runnersdate onderscheidt zich omdat het geen algemene datingsite is waarvan er al vele zijn. Op de website wordt expliciet uitgelegd dat het hardlopen als gezamenlijke hobby / passie wel het belangrijkste moet zijn. Op de website wordt dan ook niet alleen over dating gesproken, maar kunt u ook tips vinden voor het hardlopen. Zo vindt u op de website een pagina met handige hardloopweetjes. Hardlopers leven langer, meldt de website. Als u drie keer per week gaat joggen verlengt u daarmee uw levensverwachting tot wel zes jaar. Hardlopen is goed tegen stress en het bevordert uw seksleven. Als motivatie om te gaan hardlopen meldt de website dat het goed is voor je gezondheid, je verliest er overgewicht mee en je weerstand wordt beter als je ook gaat hardlopen bij minder mooi weer. En u voelt zich na de training altijd beter dan ervoor. Tot slot geeft de website als argument dat joggen in de vrije natuur een stuk goedkoper is dan de sportschool, en daar is het ook een stuk minder druk dan op de sportschool op zondagochtend. En daarnaast is er natuurlijk niets zo motiverend als een loopmaatje die je aanspoort om je hardloopschoenen aan te trekken voor een pittige training.

Klachten
Voor iedere datingsite, en dus ook voor runnersdate, geldt dat u altijd zelf verantwoordelijk bent voor de contacten die u legt. Wees daar dus enigszins terughoudend in en spreekt de eerste keer zeker af op neutraal terrein, waar u door veel mensen gezien wordt. Pas als u zeker weet dat de ander te vertrouwen is kunt u die tocht door het bos of over het verlaten strand gaan lopen. Als u iemand treft via de website die u onheus bejegent kunt u dit melden zodat deze persoon hierop kan worden aangesproken of eventueel van de website verwijderd door de beheerders. Als u een klacht heeft over bij voorbeeld de betaling van het abonnementsgeld voor deze datingsite kunt u contact opnemen om uw klacht kenbaar te maken. U moet in dit geval de andere partij een redelijke termijn gunnen om het probleem op te lossen. Als u het niet eens bent met de wijze waarop uw klacht wordt afgehandeld kunt u natuurlijk besluiten om u als deelnemer af te melden en een andere datingsite zoeken. Als er onterecht bedragen van uw rekening worden afgeschreven kunt u deze betalingen storneren.

Heeft u wel eens een date gehad via Runnersdate?
Dan horen wij graag van u. De bezoekers van NederlandReview kunnen mede aan de hand van uw ervaringen met Runnersdate bepalen of zij ook op zoek gaan naar een hardloopmaatje bij hen in de buurt via deze datingsite. En als u via deze website uw grote liefde heeft gevonden met wie u bovendien ook nog eens regelmatig sportief een blokje om gaat hardlopen, dan is het natuurlijk leuk om uw succesverhaal hier te delen. Maar ook een minder positieve ervaring mag u natuurlijk aan ons sturen, NederlandReview is onafhankelijk en plaatst zowel positieve als negatieve ervaringen.

Ben je het zat om alleen te hardlopen of single te zijn? Runnersdate.nl biedt een online community waar je kunt daten met andere hardlopers. Werkt het?

}