NederlandReview

  Ervaringen 40PlusRelatie

  Ook als je wat ouder bent willen de meeste mensen niet graag alleen zijn. Maar als je niet iemand bent die veel uit gaat omdat je daar niet zo van houd, of omdat je veel moet werken, is het moeilijk om een partner te vinden. En al helemaal een partner die bij jouw interesses en persoon past. Een dienst die je daarbij kan helpen is 40PlusRelatie. Wat de ervaringen van andere singles zijn met hun service lees je hier.

  Over 40PlusRelatie

  40PlusRelatie is een bemiddelaar in relaties voor singles van 40 tot 80 jaar. De site draagt het Branchevereniging Singles Keurmerk, dit is het keurmerk van een organisatie van relatiebureaus. Dit betekent dat 40PlusRelatie aan een aantal voorwaarden heeft moeten voldoen die je terug kunt vinden op de website van de branchevereniging. De aanpak van 40PlusRelatie is een zeer persoonlijke, met een vaste consulent als aanspreekpunt. Ze hebben een groot landelijk ledenbestand.

  40PlusRelatie - LIFE IS BEAUTIFUL

  Werkwijze

  Wanneer je als single met behulp van 40PlusRelatie op zoek wilt gaan naar een partner wordt een bepaald traject gevolgd:

  • Telefonisch contact, waarin je een afspraak maakt voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een consulent uit je eigen regio.
  • 2. Het kennismakingsgesprek waarin wordt uitgelegd hou zij werken en wat ze voor je kunnen betekenen. Vervolgens kun je zelf vertellen over wat je zoekt en wie je bent, zodat zij een duidelijk beeld van je krijgen.
  • 3. Als je besluit om door te gaan volgt het intakegesprek waarin de consulent een intakeformulier met je door gaat nemen.
  • 4. De bemiddelingsperiode start, je kunt hierbij kiezen uit 12 of 18 maanden. De tarieven staan vast en de voorstellen zijn gegarandeerd zodat je altijd weet waar je aan toe ben. Je kunt altijd in contact treden met je eigen consulent.
  • 5. Voorstellen. Wanneer een geschikte kandidaat wordt gevonden bellen ze je om dit te bespreken. Pas als beide partijen toestemmen, wordt de uitgebreide persoonsbeschrijving uitgewisseld. Na iedere match wordt er geëvalueerd om het beeld van jouw ideale partner steeds duidelijker te krijgen.

  Op de website is een greep te vinden uit de mannen en vrouwen die ingeschreven staan bij 40PlusRelatie. Als daar iemand bij zit die je aanspreekt, moet je jezelf eerst aanmelden en inschrijven. Je kunt dus niet rechtstreeks contact zoeken met andere singles, alles gaat via de consulenten.

  Kosten

  Het inschrijfgeld bij 40PlusRelatie is € 175,00. Dit is inclusief het opstellen van een persoonsbeschrijving, een intakegesprek, het opmaken van een contactadvertentie en het maken van een foto voor intern gebruik bij 40PlusRelatie. De bemiddelingspakketten kosten voor een basispakket van 12 maanden € 79,- per maand, voor 18 maanden is dat € 69,- per maand, en voor het premiumpakket van 18 maanden betaal je € 1.995,-.

  Klachten

  Een klachtenregeling is op de website niet te vinden. Wel houden ze zich aan de Privacy Policy die overeenstemt met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Wel vragen ze je om eventuele opmerkingen over de organisatie, website of overige vragen te mailen naar info@40plusrelatie.nl.

  Jouw review ook hier?

  Heb jij je nu of in het verleden ingeschreven bij 40PlusRelatie? Kreeg je regelmatig een match voorgesteld die goed bij je paste? Heb je dankzij hen een partner gevonden of vond je de dienstverlening juist tegenvallen? Alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview

  Lees hier de ervaringen met 40PlusRelatie. Hebben veel mensen door hen een partner voor het leven gevonden, of waren ze vooral alleen hun geld kwijt?

  40PlusRelatie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.6
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 40PlusRelatie

  Uw beoordeling

  daten voor een 43-jarige

  op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven bij 40plus. inderdaad een uitkomst. Ik merk dat op veel andere datingsites, ook de grote en bekende, toch vooral jongere mensen zitten, vooral veel rond de 30 heb ik zelf gemerkt. Ik ben 43 en ik wil graag daten met leeftijdsgenoten, ongeveer dan. Er zijn wel heel veel speciale datingsites en zelfs apps voor 50+ maar dat is gewoon te oud. Daarom heb ik mij direct hier in geschreven. Volgens mij zijn er tegenwoordig steeds meer 40plussers single, die hebben dan al wel de nodige ervaring met huwelijken en scheidingen en kinderen en dan is het goed dat je die nu kunt ontmoeten. Ik heb overigens wel gemerkt dat ook hier niet iedereen echt rond mijn leeftijd is, maar ook ouder en zelfs onder de 40, dus de controle is niet heel streng ofzo, maar aan de andere kant vind ik dat persoonlijk ook niet zo erg, want iemand van 39 vind ik ook nog kunnen. Lang verhaal kort: ik ben blij met deze nieuwe (?) datingsite1

  Door: Marieke NELING26-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  meer leeftijdsgenoten

  Wat een ontdekking. Ik viel telkens net buiten de boot. Op alle datingsites is het publiek gewoon vrij jong. Het gros is tussen de 25 en 35. Ik ben 44. Een paar jaar jonger vind ik niet erg in een relatie, maar zo'n 10 jaar wordt me wat te gortig. Hier vond ik gelukkig meer mensen rond mijn leeftijd. Ook al zijn er hier nog altijd best veel een stuk ouder of jonger.

  De werkwijze is ook zeer gedegen, met persoonlijk contact en uitgebreide intake. Erg vriendelijk en servicegericht. Ik ben niet lang ingeschreven, nog, maar tot nu toe zijn de ervaringen erg positief.

  Door: Is4412-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Relatiebemiddeling voor 12 maanden

  De intake was erg prettig met de consulent hier uit de regio. Daarna ontving ik een profiel waar ik me erg goed in kon vinden.

  Het duurde daarna even voordat ik de eerste match ontving, na een paar ontmoetingen was er geen klik.

  Het volgende voorstel volgende een maand later, hier was de klik gelijk aanwezig.

  Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor 40plus!

  Door: Dave30-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Duur. Weinig bemiddeling

  Duur met weinig bemiddeling.

  Door: Daisy26-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Maak heldere verwachtingen vooraf

  Er is een belangrijk argument wat men niet deelt bij 40-plusRelatie. De voorgestelde dates zijn per definitie een vaststaande date. Hetgeen inhoud dat men vind (zoals men zelf zegt, is dat hun concept) dat de voorgestelde date ontmoet MOET worden. Het persoonlijke contact zal het ijs doen breken of zoals mijn consultant meldt : "de perfecte mannen of vrouwen bestaan niet, laat staan de perfecte match". Mijn haren gingen werkelijk overeind staan. De andere matches vind ik namelijk zelf wel in de kroeg cq bij de kapper. Juist voor die ene probeer je het eens met een professional. Daarnaast worden criteria zoals afstand en uitstraling niet gehonoreerd. Dan wanneer er dan een keer een date wordt voorgesteld bel je elkaar. De huidige technologie maakt het mogelijk dat via whatsapp een foto al snel opduikt. Wanneer dat op voorhand al totaal geen chemie geeft, snapt de consultant niet helemaal wat de afspraken waren. Overigens staan natuurlijk deze afspraken niet helder op papier, ook dat snap ik nu. Het "grijze" gebied word achteraf ten volle benut.

  In de basis een goed concept, maar maak heldere afspraken en wees alert.

  Succes.

  Door: Marc van Doorn09-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Ik zocht genot, wat krijg ik, BEDROG

  Ik wantrouw alle sites omdat er toch niemand met een gehandicapte man het bed in wil.
  Het is allemaal oplichting.
  Je investeerd en (ik investeerde in de afgelopen 20 jaar 200.000 euro) en krijgt er nog niet eens een ontmoeting voor terug ja ik weet een dure les.
  Dat maakt wel dat ik en heel voorzichtig ben geworden en ik durf niets meer.
  Met dank aan de dating/oplichtingsites.
  Ik heb er niets meer verloren het is een oplichtingsbende.
  Met vriendelijke groet een gehandicapte man die gewoon voor zijn geld werkt, die gewoon kan lopen die kan fietsen enz.
  En ja als ik seks wil dan moet ik er dik voor betalen omdat vrouwen mij niet als leuke man zien.
  Vrouwen zien alleen maar de beperkingen en willen daarom niet met een beperking naar bed.
  In plaats van dat ze eens keken naar de mogelijkheden want die heb ik genoeg.
  bye the way ik werk gewoon voor mijn geld en ik kan best voor mezelf zorgen, maar vrouwen zien toch alleen maar wat niet kan, en wie heeft hier nu oogkleppen op.
  Met vriendelijke groet Kim Vermeulen

  Door: Kim Vermeulen02-05-2018
  Paul Louis Kalishoek27-04-2019

  Dat kan nooit bij 40plusrelatie.nl geweest zijn toch? Daar krijg je 100% zeker een dategarantie en die zijn juist heel betaalbaar. Ik snap je frustratie maar je moet wel het eerlijke verhaal vertellen daar ze zeker geen oplichters zijn weet ik uit persoonlijke ervaring. Want dit is echt heel erg voor de oprechte hardwerkende mensen daar weet ik uit ervaring.

  Jolanda21-07-2019

  Volgens mij ben je heel erg bitter. En dat is nou eenmaal niet aantrekkelijk... Misschien gewoon een goede escort huren? Dan krijg je wat je zoekt en het zal haar een zorg zijn wat je karakter is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Leuk voor over 50, (beginnend) 40 wat minder.

  Leuk voor vanaf 50. Voor een (beginned) 40er wat minder!! Voor de rest aardige mensen hoor.

  40ers..zoek je heil gewoon in de kroeg, dan ben ik ook weer te vinden!!!!

  Door: Myrte24-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is 40PlusRelatie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over 40PlusRelatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 40PlusRelatie actief?

  40PlusRelatie is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 40PlusRelatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.