NederlandReview

  Ervaringen Seksbuddy

  Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Seksbuddy is een datingsite voor singles en vrijgezellen. Het is natuurlijk leuk om te daten. Tegenwoordig is het ook mogelijk om via het internet te daten. Iets wat steeds meer gebeurt en waar steeds meer mensen voor kiezen. Het is niet vreemd, aangezien het zo gemakkelijk is. Je kunt tegenwoordig zelfs al via je mobiele telefoon het internet op gaan en dus vanaf daar ook een seksbuddy gaan zoeken. Een leuke date met een knipoog is natuurlijk altijd spannend en leuk. Misschien ken je Seksbuddy nog niet? Dan is het goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze website. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van een bezoek aan deze website. Wacht niet langer en neem gewoon een kijkje.

  Ken je de site Seksbuddy al wel en heb je al ervaring met het krijgen van een leuke seksbuddy? Dan zouden we het waarderen wanneer je een review op onze website achter zou laten. En dat kan natuurlijk gewoon anoniem, of onder een geheime naam! Het maakt het mogelijk om volop te genieten van je eigen mening en hoe deze ook op het internet gepubliceerd wordt. Nederlandreview.nl helpt je hier graag bij. Wacht niet langer en kies voor het achterlaten van jouw positieve of negatieve review over Seksbuddy. Alvast bedankt!

  Over Seksbuddy

  Seksbuddy is een website waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een spannende afspraak. De naam laat hierbij eigenlijk weinig over aan de verbeelding. Kies ook voor de mogelijkheden om te ontdekken waar het allemaal om draait en bezoek de site Seksbuddy. Je kunt het gratis uitproberen en hoeft nergens op te wachten.


  Zie hier de spannendste datingverhalen!

  Diensten van Seksbuddy

  Seksbuddy is een datingsite. De dienst welke ze bieden is dus het koppelen van de verschillende singles aan elkaar. Het begint allemaal heel gemakkelijk door jezelf te registreren. Het is in een handomdraai gebeurt. Hierna kun je credits kopen in een betrouwbare en veilige omgeving. Op het bankafschrift komt trouwens niets van Seksbuddy te staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand opeens een vreemde naam op je bankafschrift ziet staan.

  Hierna is het tijd om een afspraakje te maken. Stuur berichtjes, flirts en andere fonken om een date te maken en iets af te spreken. Leuk toch!

  Klachten, tips en complimenten over Seksbuddy?

  Als je een klacht hebt over Seksbuddy dan kun je Seksbuddy een mail sturen of een reactie via de website. Het is mogelijk om te ontdekken welke verschillende manieren er zijn om je ongenoegen te uiten. Tenminste als je dat wilt.

  Heb jij ervaring met Seksbuddy?

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met Seksbuddy, de seksdatingsite. Is dit een betrouwbare locatie om een profiel aan te maken, zijn de pagina’s wel echt en is het echt gratis?

  Seksbuddy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5,4
  55% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5,4

  Prijs

  5

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  seksbuddy

  Is de grootste onzin. Ik heb al 5x contact gehad met een "vrouw". Wanneer je de verhalen leest zijn ze allemaal geschreven door mannen met een raar idee over een sexrelatie. Allemaal fake. Knap dat ik er ingetuind ben. Vaak leken bepaalde foto's net echt. (niet overdreven). Maar als je de reacties leest weet je voldoende. In hun regels staat dat dit kan voorkomen. Maar het is wel hanig als 10 op de 100 echt is. Ik kreeg vaak van een vrouw een opmerking waarom ik geen reactie stuurde. Ik had nog NOOIT deze dames een bericht gestuurd.

  Door: Ben Naaktgeboren18-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Genoten

  Een mix van reacties lees ik hier en daar. Ja ik denk persoonlijk dat het aan het moment zelf ligt. Het moet een beetje meezitten denk ik... ik heb daarentegen wel geluk gehad om eerlijk te zijn.

  Ik heb er zelf ook niet heel erg veel geld in zitten , maar wel genoeg om een leuke afspraak te kunnen realiseren. Naar mijn mening kan ik het dus wel aanbevelen.

  Door: Ace04-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Oplichterij

  Wanneer men moet betalen om te kunnen chatten wijst het zich keer op keer uit dat er robots of operators aan het werk zijn.
  Ik voel me enigzins vernederd erin getrapt te zijn laat je niet VERLEIDEN het komt nooit tot een werkelijke afspraak allemaal NEPPERS!!!!! Gelukkig zit ik er maar voor een minimaal bedrag in omdat ik het toch maar eens wilde uitproberen.
  Jammer vertrouwen in internetdaten 0 00000000000 procent op dit soort sites

  Door: Willem11-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Spannende dingen

  Mijn titel zegt eigenlijk al genoeg denk ik. Als je erotisch contact wil hebben dan is het wel echt om aan te raden. Als je voor het daten komt, heb ik mijn vraagtekens, maar ik heb een paar maten die hier wel succes in hadden.

  Door: Stefan07-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Erotiek op hoog niveau

  Ben het met Shawn eens, ik denk dat het aan de persoon zelf ligt op dat moment. Misschien moet je een klein beetje geluk hebben, maar voor mij was het echt wel een intieme ervaring.

  Heb ook nog geen date gehad, maar ik ga daar langzaam naar toe werken. Geen haast , op zich prima zo. Heb nog steeds wat credits over van mijn creditpack van 50. (42,50)

  Positief dus!

  Door: Lennon20-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Positief ipv negatief

  Wauw, wat een negativiteit,... ik begrijp de frustratie, maar misschien is dit per persoon verschillend.

  Ik heb het gewoon naar mijn zin gehad, prima voor erotisch contact. Voor seksdating weet ik het niet zeker, durf ik niet te zeggen. Maar daar was ik ook niet naar opzoek.

  Greetz Shawn

  Door: Shawn15-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Afzetterij

  Wat een gore afzetterij deze site. Na een paar chats met ‘verschillende’ dames is het zo overduidelijk dat je met operators bezig bent... Hier komt nooit een fatsoenlijke date uit, TRAP ER NIET IN!

  Door: Gebru10-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Betalen per bericht dus per definitie fake

  Ook dit is een site waar je per bericht moet betalen dus per definitie is dit een fake-site.

  Door: Martijn Hendriks22-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Nepperij en fake profielen!!

  Grote nepperij
  Volgens mij zijn alle profielen van dames hier niet echt. Fake!
  Wel geld vragen, niet leveren.

  Door: Rutger24-01-2017
  Jeroen28-05-2017

  Lees de algemene voorwaarden eens goed na. er staat toch duidelijk het volgende: Grand Mind Corp. Ltd. is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van Profielen. De inhoud hiervan geeft de mening weer van de Gebruiker. Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.

  Edwin07-09-2019

  Het is allemaal nep. Er zijn wat echte vrouwen, maar die willen of kunnen niet afspreken. Niet doen omdat het zonde van je geld is!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goede site

  Prima site. Je weet waar je aan toe bent. Geen romantische dates en opzoek naar de ware liefde, maar gewoon oppervlakkige seks. Top!

  Door: Anoniem13-04-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Seksbuddy wil alleen maar seks

  Op de website staat dat je hier terecht kunt voor een echte date en misschien meer, maar de vrouwen die ik ontmoet hebben, willen alleen maar seks. Ik wil mensen eerst fatsoenlijk leren kennen voor ik met ze het bed in duik. Niks voor mij dus!

  Door: Dhr. Reins01-04-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Seksbuddy

  Uw beoordeling