Het Grand Café

10

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Het Grand Café

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogelijkheden van online daten? Kijk dan eens bij online datingwebsite Het Grand Café en lees hier eerst de reviews van andere liefdeskoppels die jou voorgingen. Lees of andere klanten via Het Grand Café de ware liefde vonden of een leuke vriendschap. En ontdek de meningen van klanten over het bijvoorbeeld het koppelsysteem van Het Grand Café. Laat ons ook weten wat jouw ervaringen met Het Grand Café zijn in een recensie zodat we betrouwbare meningen kunnen verzamelen voor iedereen die overweegt online te gaan daten. Vond jij een lidmaatschap bij Het Grand Café duur vergeleken bij andere datingsites? Kreeg je waar voor je geld? Hoe gaat Het Grand Cafe om met je persoonlijke gegevens? Heb jij al een match gevonden?


Over Het Grand Café

Wil jij ook zo graag verliefd worden en iemand ontmoeten die geïnteresseerd is in een relatie?En steek je liever je energie in mensen waarvan je zeker weet dat ze hetzelfde zoeken als jij? Kijk dan eens op de website van Het Grand Café. Het Grand Café is een online datingplatform waar je andere singles boven de 35 jaar kunt ontmoeten die ook op zoek zijn naar een partner. Het Grand Café belooft persoonlijk en kleinschalig te zijn. 


Ben je 35+ en ook op zoek naar een leuke partner van boven de 35 jaar die je wel via online contact zou willen leren kennen? Dan val jij binnen de doelgroep van Het Grand Café. Het Grand Café bestaat sinds 2011 en noemt zichzelf een digitaal café waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar nieuwe vriendschappen en liefdes kunnen ontstaan. 


Net als met live daten begint het allemaal met een gesprek. Met de zoekfunctie in Het Grand Café account kun je profielen doorbladeren en jouw perfecte match vinden. Je kunt diegene een bericht sturen of bijvoorbeeld een digitale proost met deze persoon uitbrengen.
Diensten

Als je wil beginnen met online daten via Het Grand Café dan kun je je aanmelden voor een account. Ze vragen je gegevens en dat je je inschrijft voor een twee maanden gratis lidmaatschap. Let op de acties en aanbiedingen.  Andere leden kunnen jouw persoonlijke gegevens niet zien en alleen jouw profiel met foto bekijken. 


Het Grand Café is voor 35+ singles vrouwen en mannen en belooft een gezellige online ontmoetingplaats te zijn om te daten:

  • kleinschalig en persoonlijk contact
  • borrels op toplocaties in Grand Cafes
  • direct contact met leuke singles

Digitaal daten is niet voor iedereen een oplossing, maar inmiddels is het in Nederland wel gangbaar geworden om je zoektocht naar liefde online te ondernemen. Vele relaties en trouwerijen zijn hier al uit voortgekomen. Dus wie weet lukt het jou ook!  


Service en contact

Het Grand Café is 24 uur per dag open en de helpdesk is te bereiken via info@hetgrandcafe.nl.


Heb jij je partner al gevonden via Het Grand Café? Laat ons jouw mening weten en laat een recensie achter op NederlandReview!


Online daten? Lees hier betrouwbare recensies en meningen over online singles website Het Grand Café

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

voorzichtig daten in veilige omgeving

Door de relaxte sfeer van een 'café' voelde ik me meer welkom dan bij andere datingsites. Ik moet zeggen dat daten voor mij een grote stap is, door allerlei omstandigheden waar ik niet op inga op internet. Maar ik vind het erg spannend om online te daten en dat houdt mij tegen om me zomaar ergens in te schrijven. Het GrandCafe werd mij aangeraden door een medewerker en ik voelde me inderdaad meer geroepen om me hier aan te melden of 'binnen te komen' dan bij zo'n ander groter bedrijf dat is veel harder in de communcatie. Voorlopig voel ik nog voorzichtig de temperatuur van het water maw ik kijk nog wat rond maar het is echt een leuke en veilige omgeving om het daten voorzichtig weer op te pakken.

A

Angelique vdH

02-08-2017

1