NederlandReview

    Ervaringen EliteDating

    Wanneer je alleen bent en toch weer serieus op zoek bent naar een partner, dan kun je op internet allerlei datingsites vinden. EliteDating is daar één van. Het verhaal van henzelf klinkt wel erg goed. Maar wat zijn de praktijkervaringen met deze datingsite? Wordt je inderdaad gematcht met iemand die bij je past of valt dat tegen? Dat en meer lees je hier bij de reviews die mensen schreven die ervaring hebben met deze dating website.

    Over EliteDating

    EliteDating is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt en onderdeel van het in Berlijn gevestigde Affinitas GmbH. Affinitas is een marktleider op het gebied van datingsites met meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite voor zelfbewuste serieuze alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner voor een stabiele en gelukkige relatie. De leden die bij EliteDating ingeschreven staan zijn meestal professionals met veel levenservaring en ambities. Bij EliteDating voeren ze een controle uit op alle profielen zodat er alleen echte en serieuze profielen op het platform komen te staan.


    Tips voor die o zo belangrijke eerste date!

    Diensten

    Je kunt je gratis inschrijven bij EliteDating om op zoek te gaan naar een partner die bij je past. Als jij je profiel volledig hebt ingevuld dan gaat EliteDating voor je aan de slag met hun eigen matchmakingmethode. Deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de verenigbaarheid tussen twee personen. Hierdoor is EliteDating in staat om jouw te matchen met singles die bijzonder goed bij je passen. Het succes hiervan is gebaseerd op de persoonlijkheidstest die ongeveer twintig minuten duurt en die je moet doorlopen bij het aanmeldingsproces. Hierdoor komt EliteDating er achter wie jij ben, wat je zoekt in een relatie en wat je graag doet etc. Om jouw wederhelft voor je te winnen, geven zij je tips voor het opstellen van een aantrekkelijk profiel. EliteDating heeft ook een app voor Android en iOs.

    Premium lidmaatschap

    Wanneer je een Premium lidmaatschap neemt, kun je alle profielen met foto’s bekijken, zonder lidmaatschap zie je geen foto’s. Ook kun je ongelimiteerd privé berichten lezen en versturen en nog meer. Het goedkoopste abonnement is op dit moment (april 2017) € 19,90 per maand, hiervoor moet je wel minimaal 24 maanden lid worden. Het bedrag moet ineens betaald worden, dus niet in maandelijkse afschrijvingen. Als je niet op tijd opzegt, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Let dus op.

    Klachten

    Op het internet zijn wel wat klachten te vinden. Vooral het ineens moeten betalen van meerdere maanden lidmaatschap, en het stilzwijgend verlengen ervan. Ook vindt men de partnervoorstellen tegenvallen. Bij nader onderzoek bleek dat EliteDating een opvolger is van E-darling. Wij laten het aan jou om zelf te bepalen wat je er van vindt. Wel staat de klantenservice zes dagen per week tot je beschikking. Je kunt via een contactformulier op de site, per fax of per post een klacht indienen. Ook kun je klachten over deze dienst of service indienen via Thuiswinkel.org. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan de Geschillencommissie via het Europese ODR Platform.(Tenminste, dit staat op 1 deel van de website, op een ander deel staat dit: ‘Wij zijn noch verplicht noch bereid om deel te nemen aan een procedure van geschillenbeslechting bij een geschillencommissie voor consumenten.’) Welk van de twee nu juist is, kunnen wij u niet vertellen helaas.

    Lees hier hoe echte klanten van EliteDating deze datingservice beoordelen! Werkt hun matchmaking algoritme? Kun je veilig online daten?

    EliteDating
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    3.6
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over EliteDating

    Uw beoordeling

    Samen op een terrasje

    Juist nu het zomer is geworden en met mooi weer merk je ineens hoe gezellig het is om samen leuke dingen te doen. Terrasje pakken, picknicken in het park, lekker naar het strand.
    Op zich kan ik heel goed als single door het leven, maar zo met al die gezelligheid om mij heen, dat raakt toch wel een snaar.
    ik vond het een goede reden om toch eens een afspraak te maken en me aan te melden bij een datingbureau. Elite dating is erg professioneel in vergelijk met de standaard datingdiensten die je online tegenkomt. Ik wil vooral gezelligheid, niet vermoeiende flings die alleen voor 's nachts zijn bedoeld. Tot nu is het 'aanbod' dat ik ben tegengekomen hier ook serieus op zoek.

    Hoop dat ik daardoor binnenkort met een leuke man op dat terrasje zit!

    Door: Ellen20-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Beoordeling: veilig en kwalitatief daten

    Wegens goede geluiden om mij heen heb ik mij aangemeld voor Elite.
    Op zoek naar betere en kwalitatievere matches dan ik normaal gesproken vind ik profielen op datingsites.
    Het algoritme van Elite lijkt inderdaad beter dan ik bij andere websites vond. Ook al zaten er soms wel dingen bij waarvan ik niet begreep waarom dat zou matchen met mij, maar daar zal wel een reden voor zijn??
    Wil je er echt iets uithalen, dan is een gratis lidmaatschap niet echt genoeg en helaas is deze niet de goedkoopste van de datingsites, maar tot nu toe heb ik al wel veel betere matches gevonden dan op welke andere site dan ook, dat is echt een plus.
    Ook hebben ze het veiligheidskeurmerk, voor mij echt wel belangrijk en iets wat ik vooraf altijd controleer.

    Door: Janke30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Op zoek naar vaste lange relatie

    Ik was niet op zoek naar een los contact. Veel datingsites lijken alleen daar op te focussen, op de eenmalige contacten en niet op de relaties. Dat zie je direct aan sommige profielen.

    Elite Dating is voor mij de welkome afwisseling daarvan. Ik heb me een tijdje terug ingeschreven en heb tot nu toe enkel mannen ontmoet die net als ik toe zijn aan een vaste en lange relatie. Dit is voor mij daarom een goed bureau met hoopvolle resultaten.

    Door: Annelies 12-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Uitstekende service bij daten

    Zeer keurige manier en met uitstekende service. Ik vond mijzelf goed geholpen in het zoeken naar een stabiele en duurzame relatie. Heb inmiddels een goede match gevonden, we zijn druk bezig elkaar verder te verkennen. We moeten nog zien wat er van komt, maar de begeleiding en de service van Elite hebben mij zeker verder geholpen.

    Door: Lo.05-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    abonnement

    bende afzetters

    Door: brian03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    x

    Ik wil geen review plaatsen. Ik beklaag me over de zeer slechte bereikbaarheid. Als ik via de website het contactformulier wil invullen, wordt deze pagina nooit geladen. Als u niet direct stopt met het automatisch afschrijven van de abonnementskosten, schakel ik een advocaat in en ga het aankaarten bij de Consumentenbond.

    Door: B v Wezel22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    online liefde

    aantal keer gedate met dezelfde persoon
    het lijkt wel wat te worden
    ontmoet via elite dating

    het kan dus wel online liefde vinden!

    Door: marieke31-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    half jaar Elite dating

    Elite dating, een waardeloze site! Veel fake accounts die de site schijnbaar zelf niet screend waarbij je wordt gevraagd via een mailadres verder te communiceren. Ongelooflijk, ik schat dit aantal op ca 10% van het totale aanbod.

    Daarnaast een schraal aanbod.

    Door: Wim07-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    6 maanden

    Vol goede moed me hier ingeschreven; het zou een goede datingsite voor hoger opgeleiden zijn. Ik sta er nu een maand op (ruim) en kan alleen maar concluderen dat ik erg teleurgesteld ben over de site.
    Je kunt zelf aangeven wat je belangrijk vindt qua matchen, wat echt positief is. Maar zodra je aangeeft wat je belangrijk vindt krijg je de mededeling dat je niet te streng moet zijn. Maar eh, leeftijd en religie vind ik beide erg belangrijk. Leeftijd kan nog, maar religie niet. Matches heb je niet, dus krijg je alleen maar matches die niet voldoen aan wat je zoekt. Per dag heb je 2 of 3 matches die niet voldoen. Als je dan besluit om toch maar een berichtje te sturen (want je moet toch iets) dan krijg je nooit een reactie. Sterker nog: je kunt zien of berichten gelezen worden, en dat worden ze vrijwel nooit.

    Helaas kun je alleen maar de door hen geselecteerde matches bekijken. Daarbij, een abonnement is behoorlijk duur en voor een minimale periode...

    Ik beveel deze absoluut niet aan en heb er spijt van als haren op mijn hoofd!

    Door: Annoniem17-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Elite dating

    Op de site communiceren ook "te mooi uitziende dames" in gebrekkig Nederlands met mij. Échter gingen niet in op mijn vragen.

    Welk belang van de vrouw? Ik kan niet anders verzinnen Elite zelf dit soort dames inzet tegen betaling om meer klanten te trekken.

    Door: Wim van Eekeres08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte site

    Waardeloze site, loopt telkens vast, en je profiel weer verwijderen is bewust onmogelijk gemaakt.

    Door: Niet doen05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet doen

    Weggegooid geld, ga er lekker een keer van uit eten.
    Geen enkele reactie en geen goede datingsite

    Door: Chris05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet doen! Ongeorganiseerd bedrijf

    Helaas is mijn ervaring dat het een ongeorganiseerd bedrijf is met een wat ouder platform, dat zwaar leunt op standaardisatie van communicatie. De ervaring die ik wil delen, heeft helaas te maken met de betaling. Het postcode boek is niet up to date waardoor mijn betalingsgegevens niet konden worden opgeslagen, dus kon de betaling niet worden verwerkt. Na meerdere keren mailen bleek dat de verschillende medewerkers de mail niet lezen en een standaard antwoord geven. Zie het voor je: ik mail: Ik krijg een foutmelding "postcode bestaat niet' als ik mijn postcode wil invoeren in de betalingsgegevens, met een foutmeldings screenshot. Ik krijg het antwoord: niemand ziet je adres op de website dus u kunt gerust uw postcode invullen! Daarna kwamen de betalingsherrinneringen om mijn gegevens te updaten in het systeem, en ook toen ik weer contact zocht om aan te geven dat mijn adres (huis uit 1980) niet in het postcode boek staat en vroeg om een andere oplossing, kwam er geen antwoord. Gelukkig staat in deze recente 'eerste' herrinneringsmail een link waar ik kan betalen maar je snapt dat ik het abonnement heb opzegd. De medewerkers lezen de berichten slecht en de processen werken niet. Geen goede klantenservice. Het is de frustratie niet waard.

    Door: Anoniem13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Premium lid

    Schandalig dat je contract elke keer verlengd wordt en de stopzetting heel moeilijk wordt gemaakt , echt zware geldklopperij

    Door: Van roosbroeck kim10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    3 maand membership voor 104 euro

    Elite dating verplicht u om eerst te betalen voordat u de website kan consulteren Ens je betaald hebt ontdek je dat je niet spontaan de ledenlijst kan inkijken maar na betaling krijg je bericht dat er drie profielen aan uw beschrijving voldoen Daarna moet je maanden wachten alvorens nieuwe leden voldoen aan uw profiel verwachtingen Zo mijn goede raad is betaal nooit iets wat je kan niet proefondervindelijk napluizen hopelijk krijg ik mijn betaalde 104 euro ooit terug

    Door: Paul Verschueren22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Halfjaar abonnement

    Ik heb een half jaar gebruik gemaakt van EliteDating. Het is mij niet gelukt om een date te vinden, omdat het systeem erg beperkt in je keuzes, je glashard durft te zeggen dat je beter kan aanvinken dat je partner mag roken (dat voelt als een belediging voor een anti-roker) en mensen uit België gaat adviseren, wat simpelweg te ver weg is. Matig is mijn conclusie.

    Wat de druppel doet overlopen is het feit dat ze automatisch verlengde zonder mijn toestemming. Ik heb het account meteen verwijderd en het bedrag laten terugstorten. Ik kreeg eerst een bericht dat als ik mijn account zou willen gebruiken, ik het bedrag alsnog moet overmaken. Dat heb ik uiteraard niet gedaan, want ik wil het niet meer gebruiken. Toen kreeg ik uiteindelijk een mail met een dreigende toon dat ze gaan incasseren. Dat is mij dusdanig verkeerd gevallen, dus ik mij verplicht voel deze review te schrijven. Geld is voor hun dus belangrijker dan mensen aan liefde helpen.

    Mijn advies is om nooit te beginnen aan deze datingsite.

    Door: Anoniem13-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    149.99

    Gewoon genept,

    Door: Jan01-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is EliteDating een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over EliteDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is EliteDating actief?

    EliteDating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EliteDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.