NederlandReview

  Ervaringen EliteDating

  Wanneer je alleen bent en toch weer serieus op zoek bent naar een partner, dan kun je op internet allerlei datingsites vinden. EliteDating is daar één van. Het verhaal van henzelf klinkt wel erg goed. Maar wat zijn de praktijkervaringen met deze datingsite? Wordt je inderdaad gematcht met iemand die bij je past of valt dat tegen? Dat en meer lees je hier bij de reviews die mensen schreven die ervaring hebben met deze dating website.

  Over EliteDating

  EliteDating is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt en onderdeel van het in Berlijn gevestigde Affinitas GmbH. Affinitas is een marktleider op het gebied van datingsites met meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite voor zelfbewuste serieuze alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner voor een stabiele en gelukkige relatie. De leden die bij EliteDating ingeschreven staan zijn meestal professionals met veel levenservaring en ambities. Bij EliteDating voeren ze een controle uit op alle profielen zodat er alleen echte en serieuze profielen op het platform komen te staan.


  Tips voor die o zo belangrijke eerste date!

  Diensten

  Je kunt je gratis inschrijven bij EliteDating om op zoek te gaan naar een partner die bij je past. Als jij je profiel volledig hebt ingevuld dan gaat EliteDating voor je aan de slag met hun eigen matchmakingmethode. Deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de verenigbaarheid tussen twee personen. Hierdoor is EliteDating in staat om jouw te matchen met singles die bijzonder goed bij je passen. Het succes hiervan is gebaseerd op de persoonlijkheidstest die ongeveer twintig minuten duurt en die je moet doorlopen bij het aanmeldingsproces. Hierdoor komt EliteDating er achter wie jij ben, wat je zoekt in een relatie en wat je graag doet etc. Om jouw wederhelft voor je te winnen, geven zij je tips voor het opstellen van een aantrekkelijk profiel. EliteDating heeft ook een app voor Android en iOs.

  Premium lidmaatschap

  Wanneer je een Premium lidmaatschap neemt, kun je alle profielen met foto’s bekijken, zonder lidmaatschap zie je geen foto’s. Ook kun je ongelimiteerd privé berichten lezen en versturen en nog meer. Het goedkoopste abonnement is op dit moment (april 2017) € 19,90 per maand, hiervoor moet je wel minimaal 24 maanden lid worden. Het bedrag moet ineens betaald worden, dus niet in maandelijkse afschrijvingen. Als je niet op tijd opzegt, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Let dus op.

  Klachten

  Op het internet zijn wel wat klachten te vinden. Vooral het ineens moeten betalen van meerdere maanden lidmaatschap, en het stilzwijgend verlengen ervan. Ook vindt men de partnervoorstellen tegenvallen. Bij nader onderzoek bleek dat EliteDating een opvolger is van E-darling. Wij laten het aan jou om zelf te bepalen wat je er van vindt. Wel staat de klantenservice zes dagen per week tot je beschikking. Je kunt via een contactformulier op de site, per fax of per post een klacht indienen. Ook kun je klachten over deze dienst of service indienen via Thuiswinkel.org. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan de Geschillencommissie via het Europese ODR Platform.(Tenminste, dit staat op 1 deel van de website, op een ander deel staat dit: ‘Wij zijn noch verplicht noch bereid om deel te nemen aan een procedure van geschillenbeslechting bij een geschillencommissie voor consumenten.’) Welk van de twee nu juist is, kunnen wij u niet vertellen helaas.

  Lees hier hoe echte klanten van EliteDating deze datingservice beoordelen! Werkt hun matchmaking algoritme? Kun je veilig online daten?

  EliteDating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

  4.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EliteDating

  Uw beoordeling

  Samen op een terrasje

  Juist nu het zomer is geworden en met mooi weer merk je ineens hoe gezellig het is om samen leuke dingen te doen. Terrasje pakken, picknicken in het park, lekker naar het strand.
  Op zich kan ik heel goed als single door het leven, maar zo met al die gezelligheid om mij heen, dat raakt toch wel een snaar.
  ik vond het een goede reden om toch eens een afspraak te maken en me aan te melden bij een datingbureau. Elite dating is erg professioneel in vergelijk met de standaard datingdiensten die je online tegenkomt. Ik wil vooral gezelligheid, niet vermoeiende flings die alleen voor 's nachts zijn bedoeld. Tot nu is het 'aanbod' dat ik ben tegengekomen hier ook serieus op zoek.

  Hoop dat ik daardoor binnenkort met een leuke man op dat terrasje zit!

  Door: Ellen20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Beoordeling: veilig en kwalitatief daten

  Wegens goede geluiden om mij heen heb ik mij aangemeld voor Elite.
  Op zoek naar betere en kwalitatievere matches dan ik normaal gesproken vind ik profielen op datingsites.
  Het algoritme van Elite lijkt inderdaad beter dan ik bij andere websites vond. Ook al zaten er soms wel dingen bij waarvan ik niet begreep waarom dat zou matchen met mij, maar daar zal wel een reden voor zijn??
  Wil je er echt iets uithalen, dan is een gratis lidmaatschap niet echt genoeg en helaas is deze niet de goedkoopste van de datingsites, maar tot nu toe heb ik al wel veel betere matches gevonden dan op welke andere site dan ook, dat is echt een plus.
  Ook hebben ze het veiligheidskeurmerk, voor mij echt wel belangrijk en iets wat ik vooraf altijd controleer.

  Door: Janke30-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Op zoek naar vaste lange relatie

  Ik was niet op zoek naar een los contact. Veel datingsites lijken alleen daar op te focussen, op de eenmalige contacten en niet op de relaties. Dat zie je direct aan sommige profielen.

  Elite Dating is voor mij de welkome afwisseling daarvan. Ik heb me een tijdje terug ingeschreven en heb tot nu toe enkel mannen ontmoet die net als ik toe zijn aan een vaste en lange relatie. Dit is voor mij daarom een goed bureau met hoopvolle resultaten.

  Door: Annelies 12-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Uitstekende service bij daten

  Zeer keurige manier en met uitstekende service. Ik vond mijzelf goed geholpen in het zoeken naar een stabiele en duurzame relatie. Heb inmiddels een goede match gevonden, we zijn druk bezig elkaar verder te verkennen. We moeten nog zien wat er van komt, maar de begeleiding en de service van Elite hebben mij zeker verder geholpen.

  Door: Lo.05-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Premium lid

  Schandalig dat je contract elke keer verlengd wordt en de stopzetting heel moeilijk wordt gemaakt , echt zware geldklopperij

  Door: Van roosbroeck kim10-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  3 maand membership voor 104 euro

  Elite dating verplicht u om eerst te betalen voordat u de website kan consulteren Ens je betaald hebt ontdek je dat je niet spontaan de ledenlijst kan inkijken maar na betaling krijg je bericht dat er drie profielen aan uw beschrijving voldoen Daarna moet je maanden wachten alvorens nieuwe leden voldoen aan uw profiel verwachtingen Zo mijn goede raad is betaal nooit iets wat je kan niet proefondervindelijk napluizen hopelijk krijg ik mijn betaalde 104 euro ooit terug

  Door: Paul Verschueren22-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  online liefde

  aantal keer gedate met dezelfde persoon
  het lijkt wel wat te worden
  ontmoet via elite dating

  het kan dus wel online liefde vinden!

  Door: marieke31-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Halfjaar abonnement

  Ik heb een half jaar gebruik gemaakt van EliteDating. Het is mij niet gelukt om een date te vinden, omdat het systeem erg beperkt in je keuzes, je glashard durft te zeggen dat je beter kan aanvinken dat je partner mag roken (dat voelt als een belediging voor een anti-roker) en mensen uit België gaat adviseren, wat simpelweg te ver weg is. Matig is mijn conclusie.

  Wat de druppel doet overlopen is het feit dat ze automatisch verlengde zonder mijn toestemming. Ik heb het account meteen verwijderd en het bedrag laten terugstorten. Ik kreeg eerst een bericht dat als ik mijn account zou willen gebruiken, ik het bedrag alsnog moet overmaken. Dat heb ik uiteraard niet gedaan, want ik wil het niet meer gebruiken. Toen kreeg ik uiteindelijk een mail met een dreigende toon dat ze gaan incasseren. Dat is mij dusdanig verkeerd gevallen, dus ik mij verplicht voel deze review te schrijven. Geld is voor hun dus belangrijker dan mensen aan liefde helpen.

  Mijn advies is om nooit te beginnen aan deze datingsite.

  Door: Anoniem13-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  149.99

  Gewoon genept,

  Door: Jan01-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  EliteDating is oplichterij!

  Elitedating zou beter illegaal verklaard worden.

  Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating.

  1) Veel te veel fake profiles. Zou kunnen dat het zelfs door de managers van EliteDating gebeurt om echte klanten wijs te maken en verleiden tot een overschrijving.

  2) De zoekcriteria werk TOTAAL niet naar behoren. Dus een andere contractbreuk.

  3) Klantendienst is van NUL-kwaliteit.

  Het is jammer dat sommige mensen zo misbruik maken van het feit dat singles op zoek gaan naar een partner.

  Door: Singeltje02-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Premium

  Duur en 95% van de weinige partnervoorstellen zijn uit belgie.

  Door: Chantal25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  elite dating

  De site lijkt betrouwbaar.
  Wat ik vreemd vind als man die in Nederland woont, is dat er zoveel dames uit België op de site staan. Volgens mij lijkt de site vooral bedoeld te zijn voor personen uit België, wellicht Noord Brabant. Adressen boven de rivieren zijn er iig niet veel.
  Wat me ook opvalt is dat ik via de site geen contact kan leggen met de klantenservice. Bijvoorbeeld om te melden dat een wellicht onbetrouwbare vrouw zich heeft gemeld.

  Door: Tim Spier15-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  abonnement

  Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo'n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug "geen interesse", als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

  Door: S02-07-2020
  Sandra22-11-2020

  Heb je inmiddels een date??

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lidmaatschap

  Waardeloze website met achterbakse betalingen automatisch via PayPal, nooit lid worden is alleen weggegooid geld

  Door: Elmer18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Opnieuw misleidend

  Je krijgt geen enkele waar voor je geld. Zogenaamd slimme software zou matchen op jouw profiel. niets van waar en de filter op basis waarvan je je match zou kunnen vinden, werkt niet (doet helemaal niets). Dus je krijgt alle inschrijvingen over je heen en mag het zelf een beetje uitzoeken. Geen waar voor je geld! NIET DOEN>

  Door: HW23-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  3 maand lidmaatschap

  Kleine vijver. Slechte matches. Zeer teleurstellend

  Door: Martin28-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Elite dating

  Weinig aanbod. Niet passend bij mijn wensen. Veel aanbod zonder foto.
  Ben nog geen maand lid en heb ontzettend veel spijt van deze aankoop maar helaas blijkt ook het herroepingsrecht een wassen neus. S

  Door: Ingrid 17-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is EliteDating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 21 ervaringen geplaatst over EliteDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EliteDating actief?

  EliteDating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EliteDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.