NederlandReview

    Ervaringen EliteDating

    Wanneer je alleen bent en toch weer serieus op zoek bent naar een partner, dan kun je op internet allerlei datingsites vinden. EliteDating is daar één van. Het verhaal van henzelf klinkt wel erg goed. Maar wat zijn de praktijkervaringen met deze datingsite? Wordt je inderdaad gematcht met iemand die bij je past of valt dat tegen? Dat en meer lees je hier bij de reviews die mensen schreven die ervaring hebben met deze dating website.

    Over EliteDating

    EliteDating is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt en onderdeel van het in Berlijn gevestigde Affinitas GmbH. Affinitas is een marktleider op het gebied van datingsites met meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite voor zelfbewuste serieuze alleenstaanden die op zoek zijn naar een partner voor een stabiele en gelukkige relatie. De leden die bij EliteDating ingeschreven staan zijn meestal professionals met veel levenservaring en ambities. Bij EliteDating voeren ze een controle uit op alle profielen zodat er alleen echte en serieuze profielen op het platform komen te staan.


    Tips voor die o zo belangrijke eerste date!

    Diensten

    Je kunt je gratis inschrijven bij EliteDating om op zoek te gaan naar een partner die bij je past. Als jij je profiel volledig hebt ingevuld dan gaat EliteDating voor je aan de slag met hun eigen matchmakingmethode. Deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de verenigbaarheid tussen twee personen. Hierdoor is EliteDating in staat om jouw te matchen met singles die bijzonder goed bij je passen. Het succes hiervan is gebaseerd op de persoonlijkheidstest die ongeveer twintig minuten duurt en die je moet doorlopen bij het aanmeldingsproces. Hierdoor komt EliteDating er achter wie jij ben, wat je zoekt in een relatie en wat je graag doet etc. Om jouw wederhelft voor je te winnen, geven zij je tips voor het opstellen van een aantrekkelijk profiel. EliteDating heeft ook een app voor Android en iOs.

    Premium lidmaatschap

    Wanneer je een Premium lidmaatschap neemt, kun je alle profielen met foto’s bekijken, zonder lidmaatschap zie je geen foto’s. Ook kun je ongelimiteerd privé berichten lezen en versturen en nog meer. Het goedkoopste abonnement is op dit moment (april 2017) € 19,90 per maand, hiervoor moet je wel minimaal 24 maanden lid worden. Het bedrag moet ineens betaald worden, dus niet in maandelijkse afschrijvingen. Als je niet op tijd opzegt, wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Let dus op.

    Klachten

    Op het internet zijn wel wat klachten te vinden. Vooral het ineens moeten betalen van meerdere maanden lidmaatschap, en het stilzwijgend verlengen ervan. Ook vindt men de partnervoorstellen tegenvallen. Bij nader onderzoek bleek dat EliteDating een opvolger is van E-darling. Wij laten het aan jou om zelf te bepalen wat je er van vindt. Wel staat de klantenservice zes dagen per week tot je beschikking. Je kunt via een contactformulier op de site, per fax of per post een klacht indienen. Ook kun je klachten over deze dienst of service indienen via Thuiswinkel.org. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan de Geschillencommissie via het Europese ODR Platform.(Tenminste, dit staat op 1 deel van de website, op een ander deel staat dit: ‘Wij zijn noch verplicht noch bereid om deel te nemen aan een procedure van geschillenbeslechting bij een geschillencommissie voor consumenten.’) Welk van de twee nu juist is, kunnen wij u niet vertellen helaas.

    Lees hier hoe echte klanten van EliteDating deze datingservice beoordelen! Werkt hun matchmaking algoritme? Kun je veilig online daten?

    EliteDating
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    5,4
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,6
    Service
    rating
    5,8
    Prijs
    rating
    4,6
    Leveren
    rating
    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Opnieuw misleidend

    Je krijgt geen enkele waar voor je geld. Zogenaamd slimme software zou matchen op jouw profiel. niets van waar en de filter op basis waarvan je je match zou kunnen vinden, werkt niet (doet helemaal niets). Dus je krijgt alle inschrijvingen over je heen en mag het zelf een beetje uitzoeken. Geen waar voor je geld! NIET DOEN>

    Door: HW 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3 maand lidmaatschap

    Kleine vijver. Slechte matches. Zeer teleurstellend

    Door: Martin 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Elite dating

    Weinig aanbod. Niet passend bij mijn wensen. Veel aanbod zonder foto.
    Ben nog geen maand lid en heb ontzettend veel spijt van deze aankoop maar helaas blijkt ook het herroepingsrecht een wassen neus. S

    Door: Ingrid 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Deceptie

    De partnervoorstellen zijn absoluut niet afgestemd en vaak zonder foto. Zo krijg ik grotendeels laag opgeleide mannen als partnervoorstel. Zonde van mijn geld, maar ook heel teleurstellend.

    Door: Yme 09-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Zeer teleurstellend

    Voor de afwisseling lid geworden bij Elitedating. Want is één van de beste datingsites. NOT! Ik denk dat ze zichzelf hiertoe hebben uitgeroepen. Ik heb een hoop betaald en werd vaak gematcht met naar ik denk onbetaalde profielen, vaak zonder foto en info. Totaal niet gefilterd. Ik ben zeer ontevreden! Heb Elitedating hierover geïnformeerd maar kreeg niet een bevredigend antwoord.
    Niet lid worden bij Elite! Andere datingsites zijn veel beter!

    Door: Anne 15-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    online liefde

    aantal keer gedate met dezelfde persoon
    het lijkt wel wat te worden
    ontmoet via elite dating

    het kan dus wel online liefde vinden!

    Door: marieke 31-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Waardeloos

    Inmiddels 4 maanden lid van deze "zogenaamde" één van de beste relatiesites. Wat een deceptie! De dagelijkse toegestuurde matches zijn eigenlijk geen echte matches maar veelal vage profielen zonder foto en nauwelijks informatie. Kennelijk worden de profielen niet vooraf gescreend. Zodra het lidmaatschapsgeld is betaald wordt er niet meer omgekeken naar kwaliteit. Dus waar de naam "Elitedating" haar naam uit ontleend is mij onbekend. En ik vraag me ook oprecht af hoe andere "minder goede" relatiesites eraan toe zijn. Zonde van mijn zuur verdiende centen. Voor mij nooit meer een relatiesite.

    Door: Miranka 19-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Op zoek naar vaste lange relatie

    Ik was niet op zoek naar een los contact. Veel datingsites lijken alleen daar op te focussen, op de eenmalige contacten en niet op de relaties. Dat zie je direct aan sommige profielen.

    Elite Dating is voor mij de welkome afwisseling daarvan. Ik heb me een tijdje terug ingeschreven en heb tot nu toe enkel mannen ontmoet die net als ik toe zijn aan een vaste en lange relatie. Dit is voor mij daarom een goed bureau met hoopvolle resultaten.

    Door: Annelies 12-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Samen op een terrasje

    Juist nu het zomer is geworden en met mooi weer merk je ineens hoe gezellig het is om samen leuke dingen te doen. Terrasje pakken, picknicken in het park, lekker naar het strand.
    Op zich kan ik heel goed als single door het leven, maar zo met al die gezelligheid om mij heen, dat raakt toch wel een snaar.
    ik vond het een goede reden om toch eens een afspraak te maken en me aan te melden bij een datingbureau. Elite dating is erg professioneel in vergelijk met de standaard datingdiensten die je online tegenkomt. Ik wil vooral gezelligheid, niet vermoeiende flings die alleen voor 's nachts zijn bedoeld. Tot nu is het 'aanbod' dat ik ben tegengekomen hier ook serieus op zoek.

    Hoop dat ik daardoor binnenkort met een leuke man op dat terrasje zit!

    Door: Ellen 20-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Beoordeling: veilig en kwalitatief daten

    Wegens goede geluiden om mij heen heb ik mij aangemeld voor Elite.
    Op zoek naar betere en kwalitatievere matches dan ik normaal gesproken vind ik profielen op datingsites.
    Het algoritme van Elite lijkt inderdaad beter dan ik bij andere websites vond. Ook al zaten er soms wel dingen bij waarvan ik niet begreep waarom dat zou matchen met mij, maar daar zal wel een reden voor zijn??
    Wil je er echt iets uithalen, dan is een gratis lidmaatschap niet echt genoeg en helaas is deze niet de goedkoopste van de datingsites, maar tot nu toe heb ik al wel veel betere matches gevonden dan op welke andere site dan ook, dat is echt een plus.
    Ook hebben ze het veiligheidskeurmerk, voor mij echt wel belangrijk en iets wat ik vooraf altijd controleer.

    Door: Janke 30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Uitstekende service bij daten

    Zeer keurige manier en met uitstekende service. Ik vond mijzelf goed geholpen in het zoeken naar een stabiele en duurzame relatie. Heb inmiddels een goede match gevonden, we zijn druk bezig elkaar verder te verkennen. We moeten nog zien wat er van komt, maar de begeleiding en de service van Elite hebben mij zeker verder geholpen.

    Door: Lo. 05-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Daten met dezelfde mensen

    Ik heb al vaak gehad dat vrouwen alleen maar uit zijn op mijn geld. Daardoor hield een relatie ook nooit lang stand. Ik ben een vrij bekend persoon en tijdens het uitgaan word ik dan ook regelmatig herkend. Vrij vervelend en al helemaal wanneer mensen opdringerig gaan doen. Om toch een geschikte partner te vinden, maak ik sinds kort gebruik van EliteDating. Hier zitten ook mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik. Erg prettig en ik heb al heel wat contact gehad. Het is alleen al erg prettig om ervaringen te delen, want ik merk nu dat anderen ook met hetzelfde probleem zitten. Ik heb volgende week een eerste afspraak staan. We zullen zien wat het word. Ik houd jullie op de hoogte!

    Door: Jermain W. 12-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Schrijf zelf een review over EliteDating

    Uw beoordeling