NederlandReview

  Ervaringen RegioSexContact.nl

  Bent u op zoek naar een spannende date in uw regio? Lees dan eerst hier de beoordelingen van RegioSexContact. Het vinden van een seksdate kan soms lastig zijn. Natuurlijk kunt u zich in het uitgaansleven begeven, maar het is niet altijd duidelijk dat mensen die u in de kroeg of dancing ontmoet in zijn voor een spannende date. Wanneer u zich op een website inschrijft die zich hier speciaal op richt dan is in ieder geval duidelijk wat de intenties zijn van degene die u daar ontmoet.

  Over RegioSexContact

  RegioSexContact is een datingsite die zich niet zo zeer richt op het koppelen van mensen voor een langdurige relatie, maar veel meer op mensen die een incidenteel sekscontact zoeken. De website begint met een scherm waar nadrukkelijk wordt aangegeven dat een website is die adult content bevat. Bezoekers moeten verklaren 18 jaar of ouder te zijn en daarnaast moeten ze verklaren alleen onder hun eigen naam deel te nemen, alleen foto’s te plaatsen waarvan zij het eigendomsrecht hebben en zich te onthouden van belediging en discriminatie. Hiermee dekt de organisatie zich in voor wat betreft het aanbieden van sekscontact met minderjarigen of personen, meestal vrouwen, die hier niet vrijwillig voor hebben gekozen. Wanneer u zich inschrijft kunt u informatie over uzelf geven en foto’s plaatsen. Deze mogen erotisch getint zijn, ook de tekst mag erotische toespelingen bevatten. De foto’s moeten wel van uzelf zijn, het is niet toegestaan om foto’s van anderen te plaatsen. Als u bij voorbeeld een huisdier heeft mag u wel een foto van het huisdier plaatsen, mits u zelf ook op de foto staat. Deelname is niet gratis, u kunt zich weliswaar gratis inschrijven, maar zodra u contact wilt leggen met andere deelnemers moet u gaan betalen, zoals dat bij de meeste datingsites gebruikelijk is.

  Op veel datingsites zijn de profielen niet echt. Geldt dat ook voor RegioSexContact? Lees de klantervaringen!

  Is online daten veilig?

  Wanneer u online gaat daten is het verstandig om een aantal regels in acht te nemen voor het leggen va contacten. Probeer als u contact met iemand legt te controleren of degene met wie u chat betrouwbaar is. U kunt bij voorbeeld controleren of diegene een profiel heeft op sociale media of anderszins op het internet bekend is. Als u besluit om af te spreken, doe dit dan altijd op neutraal terrein. Een eerste afspraak bij één van beide partijen thuis is niet verstandig. Het is beter om iemand eerst persoonlijk te ontmoeten op een locatie die voor beide partijen neutraal is. Zorg ook dat u bereikbaar bent, neem uw mobiele telefoon mee en laat aan een bekende of familielid weten dat u een date heeft. Laat na afloop ook even weten dat u weer veilig thuis bent en dat alles goed is gegaan.


  Kan ik alleen sekscontacten leggen via deze website?

  De website RegioSexContact richt zich in eerste instantie op het in contact brengen van mensen die een spannende date willen, dit blijkt ook uit de naam van de website. Maar als u zich inschrijft en wat meer informatie leest blijkt dat u zich ook kunt aanmelden als u een serieuze relatie wilt of alleen een vriendschappelijk contact. Of dit via deze website lukt is misschien wat twijfelachtig, omdat deelnemers waarschijnlijk in eerste instantie er vanuit gaan dat u op zoek bent naar een sekscontact. Als u dit niet wilt is dit wellicht niet de meest geschikte website om u aan te melden. Maar u kunt natuurlijk in uw profiel nadrukkelijk aangeven dat u slechts op zoek bent naar vriendschap.

  Klachten

  Heeft u een vraag of een klacht, dan kunt u het reactieformulier op de website invullen. Als u deelnemer bent wordt uw vraag met voorrang behandeld. Heeft u een klacht over de betaling van het abonnementsgeld, of over het gedrag van een mede deelnemer, dan kunt u deze klacht ook via het reactieformulier kenbaar maken. U kunt overigens een deelnemer waardoor u op een onprettige manier wordt benaderd ook blokkeren. Als u een klacht heeft, dan moet u de beheerders van de website van RegioSexContact een redelijke termijn geven om hierop te reageren. Het is niet reëel om “per omgaande” een reactie te vragen.

  Heeft u wel eens een date gehad via RegioSexContact?

  Of is het niet gelopen zoals u had gehoopt? Wij horen graag uw ervaringen met deze datingsite. U kunt uw beoordeling direct op onze website laten plaatsen, zodat de bezoekers van NederlandReview deze kunnen lezen en vervolgens een afweging kunnen maken of zij zich op deze website voor online dating zullen inschrijven.

  Lees hier de ervaringen van echte daters op RegioSexContact.nl! Vind je hier veilig en anoniem een spannende casual date? Fake profielen of echte seks?

  RegioSexContact.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Makkelijk contact, veel plezier

  Via de website regiosexcontact.nl in contact gekomen met een aantal leuke dames. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inschrijven op de website. Vervolgens kun je heel makkelijk in contact komen met andere personen door hen een berichtje te sturen. Ik had van tevoren verwacht dat er niet veel vrouwen op een dergelijke website zouden zitten, maar ik was blij verrast. Inmiddels ben ik zo'n half jaar actief op deze website en dat heeft me al diverse leuke contacten opgeleverd. Het komt nog steeds geregeld voor dat ik bij iemand bij mij in de buurt op bezoek ga voor een 'one night stand'. Ik vind het een mooi initiatief.

  Door: gast10-04-2017
  john13-03-2020

  pffffffff wat n fake gedoe , je krijgt ALLEEN berichten , als je geen lid bent en dus niet lezen kunt of reageren !! betaal je je !! totaal niets meer ......wat n kut fake site !!!!!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  regionaal

  voor mij een leuke service en vooral omdat de afspraken duidelijk zijn en de partners in de buurt wonen.
  in het verleden wel eens problemen mee gehad daarmee, maar hier toch meer succes.

  Door: frans30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  het werkt

  ik ben het bewijs dat dit kan werken - ook als je midden in de nacht op zoek gaat naar een date.

  zelf nu 2 keer gedaan en dat wordt nog meer

  makkelijk en anoniem

  Door: eelco02-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Ongeloofwaardig

  na aanmelding kreeg ik veel berichten, die ik niet kon lezen als gratis gebruiker. Om de berichten te lezen, moet je dus een abonnement nemen.
  Bij navraag aan een contactpersoon, blijkt dat deze helemaal geen berichten post!
  De berichten worden dus door de beheerders of door een of ander generator automatisch gegenereerd.
  Niet betrouwbaar dus en alles is gericht om de gebruiker een abonnement te nemen. Pure geldgenerator.

  De vijf sterren is om deze review ook geplaatst te krijgen

  Door: K. Rieties21-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  automatisch incasso is onwettig

  Door het betalingsformulier op de Website in te vullen machtigt de Deelnemer Website om het verschuldigde bedrag van zijn/haar bankrekening of creditcard af te schrijven. Dit is afhankelijk van de gekozen betaalmethode en staat ook op de site vermeld bij de uitleg voor de gekozen betaalmethode. Indien het door de Deelnemer verschuldigde bedrag na ontvangst van het betalingsformulier door Website niet (geheel) kan worden afgeschreven van de opgegeven bankrekening of creditcard, vervalt de toegang tot de betaalde functies van de site.
  ECHTER ...
  Vanaf 1 augustus 2014 gelden er nieuwe regels voor automatische incasso. Vanaf die datum moet u altijd schriftelijk toestemming geven voor een automatische incasso. Dat betekent dat u een formulier moet ondertekenen om toestemming te geven. Sluit u een overeenkomst via internet of via de telefoon? Dan kan het bedrijf u voor de toestemming bijvoorbeeld een antwoordkaart sturen die u moet ondertekenen en terugsturen

  Door: Xander13-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sexpartner gevonden dankzij Regio Sex Contact

  Onlangs kennis gemaakt met Regio Sex Contact. Moet zeggen dat ik er zeer over te spreken ben. Ben niet iemand van relaties, meer van de one night stands en daar is dit perfect voor. Leuke date gehad en al helemaal goed afgesloten. Dankzij deze website heb ik nu twee 'vaste' bedpartners waar ik best vaak naartoe kan. Zeer te spreken over de prijs en wat je daarvoor terugkrijgt.

  Door: Rudi H. 23-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over RegioSexContact.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RegioSexContact.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over RegioSexContact.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RegioSexContact.nl actief?

  RegioSexContact.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Regio Dating, Erotisch & Overspel

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RegioSexContact.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.