E-darling

7.7
8.8

Bestellen

7.2

Service

6.4

Prijs

8.4

Levering

80%

Zou hier weer kopen

E-darling

Ontdek wat anderen van E-darling vinden. E-darling is een dating site voor hoger opgeleiden. Ze hebben zich gericht op een speciale doelgroep. Hoog opgeleide mensen willen graag met andere hoog opgeleide mensen daten en kennis maken is de achterliggende gedachte. Nederland telt meer dan drie miljoen alleenstaanden. Online dating is dan een middel om hier verandering in aan te brengen. E-darling is een manier om online een goede date te vinden. Je hoeft niet het nachtleven in te duiken om een partner te vinden. Je kunt direct in contact komen met andere singles om zo een date te vinden. Je kunt vanuit je eigen vertrouwde plek contact leggen met anderen. Hierdoor is het mogelijk om dus gemakkelijk iemand te vinden. 

Over E-darling

Er zijn natuurlijk tal van datingsites waar je uit kunt kiezen. E-darling wil anders zijn en richt zich dus op dating voor de hoger opgeleide personen. Er is ook een speciale matchingmethode waar gebruik van wordt gemaakt. E-darling biedt online daten aan me een persoonlijke benadering. Er is een uitgebreide persoonlijkheidstest voor de hoger opgeleiden. Op die manier krijg je alleen matches welke je ook echt leuk vindt. Daarnaast kun je je gratis inschrijven en krijg je ook de uitgebreide persoonlijkheidstest. Je treft op de site welgesteld singles aan van 30 tot 55 jaar oud. Ook is het goed om te weten dat er een slagingspercentage is van dertig procent. E-darling heef tin 2013 en in 2014 een nominatie gehad voor datingsite van het jaar. Het heeft veel vertrouwen opgeleverd. Ook is E-darling aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk. 
Een handmatige controle van profielen en het niveau van de hoger opgeleide mensen op de site maken het tot een betrouwbare datingsite. Het is een geweldige mogelijkheid om zo je droompartner te vinden. Diensten van E-darling

E-darling is natuurlijk een datingsite. Het is echter meer dan de gemiddelde datingsite. Het is een datingsite welke zich op de hoger opgeleide mensen richt. E-darling biedt haar diensten wereldwijd aan en er zijn meer dan 13 miljoen single mannen en single vrouwen welke ervoor zorgen dat er maandelijks 2.000 koppels samenkomen. Een geweldige dienst dus met volop succesverhalen. Je kunt op E-darling met meerdere singles in contact komen. Je kunt samen gaan chatten en mogelijk zelfs afspreken. Op die manier is het mogelijk om elkaar te leren kennen. Als er dan een goede klik is dan is het natuurlijk goed om nog een keer af te spreken! 

Klachten, tips en complimenten over E-darling

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Het is dan goed om een klacht in te dienen. E-darling zit in vele landen en heeft volop ervaring. Ondanks dat zijn ze er altijd nog blij mee wanneer er een klacht ingediend wordt. Op die manier kunnen ze hun dienstverlening namelijk verbeteren. Ook voor jezelf is het natuurlijk fijn om je klacht in te dienen. Je kunt het beste gebruik maken van het contactformulier op de website om je klacht in te dienen.
Ze zijn ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor je altijd nog je klacht bij hun in kunt dienen als je er met E-darling niet uitkomt. 

Heb jij ervaring met E-darling

Ben jij een van de miljoenen mensen welke gebruik maken van E-darling? Dan is het goed om op NederlandReview een reactie achter te laten. Hier kunnen anderen dan gebruik van maken. Ze kunnen dan de verschillende beoordelingen van anderen lezen en hier hun voordeel mee doen. 


Op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden? Hoe werkt dat en zijn er succesverhalen? Lees ervaringen bij NederlandReview over E-darling!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook