Langemensen-Dating.nl

6.6
6.5

Bestellen

7

Service

6

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Langemensen-Dating.nl

Niemand is natuurlijk graag alleen. Iedereen wil graag een maatje, een partner, een geliefde om zich heen. Tegenwoordig kun je gemakkelijker contact leggen via het internet. Er zijn dus ook verschillende dating sites te vinden. Maar wat nu als je langer dan gemiddeld bent? Voor mannen is dit nog niet zo’n probleem, maar ook een lange vrouw wil een partner die bij haar past. Letterlijk en figuurlijk. Daarom zijn er ook websites als Langemensen-Dating.nl te vinden. Of anderen al leuke dates hebben gehad via deze website, of misschien zelfs de partner voor het leven hebben gevonden, kun je hier lezen. Ook voor de mening over de website zelf kun je hier bij NederlandReview terecht.

Over Langemensen-Dating.nl

Achter deze website zit het bedrijf Amazing Bits BV dat in 2007 is opgericht door drie aandeelhouders, die allen actief zijn in de online dienstverlening. De kernactiviteit is de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een speciaal intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Safe Dating Networks heeft inmiddels meer dan 100 websites in Nederland en België. Deze zijn telkens gericht op een specifieke doelgroep zoals: stadsgenoten, mensen met dezelfde opvattingen of kenmerken, etc.  De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen. Enkele voorbeelden van de dating websites zijn:


10 voordelen van lang zijn

Diensten

Langemensen-Dating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt je  gratis inschrijven. Als je ingeschreven bent ontvang je een e-mail waarmee je in kunt loggen. Je kunt dan meteen je profiel aanpassen, en gratis profielen bekijken. Ook kun je standaard berichten sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

Klachten

Er staat geen duidelijke klachtenregeling op de website. Wel is er een herroepingsformulier te downloaden, voor als je je overeenkomst met hen wilt herroepen. Deze kun je dan uitprinten, invullen en opsturen. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’. Het adres van Amazing Bits BV is:

Langemensen-Dating.nl, Kerkenbos 1057C, 6546 BB Nijmegen

Postadres: Langemensen-Dating.nl, Postbus 38128, 6503 AE Nederland

Wat is jouw mening?

Wat is jouw ervaring met deze dating website? Heb je al veel succes gehad, of kun je maar weinig mensen vinden met wie het klikt? Is er genoeg keuze voor je, of niet? Alle op- en aanmerkingen zijn welkom. Zo weten andere lange mensen of het een goed idee is om zich hier ook in te schrijven, of zo behoed je anderen voor teleurstellingen.

Hoe beoordelen daters Langemensen-Dating.nl? Is dit een goede manier om met lange mensen te daten? Wat zijn de voor- en nadelen? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook