Langemensen-Dating.nl

6.5

Bestellen

7

Service

6

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Langemensen-Dating.nl

Niemand is natuurlijk graag alleen. Iedereen wil graag een maatje, een partner, een geliefde om zich heen. Tegenwoordig kun je gemakkelijker contact leggen via het internet. Er zijn dus ook verschillende dating sites te vinden. Maar wat nu als je langer dan gemiddeld bent? Voor mannen is dit nog niet zo’n probleem, maar ook een lange vrouw wil een partner die bij haar past. Letterlijk en figuurlijk. Daarom zijn er ook websites als Langemensen-Dating.nl te vinden. Of anderen al leuke dates hebben gehad via deze website, of misschien zelfs de partner voor het leven hebben gevonden, kun je hier lezen. Ook voor de mening over de website zelf kun je hier bij NederlandReview terecht.


Over Langemensen-Dating.nl

Achter deze website zit het bedrijf Amazing Bits BV dat in 2007 is opgericht door drie aandeelhouders, die allen actief zijn in de online dienstverlening. De kernactiviteit is de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Hiervoor is een speciaal intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld. Safe Dating Networks heeft inmiddels meer dan 100 websites in Nederland en België. Deze zijn telkens gericht op een specifieke doelgroep zoals: stadsgenoten, mensen met dezelfde opvattingen of kenmerken, etc.  De websites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. Binnen deze database kunnen leden elkaar vinden en gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen. Enkele voorbeelden van de dating websites zijn:


10 voordelen van lang zijn


Diensten

Langemensen-Dating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt je  gratis inschrijven. Als je ingeschreven bent ontvang je een e-mail waarmee je in kunt loggen. Je kunt dan meteen je profiel aanpassen, en gratis profielen bekijken. Ook kun je standaard berichten sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.


Klachten

Er staat geen duidelijke klachtenregeling op de website. Wel is er een herroepingsformulier te downloaden, voor als je je overeenkomst met hen wilt herroepen. Deze kun je dan uitprinten, invullen en opsturen. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’. Het adres van Amazing Bits BV is:


Langemensen-Dating.nl, Kerkenbos 1057C, 6546 BB Nijmegen


Postadres: Langemensen-Dating.nl, Postbus 38128, 6503 AE Nederland


Wat is jouw mening?

Wat is jouw ervaring met deze dating website? Heb je al veel succes gehad, of kun je maar weinig mensen vinden met wie het klikt? Is er genoeg keuze voor je, of niet? Alle op- en aanmerkingen zijn welkom. Zo weten andere lange mensen of het een goed idee is om zich hier ook in te schrijven, of zo behoed je anderen voor teleurstellingen.


Hoe beoordelen daters Langemensen-Dating.nl? Is dit een goede manier om met lange mensen te daten? Wat zijn de voor- en nadelen? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Maandabonnement

+Website is makkelijk in gebruik, profiel zo gemaakt. - Ik ben nog geen enkele lange man tegen gekomen, alleen tussen de 1.70 en 1.84, waarbij 1.84 verreweg de uitzondering is - Vooral het Noorden van het land is aanwezig. Afstanden van >100 km Ben je lang als vrouw ( ik ben 1.94) dan zou ik deze datingsite vooral NIET gebruiken. Kansloos. Vooral mannen die klein ( 1.70 en 1.75 )zijn reageren.

E

Eef

28-06-2020

1

Daten voor lange mensen

Ja oke, niet iedereen is hier natuurlijk echt megalang ofzo, want er is geen weigeringsbeleid voor kleine mensen (haha), maar toch: de mensen die hier komen zoeken over het algemeen toch naar iemand die wat langer is, of ze zijn het zelf. Tenminste de mensen die ik heb gesproken hier!! Zelf ben ik een vlotte en vrolijke dame van 1.86 en ja, ik val nou eenmaal niet op mannen die kleiner zijn dan ik!! Daarom ben ik hier maar eens gaan kijken en heb ik me ingeschreven. Dat was gratis, daarom goed om zo even te proberen dacht ik. Even rondkijken wat er hier voor mensen zijn en zo. Ik hoop dat ik een leuke vrolijke jongen vind die tenminste 1.90 is, maar nog langer vind ik eigenlijk nog beter!!

M

Malia

08-05-2017

0

Daten als lange vrouw

ik moest eerst een beetje lachen om dit idee, maar het is wel echt een uitkomst. Ik ben zelf een vrouw van 1.86, dat is niet extreem, maar wel lastig om iemand te vinden die langer is dan ik. Ik heb wel vriendjes gehad die korter waren dan ik, maar ik vind het gewoon aantrekkelijker als ik eens niet de langste ben. Bij andere datingbureaus kun je wel selecteren, maar natuurlijk niet op lengte. Ik vind het handig dat er hier een soort voorselectie is. Niet dat alle mannen hier langer zijn dan ik helaas; sommigen vinden zichzelf met 1.80 kennelijk ook al 'lang' ;), maar de kans op iemand die tenminste langer is dan ik ben, is hier wel groter. Voor mij maakt het het daten makkelijker. Je moet èrgens op selecteren....

M

Mathilde

28-03-2017

0

De lengte van mijn leven gevonden

Door mijn postuur altijd moeite gehad met het vinden van een leuke dame. Ik ben namelijk heel erg lang (2.07 meter) en ook nog eens bijzonder mager. NIet echt het type jongen waar de meisjes tegenwoordig op vallen... Diverse datingsites en ook Tinder geprobeerd, maar allemaal zonder succes. De moed zonk me steeds meer in de schoenen, tot ik hoorde van Langemensen-dating.nl. Dit leek haast op mijn buik geschreven. Direct een profiel aangemaakt en binnen no-time had ik contact met lange meiden. De eerste match was direct bingo. Heb nu sinds twee maanden een relatie met haar en kan wel stellen dat dit de lengte (ha-ha) van mijn leven is!

R

R. Kooistra

23-03-2017

0