Maatjemeer-Match.nl

6

Bestellen

5.8

Service

5.1

Prijs

5.8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Maatjemeer-Match.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Dit bedrijf is eigenlijk een site. Het gaat om maatjemeer-match.nl , wat een dating site is voor singles en vrijgezellen. De maatjemeer-match.nl valt dus onder de datingsites. Het is goed om te weten dat ze ook een goede dating app hebben. Hiermee kun je volop genieten van de verschillende mogelijkheden om een date te krijgen via je mobiele telefoon, smartphone, iPhone, tablet of iPad. Ken je ze nog niet? Dan moet je zeker een keer bezoeken. Lees ook de rest van deze review om een goed beeld van ze te krijgen. Wanneer je ze al wel kent is het natuurlijk goed om ons ook te laten weten, wat jij van ze vindt. Heb jij een goed beeld van ze? Of juist niet? En wat kan er nog beter? Laat je mening en je review achter op NederlandReview.nl om anderen zo te helpen. Ze zullen je zeker dankbaar zijn, omdat het voor hun nu gemakkelijker wordt om van een onafhankelijke bron te vernemen wat ze van deze site vinden. Een maatjemeer-match.nl is natuurlijk voor mensen met een maatje meer of mensen welke vallen op mannen of vrouwen met juist een maatje meer.  


Over maatjemeer-match.nl

De maatjemeer-match.nl website is een ontmoetingsplek voor volslanke mensen welke een vriendschap zoeken, een date of een serieuze relatie. ER zijn ongeveer 50 mensen welke zich iedere dag aanmelden op maatjemeer-match.nl. Hierdoor is het een grote site geworden voor volslanke mensen om te gaan daten. 
Je kunt je gemakkelijk inschrijven en er zijn ongeveer 50 inschrijvingen per dag. De laatste maand waren er meer dan 1300 nieuwe leden. Alle profielen worden handmatig nagekeken. Het is natuurlijk specifiek voor de wat dikkere mensen. Het is gemakkelijk om een profiel aan te maken en ook om foto’s te plaatsen. Je kunt ook veilig daten door een anonieme box. Er zijn al meer dan twee miljoen mensen welke je voorgingen bij Safe Dating Networks (het bedrijf achter maatjemeer-match.nl)


Maatjemeer-Match.nl is een site van:
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland


Diensten van maatjemeer-match.nl

Mensen worden steeds wat dikker. Vier op de tien mensen kampt met wat overgewicht en een te hoge BMI (Body Mass Index). Mannen boven de 21 jaar zijn bij elkaar al alleen al goed voor 38 miljoen kilo aan overgewicht en de vrouwen boven de 21 jaar zijn goed voor 34 miljoen kilo overgewicht. Het is ongekend. Het is ondanks dat nog steeds een drempel voor mensen om te gaan daten. Er zijn immers genoeg gelijke mensen om ook mee te daten. Op de maatjemeer-match.nl website kunnen ze elkaar vinden. Iets wat natuurlijk wel goed is. Toch!


De site is voor mensen van 18 jaar en ouder welke op zoek zijn naar een vriendschap, een relatie of een date. Het is gemakkelijk om met elkaar in contact te komen via de site.  


Klachten, tips en complimenten over maatjemeer-match.nl

Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Of juist een compliment? Dan kun je de website via een mailtje of telefoontje benaderen. Ook per post kun je jouw brief versturen om daar dan snel een reactie op te krijgen. 


Heb jij ervaring met maatjemeer-match.nl?

Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee! 


 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Maatjemeer-Match.nl, de grootste datingsite voor volslanke singles. Is dit een goede ontmoetingsplaats voor jouw ware liefde?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

proefabonnement blijkt incasso

Kijk uit! nabetaling via Ideal zit je aan een incasso vast. de klantenservice gaat je hier niet helpen, die weten alleen hoe ze een aanmaning versturen. Het is absoluut geen geld waard omdat de overgrote meerderheid van de profielen niet 1 x is ingelogd in de tijd dat ik lid was. hooguit 1 a 2 profielen in mijn regio waren echt actief, dat is gewoon veel te weinig.

J

Jan-Willem

02-02-2024

0

Niets gekocht

Deze site is net als andere sites een fake melkkoe. Zonder abonnement kun je niets. Je krijgt zogenaamde nietszeggende berichtjes die je enkel kunt lezen tegen betaling. Ik heb 1 profiel gezien waarvan ik 100% zeker weer dat deze van internet / facebook is geplukt. Daar doen ze niets mee ondanks dat defene waarvan de foto is aangegevej heeft dat profiel te verwijderen. Zulke fake sites zouden verboden moeten worden.

M

Marcel

13-03-2023

0

Maatje Meer

Super concept. Ik heb vaak het gevoel dat ik me op tinder op voorhand moet excuseren omdat ik wat zwaarder ben. Dat is hier absoluut niet. Wat ik wel vind, omdat ik wat jonger ben wrs, krijg ik veel reactie maar de mannen zijn vaak een stuk ouder dan mij. Er is dus maar een zeer kleine groep mannen die dichter bij mijn leeftijd liggen en me dus aanspreken. Gelukkig geraakte ik wel vlot in contact met die mannen en heb ik zelfs met hen kunnen afspreken (had ik niet direct verwacht in korte tijd). Alleen heb ik het gevoel dat deze jongere mannen er vooral zijn voor een avondje plezier, liefst met zoveel mogelijk verschillende vrouwen. Ze waren achteraf zeer duidelijk dat het enkel voor fysiek plezier is en eentje loste zelfs dat deze site er goed voor is. Daarbovenop had elk van deze mannen ook al met minstens een van mijn vriendinnen afgesproken die ook op deze site zitten. Dat heb je dan natuurlijk als er maar een kleinere poel mensen op zit. Voelt dan toch wat raar. Van dit probleem van de knappere mannen die enkel wat "testritjes" willen maken geraakt helaas geen enkele dating site of app af. Voor mensen die iets ouder zijn is dit denk ik wel echt een goede site.

S

Stephanie

15-11-2022

0

Je zit vast aan een abonnement voor je het weet

Alleen maar minpunten Waardeloze site ! Je gaat spontaan incasso’s krijgen , je blijkt je na 1 maand via iDeal betalen ineens een abonnementsvorm aan je broek te hebben hangen. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die verstopt op de site moet uitvinken ! Dus kijk uit ! Je bent gewaarschuwd ! Bovendien ... te triest voor woorden wat er rond loopt op de site ! Ik zeg .. NIET Doen !!!!

I

Ik

14-08-2018

0

Allemaal gekoppelde sites of een minimaal aanbod.

Als je op deze site gaat doe je dat met het idee dat je (in mijn geval) mannen treft die een maatje meer oke vinden, En dan komt de verwarring met het chatten, want er zijn wel 20 sites met elkaar gekoppeld en die weten niet dat het net is of je op bijv. Maatje meer een profiel hebt. De meeste zitten op Stedendating, maar uun profiel lijkt dus op Maatje meer te staan. Dat is dus niet zo. Heel raar allemaal, want de mannen zijn niet op zoek naar een maatje meer. Geeft ook boze reacties e.d. van leden. Bij klagen hierover blijk je het koppelen uit te kunnen zetten. En dan blijkt het aanbod van leden opeens heeeeeeel erg kllein. In mijn geval zo'n 20 binnen mijn categorie.

L

Linda

27-02-2017

0

ik moest even wennen, maar hier gaat daten beter!

Ik voelde me er aanvankelijk dubbel over om mij in te schrijven bij een datingbureau dat zich aanprijst als 'maatjemeermatch', dat dikke mensen als doelgroep heeft... Maar ik merkte op andere datingsites dat het gewoon echt lastiger is voor een meid 'met een maatje meer' zoals ik. Mensen zijn daar minder accepterend. Je wordt sneller om je uiterlijk afgewezen. Ook al ben ik niet eens zo heel zwaar... Daarom toch maar de overstap gemaakt en het voelt al een stuk beter. Ik had het misschien ook iets te veel op het eerste gezicht beoordeeld, nu ik er langer op zit merk ik dat het een veel fijnere datingsite is. Ik ben al meerdere leuke mogelijke partners tegengekomen en heb zelfs al een date gehad. Dat is mij op andere datingsites niet gelukt!

A

Annemiek

14-01-2017

0

daten voor dikke mensen. Trots op mijn lichaam!!

Toch maar overgestapt naar dit datingbureau voor dikke mensen. Ja, ik ben nou eenmaal dik, nou en!! Dat wordt maar zelden begrepen. Ik voel me heel tevreden met mijn lichaam, kan mij het schelen dat het niet "normaal' is, want wat is nou normaal?? Saai!! helaas vond ik bij de andere datingbureaus online geen begrip voor mij lichaam of voor mij. hier zijn meer gelijkgestemden en dat is toch veel beter, want dan heb je gewoon meer kans op een match, een date, een relatie!

F

Frida

05-01-2017

0

Eindelijk partner gevonden dankzij Maatjemeer-Match.nl

Al enkele jaren was ik via een datingsite op zoek naar een partner. Doordat ik een maatje meer heb, haakten veel vrouwen op het laatste moment af en dat stelde me telkens weer teleur. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven bij Maatjemeer-Match.nl. In principe werkt dit hetzelfde als andere datingsites, maar dit is speciaal voor mensen met een maatje meer. Hier heb ik kort geleden iemand ontmoet waar ik nu een relatie mee heb. De mensen die zich ingeschreven hebben op deze website zoeken ook mensen met een maatje meer, waardoor je meer waardering krijgt en dat is erg prettig.

P

Piet. T

28-11-2016

0

Keurige datingplaats

Fijn dat er een plek is voor mensen met een "maatje meer". Op andere datingsites word ik nooit serieus genomen en maken mensen ongepaste opmerkingen als ze mijn foto zien, maar hier gaat het beter.

V

VolleVrouw56

14-05-2016

0