Seniorengeluk

Alle reviews

Seniorengeluk

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Extra groot gezin rond de tafel met Kerst dankzij Seniorengeluk!

  Met Seniorengeluk ben ik op aanraden van mijn twee dochters weer begonnen met 'daten'.

  De website is erg gebruiksvriendelijk en zelfs ik kon er goed mee onderweg.

  En zo is gebeurd wat ik eerst niet voor mogelijk durfde te houden: ik heb een nieuwe liefde tegengekomen.

  Het voordeel aan Seniorengeluk is ook, dat hier leeftijdsgenoten zijn en dat zij vaak ook al te maken hebben gehad met zelfde problemen in het leven.

  Mijn nieuwe liefde heeft zelf ook kinderen in de volwassen leeftijd, net als ik. En dat is geen nadeel, maar juist een groot voordeel.

  Dit jaar vieren wij voor het eerst met zijn allen Kerst en we kijken er allemaal zeer naar uit. Een extra grote familie en gezin rond de tafel, het geeft veel gezelligheid.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Senioren (on)geluk

  Ik dacht een leuk iemand gevonden te hebben, maar dat had ik dus goed mis. Had met hem afgesproken op het station, maar vervolgens kwam hij niet opdagen. Geen kontakt meer gehad. Begin er ook niet meer aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perfect om weer te gaan daten

  Beste van Stienen. Jammer om te horen dat jouw ervaring slecht is. Die van mij is juist perfect! Het was de ideale manier om toch weer in het liefdesleven te stappen en zo weer door te gaan met het leven mét een levensgezel. Na het overlijden van mijn vrouw wist ik niet meer wat ik moest doen en zo, nu 10 jaar later, heb ik het nu toch weer opgepakt en achter me kunnen laten. Dit was voor mij de perfecte manier om weer aan het daten te slaan. De meeste op deze site zijn toch wel gewoon vriendelijk en hebben veelal dezelfde soort verhalen meegemaakt als ik. Dus ik zou het niet te snel opgeven!
  Mvg, Dhr Van Haren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bang voor oplichters

  Vind het doodeng om online te daten - je wordt overal gewaarschuwd voor oplichters die senioren als ideale slachtoffers zien. Bij Seniorengeluk kwam ik ook een pagina hierover tegen en ben daar toch een beetje van geschrokken. Daarom zie ik toch af van het online daten. Bedankt, dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelukkig in de liefde - wederom

  Ik ben hier zo gelukkig mee. Ouderen worden nog altijd vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven als deze. Ik ben zowaar weer aan het daten geslagen! Had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een man gevonden die erg leuk lijkt. En zo voel ik me weer jonger en meer thuis in deze wereld.

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

gayPARSHIP
10 reviews

gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

Seniorengeluk

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van Seniorengeluk.nl. Seniorengeluk.nl is een dating site voor ouderen. Het is een senioren dating site en het wordt ook wel een 50 + dating site of 50 plus dating site genoemd. Doordat de site zich op een specifieke doelgroep richt is het voor veel senioren veel gemakkelijk om de juiste match te vinden. Een senior persoon zoekt vaak niet naar een groen blaadje, maar naar een persoon met volop levenservaring. Het is volop genieten van de mogelijkheden om te genieten van misschien wel een nieuwe relatie via Seniorengeluk.nl. Wilt u weten wat anderen van deze site vinden? Lees dan de ervaringen, reviews en beoordelingen op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor u om een goed beeld te krijgen van deze website.  

Over seniorengeluk.nl
Seniorengeluk.nl is een site welke bedoeld is om senioren van 50 jaar plus welke een serieuze relatie zoeken of vriendschap te helpen. Het is gemakkelijk om op basis van de interesses, voorkeuren en eigenschappen een match te vinden. Misschien krijgt uw leven wel een nieuwe draai dankzij uw bezoek aan Seniorengeluk.nl. 
SeniorenGeluk.nlis een site van Amazing Bits B.V.. Ze zijn gevestigd in Nederland en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK-nummer: 09170750.  

Diensten van seniorengeluk.nl
Seniorengeluk.nl is een website welke senioren en mensen van 50 jaar en ouder samenbrengt. Ze helpen mensen om een relatie, vriendschap of leuke tijd te krijgen. Het gaat om serieuze mensen voor een serieuze relatie. 
Klachten, tips en complimenten over en voor seniorengeluk.nl
Bent u ontevreden over Seniorengeluk.nl? Dan is het goed om uw klachten kenbaar te maken. Dit kan via de site Seniorengeluk.nl, per post en natuurlijk ook per email. Op de site van Seniorengeluk.nl is helaas niet weer te vinden hoe de klachten worden afgehandeld. U mag uiteraard een reactie van hun verwachten. 

Uw mening over seniorengeluk.nl  
Bent u een klant of klant geweest van Seniorengeluk.nl? Dan is het goed om uw reactie op Nederlandreveiw achter te laten. Op die manier kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van Seniorengeluk.nl. Anderen kunnen sneller beslissen of het wel of niet verstandig is om gebruik te maken van de website. 

 

Ervaringen & reviews lezen over de datingsite seniorengeluk.nl? Hoe leuk is het en hoe goed doen is de site? Lees het op NederlandReview

}