Fuckbuddy

6.1

Bestellen

6.7

Service

6.6

Prijs

6.7

Levering

64.3%

Zou hier weer kopen

Fuckbuddy

Ook benieuwd of andere mensen een avontuurtje aan deze gratis datingsite Fuckbuddy.nl hebben overgehouden? Lees op deze pagina de ervaringen van andere mensen met deze site. Fuckbuddy.nl is een site die als doel heeft om mensen die seks willen hebben bij elkaar te brengen. Het bedrijf noemt zichzelf de Facebook voor seks.
 

Over Fuckbuddy.nl

 
Wat doet dit bedrijf nu eigenlijk precies? Fuckbuddy.nl zegt zelf dat ze mensen die seks met elkaar willen hebben aan elkaar willen koppelen. Op de site van dit bedrijf staat dat het nadrukkelijk geen datingsite is. Het doel van de matches die via de site tot stand komen is seks.
 
Het bedrijf wil het mogelijk maken om mensen met elkaar in contact te brengen. Het gaat dan om singles die niet als doel hebben een relatie met elkaar aan te gaan, maar gewoon om seks te hebben. Fuckbuddy.nl noemt zichzelf de Facebook voor seks en het uiterlijk van de site lijkt ook een beetje op het uiterlijk van Facebook. De websites hebben overigens niets met elkaar te maken.
 
Fuckbuddy.nl is er voor alle leeftijden. Dat wil zeggen voor mensen die boven de 18 zijn. Er is echter geen maximum voor hoe oud je moet zijn. Mensen die nieuwe seksuele ervaringen op willen doen kunnen op de site terecht. De beschrijving die de site zelf geeft is ook wel mooi: volgens de site is het geen datingsite, maar een “besloten club voor seksliefhebbers van alle leeftijden.” Iedereen die boven de 18 is en van seks houdt is dus welkom op deze site, al moet je er natuurlijk wel voor open staan.

Gratis sexdatings website:
Je kunt je overigens gratis inschrijven en het is 100% anoniem. Dat is wel zo lekker! 
 
Grappig filmpje van een prankster over fuckbuddies!

Diensten Fuckbuddy.nl

Fuckbuddy.nl brengt singles die seks willen hebben bij elkaar. Op internet zijn veel van dergelijke site waar ook veel tussen zitten. Om een berichtje te sturen moet op deze per berichtje geld betaald worden. Singles die zich op Fuckbuddy hebben aangemeld hoeven geen geld per berichtje te betalen.
 
Ook staan er op de site geen fake-profielen. Het bedrijf claimt dat alle profielen die op de site worden weergegeven echte profielen zijn en dat ze dit ook gecontroleerd hebben. Registratie voor deze website is ook geheel gratis. Als je je op deze site registreert moet je je e-mail en je 06-nummer opgegeven. Dit wordt gedaan om fake-accounts van de site te weren.
 
De gegevens die nodig zijn om je te registreren zullen volgens de site nooit worden gepubliceerd. Zo wordt er toch nog discreet met je gegevens omgegaan.
 

Klachten Fuckbuddy.nl

 
Als je een probleem hebt met deze site, dan zijn de mogelijkheden om je probleem kenbaar te maken vrij beperkt. Je kunt een mail sturen, of gebruik maken van het klachtenformulier op de website, maar daar houden de mogelijkheden om te klagen ook wel op.
 
Heb jij ervaring met Fuckbuddy? Heb je je wel eens op deze site geregistreerd en is het tot een avontuurtje gekomen? Als je op deze pagina laat weten wat jouw bevindingen over deze site zijn, dan kunnen bezoekers van NederlandReview beter inschatten of ze zich ook op deze site aan moeten melden, of dat ze beter voor een andere site kunnen kiezen.


 


Goede of slechte dates gehad met fuckbuddy? Lees hier succesverhalen en waar u moet letten bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

trap er niet in! FAKE

FAKE as HELL!! Ze willen geld geld geld maar je krijg er niets voor terug!

M

me

01-10-2016

0

Oplichters

De site Fuckbuddy.nl is een onderdeel van een oplichters bende. Deze site probeert zonder notificaties je dure abonnementen aan te smeren. Ga niet met deze site in zee en maak geen account aan. Vermijd deze site en kijk naar alternatieven. Hopelijk leest iemand dit bericht en legt deze site plat (hacken) zodat er niet nog meer slachtoffers gemaakt worden. Met vriendelijke groet, Rod

R

Rody

25-02-2016

0

credit card trekken

Je moet je credit card wel trekken (hihi) maar dan krijg je ook wat. Ik vind het niet erg om een abbonnementje te betalen omdat je dan wel precies goed zit. Kom allen, ik ben er ook vaak te vinden!

S

sexbottom

07-01-2016

0

Lekkere site hoor

Lekkere site dit, Maar krijg wel weinig reacties van die meisjes Ligt dat aan mij? Of snap ik niet hoe het werkt?

R

Roel

01-12-2015

0

ordinaire sex

Ja ik ben hier gewoon heel tevreden over Snap best dat mensen dit ordinair vinden maar nou en, als je nou eens zin hebt in ordinaire sex? ;;-)

K

Kees

28-11-2015

0

Meer succes dan met Tinder

Merk dat nu ik eind twintig ben, de meeste mensen op Tinder toch vooral zoeken naar een vaste relatie ineens. Eerder kon ik hier makkelijk meisjes oppikken voor een nacht. FuckBuddy is dan duidelijker, hier wil iedereen die ik tegen kom hetzelfde. Tinder werkt wel makkelijker, maar ik heb nu meer succes met FuckBuddy

F

Frits

31-10-2015

0

Niet mijn smaak

Veel te oppervlakkig

M

Maarten

26-10-2015

0

Genant maar dekkend pun intended haha

Ja wie gaat er nou in zicht van anderen op een website zitten die Fuck Buddy heet? Maar het dekt wel de lading hihi, want dat is wat je daar komt doen natuurlijk ;) PUN INTENDED dekt wel de lading hahaaa

M

moi

06-10-2015

0

Niks voor mij

Ik kan me goed voorstellen dat deze dienst voor mensen een uitkomst is: lekker makkelijk enzo. Maar voor mij is het niks, ik ben eigenlijk op zoek naar wat meer diepgang en langdurige contacten die niet alleen over seks gaan...

A

Aleksander

28-09-2015

0

Superspannende date

Superspannende date gehad! Bleek dat we alletwee nieuw waren maar bleek een schot in de roos!

S

Seven

23-09-2015

0

Topsite!

Nooit echt van de internetdating geweest. Maar toch maar eens geprobeerd (en gelijk fuckbuddy...ik stond er ook van te kijken) maar is echt super om gewoon casual contacten op te doen en eens lekker te doen waar je zelf zin in hebt! (eneh..voor alle vrouwen; als je er geen zin in hebt zeg je gewoon nee. Is geen probleem heb ik gemerkt) Echt een uitkomst dit..geen gezien en gewoon go!

S

Safira

18-09-2015

0

Nooit meer

Kansloze site...bah..

D

Darkgender

14-09-2015

0

Beetje jammere domeinnaam, niet aantrekkelijk. Maar het idee op zich op is best handig ;). Vond dit in ieder geval spanender dan in het café iemand oppikken.... ;))

X

X.

08-08-2015

0

lekker

dat was helemaal niet verkeerd bij fuckbuddy. je moet ff durven, maar dan heb je ook wat .... ;) geen fake in ieder geval ;);)

T

tim

24-07-2015

0