Fuckbuddy

Alle reviews

Fuckbuddy

64% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  trap er niet in! FAKE

  FAKE as HELL!!
  Ze willen geld geld geld maar je krijg er niets voor terug!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichters

  De site Fuckbuddy.nl is een onderdeel van een oplichters bende. Deze site probeert zonder notificaties je dure abonnementen aan te smeren. Ga niet met deze site in zee en maak geen account aan. Vermijd deze site en kijk naar alternatieven. Hopelijk leest iemand dit bericht en legt deze site plat (hacken) zodat er niet nog meer slachtoffers gemaakt worden.
  Met vriendelijke groet,
  Rod

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  credit card trekken

  Je moet je credit card wel trekken (hihi) maar dan krijg je ook wat. Ik vind het niet erg om een abbonnementje te betalen omdat je dan wel precies goed zit. Kom allen, ik ben er ook vaak te vinden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekkere site hoor

  Lekkere site dit,
  Maar krijg wel weinig reacties van die meisjes
  Ligt dat aan mij? Of snap ik niet hoe het werkt?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ordinaire sex

  Ja ik ben hier gewoon heel tevreden over
  Snap best dat mensen dit ordinair vinden maar nou en, als je nou eens zin hebt in ordinaire sex? ;;-)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meer succes dan met Tinder

  Merk dat nu ik eind twintig ben, de meeste mensen op Tinder toch vooral zoeken naar een vaste relatie ineens. Eerder kon ik hier makkelijk meisjes oppikken voor een nacht.

  FuckBuddy is dan duidelijker, hier wil iedereen die ik tegen kom hetzelfde.

  Tinder werkt wel makkelijker, maar ik heb nu meer succes met FuckBuddy

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet mijn smaak

  Veel te oppervlakkig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genant maar dekkend pun intended haha

  Ja wie gaat er nou in zicht van anderen op een website zitten die Fuck Buddy heet? Maar het dekt wel de lading hihi, want dat is wat je daar komt doen natuurlijk ;) PUN INTENDED dekt wel de lading hahaaa

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks voor mij

  Ik kan me goed voorstellen dat deze dienst voor mensen een uitkomst is: lekker makkelijk enzo. Maar voor mij is het niks, ik ben eigenlijk op zoek naar wat meer diepgang en langdurige contacten die niet alleen over seks gaan...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superspannende date

  Superspannende date gehad! Bleek dat we alletwee nieuw waren maar bleek een schot in de roos!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topsite!

  Nooit echt van de internetdating geweest. Maar toch maar eens geprobeerd (en gelijk fuckbuddy...ik stond er ook van te kijken) maar is echt super om gewoon casual contacten op te doen en eens lekker te doen waar je zelf zin in hebt! (eneh..voor alle vrouwen; als je er geen zin in hebt zeg je gewoon nee. Is geen probleem heb ik gemerkt) Echt een uitkomst dit..geen gezien en gewoon go!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer

  Kansloze site...bah..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beetje jammere domeinnaam, niet aantrekkelijk. Maar het idee op zich op is best handig ;). Vond dit in ieder geval spanender dan in het café iemand oppikken.... ;))

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lekker

  dat was helemaal niet verkeerd bij fuckbuddy. je moet ff durven, maar dan heb je ook wat .... ;) geen fake in ieder geval ;);)

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

gayPARSHIP
10 reviews

gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

Fuckbuddy

Ook benieuwd of andere mensen een avontuurtje aan deze gratis datingsite Fuckbuddy.nl hebben overgehouden? Lees op deze pagina de ervaringen van andere mensen met deze site. Fuckbuddy.nl is een site die als doel heeft om mensen die seks willen hebben bij elkaar te brengen. Het bedrijf noemt zichzelf de Facebook voor seks.
 
Over Fuckbuddy.nl 
Wat doet dit bedrijf nu eigenlijk precies? Fuckbuddy.nl zegt zelf dat ze mensen die seks met elkaar willen hebben aan elkaar willen koppelen. Op de site van dit bedrijf staat dat het nadrukkelijk geen datingsite is. Het doel van de matches die via de site tot stand komen is seks.
 
Het bedrijf wil het mogelijk maken om mensen met elkaar in contact te brengen. Het gaat dan om singles die niet als doel hebben een relatie met elkaar aan te gaan, maar gewoon om seks te hebben. Fuckbuddy.nl noemt zichzelf de Facebook voor seks en het uiterlijk van de site lijkt ook een beetje op het uiterlijk van Facebook. De websites hebben overigens niets met elkaar te maken.
 
Fuckbuddy.nl is er voor alle leeftijden. Dat wil zeggen voor mensen die boven de 18 zijn. Er is echter geen maximum voor hoe oud je moet zijn. Mensen die nieuwe seksuele ervaringen op willen doen kunnen op de site terecht. De beschrijving die de site zelf geeft is ook wel mooi: volgens de site is het geen datingsite, maar een “besloten club voor seksliefhebbers van alle leeftijden.” Iedereen die boven de 18 is en van seks houdt is dus welkom op deze site, al moet je er natuurlijk wel voor open staan.

Gratis sexdatings website:
Je kunt je overigens gratis inschrijven en het is 100% anoniem. Dat is wel zo lekker! 
 
Grappig filmpje van een prankster over fuckbuddies!


Diensten Fuckbuddy.nl
Fuckbuddy.nl brengt singles die seks willen hebben bij elkaar. Op internet zijn veel van dergelijke site waar ook veel tussen zitten. Om een berichtje te sturen moet op deze per berichtje geld betaald worden. Singles die zich op Fuckbuddy hebben aangemeld hoeven geen geld per berichtje te betalen.
 
Ook staan er op de site geen fake-profielen. Het bedrijf claimt dat alle profielen die op de site worden weergegeven echte profielen zijn en dat ze dit ook gecontroleerd hebben. Registratie voor deze website is ook geheel gratis. Als je je op deze site registreert moet je je e-mail en je 06-nummer opgegeven. Dit wordt gedaan om fake-accounts van de site te weren.
 
De gegevens die nodig zijn om je te registreren zullen volgens de site nooit worden gepubliceerd. Zo wordt er toch nog discreet met je gegevens omgegaan.
 
Klachten Fuckbuddy.nl 
Als je een probleem hebt met deze site, dan zijn de mogelijkheden om je probleem kenbaar te maken vrij beperkt. Je kunt een mail sturen, of gebruik maken van het klachtenformulier op de website, maar daar houden de mogelijkheden om te klagen ook wel op.
 
Heb jij ervaring met Fuckbuddy? Heb je je wel eens op deze site geregistreerd en is het tot een avontuurtje gekomen? Als je op deze pagina laat weten wat jouw bevindingen over deze site zijn, dan kunnen bezoekers van NederlandReview beter inschatten of ze zich ook op deze site aan moeten melden, of dat ze beter voor een andere site kunnen kiezen.

 

Goede of slechte dates gehad met fuckbuddy? Lees hier succesverhalen en waar u moet letten bij NederlandReview!

}