NederlandReview

  Ervaringen DreamMatch.nl

  Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Dreammatch.nl is een site waar je kunt daten en een match kunt vinden. Het valt onder de dating sites voor singles en voor vrijgezellen. Het is vaak een grote groep mensen welke hier onder vallen. Een grote groep mensen welke op zoek zijn naar een partner, een vriend of gewoon een leuke date of leuke tijd willen hebben. Op dreammatch.nl ben je dan op de juiste plek. Als je hun al kent dan kun je op NederlandReview een beoordeling achterlaten. Het is goed om te zien wat anderen allemaal vinden van een onderneming of bedrijf. Ook help je hier mensen mee weke dreammatch.nl nog niet kennen. Ze kunnen dan ervaringen uit de eerste hand lezen over hun.

  Over Dreammatch.nl

  In Nederland is deze site een van de snelst groeiende online datingsites. Het is een goede plek om de vrijgezellen mannen en vrouwen te ontmoeten en om eens te chatten of te daten. Het is goed om de chatruimets (gratis) te bezoeken en om anderen te ontmoeten. Ook de contactadvertenties worden gratis weergegeven en helpen je om liefde, vriendschap en romantiek te vinden.

  Dreammatch is er om volwassenen tussen de 30 en de 50 jaar een leuke partner te laten vinden voor een date of een serieuze relatie. Ook is het een site welke ruimte heeft voor seniorendating en mensen welke boven de 50 jaar oud zijn.

  Er zijn webcam chatruimtes om elkaar te zien en om elkaar voor het eerst te ontmoeten. De feedback hierover is erg goed te noemen.


  The Wedding Date - Trailer

  Diensten van Dreammatch.nl

  Dreammatch is een bedrijf wat een online datingsite is. Een online dating site voor mannen en vrouwen boven de 30 jaar, die op zoek zijn naar een leuk afspraakje of een relatie. Het is goed om de mogelijkheden van deze site te bekijken. Zeker natuurlijk, als je single bent of vrijgezel.

  Klachten, tips en complimenten over Dreammatch.nl

  Wanneer je een klacht of een tip hebt over dreammatch.nl dan is het goed om deze kenbaar te maken aan hun. Je kunt dit doen op verschillende manieren. Je kunt het per mail doen, per post en ook telefonisch. Natuurlijk wordt je klacht in behandeling genomen en mag je hier een goede reactie op verwachten.

  Heb jij ervaring met Dreammatch.nl?

  Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met DreamMatch.nl. Is deze datingsite betrouwbaar, zijn de profielen van singles wel echt en kun je hier de ware liefde vinden? Lees het in de reviews!

  DreamMatch.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DreamMatch.nl

  Uw beoordeling

  Dates via DreamMatch

  Zelf vind ik DreamMatch een leuke website.
  Ik had me aangemeld omdat dat gratis was en dan kan je niet alles doen, maar dat hoefde voor mij ook nog niet.
  Je kunt hier chatten met mensen en dat is best leuk om mensen te leren kennen.
  Daarna ben ik meer gaan praten met iemand en we hebben na een week ongeveer ook afgesproken.
  Gelukkig was hij helemaal echt. Hij was wel iets groter dan ik had gedacht van te voren, maar dat maakt mij helemaal niet uit. We hebben een leuke date gehad en hebben niet veel later nog maar eens afgesproken. Nu hebben we al best een aantal dates gehad en ik weet niet of we dan helemaal exclusief zijn, maar het is wel echt leuk om makkelijk in het datingcircuit te raken. Ik ben dan ook blij dat ik me heb aangemeld bij DreamMatch. Het werkt best makkelijk vond ik en ik heb er leuke dates en misschien wel meer aan overgehouden.

  Door: Mary-Ann27-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Site is dood

  uitgebreide zoekfunctie is zo uitgebreid op deze site dat je al gauw 30 min nodig hebt om alles aan te vinken en dan nog vind hij geen vrouwen. als je op provincie zoekt komen er slechts een handje vol vrouwen uit en bijna allemaal 50+ , terwijl ik een 30+ er ben. Site is dood en chatrooms zijn altijd leeg. oude profielen van 2012 en ouder worden niet verwijderd. lijkt me ook geen site die goed word onderhouden door beheerders. man - vrouw aanbod is duidelijk geen 42% vrouw - 58% man zoals word aangeven. het is meer 98% man en 2% vrouw. Als je een platinium members bent kan je niks doen, dan moet je je account ophogen naar Premium, maar betalen voor een dooie site doe ik niet!

  Conclusie: De kans is groter om een leuke vrouw te scoren die allemaal hier een review schrijven dan een vrouw vinden op dreammatch.nl

  Door: Raindog31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  opgelicht

  Ik ben opgelicht op dreammatch. De man die ik hier tegen kwam, was precies mijn droomman. Heel erg knap, goede baan en een wereldreiziger. Ook toen we elkaar een paar keer hadden ontmoet, bleef hij deze Droomprins. Ik was helemaal in de wolken, blij dat ik eindelijk mijn ware liefde was tegengekomen. Maar mijn beste vriendin vertrouwde hem niet. Ik weet eigenlijk niet eens precies waarom, want volgens mij hij gewoon altijd heel aardig tegen haar. Maar ze vond het te mooi om waar te zijn. Ik dacht eerst dat ze het me gewoon niet gunde. zelf was ze toen ook nog vrijgezel namellijk... Maar toen merkte ik dat er inderdaad dingetjes niet leken te kloppen. Dan ging hij naar zijn werk, maar had iemand hem in de stad gezien. En ik merkte dat zijn aandacht verslapte na een tijdje. Dus toen hebben we hem geconfronteerd en toen bleek dat niets van wat hij had verteld, waar was. Hij wilde dat graag allemaal zijn, maar eigenlijk had hij grote schulden en probeerde wel te solliciteren, maar dat lukte dus nooit. Heel erg naar allemaal. Voor mijn gevoel is alles nep geweest en ik voel me dus opgelicht. Weet niet of ik nu nog online durf te daten, want hoe weet je nou echt of iemand echt is wie die zegt dat die is?

  Door: M.24-05-2016
  Raindog31-12-2016

  In een tijd dat tegenwoordig iedereen een Facebook account heeft probeer ik altijd als ik iemand leuk vind te checken of die daadwerkelijk ook bestaat. Het beste is dan ook om niet te lang te wachten met een eerste date. een 1 op 1 gesprek in real life is de beste manier om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Jammer om te horen dat je bent opgelicht (genaaid) door dit soort gasten komen de goeierds aan een slechte naam en die doelgroep is al op 1 hand te tellen ;) Toch wens ik je succes met internet daten en laat je niet afschrikken door dit soort figuren, je kunt er leuke contacten aan overhouden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  gratis chatten

  Het gratis chatten is leukl
  Zo doe ik wat ervaring op met daten
  Want dat heb ik niet nog

  Door: Sandra T.20-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is DreamMatch.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over DreamMatch.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DreamMatch.nl actief?

  DreamMatch.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DreamMatch.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.