50plusdating

6.6

Bestellen

6

Service

5.9

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

50plusdating

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op NederlandReview kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om ook op oudere leeftijd nog een leuke date te krijgen. Vanaf 50+ is het mogelijk om gebruik te maken van de Vijftigplusdating website. Natuurlijk is het ook voor vijftig plussers van groot belang om een leuke date te krijgen als ze alleen zijn. De site richt zich op de hoger opgeleide mensen. Naast de datingsite is het ook mogelijk om evenementen te bezoeken. Op die manier kun je volop genieten van een mooie tijd en elkaar ongedwongen leren kennen. Als je als 50+ persoon iemand zoekt om nog een leuke tijd mee te beleven is het slim om naar de website van Vijftigplusdating te gaan. We zien je review graag terug op NederlandReview. 

Over Vijftigplusdating

Vijftigplusdating is een dating website gericht op mensen welke ouder zijn dan 50, de 50+ groep en welke ook een hogere opleiding genoten hebben. 
Vijftigplusdating vindt dat ook mensen welke ouder zijn dan 50 jaar een goede kans moeten maken om het geluk in de liefde (opnieuw) te ontdekken. Het internet is hierbij een uitstekend middel. Het internet is immers niet alleen voor tieners. Het internet is van iedereen. 
Vijftigplusdating heeft een mooie website welke niet alleen op een normale computer goed te bekijken is, maar ook op een tablet of smartphone. 

De website is veilig opgezet en maakt het mogelijk om op een veilige manier te daten. Zo worden alle profielen systematisch en ook handmatig gecontroleerd. Daarnaast kent de website een SSL verbinding. 
Het is ook goed om te weten dat de website Vijftigplusdating een hoog slagingspercentage kent van mensen (50 plussers) welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Diensten van Vijftigplusdating

De Vijftigplusdating is een website waar hoog opgeleide vijftig plussers (50+) elkaar kan ontmoeten. Het doel is om een relatie te krijgen, maar het kan natuurlijk ook voor een vriendschap zijn of voor een leuke date. 
Naast de dating website organiseert Vijftigplusdating ook events. Hierbij kun je denken aan meet en greets strandwandelingen en andere leuke uitjes. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 
Er zijn volop succesverhalen te lezen op de website. Gezien het hoge slagingspercentage is het een advies voor iedere single (hoog opgeleide) vijftig plusser om zich aan te melden bij Vijftigplusdating. Het is de plek om een leuke partner te vinden. 

Klachten, tips en complimenten over Vijftigplusdating

De website Vijftigplusdating kent een aparte klantenservice pagina. Hier kun je gebruik maken van de link naar veel gestelde vragen. Ook is er een contactformulier, een emailadres en een postadres waar je jouw klacht of vraag kunt indienen. Hierna zal je hier natuurlijk een goed antwoord op mogen verwachten. 

Heb jij ervaring met Vijftigplusdating?

Ken jij de website Vijftigplusdating? Heb je er een profiel gehad? Graag horen we wat jouw mening is over de website om het zo voor anderen nog gemakkelijker te maken om een goed beeld van de site te krijgen. 


 


Denkt u om mee te gaan doen aan de 50plusdating site? Maar is dat wel verstandig en hoe denken anderen daar over? Lees ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

1 maand abonement

Dit bedrijf gebruikt vooral bij aanmelding en programma, dat je op een dag wel, heel veel likes krijgt. Dit zelfs in 1 uur. Wat nooit door de profielen is bekeken. Het is dus voor het grootste allemaal nepprofielen. Als je meerdere reacties, met dezelfde inhoud, verstuurd, naar verschillende profielen. Krijg bijna dezelfde antwoorden. Voor de schrijfstijl is hetzelfde (programma zelf erop losgelaten) Dus nooit hiervoor iets gaan betalen.

P

Piet

18-01-2023

0

Half jaar betaald..geld weg…oplichters

Had hier voor 6 maanden abonnement afgesloten…na 1 week werd ik geblokkeerd, en waarom weet ik nog steeds niet,ik had nog met niemand een woord gewisseld ,na tientallen mailtjes gestuurd te hebben geef ik het maar op,ik krijg geen enkele reactie van hen. Maar ik ben wel van plan om aangifte te gaan doen,dat is het enigste wat ik nog kan doen,en iedereen waarschuwen ga nooit met deze oplichters in zee. De positieve reacties komen naar alle waarschijnlijkheid van hen zelf

M

Merel

22-02-2022

0

Onbedoeld datingaccount

Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

M

Marcel

15-09-2021

0

Halfjaar abonnement

Pas op, begin er liever niet aan. Ik heb een abonnement afgesloten voor een half jaar. Zonder opgaaf van reden is mijn profieltekst geweigerd. Er staat geen onvertogen woord in. Uitleg voor de censuur wordt niet verstrekt. Bovendien krijg je, nadat je volledig hebt betaald, niet vanzelfsprekend de volledige toegang tot andere profielen, als je niet zelf b.v. een foto upload. Een onoorbare autoritaire willekeur die 50 plussers degradeert tot halfzachte bejaarden. Eerst betalen en dan chicaneren met regels die niet vooraf bekend zijn. Doe hier dus uw voordeel mee. Bezint….enz.

B

Byar

13-09-2021

0

volledig lidmaatschap

ze kunnen het beter een 70+ noemn. Bijna gen prfielen onder de 70, vruit de meste erg conservatief en het zou mij niets verbazen als merendeel lid is van de eo. Er wordt veel sencuur toegepast en administratie gaat zonder jouw toestemming in jouw profiel, daar hebben ze dus niet jouw wachtwoord voor nodig.

J

j jacobs

12-07-2020

0

Oplichters

Eenmaal hier ingeschreven, kom je nooit meer van af. Je kunt je abonnement stop zetten en je automatische incasso, maar ze blijven maand na maand geld afschrijven. Je kunt geen contact met ze opnemen per telefoon. Je kunt ze emailen, maar een reactie krijg je niet. Achter deze site gaat een schimmig megabedrijf schuil dat tientallen datingsites beheert onder dezelfde constructie. Trap niet in de val van VijftigPlusDating.

P

pallas

05-02-2019

0

Fake account

Deze site maakt gebruik van "mistery" gasten. Lijk je leuk benadert te worden is het alleen om je te controleren en je aan de praat te houden. Vervolgens heb ik sterk het vermoeden dat de communicatie met die persoon door de staf gelezen wordt, niets veilig en privé. Kortom, onbetrouwbaar!

G

Geen naam

15-12-2017

0

onbegrijpelijke site

Vul je alles zo goed mogelijk in, duurt een uur, krijg je op het eind upload te zien dat zo absurd lang duurt dat je van narigheid naar een andere pagina gaat. Gegevens weg, niet meer terug te vinden en een mail van de aanbieder dat je account succesvol is verwijderd. Waardeloos.

C

Casper

19-11-2017

0

Makkelijk in gebruik datingsite

Makkelijk in het gebruik, ook voor een "senior" van 63 zoals ik. Er zijn interessante mensen te vinden en ik leg gemakkelijk contact, maar niet met iedereen. Je kunt ook gemakkelijk wat rond kijken.

L

Lineke

16-10-2017

0

Nette website, even wennen

Nette website met leuke contacten. Het is wel even wennen, dat het online gebeurt, tegelijk is het ook weer makkelijker contact leggen en minder eng dan je denkt. Wees wel altijd alert, ik deel niet zomaar gegevens.

L

Leonore

19-06-2017

0

Mensen ontmoeten

Op aanraden van mij twee kinderen heb ik mij ingeschreven op Vijftig Plus Dating. Een kind kan de was doen: inschrijven was eenvoudig en de website werkt gemakkelijk. Het is leuk om mensen te ontmoeten die vaak in hetzelfde schuitje zitten als jij zelf: wel op zoek, maar erg voorzichtig geworden in de liefde, wegens eerdere ervaringen en ook kinderen. Met een persoon in het bijzonder heb ik nu contact gelegd, gelukkig hoeft het van ons beiden niet te snel en kunnen we rustig eens de tijd nemen om te kijken waar het heen gaat. Mijn kinderen steunen mij volledig en die van hem doen dat ook, daardoor gaat het proces rustiger en beter. Het was voor mij best een grote stap om mij hiertoe te zetten, vooral omdat het allemaal online moet gebeuren tegenwoordig, maar tot nog toe is het mij desalniettemin goed bekomen.

M

M. vd Wetering

08-05-2017

0

Gratis inschrijving

Ik heb mij onlangs ingeschreven voor de datingsite VijftigPlusDating. Het was gratis, daarom voor mij een goede manier om eens te verkennen of dit voor mij een goede manier is. Ik ben pas net vijftig en wilde eens zien of je in deze categorie dan niet te veel mensen vindt die ver boven mijn leeftijd zitten, maar tot nu toe merk ik dat er veel "leeftijdsgenoten" op deze site zijn te vinden. Het is prettig voor mij om langzaam rond te kunnen kijken, zonder het snelsnelsnel van deze tijd.

M

M. Limmen

29-04-2017

0

Goede omgeving voor datende senior

Absoluut een goede omgeving voor de senior die weer aan het daten wil. De website is vriendelijk en duidelijk en je wordt goed geholpen. Een contact is gauw gelegd en alles werkt duidelijk genoeg. Niet overdreven veel opties.

E

Evert

18-03-2017

0

Veel keuze in vijftigplussers daten

Op andere dating sites is het alleen maar jong spul. Ook al stel je het in op een hogere leeftijd (als dat al al kan) dan is het aanbod vaak erg magertjes. VijftigPlusDating heeft tenminste meer keuze voor 'vijftigplussers' zoals ik. Het is verder een prettige website om op te kijken.

B

B. N.

27-08-2016

0

Wegwijs online

Zelfs een oudere dame zoals ik kan overweg met deze duidelijke website. Een grote plus!

V

Van der Poel

28-10-2015

0

Gatver

Leuke website hoor maar de eerste die ik tegenkwam deed meteen oneerbare voorstellen dus hier kom ik niet meer terug!!

A

Annelies

17-10-2015

0

Prettige website, veilige omgeving.

Om nu al je gegevens online te delen, daar ben ik altijd wat huiverig voor. Online daten vond ik dan ook niet een goed idee. Veel te eng! Wie gaat er met mijn gegevens aan de haal? Maar deze website kwam mij toch erg betrouwbaar over, ik hoef niks te delen wat ik niet wil delen en voel me niet opgejaagd. En zo leer ik de nieuwe wereld van het internet ook een beetje kennen, want ik heb gisteren zelfs gevideochat met iemand!

D

De Vries

12-10-2015

0

Geluk gevonden

Dat het voor mij niet meer zou gebeuren, dat heb ik altijd gedacht. En toen kwam ik per abuis op deze website terecht, Ik was niet op zoek, maar heb toch gevonden. Na meerdere dates zijn we nu officieel 'samen'. En dat op je 61e nog! Mijn geluk kan niet op.

A

anoniem

28-09-2015

0