NederlandReview

  Ervaringen Sweet and Casual

  Ben je niet op zoek naar een echte relatie maar meer iemand om een leuke tijd mee door te brengen? Dan kun je je inschrijven voor Sweet and Casual. Maar wat is dit nou precies voor een datingsite? Wat kun je daar allemaal doen? Hoe gaat zo’n datingsite in zijn werk? Kun je hier wel echte profielen tegenkomen of zitten er veel leden met foute bedoelingen? Willen die leden hetzelfde als jij? Hoe makkelijk zal het zijn om een profiel aan te maken op hun website? En zal er een Sweet and Casual klantenservice zijn om de boel te regelen als er iets mis gaat? Dat kunnen alleen echte leden van Sweet and Casual je vertellen. Lees dus de reviews die zij hier op NederlandReview hebben achtergelaten zodat je een beter beeld van Sweet and Casual krijgt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat lid zijn van Sweet and Casual echt inhoudt.

  Over Sweet and Casual

  Sweet and Casual is een datingsite. Je kunt je er inschrijven om andere singles te leren kennen. Als je je inschrijft voor Sweet and Casual kun je een profiel aanmaken. daar kun je beschrijven waar je precies naar op zoek bent. Wie weet is dat een vaste relatie, maar het kan ook meer ongedwongen zijn. Op de website kun je profielen zien van andere leden. Mocht er een profiel zijn dat je aanspreekt, dan kun je diegene benaderen. Je kunt met elkaar flirten en elkaar uitdagen. Sweet and Casual vindt namelijk dat stoute singles overal zijn. Er zijn op het moment van schrijven a meer dan 39000 mensen lid van Sweet and Casual. De datingsite belooft dat dit allemaal echte leden zijn en je geen valse profielen zult tegenkomen. Ook bieden ze je aan om veilig en anoniem op de website rond te kijken. Wie weet vind je wel iemand waarmee je eens wilt afspreken. En die date kan zomaar uitlopen op iets moois of heel spannends.


  7 tips voor een one night stand.

  Diensten van Sweet and Casual

  Je kunt heel gemakkelijk op de website van Sweet and Casual een profiel aanmaken. Wel moet je, om lid te worden, wat persoonlijke gegevens geven. Maar omdat je anoniem op de website kunt staan zullen deze gegevens niet zomaar voor andere leden te zien zijn. Eenmaal lid, dan kun je inloggen op de website. Dit kan op een computer, maar je kunt ook een laptop, smartphone of tablet gebruiken. Het voordeel daarvan is dat je die overal mee naartoe kunt nemen. Ook heeft Sweet and Casual een klantenservice de je kan helpen als je even wat advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sweet and Casual

  Ben jij een lid van Sweet and Casual of dat ooit geweest? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke Sweet and Casual ervaring. Hoe makkelijk was het om een profiel aan te maken? Was de website echt zo toegankelijk als ze je beloven? Heb je leuke mensen ontmoet of spraken de profielen je allemaal niet aan? En kon je echte liefde vinden of is het nog minder dan een avontuurtje geworden? Vertel ons alles via een Sweet and Casual review.

  Sweet and Casual
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sweet and Casual

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Sweet and Casual een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sweet and Casual. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sweet and Casual actief?

  Sweet and Casual is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sweet and Casual gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.