NederlandReview

  Ervaringen SafeDatingNetworks.com

  Niemand gaat graag alleen door het leven. Je wilt graag een partner waarmee je leuke dingen kunt doen, bouwen aan een relatie en eventueel een gezin stichten. Als je geluk hebt, kom je je ideale partner in levende lijve tegen ‘op straat’. Maar in de huidige maatschappij waarin iedereen een drukke baan heeft wordt dit wat moeilijker. Daarom kun je op het internet tegenwoordig ook zoveel datingwebsites vinden. Eén daarvan is SafeDatingNetworks.com. Wat de ervaring van anderen met deze site is lees je hier bij NederlandReview.

  Over SafeDatingNetworks.com

  Achter SafeDatingNetworks.com zit het bedrijf Amazing Bits BV. Zij zijn een bedrijf dat actief is in de online dienstverlening. Zij hebben een groot netwerk van ruim 100 datingsites in Nederland en België onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Deze datingsites zijn over het algemeen onderverdeeld op doelgroep, zoals mensen met dezelfde hobby’s of kenmerken, maar alle datingsites van Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote database ontstaat. De datingsite SafeDatingNetworks.com richt zich niet op een bepaalde doelgroep. Bij hen vind je alle ‘smaken’.


  Veilig daten: 14 red flags of dating

  Diensten

  SafeDatingNetworks.com is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Het maakt niet uit wat je precies zoekt, er staan ruim twee miljoen leden ingeschreven, dus er zit vast wel iemand voor je bij. Wanneer je lid bent van SafeDatingNetworks.com kun je eenvoudig in contact met anderen komen door in jouw profiel jouw interesses, eigenschappen en voorkeuren in te vullen. Inschrijven bij deze datingsite is geheel gratis, via een e-mail die ze je toesturen kun je vervolgens inloggen op de site. Als je bent ingelogd kun je meteen je profiel aanpassen, en gratis profielen van anderen bekijken. Ook kun je dan meteen gratis standaardberichten versturen. Wanneer je meer wilt, bijvoorbeeld chatten, persoonlijke berichten sturen of alle berichten wilt kunnen lezen, etc. dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

  Klachten

  Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.

  Laat ook jouw review over SafeDatingNetworks.com hier achter!

  Ben jij ook lid van deze datingsite, of ben je lid geweest? Wat zijn jouw ervaringen, positief of negatief? Heb je leuke mensen ontmoet, of heb je vervelende ervaringen opgedaan? Deel ze hier op NederlandReview! Zo leren wij er allemaal van, en weet een ander van tevoren wat deze of gene kan verwachten.

  Via SafeDatingNetworks.com kun je op zoek naar een date met iemand uit Nederland of België. Lees en vertel hier over de ervaringen met deze website!

  SafeDatingNetworks.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SafeDatingNetworks.com

  Uw beoordeling

  VIP

  Bestellen gaat vlot, maar de site zit vol met inactieve (nep?) profielen. Ondanks honderden profielen zijn er bijna geen actieve gebruikers! Via het "laatst online" menu kan je alsnog enkele tientallen echte mensen terugvinden (maar wel over het hele land verspreid).

  Er zijn veel betere sites te vinden voor dezelfde prijs!

  Door: De Kinder03-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  2 maanden vip

  Ik heb 2 maanden vip gekocht. Helaas van een nep fake site .
  Want ik heb 80 mailtjes verstuurt waarvan ik nog van niemand een bericht terug heb mogen ontvangen. Bij deze denk ik en weet wel zeker dat het een nep website is.

  Door: karmaliefde04-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Veilig daten

  Ik zou mezelf niet als een heel spontaan persoon omschrijven. Het liefste ben ik een beetje introvert en ga ik mijn eigen gang. Dat vind ik heerlijk, maar op een gegeven moment is alleen natuurlijk ook maar alleen. Zeker als je ziet dat in je omgeving steeds meer mensen een relatie krijgen, dan wordt het voor jou ook belangrijker om een stap te zetten. Ik zag er echter wel tegenop en daarom heb ik me maar ingeschreven bij Safe Dating Networks, dat klonk in ieder geval veilig.

  Na een paar ‘teleurstellingen’ heb ik nu een wat serieuzere relatie en het lijkt er op dat het nog wel even zo blijft. Hoewel ik het me niet had voor kunnen stellen lijkt het erop dat ik toch een partner krijg en dat voelt eigenlijk best goed. Bedankt Safe Dating Networks voor de mogelijkheid om zo makkelijk met andere mensen in contact te komen.

  Door: Van t Hof07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is SafeDatingNetworks.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over SafeDatingNetworks.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SafeDatingNetworks.com actief?

  SafeDatingNetworks.com is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SafeDatingNetworks.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.