NederlandReview

  Ervaringen Ashley Madison

  Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk voor getrouwden om er iemand te vinden om overspel mee te plegen. De site Ashley Madison heeft ook een datingapp. Het is mogelijk om er ook een leuke date te scoren via je mobiele toestel. Er zijn volop mogelijkheden om een leuke (spannende) date te scoren. Ken je de site Ashley Madison nog niet? Dan is het goed om er een keer een kijkje te nemen. Het is ook goed om meerdere reviews te lezen van anderen en wat hun van Ashley Madison vinden. Bekijk de mogelijkheden en weet hoe ook jij jouw mening achter kunt laten op Ashley Madison en kunt delen met anderen wat jij van hun vindt. Het is goed om je mening te delen met anderen om ze zo te kunnen helpen. Op NederlandReview.nl is het mogelijk en in een paar tellen gedaan.

  Over Ashley Madison

  Ashley Madison is de partij op het gebied van gehuwd daten en ontrouw. Het is een bekend merk en al vaak gezien in de magazines en kranten USA Today, Maxim, Sports Illustrated, Business Week, TIME magazine, Howard Stern en ook Hannity. AshleyMadison is dus een gereputeerd bedrijf wat overal erkenning heeft gekregen. Het is de site voor getrouwde mensen om te gaan daten. De datingdiensten voor getrouwde mensen werkt dus. Ashley Madison is een van de meest succesvolle sites op dit gebied om een affaire te vinden of een overspelige partner. Het is slim om vandaag nog te beginnen hiermee als je hier interesse in hebt. Het is een wereldberoemde site en over de hele wereld heeft het leden.

  De site Ashley Madison is sinds 2002 actief. Het is mogelijk om je er gratis aan te melden als gast zonder iets te kopen. Het is niet zo, dat ze vreemdgaan aanmoedigen. Ze faciliteren het echter wel.

  Life is short, have an affair? Of ga je dan naar de hel?

  Diensten van Ashley Madison

  Ashley Madison is een website welke getrouwde mensen helpt om een affaire, date of spannend afspraakje te krijgen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en wat er allemaal kan op deze site.


  Klachten, tips en complimenten over Ashley Madison

  Ashley Madison heeft een drie maanden garantie programma: het Ashley Madison affairegarantieprogramma. Wanneer je binnen drie maanden nog geen date hebt gehad dan krijg je het bedrag terug wat je hebt betaald de eerste drie maanden.
  Klachten kun je natuurlijk via de site indienen.

  Heb jij ervaring met Ashley Madison?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Ashley Madison. Hoe is om via deze datingsite een affaire te beginnen? Zijn de gebruikersprofielen echt, je gegevens veilig, de dates spannend en sexy?

  Ashley Madison
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ashley Madison

  Uw beoordeling

  het leven is kort, laten we ervan genieten!

  mensen moeten niet zo zeuren!

  ik ben blij dat dit er is

  het leven is kort, laten we ervan genieten!

  en dat betekent dat ik niet iedere avond thuis hoef te zitten met een zuur wijf maar ook gewoon naar buiten kan de bloemetjes buiten zetten

  ik ben blij dat we in een wereld leven waarin dat gewoon kan!

  Door: frank overveen27-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  profiel aangemaakt

  ik heb een profiel aangemaakt en wacht nu op spannende dates
  het kan me niet zoveel schelen dat mensen dit moreel verwerpelijk vinden
  ze hebben hier niets mee te maken

  het is een leuke site waar ik echt van in the mood kom en ik hoop andere mensen ook (en dat ze dan op mij klikken)

  Door: g.03-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  AM niets te beleven

  De kosten zijn heel onduidelijk en dat is niet toevallig.
  Dure site waar niets te beleven is.
  Blijf hier weg.

  Door: Willem18-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  jong bedrog

  Vol met fakeprofielen, veel te duur, je wordt voortdurend bestookt met berichtjes van zgn. jonge dames uit locaties ver weg. Neem je verlies en verdwijn hier zo snel mogelijk.

  Door: Kees20-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ontdekt worden

  bestaat dit nog?!?!
  ik dacht dat ze door dat lekken waren opgeheven!
  je bent toch wel gek als je je dan nog aanmeldt

  tenzij je juist ontdet wil worden natuurlijk hihihih

  Door: hallo14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Ashley Madison een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Ashley Madison. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ashley Madison actief?

  Ashley Madison is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Erotisch & Overspel, Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ashley Madison gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.