Ashley Madison

5.5
5.3

Bestellen

5.7

Service

5.3

Prijs

5.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Ashley Madison

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Ashley Madison is een datingsite waar singles en vrijgezellen elkaar kunnen treffen. Het is ook mogelijk voor getrouwden om er iemand te vinden om overspel mee te plegen. De site Ashley Madison heeft ook een datingapp. Het is mogelijk om er ook een leuke date te scoren via je mobiele toestel. Er zijn volop mogelijkheden om een leuke (spannende) date te scoren. Ken je de site Ashley Madison nog niet? Dan is het goed om er een keer een kijkje te nemen. Het is ook goed om meerdere reviews te lezen van anderen en wat hun van Ashley Madison vinden. Bekijk de mogelijkheden en weet hoe ook jij jouw mening achter kunt laten op Ashley Madison en kunt delen met anderen wat jij van hun vindt. Het is goed om je mening te delen met anderen om ze zo te kunnen helpen. Op NederlandReview.nl is het mogelijk en in een paar tellen gedaan.  


Over Ashley Madison

Ashley Madison is de partij op het gebied van gehuwd daten en ontrouw. Het is een bekend merk en al vaak gezien in de magazines en kranten USA Today, Maxim, Sports Illustrated, Business Week, TIME magazine, Howard Stern en ook Hannity. AshleyMadison is dus een gereputeerd bedrijf wat overal erkenning heeft gekregen. Het is de site voor getrouwde mensen om te gaan daten. De datingdiensten voor getrouwde mensen werkt dus. Ashley Madison is een van de meest succesvolle sites op dit gebied om een affaire te vinden of een overspelige partner. Het is slim om vandaag nog te beginnen hiermee als je hier interesse in hebt. Het is een wereldberoemde site en over de hele wereld heeft het leden.


De site Ashley Madison is sinds 2002 actief. Het is mogelijk om je er gratis aan te melden als gast zonder iets te kopen. Het is niet zo, dat ze vreemdgaan aanmoedigen. Ze faciliteren het echter wel. 


Diensten van Ashley Madison

Ashley Madison is een website welke getrouwde mensen helpt om een affaire, date of spannend afspraakje te krijgen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en wat er allemaal kan op deze site. 
Klachten, tips en complimenten over Ashley Madison

Ashley Madison heeft een drie maanden garantie programma: het Ashley Madison affairegarantieprogramma. Wanneer je binnen drie maanden nog geen date hebt gehad dan krijg je het bedrag terug wat je hebt betaald de eerste drie maanden. 
Klachten kun je natuurlijk via de site indienen. 


Heb jij ervaring met Ashley Madison?

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Ashley Madison. Hoe is om via deze datingsite een affaire te beginnen? Zijn de gebruikersprofielen echt, je gegevens veilig, de dates spannend en sexy?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook