Invite Me

Alle reviews

Invite Me

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap InviteMe

  Veelbelovend omschreven als 'betrouwbaar'.
  Omdat je als gratis lid geen berichten kunt sturen een abonnement van 6 maanden afgesloten a €36,-
  Tot mijn verbazing kon ik nog steeds geen berichten sturen en kreeg ik in de bovenbalk te zien ' u bent gratis lid, u kunt geen berichten sturen', terwijl als ik op mijn profiel iets naar beneden scrollen ik kon zien 'u bent FullMember lid tot 1 april 2021'.
  Via 'contact' een mail gestuurd, maar totaal geen respons gekregen. Ik ben dus opgelicht, want ik kan ondanks mijn betaling niets beginnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke dingen doen met onbekenden

  Ik mag in mijn vrije tijd graag dingen ondernemen, maar ik heb niet al teveel naasten die iets met mij willen doen. Ik begon me meer en meer te vervelen en ben op zoek gegaan naar een oplossing. Ik kwam terecht bij Invite Me en dit was echt precies wat ik zocht. Je kunt via Invite Me in contact komen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Ik heb dankzij dit systeem nu al een stuk meer vrienden en heb weer regelmatig wat te doen. Het werkt allemaal heel erg makkelijk via het internet en je kunt binnen de kortste keren contact maken met mensen. Ik zou niet weten wat ik zonder Invite Me zou moeten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blij dat dit er is. Ik ontmoet graag mensen!

  Voor mij is Invite Me echt een redding gebleken.
  Ik heb niet veel vrienden, maar heb wel veel tijd.
  Via de website kun je makkelijk deelnemen aan activiteiten en zo kom ik makkelijker buiten en in contact met mensen. Dat is fijn.

  Ik ben blij dat dit er is. En ik vind het een leuke website.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eindelijk iemand gevonden om activiteiten mee te doen

  Ik mag graag activiteiten ondernemen, maar was al geruime tijd op zoek naar mensen die dit met mij wilden doen. Mijn man is twee jaar geleden overleden en sindsdien kon ik niemand vinden om samen met mij iets te ondernemen. Dit veranderde nadat ik kennismaakte met Invite Me. Via deze website kom ik makkelijk in contact met andere personen en dat heeft al geresulteerd in diverse leuke activiteiten. De activiteiten zijn op de website geclusterd in verschillende categorieën, waardoor het niet lastig is om de juiste mensen te vinden. Ik kan het zeker aanbevelen, want het heeft mij al veel leuks gebracht!

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

Alleenstaande Vaders
4 reviews

Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Alleenstaande Moeders
7 reviews

Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

Invite Me

Waarom zou u evenementen of activiteiten alleen uitvoeren als het ook samen of in een groep kan? De diensten van Invite Me zijn erop gericht om mensen die dezelfde activiteit willen uitvoeren samen te brengen. Het is bij zulke persoonlijke zaken wel belangrijk om vooraf te weten of de dienst te vertrouwen is. Dat kunt u het best doen door te kijken wat andere gebruikers van de dienst ervan vinden of vonden. Door op NederlandReview te lezen welke recensies mensen over Invite Me hebben geschreven en of zij positief waren over dat wat hen is overkomen. Dit maakt de stap om contact te leggen met onbekenden om samen hobby’s mee te beoefenen een stuk minder groot.

Over Invite Me
Invite Me is een kruising tussen een datingsite en websites als Marktplaats of Werkspot. U kunt er namelijk activiteiten die u wilt gaan uitvoeren plaatsen en u wordt vervolgens in contact gebracht met mensen die dezelfde dingen willen doen. Zo hoeft u dus niet alleen te gaan en kunt u een gezellige tijd hebben met gelijkgestemde mensen. U kunt zich gratis inschrijven. De activiteiten kunt u zelf organiseren. De activiteiten kunnen zo groot of zo klein zijn als u zelf wenst. Zolang het maar aansluit op wat u leuk vindt. Ook kunt gemakkelijk zoeken naar activiteiten die door andere leden zijn aangemaakt. De activiteiten staan op datum dus u weet direct of het in uw agenda past.


Diensten
Invite Me brengt mensen met elkaar in contact. Dat kan zijn om een relatie op te bouwen, voor een leuke date, of gewoon om op een vriendschappelijke manier samen leuke dingen te doen zodat u niet allen op stap hoeft te gaan. De dienst die Invite Me biedt is het overzichtelijk maken van activiteiten die mensen organiseren. Die zijn ingedeeld in categorieën. De zes categorieën zijn eten & drinken, vakantie & hotels, sporten, beauty & wellness, cultuur en overige. U kunt ook zoeken op omgeving of prijs. Naast activiteiten van leden worden ook door de beheerder activiteiten aangemaakt.

Contact maken met leden kan alleen na betaling van abonnementsgeld. Dit kost vier euro per maand. Een kwart van dat bedrag wordt als tegoed op uw account gestort. Dat kunt u gebruiken voor activiteiten. Wanneer u betalend lid bent kunt u ook matches bekijken en benaderen. Dit kan niet wanneer u gratis rondkijkt. Inschrijving is dus noodzakelijk.

Klachten
Wie klachten heeft over Invite Me kan deze uiten via de contactpagina. Daar staat een contactformulier dat u kunt invullen. Lees voor u dit gebruikt wel de veelgestelde vragen, het privacy beleid, de algemene voorwaarden en de gebruikersvoorwaarden eerst door. Al deze documenten zijn namelijk belangrijk. Hierin staat bijvoorbeeld te lezen hoe de website met de persoonlijke gegevens die u van uzelf deelt omgaat. U bent namelijk wel genoodzaakt het een en ander over uzelf te vertellen om goed gebruik te kunnen maken van de diensten die op de website worden aangeboden. Mochten de klachten niet overeenkomen met de vooraf gestelde voorwaarden, dan kunt u die dus via het contactformulier uiten.

Gratis proberen
Mensen ontmoeten via internet is allang niet meer zo raar als het in het verleden was. Internet is onderdeel van het openbare leven geworden en ontmoetingen horen daarbij. Invite Me is één van de vele manieren om met mensen in contact te komen. Omdat u een soort persoonlijke drempel over moet is het handig om te weten dat de diensten op de website eerst gratis uitgeprobeerd kunnen worden. U maakt dan een profiel aan, dit kost enkele minuten. Daarna kunt u voor een korte periode gebruikmaken van de website om te bekijken wat u kunt verwachten en of dit bij u past.

Lees hier de reviews, beoordelingen en succesverhalen van Invite Me. Vind je hier echt een leuke match of relatie, vriendschappelijk of romantisch?

}