NederlandReview

  Ervaringen Date4Cash

  Traditioneel daten saai geworden? Wellicht dat je dan Date4Cash overweegt. Laat je hier adviseren door mensen die je voorgingen op een geboden date-avontuur. Dankzij de reviews van hun ervaringen, ben jij geholpen bij het maken van een keuze. Hoe worden de afspraakjes doorgaans beoordeeld? Zijn ze net zo interessant als dat beide partijen dachten dat het zou zijn? Hoe bevallen de semi blinddates vanuit de bieder en de persoon waarop geboden is? Heb je er zelf net eentje achter de rug via deze datingbiedsite? Schrijf dan vandaag nog een recensie. Jouw mening telt!

  Drankje doen?

  Daten anno nu begint steeds meer online. Vaak is het een kwestie van een profiel of account aanmaken op een website, waarbij je invult wat je interesses zijn. Denk daarbij aan dingen als of je op zoek bent naar mannen of vrouwen, welke leeftijdscategorie je voorkeur heeft, welke hobby’s je hebt, of je op zoek bent naar een relatie of naar een one night stand, en ga zo maar door. Daarnaast is er natuurlijk de profielfoto en catchy slogan, waarmee jij jouw eerste indruk presenteert. Vervolgens laat een website meestal suggesties zien die overeen komen met jouw interesses, eisen en voorkeuren. Dat is eigenlijk ook het moment waarop het scannen van gegadigden en potential love interests begint. Soms blijf je hangen, begin je een gesprek via chat of mail. Als het contact leuk is, kun je overwegen te gaan afspreken en anders ga je gewoon weer verder met de keuring.


  Door vooraf met iemand te chatten, weet je ongeveer wat voor vlees je in de kuip hebt

  Maar heb je eigenlijk wel een garantie dat de persoon aan de andere kant van de digitale snelweg komt opdagen op jullie eerste afspraakje? Niemand zit er natuurlijk op te wachten om die ene wachtende persoon in dat café of restaurant te zijn, die uiteindelijk maar alleen en lichtelijk verslagen vertrekt.

  Meeting via Date4Cash

  Dit is een van de vele datingsites die ons land rijk is. Na het aanmaken van een account en het invullen van je interesses, kun je andere profielen bekijken.Als je iemand ziet die je aandacht trekt, kun je een bod uitbrengen op een date met die persoon. Daarna is het ook mogelijk om met diegene te communiceren. Zodra het bod aanvaard is (je kunt het bod volgen via jouw profiel), wordt de bieder doorverwezen naar een betaalmodule en beheert D4C Media het bedrag. Tijdens de date, die uiteraard respectvol verloopt, maken jullie een duidelijke selfie, die als bewijs dient te worden gemaild naar de website ovv jullie namen en rekeningnummer. Vervolgens wordt het bod uitbetaald. Mocht het nu niet lukken om de datum te prikken, dan krijgt de bieder het bedrag retour.

  Klantenreviews van daters

  Hoe is het bevallen? Wat is leuker; bieden of op geboden worden? Is dit een goede manier om leuke nieuwe mensen te ontmoeten? Zijn er vervolgdates gemaakt of zelfs relaties ontstaan? Raden eerdere consumenten die een date via Date4Cash hebben binnengehaald deze methode aan? Je vindt alle antwoorden op deze vragen, plus meningen en belevenissen in de recensies en beoordelingen op deze pagina.

  Date4Cash
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Date4Cash

  Uw beoordeling