NederlandReview

    Ervaringen Cameraland

    Fotografie is niet meer weg te denken uit ons leven. We beschikken inmiddels allemaal wel over een mobiele telefoon met een camera waar we leuke kiekjes mee kunnen maken. Maar de mogelijkheden op die camera’tjes zijn beperkt, dus als je wat serieuzer aan de slag wilt met fotografie zul je verder moeten kijken. Het aanbod van camera’s en toebehoren is enorm. Zowel voor nieuwe als tweedehands apparatuur kun je online terecht voor alles wat je nodig hebt én advies bij dat wat je denkt nodig te hebben. Cameraland.nl biedt naast camera’s en accessoires ook keuzehulp bij de voor jou geschikte camera en cursussen om de mooiste plaatjes te schieten.

    NederlandReview wil jou ook graag laten weten wat de ervaringen van anderen zijn met Cameraland. Biedt de keuzehulp ook echt goede hulp bij het kiezen van een juiste camera of roept het eigenlijk alleen maar extra vragen op? En hoe helpt de site je met problemen of vragen rondom een product? Op NederlandReview kun je alles lezen. Met andere woorden; krijg je bij Cameraland wat zij je beloven? Je leest het hier bij NederlandReview.


    Over Cameraland.nl

    Cameraland bestaat sinds 1987. Alle medewerkers hebben een passie voor fotografie en dus veel ervaring. Zij beseffen dat ze niet uniek zijn met slechts het grote aanbod van camera’s en toebehoren. Wat hen wel uniek maakt is dat ze bezitten over een ingerichte fotostudio waar alle apparatuur getest kan worden en dat ze werken met een team van gepassioneerde medewerkers. Iedere medewerker heeft ruime ervaring met fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Alle kennis is op een plek te vinden omdat iedere medewerker een andere voorkeur en achtergrond heeft wat fotografie betreft. Naast nieuwe apparatuur kopen zij ook gebruikte camera’s in met zoveel mogelijk van de originele accessoires, om die vervolgens te verkopen.

    Cursus Natuurfotografie

    Diensten

    Spiegelreflexcamera’s, statieven, video- en fotografie bewerkingsprogramma’s, flitsers, lenzen en filters. Bij Cameraland.nl is het allemaal te koop. Naast nieuwe camera’s, kun je ook kiezen voor gebruikte apparatuur of oude modellen. Op de site zijn niet alleen de producten te vinden, er wordt ook veel informatie geboden over fotograferen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van keuzehulp. Hier kun je invoeren welke onderwerpen je wilt gaan fotograferen en de site laat je vervolgens weten welke camera’s daar het meest geschikt voor zijn. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan macrofotografie en wat je hiervoor nodig hebt. Onder het kopje tips vindt je allerlei informatie over fototechnieken, filters, het reinigen van lenzen en inspiratie voor een fotoproject. Ook beschikt de site over een pagina waar evenementen aangekondigd worden die door Cameraland.nl georganiseerd worden. Zoals gezegd biedt Cameraland naast camera’s en alle toebehoren ook cursussen aan. Het aanbod varieert van een cursus voor beginners tot het bewerken van foto’s voor experts.

    Klachten

    Wat vragen en klachten betreft is de informatie op Cameraland.nl uitgebreid. Onder klantenservice vind je verschillende kopjes, waar je alle informatie die je nodig hebt kunt vinden. Meest gestelde vragen, alles over de verzendkosten, garantie, transportrisico, de omruilservice en de algemene voorwaarden. Mocht je alsnog een klacht hebben, dan kun je deze via e-mail of post kenbaar maken. Het streven van Cameraland is deze binnen een week te beantwoorden en uiterlijk binnen veertien dagen. Wanneer jullie er samen niet uitkomen dan kun je ook nog terecht bij een geschillencommissie.

    Op zoek naar een tweedehands of nieuwe fotocamera? Lees eerst de reviews om te zien of je dat wel bij Cameraland moet doen! Is het aanbod goed en betrouwbaar?

    Cameraland
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.8
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Cameraland

    Uw beoordeling

    Refurbished I-phone 8 bij Mobico gekocht

    Ik heb een refurbished I-phone 8 bij Mobico aangeschaft. De telefoon werd meteen de volgende dag geleverd.
    Ik ben erg tevreden over de telefoon,Het ontwerp is mooi, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De I-phone 8 heeft een hele goede camera.

    De omschrijving van de telefoon bij Mobico klopte. Er zaten geen krassen of gebruikssporen op de telefoon. De telefoon ziet er uit als nieuw. Hele fijne en betrouwbare service van Mobico

    Door: Tom Z25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    On-line aanschaf van 2 compact camera's om te vergelijken

    On-line 2 compact camera's gekocht met vooraf als randvoorwaarde, dat 1 camera weer retour ging komen, maw, dat het om een vergelijk ging, welke camera voor mijn doeleinden (binnen kunnen fotograferen zonder flits) het beste zou zijn.
    Ook uitgelegd welke testen ik ging doen in een museum, dus niet thuis zoals min of meer in de voorwaarden staat.
    Dit was geen enkel probleem.
    Na enige dagen 1 camera weer ingeleverd, waarna ik enige dagen later het bijbehorende bedrag weer teruggestort zag op mijn rekening.
    Wat mij betreft dus prima geholpen, zeker gezien enige ervaringen met andere (web)winkels in de afgelopen jaren.

    Door: Rob Willemsen29-01-2019
    Tairu29-12-2020

    Beste webshop

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished I-phone XR

    Ik heb een refurbished I-phone XR bij Mobico aangeschaft. De telefoon werd meteen de volgende dag geleverd.
    Ik ben erg tevreden over de telefoon, buiten verwachting zelfs. Zoals bij alle Apple producten is het ontwerp mooi, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De I-phone XR heeft een hele goede camera.

    De omschrijving van de telefoon bij Mobico klopte. Er zaten geen krassen of gebruikssporen op de telefoon. De telefoon ziet er uit als nieuw. Hele fijne en betrouwbare service van Mobico.

    Door: Moritz 13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede service!

    Echt een goede webshop, ik heb ze om advies gevraagd wat betreft een bepaald soort camera, en ze hebben mij goed geadviseerd. Er is toen gebleken dat ik eigenlijk een ander soort camera zoek en nodig heb, en daarom heb ik niks gekocht bij Cameraland.

    Maar het is zeer goed dat ze dus eerlijk en goed adviseren!
    Volgende keer koop ik zeker graag bij deze webshop, want dit is pas goede service!

    Door: J.G.K.04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Apple Iphone 11 Pro Max 512gb zilver

    Ik kocht deze telefoon “als nieuw” en hij is ook echt als nieuw, geen krasje of andere beschadiging te vinden. De telefoon is erg snel en netjes de volgende dag geleverd!
    Prijs-kwaliteitverhouding is helemaal top, ik heb als ware een nieuwe telefoon voor veel minder geld. Ik ben er erg blij mee. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf een toestel te bestellen!

    Door: Chantal Windstra12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished I-phone XR bij Mobico

    Ik heb een refurbished I-phone XR bij Mobico gekocht. De telefoon werd vlot (volgens afspraak) geleverd.
    De mobiel ziet er uit zoals beschreven. Content over de telefoon,
    Kreeg er een gratis hoesje en screenbeschermer bij: top!

    Door: Theo Klinkien25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    iPhone XR

    Ik heb een iPhone XR besteld met lichte gebruiksporen gekregen maar de telefoon zag er uit als nieuw. hij werkt ook super goed lekker snel en goeie batterij.

    Door: Lorick Mulumba Nkongolo12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XR 64gb koraal

    Ik heb mijn telefoon net en had gekozen voor lichte gebruikssporen. Het toestel ziet er dan ook prachtig uit. Wat heen en weer gebeld over de batterij, vol of niet vol....origineel of niet, dat is niet helemaal duidelijk geworden maar wel zeer vriendelijk geholpen door Linda. Het beloofde hoesje wordt nagestuurd. Tot nu toe zeer tevreden.

    Door: Esther30-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone X

    Ik heb altijd samsung gehad en kende niemand die een iPhone had. Dus het was een beetje engerig denk ik haha. Maar na de iPhone X besteld te hebben en ik zo erg tevreden!!! Ben echt satisfyed met de indeling van het toestel. Ook erg snel gewend aan iPhone zelf en daarnaast heerlijke upgrade dit erg tevreden:)

    Door: Judith12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone Xr

    We kochten een IPhone XR, omdat een nieuwe IPhone snel 800 euro kost. Om zeker te zijn, kozen we de nieuwste staat. De telefoon was inderdaad in perfecte staat, geen krasje te bekennen. De batterijconditie was 100%, het was dus een nagelnieuwe telefoon. Bedankt voor de goede service, Mobico!

    Door: Simon11-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 11

    Ik heb voor het eerst een refurbished telefoon besteld, bij Mobico. Het resultaat was boven verwachting. Ik heb een 'als nieuwe' telefoon besteld. Er zit maar 1 klein krasje op en werkt perfect! Ik ben hartstikke tevreden en zal hier ook zeker een volgende telefoon kopen. Dikke aanrader dus!

    Door: Danique01-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone xr

    iPhone gekregen met gebruikssporen zoals vermeld maar minimaal, viel heel erg mee! Snelle levering en goed geregeld! Ik zou er zo weer één bestellen

    Door: Kira van heeswijk30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone x

    Lichte gebruikssporen voor mij amper zichtbaar zeer tevreden!!

    Door: Peer23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    nieuwstaat iphone xr 128

    zeer tevreden geen krassen op scherm of zijkanten + 95% batterij

    Door: jean-maxime nsengiyumva27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    telefoon

    heel goede kwaliteit!!!
    alleen er stond op de site vandaag besteld morgen in huis, heeft helaas 3 dagen geduurt maar is geen probleem voor mij.

    Door: julia den besten14-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone 11 pro Max

    Super levering en super telefoon

    Door: Rick 12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Refurbished IPhone XR 64 gb

    Snel was de iPhone in Nieuwstaat geleverd als een nieuwe iPhone. Verrassend. Schitterende prijs/kwaliteit.

    Door: Gert Palmans04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone

    super snel en je krijgt wat je besteld hebt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Er was me iets niet helemaal duidelijk, even bellen en de keurige klantenservice helpt je adequaat!
    10/10

    Door: Jerphaas de Hoogh30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone XS plus

    Mooi toestel prima service niks mis mee.

    Door: henk jelijs27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone x

    Goede service

    Door: Tiago30-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone xr

    Perfect, beter dan ik had verwacht. Echt een aanrader!

    Door: Gaelle27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Cameraland een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 46 ervaringen geplaatst over Cameraland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cameraland actief?

    Cameraland is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cameraland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.