NederlandReview

  Ervaringen Guys-Dating.nl

  Wanneer je als gay man door het leven gaat, wordt het zoeken naar een partner moeilijker dan wanneer je gewoon heteroseksueel bent. Hoe weet je of je bij het uitgaan iemand aanspreekt die ook op mannen valt? Gelukkig is daar tegenwoordig het internet, waar allerlei datingsites te vinden zijn voor homoseksuelen. Zo kun jij ook de partner vinden die bij je past. Een aanbieder van gay dating is Guys-Dating.nl. Wat de ervaringen met deze datingsite zijn, lees je hier bij NederlandReview!

  Over Guys-Dating.nl

  Achter deze datingwebsite zit het bedrijf Amazing Bits BV dat door drie aandeelhouders in 2007 is opgericht. Zij zijn actief in de online dienstverlening, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en in de markt zetten van datingwebsites. Dit doen zij onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Zij hebben inmiddels meer dan 100 datingsites in Nederland en België. Iedere site richt zich op een andere doelgroep, uitgaande van de interesses of kenmerken van de gebruikers van de site. Zoals bijvoorbeeld mensen met dezelfde opvattingen, interesses, mensen uit een bepaalde omgeving, etc. Doordat alle datingwebsites van Safe Dating Networks aan elkaar gekoppeld zijn, ontstaat er één grote database. Hier kunnen leden elkaar gemakkelijk vinden of zelf gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen.

  BEFORE YOU START DATING DUTCH MEN

  Diensten

  Guys-Dating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. En dan specifiek voor mannen die op zoek zijn naar een homoseksuele relatie. De leden kunnen eenvoudig en snel met elkaar in contact komen op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt je bij de datingsite gratis inschrijven. Je ontvangt dan een profiel waar je mee kunt inloggen. Daarna kun je meteen je profiel aanpassen en gratis andere profielen bekijken. Ook is het mogelijk om gratis standaard berichten te sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

  Klachten

  Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.

  Laat ook jouw review over Guys-Dating.nl hier achter!

  Ben jij al een poosje lid van deze datingsite of ben je hier lid van geweest? Vertel hier dan alles over jouw ervaringen. Heb je leuke mensen ontmoet via de site, of kostte dit heel veel moeite? Wellicht heb jij jouw partner voor het leven dankzij hen gevonden. Ook dat horen wij graag van je! Zo kunnen wij hier een platform bieden waar iedereen kan lezen welke websites wel en welke niet interessant zijn. NederlandReview is volledig onafhankelijk.

  Heb jij je man gevonden via Guys-Dating.nl, of was je alleen veel geld kwijt aan een abonnement? Lees en deel hier de ervaringen over deze datingsite.

  Guys-Dating.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Guys-Dating.nl

  Uw beoordeling

  Lekker lekker

  Beste datingsite so far waar ik de meeste heb gescoord. Wel fakers soms, maar niet zo vaak.

  Door: Jerome30-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Guys-Dating.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Guys-Dating.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Guys-Dating.nl actief?

  Guys-Dating.nl is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Guys-Dating.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.