Guys-Dating.nl

8
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Guys-Dating.nl

Wanneer je als gay man door het leven gaat, wordt het zoeken naar een partner moeilijker dan wanneer je gewoon heteroseksueel bent. Hoe weet je of je bij het uitgaan iemand aanspreekt die ook op mannen valt? Gelukkig is daar tegenwoordig het internet, waar allerlei datingsites te vinden zijn voor homoseksuelen. Zo kun jij ook de partner vinden die bij je past. Een aanbieder van gay dating is Guys-Dating.nl. Wat de ervaringen met deze datingsite zijn, lees je hier bij NederlandReview!

Over Guys-Dating.nl

Achter deze datingwebsite zit het bedrijf Amazing Bits BV dat door drie aandeelhouders in 2007 is opgericht. Zij zijn actief in de online dienstverlening, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en in de markt zetten van datingwebsites. Dit doen zij onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Zij hebben inmiddels meer dan 100 datingsites in Nederland en België. Iedere site richt zich op een andere doelgroep, uitgaande van de interesses of kenmerken van de gebruikers van de site. Zoals bijvoorbeeld mensen met dezelfde opvattingen, interesses, mensen uit een bepaalde omgeving, etc. Doordat alle datingwebsites van Safe Dating Networks aan elkaar gekoppeld zijn, ontstaat er één grote database. Hier kunnen leden elkaar gemakkelijk vinden of zelf gevonden worden en berichten en foto’s uitwisselen.

Diensten

Guys-Dating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. En dan specifiek voor mannen die op zoek zijn naar een homoseksuele relatie. De leden kunnen eenvoudig en snel met elkaar in contact komen op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt je bij de datingsite gratis inschrijven. Je ontvangt dan een profiel waar je mee kunt inloggen. Daarna kun je meteen je profiel aanpassen en gratis andere profielen bekijken. Ook is het mogelijk om gratis standaard berichten te sturen. Wanneer je wilt chatten, persoonlijke berichten wilt sturen of alle berichten wilt kunnen lezen etc., dan heb je VIP toegang nodig. De prijzen hiervoor zijn op het moment van dit schrijven voor 1 maand  € 24,99, voor 2 maanden € 19,99 per maand en voor 4 maanden € 14,99 per maand.

Klachten

Je hebt recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Heb je in die tijd echter al gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de datingsite dan zijn zij gerechtigd om een redelijk bedrag hiervoor in rekening te brengen. De wettelijke bedenktermijn start bij het ingaan van een betaald lidmaatschap. Verder kun je op de site een contactformulier invullen voor contact met de klantenservice, de meeste vragen worden echter al beantwoord op de pagina ‘Veelgestelde Vragen’.

Laat ook jouw review over Guys-Dating.nl hier achter!

Ben jij al een poosje lid van deze datingsite of ben je hier lid van geweest? Vertel hier dan alles over jouw ervaringen. Heb je leuke mensen ontmoet via de site, of kostte dit heel veel moeite? Wellicht heb jij jouw partner voor het leven dankzij hen gevonden. Ook dat horen wij graag van je! Zo kunnen wij hier een platform bieden waar iedereen kan lezen welke websites wel en welke niet interessant zijn. NederlandReview is volledig onafhankelijk. 

Heb jij je man gevonden via Guys-Dating.nl, of was je alleen veel geld kwijt aan een abonnement? Lees en deel hier de ervaringen over deze datingsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Guys-Dating.nl

Vergelijk reviews en bekijk Guys-Dating.nl