Elitemeetsbeauty.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Elitemeetsbeauty.com

Zou je graag met iemand uit de elite willen daten? Wil je graag de liefde ervaren met iemand die mooi en/of rijk is? Dan is EliteMeetsBeauty wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze datingsite bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is EliteMeetsBeauty?


EliteMeetsBeauty is een datingsite voor elite dating. Het platform stelt mooie, hoogopgeleide en succesvolle singles samen te brengen. Volgens dit bedrijf horen mooie en rijke mensen bij elkaar. Dit type mensen ervaren liefde vaak met champagne en kaviaar. Wellicht drinken jij en je partner binnenkort cocktails op een jacht bij zonsondergang. Andere leuke dingen die jullie kunnen doen is bijvoorbeeld eten in een restaurant of een weekendje weg naar Ibiza of Zuid-Frankrijk. De huwelijksverbintenis tussen een rijke succesvolle man en zijn vrouw kan groot zijn, maar vaak worden huwelijken met veel macht meer een zakelijke overeenkomst dan een sexy, verleidelijke relatie.


Profielen


Er wordt aangegeven dat alle profielen echt zijn. Elk profiel op EliteMeetsBeauty is handmatig geverifieerd door een team van professionele beheerders die accounts vergelijken met verschillende sociale kanalen, waaronder LinkedIn, Google+, Facebook en meer. EliteMeetsBeauty accepteert geen nepprofielen en zal alle vermoedelijke bots of mensen die niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn, onderzoeken en verwijderen.


Respect, elegantie en vertrouwen


Bij EliteMeetsBeauty staan verfijnde elegantie, respect en vertrouwen hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen plezier hebben, stellen ze te begrijpen dat de online ervaring veilig en vertrouwelijk moet zijn. Er is een hele afdeling toegewijd om dat voor de klanten te garanderen.


Registreren


Wil je je aanmelden voor deze vorm van luxe dating? Dan zal je je eerst moeten registreren. Registreren voor EliteMeetsBeauty duurt slechts een aantal minuten. Je bladert door profielen van in aanmerking komende, rijke mannen of schattige, prachtige meiden. Zij zijn op zoek naar een date en willen samen met jou dromen en wilde fantasieën waarmaken. Het wordt omschreven als een gratis dienst die de ‘rijken’ en ‘mooien’ de gouden link biedt om elkaar te matchen en de voordelen te ontdekken die elkaar kunnen bieden.


Betalen


Registratie is gratis. Als je gebruik wilt maken van extra functies zoals berichten versturen naar anderen, zijn er wel kosten aan verbonden. Er wordt vermeld dat er veilig betaald kan worden. Gevoelige betalingsgegevens worden niet opgeslagen in hun systemen. Om je online betalingen te verwerken wordt gebruik gemaakt van een volledig gecertificeerd betalingssysteem. Alle overgedragen informatie wordt beveiligd verzonden. Betalingen kunnen via uiteenlopende betaalwijzen verricht worden.


Privacybeleid


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van gebruikers. Tenminste, dat kan geconcludeerd worden op basis van een privacybeleid. Het doel van dit beleid is om je informatie te verstrekken over de verwerking van persoonsgegevens, bij het gebruik van de website en aanverwante diensten. Persoonsgegevens worden bedoeld zoals staat beschreven in de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU (AVG). Deze gegevens hebben betrekking op een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Denk bijvoorbeeld aan naam, adres, en e-mailadres.


Restitutie


Er gelden speciale regels met betrekking tot restitutie. Als je een abonnement afsluit doe je afstand van het herroepingsrecht. Dit wordt aangegeven op de betaalpagina waar je je betaalgegevens hebt ingevoerd. Als je op 'veilige betaling' klikt, krijg je direct toegang tot de service. Er wordt hier begrip voor gevraagd. Als je een vraag hebt ben je welkom om een e-mail te sturen. Het kan altijd raadzaam zijn het restitutie beleid door te lezen.


Klantervaringen


Heb jij weleens een date gehad via EliteMeetsBeauty? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je een leuk iemand aan de haak geslagen? Ben je aan het daten met een mooi en/of rijk persoon? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)