Het Frankrijk Huis

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Het Frankrijk Huis

Het Frankrijk Huis is er voor iedereen die graag op reis gaat naar Frankrijk en op zoek is naar de meest bijzondere plekjes en accommodaties. Of je nu van een wintersportvakantie, kamperen in de zomervakantie of een verblijf in een luxe villa houdt, je kunt het er allemaal vinden. Over de echte ervaringen van andere reizigers met deze organisatie lees je hier op NederlandReview.


Over Het Frankrijk Huis 

Sinds 1994 bemiddelt Het Frankrijk Huis in reizen naar bijzondere en originele vakantieadressen in Frankrijk. Het aanbod wat je bij hen kunt vinden is zeer divers of je nu voor een wintersportvakantie gaat of een tropische zomervakantie. Het Frankrijk Huis bemiddelt in reizen naar Franse regio’s zoals Guadeloupe, Martinique en skigebieden als Morzine, Val Thorens, etc. Naast de vele reizen die je op de website kunt vinden, helpen de medewerkers je graag met een reisvoorstel op maat.
Diensten

 
Op de homepage van Het Frankrijk Huis kun je bovenaan een aantal tabbladen vinden. Deze zijn speciaal gericht op de wintersport, de zomervakantie, een tropische vakantie op reizen naar Corsica. Zo kun je gemakkelijk navigeren naar de bestemming en de soort vakantie van je voorkeur.


Frankrijkwintersport.nl

 
Via deze pagina biedt Het Frankrijk Huis wintersportvakanties in verschillende gebieden in Frankrijk aan, waaronder ook een aantal specials. Zo kun je via hen een wintersportvakantie boeken tijdens Oud en Nieuw, een Kids Ski Week in de meivakantie en wintersportvakanties waarbij je de hond mee mag nemen, etc. Je kunt bij hen meteen de huur van je ski’s bijboeken en een skipas.


Zomersfrankrijk.nl

 
Ook in de zomer kun je genieten van verschillende specials van Het Frankrijk Huis. Zo bieden ze luxe kampeervakanties aan, luxe chalets in de bergen, villa’s met zwembad, etc.


Tropischfrankrijk.nl

 
Via Tropischfrankrijk.nl biedt Het Frankrijk Huis vakanties aan op de Franse eilanden Guadeloupe, Martinique, Saint Martin en Saint Barthélemy. Er is zelfs een vakantie te boeken waarbij je op een boot verblijft.


Corsica Reizen

 
Via Corsica Reizen biedt Het Frankrijk Huis motorvakanties, zeilvakanties, autorondreizen en meer aan op Corsica.


Boeken

 
Je kunt eenvoudig een vakantie boeken door op de vakantiepagina van je keuze in te vullen naar welk gebied je wanneer wilt gaan en met hoeveel personen. Hier rolt dan een aantal keuzemogelijkheden uit, die je verder kunt bekijken en waarbij je meteen kunt zien wat de prijzen en de beschikbaarheid van de accommodaties is. Bij sommige reizen is de prijs niet meteen duidelijk, daar moet je een offerte aanvragen.


Klachten

 
Als er klachten of problemen zijn op de plaats van bestemming moet je dit zo snel mogelijk melden bij de desbetreffende leverancier/dienstverlener. Lukt dit niet, neem dan contact op met Het Frankrijk Huis. Opzeggingen, afwijzingen, klachten e.d. moeten binnen 30 dagen na de einddatum van de reisperiode schriftelijk ingediend te worden bij Het Frankrijk Huis. Zij zullen meestal niet direct aansprakelijk zijn omdat zij als tussenpersoon/bemiddelaar optreden. Wel zijn ze aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.


Wat is jouw mening over Het Frankrijk Huis?

 
Vertel ons over de vakantie die je via hen geboekt hebt. Was alles prima geregeld of toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Door jouw ervaringen te delen krijgen andere klanten een beter beeld van de service van Het Frankrijk Huis.


Wat zijn de ervaringen van reizigers die hun vakantie via Het Frankrijk Huis boekten? Werden zij goed geholpen bij de boeking of was dit ingewikkeld?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)