NederlandReview
  Bedrijven (82)

  Wintersport en Actief

  Als u aan Nederlanders vraagt; liever zomer of wintersport? Dan zijn er heel veel die twijfelen en dan toch heel stilletjes voor de wintersport kiezen. Sommige vinden het helemaal niks en liggen liever aan het strand te bakken bij een heel warm zonnetje. Maar andere zijn niet van de lange latten af te slaan en kiezen elk jaar weer voor een actieve vakantie. En dan is het nog kiezen voor op de skies, of toch maar voor Snowboard? Maarja, iedereen houdt in ieder geval van een goede apres ski, veel te warm nog in alle wintersportkleding, met een biertje of gluhwein bovenop de bar! Populiare wintersportgebieden zijn nog altijd Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Maar ook Tjechië is steeds meer in opkomst.

  En voor wie wel graag een actieve vakantie onderneemt, maar gewoon niet echt van sneeuw of skiën houdt, zijn er ook allerlei aanbieders van andersoortige actieve vakanties. Denk bijvoorbeeld aan een georganiseerde fietsvakantie, een spannende zeilvakantie, wandelvakanties of een golfvakantie om uw tactief bij te spijkeren. Er lijkt voor elke sport wel een vakantie! Sommige aanbieders specialiseren zich daarbij nog extra in bijvoorbeeld single reizen of ouderenvakanties. Opdat u gelijkgestemd zowel iets aan uw conditie doet als aan uw sociale skills!

  Maar waar boekt u dan? En gaat u met de auto de file in, met het vliegtuig of toch maar met de alpen express (trein)? Wie is het goedkoopst en wie heeft er in bepaalde periodes goede aanbiedingen? Er zijn weinig sites waar u echt goed kunt vergelijken en als het al kan, dan is het vaak alleen op prijs. Daarom hebben wij hieronder alle reisorganisaties die wintersportvakanties aanbieden op een rijtje gezet voor u. Nederlanders die u voorgingen hebben voor u hun ervaringen verteld en de reisorganisaties beoordeeld op prijs, service en kwaliteit. Zodat u voorbereid op reis gaat!

  Alle Wintersport en Actief bedrijven (82)