NederlandReview

  Ervaringen Cheaptickets.nl

  Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

  Over Cheaptickets.nl
  Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd. 

  Supergrappige prank van cheaptickets!

  Diensten
  Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

  Klachten
  Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht  of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!
     TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

  Cheaptickets.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  6,8
  69% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,8

  Service

  6,2

  Prijs

  7,6

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  info is misleidend

  luba 30-10-2018

  info is misleidend ik heb verschillende datums geprobeerd maar krijg gelijk een melding dat de tickets opeens duurder is geworden,
  echt misleidend die trucjes, niet te vertrouwen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slecht

  celine veldhuis29-08-2018

  Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
  Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
  Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
  Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
  Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima service

  Ronald24-07-2018

  Op het laatste moment niet kunnen inchecken omdat persoon in kwestie te jong was, bellen met cheaptickets en ik moet zeggen dat ik bang was om van kastje naar de muur te werden gestuurd werd ik uiterlijk vriendelijk en goed te woord gestaan, ook het terug bellen gebeurde en alles is perfect opgelost zonder extra kosten... voor mij verdienen ze de warme douche...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  9,5

  slechte service

  Paul van Oers22-05-2018

  Heb maanden geleden vluchten geboekt via cheapticket. Probeer nu in te checken voor een interne vlucht in Maleisie en de e-ticketnummers blijken niet te werken. Probeer contact op te nemen met cheap tickets.nl maar krijg alleen muziekjes en automatische antwoorden te horen. Na 5 minuten ben ik afgehaakt, ook bij het noodnummer !!!!! Kosten van bellen : 2,56 per minuut, meer als 30 euro ! Ben ontzettend kwaad op deze organisatie !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  goedkopere

  Axl17-12-2016

  Je moet even zoeken, maar dan vind je hier zeker wel goedkopere vliegkaartjes. Soms laat ik mijn bestemming gewoon afhangen van de aanbieding!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goedkoper uit

  Elias25-08-2016

  Ik was inderdaad goedkoper uit
  Maar ik vond het wel een lastige website.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Super!

  Annabelle04-04-2016

  Makkelijke site! alles staat handig onder elkaar vergeleken, je kan ook uitwijken naar andere luchthavens en het wordt ook aangegeven als die veel goedkoper zijn!
  Je hoeft alleen maar de goedkoopste te kiezen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Suuuperhandig & goedkoop

  Bo van Klink14-07-2015

  Superhandig dat je direct een overzicht krijgt van alle luchtvaartmaatschappij met prijzen. Gewoon de goedkoopste pakken, want maakt het echt uit tegenwoordig met je precies vliegt?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goedkoop ja, service..nee

  Wijnanda Jordans12-07-2015

  Goedkoop is het zeker, maar service hoef je niet bij ze te verwachten. Misschien logisch voor die prijzen maar ik bestel in vervolg gewoon weer direct bij de luchtvaartmaatschappij, ook als me dit iets meer kost.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Goedkoop is het zeker

  Gijs Albracht25-06-2015

  Niet veel aan toe te voegen. Goedkoop en gewoon de reis die ik wilde dus...doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Super!

  Gast25-06-2015

  Wij hadden (heel stom) op een verkeerde datum de tickets geboekt. We hadden er net naast geklikt en daardoor tickets gekocht voor een dag eerder dan we eigenlijk wilden. Na een belletje naar cheaptickets.nl en dat we uitgelegd hadden wat er gebeurd was, hebben ze zonder iets te vragen de tickets omgeboekt. Ik weet niet of dit zo makkelijk was geweest als we dichter bij de datum waren geweest (was lang van tevoren) maar in dit geval was de service top!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Niet slecht

  Joost Arens25-06-2015

  Prima overzicht, handig alle prijzen bij elkaar.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Gewoon topprijs!

  Thomas Metz25-06-2015

  We hebben begin 2015 tickets gekocht voor de wintervakantie. Goedkoop, snel, betrouwbaar en gewoonweg aan te raden. Het overzicht van de verschillende airlines is gewoon super en we hadden ook echt een hele goedkope reis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Cheaptickets.nl

  Uw beoordeling