NederlandReview

    Ervaringen Cheaptickets.nl

    Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

    Over Cheaptickets.nl

    Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd.


    Supergrappige prank van cheaptickets!

    Diensten

    Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

    Klachten

    Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

    Cheaptickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    5.2
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Reis naar Fes (Marokko)

    Boeken bij de organisatie CheapTickets gaat prima. De site is zeer toegankelijk. Door corona kon de reis helaas niet doorgaan. Nu inmiddels 6 maanden later heeft CheapTickets nog niets van zich laten horen, geen terugbetaling gedaan, niet gerageerd op mails, is niet telefonisch bereikbaar en reageert evenmin op ons aangetekend schrijven. Laat deze review een waarschuwing zijn voor alle consumenten in Nederland!

    Door: Arend12-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Tickets via CheapTickets

    Probeer al maanden ticket om te zetten of een voucher te krijgen. Vlucht was naar Bali terwijl Bali tot eind jaar gesloten is voor buitenlandse toeristen. Vlucht was op maandag 17 aug en op vrijdag 14 aug eindelijk reactie dat ze het zouden proberen bij vliegmaatschappij. Nu twee weken later hoor ik niets meer. Ik begrijp niet dat CheapTickets zich niet schaamt. Wat een slechte performance. Ik raad niemand aan te boeken bij CheapTickets!

    Door: Radboud30-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    vluchten Spanje

    Op 17 juni 2020 vanwege medische redenen de vluchten naar Spanje moeten annuleren. Dit moet rechtstreeks bij de airline Transavia. Heen- en terugvlucht waren 2 aparte boekingen. De klojo's van Cheaptickets bevestigen alleen de annulering van de heenvlucht. Je snapt dat een verzekeringsmaatschappij dit niet accepteert. Vervolgens zegt de medewerkster: " Om een claim in te dienen bij de annuleringsverzekering, moet je het schadeaangifteformulier downloaden en invullen. Dit volledig ingevulde aangifteformulier dien je samen met je bevestiging te versturen naar verzekeringen@cheaptickets.nl. Het schade aangifteformulier vind je hier." De link was vergeten mee te sturen. Maar sterker nog ik had aangegeven bij welke maatschappij wij zijn verzekerd. Lezen is erg moeilijk voor medewerkers van CheapTickets.nl. Vervolgens 2 maanden bezig geweest om een bevestiging van de terugvlucht te ontvangen. Iedere keer kreeg ik een verkeerd antwoord van Cheaptickets.nl. Opnieuw kunnen medewerkers niet lezen! Uiteindelijk via Transavia een ingang gevonden, bevestiging ontvangen en dag later heeft de annuleringsverzekering de annuleringskosten uitbetaald. Door toedoen van Cheaptickets.nl 2 maanden later. Advies van Transavia is BOEK NIET BIJ CHEAPTICKETS.NL. Ik zal dit zeer zeker nooit meer doen.

    Advies: neem goede en gekwalificeerde medewerkers in dienst! Zo niet? SLUIT DAN JE DEUREN.

    Door: C. Kuijt26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    160 euro ruimbagage

    Als je graag je geld weggooit en daar niks voor terug hoeft, raad ik je Cheaptickets zeker aan. Wanneer dit niet het geval is, raad ik je zeer zeker af om een bestelling te doen bij Cheaptickets. Ik heb hier mijn bagage gekocht voor 80 euro, en vloog met RyanAir. Vervolgens op het vliegveld aangekomen, waar ik mijn bagage in wilde checken. Helaas kreeg ik te zien dat ik geen bagage had geboekt, en vroeg ik hulp bij een medewerker van RyanAir. Deze zei gelijk “je hebt zeker met CheapTickets geboekt?..”. Hier ging mijn hartslag al van omhoog.. Vervolgens zegt ze “CheapTickets geeft niet meer aan ons door wanneer er bagage bijgeboekt is.”.. Dit wil dus zeggen dat ik niet zomaar een, maar een van de zovelen ben die dubbel heeft moeten betalen voor haar bagage. De medewerker van RyanAir raadde me aan de bonnetjes te bewaren zodat ik het kon declareren. Zo gezegd, zo contact opgenomen. Na:
    - 1 telefoontje naar CheapTickets (kreeg een bandje waarop ze zeiden “de lijnen zijn tijdelijk gesloten”.. Snap ik uiteraard als het wemelt van de klachten.
    - 2 mailtjes naar de klantenservice van CheapTickets zonder gehoor
    - 1 messenger van mijn vriend naar CheapTickets
    Kregen we EINDELIJK contact. Er werd ons gezegd de bonnetjes op te sturen en dan zal het goed zijn. Helaas voor mij zien de bonnen er op Paphos Airport (het airport in Cyprus, waar ik op vakantie was) anders uit dan deze op eindhoven airport. Wel staat hier een bedrag en een datum op. Zelfs een stempel van ‘Paphos Airport’ is hierop te vinden. Toch kreeg ik te horen dat dit geen officiële bon was, en ze hier niks mee gingen doen.
    Na veel uitleg van mijn kant, kreeg ik te horen dat het gewoon niet kon omdat de administratie dan niet meer klopte.. WELKE ADMINISTRATIE? Ik heb al 80 euro betaald, en geen service ontvangen, die 80 euro heb je dan toch nog?! Als bedrijf weet je toch wat je doet?! Dat er niks is doorgegeven aan RyanAir en ik daar wel 80 euro voor heb betaald?!
    Lang verhaal kort, ik heb 160 euro betaald voor mijn ruimbagage en ga hier geen bedrag van terug ontvangen. Doordat de bonnen er op Cyprus anders uit zien.

    NIKS BOEKEN BIJ CHEAPTICKETS, WANT JE GELD BEN JE KWIJT!

    Door: Chanouk24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    6 tickets

    Op 7 januari heb ik via cheaptickets 6 tickets voor Costa Rica gekocht. De vluchten zouden worden uitgevoerd via American Airlines met vertrek op 3 augustus en aankomst in Costa Rica op 4 augustus. Aansluitend had ik een reis uitgestippeld, waarvoor ook huurauto en hotels gereserveerd waren.
    Ondanks Corona hadden wij goede hoop dat de reis naar Costa Rica, waar de situatie goed onder controle was, toch doorgang zou kunnen hebben, waarbij eigenlijk vooral de (gelukkig) korte overstap in Dallas zorgen baarde.
    Op 4 juni ontving ik om 12.16 een mail van Cheaptickets met een vluchtwijziging gevolgd door een tweede “herinnerings”mail om 13.37 dezelfde dag die ik beiden pas in de avond na mijn werk zag. De wijziging bestond eruit dat de aansluitende vlucht uit Dallas om 20.08 was vervallen en als alternatief werd een vlucht om 10.54 diezelfde dag aangeboden, terwijl wij pas om 13.45 zouden aankomen. Ik heb meteen gemaild dat het een onmogelijke “oplossing” was en kreeg als antwoord een standaardverhaal dat schemawijzigingen afkomstig zijn van de vliegtuigmaatschapij waren en “volledig buiten het bereik” van cheaptickets . Wel waren de wijzigingsmails voorzien van een groene bevestigingsknop en het dringende verzoek binnen 24 uur te bevestigen. Bij niet-bevestigen binnen 24 uur zou Cheap Tickets(ongevraagd en zonder ruggespraak met ons, dus onwettig) dat voor ons doen.
    Via de American Airlines site ontdekte ik dat de werkelijke vervangende vlucht op diezelfde tijd EEN DAG LATER zou vertrekken, waardoor wij ipv een paar uur een dag in Dallas moesten overbruggen en het reisschema niet meer aansluitte.
    Na overleg met de consumentenbond heb ik op 5 juni een mail naar Cheap Tickets gestuurd met het verzoek de tickets op grond van een voor ons onacceptabele wijziging in het vluchtschema te annuleren en verzocht om een volledige restitutie binnen 14 dagen.
    Daarop hoorde ik totaal niets en heb op 10/6 nogmaals gemaild met de vraag zsm te laten weten of mijn verzoek tot annulering op grond van de wijziging is doorgezet naar American Airlines zoals ik had verzocht en niet ongewenst toch door hen was bevestigd. Ook hierop ontving ik tot op heden (4/7) geen enkele reactie.

    Door: de Kort04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ticket/geen communicatie/geldkwijt

    Ik kocht een ticket via Cheaptickets voor een vlucht met Transavia in maart. Ik kreeg bericht dat ik een voucher zou krijgen. Drie maanden later heb ik geen voucher noch mijn geld terug. Geen communicatie. Totaal onbetrouwbaar bedrijf!

    Door: michel02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    retour vliegreis Italie

    Een stel criminelen zijn het bij CheapTickets. Alle positieve reviews worden door hen geverifieerd. Naar de negatieve wordt niet eens gekeken of gereageerd. Wij hadden een reis geboekt via CheapTickets naar Italië. Tevens een auto via hen geboekt. De heenreis werd geannuleerd de terugreis niet. De heenreis was vanaf Düsseldorf echter de terugreis ging niet naar Düsseldorf maar naar Keulen. Heenvlucht met Ryanair de terugreis met eurowings. De laatste liet de terugreis gewoon doorgaan terwijl er in Italië een inreisverbod en reisverbod was. De terugreis zou een dag eerder zijn zonder ons daarin te kennen. We hebben geprobeerd de reis te annuleren via hun website echter het annuleringsveld was inactief gemaakt. Je kon wel bij de balie in Napels je annulering indienen. Conclusie we hebben gewoon met een stel criminelen te maken die wel de tijd nemen om de gunstige beoordelingen te verifiëren en nieuwe klanten te winnen.

    Door: Pieter Ypeij20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Vliegtickets

    Mijn vlucht werd geannuleerd en ik wacht al weken op de restitutie van mijn geld, slecht bereikbaar en alleen standaard antwoorden die naar iedereen worden verzonden.

    Door: Peter Van Hien04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Retour ticket Amsterdam-Lima

    Afgelopen Maart hebben wij een mooie reis gemaakt in Peru. De heenweg verliep voorspoedig, maar eenmaal in Peru brak Corona uit, waardoor onze terugvlucht geannuleerd werd. Behalve een mail dat de vlucht geannuleerd was, is er nul communicatie geweest vanuit Cheaptickets (inmiddels >2 maanden verder). Telefoonnummer is van de website gehaald, er wordt niet gereageerd op e-mails. Gelukkig konden wij (2,5 week later dan gepland, maargoed) terug met een een repatriëringsvlucht. Wij willen graag het geld terug van de terugvlucht (of een voucher). Zeer teleurgesteld in de communicatie, wij zullen in de toekomst niet meer voor Cheaptickets kiezen.

    Door: Suzanne van Laak18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vakantie

    Op 26 september 2019 hebben we via Cheaptickets twee retourtjes Dusseldorp-Napels gereserveerd en betaald. Door Cheaptickest zijn deze reserveringen bij twee aparte vliegtuigmaatschappen gedaan. In verband met covid-19 is de heenvlucht gecanceld door Ryanair en de terugvlucht bij Eurowings niet. Aangezien we onze vakantie daardoor niet in Italië konden doorbrengen, ook vanwege het inreis- en uitreisverbod van Italië, zijn we daarom genoodzaakt de terugvlucht annuleren. Het annuleren is door Eurowings bewust onmogelijk gemaakt. Het uitreizen vanuit Italië is volgens Eurowings zelfs op de dag van vertrek mogelijk. Verder blijkt dat onze vlucht naar Keulen is gewijzigd zonder ons daarin te kennen. Onze terugvlucht stond gepland op 17 mei en niet zoals dat door Cheaptickets aan ons heeft kenbaar op 16 mei naar Düsseldorf.

    Door: Pieter Ypeij16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tickets

    We boekten in januari een ticket voor de Filipijnen via China in april. Het was het goedkoop en tickets hadden we snel in onze e-mail.
    Toen werd het corona virus wereldwijd bekend en vluchten gingen niet meer via China. Alleen gold deze restrictie tot nu toe maar tot eind maart.
    Via Facebook heb ik Cheaptickets benaderd en zij hebben contact opgenomen met de Chinese vliegtuigmaatschappij. Binnen enkele uren hoorde ik dat ik kosteloos ons ticket kon annuleren. Het terugstorten van het geld kon wel tot 3 maanden duren, maar binnen 3 dagen hadden wij het volledige bedrag op onze rekening staan ( in tegenstelling tot andere reisagenten ( die zijn onbereikbaar en rekenen kosten).
    Hele fijne en vlotte service in een tijd waarin ze het ontzettend druk zullen hebben.

    Door: milou12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Retour ticket, naar Bangkok, terug vanaf Hongkong

    Dachten we eindelijk tickets te hebben gevonden voor een mooie prijs, dus deze geboekt. Ontvangen we maar geen tickets via de mail. Volgende dag ontvangen we een mail met de mededeling of we bij willen betalen, €500 anders kunnen we niet op deze vlucht. Nou doei mooie prijs voor vliegtickets. Bedankt "cheap"tickets.

    Door: mlissjuhh20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Retourticket naar Dublin

    Heen reis met KLM ging perfect
    Terugreis met Ryan air was een drama door nalatigheid van Cheaptickets.
    - Online inchecken lukte niet. Klantenservice niet bereikbaar.
    - Bij aankomst op vliegveld zo lang in de rij moeten staan om in te checken bij Ryan Air dat we bijna het vliegtuig misten, enorme stress en sprinten op het vliegveld
    - Daarbovenop ineens 40 euro extra betalen voor handbagage waarover we niet waren geïnformeerd door Cheaptickets.
    - Klantenservice antwoordapparaat met wegjaag boodschap (zo irritant dat je het nog geen 3 minuten uithoudt, schandalig!!!!)
    - Nummer voor klachten gebeld, vage boodschap en de lijn wordt verbroken
    Al met al, geen volledige informatie over betaling handbagage, systeem online inchecken zeer slecht, en onbeschofte en schandalig klantenbeleid. Mijn rechtvaardigheidsgevoel slaat hier op tilt. Wij boeken hier echt nooit meer!

    Door: C Mulder20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Autohuur nooit meer cheaptickets

    Wij hadden een auto gehuurd via cheaptickets. Ik heb de voucher uitgeprint met de naam van het verhuurbedrijf. Bij aankomst was het enorm druk. Het duurde wel 2,5 uur voor we aan de beurt waren. Bleken wij geen reservering te hebben. Snel cheaptickets gebeld. Na 10 minuten kreeg ik te horen dat ik niet bij het juiste verhuurbedrijf was. Ik vertel dat ik mijn voucher in mijn hand heb met de naam van het bedrijf waar ik op dat moment sta. Het antwoord van cheaptickets “dan staat u niet juist” u kunt naar het ander bedrijf gaan om daar de auto op te halen. Snel naar het juiste bedrijf toe. Hier kregen we te horen dat wij te laat zijn en dus geen auto meer mee krijgen het werd beschouwd als een no show. Weer cheaptickets gebeld. Tijdens het gesprek word de verbinding verbroken. Nog maar eens bellen. Wordt er helemaal niet opgenomen. Na 20 minuten eindelijk cheaptickets aan de telefoon. Ik moest mijn voucher mailen. Dit gedaan vertel ik In het gesprek dat zij alleen een nieuwe reservering moeten sturen en de tijd aan moeten passen dan zou ik gewoon weer een auto mee krijgen. Maar nee dat gingen ze niet doen. Mijn mail hadden ze ondertussen niet ontvangen. Oplossing een taxi bellen en bewijs van de kosten konden we opsturen en dan zou het worden vergoed. Elke dag heb ik ze een mail gestuurd geen reactie. Op de laatste dag van mijn vakantie krijg ik een mailtje dat ik een anderen voucher heb gehad. Nagezocht in mijn mail. Maar geen mail van cheaptickets dat mijn booking is gewijzigd. Nu was voor mij de maat echt vol. Ik ben door cheaptickets als leugenaar neergezet, behandeld daar lusten de honden geen brood van. service daar hebben ze nog nooit van gehoord. Telefonisch iemand terug bellen, dan zijn ze je telefoonnummer kwijt. Slecht bedrijf ik raad niemand aan ooit via dit bedrijf iets aan te kopen

    Door: Chantal04-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Zeer slecht bedrijf

    Zeer slechte bedrijf!
    In oktober 2018 Via Chiptickets.nl een retour ticket gekocht naar Teheran voor April 2019.
    In maart 2019 heb ik zelf gemerkt dat mijn vlucht via Alitalia geannuleerd is. Heb contact opgenomen met Chiptickets.nl ze wisten niks van annulering. Later hebben mij gemaild dat mijn vlucht inderdaad geannuleerd was. Ik kon alleen mijn geld terug krijgen en zij wilden geen andere vlucht voor mij regelen. ik ben akkoord gegaan met terug krijgen van mijn geld. maar toen ik de overzicht van hun ontving zag ik dat ik €46,- moet betalen voor administratiekosten!!! Ik had mijn ticket 7 maanden eerder gereserveerd omdat ik goedkoper een ticket wilde kopen. Nu heb ik voor €200,- meer bij TurkischAir een ticket gekocht. Ik ga NOOIT via CHIPTICKETS.NL een ticket kopen!!!

    Door: Ari11-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NOOIT MEER

    voor een van onze werknemers een vlucht moeten boeken vanaf Katowice naar Zaventem, op zich geen probleem, vluchttijd 3 uur.
    Vanwege een error kan ik niet betalen met mastercard dus gebeld met CheapTickets.nl , na een hele tijd in de wacht gestaan te hebben ben ik er toch aan toe gekomen om te betalen, maar vanwege het lange wachten is de pagina ververst en ben ik , zonder erop geklikt te hebben op een andere vlucht terecht gekomen, waarschijnlijk omdat de gekozen vlucht vol zat, na betaald te hebben kreeg ik de boeking en bleek het om een 17 urige vlucht te gaan van Katowice naar Zaventem.
    Dat kreeg ik om 19,20 dus ik meteen bellen, want voor 20.00 kun je nog kostenloos annuleren volgens de site, MAAR na meer dan een half uur in de wacht gestaan te hebben werd er ineens een engelstalig bandje afgespeeld met de melding dat men mij niet meer te woord kon staan en ik een andere dag terug moest bellen, hier nam ik geen genoegen mee en ben blijven proberen, echter zonder resultaat.
    Nu heb ik vandaag wederom met CheapTickets gebeld om een en ander netjes te regelen, maar men kan niets meer voor mij doen omdat de termijn voor kostenloos annuleren verstreken is... maar CheapTickets is niet bereikbaar, sja daar konden zij niets aan doen.
    Dus voor mij een kostenpost van € 489,99 die ik nergens kan verhalen , en dat door het niet bereikbaar zijn van, en het afschuiven van fouten door CheapTickets.nl .
    Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn die hier wil boeken, houdt alles goed in de gaten , als er iets mis gaat ben je de sjaak , zij nemen nergens verantwoording voor, mijn rechtsbijstandsverzekering is trouwens al op de hoogte gesteld.

    Maar wij maken dus absoluut NOOIT meer gebruik van CheapTickets.nl zo cheap is t dus absoluut niet

    Door: maurice01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    info is misleidend

    info is misleidend ik heb verschillende datums geprobeerd maar krijg gelijk een melding dat de tickets opeens duurder is geworden,
    echt misleidend die trucjes, niet te vertrouwen.

    Door: luba 30-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slecht

    Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
    Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
    Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
    Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
    Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.

    Door: celine veldhuis29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Prima service

    Op het laatste moment niet kunnen inchecken omdat persoon in kwestie te jong was, bellen met cheaptickets en ik moet zeggen dat ik bang was om van kastje naar de muur te werden gestuurd werd ik uiterlijk vriendelijk en goed te woord gestaan, ook het terug bellen gebeurde en alles is perfect opgelost zonder extra kosten... voor mij verdienen ze de warme douche...

    Door: Ronald24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    slechte service

    Heb maanden geleden vluchten geboekt via cheapticket. Probeer nu in te checken voor een interne vlucht in Maleisie en de e-ticketnummers blijken niet te werken. Probeer contact op te nemen met cheap tickets.nl maar krijg alleen muziekjes en automatische antwoorden te horen. Na 5 minuten ben ik afgehaakt, ook bij het noodnummer !!!!! Kosten van bellen : 2,56 per minuut, meer als 30 euro ! Ben ontzettend kwaad op deze organisatie !

    Door: Paul van Oers22-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Cheaptickets.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Cheaptickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Cheaptickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Cheaptickets.nl actief?

    Cheaptickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cheaptickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.