NederlandReview

    Ervaringen Cheaptickets.nl

    Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

    Over Cheaptickets.nl

    Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd.

    Supergrappige prank van cheaptickets!

    Diensten

    Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

    Klachten

    Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

    Cheaptickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5,8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Retour ticket, naar Bangkok, terug vanaf Hongkong

    Dachten we eindelijk tickets te hebben gevonden voor een mooie prijs, dus deze geboekt. Ontvangen we maar geen tickets via de mail. Volgende dag ontvangen we een mail met de mededeling of we bij willen betalen, €500 anders kunnen we niet op deze vlucht. Nou doei mooie prijs voor vliegtickets. Bedankt "cheap"tickets.

    Door: mlissjuhh 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Retourticket naar Dublin

    Heen reis met KLM ging perfect
    Terugreis met Ryan air was een drama door nalatigheid van Cheaptickets.
    - Online inchecken lukte niet. Klantenservice niet bereikbaar.
    - Bij aankomst op vliegveld zo lang in de rij moeten staan om in te checken bij Ryan Air dat we bijna het vliegtuig misten, enorme stress en sprinten op het vliegveld
    - Daarbovenop ineens 40 euro extra betalen voor handbagage waarover we niet waren geïnformeerd door Cheaptickets.
    - Klantenservice antwoordapparaat met wegjaag boodschap (zo irritant dat je het nog geen 3 minuten uithoudt, schandalig!!!!)
    - Nummer voor klachten gebeld, vage boodschap en de lijn wordt verbroken
    Al met al, geen volledige informatie over betaling handbagage, systeem online inchecken zeer slecht, en onbeschofte en schandalig klantenbeleid. Mijn rechtvaardigheidsgevoel slaat hier op tilt. Wij boeken hier echt nooit meer!

    Door: C Mulder 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Autohuur nooit meer cheaptickets

    Wij hadden een auto gehuurd via cheaptickets. Ik heb de voucher uitgeprint met de naam van het verhuurbedrijf. Bij aankomst was het enorm druk. Het duurde wel 2,5 uur voor we aan de beurt waren. Bleken wij geen reservering te hebben. Snel cheaptickets gebeld. Na 10 minuten kreeg ik te horen dat ik niet bij het juiste verhuurbedrijf was. Ik vertel dat ik mijn voucher in mijn hand heb met de naam van het bedrijf waar ik op dat moment sta. Het antwoord van cheaptickets “dan staat u niet juist” u kunt naar het ander bedrijf gaan om daar de auto op te halen. Snel naar het juiste bedrijf toe. Hier kregen we te horen dat wij te laat zijn en dus geen auto meer mee krijgen het werd beschouwd als een no show. Weer cheaptickets gebeld. Tijdens het gesprek word de verbinding verbroken. Nog maar eens bellen. Wordt er helemaal niet opgenomen. Na 20 minuten eindelijk cheaptickets aan de telefoon. Ik moest mijn voucher mailen. Dit gedaan vertel ik In het gesprek dat zij alleen een nieuwe reservering moeten sturen en de tijd aan moeten passen dan zou ik gewoon weer een auto mee krijgen. Maar nee dat gingen ze niet doen. Mijn mail hadden ze ondertussen niet ontvangen. Oplossing een taxi bellen en bewijs van de kosten konden we opsturen en dan zou het worden vergoed. Elke dag heb ik ze een mail gestuurd geen reactie. Op de laatste dag van mijn vakantie krijg ik een mailtje dat ik een anderen voucher heb gehad. Nagezocht in mijn mail. Maar geen mail van cheaptickets dat mijn booking is gewijzigd. Nu was voor mij de maat echt vol. Ik ben door cheaptickets als leugenaar neergezet, behandeld daar lusten de honden geen brood van. service daar hebben ze nog nooit van gehoord. Telefonisch iemand terug bellen, dan zijn ze je telefoonnummer kwijt. Slecht bedrijf ik raad niemand aan ooit via dit bedrijf iets aan te kopen

    Door: Chantal 04-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Zeer slecht bedrijf

    Zeer slechte bedrijf!
    In oktober 2018 Via Chiptickets.nl een retour ticket gekocht naar Teheran voor April 2019.
    In maart 2019 heb ik zelf gemerkt dat mijn vlucht via Alitalia geannuleerd is. Heb contact opgenomen met Chiptickets.nl ze wisten niks van annulering. Later hebben mij gemaild dat mijn vlucht inderdaad geannuleerd was. Ik kon alleen mijn geld terug krijgen en zij wilden geen andere vlucht voor mij regelen. ik ben akkoord gegaan met terug krijgen van mijn geld. maar toen ik de overzicht van hun ontving zag ik dat ik €46,- moet betalen voor administratiekosten!!! Ik had mijn ticket 7 maanden eerder gereserveerd omdat ik goedkoper een ticket wilde kopen. Nu heb ik voor €200,- meer bij TurkischAir een ticket gekocht. Ik ga NOOIT via CHIPTICKETS.NL een ticket kopen!!!

    Door: Ari 11-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    NOOIT MEER

    voor een van onze werknemers een vlucht moeten boeken vanaf Katowice naar Zaventem, op zich geen probleem, vluchttijd 3 uur.
    Vanwege een error kan ik niet betalen met mastercard dus gebeld met CheapTickets.nl , na een hele tijd in de wacht gestaan te hebben ben ik er toch aan toe gekomen om te betalen, maar vanwege het lange wachten is de pagina ververst en ben ik , zonder erop geklikt te hebben op een andere vlucht terecht gekomen, waarschijnlijk omdat de gekozen vlucht vol zat, na betaald te hebben kreeg ik de boeking en bleek het om een 17 urige vlucht te gaan van Katowice naar Zaventem.
    Dat kreeg ik om 19,20 dus ik meteen bellen, want voor 20.00 kun je nog kostenloos annuleren volgens de site, MAAR na meer dan een half uur in de wacht gestaan te hebben werd er ineens een engelstalig bandje afgespeeld met de melding dat men mij niet meer te woord kon staan en ik een andere dag terug moest bellen, hier nam ik geen genoegen mee en ben blijven proberen, echter zonder resultaat.
    Nu heb ik vandaag wederom met CheapTickets gebeld om een en ander netjes te regelen, maar men kan niets meer voor mij doen omdat de termijn voor kostenloos annuleren verstreken is... maar CheapTickets is niet bereikbaar, sja daar konden zij niets aan doen.
    Dus voor mij een kostenpost van € 489,99 die ik nergens kan verhalen , en dat door het niet bereikbaar zijn van, en het afschuiven van fouten door CheapTickets.nl .
    Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn die hier wil boeken, houdt alles goed in de gaten , als er iets mis gaat ben je de sjaak , zij nemen nergens verantwoording voor, mijn rechtsbijstandsverzekering is trouwens al op de hoogte gesteld.

    Maar wij maken dus absoluut NOOIT meer gebruik van CheapTickets.nl zo cheap is t dus absoluut niet

    Door: maurice 01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    info is misleidend

    info is misleidend ik heb verschillende datums geprobeerd maar krijg gelijk een melding dat de tickets opeens duurder is geworden,
    echt misleidend die trucjes, niet te vertrouwen.

    Door: luba 30-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    slecht

    Het online inchecken wil niet. Ik heb gebeld naar de service desk maar naar 20 min in de wacht maar opgehangen. 100 keer op wachtwoord vergeten gedrukt maar geen mail ontvangen.
    Aangekomen op het vliegveld moest ik 110 euro betalen voor incheck kosten. Er werd mij gezegd dat ik dit via cheaptickets kon terug vragen omdat het inloggen niet lukt en ik zo niet kon inchecken.
    Cheaptickets gebruikt dus een andere mail die niet aan jou persoonlijke mail is gekoppeld. Dit vertelde de meneer van de luchthaven.
    Na mijn vakantie weer contact opgenomen met cheaptickets en ik werd gewoon voor de domme gehouden. Ik krijg mijn incheck kosten niet meer vergoed van cheaptickets.
    Al met al.. WAARDELOOS, ik boek niet meer via cheaptickets en zal het ook iedereen afraden.

    Door: celine veldhuis 29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima service

    Op het laatste moment niet kunnen inchecken omdat persoon in kwestie te jong was, bellen met cheaptickets en ik moet zeggen dat ik bang was om van kastje naar de muur te werden gestuurd werd ik uiterlijk vriendelijk en goed te woord gestaan, ook het terug bellen gebeurde en alles is perfect opgelost zonder extra kosten... voor mij verdienen ze de warme douche...

    Door: Ronald 24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5
    rating

    slechte service

    Heb maanden geleden vluchten geboekt via cheapticket. Probeer nu in te checken voor een interne vlucht in Maleisie en de e-ticketnummers blijken niet te werken. Probeer contact op te nemen met cheap tickets.nl maar krijg alleen muziekjes en automatische antwoorden te horen. Na 5 minuten ben ik afgehaakt, ook bij het noodnummer !!!!! Kosten van bellen : 2,56 per minuut, meer als 30 euro ! Ben ontzettend kwaad op deze organisatie !

    Door: Paul van Oers 22-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    goedkopere

    Je moet even zoeken, maar dan vind je hier zeker wel goedkopere vliegkaartjes. Soms laat ik mijn bestemming gewoon afhangen van de aanbieding!

    Door: Axl 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Goedkoper uit

    Ik was inderdaad goedkoper uit
    Maar ik vond het wel een lastige website.

    Door: Elias 25-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Super!

    Makkelijke site! alles staat handig onder elkaar vergeleken, je kan ook uitwijken naar andere luchthavens en het wordt ook aangegeven als die veel goedkoper zijn!
    Je hoeft alleen maar de goedkoopste te kiezen!

    Door: Annabelle 04-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Suuuperhandig & goedkoop

    Superhandig dat je direct een overzicht krijgt van alle luchtvaartmaatschappij met prijzen. Gewoon de goedkoopste pakken, want maakt het echt uit tegenwoordig met je precies vliegt?

    Door: Bo van Klink 14-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goedkoop ja, service..nee

    Goedkoop is het zeker, maar service hoef je niet bij ze te verwachten. Misschien logisch voor die prijzen maar ik bestel in vervolg gewoon weer direct bij de luchtvaartmaatschappij, ook als me dit iets meer kost.

    Door: Wijnanda Jordans 12-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Goedkoop is het zeker

    Niet veel aan toe te voegen. Goedkoop en gewoon de reis die ik wilde dus...doen!

    Door: Gijs Albracht 25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Super!

    Wij hadden (heel stom) op een verkeerde datum de tickets geboekt. We hadden er net naast geklikt en daardoor tickets gekocht voor een dag eerder dan we eigenlijk wilden. Na een belletje naar cheaptickets.nl en dat we uitgelegd hadden wat er gebeurd was, hebben ze zonder iets te vragen de tickets omgeboekt. Ik weet niet of dit zo makkelijk was geweest als we dichter bij de datum waren geweest (was lang van tevoren) maar in dit geval was de service top!

    Door: Gast 25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Niet slecht

    Prima overzicht, handig alle prijzen bij elkaar.

    Door: Joost Arens 25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Gewoon topprijs!

    We hebben begin 2015 tickets gekocht voor de wintervakantie. Goedkoop, snel, betrouwbaar en gewoonweg aan te raden. Het overzicht van de verschillende airlines is gewoon super en we hadden ook echt een hele goedkope reis.

    Door: Thomas Metz 25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Cheaptickets.nl

    Uw beoordeling