noSun

5.2

Bestellen

4.8

Service

4.8

Prijs

5.2

Levering

70%

Zou hier weer kopen

noSun

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? NoSun is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakantie, zon vakanties, stedentrips, busreizen en nog veel meer. De grootste groep mensen boekt alleen een reis. Vanuit Zoover krijgt het bedrijf een dikke negen. Het is goed om te kijken wat anderen van dit bedrijf vinden. Je kunt dit doen op onze website NederlandReview.nl. Het is leuk als je het bedrijf kent en interessant wanneer je het bedrijf nog niet kent. Wanneer je een goede of slechte ervaring met noSun dan zien we graag jouw beoordeling en review over hun terug op onze website NederlandReview. Ze zijn erg goed in groepsreizen. 


Over noSun

noSun zorgt ervoor dat ze meerwaarde weten te realiseren bij actieve groepsreizen. Alle groepsreizen zijn met volop liefde, ervaring en kennis samengesteld bij noSun. Hierdoor is het mogelijk om in Europa een avontuurlijke groepsreis te boeken. Het is iets wat goed bij jou moet passen. Toch? Vee landen en streken hebben vaak meer te bieden, dan je uiteindelijk ook gedacht had. Als je dagen aan het strand wilt liggen en ook van de standaard attracties houdt (waar vele mensen in de rij staan) dan moet je niet naar noSun gaan. Het is een bedrijf wat hier niet voor geschikt is. Het is een bedrijf wat 10 jaar al groepsreizen maakt. Ze maken een goede match met de lokale bevolking, geweldige plekken en de natuur voor iedereen die mee gaat met de groepsreis. Een groep kan 8 of meer personen zijn. Het is natuurlijk afhankelijk van de bestemming en de sfeer. 


Je kunt een reis boeken naar de volgende landen bij hun:
•    België
•    Duitsland
•    Engeland
•    Ierland
•    IJsland
•    Italië
•    Kroatie
•    Noorwegen
•    Schotland
•    Turkije
•    Zweden
•    Zwitserland 
Diensten van noSun

NoSun is een bedrijf wat groepsreizen organiseert. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij dit mooie bedrijf en waar je van kunt genieten. 


Klachten, tips en complimenten over noSun

Ontevreden of een klacht? Dien deze dan in bij noSun. Het is een bedrijf wat je klachten graag oplost. Ook is het natuurlijk mogelijk om een compliment of tip te geven aan noSun. Ze izijn aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Ook zijn ze aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Volop zekerheden dus voor een goede reis en dat je klachten goed afgewikkeld worden. 


Heb jij ervaring met noSun?

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


Lees hier de ervaringen met noSun, geschreven voor en door echte reizigers die meegingen op een van de actieve groepsreizen in Europa die de reisorganisatie aanbiedt, zoals skiën en mountainbiken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Groepsreis

Fijn even weg te zijn uit eigen land. Prijs kwaliteitverhouding hooguit matig te noemen. Een leuke groep maakt een dag al snel gezellig en vermakkelijk. Maar voor de prijs mag je meer verwachten. De manier van communiceren vond ik erg dwingend. Voor klantvriendelijkheid en oplossingsgericht handelen krijgt deze organisatie een dikke onvoldoende. Als er wat geregeld moet worden moet je dat zelf doen. Weinig flexibele houding bij werknemers. Van een reisorganisatie mag worden verwacht dat ze ontzorgen bij problemen en dat die je daarbij helpt. Bij schade je een redelijk voorstel doet en hun best doen. Helaas ben je daar bij hier dan voor aan verkeerde adres.

M

Marjo

13-10-2022

0

Singlereis actief

Accomodatie was redelijk. Schoon en simpel. Van de vakantie had ik meer verwacht voor deze reissom. Activiteiten zijn allemaal mak en kort. De organisatie zelf erg slecht en weinig servicegericht of klantvriendelijk. Ik zou deze organisatie niet aanraden.

J

Johan

07-10-2022

0

Singlereis

Ronduit slecht. Blijf uit de buurt van deze organisatie onbetrouwbaar en Le eren njet wat ze beloven en uiterst on klant vriendelijke

L

Lia

06-10-2022

0

Zweden vakantie najaar

Slechtste vakantie ever. Wat een prut organisatie zeg. Komen geen enkele afspraak na en laten de klant letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Activiteiten zijn zeer matig. Zin eer je begint. Advies: kies een andere organisatie die je wel helpt als problemen ontstaan. Let ook op: activiteiten die staan beschreven duren effectief maar een uurtje. De rest bestaat uit reistijd en een hoop gepraat op locatie van de 8 dagen kan je er 2 afschrijven ivm aankomst in de late avond of nacht en vetrek om 600 sochtends. 1900 euro delen door zes dagen is 300 per dag, dan mag je wat spectaculairders verwachten dan een uurtje activiteit op een mak paard hobbelen, met zijn 2en op een quad zitten, een ongevraagde aanpassing en inkorting van het programma, of een half uur wandelen met een hond (half uur heen wandelen met een huskie en een half uur zelfde weg terug wandelen met een huskie). Tip huur een quad in de ardennen ofzo, of ga een uurtje paardrijden bij de lokale buurtvereniging en doe een mooie boswandeling op de Veluwe. Dan houd je geld over om een mooie vakantie bij een ander te boeken voor minder geld die ongetwijfeld klantvriendelijker en betere service geven dan deze organisatie.

I

Iris

05-10-2022

0

Najaar zweden

Dure vakantie met zeer matige activiteiten. Weinig welwillende organisatie die je aan je lot overlaat als dingen fout gaan. Geen enkele compensatie voor gelede schade en doen geen enkele moeite problemen op te lossen. Advies, boek zelf een camping en doe de activiteiten zelf. Je bent en goedkoper uit en geen gezeur van een organisatie die er een zooitje van maakt. Wil je een stress loze vakantie en lekker ontspannen? Blijf dan uit de buurt van nosun en boek ergens anders.

A

Anne

05-10-2022

0

No sun Zweden indian summer reis

Super vakantie met leuke reisleidsters. Een week met activiteiten in Zweden , leuke groep en de leidsters zijn heel betrokken en stralen rust uit. Leuke groep , kleinschalig en leuke lokatie met vriendelijke mensen . Het eten was prima . Leuk om zo Zweden te leren kennen

W

Wilma

26-09-2021

0

Geweldige groepsreis

Groepsreis Zweden, geweldige ervaring. Goed geregeld vanuit NoSun. Leuke (kleine) groep tijdens de reis.

C

Casper

05-08-2018

0

Avontuurlijke groepsreis in het Noorden

De meeste mensen gaan op vakantie naar een warm land, maar ik ben juist meer van het avontuur en de natuur. Daarom boek ik al enkele jaren mijn vakantie bij noSun. De naam zegt het grotendeels al: deze vakanties zijn namelijk niet gericht op de zon. Na het overlijden van mijn vrouw was ik een aantal jaren niet meer op vakantie geweest, omdat ik niet alleen wilde. Toen ik kennis kreeg van de groepsreizen van noSun, heb ik de stap gezet en dat is me zeer goed bevallen. Je beleeft het avontuur met andere en dat maakt het voor mij echt de perfecte manier om toch nog op vakantie te gaan. Zelf ben ik al meerdere malen naar Scandinavië afgereisd met deze organisatie en het is me elke keer weer zeer goed bevallen.

B

Benny T.

20-02-2017

0

geen leuke groep

Reis viel tegen want de groep was niet leuk. Mensen deden stom tegen me en daar werd niks aan gedaan door de reisleiding.

P

P.

31-08-2016

2

Prachtige vakantie gehad met noSun

Na het overlijden van mijn partner heb ik besloten om deel te nemen aan een singlereis van noSun. Heb tijdens deze vakantie een hele leuk man leren kennen en daar heb ik nog steeds contact mee. Het was echt geweldig en ik hoop dat het op iets moois uitloopt.

L

Leny P.

31-05-2016

0