De top 20 vakantie aanbieders volgens U!

Een jaar verder en het vakantie-seizoen voor de deur, maken we de balans op wat u, alle nederlanders, nou eigenlijk van alle reisbureaus en vakantieaanbieders vinden. Wie is erg goed bezig? En wie heeft veel klachten? U heeft uw ervaringen en reviews met ons gedeeld van afgelopen jaar. En daar zijn wij u erg dankbaar voor. En weet u wie nog meer? U! Alle zon-zoekers, skiers en avonturiers die er ook dit jaar weer van gaan genieten en op pad gaan naar vele landen in de wereld. 


Dus ook dit jaar wilt u weer weten bij wie u het best kunt boeken. Wij maken de balans voor u op en hebben hier een top 20 gemaakt, waarvan wij denken dat u het best mee op vakantie kunt. Maar...neem het niet van ons (NederlandReview) zelf aan, maar bekijk gewoon alle reviews die ook dit jaar weer geschreven zijn. Zo heeft u een actueel inzicht van de kwaliteit en service bij elk reisbureau.


Wist u trouwens dat blijkt dat er achter elke slechte review die geschreven wordt, vaak 10 andere klanten zijn die wel tevreden waren? Dit komt namelijk omdat iemand die een slechte ervaring heeft, 10x zo snel geneigd is om in "de pen te klimmen" dan iemand die gewoon goed, of op een normale manier, volgens de verwachting die men had, is geholpen. 


Daarnaast staat voor elke positieve review die geschreven wordt, vaak 20 andere positieve reacties tegenover. Dat komt omdat iemand (pas) bereid is om een positieve reactie te schrijven als er een service (of product) is geleverd dat ver boven de verwachtingen van de klant was, dan initieel was beoordeeld op basis van de kennis die een klant had voor de aankoop.


Positieve reviews worden namelijk vaak door 2 redenen geschreven:
- De klant werd boven zijn verwachting geholpen of de service/kwaliteit was beter dan men had verwacht.
- Een (negatieve) gebeurtenis tijdens de vakantie die buiten de schuld om was van de reisorganisatie, maar de reisorganisatie toch het probleem heeft opgelost.

En dit geldt al helemaal bij vakantie ervaringen. Hier kan het namelijk snel voorkomen dat er een gebeurtenis was dat buiten de schuld om gaat van een reisorganisatie, maar de organisatie zich toch verplicht voelt om hun klant daar bij te helen. Met het gevoel dat klant wordt gewaardeerd, anders dan om zijn geld, is een rede om een review te schrijven. Denk maar eens aan een blessure, of ziektegeval. Dat is buiten de schuld om van de reisorganisatie die geboekt heeft. Maar als zij dan toch zorgen voor goede medische zorg of een vlucht terug naar Nederland, dan bent u al snel geneigd dit te vertellen aan uw vrienden, of op een ErvaringenSite.


Maar genoeg hierover, tijd om de balans op te maken en te beginnen met onze top 20!Schipholtickets.nl
Handig om veel vliegtickets te vergelijken en te kijken welke vliegmaatschappij op een bepaalde dag de laagste prijs aanbiedt. Volgens u, snel, betrouwbaar en overzichtelijke site.
Klik hier om de reviews te bekijken van schipholtickets.Vakances provences
Een onbekende, maar boven verwachting goede site. Het is een platform waar men vakantiehuisjes kan zoeken in zuid-frankrijk. Volgens u een handige site en goede huisjes om in te verblijven.
Klik hier om de reviews te bekijken van vacances provences.Happy home
Nog een site om huisjes te boeken voor uw vakantie. Duidelijk overzicht en snel geboekt, maar volgens u niet de allergoedkoopste.
Klik hier om de reviews te bekijken van Happy Home.Cheaptickets
Nog een site om vliegtickets te vergelijken. Deze scoort al net zo hoog als schipholtickets en volgens u niet veel verschillend van elkaar. Er zijn echter wel meer reviews bij cheaptickets dus we raden u aan om toch ook even hier te kijken.
Klik hier om de reviews te bekijken van Cheaptickets.Sawadee puur reizen
Dé site als u erover denkt om een verre reis te gaan maken. Ze zijn de absolute expert op dit gebied en u beaamt dat ook door sawadee een score van 100% te geven om hier weer te kopen en dit te uiten in een eindcijfer van 8,8.
Klik hier om de reviews te bekijken van Sawadee.Allereizenop1site
De absolute topper als het gaat om een duidelijk overzicht van aaaalllllee reizen die aangeboden worden in de wereld. Een tripje naar Afrika, of zwemmen in de Biesbosch? Het wordt allemaal aangeboden bij alle reizen op 1 site. De naam zegt het eigenlijk al! En met 16 reviews en een score van 94% (om er weer te kopen) met een 9 als eindcijfer (op dit moment van schrijven), mogen ze toch wel erg trots zijn op dat resultaat!
Klik hier om de reviews te bekijken van Allereizenop1site.Eliza was here
Helemaal klaar met al de 4-sterren all-you-an-eat hotels in Turkije of in de Italiaanse Riviera? Niet de begaande wegen wandelen maar de wegen juist een keer zelf maken? Dan moet u bij eliza was here zijn. Een relatief nieuwe aanbieder van reizen die u nog nooit gemaakt heeft. Zij kennen de onontgonnen plekjes op deze aarde waar zij u naar toe brengen.
Klik hier om de reviews te bekijken van Eliza was here.Hotels.nl
Veel meer kun je niet van ze vragen: top hotels met erg schappelijke prijzen. Er worden dan ook alleen maar complimentjes uitgedeeld op basis van de goedkope prijzen. Fijn dat u er zo over denkt! En wat wij ook weten; een kleine tip; via hun nieuwsbrief geven ze af en toe geheime prijzen weg die ze alleen via de e-mail naar hun (vaste) klanten sturen. Aanmelden dus!
Klik hier om de reviews te bekijken van schipholtickets.Gomundo
Niet de allerbekendste maar wel een aanbieder die het goed doet. Relatief onbekend dus. Maar daardoor misschien wel juist het uitproberen waard. Het is een aanbieder van zomer en wintervakanties en tot op heden geen slecht woord ontvangen over dit reisbureau.
Klik hier om de reviews te bekijken van Gomundo.De Jong Intra
Al decennia’s een begrip in Nederland. Dus dat moet dan wel goed zijn denkt u? Nou, uit ervaringen van het verleden is dat geen garantie. Menig grote organisatie in de reisbranche is ook failliet gegaan dus dat biedt geen garantie. Wat wel garantie biedt is of u er weer mee zou reizen. En dat is bij de Jong intra het geval volgens u.
Klik hier om de reviews te bekijken van De Jong Intra.Secret Escapes
Sssssst…luidt hun reclamecampagne. Maar zo stil zijn ze niet. Want er is genoeg reclame op tv om u te overtuigen dat zij toch echt de beste plekjes op de wereld weten. Maar is dat ook zo? Volgens u wel! U zou hier niet direct weer kopen, misschien omdat het aanbod toch niet zo gevarieerd is als ze beloven. Daarnaast moet u eerst uw e-mail adres achterlaten om toegang te krijgen tot het aanbod. Dit is natuurlijk om u nieuwsgierig te maken en een soort van exclusiviteitsgevoel op te wekken. Maar het eindcijfer is er wel naar, een 8,4. Misschien toch een goed idee om er een kijkje te nemen? Volgens u is het goed zoeken tussen het aanbod, maar af en toe zit er zeker een goedkoop en leuk weekendje weg tussen. Dus goed zoeken en dan kunt u af en toe echt goed profiteren van een hoop korting.
Klik hier om de reviews te bekijken van Secret Escapes.Vakantieveilingen.nl
Dé vakantie veiling site van Nederland voor weekendjes weg, daguitjes of zelf lange vakanties. Ze vermelden dat je zelfs vanaf 1 euro al kan winnen en op vakantie kan. Dat is natuurlijk niet makkelijk om te vinden, maar volgens U ook niet onmogelijk! Genoeg klanten die het hebben geprobeerd en ook hebben gedaan. Voor ons een blijk dat vakantieveilingen goed bezig is en u daarom ook weer terugkomt voor de volgende (droom)reis.
Klik hier om de reviews te bekijken van Vakantieveilingen.Suntip
Lekker simpel en goedkoop op vakantie. Hop de auto, vliegtuig of bus in en suntip brengt u naar de zon. So far- so good, zeggen wij. Want ondanks dat het goedkoop is en de verwachtingen dus niet al te hoog, bent u toch aardig tevreden met deze reisorganisatie. Net als deze reizigers die naar lesbos of Kefalonia gingen.
Klik hier om de reviews te bekijken van Suntip.Expedia
Een enorm grote site en aanbieder van vakanties over de hele wereld. Kleine en grote reizen, ze bieden het allemaal aan. U kunt er ook totaalpakketten samenstellen .Van vlucht tot hotel en zelf huurauto op locatie. Doordat deze organisatie zo groot is, is veel geautomatiseerd, maar daardoor is ook veel weer goed geregeld. Totdat u soms buiten de boot valt, dan moet u af en toe nog wel eens alleen zwemmen…
Klik hier om de reviews te bekijken van Expedia.Interhome
Als u liever in een eigen huisje zit, anders dan in een hotel of camping, dan bent u hier op het juiste adres. Een gevarieerd en aanbod en service waar niemand eigenlijk iets slechts over kan zeggen.
Klik hier om de reviews te bekijken van Interhome.Topic travel
Een aanbieder van vakantiehuisjes in Frankrijk, Spanje en andere warme delen op deze aardbol. Vriendelijk personeel en de reisbescheiden zijn eigenlijk altijd op tijd voor u. De manier waarop u op de hoogte gehouden wordt van de vordering (door bijvoorbeeld meerdere keren informatie via de post te versturen) worden door u gewaardeerd. En dat komt ook weer tot uiting in het eindcijfer.
Klik hier om de reviews te bekijken van Topic travel.Sunweb
Ze betaan al 16 jaar (sinds 2000) en bieden werkelijk alles aan. Van skien tot zomervakantie tot weekendjes weg en busreizen tot vliegtickets. Toch blijken ze al die activiteiten toch goed te kunnen aanbieden at u beloont ze met hoge cijfers.
Klik hier om de reviews te bekijken van Sunweb.Beach masters
De allereerste aanbieder van jongerenreizen in ons rijtje. Goedkoop op vakantie naar de meest gangbare vakantie-locaties voor jongeren, waar ze naar alle rust kunnen feesten en dat eerste vriendje of vriendinnetje kunnen vinden? Het zijn daardoor natuurlijk niet de allerbeste accommodaties, maar niemand lijkt dat erg te vinden. Ze komen allemaal terug met super-verhalen. Zolang er maar goed gefeest kan worden en zon, zee en strand is, dan is het prima!
Klik hier om de reviews te bekijken van BeachMasters.ClubMed
Kon natuurlijk niet in onze top-20 rijtje gemist worden. Ze zijn al sinds 1950 in actie. Dus dat wil zeggen. Natuurlijk zijn ze niet de goedkoopste, want hun locaties moeten van topkwaliteit zijn en u moet niks te kort komen op deze vakanties. Maar dat blijken ze, voor die prijs, dan gelukkig ook waar te maken!
Klik hier om de reviews te bekijken van ClubMed.Skichalets
En als laatste dan nog een verhuurder van huisjes. Met niet zoals belvilla of interhome, huisjes in de zon, maar in de sneeuw. (Ok, daar hebben ze gelukkig ook zon). De klanttevredenheid blijkt prima waardoor ze met een 8,6 gewaardeerd worden. Waarschijnlijk een goede site, want de manier van bestellen wordt zelf gewaardeerd met een 10!
Klik hier om de reviews te bekijken van Skichalets.

Kijk voor meer informatie over vakantie-ervaringen op onze vakantie pagina! Klik hier.
 

Share