Sawadee

7.1

Bestellen

7.3

Service

6.4

Prijs

7.6

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Sawadee

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties, verre reizen, het is allemaal mogelijk bij Sawadee.


Over Sawadee

Sawadee is onderdeel van de Peak Adventure Travel Group. De Peak Adventure Group is een grote speler als het gaat om het aanbieden van avontuurlijke reizen. Het doel is om een mooie en avontuurlijke reizen van een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bieden. Door de ervaringen van reizen in een groter netwerk te kunnen delen is dit beter mogelijk. Zonvakanties worden anders beleefd bij Sawadee. Verre reizen worden mooie avonturen als u een reis met Sawadee maakt.

Sawadee biedt groepsreizen aan, maar zorgt er wel voor dat je toch lekker je eigen gang kunt gaan. Zo heb je op verre reizen toch de bescherming, gezelligheid en het gemak van een groep, maar kun je toch lekker ook zelf op ontdekking gaan. Ook is het mogelijk om je reis bijvoorbeeld individueel nog eens te verlengen zodat je van een mooie verre reis nog even een relaxte zonvakantie kunt maken.

Verre reizen worden bij Sawadee zoveel mogelijk duurzaam gemaakt. De organisatie streeft ernaar om de reizen met zo min mogelijk milieu-impact te laten plaatsvinden. Daarnaast streeft de organisatie ernaar om in iedere reis een project op te nemen waar de natuur of de lokale omgeving ook beter van wordt. Op deze manier wordt een zonvakantie bij Sawadee minder milieubelastend en schiet de lokale bevolking ook echt wat op met jouw bezoek!Diensten Sawadee

Sawadee heeft een breed reisaanbod. Of je nu op zoek bent naar verre reizen of een fijne zonvakantei, bij Sawadee ben je aan het juiste adres. Bij iedere reis die op de site van Sawadee staat staan puntjes weergegeven. Hoe meer puntjes hoe comforabeler de reis. Ook het niveau van de activiteiten staat op de site weergegeven. Van bijna geen wangelingen, tot een meerdaagse zware trektocht door de bergen. Sawadee heeft voor elk wat wils.

Sawadeee biedt zoals al eerder gezegd groepsreizen aan, waarbij je toch lekker je eigen gang kunt gaan. Het voordeel van groepsreizen is, zeker op verre reizen, dat het veiliger is om in een groep te reizen. Door in een groep te reizen ben je beter beschermd. Daarnaast gaat er een reisleider mee, die je al het moois van een land kan laten zien.

Naast verre reizen met veel activiteiten biedt Sawadee ook mooie reizen aan, waarbij minder activiteiten zijn. Een echte zonvakantie zegmaar. Hoewel het één het ander niet uit hoeft te sluiten natuurlijk. Een mix tussen een zonvakantie en een actieve reis is ook gewoon mogelijk.


Klachten Sawadee.

Heb je een klacht over Sawadee? Dan kun je deze op verscillende manieren deze stellen. Je kunt Sawadee bellen tegen het lokale tarief. Daarnaast kun je klachten uiteraard ook indienden door een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om via de website met Sawadee te chatten.

Als je zelf al eens een reis hebt geboekt op Sawadee deel dan hieronder je ervaringen. Andere bezoekers van deze site kunnen dan aan de hand van jouw ervaringen beslissen of ze ook een reis bij Sawadee zouden boeken!

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Lees ervaringen over verre reizen van Sawadee. Makkelijk te boeken? Succesverhalen en ervaringen zodat u voorbereid op reis gaat

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Een rondreis

M

M. Agterberg

02-02-2023

0

Fietsreis

Pas 1 week voor vertrek de reisinformatie die boordevol fouten zat, qua plaatsnamen route en campingadressen. Toen door Corona mijn reis 2 dgn voor vertrek moeten annuleren en 8 dagen wachten op de annuleringsnota voor de reisverzekering. Komt die eindelijk zit er geen bijlage met nota bij alleen de mail dat nota is toegevoegd. Gebeld opnieuw maar eind dag nog niets ontvangen. Sawadee mag bij boeking aller vriendelijkst en snel zijn daarna alleen maar fouten. Over de reis kan ik helaas niets zeggen maar dit stemt niet tot vertrouwen

D

D. Leegwater

21-06-2022

0

Marokko

Rondreis 22dgn Marokko met vertrek 3 oktober, week voor vertrek gecanseled! Kregen zgnd hotels niet meer geboekt, raar..wij waren nr 16&17, telefonisch bevestigd dat we als 1e in aanmerking kwamen om mee te kunnen, na ons nog 1 single en 1 stel geboekt..dat die single nog mee kon..geen probleem mee..maar dat stel is wel voor ons genomen! Feit is wij waren nr.16&17..ander stel nr.18&19 en die zijn mee!!! Dan vroeg Sawadee ons waarom wij denken gepasseerd te zijn..nou zegt U het maar..vaste klanten misschien??? Voor ons was dit onze 1e kennismaking met Sawadee..meteen ook de laatste..echt zeer teleurgesteld!!! ????

G

Gunst

25-10-2019

0

Costa Rica/Nicaragua

De reis naar Costa Rica en Nicaragua was prima en over de reisleidster niets dan goeds, de rondreis Costa Rica/Nicaragua is wat dat betreft een aanrader. Echter... het team welke werkt op het kantoor in Nederland, daar heb ik in aanloop en na afloop van deze reis eigenlijk alleen maar slechte ervaringen mee. Als reiziger/klant moet je erg kritisch blijven en zelfs goed opletten. Voorbeeld: via een medewerker heb ik een vliegtuigstoel met extra beenruimte aangevraagd. De extra kosten waren in mijn ogen erg hoog, dus heb ik dit terug gekoppeld. Het bedrag bleek inderdaad lager te zijn (85 euro lager) en men deed dit af als een fout bij de berekening van dollars naar euro's! Vervolgens zou er een prijsverschil zijn tussen een stoel aan het raam en een stoel aan het gangpad. Na zelf weer oplettend te zijn, bleek de vliegtuigmaatschappij voor deze stoelen dezelfde prijs te hanteren. Ik heb dezelfde medewerker dit laten weten en er werd letterlijk aangegeven dat er al 'gedoe' was over de prijs en dat hij het zo gelaten had. Kortom: men liet mij bewust te veel betalen. Na terugkomst in Nederland heb ik besloten een klacht in te dienen bij de leidinggevende van de customer operations medewerker waar ik voor de reis mee te maken had gehad. Voor vertrek werd mij door hem toegezegd dat het door mij teveel betaalde geld terug betaalt zou worden, na mijn reis was dit nog steeds niet geregeld. De costumer operations medewerker had mij al een aantal keren zijn excuses aangeboden, de teamleader sales & sales support kwam in haar reactie op mijn klacht ook met de nodige excuses. Tevens zou zij er voor zorgen dat de terug betaling in orde werd gemaakt. Weer een paar weken later had ik het geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb hierover gemaild met de klantenservice, maar kreeg geen reactie, daarom heb ik gebeld. Ik werd te woord gestaan door de teamleader tour operations, ook van hem ontving ik excuses en hij zou de terugbetaling in orde maken. Ook zou ik uiterlijk 13 mei 2018 van de teamleader sales & sales support een inhoudelijke reactie op mijn opmerkingen krijgen. Inmiddels is het 17 mei 2018 en heb ik nog geen reactie ontvangen van de teamleader sales & sales support. Sawadee komt met beloftes op beloftes die niet nagekomen worden en met excuses op excuses die niet meer geloofwaardig zijn. Het is erg frustrerend om voor en na een reis zoveel energie in zaken te moeten steken. Dit doet absoluut afbreuk aan het reisgenot en geeft een hele nare bijsmaak. Ik krijg op dit moment zelfs het gevoel niet serieus te worden genomen, ik heb zelf drie keer moeten aangeven dat de terug betaling nog niet geregeld was en een reactie op mijn opmerkingen blijft uit... Het vertrouwen in Sawadee is verdwenen. Ondanks de mooie reis, was dit de laatste reis die ik met Sawadee gemaakt heb.

A

A.M. Jongman

17-05-2018

0

fantastisch geregeld allemaal

Alles was fantastisch geregeld en zeer goed verzorgd. Fijn om zo'n verre en toch spannende reis zo goed uit handen te kunnen geven, wij zijn dankbaar voor de goede zorgen en de keurige begeleiding.

K

Karin B

13-12-2017

0

zo mooi: geen woorden voor

Wauw, ik ben nu net een paar weken terug van mijn rondreis door Colombia, maar ik ben nog steeds elke dag aan het nagenieten. Ik begin zo langzamerhand zelfs een beetje heimwee te krijgen geloof ik. De rondreis heb ik geboekt bij Sawadee en ik ging helemaal alleen. Ik heb echt super veel gezien van het land. Vooraf was ik wat beangstigend, want je hoort soms toch weleens verhalen over de gevaarlijke situaties die er ontstaan. Sawadee heeft alles echter super goed geregeld en we zijn niet een keer in gevaar gekomen. De reisleiding was super en ze hadden ook echt kennis van zaken. Kosten voor de reis waren hoog, maar dat heb je al snel met een rondreis. Het viel wel ruim binnen mijn budget.

P

Priscilla Kuiper

14-04-2017

0

beste reis ever!

Mijn mooiste reis tot nu toe ooit gemaakt naar africa. Dat kan je wel aan dit bedrijf overlaten!

R

Richard T.

13-09-2015

0

Unieke trip - adembenemend!

We wilden eens een keer iets anders doen dan frankrijk, spanje of de "normale" verre reizen zoals bali. Dus toen een groepsreis geboekt naar Alaska. (Ja echt!) Het was adembenemend (niet goedkoop maar toch). Reispapieren waren in orde en begeleiding was erg goed. Ik wil Sawadee hartelijk bedanken voor deze unieke trip!

D

Devon van Meerendonk

10-07-2015

0

Wat een geweldige reis

Met Sawadee naar India geweest en dit was iets om nooit meer te vergeten. De enige smet op de vakantie was dat ik de eerste boekingsbevestiging niet gekregen had. Hier moest ik voor gaan nabellen maar ze zagen gelijk dat het hun fout is en vonden het zelf ook heel vervelend. Maar dat gezegd, india zelf was top geregeld en 2 weken die ik nooit meer ga vergeten. Een dikke 10!

S

Sjors V

26-06-2015

0