NederlandReview

  Ervaringen Sawadee

  Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties, verre reizen, het is allemaal mogelijk bij Sawadee.

  Over Sawadee
  Sawadee is onderdeel van de Peak Adventure Travel Group. De Peak Adventure Group is een grote speler als het gaat om het aanbieden van avontuurlijke reizen. Het doel is om een mooie en avontuurlijke reizen van een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bieden. Door de ervaringen van reizen in een groter netwerk te kunnen delen is dit beter mogelijk. Zonvakanties worden anders beleefd bij Sawadee. Verre reizen worden mooie avonturen als u een reis met Sawadee maakt.

  Sawadee biedt groepsreizen aan, maar zorgt er wel voor dat je toch lekker je eigen gang kunt gaan. Zo heb je op verre reizen toch de bescherming, gezelligheid en het gemak van een groep, maar kun je toch lekker ook zelf op ontdekking gaan. Ook is het mogelijk om je reis bijvoorbeeld individueel nog eens te verlengen zodat je van een mooie verre reis nog even een relaxte zonvakantie kunt maken.

  Verre reizen worden bij Sawadee zoveel mogelijk duurzaam gemaakt. De organisatie streeft ernaar om de reizen met zo min mogelijk milieu-impact te laten plaatsvinden. Daarnaast streeft de organisatie ernaar om in iedere reis een project op te nemen waar de natuur of de lokale omgeving ook beter van wordt. Op deze manier wordt een zonvakantie bij Sawadee minder milieubelastend en schiet de lokale bevolking ook echt wat op met jouw bezoek!

  Prachtige rondreis door tanzania!

  Diensten Sawadee
  Sawadee heeft een breed reisaanbod. Of je nu op zoek bent naar verre reizen of een fijne zonvakantei, bij Sawadee ben je aan het juiste adres. Bij iedere reis die op de site van Sawadee staat staan puntjes weergegeven. Hoe meer puntjes hoe comforabeler de reis. Ook het niveau van de activiteiten staat op de site weergegeven. Van bijna geen wangelingen, tot een meerdaagse zware trektocht door de bergen. Sawadee heeft voor elk wat wils.

  Sawadeee biedt zoals al eerder gezegd groepsreizen aan, waarbij je toch lekker je eigen gang kunt gaan. Het voordeel van groepsreizen is, zeker op verre reizen, dat het veiliger is om in een groep te reizen. Door in een groep te reizen ben je beter beschermd. Daarnaast gaat er een reisleider mee, die je al het moois van een land kan laten zien.

  Naast verre reizen met veel activiteiten biedt Sawadee ook mooie reizen aan, waarbij minder activiteiten zijn. Een echte zonvakantie zegmaar. Hoewel het één het ander niet uit hoeft te sluiten natuurlijk. Een mix tussen een zonvakantie en een actieve reis is ook gewoon mogelijk.

  Klachten Sawadee.
  Heb je een klacht over Sawadee? Dan kun je deze op verscillende manieren deze stellen. Je kunt Sawadee bellen tegen het lokale tarief. Daarnaast kun je klachten uiteraard ook indienden door een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om via de website met Sawadee te chatten.

  Als je zelf al eens een reis hebt geboekt op Sawadee deel dan hieronder je ervaringen. Andere bezoekers van deze site kunnen dan aan de hand van jouw ervaringen beslissen of ze ook een reis bij Sawadee zouden boeken!

  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Lees ervaringen over verre reizen van Sawadee. Makkelijk te boeken? Succesverhalen en ervaringen zodat u voorbereid op reis gaat

  Sawadee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,4

  Service

  10

  Prijs

  6,8

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  fantastisch geregeld allemaal

  Karin B13-12-2017

  Alles was fantastisch geregeld en zeer goed verzorgd. Fijn om zo'n verre en toch spannende reis zo goed uit handen te kunnen geven, wij zijn dankbaar voor de goede zorgen en de keurige begeleiding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  zo mooi: geen woorden voor

  Priscilla Kuiper 14-04-2017

  Wauw, ik ben nu net een paar weken terug van mijn rondreis door Colombia, maar ik ben nog steeds elke dag aan het nagenieten. Ik begin zo langzamerhand zelfs een beetje heimwee te krijgen geloof ik. De rondreis heb ik geboekt bij Sawadee en ik ging helemaal alleen. Ik heb echt super veel gezien van het land. Vooraf was ik wat beangstigend, want je hoort soms toch weleens verhalen over de gevaarlijke situaties die er ontstaan. Sawadee heeft alles echter super goed geregeld en we zijn niet een keer in gevaar gekomen. De reisleiding was super en ze hadden ook echt kennis van zaken. Kosten voor de reis waren hoog, maar dat heb je al snel met een rondreis. Het viel wel ruim binnen mijn budget.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  beste reis ever!

  Richard T.13-09-2015

  Mijn mooiste reis tot nu toe ooit gemaakt naar africa. Dat kan je wel aan dit bedrijf overlaten!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Unieke trip - adembenemend!

  Devon van Meerendonk10-07-2015

  We wilden eens een keer iets anders doen dan frankrijk, spanje of de "normale" verre reizen zoals bali. Dus toen een groepsreis geboekt naar Alaska. (Ja echt!) Het was adembenemend (niet goedkoop maar toch). Reispapieren waren in orde en begeleiding was erg goed. Ik wil Sawadee hartelijk bedanken voor deze unieke trip!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Wat een geweldige reis

  Sjors V25-06-2015

  Met Sawadee naar India geweest en dit was iets om nooit meer te vergeten. De enige smet op de vakantie was dat ik de eerste boekingsbevestiging niet gekregen had. Hier moest ik voor gaan nabellen maar ze zagen gelijk dat het hun fout is en vonden het zelf ook heel vervelend. Maar dat gezegd, india zelf was top geregeld en 2 weken die ik nooit meer ga vergeten. Een dikke 10!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Sawadee

  Uw beoordeling