NederlandReview

    Ervaringen Alle reizen op 1 site

    AlleReizenop1site.nl Ervaringen!

    Wat zijn de ervaringen van andere mensen die een reis geboekt hebben op alle reizenop1site.nl? Hebben ze een probleemloze vakantie gehad, of zouden ze de volgende keer liever via een andere site hun vakantie boeken? Wie op zoek is naar mooie zonvakanties, verre reizen of liever door de autovakanties gaat is bij deze site aan het goed adres. AlleReizenop1site.nl heeft als doel om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van alle vakanties die er zijn.

    Over Allreizenop1site.nl

    Allereizenop1site.nl is opgericht in 2001 en is zelf ook weer onderdeel van een reisorganisatie. De site biedt een zo groot mogelijk aanbod van verre reizen, stedentrips en autovakanties. Allereizenop1site.nl is verder aangesloten bij de ANVR, de SGR. Als u een reis boekt op allereizenop1site.nl valt uw reis dus ook onder de bescherming van het calamiteitenfonds. De oprichters van allereizenop1site.nl waren voor de oprichting al actief in de reisbranche. In totaal hebben ze een goede 20 jaar ervaring met het boeken van verre reizen, zonvakanties en stedentrips.

    Allereizenop1site.nl verzamelt veel reizen van diverse touroperators. Of u nu verre reizen wilt gaan maken, een lekkere zonvakantie tegemoet wilt gaan of een mooie stedentrip wilt gaan maken, allereizenop1site.nl biedt het aan. Daarnaast heeft de site een korting bij de reisorganisaties bedongen. Op deze manier wordt een vakantie die u boekt via allereizenop1site.nl dus nog goedkoper. Een zonvakantie kan dus al minder kosten als u via deze reisorganisatie boekt.

    Zeer goede reden om op vakantie te gaan!

    Diensten allereizenop1site.nl

    Zoals al gezegd biedt allereizenop1site.nl een zeer groot aanbod in reizen. Van een goedkope zonvakantie tot verre reizen, van autovakantie tot stedentrip, het is allemaal op de site te vinden.

    De site biedt eigenlijk voor elk wat wils. Van verre reizen tot all inclusive vakanties. Daarnaast biedt de site ook de mogelijkheid om een auto te huren op de plaats van bestemming.

    De site heeft goede contacten met veel reisaanbieders. Deze reisaanbieders hebben weer contacten met hotel aanbieders. Door kortingen te bedingen bij deze hotel aanbieders kunnen de prijzen van zonvakanties of stedentrips weer verder omlaag. Uiteraard geldt dit ook voor andere vakanties zoals all inclusive vakanties of autovakanties.

    De prijzen die op allereizenop1site.nl staan zijn de daadwerkelijke prijzen. Hier komen dus geen vervelende kosten achteraf bij. Dat is natuurlijk wel prettig als u aan het zoeken bent naar een mooie zonvakantie, of een heerlijke all inclusive vakantie.

    Klachten Allereizenop1site.nl

    Als u een klacht heeft over Allereizenop1site.nl dan kunt u met hen bellen. Dit kan via een 0900-nummer. De kosten zijn 10 cent per minuut. De klantenservice is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Op zon- en feestdagen is het echter niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Ook is het mogelijk om online met Allereizenop1site.nl te chatten. Uiteraard is het ook mogelijk om even een mail te sturen.

    Heeft u zelf al eerder een reis geboekt via allereizenop1site.nl? Wat zijn uw bevindingen? Zou u gebruikers van deze site aanraden om een vakantie bij allereizenop1site.nl te boeken, of zou u het eerder afraden. Deel uw bevindingen hieronder!

    TIP!

    Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Wilt u meer weten over de service en prijzen van alle reizen op 1 site? Is het makkelijk zoeken en boeken? Krijgt u waar voor uw geld en vakantie? Lees de ervaringen hier!

    Alle reizen op 1 site
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    9
    96% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    9,2
    Prijs
    rating
    9,2
    Leveren
    rating
    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    prima vakantie gehad!!

    we hadden al eerder reizen bij allesop1site geboekt, dus dat was vertrouwd. Zoals zovele mensen doen : even online een plaats en accommodatie uitzoeken en vervolgens kijken wie het voordeligst is. Leuke reis naar curacao uitgezocht (chogogo resort) en via allereizen geboekt, enerzijds vanwege eerdere goede ervaringen, anderzijds omdat zij op hetzelfde prijsniveau zaten als enkele anderen. Dan kies je dus voor de eerdere ervaringen. De move die daarna volgt heb ik nog niet even helder kunnen krijgen, maar je verhuist naar face2face travel, en de reis wordt uitgevoerd door Tui.
    overigens wel prettig via face2face want je krijgt een persoonlijk professional die je van a tot z begeleidt. Binnen een dag krijg je antwoord.
    Kortom, een heerlijke vakantie gehad en wat mij betreft heeft alle reizen op 1 site wederom punten te pakken.

    Door: ton08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    All inclusive vakantie

    Ik heb hier onze laatste vakantie geboekt. Een uitgebreide all inclusive met het hele gezin. Niet goedkoop natuurlijk, maar we waren er aan toe. En ik vond hier een leuke deal, dus daar hebben we gebruik van gemaakt. Gebeld voor wat extra informatie en goed te woord gestaan. Daar wil ik dan best iets meer voor betalen, want bellen is niet gratis helaas. Veel keuze ook.

    Door: Esther Jonas15-07-2017
    martine guns02-10-2017

    Dank u wel voor het compliment. Bellen is overigens wel gewoon gratis, net als chatten, mailen en Whats Appen Uiteraard zijn wij voordeliger dan bij de touroperator zelf, omdat wij geen boekingskosten hanteren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    heel veel positieve reacties

    Ik zie wel heel veel positieve reacties. Zou ze bijna niet geloven, wil het niet dat ik even op internet zat te zoeken waar ik mijn ervaring achter kan laten want ook ik heb hier geboekt en had een goede ervaring. Dus soms klopt het dan wel wat op internet staat? Nou, wat mij betreft wel! Heerlijke vakantie gehad!

    Door: Simone (geen achternaam graag)30-04-2017
    Martine Guns02-10-2017

    Dank u wel!! We doen gewoon ontzettend hard ons best om iedereen aan een top vakantie te helpen. Met Vriendelijke Groet, Martine Guns Eigenaar reisbureau

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Hier krijg je nog service bij online boeken vakantie of reis

    Supergoede website met heel veel keuze!

    Ons eigen reisbureau hier in de stad was failliet gegaan en daarom zijn wij online op zoek gegaan om dan ook met de tijd mee te gaan en daar een reis te boeken. Maar bij de meeste websites is dat gewoon niet zo handig als je op zoek bent naar wat service. Wij lieten ons bijvoorbeeld altijd informeren door het personeel van het reisbureau en samen kun je dan de beste reis samenstellen. Maar de meeste reiswebsites hebben van die kant en klare aanbiedingen voor vakanties en reizen en dan word je volgens mij aan alle kanten afgezet.

    Maar toen kwamen we bij allereizenop1site en daar krijg je nog wel heel veel service. Ze helpen goed met het zoeken en boeken van een reis en zo hebben we ook bepaald waar we heen gaan en wat wij precies wel en niet willen. Voor mij hoeft bijvoorbeeld allinclusive niet zo, want dat eten is meestal niet heel lekker en bovendien eet ik niet zo veel zelf.

    Fijn dat je ook online gewoon nog echt service kunt krijgen bij het boeken van een reis of vakantie. We kijken er al erg naar uit (maar we gaan pas in Juli...) en als alles echt zo goed gaat als het nu lijkt, dan komen wij ZEKER nog eens terug om vaker te boeken bij allereizenop1site

    Door: Miranda26-02-2017
    Martine Guns02-10-2017

    Beste Miranda, Wat ontzettend fijn dat onze service gewaardeerd wordt. Dat is inderdaad precies waar wij voor staan!! Topprijzen maar vooral Top service Met Vriendelijke groet, Martine Guns eigenaar reisbureau

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    mooie reis geboekt bij alle reizen

    Mooie reis geboekt, ik kon kiezen uit zoveel opties, heel erg fijn.
    En het personeel is goed bereikbaar en erg service-gericht.
    Wat een verademing!

    Door: L. k14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Paar keer geboekt

    Paar keer geboekt hier:
    - hele aardige medewerkers die echt hun best doen om jouw vakantie helemaal geweldig te maken
    - veruit het grootste aanbod van wat ik ooit ben tegengekomen. Je kunt alles kiezen, van goedkoop tot luxe

    Door: Antony13-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Weekje Mallorca in de zomer

    Niets zo heerlijk om als het koud en guur is buiten, alvast zomerreizen te kijken en boeken. We hebben gisteren met de kinderen een reis uitgezocht op Allereizenop1site en het is Mallorca geworden voor een weekje. Van te voren boeken = meer keuze en meer korting en bovendien krijg je het er alvast lekker warm van in december!

    Door: De Vries23-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Zomervakantie alvast geboekt

    Alvast de Zomervakantie geboekt!!
    Lekker naar Spanje dit jaar, het hotel is door de kinderen uitgezocht.
    Nog heel wat maanden wachten, maar wij hebben nu al zin in onze vakantie!

    Door: Fam. 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Hele fijne ervaring met dit bureau. Telefonisch en via chat super goed te woord gestaan vooral door de eigenaresse. Ze heeft op de dag dat ik wanhopig op zoek was naar mijn gewenste bestemming alles eraan gedaan om ons daarbij te helpen. Ik moet zeggen dat door onze situatie en wensen was heel moeilijk om gewenste accommodatie, vertrekdatum en reisduur op elkaar af te stemmen. Maar ze bleef zoeken en kwam keer op keer met een andere oplossing terug wat ik zeer waardeer. Helaas hebben we door een kleine misverstand tussen ik en mijn partner niet via hen onze reis geboekt. Hiermee onze welgemeende excuses richting de personeel.
    Ik zou ze voor 200% aan iedereen aanbevelen. Voor de volgende vakantie neem ik zeker weer contact met ze op en dan boek ik zeker via dit top bureau.
    Nogmaals onze hartelijke dank vanwege jullie super klantvriendelijkheid en inzet...

    Door: Nadia24-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    slecht Nederlands weer dus op vakantie naar de zon

    Het is steeds zulk slecht weer hier Nederland
    Al die regen!
    Daarom hebben we toch maar een mooie reis naar de zon geboekt. Spanje! Want daar is het gelukkig altijd wel mooi weer ;)

    Door: Deurnen07-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    In de zomer naar de Spaanse Zon

    ook al is het nu Mooi Weer in Nederland, we hebben toch maar vast geboekt voor de zomer naar de Spaanse Zon

    De prijs viel alles mee, vorig jaar waren we duurder uit bij een andere organisatie

    Door: Stefano Zwolle06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    3 weken spaanse costa's

    3 weken Spaanse costa's, here we come!
    supermooie reis gekozen op allereizenopeensite!
    zin innnnnnnnn

    Door: Bastiaan29-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    (te?) veel keuze in vakantiereizen

    Inderdaad heeft dit bedrijf heel veel keuze in vakantiereizen. Dat maakt het kiezen wel moeilijk!
    De prijzen zijn ook laag, daarom vind ik dit een aanrader. Het bestelproces kan wel iets soepeler, maar dat is mijn mening.

    Door: Gerard H. 28-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    reis naar Spanje

    Mooie reis geboekt naar Spanje!
    Veel keuze, goede prijs, we hebben er zin in!

    Door: De Witte27-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Supergoedkoop naar de camping in Frankrijk

    We wilden wel op vakantie dit jaar maar niet te duur, en toen zei een vriend dat we eens op allereizenop1site moesten kijken. Ik had er nog nooit van gehoord eigenlijk. Maar daar vonden we dus echt supergoedkope campings, heel blij mee! En je kunt nog volop kiezen ook.

    Nu kunnen we dit jaar toch nog op vakantie, blij mee!

    Door: Maarten J.20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    niet telef bereikbaar

    HEEL JAMMER ZIET ER LEUK UIT ,GAAT SNEL ,MAAR IK WIL EVEN TELF CONTACT,NIET BEREIKBAAR ,EN DAT VIND IK NU EEN PUNTJE TJA?!......MAAR ZIET ER WEL GOED UIT EN AANTREKKELIJK

    IK ZET JA ,MAAR HEB NOG NIETS GEKOCHT ,MAAR KAN NG ,NIET WAAR!

    Door: Jansen18-04-2016
    alle reizen op 1 site25-10-2016

    Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn tijdens kantoor uren, zijn alle lijnen bezet. Daar wordt hard aan gewerkt. Daarom zijn wij ook bereikbaar via de Chat en Whats App 06-28886342 met een 24/7 service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Zonvakantie Italië

    Zojuist onze zomervakantie geboekt, een zonvakantie naar Italië! Met dat sombere weer hier in Nederland heb ik daar reuzeveel zin in!! Het boeken ging makkelijk en de prijs viel mij alles mee eigenlijk. Can't wait!

    Door: Lola11-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Mijn ervaring was prachtig

    Ik heb een reis naar Aruba geboekt en het was prachtig! Wat een ongelooflijk mooi land. Blauwe zee, mooie stranden en heerlijk geluierd. Eigenlijk helemaal niets aan te merken op de service. Handig om te boeken en ik kan me zo niets bedenken waar ik problemen mee had om hier iets negatiefs neer te kunnen zetten. Vandaar dus even een goede review hier voor alle reizen op een site.

    Door: ananiempje07-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Uitstekende service

    Uitstekende service erg klantgericht en snel antwoord op vragen via mail en chat. Prima prijs kwaliteit. Een echte aanrader om hier te boeken.

    Door: Smits24-10-2015
    alle reizen op 1 site26-11-2015

    Dank u wel voor dit compliment!! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Superleuke vakantie

    Superleuke vakantie gehad, twee weken Costa Brava met het hele gezin! Dus bedankt, allereizen, want het was niet eens zo duur! :D:D

    Door: Marie06-10-2015
    alle reizen op 1 site26-11-2015

    Dank u wel Marie! Wij doen ons best. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Alle reizen op 1 site

    Uw beoordeling