Alle reizen op 1 site

9
9

Bestellen

9.1

Service

9.1

Prijs

8.9

Levering

96.4%

Zou hier weer kopen

Alle reizen op 1 site

AlleReizenop1site.nl Ervaringen!

Wat zijn de ervaringen van andere mensen die een reis geboekt hebben op alle reizenop1site.nl? Hebben ze een probleemloze vakantie gehad, of zouden ze de volgende keer liever via een andere site hun vakantie boeken? Wie op zoek is naar mooie zonvakanties, verre reizen of liever door de autovakanties gaat is bij deze site aan het goed adres. AlleReizenop1site.nl heeft als doel om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van alle vakanties die er zijn.

Over Allreizenop1site.nl

Allereizenop1site.nl is opgericht in 2001 en is zelf ook weer onderdeel van een reisorganisatie. De site biedt een zo groot mogelijk aanbod van verre reizen, stedentrips en autovakanties. Allereizenop1site.nl is verder aangesloten bij de ANVR, de SGR. Als u een reis boekt op allereizenop1site.nl valt uw reis dus ook onder de bescherming van het calamiteitenfonds. De oprichters van allereizenop1site.nl waren voor de oprichting al actief in de reisbranche. In totaal hebben ze een goede 20 jaar ervaring met het boeken van verre reizen, zonvakanties en stedentrips.

Allereizenop1site.nl verzamelt veel reizen van diverse touroperators. Of u nu verre reizen wilt gaan maken, een lekkere zonvakantie tegemoet wilt gaan of een mooie stedentrip wilt gaan maken, allereizenop1site.nl biedt het aan. Daarnaast heeft de site een korting bij de reisorganisaties bedongen. Op deze manier wordt een vakantie die u boekt via allereizenop1site.nl dus nog goedkoper. Een zonvakantie kan dus al minder kosten als u via deze reisorganisatie boekt.


Diensten allereizenop1site.nl

Zoals al gezegd biedt allereizenop1site.nl een zeer groot aanbod in reizen. Van een goedkope zonvakantie tot verre reizen, van autovakantie tot stedentrip, het is allemaal op de site te vinden.

De site biedt eigenlijk voor elk wat wils. Van verre reizen tot all inclusive vakanties. Daarnaast biedt de site ook de mogelijkheid om een auto te huren op de plaats van bestemming.

De site heeft goede contacten met veel reisaanbieders. Deze reisaanbieders hebben weer contacten met hotel aanbieders. Door kortingen te bedingen bij deze hotel aanbieders kunnen de prijzen van zonvakanties of stedentrips weer verder omlaag. Uiteraard geldt dit ook voor andere vakanties zoals all inclusive vakanties of autovakanties.

De prijzen die op allereizenop1site.nl staan zijn de daadwerkelijke prijzen. Hier komen dus geen vervelende kosten achteraf bij. Dat is natuurlijk wel prettig als u aan het zoeken bent naar een mooie zonvakantie, of een heerlijke all inclusive vakantie.

Klachten Allereizenop1site.nl

Als u een klacht heeft over Allereizenop1site.nl dan kunt u met hen bellen. Dit kan via een 0900-nummer. De kosten zijn 10 cent per minuut. De klantenservice is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Op zon- en feestdagen is het echter niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Ook is het mogelijk om online met Allereizenop1site.nl te chatten. Uiteraard is het ook mogelijk om even een mail te sturen.

Heeft u zelf al eerder een reis geboekt via allereizenop1site.nl? Wat zijn uw bevindingen? Zou u gebruikers van deze site aanraden om een vakantie bij allereizenop1site.nl te boeken, of zou u het eerder afraden. Deel uw bevindingen hieronder!

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Wilt u meer weten over de service en prijzen van alle reizen op 1 site? Is het makkelijk zoeken en boeken? Krijgt u waar voor uw geld en vakantie? Lees de ervaringen hier!

Een zonvakantie, cruise, of verre reis met AlleReizenop1site.nl

Voor de meeste mensen zal gelden dat ze op vakantie gaan erg prettig vinden, maar dat het boeken van een vakantie behoorlijk wat stress kan opleveren. Als je al besloten hebt wat voor vakantie je wilt, dan moet je nog beslissen waar je precies heen gaat. Of je nu een zonvakantie, een stedentrip, een cruise, of een wintersportvakantie wilt boeken, je kan altijd terecht bij AlleReizenop1site.nl. Deze reisorganisatie streeft ernaar om zo veel mogelijk reizen op 1 site te plaatsen.

Simpel een vakantie boeken bij allereizenop1site!

Zoveel mogelijk reizen op één website plaatsen, dat is natuurlijk niet zo moeilijk. Het is veel knapper om ervoor te zorgen dat jij als consument de ideale vakantie weet te vinden. Het boeken van een vakantie bij deze website wordt wel eenvoudig gemaakt. Dit wordt in de eerste plaats gedaan door helder te structureren welke vakanties er aangeboden worden.

Allereizenop1site.nl heeft het aanbod gesctructureerd in 4 hoofdcategorieën. De vakanties die je bij deze website kunt boeken zijn:

Zonvakanties Stedentrips Cruises Wintersportvakanties

Naast deze vier hoofdcategorieën biedt de website nog de mogelijkheid om te kiezen voor Speciale Aanbiedingen, of om een maatwerk-vakantie te zoeken. Alle reizen op 1 site streeft er naar om reizen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Omdat deze reisorganisatie goede afspraken met touroperators heeft gemaakt en daar forse kortingen bij bedongen heeft, kunnen ze vaak werken onder de prijs die touroperators zelf hanteren. Een vakantie is natuurlijk leuk, maar je hoeft er zeker niet teveel voor te betalen.

Wie zitten er achter allereizenop1site.nl?

AlleReizenop1site.nl is de website van Reisburo van Winden in Helmond. Dit reisbureau is aangesloten bij zowel de ANVR als de SGR. Allereizenop1site.nl heeft contracten met veel verschillende touroperators en kan zo een ruime keuzemogelijkheid aan reizen aanbieden.

Service is voor allereizenop1site.nl erg belangrijk. Op hun website schrijven ze zelf: “Service betekent voor ons: meer doen dan u verwacht”. De eerste indruk die wij van de website krijgen is dat ze daar wel aardig in slagen.

Een van de leukste opties die we op de website tegenkwamen is de mogelijkheid om een optie op een reis te nemen. Als je niet binnen zes weken vertrekt, dan kan je door een optie op een reis te nemen de prijs ‘vast’ zetten en voorkomen dat de reis wordt volgeboekt. Er zijn wel meer reisorganisaties te vinden die deze optie-mogelijkheid hebben, maar er zijn er maar weinig te vinden die deze optie-mogelijkheid zo expliciet aangeven. Het nemen van een optie geeft je de mogelijkheid om wat langer na te denken of je wel echt die reis wilt gaan maken, zonder dat je het risico loopt dat de reis later duurder is, of volgeboekt is!

Zonvakantie boeken bij allereizenop1site.nl

Een zonvakantie boeken bij deze website is behoorlijk makkelijk. Door op button zonvakantie te klikken navigeer je direct naar alle zonvakanties die de website in haar ‘assortiment’ heeft. Vervolgens krijg je om en nabij de 6400 zonvakanties te zien. De keuze is dus uitgebreid, maar je zou er vakantiedagen voor op moeten nemen om een zonvakantie te boeken als je al die reizen langs zou moeten gaan.

Gelukkig heeft de website een handig en helder ‘filtersysteem’. Door deze filters te gebruiken kan je eenvoudig een aantal reizen uitsluiten. Die hoef je dan in ieder geval niet meer te bekijken. Zo kom je snel uit bij de reis die voor jou het meest geschikt is.

Zo’n filtersysteem is natuurlijk handig en de meeste opties zijn ook wel logisch. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen naar welke regio je wilt gaan, of zelfs filteren op land. Hartstikke praktisch natuurlijk en het helpt je zeker bij het vinden van een vakantie die bij je past. Er zijn behoorlijk wat filters te vinden. Die zijn ook nodig, anders blijf je zoeken in het praktisch oneindige reisaanbod van allereizenop1site.nl. We missen alleen wel 1 filter: de mogelijkheid om te filteren op prijs. We kunnen ons goed voorstellen dat de prijs van een reis voor veel mensen een belangrijk criterium is om te bepaalde reis wel of niet te boeken. De selectie van de reizen die aan de door jou opgegeven criteria voldoen lopen wel automatisch op in prijs, maar toch zou dit extra filter nog iets toevoegen.

Een zonvakantie boeken op deze website kan naar verschillende bestemmingen, eigenlijk overal ter wereld. Als je op zoek bent naar een zonvakantie op de populaire bestemmingen in Europa, of in het Midden-Oosten dan zal je zeker een reis vinden op de website van AlleReizenop1Site. Als je echter een keer een zonvakantie wilt boeken naar een andere bestemming, bijvoorbeeld in Afrika, of in het Verre Oosten, ook dan heeft deze reisorganisatie een betrekkelijk uitgebreid aanbod voor je!

Een wintersportvakantie boeken bij Alle Reizen op 1 Site

Als je veel reizen aanbiedt, dan kan het natuurlijk niet anders of je biedt ook wintersportvakanties aan. Dit is bij dit reisbureau niet anders. Het aanbod van wintersportvakanties is erg divers. Natuurlijk zijn de ‘gebruikelijke’ wintersportbestemmingen als Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk goed in het aanbod vertegenwoordigd. De website biedt je echter nog een groter aanbod aan wintersportvakanties. Als je een wintersportvakantie wilt boeken en een keer naar een andere bestemming wilt gaan, dan ben je op deze site aan het goede adres. Er zijn wintersportvakanties te boeken naar landen als bijvoorbeeld Tsjechië, maar als je een keer wilt gaan wintersporten in Scandinavië, dan vindt je op deze website ook voldoende reizen waar je een fantastische wintersport kunt hebben! Stel dat je bijvoorbeeld een winterportvakantie wilt combineren met een verre reis, bijvoorbeeld naar Amerika, dan kan je op Alle Reizen op 1 Site ook voldoende vakanties vinden!

Een cruise boeken bij allereizenop1site.nl

Een cruise boeken wordt tegenwoordig ook door steeds meer mensen gedaan. Vroeger had een cruise maken nog wel een suf imago, maar tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. Een cruise boeken is de ideale manier om een ontspannen vakantie tegemoet te gaan. Het voordeel van een cruise maken is dat je je over vrij weinig zaken meer druk hoeft te maken. Je stapt op de boot, je maakt een mooie tocht, komt langs fantastische bestemmingen en terwijl je de cruise maakt kan je heerlijk ontspannen.

Bij alle reizen op 1 site kan je veel verschillende cruises boeken. Daarnaast heeft alle reizen op 1 site nog een aparte website gemaakt, die helemaal gericht is op het boeken van cruisevakanties. Op deze pagina krijg je nog wat extra informatie over het maken van cruises en de verschillende rederijen, schepen en wat er aan boord allemaal te doen is!

Een stedentrip boeken bij allereizenop1site.nl

Een stedentrip is een populaire manier van op vakantie gaan. Er zijn -dichtbij of verder weg- nog zoveel mooie steden te ontdekken. Of je nu een paar dagen wilt gaan winkelen in Londen, of bijvoorbeeld naar het schitterende Istanbul af wil reizen, het is allemaal mogelijk met de reizen die Alle Reizen Op 1 Site aanbiedt. Stedentrips hebben over het algemeen al de eigenschap dat ze niet heel duur zijn. Allereizenop1site.nl vindt het in het algemeen al belangrijk dat ze vakanties tegen een scherp tarief aanbieden, dus als je tegen een scherpe prijs een mooie stedentrip wilt maken, dan ben je op deze website aan het goede adres.

De klantenservice van allereizenop1site.nl

Op NederlandReview schrijven we bij ieder bedrijf een begeleidende tekst. Zo krijg je een beter beeld bij een bedrijf. Als het nodig passen we de tekst aan. Toen we vorige keer over deze reizenwebsite schreven, merkten we het volgende op over de klantenservice:

“Als u een klacht heeft over Allereizenop1site.nl dan kunt u met hen bellen. Dit kan via een 0900-nummer. De kosten zijn 10 cent per minuut. De klantenservice is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Op zon- en feestdagen is het echter niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen.“

De klantenservice was dus niet echt slecht, maar echt enthousiast waren we er ook niet over. We weten natuurlijk niet of onze beoordeling over de klantenservice van Alle Reizen op 1 Site de oorzaak is geweest, maar het is wel zo dat de klantenservice van deze reisaanbieder inmiddels fors is verbeterd. Je kunt nu contact opnemen met dit bedrijf via een lokaal nummer. Dat scheelt alweer in de telefoonkosten. Daarnaast is de chatfunctie echt fors verbeterd. Er wordt snel op vragen via de chat gereageerd en je krijgt ook adequaat antwoord. Daarnaast probeert het bedrijf wat nieuws uit op het gebied van goede klantenservice. Zo zijn ze ook bereikbaar via Whatsapp. Je ziet dat steeds meer ondernemingen hier mee beginnen, maar het staat nog wel in de kinderschoenen. Wij vinden het altijd leuk om te zien dat bedrijven hun klantenservice blijven vernieuwen.

Voor korte vragen is het wellicht makkelijk om via Whatsapp contact op te nemen met dit reisbureau, zeker als je op reis bent. Toch kunnen we ons voorstellen dat je voor uitgebreidere vragen die bij het boeken van een reis komen kijken, je liever gewoon achter je computer zit. Daarom vinden we het prettig om te zien dat de chatfunctie goed werkt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Anderen bekeken ook