Alle reizen op 1 site
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

Totaal

9

Bestellen

9

Service

9

Prijs

9,2

Leveren

8,8
18 rating96 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-07-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther Jonas

Alle reizen op 1 site - All inclusive vakantie

Ik heb hier onze laatste vakantie geboekt. Een uitgebreide all inclusive met het hele gezin. Niet goedkoop natuurlijk, maar we waren er aan toe. En ik vond hier een leuke deal, dus daar hebben we gebruik van gemaakt. Gebeld voor wat extra informatie en goed te woord gestaan. Daar wil ik dan best iets meer voor betalen, want bellen is niet gratis helaas. Veel keuze ook.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: martine guns02-10-2017

Dank u wel voor het compliment. Bellen is overigens wel gewoon gratis, net als chatten, mailen en Whats Appen Uiteraard zijn wij voordeliger dan bij de touroperator zelf, omdat wij geen boekingskosten hanteren.



30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Simone (geen achternaam graag)

Alle reizen op 1 site - heel veel positieve reacties

Ik zie wel heel veel positieve reacties. Zou ze bijna niet geloven, wil het niet dat ik even op internet zat te zoeken waar ik mijn ervaring achter kan laten want ook ik heb hier geboekt en had een goede ervaring. Dus soms klopt het dan wel wat op internet staat? Nou, wat mij betreft wel! Heerlijke vakantie gehad!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns02-10-2017

Dank u wel!! We doen gewoon ontzettend hard ons best om iedereen aan een top vakantie te helpen. Met Vriendelijke Groet, Martine Guns Eigenaar reisbureau

26-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Miranda

Alle reizen op 1 site - Hier krijg je nog service bij online boeken vakantie of reis

Supergoede website met heel veel keuze!

Ons eigen reisbureau hier in de stad was failliet gegaan en daarom zijn wij online op zoek gegaan om dan ook met de tijd mee te gaan en daar een reis te boeken. Maar bij de meeste websites is dat gewoon niet zo handig als je op zoek bent naar wat service. Wij lieten ons bijvoorbeeld altijd informeren door het personeel van het reisbureau en samen kun je dan de beste reis samenstellen. Maar de meeste reiswebsites hebben van die kant en klare aanbiedingen voor vakanties en reizen en dan word je volgens mij aan alle kanten afgezet.

Maar toen kwamen we bij allereizenop1site en daar krijg je nog wel heel veel service. Ze helpen goed met het zoeken en boeken van een reis en zo hebben we ook bepaald waar we heen gaan en wat wij precies wel en niet willen. Voor mij hoeft bijvoorbeeld allinclusive niet zo, want dat eten is meestal niet heel lekker en bovendien eet ik niet zo veel zelf.

Fijn dat je ook online gewoon nog echt service kunt krijgen bij het boeken van een reis of vakantie. We kijken er al erg naar uit (maar we gaan pas in Juli...) en als alles echt zo goed gaat als het nu lijkt, dan komen wij ZEKER nog eens terug om vaker te boeken bij allereizenop1site

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns02-10-2017

Beste Miranda, Wat ontzettend fijn dat onze service gewaardeerd wordt. Dat is inderdaad precies waar wij voor staan!! Topprijzen maar vooral Top service Met Vriendelijke groet, Martine Guns eigenaar reisbureau

14-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. k

Alle reizen op 1 site - mooie reis geboekt bij alle reizen

Mooie reis geboekt, ik kon kiezen uit zoveel opties, heel erg fijn.
En het personeel is goed bereikbaar en erg service-gericht.
Wat een verademing!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Antony

Alle reizen op 1 site - Paar keer geboekt

Paar keer geboekt hier:
- hele aardige medewerkers die echt hun best doen om jouw vakantie helemaal geweldig te maken
- veruit het grootste aanbod van wat ik ooit ben tegengekomen. Je kunt alles kiezen, van goedkoop tot luxe

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: De Vries

Alle reizen op 1 site - Weekje Mallorca in de zomer

Niets zo heerlijk om als het koud en guur is buiten, alvast zomerreizen te kijken en boeken. We hebben gisteren met de kinderen een reis uitgezocht op Allereizenop1site en het is Mallorca geworden voor een weekje. Van te voren boeken = meer keuze en meer korting en bovendien krijg je het er alvast lekker warm van in december!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fam.

Alle reizen op 1 site - Zomervakantie alvast geboekt

Alvast de Zomervakantie geboekt!!
Lekker naar Spanje dit jaar, het hotel is door de kinderen uitgezocht.
Nog heel wat maanden wachten, maar wij hebben nu al zin in onze vakantie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nadia

Alle reizen op 1 site -

Hele fijne ervaring met dit bureau. Telefonisch en via chat super goed te woord gestaan vooral door de eigenaresse. Ze heeft op de dag dat ik wanhopig op zoek was naar mijn gewenste bestemming alles eraan gedaan om ons daarbij te helpen. Ik moet zeggen dat door onze situatie en wensen was heel moeilijk om gewenste accommodatie, vertrekdatum en reisduur op elkaar af te stemmen. Maar ze bleef zoeken en kwam keer op keer met een andere oplossing terug wat ik zeer waardeer. Helaas hebben we door een kleine misverstand tussen ik en mijn partner niet via hen onze reis geboekt. Hiermee onze welgemeende excuses richting de personeel.
Ik zou ze voor 200% aan iedereen aanbevelen. Voor de volgende vakantie neem ik zeker weer contact met ze op en dan boek ik zeker via dit top bureau.
Nogmaals onze hartelijke dank vanwege jullie super klantvriendelijkheid en inzet...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Deurnen

Alle reizen op 1 site - slecht Nederlands weer dus op vakantie naar de zon

Het is steeds zulk slecht weer hier Nederland
Al die regen!
Daarom hebben we toch maar een mooie reis naar de zon geboekt. Spanje! Want daar is het gelukkig altijd wel mooi weer ;)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stefano Zwolle

Alle reizen op 1 site - In de zomer naar de Spaanse Zon

ook al is het nu Mooi Weer in Nederland, we hebben toch maar vast geboekt voor de zomer naar de Spaanse Zon

De prijs viel alles mee, vorig jaar waren we duurder uit bij een andere organisatie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bastiaan

Alle reizen op 1 site - 3 weken spaanse costa's

3 weken Spaanse costa's, here we come!
supermooie reis gekozen op allereizenopeensite!
zin innnnnnnnn

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard H.

Alle reizen op 1 site - (te?) veel keuze in vakantiereizen

Inderdaad heeft dit bedrijf heel veel keuze in vakantiereizen. Dat maakt het kiezen wel moeilijk!
De prijzen zijn ook laag, daarom vind ik dit een aanrader. Het bestelproces kan wel iets soepeler, maar dat is mijn mening.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: De Witte

Alle reizen op 1 site - reis naar Spanje

Mooie reis geboekt naar Spanje!
Veel keuze, goede prijs, we hebben er zin in!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maarten J.

Alle reizen op 1 site - Supergoedkoop naar de camping in Frankrijk

We wilden wel op vakantie dit jaar maar niet te duur, en toen zei een vriend dat we eens op allereizenop1site moesten kijken. Ik had er nog nooit van gehoord eigenlijk. Maar daar vonden we dus echt supergoedkope campings, heel blij mee! En je kunt nog volop kiezen ook.

Nu kunnen we dit jaar toch nog op vakantie, blij mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jansen

Alle reizen op 1 site - niet telef bereikbaar

HEEL JAMMER ZIET ER LEUK UIT ,GAAT SNEL ,MAAR IK WIL EVEN TELF CONTACT,NIET BEREIKBAAR ,EN DAT VIND IK NU EEN PUNTJE TJA?!......MAAR ZIET ER WEL GOED UIT EN AANTREKKELIJK

IK ZET JA ,MAAR HEB NOG NIETS GEKOCHT ,MAAR KAN NG ,NIET WAAR!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: alle reizen op 1 site25-10-2016

Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn tijdens kantoor uren, zijn alle lijnen bezet. Daar wordt hard aan gewerkt. Daarom zijn wij ook bereikbaar via de Chat en Whats App 06-28886342 met een 24/7 service

11-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lola

Alle reizen op 1 site - Zonvakantie Italië

Zojuist onze zomervakantie geboekt, een zonvakantie naar Italië! Met dat sombere weer hier in Nederland heb ik daar reuzeveel zin in!! Het boeken ging makkelijk en de prijs viel mij alles mee eigenlijk. Can't wait!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: ananiempje

Alle reizen op 1 site - Mijn ervaring was prachtig

Ik heb een reis naar Aruba geboekt en het was prachtig! Wat een ongelooflijk mooi land. Blauwe zee, mooie stranden en heerlijk geluierd. Eigenlijk helemaal niets aan te merken op de service. Handig om te boeken en ik kan me zo niets bedenken waar ik problemen mee had om hier iets negatiefs neer te kunnen zetten. Vandaar dus even een goede review hier voor alle reizen op een site.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Smits

Alle reizen op 1 site - Uitstekende service

Uitstekende service erg klantgericht en snel antwoord op vragen via mail en chat. Prima prijs kwaliteit. Een echte aanrader om hier te boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: alle reizen op 1 site26-11-2015

Dank u wel voor dit compliment!! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

06-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marie

Alle reizen op 1 site - Superleuke vakantie

Superleuke vakantie gehad, twee weken Costa Brava met het hele gezin! Dus bedankt, allereizen, want het was niet eens zo duur! :D:D

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: alle reizen op 1 site26-11-2015

Dank u wel Marie! Wij doen ons best. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gus

Alle reizen op 1 site - de boom in het bos

Vind het altjid lastig om te boeken want er zijn zoooveeel websites met reizen online. Hoe weet je dan of je de beste deal hebt? Maar hier kun je tenminste goed vergelijken, dat scheelt heel wat geklik en genoteer en gebewaar en dergelijke. Dus wat dat betreft: chapeau, Allereizen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: alle reizen op 1 site26-11-2015

Beste Gus, Dank u wel voor het compliment! U kunt voor een prijsberekening ook altijd bellen, mailen, chatten of WhatsAppen. Dan bent u nog sneller bij de juiste prijs. Met vriendelijke groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

29-09-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: R.

Alle reizen op 1 site - Alles is niet helemaal waar

Zo IRRITANT als bedrijven iets zeggen wat gewoon helemaal NIET klopt. ALLE reizen, echt niet. VEEL reizen hebben ze wel ja. En dat is best wel handig, want dan kun je leuk vergelijken enzo. Maar zeg dan ook gewoon dat je er VEEL hebt en niet ALLES. Heel irritant. Mij ben je dan dus kwijt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: .....29-09-2015

pfff sommige mensen hebben ook altijd wat te zeuren.................

Reactie op deze post:

Door: S24-10-2015

Wat een onzin om een 3 te geven zeg . Je kan ook zeiken om niets. Uitstekend reisbureau met een top service en heel veel reizen !!!!!! Of kan ik beter zeggen bijna ALLE reizen

Reactie op deze post:

Door: S24-10-2015

Ik bedoel een 6 ipv 3 zie hier boven !!!

Reactie op deze post:

Door: alle reizen op 1 site26-11-2015

Beste R. onze naam is allereizenop1site en ik durf best te zeggen dat wij ook alles hebben! Wij zijn een normaal " stenen " reisbureau in Helmond. U kunt met ons 24 uur per dag 7 dagen per week chatten en / of communiceren via WhatsApp. Hetgeen wij niet op de site hebben staan, kunt u gewoon bij ons navragen! Wij zoeken het heel graag voor u uit. Wij boeken ook alle Duitse Touroperators en een aantal Belgische. Dus ja wij doen onze naam wel eer aan. Ik verzoek u vriendelijk om contact met ons op te nemen de volgende keer. Wij zoeken het heel graag voor u uit. Met Vriendelijke Groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

12-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hannie Boer

Alle reizen op 1 site - Topvakantie!!!

Zeker weten dat ik hier weer ga boeken! Zon, vlieg en auto vakanties op een rijtje dus ik heb in de tuin op mijn tablet lekker zitten zoeken naar een leuke reis. Is ook ECHT zo dat ze dus gewoon alle reizen op 1 site hebben. haha. Zeer prettig dat je op een week kan zoeken zodat je ziet wat er die week allemaal nog vrij is. Zo kwam ik dus uit op de canarische eilanden. En ik wil hier voornamelijk even een review schrijven omdat de manier waarop allesreizenop1site me bij heeft gestaan met de hulp om te boeken en alle reisbescheiden bij elkaar te krijgen. Sjapo! Dankjelwel, het was een topvakantie en tot volgend jaar!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns18-08-2015

Wat ontzettend leuk om uw bericht te lezen! Wij doen ons best om iedereen het zo makkelijk mogelijk te maken. Heel fijn om te weten dat het voor u ook gelukt is! Via de chat, mail of Whats app helpen wij u altijd graag om een fijne vakantie uit te zoeken. Heel graag tot de volgende vakantie. groetjes martine guns eigenaar alle reizen op 1 site

08-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard Verzijl

Alle reizen op 1 site - Prima service

Je wordt na je een keuze hebt gemaakt doorgestuurd naar een ander bedrijf. En ik weet niet of je daar nu altijd zo blij mee moet zijn. Maar het aanbod is heel groot en goed overzicht. Dus om uit te zoeken waar je op vakantie heen wilt is het erg handig. En vaak hebben ze wel de goedkope aanbiedingen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns18-08-2015

Beste Gerard, Dank u wel voor uw reactie. De reden dat u wordt doorgestuurd naar een ander bedrijf is dat wij een reisbureau zijn. Via ons wordt u doorgestuurd naar de Touroperator. De Touroperator zoals Neckermann, Arke, Holland International, Alltours etc zijn de bedrijven die uw reis van A tot Z regelen. Onze website geeft de meest voordelige mogelijkheden weer. U boekt via ons reisburo bij de desbetreffende Touroperator. Heel fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns, eigenaar alle reizen op 1 site

03-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marit Hoekstra

Alle reizen op 1 site - Legoland

Supergoedkoop in hotel legoland gezeten met het hele gezin. We wilden graag in het hotel bij legoland zitten dus heel internet afgestruind naar de goedkoopste prijs. Dat was alle reizen op 1 site bij lange na! Zoek op autovakanties en je vindt ze!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns19-08-2015

Beste Marit, bedankt voor deze positieve beoordeling! Uiteraard zijn wij voordelig maar als u van onze chat functie gebruik heeft gemaakt zult u nog meer onder de indruk zijn van onze service! Graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, Martine Guns, eigenaar alle reizen op 1 site

23-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sam Nederstigt

Alle reizen op 1 site - Goedkoop EN goed

3 weken curacao geboekt. Wel in het laagseizoen `maar daardoor ook supergoedkoop! En het weer is er toch altijd prima. Ik zat in het hotel santa barbara beach dat 5 sterren heeft en dat maakt het ook waar. Topeten en direct aan het strand. Echt een enorme aanrader!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns19-08-2015

Beste Sam, Bedankt voor deze super beoordeling! top! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns, eigenaar alle reizen op 1 site

12-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Peggy S.

Alle reizen op 1 site - Cuba was fantastisch!

Reis naar Cuba geboekt voor 2 weken in Mei. Was niet goedkoop (3000 euro) maar wel goedkoper dan andere reisorganisaties dus ja, als je een verre reis wil moet je er iets voor neerleggen. Ik was blij met de informatie, niet teveel, niet te weinig. Prima zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Martine Guns19-08-2015

Beste Peggy, Bedankt voor deze positieve feef back! Een vakantie naar Cuba is inderdaad niet voordelig maar fijn om te lezen dat wij weer de beste prijzen hebben! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns, eigenaar alle reizen op 1 site

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Alle reizen op 1 site

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Alle reizen op 1 site?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Alle reizen op 1 site

Ervaringen Alle reizen op 1 site

AlleReizenop1site.nl Ervaringen!
Wat zijn de ervaringen van andere mensen die een reis geboekt hebben op alle reizenop1site.nl? Hebben ze een probleemloze vakantie gehad, of zouden ze de volgende keer liever via een andere site hun vakantie boeken? Wie op zoek is naar mooie zonvakanties, verre reizen of liever door de autovakanties gaat is bij deze site aan het goed adres. AlleReizenop1site.nl heeft als doel om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van alle vakanties die er zijn.

Over Allreizenop1site.nl
Allereizenop1site.nl is opgericht in 2001 en is zelf ook weer onderdeel van een reisorganisatie. De site biedt een zo groot mogelijk aanbod van verre reizen, stedentrips en autovakanties. Allereizenop1site.nl is verder aangesloten bij de ANVR, de SGR. Als u een reis boekt op allereizenop1site.nl valt uw reis dus ook onder de bescherming van het calamiteitenfonds. De oprichters van allereizenop1site.nl waren voor de oprichting al actief in de reisbranche. In totaal hebben ze een goede 20 jaar ervaring met het boeken van verre reizen, zonvakanties en stedentrips.

Allereizenop1site.nl verzamelt veel reizen van diverse touroperators. Of u nu verre reizen wilt gaan maken, een lekkere zonvakantie tegemoet wilt gaan of een mooie stedentrip wilt gaan maken, allereizenop1site.nl biedt het aan. Daarnaast heeft de site een korting bij de reisorganisaties bedongen. Op deze manier wordt een vakantie die u boekt via allereizenop1site.nl dus nog goedkoper. Een zonvakantie kan dus al minder kosten als u via deze reisorganisatie boekt.

Zeer goede reden om op vakantie te gaan!

Diensten allereizenop1site.nl
Zoals al gezegd biedt allereizenop1site.nl een zeer groot aanbod in reizen. Van een goedkope zonvakantie tot verre reizen, van autovakantie tot stedentrip, het is allemaal op de site te vinden.

De site biedt eigenlijk voor elk wat wils. Van verre reizen tot all inclusive vakanties. Daarnaast biedt de site ook de mogelijkheid om een auto te huren op de plaats van bestemming.

De site heeft goede contacten met veel reisaanbieders. Deze reisaanbieders hebben weer contacten met hotel aanbieders. Door kortingen te bedingen bij deze hotel aanbieders kunnen de prijzen van zonvakanties of stedentrips weer verder omlaag. Uiteraard geldt dit ook voor andere vakanties zoals all inclusive vakanties of autovakanties.

De prijzen die op allereizenop1site.nl staan zijn de daadwerkelijke prijzen. Hier komen dus geen vervelende kosten achteraf bij. Dat is natuurlijk wel prettig als u aan het zoeken bent naar een mooie zonvakantie, of een heerlijke all inclusive vakantie.

Klachten Allereizenop1site.nl
Als u een klacht heeft over Allereizenop1site.nl dan kunt u met hen bellen. Dit kan via een 0900-nummer. De kosten zijn 10 cent per minuut. De klantenservice is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Op zon- en feestdagen is het echter niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Ook is het mogelijk om online met Allereizenop1site.nl te chatten. Uiteraard is het ook mogelijk om even een mail te sturen.

Heeft u zelf al eerder een reis geboekt via allereizenop1site.nl? Wat zijn uw bevindingen? Zou u gebruikers van deze site aanraden om een vakantie bij allereizenop1site.nl te boeken, of zou u het eerder afraden. Deel uw bevindingen hieronder!
 



TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!