NederlandReview

  Ervaringen Schipholtickets.nl

  Verrassend! Wat anderen van Schiphol tickets vinden. Wat is er nu fijner dan om lekker op vakantie te gaan. Het is goed om te kiezen voor een goede vakantiebestemming in een warm land waar je in een paar uur naartoe kunt vliegen. Op Schiphol tickets is het mogelijk om de verschillende vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan op basis van de laagste prijs of op basis van de snelste verbinding (rechtstreekse vlucht) een keuze maken. Je ticket vanaf Schiphol naar een ander deel in het land is dus snel geboekt. Een mooie vakantie start dus eigenlijk op Schiphol tickets. Aangezien het boeken van een ticket niet goedkoop is en je ook daadwerkelijk een echte ticket wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Schiphol tickets is. Het is slim om hiervoor de verschillende reviews en ervaringen van anderen te lezen op het internet en op NederlandReview.

  Over Schiphol tickets
  Schiphol tickets noemt zichzelf een betrouwbare reisagent. Ze bieden op een onafhankelijke manier vliegtickets aan van bijna alle luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om in slechts een paar stappen je ticket te boeken naar je vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om een taxi te regelen via de website, je huurauto te boeken en het hotel te reserveren. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken naast het boeken van je ticket.  Waarom gebruik maken van Schiphol tickets? Hieronder hebben we een aantal kernpunten opgesomd:

  -    Je kunt online alle vluchten met elkaar vergelijken
  -    Je kunt snel en gemakkelijk boeken
  -    Je boekt direct bij de bron en niet via een tussenpersoon
  -    Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol tickets

  Daarnaast is Schiphol tickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de IATA (International Air Transport Association). Hierdoor kun je vertrouwd en met garanties een vliegticket boeken op de site van Schiphol tickets. 

  Schipholtickets razendsnel? Volgens dit filmpje wel!


  De diensten van Schiphol tickets
  De belangrijkste dienst van Schiphol tickets is natuurlijk heel erg duidelijk: het aanbieden van vliegtickets. Schiphol tickets doet dit echter op een onafhankelijke manier door een compleet aanbod aan te bieden van zo goed als alle (low cost) vliegmaatschappijen. Je kunt hierdoor een zeer goedkope ticket vinden of een ticket met de snelste verbinding tot je vakantiebestemming. 

  Daarnaast kun je voor een aantal aanvullende zaken terecht bij Schiphol tickets. Deze diensten zijn:
  -    Het boeken van een hotel
  -    Het boeken van een auto op je bestemming
  -    Een taxi bestellen voor je vlucht
  -    Een parkeerplaats voor je auto reserveren op Schiphol 

  Klachten en beoordelingen over Schiphol tickets
  Als je een klacht hebt over Schiphol tickets dan kun je het beste direct contact met ze opnemen. Op hun website vinden we hiervoor hun postadres, het telefoonnummer en ook de mogelijkheid om via het contactformulier of per email contact met hun op te nemen. Een aparte pagina om je klacht te melden hebben wij niet aangetroffen. Aangezien Schiphol tickets is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA is het natuurlijk om jouw klacht ook daar in te dienen. Vaak moet je hiervoor wel eerst met Schiphol tickets contact hebben gehad over je klacht. Wil jij Schiphol tickets een slechte of goede beoordeling geven dan kun je dat hieronder doen. 

  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Last-minutes, kortingcodes of gewoon boeken? Lees eerst ervaringen en beoordelingen op NederlandReview zodat u voorbereid op vakantie gaat!

  Schipholtickets.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  6,4
  64% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6

  Prijs

  6,8

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  onmogelijk een klacht in te dienen

  c23-10-2018

  ze nemen je klacht gewoon niet in behandeling! Zegt me genoeg.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Super

  Suzanne28-08-2018

  Tickets geboekt voor afgelopen zomer al 11 maanden van te voren, schipholtickets had de beste prijs, beter dan de luchtvaartmaatschappij zelf. Helaas op de terug weg ging er wat fout, we stonden niet in het systeem bij American Airlines, British Ariways was onze boeking vergeten te koppelen. We moesten bellen met Schipholtickets, die hebben gekeken in hun systeem maar alles stond goed, ook in eerste instantie bij British Airways. Het bellen (in de wacht) duurde wel wat lang dus paar keer opgehangen ivm de hoge kosten vanuit het buitenland. We konden niet mee met de vlucht, maar dit was niet de fout van schipholtickets, wel werden we netjes omgeboekt naar de volgende vlucht. De volgende keer misschien zelf met de app van AA ook even checken of daar de vlucht van BA uitgevoerd door AA is doorgekomen. Verder prima ervaring met schipholtickets. En als ze de volgende keer de goedkoopste zijn boeken we zeker weer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Oplichters!

  Janita01-08-2018

  Zaterdag 28 juli 2018 probeer ik Schipholtickets telefonisch te bereiken.
  Bleef maar in de wacht dat ik na een half uur heb opgegeven.
  Zondag werken ze niet.
  Maandag 30 juli 2018 krijg ik eindelijk iemand aan de lijn. Verzoek om een vliegticket om te boeken naar een andere datum.
  De telefoniste ging het uitzoeken of ik de ticket om kon boeken, ik blijf in de wacht best lang. Ze komt terug en zegt ze kan het omboeken voor €150,00, maar met bijkomende kosten van dagen. Ik vroeg zou je mij dan het totale bedrag kunnen doorgeven. Dus ze zegt natuurlijk ik blijf in de wacht, op een gegeven moment komt ze terug dat ze er niet uitkomt en dat ze morgen terug belt met het totale omboekingskosten.
  Dinsdag 31 juli ik wacht op haar telefoontje, die maar niet plaats vind, dus ik bel zelf maar weer eens naar schipholtickets na 20:00 uur en ik krijg te horen dat ze erachter aan gaat en me voor 22:00 uur terug belt.
  Ze belt terug met de mededeling dat ze nog steeds geen antwoord voor me heeft en woensdag 1 augustus terug zal bellen.
  31 Augustus belt ze terug dat de totale omboekingskosten op €216,34
  Ik zeg prima, boek het maar om. Ze zegt hierbij dat ze me tot 16:00 uur de tijd geeft om een betaling te doen en of dat haalbaar is. Ik zeg op mijn beurt nee, voor mij is dit niet haalbaar, want ik ben onderweg naar mijn huis met de auto en dat duurt nog minimaal een uur. Dus ze zegt dan geef ik je tot 18:00 uur. Ik prima! Nou betaling gedaan om 17:44 betaling gedaan belt ze na een half uur op dat ze de omboeking niet kan maken want de tarief is met € 17,00 verhoogt, omdat ik te laat was met de betaling.
  Nou toen brak mijn klomp ik zei ik heb voor 18:00 uur betaald zoals je gevraagd had en nu kom je met KLM heeft de prijs verhoogt???
  Dan krijg je een hele tekst en uitleg hoe zij te werk gaan, waar je maar niet vanaf komt.
  Blijkt dat Schipholtickets.NL niet in Nederland zit, maar in Curacao
  Dat ze afhankelijk zijn met tijdverschil. En dat als ze een prijs zien in een bepaalde klasse, opeens weg kan zijn en hierdoor dan de prijs weer omhoog kan gaan dat kan in een paar uur veranderen iedere keer goedkoper of duurder.
  Dus op mijn beurt:
  1. Mijn omboeking had 3 dagen geleden goedkoper kunnen zijn.
  2. Geef je mij eindelijk een keer antwoord en betaal ik voor 18:00uur
  Heb je nog steeds niet mijn boeking vast gelegd.
  3. Is dit jullie service dat je mij daarna nog opbelt voor €17,00, omdat jullie je werk niet goed doen?
  4. Leidinggevende gesproken komt ook met het zelfde tekst en uitleg hoe zij werken, dat ze afhankelijk zijn van andere luchtvaartmaatschappijen, eh dhuh sinds wanneer heeft Schipholtickets een eigen vliegtuig?
  5. Dreigement als ik het niet betaal zetten ze de boeking niet vast.
  6. Oh ja betaling moest onder telefonisch begeleiding zelfde link die ze voor 18:00 uur ook al had gestuurd nu met het bedrag van €17,00 en of ik dat binnen 15 minuten kon betalen dan kon ze de boeking vast leggen.
  7. Wat kan dat nu na alle discussies wel???? Weet je zeker dat je na een half uur niet weer terug komt met nog eens een verhaal dat het in ene duurder is geworden?
  8. Het was maar dat dit een ticket voor mijn schoonmoeder was, want
  anders had ik het helemaal gecanceld!
  9. Schipholtickets voor mij Nooi Meer!!!!
  10. Waar is "klant is koning"?
  Jullie hebben geen stijl en bieden absoluut geen service!
  Ik koop nooit meer een vliegticket bij jullie!
  Leidinggevende Babette 330 kennelijk "het succesje van Schipholtickets"
  Die niets te bieden heeft kwa service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  klacht i.v.m. boeking

  Martina Heinrichs17-07-2018

  ik heb alleen maar minpunten te melden: 8 dagen geleden ticket naar Canada geboekt - tenminste dat dacht ik. Automatische
  melding ontvangen dat boeking mislukt is. En dat ik binnen 24 uur bericht zou krijgen. Ik had al wel aan het eind van de boeking € 602,- met ideal betaald. Na 48 uur en geen bericht zelf weer geprobeerd, maar weer dezelfde automatische reactie met dit keer een termijn van 48 uur. Nadat ook deze termijn was verstreken, nog een mail gestuurd waarop weer hetzelfde automatische antwoord volgte. Ondertussen talloze keren aan de telefoon gehangen, in de wachtrij met mooie pianomuziek, 20 of 30 minuten lang. Geen gehoor. Soms melding dat de kantoren al gesloten zijn (in de avonden of in het weekend) terwijl het anders op de site stond. Inmiddels wil ik alleen nog maar mijn geld terug, want ik heb betaald voor tickets die ze niet geleverd hebben.
  Bij mijn beoordeling moest ik minstens een ster aanklikken, maar had liever helemaal geen ster willen geven.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Negatieve toegevoegde waarde

  Henk Beltman09-07-2018

  Ik had een vluchtwijziging. Omdat ik via Schipholtickets had geboekt kon ik enkel via hen wijzigen.
  Had ik via KLM geboekt dan had ik deze eenvoudig per internet kunnen wijzigen voor €76
  Via Schipholtickets moest ik bellen,
  minstens een half uur wachten met een muziekje op de lijn,
  mijn ingecheckte heenreis laten uitchecken,
  €143 betalen ipv €76 bij KLM
  Opnieuw heenreis inchecken
  Ik zie alleen negatieve toegevoegde waarde.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Betalen NIETS terug, slecht bereikbaar

  Elsa23-05-2018

  - zeer slechte bereikbaarheid (telefonisch in de wacht van 30 minuten) Automatisch bericht van customercare dat een mail na 4 tot 6 weken in behandeling genomen kan worden
  - correspondentie verloopt telefonisch, je krijgt geen bevestiging per mail van de gemaakte afspraken met de klantenservice.
  - afwimpelcultuur van de klantenservice “ik weet het niet dus je zal je moeten mailen naar de customercare”.
  - je schiet bedragen voor zoals bii een nieuwe vlucht als de ander gecanceld is. Je krijgt NIET het volledige bedrag terug bij een duurder ticket wat bijna het geval is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Schipholtickets: geen tickets en wel betalen

  Mboer04-05-2018

  - levert niets
  - zeer slecht bereikbaar
  - slechte service
  - int wel het geld maar levert geen etickets
  - erg sloom

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  flink tegengevallen

  L van Drunen 05-04-2018

  Schipholtickets is duidelijk een commercieel bedrijf. Een foute naam (in mijn beleving niet door mijn toedoen) kost zomaar 1600 euro extra. Enige medewerking om dit te veranderen is er niet ondanks een maand voor vertrek. Onder valse voorwendselen konden we niet online inchecken. Later blijkt dat men bij Schipholtickets een fout hebben gemaakt op onze tickets. Een verkeerde code op het @ticket kost ons bijna de reis. Gelukkig hebben ze bij Brussles Airlines meer op service met reizigers. Vakantie hoort plezier te zijn maar hier is het veel ergernis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Topvlucht van KLM

  Harm04-01-2018

  Topvlucht gehad! Nou kan schipholtickets daar niet zoveel aan doen - want dat was KLM zelf ;-) ..en ze zijn een intermediair. Maar tickets net iets goedkoper dan bij KLM zelf en ook prima info / tickets etc...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  TOP service

  Mark Bongaerts01-08-2017

  Geweldige service!!! Via Schipholtickets.nl hebben we 2 tickets geboekt naar LA (Air Berlin). We hadden problemen met de klantenservice (annuleren van extra bagage) van Air Berlin en waren al meer dan 2 weken bezig om iets te regelen/cancellen. Nadat we na die periode via Air Berlin te horen kregen dat het zeker niet ging gebeuren, hebben we Schipholtickets ingeschakeld.

  We zijn geweldig geholpen door Oran. Hij is gelijk gaan bellen met Air Berlin en heeft in een half uur geregeld, dat het extra koffer geannuleerd kan worden en we € 300 terug betaald gaan krijgen!!!

  Bedankt Schipholtickets + Oran!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vlucht AMS-Londen-Kualu Lumpur

  peter31-07-2017

  Vlucht Ams naar Londen met KLM en dan verder met Malaysia airlines onder hetzelfde ticketnummer. Aangezien we slechts een overstaptijd hadden van 01h25m op Londen heb ik eerst gebeld met schipholtickets of dit haalbaar is voordat we de
  tickets gingen kopen. Geen probleem werd er gezegd aangezien KLM en Malaysia in dezelfde terminal staan, je online kan inchecken en je koffers ook in 1 keer doorgaan van Ams naar Kuala Lumpur.
  Maandag vertrek en in het weekend kon ik niet online inchecken bij Malaysia.
  Probleem, dus Schiphol tickets bellen, maar zij zijn gewoon niet bereikbaar van vrijdagmiddag tot maandagmorgen. Zeer slechte service en zeker omdat er al 3 weken niet gereageerd is op mijn mail.
  Op maandagmorgen inchecken en nu blijkt dat je bij Malaysia helemaal niet online kan inchecken als je eerst met de KLM vliegt onder hetzelfde ticketnummer. Je moet dus fysiek inchecken in Londen en dit kost enorm veel tijd en die heb je nu juist niet en grote kans dat je je overstap gaat missen.
  ook word daardoor je bagage niet doorgelabeld en zal je die in Londen eerst van de band moeten halen.
  Je gaat dus je overstap missen, terwijl Schipholtickets.nl gegarandeerd had dat dit niet zou gaan gebeuren.

  Conclusie: Niet tot zeer slecht bereikbaar, zeer slechte kennis van zaken en geven beloftes af die niet haalbaar zijn.
  Voorkom een enorme deceptie en betaal liever ergens anders iets meer, maar voorkomt je veel stress en extra kosten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  vluchten en prijzen vergelijken

  Kristien12-07-2017

  Vooral handig om te vergelijken met prijzen. Het scheelt behoorlijk veel en ik vind het ook handig om tijden te kunnen kiezen. Je bent vaak goedkoper uit en soms moet je nog iets langer wachten op een goede aanbieding. Ik vind het een handige website en het werkt goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  met huurauto

  Patrick10-07-2017

  Inclusief huurauto was ik dik 5 tientjes goedkoper uit. Top!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Kleine tip

  Madrie28-05-2017

  Voor wie dat nog niet bedacht had (wat op zich heel logisch is). Check je vlucht bij schipholtickets en zie wat het kost. Boek daarna dezelfde ticket bij de luchtvaartmaatschappij en vergelijk. Gewoon heel simpel. En koop bij degene waar het goedkoper is. Dat is trouwens ook vaak schipholtickets en vanuit ervaring kan ik zeggen dat je ook gewoon hier kan kopen, ze zullen wel aan bulk inkopen doen ofzo zodat ze het goedkoper kunnen aanbieden. Want je krijgt gewoon prima de tickets etc die je nodig hebt. Soms zijn ze duurder want het gaat geloof ik op het moment dat je koopt, daar wil de prijs nog wel eens door verschillen. Groetjes!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Helemaal super

  Jaapie23-05-2017

  Duidelijk, overzichtelijk, goedkoper dan bij de luchtvaartmaatschappij zelf en je kan van ze op aan. (Er is altijd wel een zeikerd waarbij het een keertje fout kan gaan). En NEE ik ben geen medewerker ofzo, gewoon iemand die vindt dat er ook wel eens iets positiefs gezegd mag worden als je een goede service hebt ontvangen. Dat verdienen ze!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Eerlijkheid duurt het langst

  Ingrid Wijngaarde18-05-2017

  Schipholtickets is niet eerlijk bezig. Ik ben HUN klant en niet de klant van een vliegtuigmaatschappij. ZIJ garanderen hun klanten de laagste ticketprijs en kunnen bij reclameren claims niet afwentelen op de vliegmaatschappijen waar zij de verantwoordelijkheid voor op zich hebben genomen.
  Als ik 's morgens hoor dat een vliegmogelijkheid van de vorige avond, dat ruim 400 euro goedkoper is "er niet meer is" maar ik die 's avond na zes uur wederom op het scherm zie verschijnen en vervolgens nog 10 dagen daarna, met steeds vermelding van "nog 9 stoelen" dan heeft schipholtickets mij niet de laagste prijs verkocht, maar mij op z'n minst om de tuin geleid. te meer daar de dame aan de telefoon mij ervan verzekerde dat de goedkope vluchten niet meer te boeken zijn en de prijzen aan het stijgen waren.
  Kennelijk moet de klant zelf begrijpen - door schade en schande wijs geworden - dat de laagste prijsgarantie van Schipholtickets niet eens geldt per dag, maar per dagdeel en zelfs uur, per maatschappij en daarmee stelt de garantie die Schipholtickets "geeft" helemaal niets voor, want het is een soort loterij geworden. Loterijen geven geen garanties af.
  Kennelijk is ook de vermelding van 'nog 9 stoelen' bij een bepaalde vluchtnummer en tijdstip een lokkertje om de klant in paniek te jagen om snel te beslissen, omdat als er 10 dagen lang dezelfde vermelding staat, je je als klant moet afvragen of het vliegtuig wel vol komt. Schipholtickets kan niet aannemelijk maken dat die vermelding op waarheid berust.
  Schipholtickets stelt haar klanten niet in staat een eerlijke keuze te maken, omdat er informatie op de website ontbreekt, of niet juist is.
  Ik vind dit onacceptabel en heb een klacht ingediend bij Customercare. Ik hoop dat Schipholtickets rechtvaardig handelt in deze. We leven tenslotte in Nederland, waar de wet eist dat met klanten "behoorlijk" wordt omgegaan.

  Ik vind het jammer te ervaren dat een bedrijf, dat op zich een goed concept heeft, zo te werk gaat. Hoeft niet, want jullie hebben een goed concept. Een Euro eerlijk verdient, heeft een waarde die zichzelf tien- en honderdvoudig terugbetaalt. Ik weet niet of ik nog een keer bij Schipholtickets zal bestellen, omdat dezelfde dag dat ik de ticket op aandringen van de klantenservice juffrouw had besteld, een andere maatschappij en zelfs Schipholtickets mij een lagere prijs bood. Kennelijk geldt de prijsgarantie van Schipholtickets op de minuut af. En dat is niet eerlijk. Zeker niet voor online-boekingen.

  Jaapie28-05-2017

  Ik was wel 25 euro goedkoper uit dan aan de bali zeg maar bij transavia zelf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Serieus goed

  Tzoltan30-04-2017

  Goed alle dagen tegenover elkaar zetten. Bekijk een maandag of een woensdag. Ik vergelijk veel zelf ook. Dus bij schipholtickets en dan check ik vaak ook de maatschappij zelf. Vaak zijn ze goedkoper wat ik frappant vind. EN al zijn ze niet goedkoper, dan nog kun je in ieder geval goed zien bij welke maatschappij je naar welke destination kan vliegen. En daarna dus gewoon bij de vliegtuigmaatschappij je ticket kopen. Maar wat ik al zei; dat is dus niet goedkoper in de meeste gevallen. Dus vaak koop ik dan gewoon hier men ticket en dat gaat prima. Dus kwa prijs 4 sterren want het is niet altijd goedkoper dus..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  54 euro goedkoper uit

  Robbie07-02-2017

  Normaal schrijf ik geen reviews (mij teveel werk) maar ik wil wel even meegeven aan iedereen dat ik een ticket heb gekocht via schipholtickets voor een tripje naar denemarken. Ik weet niet hoe ze het doen, maar toen ik zelf ging vergelijken en dus " virtueel" een ticket kocht bij transavia waar ik dus uiteindelijk mee vloog. Was het bij tranavia zelf 54 euro duurder dan bij schipholtickets. Dus ik weet niet hoe ze het doen, maar er is geen rede om het niet hier te kopen. Je krijgt dezelfde info, zelfde tickets en zelfde vliegtuig... Het zoeken naar de tickets duurt wel serieus lang op de site. Ze nemen dat " momentje geduld alstublieft" wel erg ruim. Maar voor 54 euro is dat wachten snel terugverdiend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Niks bijzonders

  Marco F.11-04-2016

  Zelfde soort prijzen als bij de maatschappijen zelf dus zie niet in waarom ik hier zo kopen....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Vergelijken en geld besparen

  Samira30-09-2015

  Ik gebruik Schipholtickets vooral om te vergelijken tussen aanbieders, om te zien waar ik het goedkoopst uit ben. Soms is dat dan ook bij Schipholtickets, maar soms ook niet. Sowieso vind ik het een hele handige website.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  goedkope vliegtickets

  Petra13-09-2015

  Ik heb de hele rataplan bij vliegtickets.nl geboekt. Vliegen met united airlines, hotel en huurauto naar chicago. Alles bij elkaar was supergoedkoop en al helemaal in vergelijking met andere aanbieders!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  handig overzicht

  Sabine K.08-08-2015

  Handig om prijzen te vergelijken want je ziet alle luchtvaartmaatschappijen. (wie vliiegt waar heen) wel handig om daarna nog even bij de maatschappij zelf te checken of ze zelf niet goedkoper zijn maar vaak niet dus dan is het de moeite waard. Ik reis veel en koop vaak mijn tickets hier. Soms is het goedkoper om direct bij de airline te kopen weet ik uit ervaring. Maar prima om hier te kopen vandaar mijn aanbeveling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Schipholtickets.nl

  Uw beoordeling