NederlandReview

    Ervaringen Schipholtickets.nl

    Verrassend! Wat anderen van Schiphol tickets vinden. Wat is er nu fijner dan om lekker op vakantie te gaan. Het is goed om te kiezen voor een goede vakantiebestemming in een warm land waar je in een paar uur naartoe kunt vliegen. Op Schiphol tickets is het mogelijk om de verschillende vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan op basis van de laagste prijs of op basis van de snelste verbinding (rechtstreekse vlucht) een keuze maken. Je ticket vanaf Schiphol naar een ander deel in het land is dus snel geboekt. Een mooie vakantie start dus eigenlijk op Schiphol tickets. Aangezien het boeken van een ticket niet goedkoop is en je ook daadwerkelijk een echte ticket wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Schiphol tickets is. Het is slim om hiervoor de verschillende reviews en ervaringen van anderen te lezen op het internet en op NederlandReview.

    Over Schiphol tickets

    Schiphol tickets noemt zichzelf een betrouwbare reisagent. Ze bieden op een onafhankelijke manier vliegtickets aan van bijna alle luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om in slechts een paar stappen je ticket te boeken naar je vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om een taxi te regelen via de website, je huurauto te boeken en het hotel te reserveren. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken naast het boeken van je ticket. Waarom gebruik maken van Schiphol tickets? Hieronder hebben we een aantal kernpunten opgesomd:

    - Je kunt online alle vluchten met elkaar vergelijken
    - Je kunt snel en gemakkelijk boeken
    - Je boekt direct bij de bron en niet via een tussenpersoon
    - Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol tickets

    Daarnaast is Schiphol tickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de IATA (International Air Transport Association). Hierdoor kun je vertrouwd en met garanties een vliegticket boeken op de site van Schiphol tickets.



    Schipholtickets razendsnel? Volgens dit filmpje wel!

    De diensten van Schiphol tickets

    De belangrijkste dienst van Schiphol tickets is natuurlijk heel erg duidelijk: het aanbieden van vliegtickets. Schiphol tickets doet dit echter op een onafhankelijke manier door een compleet aanbod aan te bieden van zo goed als alle (low cost) vliegmaatschappijen. Je kunt hierdoor een zeer goedkope ticket vinden of een ticket met de snelste verbinding tot je vakantiebestemming.

    Daarnaast kun je voor een aantal aanvullende zaken terecht bij Schiphol tickets. Deze diensten zijn:
    - Het boeken van een hotel
    - Het boeken van een auto op je bestemming
    - Een taxi bestellen voor je vlucht
    - Een parkeerplaats voor je auto reserveren op Schiphol

    Klachten en beoordelingen over Schiphol tickets

    Als je een klacht hebt over Schiphol tickets dan kun je het beste direct contact met ze opnemen. Op hun website vinden we hiervoor hun postadres, het telefoonnummer en ook de mogelijkheid om via het contactformulier of per email contact met hun op te nemen. Een aparte pagina om je klacht te melden hebben wij niet aangetroffen. Aangezien Schiphol tickets is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA is het natuurlijk om jouw klacht ook daar in te dienen. Vaak moet je hiervoor wel eerst met Schiphol tickets contact hebben gehad over je klacht. Wil jij Schiphol tickets een slechte of goede beoordeling geven dan kun je dat hieronder doen.

    TIP!

    Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Last-minutes, kortingcodes of gewoon boeken? Lees eerst ervaringen en beoordelingen op NederlandReview zodat u voorbereid op vakantie gaat!

    Schipholtickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    4.8
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vliegtickets

    Hadden een vlucht geboekt via schipholtickets voor 3 april.as. Emirates met wie we zouden vliegen, geeft aan contact op te nemen met schipholtickets voor een restitutie van ons ticketgeld. Dit is volgens hun mogelijk en er is een regeling vanuit Emirates hiervoor. 9x gebeld maar je wordt na 10 tot 15 min onderbroken. 3 x een contactformulier ingevuld maar niemand reageert. Misschien RADAR nog maar eens mailen om ze uitleg te komen geven aan tafel. Wil verdomme m'n geld gewoon terug! Dan rekenen ze ook nog eens €50 per ticket als.je annuleert. Dus waar zowat heel NL de burgers tegemoet komt, wil deze organisatie alsnog over de mensen cashen......kom op zeg!

    Door: B v Loon 21-03-2020
    Jishnu Jayaram 24-03-2020

    Hello, I am stuck in a similar situation here. I had booked my flights with Schipholtickets.com for travelling to India on the 28th of March. Since it is not possible to land international flights in India anymore, there is no way the flight can operate. I had requested a cancellation a week ago through the contact form and still haven't received an answer back. If you were successful in getting any replies from Schipholtickets.nl, I would be very grateful if you could let me know. Regards, Jishnu

    Peter van der Leer 25-03-2020

    Mijn zoon heeft een reis geboekt met tickets gekocht bij u organisatie maar deze reis kan niet doorgaan nu Corona alles op slot zet. Hij wil graag zijn geld terug en zie graag een reactie tegemoed

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vliegticket

    Zij voldoen niet aan de bijzondere vlucht voorwaarden onder nr 3-3.2
    Wil je ze telefonisch informeren kom je in de wacht die na 15 min word onderbroken. Wij hebben het na 1+1/2 het opgegeven. Ook een e-mail wordt niet beantwoord. Ze hebben ons tot nu toe in kou laten zitten. Na een gecancelde vlucht door de maatschappij op AirPort zelf. Dit had schipholtickets ons onder voorwaarde 3 3.2 moeten laten weten, met een nieuwe vlucht! Snel met e-mails voor boekingen en betalingen! Daarna zijn ze weg!

    Door: Hanekamp 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FLIGHT BOSTON QUITO

    A FUCKING JOKE

    I have sent a LOT of e-mails and filled in all the forms possible. Have been calling them for days: NO ANSWER. I have a flight from Boston to Quito, but since the borders are CLOSED from the US and I can't fly to Boston, and it's BEYOND MY POWER, according to the law, I am entitled to get a refund!

    "If you have booked a “separate” flight and that flight is canceled by the airline, it is subject to air passenger rights. In accordance with European Regulation (EC) 261/2004, the traveler is in principle entitled to a refund or a ticket for another flight, whatever the reason for the cancellation."

    The site doesn't say ANYTHING about this pandemic or global crisis and don't even offer flight changes. What kind or irresponsibility is this? I understand that this is a crisis for everyone, but I can't get a hold of them for almost a week!

    THIS COMPANY IS A SCAM

    Door: Amrita Khan 16-03-2020
    Jishnu Jayaram 24-03-2020

    Hi Amrita, Were you successful in getting hold of them in regard to your cancellation? If yes, please do let me know as I'm stuck in a similar situation with Schipholtickets myself. Regards, Jishnu

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    ticket

    tickets worden gewijzigd zonder contact.
    Service: Emails nooit beantwoord (3x) .... telefoon nummer in India, geen conformation email, krijgt random emails in het portugees (van zuster bedrijf).

    Ik zou mijn ticket niet hoeven te betalen aangezien de vliegtuig maatschappij het heeft geanuleerd maar natuurlijk krijg je niks vergoed en je moet zelf maar zoeken of je vlucht nog door gaat of niet.

    totaal schande! je kan beter je geld verbranden heb je in ieder geval nog wat warmte

    Door: Doe het Niet 04-03-2020
    Wilco Jonker 14-03-2020

    Totaal geen reactie ontvangen op mijn vraag. Je kunt bellen en dan sta je ongeveer 8 minuten in de wacht en daarna wordt de verbinding verbroken. Het geld wat ik heb betaald voor de ticket ben ik kwijt ondanks dat het land een inreisverbod heeft ingesteld. Geen reacties meer gekregen op mijn andere tickets en als je wilt inchecken dan blijk ik niet eens meer te bestaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets

    Pure oplichting! Zij verkopen tickets die ze niet kunnen aanbieden om dan niets meer van hen te laten horen. Daarna houden ze u (telefonisch) uren aan het lijntje. Zeker vermijden! Niet boeken is de boodschap!

    Door: Nils 31-01-2020
    R. Mahmood 19-02-2020

    Begin januari online ticket geboekt . Datum vetrek van Amsterdam naar Manchester 10-02-2020 en van Manchester naar Dubai en van Dubai naar Sialkot PK. Op datum 10-02-2020 kreeg ik op Schiphol te horen dat ik niet op de passasierslijst stond. De uitvoerende vlietuigmaatschappij FLYBE had in de systeem staan dat er initieel wel geboekt was maar dathet was geannuleerd. Ik heb foto's gemaakt van screen. 3x die dag gebeld met Schipholtickets.nl/com service nummer, van kast naar de muur. Mijn vlucht vertrok en ik stond nog met koffers op Schiphol. De connecting flights kon ik niet meer halen. Ik heb die middag nog een vlucht moeten boeken omdat ik de volgende dag in Pakistan moest zijn. Jullie medewerker gaf aan dat er een refund zou plaats vinden. Vervolgens heb ik zelf ook online een verzoek tot refund gedaan op 11-02-2020. Op een automatische bericht na niets meer vernomen. Op 18-02 weer gebeld en verhaal opnieuw moeten doen. krijg te horen dat er geen refund is omdat ik de vlucht in Manchester naar Dubai niet heb genomen.: HOE MOEST IK VAN SCHIPHOL NAAR MANCHESTER komen als ik niet op de passagierslijst stond!!!!!!!!!!!!!Kreeeg van de medewerker te horen dan een refun niet mogelijk is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ticket

    Dont book a ticket from site. They are cheaters and liars. They are stealing money from customers for services they dont give!!

    Door: Esmer 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Super bad

    Do Not book with them.
    Booked a ticket to china through them, airline company has cancelled the ticket. Now it has been 6 months, they still haven’t refund the money! What a joke.

    Door: Jing 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    1210 Euros

    I did purchase two tickets to New Delhi from Amsterdam in April 2019. It was with Jet Airways which got bankrupt. I paid 1210 Euros.
    The support of this website is pathetic you stay in the call for 30-40 minutes and then they hand up on you. Pretty Bad! Some of my friends who booked with Jet Airways did get the money back as they have stated to us that you are eligible for full refund. But this website folks keep on saying that no refund is received so we are not entitle to give back. I am so upset that I chose this website to book my tickets. Zero stars - for service!

    Door: Shilpa 28-10-2019
    Erwin Mulder 02-12-2019

    I have the same issue and I just don’t trust them. I just hung up again with someone who can’t speak English.. Did you take any other steps?

    Ritchie 11-02-2020

    I have the same problem. I booked two tickets to the Philippines but the airlines cancelled the flight I asked them to rebook or re route or cancel my ticket apparently non of these options are accepted. It is not my fault why that flight is cancelled they just keep on hanging the line and and at the end it all goes for nothing. Should we take further actions? They should take their medicine otherwise there will be more victims

    Jaroslaw 11-02-2020

    j.krzyzanowski84@gmail.com To anyone who was cheated by schiphol tictets

    Wizzy 12-02-2020

    Here the same problem.. Flight is canceled by the airline. How can we get refund??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets van Amsterdam naar Nepal

    Helaas moet ik één ster invullen, eigenlijk is de service 0 sterren waard.

    Boek nóóit met Schipholtickets. Wij dachten dat we met KLM zouden vliegen, dit blijkt een shared code vlucht te zijn en nu vliegen we met Etihad. Dat is in principe geen probleem, alleen zit er op de heenweg geen bagage bij. Die kunnen we wel bijboeken op het vliegveld via Etihad, voor 600/700$ per persoon. Belachelijk!

    Schipholtickets weigert ons verder te helpen, reageren traag op mails, bellen heeft helemaal geen zin want je krijgt iemand uit Spanje aan de lijn die amper Engels kan.

    Advies: betaal iets extra voor een betere klantenservice.

    Door: Lindy 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    GEEN

    Schipholtickets = oplichterij!
    Via Skyscanner op basis van de prijs (boeking voor 9 pers.) terecht gekomen bij Schipholtickets. In eerste instantie kwamen de prijzen redelijk overeen met hetgeen Skyscanner al vermelde.

    Vervolgens ga je het boekingsproces in - en voegen ze op de laatste pagina net voor het betalen een bedrag toe van ruim 500 euro (op een boeking van 5700 euro) voor de betaalmethode (iDeal in ons geval).

    Dat is dus gewoon OPLICHTERIJ.

    Hebben natuurlijk niet geboekt hier en dat zou mijn advies zijn voor iedereen!

    Door: Roger 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket

    Na het boeken en zeker mijn middle name te hebben ingevuld ontving ik een boekingsbevestiging waarbij dit bij 1 persoon mistte. Meteen gebeld en dit zou geen probleem zijn om aan te passen. Ineens meer dan een week later hoor ik dat ondanks dat de airline er niets voor zou rekenen, Schipholtickets.com wel €50 wil zien voor deze fout die bij hen ligt.

    Door: CK 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    4 retourtickets Bangkok

    Omdat ik de e-tickets niet kon uitprinten Schipholtickets gebeld. Een zeer vriendelijke, behulpzame jongeman heeft mij gedurende ruim 15 minuten te woord gestaan en was niet tevreden voordat ik kon melden dat ik de e-tickets kon printen, nadat hij ze ook nog had omgezet naar PDF.

    Door: Idi Classen 16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ticket naar cyprus

    Koop niet bij ze Schipholtickets.com. Ze geven een verkeerde naam op de email die ze beschouwen als eticket. (verkeerde achternaam) Blijkt achteraf niet zo te zijn. Je krijgt niets terug van de luchtvaartmaatschappij (Bij ons Turkish Airlines) waar je mee vliegt want die verwijzen terug naar schipholtickets.com. Ik heb non stop gebeld met Schipholtickets.com en die zeggen: wij kunnen je achternaam NIET aanpassen. Die toestemming "krijgen" ze zogenaamd niet van Turlish Airlines. Dit klopt dus niet.

    Nu bel ik Turkish airlines. De tickets van mij, mijn man en mijn moeder zijn in hun systeem niet eens bekend. Ze melden ook dat zij GEEN contract hebben met Schipholtickets.com. Dat betekent, we zijn opgelicht. Wij hebben opnieuw geboekt maar RECHTSTREEKS via Turkish airlines. Dus samengevat, de oplichters zijn: Schipholtickets.com en Supersaver (mijn man had via hen geboekt, ook oplichters). Nooit gedacht dat ik hier ooit in zou stinken waarom bestaan dit soort malafide organisaties überhaupt!

    Tip: Bellen met Schipholtickets.com of Supersaver heeft geen zin. Wachttijden zijn 20 min of langer (ontmoedigen?) en als je iemand spreekt regelt die iets waar je vervolgens geen bevestiging krijgt. Je krijgt je geld niet terug, We zullen het proberen via een advocaat maar ik vertrouw er niet op.....

    Door: CJ 25-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vliegticket

    Niet kopen bij ze. Ze hadden mijn naam verkeerd gespeld op een eticket die ik veel te laat kreeg. Was dus niets meer aan te doen. Hun eigen mail die ik ontving beweerde dat die mail ook meteen de eticket was. Gewoon niet waar. Geld ben je volledig kwijt. De luchtvaartmaatschappij verwijst je terug naar schipholtickets als de 'travel agent'. Schandalig. Telefoon neemt schipholtickets niet op. Vorig jaar overigens prima service, geen klachten. Vandaar dat ik er weer boekte.

    Door: Victor van Bijlert 24-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    vliegtickets

    Foutje gemaakt bij de voornaam van mijn partner. Dom natuurlijk, maar ja, nog tijd genoeg om te herstellen dacht ik. Ben nu al 10 weken bezig om te proberen dit te herstellen. Telefoon wordt niet of na een kwartier opgenomen. Toch geluky om drie keer telefonisch contact te hebben in zeer onverstaanbaar engels van hun kant, allerlei beloften maar er gebeurt niks.
    Vervolgens een klacht ingediend via de website en klacht gestuurd naar elk email adres wat ik maar op internet kon vonden van schipholtickets. Uiteindelijk een reactie met een verzoek om een kopie paspoort van degene wiens naam veranderd moest worden.
    Daarna een verzoek om de laatste 4 cijfers van de creditcard ivm de extra kosten, maar wij hebben de tickets betaald met Ideal.
    Nu al weer 3 weken geen reactie. Heb al weer 3 keer gemaild, maar schipholtickets reageert gewoon niet. Zeer klantonvriendelijk!!!

    Door: Adriana 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    normal service, you could trust the system

    Schiphol tickets is just a domain name, nothing common with airport. Everything was fine,probably they have changed their telephone numbers and it took some time to reach someone on the line if you have some questions. The system works fast, but it took almost one hour to get an email with the confirmation about my booking and I could not download e-tickets from my email. Generally, nice service, but I would prefer to buy klm tickets directly on the KLM web site,just because they work faster and schiphol tickets is just a mediator. Those 15 euros that I have saved thank to using their service were not worth for it, I have spend more time to get additional confirmation from KLM because most reviews about schipholtickets were negative.

    Door: Vic 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    NEVER BUY TICKETS FROM THIS WEBSITE

    Pathetic service. DO NOT EVER BOOK WITH THEM.
    Booked flight tickets through Schipholtickets for Jetairways but Jet cancelled our tickets.
    Now Jetairways is ready to refund the ticket
    but schipolticket people are not ready to ask for refund from Jetairways.

    They do not care about customer experience, I'm waiting from 1.5 months and still no response from them.

    Customer care executives do not care about customer concerns and they do not handover calls to any lead/manager/commercial department.

    These guys provide pathetic service. DO NOT EVER BOOK WITH THEM.

    Door: Ashwath 21-05-2019
    Erwin Mulder 02-12-2019

    Did you already get your money back? I did not.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NIET DOEN!

    Mocht je nog twijfelen of je via dit bedrijf een ticket wil kopen, dan heb ik een advies voor je;
    NIET DOEN!
    Ze kunnen niet communiceren, en je geld kun je naar fluiten.

    Door: Jan 09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    boeven

    Je boekt een ticket.
    Je betaalt.
    Vanwege een sterfgeval moet je annuleren.
    Ze zijn slecht te bereiken, het annuleren duurt uren.
    Uiteindelijk is dat gelukt.
    Het geld voor de vlucht is weg, dat is duidelijk.
    Maar het bedrag van de luchthavenbelasting krijg je terug.
    Weer uren geprobeerd ze te bereiken.
    Ja, u heeft recht op teruggave van de belasting.
    Ze sturen een creditnota.
    Het tegoed wordt verminderd met € 85 administratiekosten.
    Het overgebleven tegoed betalen ze gewoon niet terug.
    Het is een loterij.
    Als alles goed gaat bespaar je een paar tientjes.
    Als er iets mis gaat, ben je de lul.
    Onbegrijpelijk dat serieuze airlines met zulke obscure bureautjes in zee gaan.

    Door: Jack Kuyten 07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ze nemen gewoon niet op

    VRESELIJK.
    Ik heb een omboek garantie gekocht bij schipholtickets.
    Dit MOET ik gebruiken want anders vertrek ik nu al bijna en ik heb nog een maand in NL nodig voor werk. Maar NIEMAND neemt op, niemand.
    EN op de mails ontvang ik alleen dat ik niets kan wijzigen.
    Betaal je daarvoor nou 95 euro extra? Echt slechtste service ever. Probeer al 2 weken iemand aan de lijn te krijgen en dit gaat gewoon NIET.

    Door: Maike 07-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Schipholtickets.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Schipholtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Schipholtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Schipholtickets.nl actief?

    Schipholtickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schipholtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.