NederlandReview

    Ervaringen Schipholtickets.nl

    Verrassend! Wat anderen van Schiphol tickets vinden. Wat is er nu fijner dan om lekker op vakantie te gaan. Het is goed om te kiezen voor een goede vakantiebestemming in een warm land waar je in een paar uur naartoe kunt vliegen. Op Schiphol tickets is het mogelijk om de verschillende vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan op basis van de laagste prijs of op basis van de snelste verbinding (rechtstreekse vlucht) een keuze maken. Je ticket vanaf Schiphol naar een ander deel in het land is dus snel geboekt. Een mooie vakantie start dus eigenlijk op Schiphol tickets. Aangezien het boeken van een ticket niet goedkoop is en je ook daadwerkelijk een echte ticket wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Schiphol tickets is. Het is slim om hiervoor de verschillende reviews en ervaringen van anderen te lezen op het internet en op NederlandReview.

    Over Schiphol tickets
    Schiphol tickets noemt zichzelf een betrouwbare reisagent. Ze bieden op een onafhankelijke manier vliegtickets aan van bijna alle luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om in slechts een paar stappen je ticket te boeken naar je vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om een taxi te regelen via de website, je huurauto te boeken en het hotel te reserveren. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken naast het boeken van je ticket.  Waarom gebruik maken van Schiphol tickets? Hieronder hebben we een aantal kernpunten opgesomd:

    -    Je kunt online alle vluchten met elkaar vergelijken
    -    Je kunt snel en gemakkelijk boeken
    -    Je boekt direct bij de bron en niet via een tussenpersoon
    -    Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol tickets

    Daarnaast is Schiphol tickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de IATA (International Air Transport Association). Hierdoor kun je vertrouwd en met garanties een vliegticket boeken op de site van Schiphol tickets. 

    Schipholtickets razendsnel? Volgens dit filmpje wel!


    De diensten van Schiphol tickets
    De belangrijkste dienst van Schiphol tickets is natuurlijk heel erg duidelijk: het aanbieden van vliegtickets. Schiphol tickets doet dit echter op een onafhankelijke manier door een compleet aanbod aan te bieden van zo goed als alle (low cost) vliegmaatschappijen. Je kunt hierdoor een zeer goedkope ticket vinden of een ticket met de snelste verbinding tot je vakantiebestemming. 

    Daarnaast kun je voor een aantal aanvullende zaken terecht bij Schiphol tickets. Deze diensten zijn:
    -    Het boeken van een hotel
    -    Het boeken van een auto op je bestemming
    -    Een taxi bestellen voor je vlucht
    -    Een parkeerplaats voor je auto reserveren op Schiphol 

    Klachten en beoordelingen over Schiphol tickets
    Als je een klacht hebt over Schiphol tickets dan kun je het beste direct contact met ze opnemen. Op hun website vinden we hiervoor hun postadres, het telefoonnummer en ook de mogelijkheid om via het contactformulier of per email contact met hun op te nemen. Een aparte pagina om je klacht te melden hebben wij niet aangetroffen. Aangezien Schiphol tickets is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA is het natuurlijk om jouw klacht ook daar in te dienen. Vaak moet je hiervoor wel eerst met Schiphol tickets contact hebben gehad over je klacht. Wil jij Schiphol tickets een slechte of goede beoordeling geven dan kun je dat hieronder doen. 

    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Last-minutes, kortingcodes of gewoon boeken? Lees eerst ervaringen en beoordelingen op NederlandReview zodat u voorbereid op vakantie gaat!

    Schipholtickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    7,6
    73% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7,6

    Prijs

    7,8

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    flink tegengevallen

    L van Drunen 05-04-2018

    Schipholtickets is duidelijk een commercieel bedrijf. Een foute naam (in mijn beleving niet door mijn toedoen) kost zomaar 1600 euro extra. Enige medewerking om dit te veranderen is er niet ondanks een maand voor vertrek. Onder valse voorwendselen konden we niet online inchecken. Later blijkt dat men bij Schipholtickets een fout hebben gemaakt op onze tickets. Een verkeerde code op het @ticket kost ons bijna de reis. Gelukkig hebben ze bij Brussles Airlines meer op service met reizigers. Vakantie hoort plezier te zijn maar hier is het veel ergernis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Topvlucht van KLM

    Harm04-01-2018

    Topvlucht gehad! Nou kan schipholtickets daar niet zoveel aan doen - want dat was KLM zelf ;-) ..en ze zijn een intermediair. Maar tickets net iets goedkoper dan bij KLM zelf en ook prima info / tickets etc...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TOP service

    Mark Bongaerts01-08-2017

    Geweldige service!!! Via Schipholtickets.nl hebben we 2 tickets geboekt naar LA (Air Berlin). We hadden problemen met de klantenservice (annuleren van extra bagage) van Air Berlin en waren al meer dan 2 weken bezig om iets te regelen/cancellen. Nadat we na die periode via Air Berlin te horen kregen dat het zeker niet ging gebeuren, hebben we Schipholtickets ingeschakeld.

    We zijn geweldig geholpen door Oran. Hij is gelijk gaan bellen met Air Berlin en heeft in een half uur geregeld, dat het extra koffer geannuleerd kan worden en we € 300 terug betaald gaan krijgen!!!

    Bedankt Schipholtickets + Oran!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vlucht AMS-Londen-Kualu Lumpur

    peter31-07-2017

    Vlucht Ams naar Londen met KLM en dan verder met Malaysia airlines onder hetzelfde ticketnummer. Aangezien we slechts een overstaptijd hadden van 01h25m op Londen heb ik eerst gebeld met schipholtickets of dit haalbaar is voordat we de
    tickets gingen kopen. Geen probleem werd er gezegd aangezien KLM en Malaysia in dezelfde terminal staan, je online kan inchecken en je koffers ook in 1 keer doorgaan van Ams naar Kuala Lumpur.
    Maandag vertrek en in het weekend kon ik niet online inchecken bij Malaysia.
    Probleem, dus Schiphol tickets bellen, maar zij zijn gewoon niet bereikbaar van vrijdagmiddag tot maandagmorgen. Zeer slechte service en zeker omdat er al 3 weken niet gereageerd is op mijn mail.
    Op maandagmorgen inchecken en nu blijkt dat je bij Malaysia helemaal niet online kan inchecken als je eerst met de KLM vliegt onder hetzelfde ticketnummer. Je moet dus fysiek inchecken in Londen en dit kost enorm veel tijd en die heb je nu juist niet en grote kans dat je je overstap gaat missen.
    ook word daardoor je bagage niet doorgelabeld en zal je die in Londen eerst van de band moeten halen.
    Je gaat dus je overstap missen, terwijl Schipholtickets.nl gegarandeerd had dat dit niet zou gaan gebeuren.

    Conclusie: Niet tot zeer slecht bereikbaar, zeer slechte kennis van zaken en geven beloftes af die niet haalbaar zijn.
    Voorkom een enorme deceptie en betaal liever ergens anders iets meer, maar voorkomt je veel stress en extra kosten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    vluchten en prijzen vergelijken

    Kristien12-07-2017

    Vooral handig om te vergelijken met prijzen. Het scheelt behoorlijk veel en ik vind het ook handig om tijden te kunnen kiezen. Je bent vaak goedkoper uit en soms moet je nog iets langer wachten op een goede aanbieding. Ik vind het een handige website en het werkt goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    met huurauto

    Patrick10-07-2017

    Inclusief huurauto was ik dik 5 tientjes goedkoper uit. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kleine tip

    Madrie28-05-2017

    Voor wie dat nog niet bedacht had (wat op zich heel logisch is). Check je vlucht bij schipholtickets en zie wat het kost. Boek daarna dezelfde ticket bij de luchtvaartmaatschappij en vergelijk. Gewoon heel simpel. En koop bij degene waar het goedkoper is. Dat is trouwens ook vaak schipholtickets en vanuit ervaring kan ik zeggen dat je ook gewoon hier kan kopen, ze zullen wel aan bulk inkopen doen ofzo zodat ze het goedkoper kunnen aanbieden. Want je krijgt gewoon prima de tickets etc die je nodig hebt. Soms zijn ze duurder want het gaat geloof ik op het moment dat je koopt, daar wil de prijs nog wel eens door verschillen. Groetjes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Helemaal super

    Jaapie23-05-2017

    Duidelijk, overzichtelijk, goedkoper dan bij de luchtvaartmaatschappij zelf en je kan van ze op aan. (Er is altijd wel een zeikerd waarbij het een keertje fout kan gaan). En NEE ik ben geen medewerker ofzo, gewoon iemand die vindt dat er ook wel eens iets positiefs gezegd mag worden als je een goede service hebt ontvangen. Dat verdienen ze!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eerlijkheid duurt het langst

    Ingrid Wijngaarde18-05-2017

    Schipholtickets is niet eerlijk bezig. Ik ben HUN klant en niet de klant van een vliegtuigmaatschappij. ZIJ garanderen hun klanten de laagste ticketprijs en kunnen bij reclameren claims niet afwentelen op de vliegmaatschappijen waar zij de verantwoordelijkheid voor op zich hebben genomen.
    Als ik 's morgens hoor dat een vliegmogelijkheid van de vorige avond, dat ruim 400 euro goedkoper is "er niet meer is" maar ik die 's avond na zes uur wederom op het scherm zie verschijnen en vervolgens nog 10 dagen daarna, met steeds vermelding van "nog 9 stoelen" dan heeft schipholtickets mij niet de laagste prijs verkocht, maar mij op z'n minst om de tuin geleid. te meer daar de dame aan de telefoon mij ervan verzekerde dat de goedkope vluchten niet meer te boeken zijn en de prijzen aan het stijgen waren.
    Kennelijk moet de klant zelf begrijpen - door schade en schande wijs geworden - dat de laagste prijsgarantie van Schipholtickets niet eens geldt per dag, maar per dagdeel en zelfs uur, per maatschappij en daarmee stelt de garantie die Schipholtickets "geeft" helemaal niets voor, want het is een soort loterij geworden. Loterijen geven geen garanties af.
    Kennelijk is ook de vermelding van 'nog 9 stoelen' bij een bepaalde vluchtnummer en tijdstip een lokkertje om de klant in paniek te jagen om snel te beslissen, omdat als er 10 dagen lang dezelfde vermelding staat, je je als klant moet afvragen of het vliegtuig wel vol komt. Schipholtickets kan niet aannemelijk maken dat die vermelding op waarheid berust.
    Schipholtickets stelt haar klanten niet in staat een eerlijke keuze te maken, omdat er informatie op de website ontbreekt, of niet juist is.
    Ik vind dit onacceptabel en heb een klacht ingediend bij Customercare. Ik hoop dat Schipholtickets rechtvaardig handelt in deze. We leven tenslotte in Nederland, waar de wet eist dat met klanten "behoorlijk" wordt omgegaan.

    Ik vind het jammer te ervaren dat een bedrijf, dat op zich een goed concept heeft, zo te werk gaat. Hoeft niet, want jullie hebben een goed concept. Een Euro eerlijk verdient, heeft een waarde die zichzelf tien- en honderdvoudig terugbetaalt. Ik weet niet of ik nog een keer bij Schipholtickets zal bestellen, omdat dezelfde dag dat ik de ticket op aandringen van de klantenservice juffrouw had besteld, een andere maatschappij en zelfs Schipholtickets mij een lagere prijs bood. Kennelijk geldt de prijsgarantie van Schipholtickets op de minuut af. En dat is niet eerlijk. Zeker niet voor online-boekingen.

    Jaapie28-05-2017

    Ik was wel 25 euro goedkoper uit dan aan de bali zeg maar bij transavia zelf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Serieus goed

    Tzoltan30-04-2017

    Goed alle dagen tegenover elkaar zetten. Bekijk een maandag of een woensdag. Ik vergelijk veel zelf ook. Dus bij schipholtickets en dan check ik vaak ook de maatschappij zelf. Vaak zijn ze goedkoper wat ik frappant vind. EN al zijn ze niet goedkoper, dan nog kun je in ieder geval goed zien bij welke maatschappij je naar welke destination kan vliegen. En daarna dus gewoon bij de vliegtuigmaatschappij je ticket kopen. Maar wat ik al zei; dat is dus niet goedkoper in de meeste gevallen. Dus vaak koop ik dan gewoon hier men ticket en dat gaat prima. Dus kwa prijs 4 sterren want het is niet altijd goedkoper dus..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    54 euro goedkoper uit

    Robbie07-02-2017

    Normaal schrijf ik geen reviews (mij teveel werk) maar ik wil wel even meegeven aan iedereen dat ik een ticket heb gekocht via schipholtickets voor een tripje naar denemarken. Ik weet niet hoe ze het doen, maar toen ik zelf ging vergelijken en dus " virtueel" een ticket kocht bij transavia waar ik dus uiteindelijk mee vloog. Was het bij tranavia zelf 54 euro duurder dan bij schipholtickets. Dus ik weet niet hoe ze het doen, maar er is geen rede om het niet hier te kopen. Je krijgt dezelfde info, zelfde tickets en zelfde vliegtuig... Het zoeken naar de tickets duurt wel serieus lang op de site. Ze nemen dat " momentje geduld alstublieft" wel erg ruim. Maar voor 54 euro is dat wachten snel terugverdiend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niks bijzonders

    Marco F.11-04-2016

    Zelfde soort prijzen als bij de maatschappijen zelf dus zie niet in waarom ik hier zo kopen....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Vergelijken en geld besparen

    Samira30-09-2015

    Ik gebruik Schipholtickets vooral om te vergelijken tussen aanbieders, om te zien waar ik het goedkoopst uit ben. Soms is dat dan ook bij Schipholtickets, maar soms ook niet. Sowieso vind ik het een hele handige website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goedkope vliegtickets

    Petra13-09-2015

    Ik heb de hele rataplan bij vliegtickets.nl geboekt. Vliegen met united airlines, hotel en huurauto naar chicago. Alles bij elkaar was supergoedkoop en al helemaal in vergelijking met andere aanbieders!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    handig overzicht

    Sabine K.08-08-2015

    Handig om prijzen te vergelijken want je ziet alle luchtvaartmaatschappijen. (wie vliiegt waar heen) wel handig om daarna nog even bij de maatschappij zelf te checken of ze zelf niet goedkoper zijn maar vaak niet dus dan is het de moeite waard. Ik reis veel en koop vaak mijn tickets hier. Soms is het goedkoper om direct bij de airline te kopen weet ik uit ervaring. Maar prima om hier te kopen vandaar mijn aanbeveling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Schipholtickets.nl

    Uw beoordeling