NederlandReview

  Ervaringen De jong intra

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra. Ze weten iedereen een onvergetelijke vakantie te bieden. Het is goed en heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als De jong intra. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

  Over De jong intra

  Sinds 1972 stellen ze al vakanties samen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je volop van een mooie vakantie kunt genieten bij dit bedrijf. Je mag dan al je dagelijkse verplichtingen even vergeten en heerlijk ontspannen. Het is heerlijk om een vakantie te boeken waar je volop van kunt genieten. Even alles de boel de boel laten. Je kunt alleen gaan, samen met vrienden, je partner, je hele gezin of met een groep mensen. Het is allemaal mogelijk bij De jong intra. Zij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke vakantie wordt.

  Diensten van De jong intra

  De jong intra houdt zich bezig met vakantie binnen de volgende categorieën. Denk aan:
  • Wintersport
  • Stedentrips
  • Zonvakanties
  • Busreizen
  • Autovakanties
  • Campings
  • Verre reizen
  • Rondreizen
  • Riviercruises
  • Vliegvakanties
  • Per boot
  • Treinreizen
  • Attractieparken
  • Fietsvakanties
  • Weekend weg
  • Kerstmarkten
  • Vakantiehuizen
  • Reizen met reisleiding

  Er zijn volop mogelijkheden bij De jong intra als het om vakanties gaat. Kies een mooie reis en boek hem gewoon bij De jong intra.

  De Jong Intra Vakanties - Dit zijn wij

  Klachten, tips en complimenten over De jong intra

  Ben je ergens ontevreden over bij De jong intra? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk voor ze om een oplossing te zoeken. Al snel zal men ontdekken wat er mogelijk is en hoe ook jij (alsnog) een tevreden klant kunt worden.

  Laat gerust je mening over hun achter (hierna) op NederlandReview. Alle beoordelingen (goed en slecht) zijn van harte welkom op deze site.

  Heb jij ervaring met De jong intra?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra.

  De jong intra
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De jong intra

  Uw beoordeling

  met zn allen naar Kreta

  we gaan met zijn allen naar Kreta deze zomer!
  hier vonden we de goedkoopste deal dus waarom kozen we voor jongintra

  we moeten nog gaan, maar ik denk dat dat helemaal gaat goedkomeen!

  Door: De Korte16-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lekker goedkoop ver weg op vakantie

  lekker goedkoop ver weg met een goede vrienden in de bus

  ik boek eigenlijk alles bij de jong intra. als iets eenmaal bevalt, dan blijf je lekker hangen.

  Door: Alex28-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  fietsvakantie

  hele leuke fietsvakantie geboekt bij De jong intra!

  Door: Tessa van Reemondt05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hotelovernachtingen (auto rondreis)

  Dit cijfer betreft de beoordeling m.b.t. het handelen van de reisorganisatie. We boekten een rondreis met eigen auto en derhalve warden er hotelvouchers verstrekt. Op de vouchers stonden alleen de postbussen van de hotels dus geen fysiek adres waarnaar genavigeerd kon worden. Als antwoord op de vraag of ze de hotelgegevens konden verstrekken werd verteld dat dit alle info was die ze van hun partner-organisatie hadden ontvangen, en daar moesten we het maar mee doen. Klantgerichtheid om deze reden het cijfer 1. Dus je kunt hier hotelovernachtingen boeken, maar deze organisatie heft geen idee waar het hotel is.

  Door: Terry Schort12-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Slechte service

  Slechte service, het is niet mogelijk om je opstapplaats en reistijd te veranderen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

  Door: Sean21-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is De jong intra een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over De jong intra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De jong intra actief?

  De jong intra is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De jong intra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.