Ervaringen De jong intra

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra. Ze weten iedereen een onvergetelijke vakantie te bieden. Het is goed en heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als De jong intra. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

Over De jong intra

Sinds 1972 stellen ze al vakanties samen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je volop van een mooie vakantie kunt genieten bij dit bedrijf. Je mag dan al je dagelijkse verplichtingen even vergeten en heerlijk ontspannen. Het is heerlijk om een vakantie te boeken waar je volop van kunt genieten. Even alles de boel de boel laten. Je kunt alleen gaan, samen met vrienden, je partner, je hele gezin of met een groep mensen. Het is allemaal mogelijk bij De jong intra. Zij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke vakantie wordt.

Diensten van De jong intra

De jong intra houdt zich bezig met vakantie binnen de volgende categorieën. Denk aan:
• Wintersport
• Stedentrips
• Zonvakanties
• Busreizen
• Autovakanties
• Campings
• Verre reizen
• Rondreizen
• Riviercruises
• Vliegvakanties
• Per boot
• Treinreizen
• Attractieparken
• Fietsvakanties
• Weekend weg
• Kerstmarkten
• Vakantiehuizen
• Reizen met reisleiding

Er zijn volop mogelijkheden bij De jong intra als het om vakanties gaat. Kies een mooie reis en boek hem gewoon bij De jong intra.

Klachten, tips en complimenten over De jong intra

Ben je ergens ontevreden over bij De jong intra? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk voor ze om een oplossing te zoeken. Al snel zal men ontdekken wat er mogelijk is en hoe ook jij (alsnog) een tevreden klant kunt worden.

Laat gerust je mening over hun achter (hierna) op NederlandReview.nl. Alle beoordelingen (goed en slecht) zijn van harte welkom op deze site.

Heb jij ervaring met De jong intra?

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op Nederlandreview.nl. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra.

De jong intra
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

7,2
80% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,6

Service

6

Prijs

7,6

Leveren

7,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Hotelovernachtingen (auto rondreis)

Dit cijfer betreft de beoordeling m.b.t. het handelen van de reisorganisatie. We boekten een rondreis met eigen auto en derhalve warden er hotelvouchers verstrekt. Op de vouchers stonden alleen de postbussen van de hotels dus geen fysiek adres waarnaar genavigeerd kon worden. Als antwoord op de vraag of ze de hotelgegevens konden verstrekken werd verteld dat dit alle info was die ze van hun partner-organisatie hadden ontvangen, en daar moesten we het maar mee doen. Klantgerichtheid om deze reden het cijfer 1. Dus je kunt hier hotelovernachtingen boeken, maar deze organisatie heft geen idee waar het hotel is.

Door: Terry Schort12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Slechte service

Slechte service, het is niet mogelijk om je opstapplaats en reistijd te veranderen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Door: Sean21-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

fietsvakantie

hele leuke fietsvakantie geboekt bij De jong intra!

Door: Tessa van Reemondt05-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Lekker goedkoop ver weg op vakantie

lekker goedkoop ver weg met een goede vrienden in de bus

ik boek eigenlijk alles bij de jong intra. als iets eenmaal bevalt, dan blijf je lekker hangen.

Door: Alex28-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

met zn allen naar Kreta

we gaan met zijn allen naar Kreta deze zomer!
hier vonden we de goedkoopste deal dus waarom kozen we voor jongintra

we moeten nog gaan, maar ik denk dat dat helemaal gaat goedkomeen!

Door: De Korte16-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over De jong intra

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)