Suntip.nl

5.9

Bestellen

5.5

Service

6

Prijs

5.1

Levering

53.9%

Zou hier weer kopen

Suntip.nl

Hoe denken mensen die al eerder een reis geboekt hebben op Suntip.nl over dit bedrijf? Iedereen heeft er wel eens zin in om even lekker naar de zon te gaan, maar waar vind je een reisorganisatie die een goede en goedkope zonvakantie aanbiedt? Goedkope vakanties zijn natuurlijk fijn, maar je wilt natuurlijk ook een prettige vakantie hebben zonder al te veel oponthoud. Suntip.nl biedt goedkope vakanties. Op deze pagina lees je meer over het bedrijf en over hoe andere mensen over het bedrijf denken!
 

Over Suntip.nl

 
Suntip.nl wil goedkope vakanties voor iedereen mogelijk maken. Of het nu gaat op zonvakanties, verre reizen of een mooie stedentrip, het kan allemaal bij dit bedrijf. Deze website staat niet op zichzelf. De website is in handen vaneen grotere moedermaatschappij: Reisbureau Pelikaan Reizen BV. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope vakanties voor iedereen.
 
Het aanbod aan reizen op Suntip.nl is vrij groot. Daarnaast probeert het bedrijf extra waarde te creëren door alleen bestemmingen aan te bieden die op een andere reisbeoordelingssite (Zoover) met hoger dan een 7 beoordeeld worden. Naar eigen zeggen zijn de huidige klanten van Suntip.nl erg tevreden over dit bedrijf en worden de diensten van het bedrijf gemiddeld gewaardeerd met een 8.1.
 

Diensten Suntip.nl

 
Zoals al eerder geschreven houdt het bedrijf zich voornamelijk bezig met het aanbieden van goedkope vakanties. Binnen de categorie goedkope vakanties zijn er natuurlijk nog veel verschillende soorten vakanties mogelijk. Kies je bijvoorbeeld voor een stedentrip, een all inclusive vakantie, of liggen verre reizen jou meer?
 
Welke vakantie je kiest maakt voor de prijs uiteindelijk wel iets uit. Als je voor verre reizen kiest, dan zullen busvakanties niet echt aan de orde zijn. Ook het moment waarop je boekt maakt verschil. Sommige vliegticket aanbieders kiezen ervoor om eerst goedkope tickets aan te bieden en later de duurdere tickets. Aan de andere kant, als een hotel leeg blijft staan of een vliegtuig komt niet vol, dan kost het voor vliegticket aanbieders ook geld. Daarom biedt dit bedrijf ook goedkope last minute vakanties aan. Of je nu voor all inclusive vakanties gaat, of voor mooie zonvakanties, bij suntip.nl ben je in ieder geval aan het juiste adres.
 

Klachten Suntip.nl

 
Dit bedrijf stelt zelf dat de diensten die zij aanbieden erg gewaardeerd worden. Maar is dat ook zo? Als je een klacht hebt over deze vakantieaanbieder dan kan je deze op verschillende manieren bij het duidelijk maken. In de eerste plaats is het mogelijk om te bellen. Bellen kan op een lokaal nummer. De klantenservice hanteert behoorlijk ruime openingstijden van 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds wordt op werkdagen de telefoon opgenomen. Op zaterdag kan je met dit bedrijf bellen van 10:00 tot 17:00 en op zondag is dit mogelijk van 10:00 tot 16:00. Ook is het mogelijk om gewoon een e-mail naar dit bedrijf te sturen.
 
Suntip.nl zegt zelf dat haar klanten haar gemiddeld een 8.1 geven. Zou jij dit ook doen, of moeten mensen absoluut niet bij dit bedrijf boeken? Als je je reactie op deze site achter laat kunnen andere bezoekers van deze site beter bepalen of ze ook voor dit bedrijf moeten kiezen.

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Wilt u weten hoe de service en kwaliteit van bestemmingen zijn die suntip aanbiedt? Zijn ze goedkoop en goed? Lees ervaringen van vakantiegangers over Suntip bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Reis Canarische eilanden

We wachten in feite al weken op duidelijke informatie over ons geboekte hotel. Die zou gesloten zijn en in een grote verbouwing zitten. 2 weken voor de reis hebben we nog steeds geen concrete informatie! Schandalig@

A

A

31-08-2021

0

Vakantie Mallorca

Alles was perfect geregeld!

R

R Sanders

27-08-2021

0

Vakantie

OPLICHTERSSSSSSSSSSSSSSS

V

Vakantie Malta

04-08-2021

0

Reis naar Rhodos

Vanwege covid wou ik daar niet meer heen. Ik wil m'n geld terug of een voucher of ander alternatief. Niets is hier mogelijk. Boek hier nooit!!!!!

F

Fred Boerhof

30-10-2020

0

Vakantie Kos

SCHANDALIG ! OPLICHTERS ! WAARSCHUWING! Oktober vakantie naar Kos geboekt verliep super maar dan komt Corona.... Onze vertrekdatum zou 4 juli zijn maar door Corona durven wij het niet aan. Eind mei gebeld wat de opties zijn er werd gezegd mw wacht nog even af waarschijnlijk gaat uw vakantie niet door ivm code oranje en krijgt u uw aanbetaling terug en vervalt de reis en dan uiteraard met het bedrag wat nog betaald moet worden. Het zat mij niet lekker zelf op onderzoek gegaan in de reispapieren en zag dat onze reis bij FTI ingekocht was op die site stond dat alle reizen geboekt t/m 31 gratis ongeboekt kunnen worden.... Begin juni terug gebeld naar Suntip maaaaar telefonisch niet meer te bereiken wat ik al ECHT niet vind kunnen ! Meerdere keren gemaild met de vraag wat de opties zijn maar geen antwoord een 06 nr gevonden telefonisch uiteraard niet bereikbaar is ...whatsapp gestuurd daar kreeg ik antwoord ze gaan de omboeking bij FTI neerleggen toen al gezegd voor juli in 2021 ! Niets meer gehoord tot 19 juni wilde een precieze datum dat kon ik nog niet geven , 24 juni mail uw reis kan doorgaan 4 juli met de factuur ! Gemaild dat hij ongeboekt zou worden dat we nu niet gaan maar er moest een datum aangegeven worden oké dat deed ik 10 juli 2021 , komt goed mw ik leg het neer met 2 a 3 dagen speling ...en toen kreeg ik te horen vliegschema’s van transavia zijn maar beschikbaar t/m maart dus het kan niet !!! Ik kreeg nu alleen nog maar mails tot sommering van betaling WIJ MOCHTEN omboeken maar nu dus niet meer 90% Vd reis moet ik betalen want hij is geannuleerd omdat we niet op tijd betaalden ik moet nu €4040,- euro betalen waarvan €400 voor incassobureau die ze er gelijk op zetten en de €700,- aanbetaling hebben ze ook al . Suntip Pelikaanreizen waar het onder valt jullie zijn echt boeven ik ben echt razend en zeker nog niet klaar met jullie

I

Ilse

25-07-2020

0

Vakantie Egypte

Hier óók zwaar afgezet continu met één… en belazerd!!! Hier óók zwaar afgezet continu met één kluitje het riet in gestuurd ik ga morgen contact leggen met de Telegraaf ééns kijken wat ik er mee ga bereiken Wacht máár af oplichters!!!!

S

Spiga

16-06-2020

0

Heerlijk vooruitzicht

Goede service, snel antwoord en makkelijke website. Top!

B

Ben

03-01-2020

0

Reis

Zelfs de 1 zijn ze niet eens waard!! Ik heb een reis geboekt en drie keer contact gehad met de organisatie. 1 x voor het boeken voor info over deze accommodatie, 1x tijdens het boeken voor hulp bij de boeking en 1x na die tijd omdat er iets niet helemaal duidelijk was. Krijg ik later op de dag ineens een email!!! dat de reis voor een verkeerd bedrag verkocht is en we alleen kunnen vertrekken als we even bijna 1600 of als alternatief even 1000 euro bij betalen op een reis van 2000 euro!! En dat terwijl ik mijn kinderen al blij gemaakt had met een reis naar Griekenland. Het gehele bedrag is al betaald en de bevestiging heb ik hier in huis! Nu nog wachten tot/ of ik mij geld weer terug krijg. Jullie worden bedankt!! Een fatsoenlijke vakantie is nu binnen een paar dagen niet meer te vinden.

D

Duinen

15-10-2019

0

Snelle service

Ik werd perfect geholpen toen ik op zoek was naar een geschikte bestemming voor een zonvakantie samen met mijn kinderen. Kortom, Mooie prijzen, duidelijke informatie en goed en snel geholpen!

M

Marieke de Groot

29-09-2017

0

Superservice

Prettige website om te boeken. Later gebelt over wat zaken en ook daarin vriendelijk en goed geholpen door een medewerkster.

N

N.

16-08-2017

0

Af en toe leuke aanbiedingen

De website van Suntip.nl ziet er niet professioneel uit, maar er komen af en toe toch behoorlijk leuke aanbiedingen voorbij. Ik kijk geregeld op de website, maar het valt me wel op dat de prijzen van dag tot dag behoorlijk kunnen verschillen. Een vakantie kan de ene dag zo 50 euro duurder zijn dan de dag ervoor. Ik blijf de website in de gaten houden, omdat ik nog op zoek ben naar een leuke aanbieding voor deze zomer. Heb hier vorige zomer ook een vakantie geboekt en toen fors minder betaald dan de prijs waarvoor de vakantie elders aangeboden werd.

M

Monk de Vries

07-02-2017

0

Mooie bedoeling, maar niet echt

Ik had hier bijna geboekt. Gelukkig niet gedaan want een lastminute bij cheaptickets was uiteindelijk 25% goedkoper. Blij dat ik even gewacht heb!

S

Sjors

30-09-2015

0

hop naar de zon

nu het weer weer kouder wordt en de herfst zelfs al begonnen is, heb ik gauw maar een zonnereisje geboekt met suntip.nl We gaan volgende week! Kan dus nog even niks zeggen over hoe het daar is (doe ik misschien later wel als ik eraan denk), maar het boekproces was in ieder geval zeer eenvoudig en ik heb volgens mij een goede aanbieding te pakken. Kan niet wachten om te gaan!!!!

I

ikke

29-09-2015

0