NederlandReview

  Ervaringen Suntip.nl

  Hoe denken mensen die al eerder een reis geboekt hebben op Suntip.nl over dit bedrijf? Iedereen heeft er wel eens zin in om even lekker naar de zon te gaan, maar waar vind je een reisorganisatie die een goede en goedkope zonvakantie aanbiedt? Goedkope vakanties zijn natuurlijk fijn, maar je wilt natuurlijk ook een prettige vakantie hebben zonder al te veel oponthoud. Suntip.nl biedt goedkope vakanties. Op deze pagina lees je meer over het bedrijf en over hoe andere mensen over het bedrijf denken!

  Over Suntip.nl


  Suntip.nl wil goedkope vakanties voor iedereen mogelijk maken. Of het nu gaat op zonvakanties, verre reizen of een mooie stedentrip, het kan allemaal bij dit bedrijf. Deze website staat niet op zichzelf. De website is in handen vaneen grotere moedermaatschappij: Reisbureau Pelikaan Reizen BV. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope vakanties voor iedereen.

  Het aanbod aan reizen op Suntip.nl is vrij groot. Daarnaast probeert het bedrijf extra waarde te creëren door alleen bestemmingen aan te bieden die op een andere reisbeoordelingssite (Zoover) met hoger dan een 7 beoordeeld worden. Naar eigen zeggen zijn de huidige klanten van Suntip.nl erg tevreden over dit bedrijf en worden de diensten van het bedrijf gemiddeld gewaardeerd met een 8.1.

  Diensten Suntip.nl


  Zoals al eerder geschreven houdt het bedrijf zich voornamelijk bezig met het aanbieden van goedkope vakanties. Binnen de categorie goedkope vakanties zijn er natuurlijk nog veel verschillende soorten vakanties mogelijk. Kies je bijvoorbeeld voor een stedentrip, een all inclusive vakantie, of liggen verre reizen jou meer?

  Welke vakantie je kiest maakt voor de prijs uiteindelijk wel iets uit. Als je voor verre reizen kiest, dan zullen busvakanties niet echt aan de orde zijn. Ook het moment waarop je boekt maakt verschil. Sommige vliegticket aanbieders kiezen ervoor om eerst goedkope tickets aan te bieden en later de duurdere tickets. Aan de andere kant, als een hotel leeg blijft staan of een vliegtuig komt niet vol, dan kost het voor vliegticket aanbieders ook geld. Daarom biedt dit bedrijf ook goedkope last minute vakanties aan. Of je nu voor all inclusive vakanties gaat, of voor mooie zonvakanties, bij suntip.nl ben je in ieder geval aan het juiste adres.

  Klachten Suntip.nl


  Dit bedrijf stelt zelf dat de diensten die zij aanbieden erg gewaardeerd worden. Maar is dat ook zo? Als je een klacht hebt over deze vakantieaanbieder dan kan je deze op verschillende manieren bij het duidelijk maken. In de eerste plaats is het mogelijk om te bellen. Bellen kan op een lokaal nummer. De klantenservice hanteert behoorlijk ruime openingstijden van 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds wordt op werkdagen de telefoon opgenomen. Op zaterdag kan je met dit bedrijf bellen van 10:00 tot 17:00 en op zondag is dit mogelijk van 10:00 tot 16:00. Ook is het mogelijk om gewoon een e-mail naar dit bedrijf te sturen.

  Suntip.nl zegt zelf dat haar klanten haar gemiddeld een 8.1 geven. Zou jij dit ook doen, of moeten mensen absoluut niet bij dit bedrijf boeken? Als je je reactie op deze site achter laat kunnen andere bezoekers van deze site beter bepalen of ze ook voor dit bedrijf moeten kiezen.

  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Wilt u weten hoe de service en kwaliteit van bestemmingen zijn die suntip aanbiedt? Zijn ze goedkoop en goed? Lees ervaringen van vakantiegangers over Suntip bij NederlandReview!

  Suntip.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Reis


  Zelfs de 1 zijn ze niet eens waard!! Ik heb een reis geboekt en drie keer contact gehad met de organisatie. 1 x voor het boeken voor info over deze accommodatie, 1x tijdens het boeken voor hulp bij de boeking en 1x na die tijd omdat er iets niet helemaal duidelijk was. Krijg ik later op de dag ineens een email!!! dat de reis voor een verkeerd bedrag verkocht is en we alleen kunnen vertrekken als we even bijna 1600 of als alternatief even 1000 euro bij betalen op een reis van 2000 euro!! En dat terwijl ik mijn kinderen al blij gemaakt had met een reis naar Griekenland. Het gehele bedrag is al betaald en de bevestiging heb ik hier in huis! Nu nog wachten tot/ of ik mij geld weer terug krijg. Jullie worden bedankt!! Een fatsoenlijke vakantie is nu binnen een paar dagen niet meer te vinden.

  Door: Duinen15-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Snelle service

  Ik werd perfect geholpen toen ik op zoek was naar een geschikte bestemming voor een zonvakantie samen met mijn kinderen.
  Kortom, Mooie prijzen, duidelijke informatie en goed en snel geholpen!

  Door: Marieke de Groot29-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Superservice

  Prettige website om te boeken.
  Later gebelt over wat zaken en ook daarin vriendelijk en goed geholpen door een medewerkster.

  Door: N.16-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Af en toe leuke aanbiedingen

  De website van Suntip.nl ziet er niet professioneel uit, maar er komen af en toe toch behoorlijk leuke aanbiedingen voorbij. Ik kijk geregeld op de website, maar het valt me wel op dat de prijzen van dag tot dag behoorlijk kunnen verschillen. Een vakantie kan de ene dag zo 50 euro duurder zijn dan de dag ervoor. Ik blijf de website in de gaten houden, omdat ik nog op zoek ben naar een leuke aanbieding voor deze zomer. Heb hier vorige zomer ook een vakantie geboekt en toen fors minder betaald dan de prijs waarvoor de vakantie elders aangeboden werd.

  Door: Monk de Vries07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Mooie bedoeling, maar niet echt

  Ik had hier bijna geboekt. Gelukkig niet gedaan want een lastminute bij cheaptickets was uiteindelijk 25% goedkoper. Blij dat ik even gewacht heb!

  Door: Sjors30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  hop naar de zon

  nu het weer weer kouder wordt en de herfst zelfs al begonnen is, heb ik gauw maar een zonnereisje geboekt met suntip.nl We gaan volgende week! Kan dus nog even niks zeggen over hoe het daar is (doe ik misschien later wel als ik eraan denk), maar het boekproces was in ieder geval zeer eenvoudig en ik heb volgens mij een goede aanbieding te pakken. Kan niet wachten om te gaan!!!!

  Door: ikke29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Suntip.nl

  Uw beoordeling