NederlandReview

    Ervaringen Eliza was here

    Eliza was here. Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’ is de slogan van het bedrijf. Maar wil je wel linksaf, of had je toch beter rechts gekund? Het is belangrijk om een vakantie te boeken bij een betrouwbare reisorganisatie, je legt immers voor een bepaalde periode je lot in andermans handen.

    Over Eliza was here
    Eliza was here presenteert zich als vrolijke gids die de bezoeker kennis wil laten maken met alle bijzondere locaties die ze net heeft ontdekt: ‘de meest unieke plekjes, ongerept en écht’. Weg van het massatoerisme, op de mooiste plekjes en tussen de vriendelijkste mensen. Het begon als een plakboek vol ontdekkingen om te delen met vrienden. Het groeide uit tot een blog, en vanaf 2001 werd het een website waarop allerlei reizen naar de Middellandse Zee worden aangeboden. Zo kun je nu, samen met Eliza, naar bijvoorbeeld Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië. Vaak zijn deze reizen gebonden aan een thema, denk aan een huwelijksreis, een zonvakantie, een culinaire reis, een duurzame reis of een autovakantie. Ook kun je een combinatiereis boeken, zo kun je meerdere accommodaties van Eliza bezoeken in één vakantie. Ook wat betreft het type verblijf biedt Eliza was here variatie: kies bijvoorbeeld voor een bungalow, een hotel, een appartement, een villa, of toch een huisje in een vakantiepark. Of laat je verrassen, en kies spontaan voor één van de aanbiedingen of last minutes op de website.

    Waar iedereen linksafgaat, slaat Eliza rechts af. Check dit inspirerende filmpje!

    Diensten van Eliza was here
    Omdat het bij Eliza vooral om die pas ontdekte plekjes gaat en om die unieke ervaring, is een huurauto bij elke vliegvakantie inclusief. Geen volle toeristenbussen, maar unieke ervaringen. Via de website van Eliza was here kun je de verschillende reizen zoeken, waarbij je kunt filteren op zaken als reisduur, prijs, vertrekdatum, aantal sterren, type verblijf en gemakken zoals de afstand tot strand of centrum en de aan- of afwezigheid van Wi-Fi.  Kun je niet zonder jacuzzi op je vakantiebestemming of is een speciaal kinderzwembad een must? Ook dat is gemakkelijk aan te vinken. Eenmaal geboekte reizen kunnen in de meeste gevallen binnen 3 dagen kosteloos worden geannuleerd. Zo kun je nog even nadenken of rustig je vrijvraag afwachten.  Eliza was here is aangesloten bij de bekende zekerheidsinstanties, waaronder ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en Thuiswinkel.

    Klachten over Eliza was here
    Voor wie wat extra hulp kan gebruiken biedt de website van Eliza was here verschillende servicepagina’s. Daar zijn ook contactgegevens te vinden en een uitgebreide handleiding over wat te doen als er toch een klacht optreedt: vooral eerst de accommodatie zelf waarschuwen, en als dat niet werkt, staat er een team van Eliza klaar om in te springen. En om klachten te voorkomen, is er op de klachtenpagina’s ook een lijstje met nuchtere tips te vinden. Opdat je niet boos wordt als in Spanje de stroom uitvalt of als je kakkerlakken of mieren in het warme klimaat van bijvoorbeeld Griekenland tegenkomt. Je bent alvast gewaarschuwd…
     



    Tips!
    Nieuws: kortingscode van 75 euro bij Eliza was here! Zie: https://nederlandreview.nl/nieuws/eliza-was-here-kortingen 

    Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Geen massatoerisme voor eliza. Bekijk succesverhalen van de reisorganisatie. Nederlanders vertellen over hun ervaringen

    Eliza was here
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    8,4
    94% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    9

    Prijs

    7,4

    Leveren

    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Prachtig huisje en goed geregeld

    Jolanda van Houten13-03-2018

    Ons huisje was werkelijk prachtig maar kon wel iets schoner misschien maar ik let daar erg op ook
    vooral de omgeving was erg mooi, weinig andere mensen en heel authentiek

    daarom alleen al zou ik vaker boeken hier


    alles verder netjes geregeld en goed contact met de reisorganisatie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vakantietje geboekt Eliza was here

    Floor27-11-2017

    Wegens het slechte weer een vakantietje geboekt naar de Italiaanse Zon met Eliza was here, waar wij ook onze zomervakantie hebben beleefd met veel succes. Mooie locaties en altijd mooi weer daar in Italië. Het is een leuke website met leuke tips

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Weekje zon in de kerstvakantie

    Marga 20-11-2017

    Zojuist een weekje zon geboekt voor in de kerstvakantie met Eliza.
    Ze hebben mooie locaties en we hebben een prachtig huisje geboekt nu. Ik hou persoonlijk niet zo van die rare tekstjes, maar daar kijken we maar een beetje doorheen dan maar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zomervakantie alvast geboekt

    Marjoleine 14-11-2017

    Ik vond het altijd een beetje onzin om de zomervakantie al in de winter te boeken, maar met een gezin met twee jonge kinderen merk ik dat het toch wel handig is PLUS: extra kortingen en veel meer keuze nog, vooral met veel goedkopere vakanties. En ik vind het wel leuk om extra lang uit te kijken naar onze naderende zomervakantie: we gaan volgend jaar heerlijk naar Italië en ik heb er nu al zin in haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet alleen jongerenreizen

    Hanna17-10-2017

    Eliza is mijn meest recente ontdekking voor vakanties.
    Ik kende de naam wel, maar had er nooit iets mee gedaan. En ik dacht dat ze alleen jongerenreizen hadden, maar dat is helemaal niet zo
    Wij zijn met onze twee kids net op vakantie geweest naar Italie met Eliza. Normaal gingen we steeds naar een familiepark voor de kinderen, maar nu blijkt dat ze dit veel leuker vonden, omdat het veel cooler en origineler was.
    Het strand was dichtbij, maar erg rustig. En het huisje was mooi schoon en netjes ingericht. Leuke tips voor allemaal uitstapjes die we allemaal hebben gedaan.
    Volgende keer weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    mooie huisjes op bijzondere plekken.

    H. van Heerik15-08-2017

    Ze hebben inderdaad mooie huisjes op bijzondere plekken.

    Vind de website ook mooi maar de teksten een beetje overdreven, daar moest ik echt behoorlijk aan wennen.

    Wij zijn op vakantie geweest naar Spanje met Eliza. Veel rust en stilte om ons heen, we hebben genoten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Met Eliza naar Portugal op vakantie

    Joris en Carina12-07-2017

    Net terug van een heerlijke en ontspannen vakantie naar Portugal.
    Heerlijk genoten van de rust en de natuur. We werden erg vriendelijk geholpen, zowel bij het boeken van de reis als door het lieve personeel op de bestemming.
    Hele goede en interessante tips gekregen voor wat we in de buurt konden zien. We hebben erg veel gewandeld en rondgereden. Portugal is een prachtig land. Wel erg heet de tijd van het jaar nu, maar daar kun je best een beetje rekening mee houden.
    Wij hebben veel 's ochtends gewandeld, dan is de natuur hier op z'n mooist!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vakantie in Italië met Eliza

    L + P09-06-2017

    Met een vriendin afgereisd naar Italië.
    We vlogen heen en bij aankomst stond onze auto al gereed. Die moesten we wel nog even ophalen bij het autoverhuurbedrijf, die hadden het klaarstaan en we konden de auto zo meenemen. Een leuk felrood wagentje. Niet te groot gelukkig, want ik heb liever een kleinere auto, zeker in Italië met al die scherpe bochten.

    Het hotel was echt prachtig. Overal hingen druivenranken en het was prachtig ingericht, heel luxueus zag het eruit. Het was een heel klein hotel, met maar iets van 5 kamers. Dus het was ook erg rustig.
    Er was een mooi zwembad. Omdat er nauwelijks andere gasten waren, konden we lekker alleen in het zwembad de hele dag. Ook extra fijn omdat het strand in de buurt alleen maar een rotsstrand was en dat ligt toch niet zo lekker. Is wel mooi, maar minder geschikt voor een dagje in de zon hangen.
    We hadden inclusief ontbijt en dat waren verse croissantjes en vers fruit en andere wisselende dingetjes. Goed verzorgd.

    In de buurt hebben we veel rondgereden met ons rode autootje. Er was niet erg veel te beleven, want we zaten een beetje in de middle of nowhere geloof ik. Dat was mooi en rustig, maar ook een beetje saaier daardoor dan wanneer je naar een badplaats gaat zoals ik normaal eigenlijk doe. In de buurt van hotel kon je gelukkig wel gewoon lekker eten en drinken, maar als je een stukje ging rijden, dan waren er vooral kleine dorpjes en daar ga ik zelf niet zo snel zoeken naar een restaurant.

    Ik zou zeker nog eens met Eliza gaan, we hebben veel rust en mooie natuur om ons heen gezien en zeer genoten van het prachtige en rustige hotel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie omgeving, vies huisje

    Els30-05-2017

    De omgeving was erg mooi en we hebben veel gewandeld en dorpjes in de omgeving bezocht.

    Maar het huisje vond ik zelf een beetje shabby. Vooral onder het bed vond ik gewoon stofwolken en ik vond de badkamer raar ruiken. Ik weet niet wat het was, maar ik vond het niet prettig en heb het toen zelf maar schoongemaakt. Maar ik vind ik dat niet had hoeven doen. Schoonmaak is toch inclusief??

    Ik wil best nog eens met Elizawashere, maar dan niet meer naar Griekenland.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    leuke vakantie maar wel duur huisje

    rosA23-05-2017

    wij hebben een hele leuke vakantie gehad maar ik vond het wel een duur huisje en er was niet heel veel te doen in de omgeving dat was wel jammer maar het was er wel mooi!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Not my cup of tea

    Hanita08-05-2017

    Het huisje was best ok en de reis ook. Maar ik ben gewoon niet zo heel erg van dit soort dingen. Heb me over laten halen door mij dochter om een keer een eigen reis te maken. Zij heeft dit geboekt. Maar doe maar gewoon georganiseerde reizen met een bus ofzo. Ik kan hier helemaal niet tegen! Vreselijk dit! Sta je op het vliegveld, moet je zelf bedenken waar je heen moet. Ik wordt alweer zenuwachtig als ik eraan terug denk. Gelukkig had ik mijn dochter bij me. Ik ben altijd met georganiseerde reizen (zoals bijvoorbeeld lidl of sunweb) gegaan en dan heb je een gids bij je. Veel fijner, dan brengen ze je gewoon waar je heen moet. De plek was mooi, maar ik ga volgende keer weer lekker in de bus zitten en me laten rijden, zoals het hoor. Bestellen geef ik 4 sterren want dat heb ik niet gedaan maar ik hoorde geen problemen van mijn dochter.

    Nir10-05-2017

    Deze review heeft niets met het bedrijf Eliza was here te maken maar alles met deze mevrouw haar manier van vakantie vieren wat ze al jaren doet naar tevredenheid met georganiseerde reizen. Je kent jezelf toch???? En bestellen krijgt 4 * omdat ze dat niet zelf heeft gedaan.................Dat zijn de "betere" reviewers.......

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Prachtige plekjes ontdekt in Griekenland

    Martina08-05-2017

    Op vakantie naar Griekenland geweest met Elizawashere
    Maar niet naar de standaard stranden en afgezaagde toeristenmeuk

    We hebben prachtige natuur gezien en heel pittoreske dorpjes met bloemen en planten en het was echt prachtig, wat een mooi land is Griekenland, vooral daar waar de minste mensen (toeristen) komen.

    Ik weet niet we zonder Elizawashere deze mooie plekken hadden ontdekt.



    Minpuntje:
    ze zijn wel duurder dan andere aanbieders!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Alleen maar positieve reviews?? Maar ik ben ook fan!!

    Sharida Hoogenlander18-04-2017

    Wow..allemaal positieve reviews hieronder. Dan wordt ik altijd wat achterdochtig. Is dit wel echt?? Want meestal zijn het de zeikerds die een review schrijven en niet mensen met een positieve ervaringen. Maar ik kwam hier ook toevallig om een review te schrijven en wel een positieve. Dus misschien het ook wel echt (1 van de weinige?) goede bedrijven? Ik ben iig fan van eliza. Was echt heel leuk! Weekje spanje gedaan met mijn vriend. Wel met de auto zelf gegaan met het huisje was top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Telkens weer iets moois

    Lotte31-01-2017

    Eliza was here heeft ons al een paar keer enorm verrast met een hele leuke reis.
    Echt een sympathiek bedrijf, ze hebben telkens weer iets moois en ik vind ze erg goed in de klantenservice.

    Henk31-01-2017

    Ja zeker!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Aanrader!!

    Betty13-01-2017

    Zoals eigenlijk ieder jaar tegenwoordig weer een vakantie geboekt voor de zomer bij Eliza was here.

    Ze hebben gewoon de mooiste bestemmingen met allemaal leuke extraatjes. En niet eens duur!!

    Oh en de klantenservice is ook echt top, heel enthousiast en aardig.

    Aanrader!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik heb een vakantie geboekt via Eliza

    Linda Pos06-01-2017

    Ik heb een vakantie geboekt via Eliza en ik moet zeggen: echt een hele mooie website!
    De keuze van locaties is ook wel echt anders dan je op andere vakantie websites vindt.
    En ik vond ze niet eens duur.
    Dus ik heb een nieuwe favoriet gevonden!
    Wel gek, ik had er best wel eens van gehoord, maar nog nooit de moeite genomen er ook te boeken. Wist niet eens wat het precies was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Originele plekjes en tips en geen platgestampte paden op vakantie

    Remy03-01-2017

    Wegens groot succes vorig jaar met onze vakantie bij Eliza was here, voor de volgende zomervakantie ook alvast hier geboekt. Kan niet misgaan!

    Originele plekjes en tips en geen platgestampte paden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    mooiere en bijzondere bestemmingen

    Jantine30-12-2016

    wij hebben bij Eliza onze vakantie geboekt omdat ze hier veel mooiere en bijzondere bestemmingen dan ik elders heb gevonden. Ze zoeken die plekjes zelf persoonlijk uit had ik gehoord, nou dat kun je dus ook echt zien.
    Eerder zijn wij toen naar Lanzarote geweest op vakantie en dat was ontzettend mooi. Erg mooi eiland met hele bijzondere natuur met lava en zo.
    Dit keer hebben we gekozen voor Griekenland en we hebben er al heel veel zin in en kijken er naar uit, want als deze vakantie net zo leuk wordt als vorige keer, dan wordt het erg genieten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leuke ervaringen

    van lokeren martine30-07-2016

    Hallo,

    Wij zij nu voor de 3 de keer met Eliza op vakantie gegaan :) en wij hebben elke keer genoten.
    Dit jaar zijn wij in Juli voor 11 dagen naar Samos gegaan, wat een leuk huisje , had een rustige locatie gevraagd indien mogelijk, Eliza meldde mij dat hier nooit geen garantie over kan gegeven worden, ze gingen het wel vragen en, we hebben het wel gekregen. SUPER dus.
    Go for ELIZA

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Professionele reisorganisatie

    KarolaLanghuizen28-05-2016

    Professionele reisorganisatie met zeer mooie bestemmingen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    leuke vakantie

    F. van Leersum24-05-2016

    leuke vakantie gehad
    weer eens wat anders dan normaal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldig!

    Dagmar04-04-2016

    Vorig jaar heb ik een ontzettend mooie en leuke reis naar Griekenland geboekt bij Eliza, ik heb ontzettend genoten het was fantastisch! Nu kan ik elke keer weer de vakantie herbeleven met de recepten van Eliza! Super combo!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Best wel ok

    Sjanneke09-03-2016

    mmm..allemaal goede berichten hieronder. En ik vond het ook wel ok hoor, alleen niet heel spannend en het huisje was wel heel afgelegen. Dus ik zal er niet zo snel meer boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Mediterrane recepten

    Nikkie 06-10-2015

    Hahah, ik kwam voor de reizen, maar bleef hangen bij de recepten! Want zo vaak ga ik niet op vakantie, maar koken doe ik elke dag. En zo is net of je toch een beetje op reis bent ;). Gegrilde aubergines enzo mmmm

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fantastische reis

    Bob & Diana30-09-2015

    We hebben een fantastische reis gemaakt met Eliza naar Portugal. Zon, zee en prachtige architectuur overal. En via Eliza ontdekten we de beste plekjes.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke website

    Ingeborg29-09-2015

    Wat een heerlijke website, mooie kleuren en leuke details. Boeken gaat heel eenvoudig, zeker voor een internetsukkel zoals ik en na twee vloeken en een scheet was de reis geboekt. Volgens mij een heel bijzondere locatie zonder al te veel (mede)toeristen. Maar de website was al een belevenis op zich :-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vakantie Nooitgedacht!

    Maartje G.03-08-2015

    Ik ben bij eliza was here gewoon de hele tijd op "eliza heeft nog meer unieke plekken ontdekt" gaan klikken en ben zo op mijn vakantiebestemming beland! Ik had geen idee waar ik heen wilde maar had wel 2 weken vakantie te besteden. Een vriend van mij was al via Eliza gegaan en kwam met goede verhalen terug. Ik ben gaan scrollen en gewoon plaatjes te bekijken totdat ik een plaatje tegenkwam die mij aantrok. Uiteindelijk is het ibiza geworden. Nooit gedacht dat ik daar nog eens zou belanden aangezien ik echt niet zo'n feestbeest ben. Maar er is ook een heel groot deel rustig gedeelte van het eiland. Het feesten is maar een klein gedeelte. En dat bleek echt precies waar ik naar op zoek was. Daar is het prachtig weer, super omgeving en heerlijk kunnen snorkelen in de blauwe wateren! Eliza, bedankt voor het regelen en de supertip!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfecte vakantie met Eliza

    Gast15-07-2015

    Echt een hele goede reisorganisatie. Volgens mij zijn ze redelijk niet maar het is eens een keer iets anders dan al die andere Ik blijf hier nog wel even boeken denk ik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Eliza snapt het

    Johanna van der Maat12-07-2015

    Ik ben bij het Swan Lake in Turkije geweest. Je leest altijd wel eens dat bij veel all-inclusive hotels dat het eten superslecht is. Dus dat risico wilde ik niet nemen. Dus een veel meer afgelegen hotel genomen (wat niet all inclusive is) en het restaurant zelf was prima. Wat ik 1 van de mooiste dingen van de vakantie vond, is dat je op het water kan lopen van de zee bij Orhaniye. Want de zee is op sommige plekken maar enkeldiep en dan lijkt het alsof je erop loop! Boeken bij Eliza is makkelijk en je krijgt veel informatie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Niks mis mee

    Sjors25-06-2015

    Reisje naar kreta geboekt. Kreta was top, eliza had het goed geregeld. Ik kon bij ze aankloppen en hoefde niks zelf te bedenken (wat ik op vakantie wel lekker vindt) Volgend jaar naar Sardinie, ik heb al geboekt bij ze!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Topvakantie!

    Mare van der Linden25-06-2015

    Wij hebben een topvakantie gehad door Eliza. Met 6 vriendinnen op vakantie, hadden niet beter kunnen wensen. Wilde we toch even zeggen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Eliza was here

    Uw beoordeling