Eliza was here
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

Totaal

8,8

Bestellen

8,6

Service

9,6

Prijs

8

Leveren

9
18 rating94 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

31-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lotte

Eliza was here - Telkens weer iets moois

Eliza was here heeft ons al een paar keer enorm verrast met een hele leuke reis.
Echt een sympathiek bedrijf, ze hebben telkens weer iets moois en ik vind ze erg goed in de klantenservice.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Henk31-01-2017

Ja zeker!



13-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Betty

Eliza was here - Aanrader!!

Zoals eigenlijk ieder jaar tegenwoordig weer een vakantie geboekt voor de zomer bij Eliza was here.

Ze hebben gewoon de mooiste bestemmingen met allemaal leuke extraatjes. En niet eens duur!!

Oh en de klantenservice is ook echt top, heel enthousiast en aardig.

Aanrader!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Linda Pos

Eliza was here - Ik heb een vakantie geboekt via Eliza

Ik heb een vakantie geboekt via Eliza en ik moet zeggen: echt een hele mooie website!
De keuze van locaties is ook wel echt anders dan je op andere vakantie websites vindt.
En ik vond ze niet eens duur.
Dus ik heb een nieuwe favoriet gevonden!
Wel gek, ik had er best wel eens van gehoord, maar nog nooit de moeite genomen er ook te boeken. Wist niet eens wat het precies was.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Remy

Eliza was here - Originele plekjes en tips en geen platgestampte paden op vakantie

Wegens groot succes vorig jaar met onze vakantie bij Eliza was here, voor de volgende zomervakantie ook alvast hier geboekt. Kan niet misgaan!

Originele plekjes en tips en geen platgestampte paden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jantine

Eliza was here - mooiere en bijzondere bestemmingen

wij hebben bij Eliza onze vakantie geboekt omdat ze hier veel mooiere en bijzondere bestemmingen dan ik elders heb gevonden. Ze zoeken die plekjes zelf persoonlijk uit had ik gehoord, nou dat kun je dus ook echt zien.
Eerder zijn wij toen naar Lanzarote geweest op vakantie en dat was ontzettend mooi. Erg mooi eiland met hele bijzondere natuur met lava en zo.
Dit keer hebben we gekozen voor Griekenland en we hebben er al heel veel zin in en kijken er naar uit, want als deze vakantie net zo leuk wordt als vorige keer, dan wordt het erg genieten!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: van lokeren martine

Eliza was here - Leuke ervaringen

Hallo,

Wij zij nu voor de 3 de keer met Eliza op vakantie gegaan :) en wij hebben elke keer genoten.
Dit jaar zijn wij in Juli voor 11 dagen naar Samos gegaan, wat een leuk huisje , had een rustige locatie gevraagd indien mogelijk, Eliza meldde mij dat hier nooit geen garantie over kan gegeven worden, ze gingen het wel vragen en, we hebben het wel gekregen. SUPER dus.
Go for ELIZA

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: KarolaLanghuizen

Eliza was here - Professionele reisorganisatie

Professionele reisorganisatie met zeer mooie bestemmingen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: F. van Leersum

Eliza was here - leuke vakantie

leuke vakantie gehad
weer eens wat anders dan normaal

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dagmar

Eliza was here - Geweldig!

Vorig jaar heb ik een ontzettend mooie en leuke reis naar Griekenland geboekt bij Eliza, ik heb ontzettend genoten het was fantastisch! Nu kan ik elke keer weer de vakantie herbeleven met de recepten van Eliza! Super combo!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sjanneke

Eliza was here - Best wel ok

mmm..allemaal goede berichten hieronder. En ik vond het ook wel ok hoor, alleen niet heel spannend en het huisje was wel heel afgelegen. Dus ik zal er niet zo snel meer boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nikkie

Eliza was here - Mediterrane recepten

Hahah, ik kwam voor de reizen, maar bleef hangen bij de recepten! Want zo vaak ga ik niet op vakantie, maar koken doe ik elke dag. En zo is net of je toch een beetje op reis bent ;). Gegrilde aubergines enzo mmmm

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bob & Diana

Eliza was here - Fantastische reis

We hebben een fantastische reis gemaakt met Eliza naar Portugal. Zon, zee en prachtige architectuur overal. En via Eliza ontdekten we de beste plekjes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ingeborg

Eliza was here - Leuke website

Wat een heerlijke website, mooie kleuren en leuke details. Boeken gaat heel eenvoudig, zeker voor een internetsukkel zoals ik en na twee vloeken en een scheet was de reis geboekt. Volgens mij een heel bijzondere locatie zonder al te veel (mede)toeristen. Maar de website was al een belevenis op zich :-)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maartje G.

Eliza was here - Vakantie Nooitgedacht!

Ik ben bij eliza was here gewoon de hele tijd op "eliza heeft nog meer unieke plekken ontdekt" gaan klikken en ben zo op mijn vakantiebestemming beland! Ik had geen idee waar ik heen wilde maar had wel 2 weken vakantie te besteden. Een vriend van mij was al via Eliza gegaan en kwam met goede verhalen terug. Ik ben gaan scrollen en gewoon plaatjes te bekijken totdat ik een plaatje tegenkwam die mij aantrok. Uiteindelijk is het ibiza geworden. Nooit gedacht dat ik daar nog eens zou belanden aangezien ik echt niet zo'n feestbeest ben. Maar er is ook een heel groot deel rustig gedeelte van het eiland. Het feesten is maar een klein gedeelte. En dat bleek echt precies waar ik naar op zoek was. Daar is het prachtig weer, super omgeving en heerlijk kunnen snorkelen in de blauwe wateren! Eliza, bedankt voor het regelen en de supertip!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

Eliza was here - Perfecte vakantie met Eliza

Echt een hele goede reisorganisatie. Volgens mij zijn ze redelijk niet maar het is eens een keer iets anders dan al die andere Ik blijf hier nog wel even boeken denk ik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Johanna van der Maat

Eliza was here - Eliza snapt het

Ik ben bij het Swan Lake in Turkije geweest. Je leest altijd wel eens dat bij veel all-inclusive hotels dat het eten superslecht is. Dus dat risico wilde ik niet nemen. Dus een veel meer afgelegen hotel genomen (wat niet all inclusive is) en het restaurant zelf was prima. Wat ik 1 van de mooiste dingen van de vakantie vond, is dat je op het water kan lopen van de zee bij Orhaniye. Want de zee is op sommige plekken maar enkeldiep en dan lijkt het alsof je erop loop! Boeken bij Eliza is makkelijk en je krijgt veel informatie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjors

Eliza was here - Niks mis mee

Reisje naar kreta geboekt. Kreta was top, eliza had het goed geregeld. Ik kon bij ze aankloppen en hoefde niks zelf te bedenken (wat ik op vakantie wel lekker vindt) Volgend jaar naar Sardinie, ik heb al geboekt bij ze!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mare van der Linden

Eliza was here - Topvakantie!

Wij hebben een topvakantie gehad door Eliza. Met 6 vriendinnen op vakantie, hadden niet beter kunnen wensen. Wilde we toch even zeggen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Vakantieveilingen.nl

    Vakantieveilingen.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,2Lees ervaringen
  • Belvilla

    Belvilla

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Alle reizen op 1 site

    Alle reizen op 1 site

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Eliza was here

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Eliza was here?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Eliza was here

Eliza was here. Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’ is de slogan van het bedrijf. Maar wil je wel linksaf, of had je toch beter rechts gekund? Het is belangrijk om een vakantie te boeken bij een betrouwbare reisorganisatie, je legt immers voor een bepaalde periode je lot in andermans handen.

Over Eliza was here
Eliza was here presenteert zich als vrolijke gids die de bezoeker kennis wil laten maken met alle bijzondere locaties die ze net heeft ontdekt: ‘de meest unieke plekjes, ongerept en écht’. Weg van het massatoerisme, op de mooiste plekjes en tussen de vriendelijkste mensen. Het begon als een plakboek vol ontdekkingen om te delen met vrienden. Het groeide uit tot een blog, en vanaf 2001 werd het een website waarop allerlei reizen naar de Middellandse Zee worden aangeboden. Zo kun je nu, samen met Eliza, naar bijvoorbeeld Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië. Vaak zijn deze reizen gebonden aan een thema, denk aan een huwelijksreis, een zonvakantie, een culinaire reis, een duurzame reis of een autovakantie. Ook kun je een combinatiereis boeken, zo kun je meerdere accommodaties van Eliza bezoeken in één vakantie. Ook wat betreft het type verblijf biedt Eliza was here variatie: kies bijvoorbeeld voor een bungalow, een hotel, een appartement, een villa, of toch een huisje in een vakantiepark. Of laat je verrassen, en kies spontaan voor één van de aanbiedingen of last minutes op de website.

Waar iedereen linksafgaat, slaat Eliza rechts af. Check dit inspirerende filmpje!

Diensten van Eliza was here
Omdat het bij Eliza vooral om die pas ontdekte plekjes gaat en om die unieke ervaring, is een huurauto bij elke vliegvakantie inclusief. Geen volle toeristenbussen, maar unieke ervaringen. Via de website van Eliza was here kun je de verschillende reizen zoeken, waarbij je kunt filteren op zaken als reisduur, prijs, vertrekdatum, aantal sterren, type verblijf en gemakken zoals de afstand tot strand of centrum en de aan- of afwezigheid van Wi-Fi.  Kun je niet zonder jacuzzi op je vakantiebestemming of is een speciaal kinderzwembad een must? Ook dat is gemakkelijk aan te vinken. Eenmaal geboekte reizen kunnen in de meeste gevallen binnen 3 dagen kosteloos worden geannuleerd. Zo kun je nog even nadenken of rustig je vrijvraag afwachten.  Eliza was here is aangesloten bij de bekende zekerheidsinstanties, waaronder ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en Thuiswinkel.

Klachten over Eliza was here
Voor wie wat extra hulp kan gebruiken biedt de website van Eliza was here verschillende servicepagina’s. Daar zijn ook contactgegevens te vinden en een uitgebreide handleiding over wat te doen als er toch een klacht optreedt: vooral eerst de accommodatie zelf waarschuwen, en als dat niet werkt, staat er een team van Eliza klaar om in te springen. En om klachten te voorkomen, is er op de klachtenpagina’s ook een lijstje met nuchtere tips te vinden. Opdat je niet boos wordt als in Spanje de stroom uitvalt of als je kakkerlakken of mieren in het warme klimaat van bijvoorbeeld Griekenland tegenkomt. Je bent alvast gewaarschuwd…
 



Tips!
Nieuws: kortingscode van 75 euro bij Eliza was here! Zie: https://nederlandreview.nl/nieuws/eliza-was-here-kortingen 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!