NederlandReview

    Ervaringen Sunweb Zomer

    Het in 2000 opgerichte Sunweb Zomer bestaat dit jaar 16 jaar. Als sinds 2000 biedt Sunweb Zomer voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties. Bestemmingen waar de reizen heen voeren zijn zowel binnen als buiten Europa te boeken. Sunweb Zomer biedt de reizen uitsluitend aan via hun overzichtelijke websites, waar je het hele jaar door vakanties kunt boeken, of je nu in de winter of in de zomer op vakantie wilt.

    Wat biedt Sunweb Zomer?

    De website van Sunweb Zomer biedt een ruim assortiment aan zonvakanties, maar ook wintervakanties en zelfs autovakanties. Met meer dan 5000 vakanties, kunt u uw droomvakantie vinden en lekker genieten in de zon of sneeuw. De zonvakanties zijn te boeken naar Griekenland, Spanje en Turkije. Skiën, snowboarden en andere winteractiviteiten kun je uitvoeren in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk en met de autovakanties kun je je laten leiden naar Oostenrijk, Italië en Spanje.

    Daarnaast biedt Sunweb Zomer nog vakanties in de categorieën:

    Team Sunweb op wintersport & zomervakantie | #creatingmemories

    Exclusieve escapes:

    Voor Sunweb Excellent zijn de beste hotels geselecteerd. Het zijn exclusieve plekken waar je terecht kunt om heerlijk te ontspannen. Ook deze luxe resorts zijn te boeken voor een scherpe Sunweb-prijs.

    Uniek & Authentiek;

    Voor Sunweb Secrets is verder gekeken dan waar de toerist gaat. Dat heeft mooie plekken opgeleverd waar u de echte cultuur kunt opsnuiven.

    All-inclusive favorieten;

    Sunweb Selections zijn all-inclusive hotels met een hoge waardering. Alles is hier goed geregeld: zwembaden, reisleiding en de kamer.

    Bijzondere belevenissen;

    Sunweb Xperience biedt all-inclusive hotels, maar dan met gave activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te doen.
    - Groepsreizen en;
    - Sneeuwpret voor de hele familie.

    Heb je echt nog geen idee waar je heen wilt of wat voor vakantie je wilt? Dan kun je je laten inspireren door de inspiratiemagazines van Sunweb Zomer.

    Aanbiedingen van Sunweb Zomer

    Door het ruime aanbod van zonvakanties, maar ook winter- en autovakanties, zijn er van tijd tot tijd aanbiedingen te vinden op de website. Zo kun je van dezelfde vakantie genieten, maar dan voor een lagere prijs, waardoor je meer over houdt om leuke dingen te doen op uw favoriete bestemming. Zoals een keertje winkelen of de middag op het terras doorbrengen.

    Wat belooft Sunweb Zomer?

    Door de keurmerken van SGR, ANVR, Thuiswinkel Waarborg en het Calamiteitenfonds ben je verzekerd van een goede vakantie bij Sunweb Zomer.

    Hoe gaat Sunweb Zomer om met vragen en klachten?

    Sunweb Zomer staat je graag te woord. Met vragen of klachten kun je terecht bij de klantenservice. De klantenservice van Sunweb Zomer is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de klantenservice gesloten. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen met daarin uw vraag of klacht.

    Het e-mail adres is op de website van Sunweb Zomer te vinden.

    Mening geven over

    Sunweb Zomer
    Heeft u uw favoriete bestemming via Sunweb Zomer gevonden en heeft u de ultieme zon- of wintersport- of autovakantie ervaren? Geef dan je mening! Laat anderen weten wat je van de reis en de services van Sunweb Zomer vond zodat zij ook een goede zon-, wintersport- of autovakantie kunnen hebben, net als jij.

    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Denkt u er aan om te boeken bij Sunweb Zomer? Lees eerst klantervaringen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Lees het bij NederlandReview!

    Sunweb Zomer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zomervakantie geboekt met vroegboekkorting

    Wij hebben zojuist alvast onze zomervakantie geboekt - voor de vroegboekkorting en dat scheelde toch best wel veel! Hadden we van vrienden gehoord ;-);-)

    Vorig jaar waren we ook met Sunweb weggeweest, toen naar Spanje, en dat is toen goed bevallen. Gewoon nog een ouderwetse onderneming waar je service krijgt en dingen goed worden geregeld (vonden wij dan). Het hotel was gewoon zoals we hadden verwacht en we werden netjes gebracht en gehaald van het vliegveld. Soms is een andere reis goedkoper, maar dan moet je alles zelf regelen of komen ze afspraken niet na (helaas hebben we dat ook wel eens meegemaakt...), maar met Sunweb was alles goed gegaan. Daarom hebben we nu weer hier geboekt, maar dan dus goedkoper.

    Door: Hannelore 03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meerdere zomervakanties naar Spanje geboekt hier, heerlijk!

    Paar keer op rij onze zomervakantie geboekt bij Sunweb.

    Heerlijke zonvakanties naar Spanje. Een keertje Portugal gedaan, was ook mooi, maar we vinden Spanje toch gezelliger. En de taal is makkelijker.

    Alles was telkens gewoon goed geregeld, het personeel dat je begeleidt is vriendelijk van Sunweb.

    En onze locaties zijn nog nooit tegengevallen.

    Vind de reizen niet altijd heel goedkoop alleen, daarom boeken we nu vroeger, want dan krijg je vroegboekkorting en dat scheelt best veel! Maar alles is ook geregeld, dat maakt het ook duurder natuurlijk.

    Door: Anne de Jager 21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goede ervaringen met Sunweb

    Ik kom altijd terug bij reisorganisaties waar ik goede ervaringen heb en Sunweb is daar eentje van. Ik heb hier zeker wel een keer of 4 een zomervakantie geboekt en dat is telkens prima bevallen (anders kom er ook niet meer terug natuurlijk).
    Ik wacht meestal wel even op een goede aanbieding ofzo want dat is altijd weer lekker meegenomen.
    Ik heb het telkens prima georganiseerd gevonden en nooit rare verassingen gehad. Ze hebben hier mooie accommodaties en bestemmingen dus altijd wel iets te kiezen.

    Door: K. Mulder 06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    All inclusive Spaanse zon

    Ik was heel tevreden met onze reis naar de zon! Alles was netjes verzorgd, we werden opgehaald op het vliegveld (wel even zoeken daar!) en naar het hotel gebracht. We zaten dicht bij het Spaanse strand, 10 minuutjes lopen ongeveer. Eten was in het hotel en was ook goed verzorgd, wel soms beetje hetzelfde, maar we waren er een week, dus niet erg.

    Vooral met kinderen erbij is het handig als alles een beetje voor je is geregeld van te voren!

    Door: Lidewij Maartens 18-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vakantie

    Wat een vreselijk bedrijf en wat een vreselijke slechte service!

    Wij hadden voor de corona crisis een mooie vakantie geboekt bij Sunweb. Omdat de situatie natuurlijk is veranderd besloten wij gebruik te maken van de omboek mogelijkheid.

    Wij zagen een hele mooie vakantie in Corfu. Na met veel moeite na anderhalve week! Eindelijk een reactie te krijgen op de vraag hoelang de transfer naar het hotel duurt (op de site stond het voor onze bestemming niet aangegeven). Hebben wij het formulier netjes ingevuld zoals het hoorde.

    Een week later (zonder enige vorm van contact) zagen wij ineens dat de prijs van onze vakantie met maar liefst 75% verhoogt was! (van € 1.319 naar € 2.309 p.p) Wij hebben Sunweb hiermee geconfronteerd (via Facebook want de telefoon hebben ze uitgezet (enkel een bandje dat ze het druk hebben)) maar Sunweb geeft aan dat prijzen nu eenmaal kunnen fluctueren en dat ze niks kunnen doen.

    Uiteindelijk na onze onvrede wederom geuit te hebben, kregen wij een telefoontje van een medewerkster. Zij gaf aan dat ze niks voor ons kon betekenen met betrekking tot bovenstaand. Dus afgesproken met de medewerker dat we die avond naar een nieuwe vakantie gingen zoeken en dat zij ons de dag erna terug zou bellen (ze zou ons op haar persoonlijke lijstje zetten).

    Helaas vandaag op de afgesproken tijden weer niets gehoord. Ook deze belofte maken ze niet waar. Wij hebben oprecht spijt ooit bij dit waardeloze bedrijf te hebben geboekt.

    Wij hopen dat in de komende dagen e.e.a. alsnog geregeld wordt voor ons en dat wij volgende maand kunnen genieten van een mooie vakantie, maar wij raden het iedereen af om bij dit bedrijf te boeken.

    Door: Sander 25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sissi

    als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen. voor ons geen sunweb vakanties meer. waardeloze organisatie. star. denkt niet met je mee in deze moeilijke tijd.

    Door: vianen 25-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    All inclusive vakantie Gran Canaria

    All inclusive vakantie naar Gran Canaria geboekt bij Sunweb.
    Eiland was prachtig, veel natuur en zee. Leuk kunnen rondrijden met een gehuurde auto.
    Hotel was ook goed en ideaal om je geen zorgen te hoeven maken over eten, want dat zat er gewoon bij en we hadden genoeg keuze iedere dag (je hoort weleens anders) .

    Het was de eerste keer dat wij boekten bij Sunweb maar niet de laatste!

    Door: Th. Verburgt 10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    All inclusive vakantie Gran Canaria

    All inclusive vakantie naar Gran Canaria geboekt bij Sunweb.
    Eiland was prachtig, veel natuur en zee. Leuk kunnen rondrijden met een gehuurde auto.
    Hotel was ook goed en ideaal om je geen zorgen te hoeven maken over eten, want dat zat er gewoon bij en we hadden genoeg keuze iedere dag (je hoort weleens anders) .

    Het was de eerste keer dat wij boekten bij Sunweb maar niet de laatste!

    Door: Th. Verburgt 20-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    volgend jaar weer

    paar keer geboekt bij Sunweb en tot nu toe nooit klachten gehad!!

    ja ok we hadden een keer echt heel vies eten in het vliegtuig, iets met gesmolten kaas maar dan bruinig echt vies. maar daar kon Sunweb natuurlijk niets aan doen volgens mij

    dus ik ben tevreden hier
    volgend jaar weer (moet nog boeken)!!!

    Door: Lieze Stoon 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    betere hotelkamer

    wij werden geüpgrade op onze hotelkamer in Blanes omdat ons type kamer niet beschikbaar was. eerst schrok ik even, maar toen was ik er best blij mee. kostte gelukkig geen extra geld ofzo.

    verder hadden we een goede vakantie. het vliegtuig was wel 20 minuten later vertrokken maar we kwamen wel op de geplande tijd aan??

    Door: Annelise 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ibiza

    Ongewenste Corana Voucher;

    Reis geboekt met
    1) vrouw en dochter
    2) vriendin uit ander gezin
    3) nichtje en zwager uit ander gezin

    Deze reis was qua agenda lastig te plannen maar is gelukt in de meivakantie 2020.
    De reis is door Sunweb geannuleerd helaas vanwege Corona.

    Gelukkig zijn er spelregels opgesteld door ACM; je hebt als consument direct recht op terugbetaling van de reissom. Een hele geruststelling daar wij verwachten niet zo makkelijk nog een keer met deze uit 3 gezinnen samengesteld groep te kunnen boeken en absoluut niets zien in een voucher.
    ACM staat ook toe dat de reisorganisatie een Voucher aanbied, maar onder de restrictie dat dit niet verplicht is en dat de consument niet onder druk gezet mag worden om deze voucher te accepteren. Consument heeft namelijk altijd recht op terugbetaling als dat zijn wens is!

    Dit begrijpt Sunweb niet, of willen ze niet begrijpen. Ik heb dit namelijk letterlijk in 10 e-mails uitgelegd en telelens krijg ik hetzelfde antwoord dat ze het jammer vinden dat ik de voucher niet wil accepteren maar dat zij zich op het standpunt stellen de reissom niet terug te betalen en zich dus NIET aan de wet houden !!!

    Ongelofelijk voor een trouwe klant die al zeker 3x eerder een reis met sunweb heeft geboekt.

    Blijkbaar denken ze dat hun klanten (ik) dom ben en mijn rechten niet ken. Of ze willen dat ik in de toekomst nooit meer een reis bij ze boek.

    Ik ben zo teleurgesteld in Sunweb, ik ben benieuwd of ze dit ooit nog goed kunnen maken?....

    Door: Guido 08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Reis

    Reis geboekt sunweb. Ter plaatse bleek dat we overboekt waren. Een nacht in n appartement gezet uitzicht bouwput. Daarna in goede bungalow geplaatst . Alleen tegen de straat aan. Gevolg gigantisch geluidsoverlast. Hierover stond nergens wat vermeld. Geklaagd ter plaatse en in Nederland. Antwoord jammer dan. De rest zal ik u besparen. Zelfs geluidsopnames meegestuurd van de overlast. Nog een keer een brief gestuurd aan de directeur van Sunweb. Totaal geen enkele reactie.
    Service dus nul. Never nooit met Sunweb. Wat n k bedrijf.

    Door: Marga De Mari 24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    reis Sunweb

    Alles ging mis, van een overboekte accommodatie tot het vinden van een geschikte nieuwe accommodatie (wat uiteraard niet is gelukt). Ook de afhandeling hierna was waardeloos. Ik raad iedereen af een reis bij Sunweb te boeken

    Door: Birgit 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie

    Wij gingen tien dagen naar hotel volga in callela. Wij werden met de bus door Amber opgehaald en werden als 3e stop afgezet. De bus bleek niet bij het hotel te kunnen komen. Er werd gemeld straat uitlopen en je loopt zo tegen hotel aan. Aan het eind van de straat zo een 800 meter verder een treinspoor maar geen hotel volga. Dus maar Google Maps ingeschakeld en jawel een blok naar rechts ipv het gemelden ( het hotel heeft indien ze op de hoogte zijn een ophaal service met taxi als de reis organisatie meldnhoelaat de gasten er zijn. De afstand is voor ouderen niet te doen). Aangekomen bij het hotel volga wilde wij graag inchecken...helaas pas vanaf 14.00 da's een tegenvaller als je om 11 uur bij de balie staat en om 03.00 bent opgestaan om naar Schiphol te gaan. Stond niet vermeld op de site en de papieren. Om 13.30 was de kamer klaar en dus de enveloppe die we gehad hadden met info opgemaakt.... de volgende dag was er een meeting 2 dorpen verderop ongeveer 1.5 uur lopen of 20 min trein en nog ver lopen. Ik gebeld laat maar zitten te ver. Bleek dat alle passagiers de verkeerde info hadden. Bij vertrek hoorde wij van andere gasten als je om 5 uur smacht vertrekt het hotel een ontbijt maat met koffie en een taxi regeld naar de opstap plek...uiteraard is er door reisleiding niets gemeld. Gelukkig door gasten in het hotel wel. Wij kregen bij afzettenntr horen dat we aan de andere kant van de weg zouden worden gehaald. Ook dit klopte niet. Was op dezelfde plek als waar we waren afgezet. Ik kan nog even doorgaan maar denk dat u zo genoeg info heeft. Men werkt bij sunweb met stagiaires ter plaatse die zonder hulp voor de leeuwen worden gegooid dus verwacht hier niet te veel van. Het hotel was zeer goed Alleen jammer dat er niet gemeld word dat er een spoorlijn voor de deur ligt. Terwijl er staat steek de weg over en je staat op het strand.
    Sunweb.... kom op niet gewend van jullie.

    Door: Blans 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Griekenland, kos

    Sunweb, de maatschappij zelf, we hadden een dag weg geboekt en werden met bus opgehaald ( die was immers al 20 minuten te laat ) vervolgens was het eten slecht op de boot, en we zouden opehaald worden door de bus maar kwam niet opdagen, toen hebben we sunweb gebeld en ze kunnen je niet helpen ze kunnen niks betekenen & daar sta je dan in een vreemd land aan je lot overgelaten, diep, diep & diep triest, slechte service !!!!

    Door: Antonissen 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis naar Kreta

    Terplaatse verschillende info van de verschillende reisleiders! Slechte info bij de beschrijving van het hotel en omgeving ! Al 35 jaar buitenlandse reizen gemaakt ! De eerste keer via Sunweb maar nooit meer

    Door: Vd Steen 10-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Reis

    8 maanden geleden heeft mijn vriendin haar rug op 2 plaatsen gebroken in een appartement van Sunweb en tot de dag van vandaag hebben wij niets gehoord van Sunweb. Je kan beter een andere reisorganisatie kiezen.

    Door: Erik van Dorp 29-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wees gewaarschuwd

    Vakantie boeken? Doe het NIET bij Sunweb, zij hebben de gewoonte hotels te overboeken om slecht lopende hotels vol te krijgen. Dat ze jou zuur verdiende vakantie verpesten boeit ze niet. Compensatie hebben ze nog nooit van gehoord

    Door: j.cats 12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sunweb is Verschrikkelijk

    Bij het inchecken van de bagage moesten wij 70 euro extra bijbetalen! En dat terwijl ik duidelijk aan de telefoon, waarvoor ik een half uur in de wacht stond, had gevraagd of alles precies klopte. Aangekomen op het vliegveld wist de reisleidster niet wie wij waren. bestemming vol met ongedierte, koud water, airco vies ( waar je 8 euro per dag voor betaald), room service 1 x per week, ontbijt bestaat uit 1 vies broodtje naar keuze met vieze koffie of thee waarvan het water een hele rare smaak heeft. Terugreis 3 uur gewacht op ons vliegtuig. Kortom reizen met sunweb moet u zeker niet doen!

    Door: Sem 12-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Volgende keer vliegen

    Ok, de busreis was echt om te huilen want ik heb daar gewoon echt een hekel aan. De vakantie zelf was top toen we er eindelijk waren! Maar 24 uur in de bus doe ik nooit meer, wat een ramp. Volgende keer ga ik met jullie vliegen!

    Door: Harry 20-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Sunweb Zomer

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Sunweb Zomer een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Sunweb Zomer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sunweb Zomer actief?

    Sunweb Zomer is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunweb Zomer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.