Topic Travel

8.7
8.6

Bestellen

8.9

Service

8

Prijs

9.4

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Topic Travel

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het van belang om zeker te weten dat de informatie over uw gekozen vakantiehuis klopt. Topic Travel kan u hierin voorzien. Ze hebben een groot aanbod aan vakantiehuizen en bungalows in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Tsjechië voor fijne zonvakanties. Maar u kunt ook op zoek naar wintersportvakanties via Topic Travel. Met een klantwaardering van een 8,5 kunt er vanuit gaan dat uw een mooie vakantie tegemoet gaat. 

Wat biedt Topic Travel?

Topic Travel is een specialist in vakantiehuizen en bungalows voor een ultieme zonvakantie of wintersportvakantie. Ze bieden topvakantiehuizen voor een betaalbare prijs. Omdat Topic Travel al vijfentwintigjaar ervaring heeft, weet wat er te koop is én wat hun gasten belangrijk vinden, wordt u voorzien van een geweldige zon- of wintersportvakantie. Doordat u als klant rechtstreeks contact heeft met de eigenaar, weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw vakantiehuisje.


Ook als u zelf over een vakantiehuis beschikt, is er de mogelijkheid om deze aan te bieden via de website van Topic Travel. Zo vindt u de juiste tijdelijke bewoner voor uw vakantiehuisje.

Aanbiedingen van Topic Travel

Door het ruime aanbod van vakantiehuizen en bungalows, zijn er ook altijd vele aanbiedingen op de site te vinden. Hierdoor heeft u de vakantie die u wilt, tegen een net wat lagere prijs. Zo houdt u meer over om extra te genieten van uw zon- of wintersportvakantie.

Last-minutes bij Topic Travel

Als u besloten heeft om op het laatste moment toch nog de zon (of natuurlijk de sneeuw) op te zoeken, bent u bij Topic Travel aan het juiste adres. Ze hebben een ruim aanbod aan 
last-minutevakanties zodat dit jaar uw droomvakantie toch nog gerealiseerd kan worden.

Wat belooft Topic Travel?


-    Geen addertjes onder het gras:
Topic Travel geeft aan geen foto’s te maken van vakantiehuizen met op de achtergrond grote, lelijke gebouwen of zelfs een kerkhof. Wat u in het aanbod op de website van Topic Travel ziet, treft u ook daadwerkelijk aan wanneer u vakantie gaat beginnen.

-    Gedetaileerde informatie:
Op de website van Topic Travel kunt u alle vakantiehuizen en bungalows op een eenvoudige manier bekijken. De details staan overzichtelijk vermeld, zodat u alle informatie in één oogopslag kunt zien. Op de nieuwe website zijn de foto’s in het groot te zien. Zoveel gedetaileerde informatie vindt u niet bij elke aanbieder.

-    Topkwaliteit: jaar in, jaar uit:
Volgens de strenge selectieprocedure van Topic Travelkomt het voor dat wel acht van de tien aangeboden vakantiehuizen of bungalows niet opgenomen worden in het aanbod. Er worden geen vakantiehuizen aangeboden die zij zelf niet helemaal kennen en geïnspecteerd hebben. Om de kwaliteit jaar in, jaar uit te waarborgen, worden de huizen elk jaar uitvoerig gecontroleerd. Dit is een vast onderdeel van de kwaliteitswaarborging van Topic Travel.

-    Persoonlijk advies:
De website biedt veel gedetaileerde informatie. Heeft u ondanks dat toch nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Dan kunt u bellen met Topic Travel, waar altijd wel iemand is die het vakantiehuis bezocht heeft. Als uw vraag niet direct te beantwoorden is, wordt er contact opgenomen met de eigenaar. Denk hierbij vooral aan allergiën van personen binnen uw reisgezelschap.

-    Reisbescheiden:
Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u van Topic Travel uw verblijfticket. Daarop is alle relevante informatie te vinden, zoals de GPS-coördinaten die zelf zijn ingemeten door Topic Travel. Ook ontvangt u een uitgebreid pakket met daarin gratis wegenkaarten en een informatieboekje. Zo begint uw voorpret al weken voor de vakantie.

-    ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Met het oog op het failliet gaan van vele reisorganisaties in de afgelopen jaren, zijn veel klanten die al betaald hadden, hun geld kwijt geraakt. Om klanten te verzekeren dat dit bij Topic Travel niet gaan gebeuren, is Topic Travel aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Alleen bedrijven die hun financiën en dienstverlening op orde hebben, komen in aanmerking voor deze keurmerken.

Hoe gaat Topic Travel om met vragen en klachten?

Heeft u ondanks de gedetailleerde informatie toch nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. U kunt Topic Travel bellen, maar ook e-mailen. Heeft u klachten? Dan probeert Topic Travel dit zo goed mogelijk op te lossen. In dat geval kunt ook het beste bellen of mailen, net wat u het gemakkelijkst vindt.

Mening over Topic Travel

Heeft u uw droomvakantie via Topic Travel gevonden en heeft u de ultieme zon- of wintersportvakantie ervaren? Geef dan uw mening! Geef aan wat u ervan vond zodat andere vakantiegangers ook een goede zon- of wintersportvakantie, last-minutevakantie of vakantiehuisje in een mooi vakantieoord kunnen ervaren.

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Lees eerst ervaringen over topic travel. Zijn ze goed? Hoe is de service en goede prijzen? Weet het door ervaringen te lezen van reizigers die u voorgingen! Bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook