Hotels.nl

Alle reviews

Hotels.nl

38% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blijvend leuke aanbiedingen

  Ik heb nu al meerdere malen een hotel geboekt via Hotels.nl en blijf me verbazen over het aanbod. De prijzen liggen namelijk een stuk lager dan op andere website. Ik vraag me af waarom het verschil in prijs zo groot kan zijn eigenlijk. Maar goed, uiteindelijk is het alleen maar in mijn eigen voordeel. De kwaliteit van de hotels waar ik tot nu toe geweest ben is ook uitstekend. Overal een schone kamer gehad met vriendelijk personeel. Ook de medewerkers van de klantenservice bij Hotels.nl zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt snel antwoord en ze willen je oprecht helpen. Het boeken van een overnachting bij Hotels.nl is dan ook zeker de moeite waard.