Hotels.nl

4.2
4.4

Bestellen

3.9

Service

4.7

Prijs

3.9

Levering

31.6%

Zou hier weer kopen

Hotels.nl

Hotels, wij zijn er dol op. Maar we komen niet graag voor verrassingen te staan. Voor je een hotel boekt, wil je toch graag weten of het hotel aan je wensen voldoet. En of het de geschepte verwachtingen ook waar kan maken. Op NederlandReview lees je de beoordelingen van andere vakantiegangers en leer je van  hun ervaringen. Hoe meer mensen hun ervaring op NederlandReview delen, hoe waardevoller de informatie wordt. En het mooie is, dat je op deze manier onafhankelijke informatie krijgt over misschien wel de bestemming van jouw volgende vakantie.


Over Hotels.nl

Wat ons opvalt als we de site bekijken is het enthousiasme waarmee over het ontstaan van de site wordt verteld. Hierdoor krijgen wij gelijk een soort gevoel van sympathie en dat wekt vertrouwen. Hotels.nl is in 2001 opgericht door twee personen en in die tijd werkten zij met slechts twee hotels. Inmiddels zijn er dertig mensen werkzaam op het kantoor in Groningen en deze dertig mensen werken samen aan een zo scherp mogelijk aanbod van hotels in Nederland en België. Het aanbod bestaat uit maar liefst ruim 1900 hotels, variërend van kleine familiehotels tot de bekende ketens als NH hotels en Van der Valk. Hotels.nl wil het boeken van een hotel voor iedereen zo simpel, voordelig en duidelijk mogelijk maken. 

Diensten

De voornaamste dienst die Hotels.nl je biedt, is natuurlijk de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk een hotelkamer te boeken. De site gaat hierin best ver. Wanneer je op een andere site, op dezelfde datum en onder dezelfde voorwaarden een aanbieding vindt die goedkoper is dan die je op Hotels.nl hebt geboekt, betalen zij je het verschil terug. Er zijn uiteraard een aantal voorwaarden waaraan dan voldaan moeten worden. Deze spreken echter voor zich en worden op de site duidelijk aangegeven. Hotels.nl heeft nauwe contacten met vele hotel aanbieders. Dagelijks controleren zij de prijzen van hotelkamers bij andere aanbieders en vergelijken deze met hun eigen prijzen. Waar nodig worden de prijzen aangepast, zodat ze jou die goedkope vakantie kunnen bieden. Ook voor last-minute vakanties kun je hier terecht, hoewel veel aanbiedingen slechts over één of twee nachten gaan. Uiteraard wisselen deze aanbiedingen vrijwel dagelijks, dus het is niet verkeerd om de site in de gaten te houden. Ook kun je zoeken in verschillende categorieën. Voordeel hiervan is dat je dan direct bij de juiste hotels terecht komt. Handig bijvoorbeeld als je een romantisch verblijf wilt boeken. Dan kom je liever niet terecht in een zakenhotel. 


Actie van de dag

Om een grote groep potentiële klanten te bereiken biedt Hotels.nl sinds 2013 ook hotels aan via Actie van de dag. Via Facebook of email worden gebruikers op de hoogte gebracht van de beste aanbiedingen. En voor een habbekrats slaap je zomaar een nacht in een luxe hotel. Meld je dus snel aan als je geen aanbieding wilt missen. Ook via reisveiling worden weleens hotelkamers aangeboden. 


Klachten

Over klachten vinden we op de site niet zoveel terug. Er is een uitgebreide pagina met diverse aanspreekpunten voor diverse partijen. Wellicht heeft Hotels.nl weinig klachten en schenken ze hier daarom op hun site ook eigenlijk geen aandacht aan. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze website. In 2012 kwam Hotels.nl als beste uit de bus in een onafhankelijk onderzoek onder hotelboekingswebsites. Dit is echter alweer even geleden en wij zijn heel benieuwd hoe jij over Hotels.nl denkt. Laat je review achter op NederlandReview. Zo help je een ander weer op weg. 

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Lees recensies over Hotels.nl - bekijk wat anderen vinden van de service, de prijzen en hoe ze de hotels beleven. Acties en kortingen? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Anderen bekeken ook