NederlandReview

  Ervaringen Hotels.nl

  Hotels, wij zijn er dol op. Maar we komen niet graag voor verrassingen te staan. Voor je een hotel boekt, wil je toch graag weten of het hotel aan je wensen voldoet. En of het de geschepte verwachtingen ook waar kan maken. Op NederlandReview lees je de beoordelingen van andere vakantiegangers en leer je van hun ervaringen. Hoe meer mensen hun ervaring op NederlandReview delen, hoe waardevoller de informatie wordt. En het mooie is, dat je op deze manier onafhankelijke informatie krijgt over misschien wel de bestemming van jouw volgende vakantie.

  Over Hotels.nl

  Wat ons opvalt als we de site bekijken is het enthousiasme waarmee over het ontstaan van de site wordt verteld. Hierdoor krijgen wij gelijk een soort gevoel van sympathie en dat wekt vertrouwen. Hotels.nl is in 2001 opgericht door twee personen en in die tijd werkten zij met slechts twee hotels. Inmiddels zijn er dertig mensen werkzaam op het kantoor in Groningen en deze dertig mensen werken samen aan een zo scherp mogelijk aanbod van hotels in Nederland en België. Het aanbod bestaat uit maar liefst ruim 1900 hotels, variërend van kleine familiehotels tot de bekende ketens als NH hotels en Van der Valk. Hotels.nl wil het boeken van een hotel voor iedereen zo simpel, voordelig en duidelijk mogelijk maken.

  Diensten

  De voornaamste dienst die Hotels.nl je biedt, is natuurlijk de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk een hotelkamer te boeken. De site gaat hierin best ver. Wanneer je op een andere site, op dezelfde datum en onder dezelfde voorwaarden een aanbieding vindt die goedkoper is dan die je op Hotels.nl hebt geboekt, betalen zij je het verschil terug. Er zijn uiteraard een aantal voorwaarden waaraan dan voldaan moeten worden. Deze spreken echter voor zich en worden op de site duidelijk aangegeven. Hotels.nl heeft nauwe contacten met vele hotel aanbieders. Dagelijks controleren zij de prijzen van hotelkamers bij andere aanbieders en vergelijken deze met hun eigen prijzen. Waar nodig worden de prijzen aangepast, zodat ze jou die goedkope vakantie kunnen bieden. Ook voor last-minute vakanties kun je hier terecht, hoewel veel aanbiedingen slechts over één of twee nachten gaan. Uiteraard wisselen deze aanbiedingen vrijwel dagelijks, dus het is niet verkeerd om de site in de gaten te houden. Ook kun je zoeken in verschillende categorieën. Voordeel hiervan is dat je dan direct bij de juiste hotels terecht komt. Handig bijvoorbeeld als je een romantisch verblijf wilt boeken. Dan kom je liever niet terecht in een zakenhotel.

  Actie van de dag

  Om een grote groep potentiële klanten te bereiken biedt Hotels.nl sinds 2013 ook hotels aan via Actie van de dag. Via Facebook of email worden gebruikers op de hoogte gebracht van de beste aanbiedingen. En voor een habbekrats slaap je zomaar een nacht in een luxe hotel. Meld je dus snel aan als je geen aanbieding wilt missen. Ook via reisveiling worden weleens hotelkamers aangeboden.

  Klachten

  Over klachten vinden we op de site niet zoveel terug. Er is een uitgebreide pagina met diverse aanspreekpunten voor diverse partijen. Wellicht heeft Hotels.nl weinig klachten en schenken ze hier daarom op hun site ook eigenlijk geen aandacht aan. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze website. In 2012 kwam Hotels.nl als beste uit de bus in een onafhankelijk onderzoek onder hotelboekingswebsites. Dit is echter alweer even geleden en wij zijn heel benieuwd hoe jij over Hotels.nl denkt. Laat je review achter op NederlandReview. Zo help je een ander weer op weg.

  TIP!

  Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Lees recensies over Hotels.nl - bekijk wat anderen vinden van de service, de prijzen en hoe ze de hotels beleven. Acties en kortingen? Lees het hier!

  Hotels.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5,6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,8
  Service
  rating
  5,2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hotel overnachting kosten paar tientjes extra vanwege info gebrek

  Als er juiste informatie was verstuurd mbt het parkeren had ik geen dag kaart van 36 euro hoeven kopen.
  Deze informatie zeggen zij niet te hebben gehad van het desbetreffende hotel. Dan zou hier juist achteraan gaan om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurd. Maar Hotel.nl niet hoor.. mevrouw: wij hebben de deze informatie niet en zoek het verder maar uit. Hotel.nl trekt zijn handen ervanaf .. "Goede service" jongens !

  Door: Danielle Sigter-Laureys 23-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Hotel overnachting

  Ik dacht leuk een kamer te hebben geboekt voor een mooie prijs. Een paar dagen na mijn boeking krijg ik bericht of de kamer voor 2 personen was. Op de website en op de bevestiging stond dit ook duidelijk aangegeven. Volgens hotel.nl was de kamer niet beschikbaar voor 2 personen en zonder enig excuses is mijn boeking geannuleerd. De website bevat dus foute informatie en ze bieden ook nog is een super slechte service! Ik zou iedereen afraden om een hotel te boeken via hotel.nl

  Door: Shanice 08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Goed geholpen

  Goed geholpen toen ik op tijd belde en ziek was, ze denken mee en gingen voor mij in overleg met het hotel! I

  Door: Jans 14-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Let op! Verborgen "servicekosten"

  Hotels.nl brengt na het reserveren "servicekosten" in rekening, terwijl ze zogenaamd geen verborgen kosten hebben. Pure misleiding! Uiteindelijk heb ik dezelfde hotelkamer voor net iets mider direct bij het hotel geboekt, maar hotels.nl denkt wel recht te hebben op de zogenaamde servicekosten.

  Door: Bert P. 08-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  gereserveerd,oh nee,toch niet

  na reservering via hotels.nl aangekomen bij het hotel,wij hadden de meest luxe kamer geboekt met sauna en bubbelbad en keken hier erg naar uit,werd ons medegedeeld dat er geen reservering was gedaan door hotels.nl en dat onze geboekte kamer niet meer beschikbaar was.inmiddels hadden wij wel de servicekosten a 7 euro betaald aan hotels.nl,geen hoog bedrag maar makkelijk verdiend voor het niet maken van een reservering.omdat wij al bij het hotel waren hebben wij gekozen voor een mindere kamer omdat we niet naar huis wilde.dit werd overigens door het innhotel met ons gecompenseerd,maar niet dankzij hotels.nl.ik had een email ontvangen met de bevestiging van mijn reservering bij hotels.nl maar daar kan je dus niet van op aan.het had zomaar gekund dat het hotel geen kamer meer beschikbaar had aangezien het erg druk was en er groepen engelsen,overigens geen hooligantypes,waren.dus hotels.nl slechte service,ik bedoel geen service en nooit meer

  Door: Eveline 03-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  geen bevestiging

  Na boeking en betaling kreeg ik geen bevestiging. Na bellen werd eerst gevraagd of ik wel betaald had. Het hotel had ook geen bevestiging gekregen. Nog een keer gebeld (irritant wachtmuziekje, andere medewerker) was het eindelijk geregeld, duurde alles met elkaar meer dan een half uur. Slechte service!

  Door: Anne-Cornelie de Pont 16-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Onnodig sturen van maningen

  Extra kosten worden berekend die separaat van de hotel afrekening moeten worden betaald. Dit is als eerste niet duidelijk wanneer je boekt.
  Het sturen van de maningen gebeurt al voordat de hotel overnachting heeft plaats gevonden.
  Niet geschikt voor zakelijke reizigers.

  Door: Arjen Goldschmidt 19-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Blijvend leuke aanbiedingen

  Ik heb nu al meerdere malen een hotel geboekt via Hotels.nl en blijf me verbazen over het aanbod. De prijzen liggen namelijk een stuk lager dan op andere website. Ik vraag me af waarom het verschil in prijs zo groot kan zijn eigenlijk. Maar goed, uiteindelijk is het alleen maar in mijn eigen voordeel. De kwaliteit van de hotels waar ik tot nu toe geweest ben is ook uitstekend. Overal een schone kamer gehad met vriendelijk personeel. Ook de medewerkers van de klantenservice bij Hotels.nl zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt snel antwoord en ze willen je oprecht helpen. Het boeken van een overnachting bij Hotels.nl is dan ook zeker de moeite waard.

  Door: Anita van Galen 18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Tot op heden goedkoper

  Ik bestel hier altijd voor mijn zakenreisjes. Heb een account en kan zo de elke dag plannen Dat is handig. Ik ben tot op heden altijd goedkoper uitgeweest dan bij het hotel zelf. Als ik de bordjes check bij de receptie staan daar hogere prijzen dan wat ik ervoor betaald heb. Voor mij een aanrader.

  Door: Stefan I. 31-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Goed aanbod

  Wat goed is dat ze een enorm aanbod hebben van bijna alle hotels in de wereld dus je hebt een goed overzicht van het hele aanbod van een stad. Wat minder is, is dat als je ze 1x gebruikt je dan zo beetje elke dag gestalkt wordt door e-mails van ze. Dat is wel heel irritant.

  Door: Maja L. 08-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  1x bestellen krijg je daarna veel voordeel

  Als je 1x besteld bij ze krijg je daarna mailtjes met goede deals!

  Door: R. Haakman 21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotels.nl

  Uw beoordeling