NederlandReview

  Ervaringen Secret Escapes

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret Escapes? Secret Escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben. Voor alle leden van Secret Escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels. Vaak bespaart u al snel tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Misschien denkt u dat dit te mooi om waar te zijn is. Het is echter daadwerkelijk zo. U kunt de reviews en meningen van anderen lezen op Nederlandreview.nl en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret Escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

  Over Secret Escapes
  Secret Escapes is een website waar u een luxe vakantie kunt boeken naar een mooi hotel. Het gaat om hotels en resorts over de hele wereld trouwens. In vergelijking met de normale prijs betaalt u al snel tot 70 procent minder. Het geheim is niet moeilijk. Het is echter wel een geheim waar u toegang tot moet hebben. Het geheim is dat Secret Escapes toegang heeft tot hotels waar er een overcapaciteit is. Aangezien de hotels liever niet met lege kamers blijven zitten geven ze deze tegen veel lagere prijzen weg. Een geheim wat natuurlijk niet op straat moet komen te liggen. Jij wilt toch ook niet van uw buren in het hotel horen dat u drie keer meer betaald! Of wel?

  U krijgt trouwens geheel gratis toegang tot de geheimen van Secret Escapes. U kunt zich namelijk gemakkelijk aanmelden met uw email adres. U zult de laagste prijzen ontdekken! Gegarandeerd.
  Er wordt trouwens alleen samengewerkt met hotels welke ook echt luxe en exclusief zijn. Middelmatige hotels krijgen geen toegang tot Secret Escapes. Vier sterren is het minimum om als hotel deel te nemen aan Secret Escapes. 

  Kies ook voor Secret Escapes! Het kost u niets. 

  De diensten van Secret Escapes
  Secret Escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.

  Bekijk in dit filmpje wat Secret Escapes precies doet. Zo vertellen ze dat alle hotels graag vol willen zitten (zelfs de hele dure) dus zijn ze bereid om hun kamers op het laatste moment weg te doen voor bodemprijzen!


  Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar u tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. U krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

  Secret Escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

  De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
  -    Actieve reizen 
  -    All-inclusive
  -    Boetiekhotels
  -    Cruisevakanties
  -    Er even tussenuit
  -    Europese vakanties
  -    Familievakanties
  -    Golfreizen
  -    Huwelijksreizen
  -    Last-minute
  -    Romantische reizen
  -    Secret Holidays
  -    Skivakanties
  -    Stedenreizen
  -    Strandvakanties
  -    Vakanties met vluchten
  -    Vakanties op het platteland
  -    Weekendreizen
  -    Wellnessvakanties
  -    Winterzon
  -    Zomervakantie

  Klachten, tips en complimenten over en voor Secret Escapes
  Als u een klacht of opmerking heeft dan kunt u via de website van Secret Escapes contact met hun opnemen. Alle klachten worden serieus genomen en u krijgt altijd een bericht terug over de afwikkeling van uw klacht. 
  Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret Escapes.

  Uw mening over Secret Escapes
  Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret Escapes? Laat dan op Nederlandreview.nl uw beoordeling, mening en oordeel achter. U kunt zo laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw reviewlezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret Escapes. 

     TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Wat zeggen anderen over Secret Escapes? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen! Betrouwbaar, goedkoop en echt zo secret? Bekijk het op NederlandReview!

  Secret Escapes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  8
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,4

  Service

  7,6

  Prijs

  8,8

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Afknapper en afrader!!

  Mark29-04-2018

  Het was één groot minpunt! Het boeken gaat in 10 seconden maar de service en het aantail mailwisselingen duurt al weken. Verder valt het me op dat op verschillende sites de positieve reviews allemaal dezelfde stijl en inhoud hebben. Het zou mij niet verbazen dat SE zelf de mooie, positieve verhaaltjes schrijft.
  Nou voor mij nooit meer!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Nooit meer

  Peter01-01-2018

  Hotel geboekt voor 1200 euro voor een week, de bedden bleken vol bedwantsen te zitten. We stonden midden in de nacht aan de andere kant van de wereld zonder kamer, secret escapes gevraagd om ons te helpen. Ze zouden iets gaan regelen, maar meerdere uren later en ook na herhaalde verzoeken om contact op te nemen belden zij ons niet terug. Uiteindelijk hebben we zelf een hotel moeten regelen want zij lieten ons zitten. Ook de volgende dag toonden zij totaal geen initiatief. We hebben toen de kamer waar we toen zaten moeten verlengen omdat we anders op straat stonden. We hadden uberhaupt geluk dat die kamer beschikbaar was, anders hadden we op straat gestaan met onze spullen. Terug in Nederland hebben we geprobeerd ons geld terug te krijgen. Weer tonen ze geen initiatief en verschuilen ze zich achter hun voorwaarden waarin staat dat ze slechts intermediar zijn, terwijl ze in de reclames toch echt beweren alleen exclusieve hotels te verkopen. Ze hebben in werkelijkheid dus nul zicht op de kwaliteit. We zijn ons geld kwijt en zeer gespannen terug gekomen van vakantie. Secret escapes heeft echt helemaal niets voor ons gedaan, ze zullen dit hotel waarschijnlijk in de toekomst gewoon weer verkopen, ondanks dat ze weten wat er daar speelt. Het gaat ze alleen om geld en als ze dat hebben zoek je het als reiziger maar uit. Zoiets slechts hebben we nog nooit meegemaakt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Love it!

  Mabel29-12-2017

  Meerdere weekendjes via secret geboekt. Elke keer blijkt het op locatie duurder of een stuk duurder te zijn, dus er zijn genoeg dingen die echt goedkoper zijn dan zelf boeken. Handige site, check hun mailings waar daar haal ik vaak het meest uit.

  Ik heb 1x een hotel gehad die ik minder vond dan wat de plaatjes aangaven. De rest was boven verwachting.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  incl ontbijt > ho maar!

  Lysanne04-10-2017

  Zojuist een hotel geboekt bij Secret Escapes onder de titel: 'Zimmer .... Incl. Ontbijt'.
  Onder het kopje met de extra voorwaarden staat op basis van logies, echter het kopje wat je boekt zegt: incl. ontbijt. Tijdens het boeken heb ik ook geen mogelijk gehad om met of zonder ontbijt te boeken. Nu ik mijn bevestigingsmail binnen heb blijkt het dus een kamer Excl. ontbijt te zijn.
  Vind het persoonlijk erg vervelend dat de titel tekst zegt incl. ontbijt en je het niet krijgt. Vind dit erg misleidend.
  Klantenservice gebeld en zegt: je kunt naar het hotel bellen en zelf bijboeken a la prijzen hotel. De jongen die ik aan de lijn had kan er niks aan doen, zijn supervisor had wel even anders mogen handelen.

  Vervelende ervaring al meteen. Zonde

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Gelukje (denk ik)

  Kelly04-08-2017

  Woopwoop! Weekendje antwerpen voor 30 euro..ahahahaha en was (voor dat geld) eigenlijk best wel goed. Dus bij deze een bedankje hier.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Niet coulant

  Hanneke Bechthum24-07-2017

  Weekendje weg geboekt bij city resort hotel Mill met mijn vriend. Een paar dagen ervoor verbrak hij de relatie. Gelijk gebeld naar secret escapes. In hun voorwaarden staat dat je de boeking niet meer kan wijzigen of annuleren. Ze hebben nog een meil gestuurd naar city spa, maar deze wilde niet meewerken ondanks de verzachtende omstandigheden.
  Zit ik met een verbroken relatie en een weekend weg waar ik niet meer naartoe wil.
  Niet boeken dus bij secret escapes.

  B.B25-07-2017

  Kansloze review. SE negatief neerzetten terwijl ze buiten de voorwaarden om zelf nog contact hebben gezocht met het hotel. Wat zijn in deze trouwens de verzachtende omstandigheden? Dat je een blauwtje loopt...

  Seriously?25-07-2017

  Even serieus? Omdat jij gedumpt wordt en je vriendje je niet meer ziet zitten krijgt Secret Escapes een slechte review? Heel apart dit, je review is nutteloos, het zegt meer over jouw incompetenties. Wees blij dat secret escapes nog de moeite wilde doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  mijn ervaring

  Pierre10-06-2017

  SUPERirritant dat je je eerst moet inschrijven omdat je anders zo'n dikke popup in je mik blijft zien. Dat doen ze natuurlijk om een beetje "exclusief" te blijven en/of er uit te zien. Dus adhv ervaringen dan toch maar ingeschreven. En het is op zich een aanrader. Er staan, als je goed zoekt, wel leuke aanbiedingen tussen. Vooral als je een weekendje niks te doen hebt en er toch even op uit wilt, dan kom je hier op leuke ideeen. Spam valt trouwens mee. Ik heb nog niet geprobeerd uit te schrijven want daar heb ik nog geen behoefte aan gehad.Oh en weekendje weg was trouwens prima geregeld. informatie was duidelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  de spam valt gelukkig mee

  Maaike C.30-04-2017

  Leuke aanbiedingen. Je moet wel even registreren. Ik was daar een beetje bang voor, voor alle spam en mailtjes die je dan krijgt, maar het valt gelukkig mee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Bagger!

  Patrick v.d.Heuvel26-03-2017

  Reserveerde hotel Park Avenue New York inclusief ontbijt, kreeg na betalen bericht dat ontbijt niet mogelijk is ( hotel bleek niet eens een restaurant te hebben ), maar zou upgrade krijgen. Annuleren kon al niet meer, reservering was al gemaakt. Uiteraard heb ik liever ontbijt dan een zogenaamd betere kamer... Die kamer bleek later te bestaan uit een nogal gehorige kamer met tussendeur naar de kamer ernaast ( dus oordopjes ). Om het allemaal nog aangemaer te maken belast het hotel na je vertrek ook nog eens je creditcard, ondanks mail geen specificatie ontvangen, maar gelukkig opgelost door AmEx. Deze fout maak je maar 1 x in je leven

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Inschrijven loont de moeite en is gratis

  Melinda05-02-2017

  Ik dacht eerst wat stom dat je je moet inschrijven voor je de aanbiedingen ziet, maar nu begrijp ik dat ze DAAROM dus veel betere aanbiedingen kunnen geven.

  Ik heb me zelf even gratis ingeschreven, ging heel snel eigenlijk, en dan krijg je meteen allerlei coole deals.
  Prachtige bestemmingen die ik zelf inderdaad elders niet had gezien! En inschrijven is gewoon gratis, dus ik snap niet waarom ik het niet meteen deed haha

  Sowieso een mooie website!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  verrassingstripje boeken kortere trips

  Kindra Jolink17-01-2017

  Zelf nu al een paar keer geboekt op Secret Escapes, voor een paar kortere tripjes weg.

  Heel leuk als verrassingstripje voor mezelf of samen met mijn vriend.

  Telkens goedkoop en leuk ook.

  Boeken is makkelijk en steeds weer iets leuks te vinden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  favoriet voor goede reis dealtjes.

  Imke van Rijen10-01-2017

  Een van mijn favoriete websites voor goede reis dealtjes.

  Paar keer wat kortere reisjes gepland, puur gekozen voor de leuke deal.

  Zo ga je regelmatig even er tussenuit en het kost bijna niets in vergelijking met wat ik normaal voor een echte vakantie betaal!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  reisjes via secretescapes

  wij26-12-2016

  Makkelijk boeken, leuke bestemmingen.
  Wij hebben hier een aantal maal een reisje geboekt en elke keer topservice en kwaliteit!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  TOP DEALS

  Edward Stevens10-08-2016

  Reeds enkele weekendjes in Nederland geboekt en altijd TOP. Is ondertussen onze vast website geworden om en weekendje weg te boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Super

  Hanne08-08-2016

  We hebben dit jaar 2 keer geboekt via Secret Escapes. Boekingen verlopen vlot en snel krijg ik de boekinginformatie via mail gestuurd. Makkelijk en duidelijke info op de site, hotels en boeking zijn tot in de puntjes in orde, kregen ook een kleine attentie bij aankomst/vertrek. We gaan altijd via Secret Escapes boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Geen communicatie

  I. Moesbergen08-08-2016

  Mooi Hotel besteld, snel een duidelijke bevestigingsmail ontvangen, prijs was top.
  Helaas eenmaal aangekomen bij het hotel bleek dat voor dit weekend de boekingen via Secret Escapes niet waren binnengekomen. Gelukkig waren wij er van vrijdag op zaterdag, anders zouden wij naar een ander hotel gestuurd worden. Maar erg slecht dat secret escapes de boekingen niet goed gecommuniceerd, en als het hotel de organisatie belt ook geen gehoor krijgt. Vraag mij dan af of dit niet vaker gebeurt, die kans wil ik niet lopen dus 1 keer en nooit weer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Reclame is ok

  Marnix24-07-2016

  Sommige klagen over de spam van secret escapes, maar ik krijg af en toe een mailtje in mijn box en dat is prima, want ik heb inmiddels al gebruik gemaakt van 2 leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk betaald en afgehandeld en prima hotels. Klein puntje was dat ik de bevestigingsmail dan wel weer in mijn spam-box vond, maar goed daar kan secret escapes denk ik weinig aan doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Uitgekomen op een bijzonder grappig plekje!

  Wouter Schol20-07-2016

  Doordat secret een superaanbieding had naar servie heb ik dat voor de gein gewoon gedaan. En zo zat ik voor 200 euro een paar dagen in belgrado. Nooit gedacht dat ik daar nog eens heen zou gaan, maar heel anders dan ik verwacht had. Zonnig, netjes, en superaardige mensen. Aanrader! (Allure Caramel hotel). Mvg Wouter.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goedkoop naar luxe hotels

  Evi Janssen27-06-2016

  Echt een ontdekking! Heb al een aantal keer een hele mooie aanbieding gehad. Wat een gat in de markt joh!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Even rondkijken kan geen kwaad

  Toncho18-03-2016

  Ik snap niet zo goed waarom je eerst moet inloggen om hun aanbod te mogen zien. Welke site heeft dat? Ik hoef bij bol.com toch ook niet in te loggen om eerst hun waar te kunnen zien? Maar goed, het zal wel. Aangemeld en wat blijkt; best leuke aanbiedingen. Af en toe kom je reizen tegen (vooral weekendjes weg) die de moeite waard zijn en niet bij andere reisaanbieders zit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Topplek in italie!

  Leonie29-02-2016

  Leuk dat ze dit concept uitgevonden hebben. Want ik zat in een topplek in italie en dat had ik nooit gevonden zonder secret escapes! Helemaal tot rust gekomen. Dankjewel secret escapes!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Helaas kwam er nog 250 euro aan belasting bij

  M.28-02-2016

  Leuke aanbieding gezien voor een weekje NY. Leuk hotel, mooi prijsje. Helaas bleek bij de definitieve betaling er nog 250 euro aan belasting bij te komen! Toen was het niet zo'n mooi prijsje meer :-(

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Best ok

  Joep15-02-2016

  Je krijgt wel mail & aanbiedingen dus als je dat niet erg vindt is het prima. Soms nog een leuke aanbieding ertussen (ben laatst naar venetie geweest via secret) en ik kon me makkelijk weer afmelden daarna.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  goed zoeken = leuke aanbiedingen

  Mandy Booij30-01-2016

  Leuke aanbiedingen. Goed zoeken maar je vindt ze wel uiteindelijk. Vaak specifieke dagen, maar als je dan kan, dan is het ook een koopje! Zelf laatst in een 5 sterren hotel geslapen in Parijs, voor nog geen 80 euro pp!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Kon er niet zoveel mee

  Tienus25-01-2016

  Aangemeld maar kon niet direct iets vinden wat me aansprak. Misschien voor jou wel hoor, alleen voor mij niet - ik ben meer van het avontuurlijke en het waren vooral hotels in steden zoals parijs, new york of londen. Maar goed, aanmelden kan altijd want dat is toch gratis. Ik zou er alleen zelf geen reis boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Wow!

  Patrcia18-01-2016

  Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj slapen normaal niet in dit soort luxe hotels dus dit was wel eens een keer leuk. Romantisch met 2 in zo een hotel is wel een ervaring! Alles was mooi, lekker gegeten en ook gewoon een heel rustig hotel met top service. Ik kreeg het weekendje van mijn vriend als verrassing en hij heeft mij zeker verwend hiermee! Dus voor mij was het ook een secret escape maar ik moest het wel even uit hem trekken hoeveel hij betaald had. Want ik schrok even toen ik zag in welk hotel we zaten en hoeveel dat wel niet gekost moest hebben. Gelukkig vertelde hij me dus dat het voor de helft was en toen viel het wel mee. Maar bedankt dus secret escape voor dit mogelijk maken!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zo kom je nog eens ergens!

  Ralph17-01-2016

  Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima meestal. Nu via secret escapes gezocht naar hotels in Londen en de aanbieding bij hotel dukes gaf ons 51% korting. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk want het was een 5sterren hotel. Maar zo kom je wel een keer ergens waar je normaal nooit zoveel voor zou uitgeven. Kijk dus goed bij de aanbiedingen, daar zit meestal wel eens wat tussen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Kijken kan altijd

  A. Rapenberg13-01-2016

  Ik kan iedereen aanraden wel even te gaan kijken. Ze hebben leuke ideeen en soms zitten er goedkope aanbiedingen bij. Wel ook even goed kijken bij het hotel zelf want soms zijn ze duurder, soms goedkoper.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Niet secret, wel goedkoop

  Paddie07-01-2016

  Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het heel erg local en exclusief is, maar zodra het in de lonely planet staat houd het natuurlijk wel een beetje op. Dus volgens mij is het gewoon 1 grote marketing truuk. Maar goed, los daarvan had ik wel een vette korting te pakken en heb ik een hotelletje kunnen boeken voor zeker minder dan de helft waar ik het voor zag bij booking.com en hotels.nl dus op zich de moeite waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  niet zo secret

  AnneG24-10-2015

  Nou zo secret was het hotel niet, waar wij terecht kwam via secret escapes! Harstikke druk daar!
  Wel mooi enzo, maar toch jammer van de drukte.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8,5

  Schrijf zelf een review over Secret Escapes

  Uw beoordeling