NederlandReview

    Ervaringen Secret Escapes

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret Escapes? Secret Escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben. Voor alle leden van Secret Escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels. Vaak bespaart u al snel tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Misschien denkt u dat dit te mooi om waar te zijn is. Het is echter daadwerkelijk zo. U kunt de reviews en meningen van anderen lezen op Nederlandreview.nl en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret Escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

    Over Secret Escapes
    Secret Escapes is een website waar u een luxe vakantie kunt boeken naar een mooi hotel. Het gaat om hotels en resorts over de hele wereld trouwens. In vergelijking met de normale prijs betaalt u al snel tot 70 procent minder. Het geheim is niet moeilijk. Het is echter wel een geheim waar u toegang tot moet hebben. Het geheim is dat Secret Escapes toegang heeft tot hotels waar er een overcapaciteit is. Aangezien de hotels liever niet met lege kamers blijven zitten geven ze deze tegen veel lagere prijzen weg. Een geheim wat natuurlijk niet op straat moet komen te liggen. Jij wilt toch ook niet van uw buren in het hotel horen dat u drie keer meer betaald! Of wel?

    U krijgt trouwens geheel gratis toegang tot de geheimen van Secret Escapes. U kunt zich namelijk gemakkelijk aanmelden met uw email adres. U zult de laagste prijzen ontdekken! Gegarandeerd.
    Er wordt trouwens alleen samengewerkt met hotels welke ook echt luxe en exclusief zijn. Middelmatige hotels krijgen geen toegang tot Secret Escapes. Vier sterren is het minimum om als hotel deel te nemen aan Secret Escapes. 

    Kies ook voor Secret Escapes! Het kost u niets. 

    De diensten van Secret Escapes
    Secret Escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.

    Bekijk in dit filmpje wat Secret Escapes precies doet. Zo vertellen ze dat alle hotels graag vol willen zitten (zelfs de hele dure) dus zijn ze bereid om hun kamers op het laatste moment weg te doen voor bodemprijzen!


    Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar u tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. U krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

    Secret Escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

    De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
    -    Actieve reizen 
    -    All-inclusive
    -    Boetiekhotels
    -    Cruisevakanties
    -    Er even tussenuit
    -    Europese vakanties
    -    Familievakanties
    -    Golfreizen
    -    Huwelijksreizen
    -    Last-minute
    -    Romantische reizen
    -    Secret Holidays
    -    Skivakanties
    -    Stedenreizen
    -    Strandvakanties
    -    Vakanties met vluchten
    -    Vakanties op het platteland
    -    Weekendreizen
    -    Wellnessvakanties
    -    Winterzon
    -    Zomervakantie

    Klachten, tips en complimenten over en voor Secret Escapes
    Als u een klacht of opmerking heeft dan kunt u via de website van Secret Escapes contact met hun opnemen. Alle klachten worden serieus genomen en u krijgt altijd een bericht terug over de afwikkeling van uw klacht. 
    Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret Escapes.

    Uw mening over Secret Escapes
    Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret Escapes? Laat dan op Nederlandreview.nl uw beoordeling, mening en oordeel achter. U kunt zo laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw reviewlezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret Escapes. 

     



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    Wat zeggen anderen over Secret Escapes? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen! Betrouwbaar, goedkoop en echt zo secret? Bekijk het op NederlandReview!

    Secret Escapes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    7,2
    54% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    6,4

    Prijs

    7,8

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pcpeuroterbyzs

    Stevie Marvin27-11-2018

    Hello there nederlandreview.nl

    SEO Link building is a process that requires a lot of time.
    If you aren't using SEO software then you will know the amount of work load involved in creating accounts, confirming emails and submitting your contents to thousands of websites in proper time and completely automated.

    With THIS SOFTWARE the link submission process will be the easiest task and completely automated, you will be able to build unlimited number of links and increase traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.
    With the best user interface ever, you just need to have simple software knowledge and you will easily be able to make your own SEO link building campaigns.

    The best SEO software you will ever own, and we can confidently say that there is no other software on the market that can compete with such intelligent and fully automatic features.
    The friendly user interface, smart tools and the simplicity of the tasks are making THIS SOFTWARE the best tool on the market.

    IF YOU'RE INTERESTED, CONTACT ME ==> MoneyRobotSubmitter@mail.com


    Regards, Stevie Marvin
    Denmark, REGION MIDTJYLLAND, Arhus C, 8000, Kilen 15

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Schandalig

    Sonja05-11-2018

    Naar aanleiding van mijn vorige reviews wil ik meedelen dat ik een mailtje heb gekregen van Secret Escapes met daarin de belofte dat ik mijn geld binnen 3 tot 5 werkdagen terug zou krijgen. De volgende dag kreeg ik een mailtje dat ik niets terugkrijg. Dit is wel een heel vreemde manier om met je klanten om te gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ten einde raad

    Sonja15-10-2018

    Ik ben nu eigenlijk ten einde raad. Heb op 27 september j.l. ook al een review geschreven. Het antwoord daarop kwam op 11 oktober j.l. dat ik maar moet bellen met een Engels sprekende persoon. Nu ben ik daar al mee bezig vanaf 28 september . Als ik al contact krijg (want na 20 tot 30 min. wachten ben ik er wel klaar mee. Heb meer te doen). Zegt de een dat ik contact op moet nemen met het hotel en zodra het hotel akkoord gaat dat even aan S.E. moet doorgeven . Nu heb ik dat al op 24 september j.l. gedaan. De ander zegt dat zij contact gaan zoeken met het hotel. Maar tot op heden gebeurt er niets. Mailtjes sturen heeft geen zin want die worden niet beantwoord. Bellen is een ramp. Ik ben er al mee bezig sinds 18 september maar heb nog nooit iets van S.E. persoonlijk gehoord.
    Wat een drama.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Slechte service, al dagen geen reactie

    Henriette 28-09-2018

    Voor aanstaande zaterdag heb ik een overnachting via Secret Escapes geboekt. Dit was een cadeau voor mijn moeder, zij kan helaas niet gaan omdat mijn vader ziek is geworden. Ik probeer hiervoor al dagen Secretescapes te bereiken, zowel per mail als telefonisch. Op eerste mail kreeg ik de reactie dat het druk was waardoor het wat langer kon duren. Voor zaken die niet kunnen wachten, wordt er verwezen naar een telefoonnummer. Ik bel dit nummer al drie dagen op wisselende tijden en krijg steeds te horen dat het nummer buiten gebruik is. Op herhaalmailtje omdat de tijd dringt (de boeking is voor morgen), krijg ik geen enkele reactie. Het boekingsproces en betaling werkt prima maar de service is echt heel tragisch. Ik wilde 1 ster hiervoor geven maar het lijkt of dat je niet minder dan 2 kunt geven. Je boekt bij het hotel maar het hotel kan niets doen voordat ze bericht van Secretescapes hebben. En die komt dus niet. Wat een teleurstelling. Hopelijk neemt Secretescapes vandaag nog contact op. Anders: nooit meer!

    Gerard28-09-2018

    Je kan het beste rechtstreeks contact opnemen met het hotel en vragen of je het kan verplaatsen.

    Klantenservice Secret Escapes11-10-2018

    Beste Henriette, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je ons niet kunt bereiken zodat we je verder kunnen helpen met je verzoek. We hebben momenteel een hoog aantal klantvragen waardoor het voor ons niet mogelijk was om direct op je verzoek in te kunnen gaan. Indien er geen van onze nederlandse medewerkers beschikbaar is, dan hoor je normaal gesproken te kunnen kiezen om je gesprek voort te zetten in het engels/duits of frans, mocht dit een mogelijkheid zijn. Op deze manier heb je toch de mogelijkheid dat je verzoek zo spoedig mogelijk wordt opgepakt. Onze excuses dat we je niet per direct met je verzoek hebben kunnen helpen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer (+31) 0207091052? We horen graag van je. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Secret Escapes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Slechte service

    Sonja27-09-2018

    Ben al 2 weken bezig om mijn geld terug te krijgen van S E. Hotel is akkoord met de annulering. Heb al verschillende mails gestuurd naar S E
    maar hoor nooit wat. Bel elke dag maar er is nooit een Nederlands sprekend persoon aanwezig. Ongelooflijk slechte service. Ben benieuwd hoe lang ik nog op mijn geld moet wachten.

    Klantenservice Secret Escapes11-10-2018

    Beste Sonja, Zodra het hotel heeft ingestemd met je annuleringsverzoek, dan willen we dit uiteraard zo snel mogelijk voor je in orde maken. Uiteraard bieden we onze oprechte excuses aan voor de lange wachtijden. We hebben momenteel een hoog aantal klantvragen waardoor het voor ons niet mogelijk was om direct op je verzoek in te kunnen gaan. Indien er geen van onze nederlandse medewerkers beschikbaar is, dan hoor je normaal gesproken te kunnen kiezen om je gesprek voort te zetten in het engels/duits of frans, mocht dit een mogelijkheid zijn. Op deze manier heb je toch de mogelijkheid dat je verzoek zo spoedig mogelijk wordt opgepakt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer (+31) 0207091052? Hartelijk dank voor je begrip en we horen graag van je. Met vriendelijke groeten, je Secret Escapes team

    Klantenservice Secret Escapes11-10-2018

    Beste Sonja, Zodra het hotel heeft ingestemd met je annuleringsverzoek, dan willen we dit uiteraard zo snel mogelijk voor je in orde maken. Uiteraard bieden we onze oprechte excuses aan voor de lange wachtijden. We hebben momenteel een hoog aantal klantvragen waardoor het voor ons niet mogelijk was om direct op je verzoek in te kunnen gaan. Indien er geen van onze nederlandse medewerkers beschikbaar is, dan hoor je normaal gesproken te kunnen kiezen om je gesprek voort te zetten in het engels/duits of frans, mocht dit een mogelijkheid zijn. Op deze manier heb je toch de mogelijkheid dat je verzoek zo spoedig mogelijk wordt opgepakt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer (+31) 0207091052? Hartelijk dank voor je begrip en we horen graag van je. Met vriendelijke groeten, je Secret Escapes team

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Papier is geduldig

    Rob10-08-2018

    Tot op heden 2 maal hotelovernachtingen geboekt bij SE. De 1e boeking betrof 10 overnachtingen in Phuket waarbij allerlei extra's in het vooruitzicht gesteld werden zoals 1 uur massage, frisdrank vanuit minibar, 1 diner en 1 lunch voor 2. Het hotel was echter niet op de hoogte van deze extra's. Op de door hen met SE afgesproken "aanbieding" waren deze niet terug te vinden. Nadat wij onze boekingspapieren en PDF van de SE aanbieding getoond en vertaald hadden in het Engels, werd hier verder niet meer moeilijk over gedaan en met de bekende Thaise gastvrijheid opgelost. Het is echter niet prettig om na een lange reis dergelijke discussie te hebben.

    Maar het kan ook anders! De 2e boeking betrof een 9daags verblijf in een safari lodge in Hoedspruit Zuid Afrika. De Aanbieding betrof een all-in verblijf inclusief transfer vanaf het vliegveld. De vliegreis van NL naar Johannesburg was niet inbegrepen. Hiervan werd wel een prijsindicatie afgegeven.

    Nadat wij deze boeking doorgevoerd en betaald hadden. Vervolgens ook de vliegreis vanuit NL naar Johannesburg geregeld. Vervolgens hebben wij contact opgenomen met SE om onze vluchtdata door te geven, zodat zij de transfer naar de lodge konden regelen.

    De reactie van SE was dat we dit rechtstreeks via het hotel moesten regelen. Nadat we onze vluchtgegevens via het van SE ontvangen emailadres doorgegeven hadden ontvingen we het bericht dat de genoemde transfer niet vanuit Johannesburg bij de aanbieding inbegrepen was maar vanuit een lokaal vliegveldje. Prijsverschil ca. 500 euro.

    Hierop weer contact gezocht met SE en hen deze discrepantie voorgelegd. Een en ander uitgelegd en zij zouden eea uitzoeken en mij terugbellen. Dus niet. Wel was binnen 5 minuten de tekst op hen site aanpast. Nu stond er dat transfer vanuit Hoedspruit inbegrepen was.

    Dus weer contact opgenomen met SE. Toegezegd dat men mij zou terugbellen na contact met hoofdkantoor. Dus niet.
    Na een week ontvingen wij van SE per mail het bericht dat de boeking gecanceld was. Hierbij verwijzend naar de kleine lettertjes in de SE voorwaarden. Kortom:
    - print aanbieding van de SE site uit en neem deze samen met de boekingspapieren mee
    - bedenk altijd een plan B voor het geval SE na boeking en na betaling verblijf alsnog annuleert.
    - bezint er gij begint.

    Klantenservice Secret Escapes15-08-2018

    Beste Rob, Hartelijk dank voor uw feedback op uw boekingen bij Secret Escapes. Allereerst willen we graag aangeven dat Secret Escapes deze klacht uiterst serieus neemt. Indien u hetgene dat wordt aangegeven op uw boekingsbevestiging niet ontvangt en u geeft dit bij ons aan, dan lossen we dit altijd direct op.Wij bieden altijd speciale aanbiedingen die niet voor elke gast beschikbaar zijn. We gaan er altijd vanuit dat onze hotels van de gehele aanbieding op de hoogte is en dat alles inbegrepen is, maar menselijke fouten kunnen helaas voorkomen. We zijn blij om te horen dat het hotel hier adequaat op heeft gereageerd en u uiteindelijk alles heeft ontvangen. Met betrekking tot uw tweede reis die helaas geannuleerd moest worden en de service niet zoals verwacht is geweest, zou u alstublieft persoonlijk contact met ons willen opnemen via onze email klantenservice@secretescapes.nl of telefonisch via onze klantenservice zodat we deze kwestie verder kunnen onderzoeken? We horen graag van u. Vriendelijke groeten, Uw Secret Escapes team

    Morena01-10-2018

    Ooo wat erg! Mijn vriend en ik hadden bijna een vakantie naar Vietnam geboekt voor 10 dagen. Wat zijn wij blij met jouw eerlijke review en met die van alle andere hier. Wij gaan gelijk verder kijken! Bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Een grote misleiding

    Glenn van der Heijden02-08-2018

    Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven maar wat secret escapes doet is gewoon niet te geloven. Op hun prachtige website beloven ze gouden bergen maar in werkelijkheid verkopen ze knollen voor citroenen. En als je een klacht indient krijg een prachtige mail waarin ze begrip tonen en zeggen dat ze het gaan onderzoeken waarna er niets gebeurt. Keer op keer krijg je dezelfde mail zonder echt op de inhoud in te gaan. Ik noem dit oplichting en bedrog. Een schande dat dit bedrijf op de Nederlandse markt zo vrij kan opereren. Ik zou wel eens inhoudelijk met de directie van dit bedrijf willen spreken . Weten ze wel hoe ze met klachten moeten omgaan ? Volgens mij niet en zeker niet hoe je klachten kunt oplossen. Ik heb geen behoefte aan een mail maar aan een telefonisch contact met een van de verantwoordelijke directieleden. Ik ben zo boos omdat u recent mijn neef van zijn zuur verdiende centen heeft afgeholpen door hem een luxe vakantie te verkopen dat achteraf een drama bleek te zijn. Ik hoop dat iemand bij u de uitdaging aangaat en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en met mij contact opneemt. Ik wacht met interesse af.

    Klantenservice Secret Escapes06-08-2018

    Beste Glen, Hartelijk dank voor uw reactie. We vinden het spijtig om te horen dat u het gevoel hebt dat er niet serieus op uw klacht wordt ingegaan. Onze medewerkers van het support team zijn altijd bereid om te helpen en uit te zoeken hoe we u het beste kunnen helpen. We stoppen enorm veel tijd in het onderzoeken van klachten en in het direct in gesprek gaan met ons sales team en het management van het hotel. We nemen graag telefonisch contact met u op om uw klacht nader te bekijken, alleen hebben we hiervoor meer gegevens nodig. Indien u ons een email stuurt via klantenservice@secretescapes.nl of telefonisch contact opneemt met onze klantenservice dan pakken we dit zo spoedig mogelijk voor u op. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groeten, Uw Secret Escapes team

    Marly19-11-2018

    Na alles te lezen zijn het idd mooie woorden van se maar geloven doe je nog voor geen mm wat zeg ik nog minder dan dat

    Marly19-11-2018

    Na alles te lezen zijn het idd mooie woorden van se maar geloven doe je nog voor geen mm wat zeg ik nog minder dan dat

    Marly19-11-2018

    Na alles te lezen zijn het idd mooie woorden van se maar geloven doe je nog voor geen mm wat zeg ik nog minder dan dat

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    misleidend

    Greetje Naaijer16-07-2018

    We hadden 2 overnachtingen geboekt in een de luxe kamer in een 4 sterren hotel in Bad Salzuflen in Duitsland. Hotel was wel 4 sterren maar de kamer absoluut niet. Na aankomst bleek dat wij in een gewone kamer in het oude gedeelte van het hotel zaten met "gigantisch" uitzicht op het afzuigsysteem van het hotel. Vuilcontainers in het zicht. Bij binnenkomst keek je gelijk tegen een wastafeltje aan. Toilet en douche waren weer apart. Je kon nergens je handdoek of kleding kwijt als je had gedoucht. Dus maar gewoon op de grond gelegd. 1 zielig stoeltje waar we om de beurt op mochten zitten. Toen we geklaagd hadden bij de receptie werden we gewoon afgesnauwd. Geen 3 gangen keuze menu wat ons was beloofd. Alle extra's die waren vermeld waren er dus helemaal niet. Erg flauw dit. Het was de bedoeling om een leuke verjaardag te hebben maar door de zielige kamer waar we in verbleven is dat niet helemaal gelukt. De vorige keer hebben we ook al niet gekregen wat er was beloofd. Alleen de eerste twee keer toen SE net bestond was het goed. Wij boeken absoluut nooit meer bij SE. Als we ergens niet tegen kunnen dan is het wel misleiding.

    Klantenservice Secret Escapes17-07-2018

    Beste Greetje, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaringen met Secret Escapes te delen. Wij selecteren onze hotels zorgvuldig, gezien we ons bewust zijn dat onze klanten hoge eisen stellen aan de aanbieding op Secret Escapes. Daarom vinden we het erg jammer dat u niet in staat was om een ​​positieve ervaring over te houden aan uw reis. Om eerlijke transparantie van informatie te garanderen, linken we altijd naar andere bronnen bij elke aanbieding, zoals de hotelwebsite. Zou u ons een email wilen sturen via klantenservice@secretescapes.nl zodat we kunnen nagaan of er veranderingen zijn in de kwaliteit van het hotel of dat onze beschrijving van het verblijf niet langer adequaat is. Daarnaast dient u altijd te ontvangen wat er wordt vermeld in uw boekingsbevestiging. Indien u geen diner heeft ontvangen, dan willen we graag nagaan waarom dit niet is aangeboden. We horen graag van u, zodat we uw feedback nader kunnen onderzoeken. Alvast bedankt en vriendelijke groeten, uw Secret Escapes team.

    Glenn van der Heijden02-08-2018

    Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven maar wat secret escapes doet is gewoon niet te geloven. Op hun prachtige website beloven ze gouden bergen maar in werkelijkheid verkopen ze knollen voor citroenrn. En als je klacht indient krijg een prachtige mail waarin ze begrip tonen en zeggen dat ze het gaan onderzoeken waarna er niets gebeurt. Keer op keer krijg je dezelfde mail zonder echt op de inhoud in te gaan. Ik noem dit oplichting en bedrog. Een schande dat dit bedrijf om de Nederlandse markt zo vrij kan opereren. Ik zou wel eens inhoudelijk met de directie van dit bedrijf willen spreken . Weten ze wel hoe ze met klachten moeten omgaan ? Volgens mij niet en zeker niet hoe je klachten kunt oplossen. Ik heb geen behoefte aan een mail maar aan een telefonisch contact met een van de verantwoordelijke directieleden. Ik ben zo boos omdat u recent mijn neef van zijn zuur verdiende centen heeft afgeholpen door hem een luxe vakantie te verkopen dat achteraf een drama bleek te zijn. Ik hoop dat iemand bij u de uitdaging aangaat en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en mij contact opneemt. Ik wacht met interesse af

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Misleidend en onduidelijke advertentie

    Ivonne10-07-2018

    Midweek in Alpen geboekt (zuid tirol) all inclusive maar eenmaal aangekomen blijken drankjes bij diner gewoon betaald te moeten worden. Contact gehad met SE want hotel kan hier niks aan doen. Vervolgens een zeer slechte reactie terug gehad dat SE het wel duidelijk vermeld vindt. maw zoek het maar uit. Mijn advies NIET boeken via SE vaak is het direct bij het hotel goedkoper omdat dit soort organisaties op commissie basis werken. Je bent altijd duurder uit en waarschijnlijk knijpen ze het hotel ook nog uit. Mogelijk moet je als hotel een flinke fee betalen aan dergelijke bedrijven.

    Klantenservice Secret Escapes17-07-2018

    Beste Ivonne, Wat vervelend om te horen dat uw reis met Secret Escapes niet zoals verwacht is verlopen. Indien er iets niet inbegrepen is in de aanbieding, wordt dit altijd vermeld onder 'meer informatie'. Ons redactie team stopt altijd veel tijd in het juist omschrijven van onze aanbieding. Mocht dit niet genoemd zijn, dan horen we dit graag, gezien het ook onze grootste zorg dat alle informatie duidelijk wordt weergegeven. Daarnaast horen we het graag wanneer u een identieke aanbieding vindt welke goedkoper is dan op onze website. De prijzen van de aanbiedingen op onze website worden namelijk van tevoren met onze leveranciers afgesproken en er wordt contractueel overeengekomen dat dit de laagste prijs dient te zijn die mogelijk is, gedurende onze aanbieding loopt. We hopen u opnieuw te kunnen begroeten op onze website. Met vriendelijke groet, uw Secret Escapes team.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Na boeking bleek er nog 170€ extra kosten bij te komen

    Emma02-07-2018

    Geen transparantie.

    We boekten via SE een huisje in Ameland voor 3 dagen met 4 personen voor een goedkope prijs (350€ voor 3 nachten). Pas na de boeking ontvingen we een mail over verplicht afnemen van beddengoed (13,5€ pp), schoonmaakkosten en toeristen belasting waardoor er 170€ bovenop kwam. Met de veerpont hadden we wel rekening gehouden maar 170€ is toch 50% van de door SE geadverteerde totaalprijs erbij! Foto’s waren wel representatief. Bij aankomst bleken er maar 2 bedden opgemaakt te zijn (voor een huisje van 6p) en het afval van de vorige bezoekers zat nog in de prullenbak. Daar betaal je dan 75€ aan schoonmaakkosten voor? Ik boek voortaan via booking.com, zij adverteren vooraf wel over bijkomende kosten.

    Klantenservice Secret Escapes09-07-2018

    Beste Emma, Hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om uw ervaringen te delen. Vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte was van de extra kosten. Transparantie is enorm belangrijk voor ons, om deze reden worden extra kosten vermeld op de boekingspagina of op uw boekingsbevestiging. Indien dit niet het geval is, dan horen wij dit uiteraard graag direct, wij zetten ons graag voor u in. We zouden dit graag verder willen onderzoeken, maar ik kan helaas uw boeking niet direct vinden in ons systeem. Zou u ons alstublieft een email met uw feedback willen sturen via klantenservice@secretescapes.nl? We kijken uit naar uw e-mail. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Secret Escapes.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Hotel niet klaar? Los het zelf maar op

    Tom02-06-2018

    Begin 2018 boekte wij via Secret Escapes een nieuw 5-sterren hotel in Rhodos dat zou opengaan in april. Wij zouden er verblijven eind mei begin juni.
    Korter op de afreisdatum, en wetende dat het om een nieuw hotel ging, informeerde we ons her en der over de staat van het hotel. Dit bleek nog steeds een bouwwerf vlak voor ons vertrek. Wij moesten dit zelf uitvinden en werden hierover niet geïnformeerd door SE. Toen we hen hierover belde, stelde ze het verschuiven van de data voor, een andere locatie uit hun aanbod of een terugbetaling.
    Aangezien je gebonden bent aan je vliegtuigtickets kan je niet zomaar verschuiven en ze hadden gaan ander aanbod op Rhodos. Maw is er enkel een terugbetaling mogelijk en trek dan maar je plan... gelukkig is er Booking.com nog! Niet echt de service die je verwacht van een organisatie die zich premium waant!
    En over de betere prijzen heb ik ook mijn twijfels...

    Customer Service Secret Escapes05-06-2018

    Beste Tom, Hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om feedback te geven op uw boeking via Secret Escapes. Wat vervelend om te lezen dat u zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad. We willen graag nakijken wat er precies is voorgevallen en of er nog iets is wat we voor u kunnen betekenen. Om u beter van dienst te kunnen zijn, wil ik u vriendelijk vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@secretescapes.nl, zodat we dit zo spoedig mogelijk kunnen oppakken. Alvast bedankt en vriendelijke groeten, Anne Customer Service Supervisor

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Afknapper en afrader!!

    Mark29-04-2018

    Het was één groot minpunt! Het boeken gaat in 10 seconden maar de service en het aantail mailwisselingen duurt al weken. Verder valt het me op dat op verschillende sites de positieve reviews allemaal dezelfde stijl en inhoud hebben. Het zou mij niet verbazen dat SE zelf de mooie, positieve verhaaltjes schrijft.
    Nou voor mij nooit meer!!

    Klantenservice Secret Escapes29-05-2018

    Beste Mark, Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u ontevreden bent over het aantal mailwisselingen. Mocht u minder nieuwsbrieven in uw mailbox willen ontvangen, ga dan na het inloggen naar het menu onder 'E-mails' om uw instellingen aanpassen. De ervaringen van onze klanten zijn erg belangrijk voor ons, daarom zouden wij nooit zelf reviews plaatsen. We hebben ons eigen Customer Service Team dat hun uiterste best doet om onze klanten tevreden te stellen. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Secret Escapes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Nooit meer

    Peter01-01-2018

    Hotel geboekt voor 1200 euro voor een week, de bedden bleken vol bedwantsen te zitten. We stonden midden in de nacht aan de andere kant van de wereld zonder kamer, secret escapes gevraagd om ons te helpen. Ze zouden iets gaan regelen, maar meerdere uren later en ook na herhaalde verzoeken om contact op te nemen belden zij ons niet terug. Uiteindelijk hebben we zelf een hotel moeten regelen want zij lieten ons zitten. Ook de volgende dag toonden zij totaal geen initiatief. We hebben toen de kamer waar we toen zaten moeten verlengen omdat we anders op straat stonden. We hadden uberhaupt geluk dat die kamer beschikbaar was, anders hadden we op straat gestaan met onze spullen. Terug in Nederland hebben we geprobeerd ons geld terug te krijgen. Weer tonen ze geen initiatief en verschuilen ze zich achter hun voorwaarden waarin staat dat ze slechts intermediar zijn, terwijl ze in de reclames toch echt beweren alleen exclusieve hotels te verkopen. Ze hebben in werkelijkheid dus nul zicht op de kwaliteit. We zijn ons geld kwijt en zeer gespannen terug gekomen van vakantie. Secret escapes heeft echt helemaal niets voor ons gedaan, ze zullen dit hotel waarschijnlijk in de toekomst gewoon weer verkopen, ondanks dat ze weten wat er daar speelt. Het gaat ze alleen om geld en als ze dat hebben zoek je het als reiziger maar uit. Zoiets slechts hebben we nog nooit meegemaakt.

    Klantenservice Secret Escapes29-05-2018

    Beste Peter, Allereerst onze welgemeende excuses voor de late reactie. Hartelijk dank voor uw beoordeling/feedback. Het spijt ons enorm om te horen dat uw verblijf niet is verlopen zoals verwacht en dat dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We zouden dit graag verder willen onderzoeken, maar ik kan helaas uw boeking niet direct vinden in ons systeem. We ontvangen graag een e-mail via klantenservice@secretescapes.nl, zodat we alles voor u kunnen nakijken. Stuurt u ons dan alstublieft gelijktijdig uw boekingsnummer of het e-mailadres waar u mee geregistreerd bent op Secret Escapes. We komen hier dan zo spoedig mogelijk op terug. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Secret Escapes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Love it!

    Mabel29-12-2017

    Meerdere weekendjes via secret geboekt. Elke keer blijkt het op locatie duurder of een stuk duurder te zijn, dus er zijn genoeg dingen die echt goedkoper zijn dan zelf boeken. Handige site, check hun mailings waar daar haal ik vaak het meest uit.

    Ik heb 1x een hotel gehad die ik minder vond dan wat de plaatjes aangaven. De rest was boven verwachting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    incl ontbijt > ho maar!

    Lysanne04-10-2017

    Zojuist een hotel geboekt bij Secret Escapes onder de titel: 'Zimmer .... Incl. Ontbijt'.
    Onder het kopje met de extra voorwaarden staat op basis van logies, echter het kopje wat je boekt zegt: incl. ontbijt. Tijdens het boeken heb ik ook geen mogelijk gehad om met of zonder ontbijt te boeken. Nu ik mijn bevestigingsmail binnen heb blijkt het dus een kamer Excl. ontbijt te zijn.
    Vind het persoonlijk erg vervelend dat de titel tekst zegt incl. ontbijt en je het niet krijgt. Vind dit erg misleidend.
    Klantenservice gebeld en zegt: je kunt naar het hotel bellen en zelf bijboeken a la prijzen hotel. De jongen die ik aan de lijn had kan er niks aan doen, zijn supervisor had wel even anders mogen handelen.

    Vervelende ervaring al meteen. Zonde

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Gelukje (denk ik)

    Kelly04-08-2017

    Woopwoop! Weekendje antwerpen voor 30 euro..ahahahaha en was (voor dat geld) eigenlijk best wel goed. Dus bij deze een bedankje hier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet coulant

    Hanneke Bechthum24-07-2017

    Weekendje weg geboekt bij city resort hotel Mill met mijn vriend. Een paar dagen ervoor verbrak hij de relatie. Gelijk gebeld naar secret escapes. In hun voorwaarden staat dat je de boeking niet meer kan wijzigen of annuleren. Ze hebben nog een meil gestuurd naar city spa, maar deze wilde niet meewerken ondanks de verzachtende omstandigheden.
    Zit ik met een verbroken relatie en een weekend weg waar ik niet meer naartoe wil.
    Niet boeken dus bij secret escapes.

    B.B25-07-2017

    Kansloze review. SE negatief neerzetten terwijl ze buiten de voorwaarden om zelf nog contact hebben gezocht met het hotel. Wat zijn in deze trouwens de verzachtende omstandigheden? Dat je een blauwtje loopt...

    Seriously?25-07-2017

    Even serieus? Omdat jij gedumpt wordt en je vriendje je niet meer ziet zitten krijgt Secret Escapes een slechte review? Heel apart dit, je review is nutteloos, het zegt meer over jouw incompetenties. Wees blij dat secret escapes nog de moeite wilde doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    mijn ervaring

    Pierre10-06-2017

    SUPERirritant dat je je eerst moet inschrijven omdat je anders zo'n dikke popup in je mik blijft zien. Dat doen ze natuurlijk om een beetje "exclusief" te blijven en/of er uit te zien. Dus adhv ervaringen dan toch maar ingeschreven. En het is op zich een aanrader. Er staan, als je goed zoekt, wel leuke aanbiedingen tussen. Vooral als je een weekendje niks te doen hebt en er toch even op uit wilt, dan kom je hier op leuke ideeen. Spam valt trouwens mee. Ik heb nog niet geprobeerd uit te schrijven want daar heb ik nog geen behoefte aan gehad.Oh en weekendje weg was trouwens prima geregeld. informatie was duidelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    de spam valt gelukkig mee

    Maaike C.30-04-2017

    Leuke aanbiedingen. Je moet wel even registreren. Ik was daar een beetje bang voor, voor alle spam en mailtjes die je dan krijgt, maar het valt gelukkig mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bagger!

    Patrick v.d.Heuvel26-03-2017

    Reserveerde hotel Park Avenue New York inclusief ontbijt, kreeg na betalen bericht dat ontbijt niet mogelijk is ( hotel bleek niet eens een restaurant te hebben ), maar zou upgrade krijgen. Annuleren kon al niet meer, reservering was al gemaakt. Uiteraard heb ik liever ontbijt dan een zogenaamd betere kamer... Die kamer bleek later te bestaan uit een nogal gehorige kamer met tussendeur naar de kamer ernaast ( dus oordopjes ). Om het allemaal nog aangemaer te maken belast het hotel na je vertrek ook nog eens je creditcard, ondanks mail geen specificatie ontvangen, maar gelukkig opgelost door AmEx. Deze fout maak je maar 1 x in je leven

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Inschrijven loont de moeite en is gratis

    Melinda05-02-2017

    Ik dacht eerst wat stom dat je je moet inschrijven voor je de aanbiedingen ziet, maar nu begrijp ik dat ze DAAROM dus veel betere aanbiedingen kunnen geven.

    Ik heb me zelf even gratis ingeschreven, ging heel snel eigenlijk, en dan krijg je meteen allerlei coole deals.
    Prachtige bestemmingen die ik zelf inderdaad elders niet had gezien! En inschrijven is gewoon gratis, dus ik snap niet waarom ik het niet meteen deed haha

    Sowieso een mooie website!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    verrassingstripje boeken kortere trips

    Kindra Jolink17-01-2017

    Zelf nu al een paar keer geboekt op Secret Escapes, voor een paar kortere tripjes weg.

    Heel leuk als verrassingstripje voor mezelf of samen met mijn vriend.

    Telkens goedkoop en leuk ook.

    Boeken is makkelijk en steeds weer iets leuks te vinden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    favoriet voor goede reis dealtjes.

    Imke van Rijen10-01-2017

    Een van mijn favoriete websites voor goede reis dealtjes.

    Paar keer wat kortere reisjes gepland, puur gekozen voor de leuke deal.

    Zo ga je regelmatig even er tussenuit en het kost bijna niets in vergelijking met wat ik normaal voor een echte vakantie betaal!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    reisjes via secretescapes

    wij26-12-2016

    Makkelijk boeken, leuke bestemmingen.
    Wij hebben hier een aantal maal een reisje geboekt en elke keer topservice en kwaliteit!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    TOP DEALS

    Edward Stevens10-08-2016

    Reeds enkele weekendjes in Nederland geboekt en altijd TOP. Is ondertussen onze vast website geworden om en weekendje weg te boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Hanne08-08-2016

    We hebben dit jaar 2 keer geboekt via Secret Escapes. Boekingen verlopen vlot en snel krijg ik de boekinginformatie via mail gestuurd. Makkelijk en duidelijke info op de site, hotels en boeking zijn tot in de puntjes in orde, kregen ook een kleine attentie bij aankomst/vertrek. We gaan altijd via Secret Escapes boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen communicatie

    I. Moesbergen08-08-2016

    Mooi Hotel besteld, snel een duidelijke bevestigingsmail ontvangen, prijs was top.
    Helaas eenmaal aangekomen bij het hotel bleek dat voor dit weekend de boekingen via Secret Escapes niet waren binnengekomen. Gelukkig waren wij er van vrijdag op zaterdag, anders zouden wij naar een ander hotel gestuurd worden. Maar erg slecht dat secret escapes de boekingen niet goed gecommuniceerd, en als het hotel de organisatie belt ook geen gehoor krijgt. Vraag mij dan af of dit niet vaker gebeurt, die kans wil ik niet lopen dus 1 keer en nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Reclame is ok

    Marnix24-07-2016

    Sommige klagen over de spam van secret escapes, maar ik krijg af en toe een mailtje in mijn box en dat is prima, want ik heb inmiddels al gebruik gemaakt van 2 leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk betaald en afgehandeld en prima hotels. Klein puntje was dat ik de bevestigingsmail dan wel weer in mijn spam-box vond, maar goed daar kan secret escapes denk ik weinig aan doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Uitgekomen op een bijzonder grappig plekje!

    Wouter Schol20-07-2016

    Doordat secret een superaanbieding had naar servie heb ik dat voor de gein gewoon gedaan. En zo zat ik voor 200 euro een paar dagen in belgrado. Nooit gedacht dat ik daar nog eens heen zou gaan, maar heel anders dan ik verwacht had. Zonnig, netjes, en superaardige mensen. Aanrader! (Allure Caramel hotel). Mvg Wouter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goedkoop naar luxe hotels

    Evi Janssen27-06-2016

    Echt een ontdekking! Heb al een aantal keer een hele mooie aanbieding gehad. Wat een gat in de markt joh!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Even rondkijken kan geen kwaad

    Toncho18-03-2016

    Ik snap niet zo goed waarom je eerst moet inloggen om hun aanbod te mogen zien. Welke site heeft dat? Ik hoef bij bol.com toch ook niet in te loggen om eerst hun waar te kunnen zien? Maar goed, het zal wel. Aangemeld en wat blijkt; best leuke aanbiedingen. Af en toe kom je reizen tegen (vooral weekendjes weg) die de moeite waard zijn en niet bij andere reisaanbieders zit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Topplek in italie!

    Leonie29-02-2016

    Leuk dat ze dit concept uitgevonden hebben. Want ik zat in een topplek in italie en dat had ik nooit gevonden zonder secret escapes! Helemaal tot rust gekomen. Dankjewel secret escapes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helaas kwam er nog 250 euro aan belasting bij

    M.28-02-2016

    Leuke aanbieding gezien voor een weekje NY. Leuk hotel, mooi prijsje. Helaas bleek bij de definitieve betaling er nog 250 euro aan belasting bij te komen! Toen was het niet zo'n mooi prijsje meer :-(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Best ok

    Joep15-02-2016

    Je krijgt wel mail & aanbiedingen dus als je dat niet erg vindt is het prima. Soms nog een leuke aanbieding ertussen (ben laatst naar venetie geweest via secret) en ik kon me makkelijk weer afmelden daarna.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    goed zoeken = leuke aanbiedingen

    Mandy Booij30-01-2016

    Leuke aanbiedingen. Goed zoeken maar je vindt ze wel uiteindelijk. Vaak specifieke dagen, maar als je dan kan, dan is het ook een koopje! Zelf laatst in een 5 sterren hotel geslapen in Parijs, voor nog geen 80 euro pp!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kon er niet zoveel mee

    Tienus25-01-2016

    Aangemeld maar kon niet direct iets vinden wat me aansprak. Misschien voor jou wel hoor, alleen voor mij niet - ik ben meer van het avontuurlijke en het waren vooral hotels in steden zoals parijs, new york of londen. Maar goed, aanmelden kan altijd want dat is toch gratis. Ik zou er alleen zelf geen reis boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Wow!

    Patrcia18-01-2016

    Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj slapen normaal niet in dit soort luxe hotels dus dit was wel eens een keer leuk. Romantisch met 2 in zo een hotel is wel een ervaring! Alles was mooi, lekker gegeten en ook gewoon een heel rustig hotel met top service. Ik kreeg het weekendje van mijn vriend als verrassing en hij heeft mij zeker verwend hiermee! Dus voor mij was het ook een secret escape maar ik moest het wel even uit hem trekken hoeveel hij betaald had. Want ik schrok even toen ik zag in welk hotel we zaten en hoeveel dat wel niet gekost moest hebben. Gelukkig vertelde hij me dus dat het voor de helft was en toen viel het wel mee. Maar bedankt dus secret escape voor dit mogelijk maken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zo kom je nog eens ergens!

    Ralph17-01-2016

    Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima meestal. Nu via secret escapes gezocht naar hotels in Londen en de aanbieding bij hotel dukes gaf ons 51% korting. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk want het was een 5sterren hotel. Maar zo kom je wel een keer ergens waar je normaal nooit zoveel voor zou uitgeven. Kijk dus goed bij de aanbiedingen, daar zit meestal wel eens wat tussen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kijken kan altijd

    A. Rapenberg13-01-2016

    Ik kan iedereen aanraden wel even te gaan kijken. Ze hebben leuke ideeen en soms zitten er goedkope aanbiedingen bij. Wel ook even goed kijken bij het hotel zelf want soms zijn ze duurder, soms goedkoper.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Niet secret, wel goedkoop

    Paddie07-01-2016

    Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het heel erg local en exclusief is, maar zodra het in de lonely planet staat houd het natuurlijk wel een beetje op. Dus volgens mij is het gewoon 1 grote marketing truuk. Maar goed, los daarvan had ik wel een vette korting te pakken en heb ik een hotelletje kunnen boeken voor zeker minder dan de helft waar ik het voor zag bij booking.com en hotels.nl dus op zich de moeite waard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    niet zo secret

    AnneG24-10-2015

    Nou zo secret was het hotel niet, waar wij terecht kwam via secret escapes! Harstikke druk daar!
    Wel mooi enzo, maar toch jammer van de drukte.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Schrijf zelf een review over Secret Escapes

    Uw beoordeling