Secret escapes
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

Totaal

8,2

Bestellen

8,2

Service

8

Prijs

9,2

Leveren

7,8
13 rating70 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

04-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Lysanne

Secret escapes - incl ontbijt > ho maar!

Zojuist een hotel geboekt bij Secret Escapes onder de titel: 'Zimmer .... Incl. Ontbijt'.
Onder het kopje met de extra voorwaarden staat op basis van logies, echter het kopje wat je boekt zegt: incl. ontbijt. Tijdens het boeken heb ik ook geen mogelijk gehad om met of zonder ontbijt te boeken. Nu ik mijn bevestigingsmail binnen heb blijkt het dus een kamer Excl. ontbijt te zijn.
Vind het persoonlijk erg vervelend dat de titel tekst zegt incl. ontbijt en je het niet krijgt. Vind dit erg misleidend.
Klantenservice gebeld en zegt: je kunt naar het hotel bellen en zelf bijboeken a la prijzen hotel. De jongen die ik aan de lijn had kan er niks aan doen, zijn supervisor had wel even anders mogen handelen.

Vervelende ervaring al meteen. Zonde

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


http://dt51.net/c/?wi=241077&si=9365&li=1426189&ws=
04-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kelly

Secret escapes - Gelukje (denk ik)

Woopwoop! Weekendje antwerpen voor 30 euro..ahahahaha en was (voor dat geld) eigenlijk best wel goed. Dus bij deze een bedankje hier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-07-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hanneke Bechthum

Secret escapes - Niet coulant

Weekendje weg geboekt bij city resort hotel Mill met mijn vriend. Een paar dagen ervoor verbrak hij de relatie. Gelijk gebeld naar secret escapes. In hun voorwaarden staat dat je de boeking niet meer kan wijzigen of annuleren. Ze hebben nog een meil gestuurd naar city spa, maar deze wilde niet meewerken ondanks de verzachtende omstandigheden.
Zit ik met een verbroken relatie en een weekend weg waar ik niet meer naartoe wil.
Niet boeken dus bij secret escapes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: B.B25-07-2017

Kansloze review. SE negatief neerzetten terwijl ze buiten de voorwaarden om zelf nog contact hebben gezocht met het hotel. Wat zijn in deze trouwens de verzachtende omstandigheden? Dat je een blauwtje loopt...

Reactie op deze post:

Door: Seriously?25-07-2017

Even serieus? Omdat jij gedumpt wordt en je vriendje je niet meer ziet zitten krijgt Secret Escapes een slechte review? Heel apart dit, je review is nutteloos, het zegt meer over jouw incompetenties. Wees blij dat secret escapes nog de moeite wilde doen.

10-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pierre

Secret escapes - mijn ervaring

SUPERirritant dat je je eerst moet inschrijven omdat je anders zo'n dikke popup in je mik blijft zien. Dat doen ze natuurlijk om een beetje "exclusief" te blijven en/of er uit te zien. Dus adhv ervaringen dan toch maar ingeschreven. En het is op zich een aanrader. Er staan, als je goed zoekt, wel leuke aanbiedingen tussen. Vooral als je een weekendje niks te doen hebt en er toch even op uit wilt, dan kom je hier op leuke ideeen. Spam valt trouwens mee. Ik heb nog niet geprobeerd uit te schrijven want daar heb ik nog geen behoefte aan gehad.Oh en weekendje weg was trouwens prima geregeld. informatie was duidelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maaike C.

Secret escapes - de spam valt gelukkig mee

Leuke aanbiedingen. Je moet wel even registreren. Ik was daar een beetje bang voor, voor alle spam en mailtjes die je dan krijgt, maar het valt gelukkig mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Patrick v.d.Heuvel

Secret escapes - Bagger!

Reserveerde hotel Park Avenue New York inclusief ontbijt, kreeg na betalen bericht dat ontbijt niet mogelijk is ( hotel bleek niet eens een restaurant te hebben ), maar zou upgrade krijgen. Annuleren kon al niet meer, reservering was al gemaakt. Uiteraard heb ik liever ontbijt dan een zogenaamd betere kamer... Die kamer bleek later te bestaan uit een nogal gehorige kamer met tussendeur naar de kamer ernaast ( dus oordopjes ). Om het allemaal nog aangemaer te maken belast het hotel na je vertrek ook nog eens je creditcard, ondanks mail geen specificatie ontvangen, maar gelukkig opgelost door AmEx. Deze fout maak je maar 1 x in je leven

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Melinda

Secret escapes - Inschrijven loont de moeite en is gratis

Ik dacht eerst wat stom dat je je moet inschrijven voor je de aanbiedingen ziet, maar nu begrijp ik dat ze DAAROM dus veel betere aanbiedingen kunnen geven.

Ik heb me zelf even gratis ingeschreven, ging heel snel eigenlijk, en dan krijg je meteen allerlei coole deals.
Prachtige bestemmingen die ik zelf inderdaad elders niet had gezien! En inschrijven is gewoon gratis, dus ik snap niet waarom ik het niet meteen deed haha

Sowieso een mooie website!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kindra Jolink

Secret escapes - verrassingstripje boeken kortere trips

Zelf nu al een paar keer geboekt op Secret Escapes, voor een paar kortere tripjes weg.

Heel leuk als verrassingstripje voor mezelf of samen met mijn vriend.

Telkens goedkoop en leuk ook.

Boeken is makkelijk en steeds weer iets leuks te vinden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Imke van Rijen

Secret escapes - favoriet voor goede reis dealtjes.

Een van mijn favoriete websites voor goede reis dealtjes.

Paar keer wat kortere reisjes gepland, puur gekozen voor de leuke deal.

Zo ga je regelmatig even er tussenuit en het kost bijna niets in vergelijking met wat ik normaal voor een echte vakantie betaal!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: wij

Secret escapes - reisjes via secretescapes

Makkelijk boeken, leuke bestemmingen.
Wij hebben hier een aantal maal een reisje geboekt en elke keer topservice en kwaliteit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Edward Stevens

Secret escapes - TOP DEALS

Reeds enkele weekendjes in Nederland geboekt en altijd TOP. Is ondertussen onze vast website geworden om en weekendje weg te boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hanne

Secret escapes - Super

We hebben dit jaar 2 keer geboekt via Secret Escapes. Boekingen verlopen vlot en snel krijg ik de boekinginformatie via mail gestuurd. Makkelijk en duidelijke info op de site, hotels en boeking zijn tot in de puntjes in orde, kregen ook een kleine attentie bij aankomst/vertrek. We gaan altijd via Secret Escapes boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: I. Moesbergen

Secret escapes - Geen communicatie

Mooi Hotel besteld, snel een duidelijke bevestigingsmail ontvangen, prijs was top.
Helaas eenmaal aangekomen bij het hotel bleek dat voor dit weekend de boekingen via Secret Escapes niet waren binnengekomen. Gelukkig waren wij er van vrijdag op zaterdag, anders zouden wij naar een ander hotel gestuurd worden. Maar erg slecht dat secret escapes de boekingen niet goed gecommuniceerd, en als het hotel de organisatie belt ook geen gehoor krijgt. Vraag mij dan af of dit niet vaker gebeurt, die kans wil ik niet lopen dus 1 keer en nooit weer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marnix

Secret escapes - Reclame is ok

Sommige klagen over de spam van secret escapes, maar ik krijg af en toe een mailtje in mijn box en dat is prima, want ik heb inmiddels al gebruik gemaakt van 2 leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk betaald en afgehandeld en prima hotels. Klein puntje was dat ik de bevestigingsmail dan wel weer in mijn spam-box vond, maar goed daar kan secret escapes denk ik weinig aan doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wouter Schol

Secret escapes - Uitgekomen op een bijzonder grappig plekje!

Doordat secret een superaanbieding had naar servie heb ik dat voor de gein gewoon gedaan. En zo zat ik voor 200 euro een paar dagen in belgrado. Nooit gedacht dat ik daar nog eens heen zou gaan, maar heel anders dan ik verwacht had. Zonnig, netjes, en superaardige mensen. Aanrader! (Allure Caramel hotel). Mvg Wouter.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Evi Janssen

Secret escapes - Goedkoop naar luxe hotels

Echt een ontdekking! Heb al een aantal keer een hele mooie aanbieding gehad. Wat een gat in de markt joh!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Toncho

Secret escapes - Even rondkijken kan geen kwaad

Ik snap niet zo goed waarom je eerst moet inloggen om hun aanbod te mogen zien. Welke site heeft dat? Ik hoef bij bol.com toch ook niet in te loggen om eerst hun waar te kunnen zien? Maar goed, het zal wel. Aangemeld en wat blijkt; best leuke aanbiedingen. Af en toe kom je reizen tegen (vooral weekendjes weg) die de moeite waard zijn en niet bij andere reisaanbieders zit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonie

Secret escapes - Topplek in italie!

Leuk dat ze dit concept uitgevonden hebben. Want ik zat in een topplek in italie en dat had ik nooit gevonden zonder secret escapes! Helemaal tot rust gekomen. Dankjewel secret escapes!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-02-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M.

Secret escapes - Helaas kwam er nog 250 euro aan belasting bij

Leuke aanbieding gezien voor een weekje NY. Leuk hotel, mooi prijsje. Helaas bleek bij de definitieve betaling er nog 250 euro aan belasting bij te komen! Toen was het niet zo'n mooi prijsje meer :-(

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-02-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Joep

Secret escapes - Best ok

Je krijgt wel mail & aanbiedingen dus als je dat niet erg vindt is het prima. Soms nog een leuke aanbieding ertussen (ben laatst naar venetie geweest via secret) en ik kon me makkelijk weer afmelden daarna.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mandy Booij

Secret escapes - goed zoeken = leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen. Goed zoeken maar je vindt ze wel uiteindelijk. Vaak specifieke dagen, maar als je dan kan, dan is het ook een koopje! Zelf laatst in een 5 sterren hotel geslapen in Parijs, voor nog geen 80 euro pp!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Tienus

Secret escapes - Kon er niet zoveel mee

Aangemeld maar kon niet direct iets vinden wat me aansprak. Misschien voor jou wel hoor, alleen voor mij niet - ik ben meer van het avontuurlijke en het waren vooral hotels in steden zoals parijs, new york of londen. Maar goed, aanmelden kan altijd want dat is toch gratis. Ik zou er alleen zelf geen reis boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Patrcia

Secret escapes - Wow!

Wij komen echt nét terug van een weekendje brussel en hebben in het Radisson Blu Royal Hotel Brussel geslapen. Superrrrrrdeluxe hotel waar we 55% korting hebben gekregen. Echt alles was top. WIj slapen normaal niet in dit soort luxe hotels dus dit was wel eens een keer leuk. Romantisch met 2 in zo een hotel is wel een ervaring! Alles was mooi, lekker gegeten en ook gewoon een heel rustig hotel met top service. Ik kreeg het weekendje van mijn vriend als verrassing en hij heeft mij zeker verwend hiermee! Dus voor mij was het ook een secret escape maar ik moest het wel even uit hem trekken hoeveel hij betaald had. Want ik schrok even toen ik zag in welk hotel we zaten en hoeveel dat wel niet gekost moest hebben. Gelukkig vertelde hij me dus dat het voor de helft was en toen viel het wel mee. Maar bedankt dus secret escape voor dit mogelijk maken!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ralph

Secret escapes - Zo kom je nog eens ergens!

Wij hadden een superdeluxe hotel in Londen voor ons weekendje weg. Meestal zitten we in hotels tussen de 50 en 100 euro. En zeker niet meer dan 100 euro want waarom zou je. Die hotels zijn prima meestal. Nu via secret escapes gezocht naar hotels in Londen en de aanbieding bij hotel dukes gaf ons 51% korting. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk want het was een 5sterren hotel. Maar zo kom je wel een keer ergens waar je normaal nooit zoveel voor zou uitgeven. Kijk dus goed bij de aanbiedingen, daar zit meestal wel eens wat tussen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Rapenberg

Secret escapes - Kijken kan altijd

Ik kan iedereen aanraden wel even te gaan kijken. Ze hebben leuke ideeen en soms zitten er goedkope aanbiedingen bij. Wel ook even goed kijken bij het hotel zelf want soms zijn ze duurder, soms goedkoper.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paddie

Secret escapes - Niet secret, wel goedkoop

Ok, ik ben het met onderstaande eens. Zo secret was het allemaal zeker niet. Maar dat lijkt me ook allemaal wel een beetje raar. Is net zo als de lonely planet natuurlijk. Iedereen denkt dat het heel erg local en exclusief is, maar zodra het in de lonely planet staat houd het natuurlijk wel een beetje op. Dus volgens mij is het gewoon 1 grote marketing truuk. Maar goed, los daarvan had ik wel een vette korting te pakken en heb ik een hotelletje kunnen boeken voor zeker minder dan de helft waar ik het voor zag bij booking.com en hotels.nl dus op zich de moeite waard.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: AnneG

Secret escapes - niet zo secret

Nou zo secret was het hotel niet, waar wij terecht kwam via secret escapes! Harstikke druk daar!
Wel mooi enzo, maar toch jammer van de drukte.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Secret escapes

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Secret escapes?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Secret escapes

Ervaringen Secret escapes

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van Secret escapes? Secret escapes heeft geheimen! Het grootste geheim is dat ze de beste luxe hotels kennen welke regelmatig een lege kamer hebben. Voor alle leden van Secret escapes is het mogelijk om in dit geheim te delen. Alle leden (en alleen de leden) ontdekken waar deze kamers zijn van deze exclusieve hotels. Vaak bespaart u al snel tot 70 procent op uw normale kosten in de mooiste hotels en resorts. Misschien denkt u dat dit te mooi om waar te zijn is. Het is echter daadwerkelijk zo. U kunt de reviews en meningen van anderen lezen op Nederlandreview.nl en zo ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien en te lezen wat anderen van een website als Secret escapes vinden. Het is mooi om ook te ontdekken welke verschillende mooie hotels torenhoge kortingen geven. Ontdek het zelf! 

Over Secret Escapes
Secret escapes is een website waar u een luxe vakantie kunt boeken naar een mooi hotel. Het gaat om hotels en resorts over de hele wereld trouwens. In vergelijking met de normale prijs betaalt u al snel tot 70 procent minder. Het geheim is niet moeilijk. Het is echter wel een geheim waar u toegang tot moet hebben. Het geheim is dat Secret escapes toegang heeft tot hotels waar er een overcapaciteit is. Aangezien de hotels liever niet met lege kamers blijven zitten geven ze deze tegen veel lagere prijzen weg. Een geheim wat natuurlijk niet op straat moet komen te liggen. Jij wilt toch ook niet van uw buren in het hotel horen dat u drie keer meer betaald! Of wel?

U krijgt trouwens geheel gratis toegang tot de geheimen van Secret escapes. U kunt zich namelijk gemakkelijk aanmelden met uw email adres. U zult de laagste prijzen ontdekken! Gegarandeerd.
Er wordt trouwens alleen samengewerkt met hotels welke ook echt luxe en exclusief zijn. Middelmatige hotels krijgen geen toegang tot Secret escapes. Vier sterren is het minimum om als hotel deel te nemen aan Secret escapes. 

Kies ook voor Secret escapes! Het kost u niets. 

De diensten van Secret escapes
Secret escapes maakt het mogelijk om een mooie vakantie voor een scherpe prijs te boeken. Een vakantie moet een stressvrije en leuke ervaring zijn. Er zijn daarom exclusieve deals met de top hotels en resorts van de wereld.

Bekijk in dit filmpje wat secret escapes precies doet. Zo vertellen ze dat alle hotels graag vol willen zitten (zelfs de hele dure) dus zijn ze bereid om hun kamers op het laatste moment weg te doen voor bodemprijzen!


Iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar u tien dagen gebruik van kunt maken. Er zijn momenten waarbij er wel 150 aanbiedingen op de website kunnen staan. U krijgt daarom altijd een email met de meest relevante aanbiedingen voor u. De beschikbaarheid kan trouwens wel beperkt zijn. Het is niet zo dat de hotels en resorts helemaal leeg staan of zijn. 

Secret escapes is een reisagent voor touroperators, hotels en andere partijen welke goede acties willen presenteren aan haar klanten.    

De diensten zijn in te delen in een aantal groepen, te weten:
-    Actieve reizen 
-    All-inclusive
-    Boetiekhotels
-    Cruisevakanties
-    Er even tussenuit
-    Europese vakanties
-    Familievakanties
-    Golfreizen
-    Huwelijksreizen
-    Last-minute
-    Romantische reizen
-    Secret Holidays
-    Skivakanties
-    Stedenreizen
-    Strandvakanties
-    Vakanties met vluchten
-    Vakanties op het platteland
-    Weekendreizen
-    Wellnessvakanties
-    Winterzon
-    Zomervakantie

Klachten, tips en complimenten over en voor secret escapes
Als u een klacht of opmerking heeft dan kunt u via de website van Secret escapes contact met hun opnemen. Alle klachten worden serieus genomen en u krijgt altijd een bericht terug over de afwikkeling van uw klacht. 
Natuurlijk kunt u ook altijd een tip of compliment geven aan Secret escapes.

Uw mening over secret escapes
Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een van de scherpe aanbiedingen van Secret escapes? Laat dan op Nederlandreview.nl uw beoordeling, mening en oordeel achter. U kunt zo laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw reviewlezen en besluiten om zich wel of niet in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief of om gebruik te maken van een van de acties van Secret escapes. 

 



TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!