NederlandReview

  Ervaringen VakantieVeilingen.nl

  Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

  Over Vakantieveilingen.nl

  Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

  Diensten

  Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl

  Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

  Klachten

  Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

  Nieuwsberichten:
  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
  - Nieuw logo vakantieveilingen  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

  VakantieVeilingen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

  6,4
  61% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,8
  Service
  rating
  5,4
  Prijs
  rating
  6,8
  Leveren
  rating
  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tickets Walibi Fright Nights

  Kaarten gewonnen via vakantieveilingen maar gewilde datum was al helemaal volgeboekt. Beetje vreemd dat de datum zo snel weg was.
  Contact opgenomen met de klantenservice en netjes te woord gestaan. Kaarten konden nog geannuleerd worden omdat ze nog niet betaald waren. Topservice!

  Door: J24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  NS weekend dagretour naar stad naar keuze

  Heb een NS weekend dagretour besteld voor 18,50. Op de site stond dat je de E-ticket tot 31 december 2019 kan gebruiken en dat klopt inderdaad! Maar wat ze NIET VERMELDEN is dat je, na aankoop, maar 1 week de tijd heb om je ticket te bestellen bij de NS, je moet dus meteen al een datum en bestemming aangeven om de ticket te kunnen gebruiken. Dat staat nergens vermeld!!!! En omdat ik de e-ticket dat bijgevoegd was in de email heb geopend heb kan ik de deal niet meer annuleren....en ze noemen mij WINNAAR!!
  MISLEIDEND GEWOON!

  Door: C.N.22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7
  rating

  Pannen-set

  Ik bestel nooit meer iets via VakantieVeilingen.

  Ik won een veilig met een mooie pannen-set. Deze werd opgestuurd en ik betaalde netjes. Ze lieten mij weten dat de set op een afhaalpunt werd geleverd, dus ik ben daar een aantal keer naartoe gegaan. Geen pannen-set.

  Toen ik via Facebook contact opnam hebben ze het bedrag teruggestort en het product maar gewoon weer teruggenomen. Ik heb een pannen-set via een veiling gewonnen, netjes betaald, en vervolgens krijg ik niets. De pannen-set is gewoon ergens, anders kon hij in eerste instantie ook niet opgestuurd worden. Ik vind het schandalig en raad iedereen aan om niets via VakantieVeilingen te bestellen.

  Door: Timo05-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  restaurant bon

  maak hier geen gebruik van!!! Ik was ziek en kon niet naar het restaurant komen. Het restaurant gebeld en die vonden het geen probleem, maar Vakantieveilingen geeft niet mee. De bon is verbruikt nu.

  Direct mijn account gedeactiveerd.

  Door: Hugo Passchier03-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5
  rating

  Welness-dag in het resort Elysium

  Dit was mijn eerste veilig die ik ooit gewonnen heb, en ik heb hier heel slechte ervaringen mee gehad. Bij de info van mijn gewonnen veilig stond dat ik deze tot drie maanden hierna de ticketen kon gebruiken. Maar wanneer ik dit wilde doen na 2 maanden en 2 weken na ik de veilig gewonnen had, beleken mijn ticketen al vervallen te zijn. Dus ik bel de klanten dienst, na heel lang bellen geeft 1 van de managers toe dat een fout van hun is en dat ze mij een mail binnen de 48u gaan sturen waarin ik aangepaste tickets zou krijgen die wel werken. Na 50u had ik nog altijd geen antwoord ( de dag voor ik naar het resort zou gaan) ik bel terug en de vrouw aan de telefoon vertelt dat ze hun fout kennen, maar dat het beleid van vakantie veilingen hier niet op wilt in gaan en dat ze het geld terug gaan storten. En dat krijg ik het horen de dag voor ik wil gaan, en die dag lag al lang vast gepland met de vriendin dat ik zou gaan. Ik ben daarom zeer ontevreden over dit systeem.

  Door: Yasmine Matthijs19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Diverse

  Zowel kaartjes apenheul, steak box en vaarbewijs cursus gewonnen.
  Afhandeling is allemaal prima verlopen en steaks zijn goed geleverd.

  Geen ervaring met de service desk daar ik er geen aanspraak op hoefde te maken.

  Door: Tim18-07-2019
  Joe06-09-2019

  Goedenavond, Is de vaarbewijs cursus goed en uitgebreid? Ik kan er namelijk verder niks over vinden dat de tekst van VakantieVeilingen zelf. Alvast bedankt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Pretpark

  Ik biedt al jaren op kaartjes voor pretparken, dagjes uit en theatershows en heb nog nooit negatieve ervaringen gehad.
  Gewoon op tijd binnen vijf dagen betalen en VÓÓRAF goed lezen waar je op biedt.
  ALLE kosten en boekingsdata (bij voorstellingen) staan duidelijk op de site VÓÓRDAT je biedt.
  Als je de veilingprijs in de gaten houdt en goed let op bijkomende administratie kosten dan kan je voor vaak minder dan 50% van de kassaprijs kaartjes kopen.
  Ongelooflijk veel mensen schrijven echter negatieve reviews.
  Als je dan de ervaringen gaat lezen, dan blijken de verhalen in veel gevallen totaal onbegrijpelijk. Vaak krijg je de indruk dat de negatieve verhalen volkomen verzonnen zijn!
  Veel mensen lezen totaal niet waar ze op bieden VÓÓRDAT ze bieden. Nadat je een veiling gewonnen hebt klagen dat je niet op de voor jou geschikte datum kan boeken of dat er extra kosten bij komen is uiteraard volkomen onzin. ALLES staat immers duidelijk vermeld op de site VÓÓRDAT je boekt.
  Het is logisch dat er incasso kosten bij komen als er niet op tijd betaald wordt binnen vijf dagen. Zeer veel mensen spelen maar wat met deze site en vinden het leuk om prijzen op te drijven en denken achteraf niet te hoeven betalen. Maar... registreren wordt geverifieerd. Dus als je biedt dan ben je een geverifieerde bieder.
  Kortom, als je de site goed leest VÓÓRDAT je biedt en op tijd binnen vijf dagen betaalt dan zijn er geen problemen. Maar doe je dit niet dan krijg je uiteraard problemen met incasso kosten en deurwaarders. Dat is logisch als mensen voor de lol bieden en niet willen betalen of denken iets voor een paar euro te kopen, maar niet lezen dat er €5,95 verzendkosten en €5,- administratie kosten bijkomen!

  Door: Ronald Ramakers04-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  kaarten Dolfinarium 2=1

  5 minuten geleden


  PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!
  PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!! JE WORDT OPGELICHT DOOR DEZE CLUB. JE BIEDT OP EEN VEILING EN ALS JE DEZE WINT ZIT DEZE VEILING NET NIET IN DE AKTIE. NU ZIT IK MET 2 DURE KAARTEN VOOR HET DOLFINARIUM ! ALS JE BELT KUNNEN ZE NIETS VOOR JE BETEKENEN !! ECHT BELACHELIJK !

  De werkwijze is als volgt: je krijgt een mail met de opmerking "alleen vandaag geldig" op een aantal veilingen geldt de actie 2=1 van Walibi tot Slagharen. Als je dan in het zoekvenster het Dolfinarium opzoekt en de veiling wint krijg je maar 2 kaarten...…..aan de telefoon zeggen ze dan: je had op de andere veiling moeten bieden !! Het is gewoon M I S L E I D I N G !!!

  IK BESTEL HIER NOOIT MEER IETS !!!

  Door: Robert Nieborg25-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  tickets pretparken Bobbejaanland / Plopsa Coo

  De prijzen van de tickets hangen vaak af van de bieders. Als je in een groepje zit waarin slechts op het laatste moment geboden wordt, vallen de prijzen meestal goed mee. Ik heb zopas 2 tickets gewonnen voor 25 euro (+5 euro admin.). Dus dat is toch een mooie korting! Je kan dan aan diezelfde prijs tickets bijbestellen, nog mooier :-)

  Door: Kim16-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  5 gewonnen veilingen

  Ik heb afgelopen week 5 veilingen gewonnen. Ik wilde gelijk betalen. Toen er gevraagd werd om een raboreader die ik niet voor de hand had proberrde ik 5 dagen later te betalen.
  Vandaag wilde ik betalen. Er stond inmiddels € 12,50 aan incassokosten bij (binnen 5 dagen). Dit terwijl er helemaal geen incasso verricht was. Dus ik moest de veilingen betalen EN € 12,50 incassokosten.
  Hierop heb ik vakantieveilingen gebeld. En kreeg te horen dat ze over drie dagen ÓÓK nog eens los van mijn betaling automatisch gingen incasseren. Dus dat zou betekenen een dubbele betaling van de veilingen EN €25,00aan dubbele incassokosten. Hier was niets tegen te doen kreeg ik te horen.
  Ik ga hier wel iets tegen doen. Ik ga het bedrag storneren. De incassokosten er vanaf halen. En de rest via de deurwaarder bij de rechtbank laten beoordelen.
  Ik raad andere mensen aan dit ook te doen in dezelfde situatie. Vakantieveilingen heeft in haar grijze verleden al vaker bakzijl moeten halen omdat ze onwettige acties uitvoerden, maar omdat de bedragen klein zijn hebben ze telkens grote kans op niet aangepakt worden... mijn advies is doe dit wel! Ik schrap mijn account ik voel me opgelicht.. en das een behoorlijk naar gevoel!

  Door: WAH Niessing08-06-2019
  Kim 28-09-2019

  Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Geen

  Je wordt gewoon belazerd. Als je goed oplet zijn er steeds hoegenaamde bieders die de prijs naar een minimaal bedrag brengen, Wat de aanbieder ervoor wil hebben. Fictieve personen die binnen een aantal seconden zichzelf overbieden, als de veiling net is begonnen. Beginnen met een idioot startbod. Als je het goed volgt zie je een patroon. Ik denk dat er automatische bieders tussen zitten. Vakantie veilingen doe hier wat aan!!!!!!!!!! Of doen jullie hier zelf aan mee????????? Alle horloges moeten minimaal boven de 50 euro komen. De dagaanbieding van vandaag van van der Valk ook. De schommelstoel voor buiten minimaal 80 en ga zo maar door. Ik bekijk dit al dagen en raad iedereen aan om dit eens te doen, dan zie je hetzelf

  Door: Herman04-06-2019
  Pierre19-08-2019

  Odd, volg het ook al een tijdje en het klopt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Foto op plexiglas

  een ander heeft op mijn account een aankopen gedaan. Dit is uiteraard mijn verantwoordelijkheid. Ik heb gebeld en een betalingsregeling getroffen. Nadat ik alles betaald had kon ik het product krijgen.

  Ik heb alles betaald en nu is de aankopen verlopen. Na hierover gebeld te hebben werd mij verteld dat ze daar weinig aan konden doen.

  Ik kon het geld op een andere veiling binnen 5 dagen gebruiken. Ik heb nu niets nodig en daarom zei de mevrouw dat dit mijn probleem was. Ik gaf aan dat ik ontevreden was en ook daar kreeg ik een zeer onverschillig antwoord op.

  Ik heb mijn account opgezegd. Slechte klanten service. Totaal niet bereid mee te denken. Ik snap nu waarom VakantieVeilingen achteruit gaat.

  Door: Jered 31-05-2019
  Kim 28-09-2019

  Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  ontzettend ontevreden

  hartstikke fijn dat je belazerd kan worden met een veiling en dan vervolgens keer op keer slechte service verleend krijgt.
  Heel erg teleurstellend.

  Door: niet belangrijk23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  zeer slecht oplichting

  veiling overnachtingen Roompot willen reserveren echter de site geeft aan dat de voucher ongeldig is. Contact opgenomen met vakantieveilingen zij beweren dat ik al reeds geboekt heb op een datum die al verstreken was, Vakantieveilingen schreef Sorry voor het Ongemak. Ik heb aan hun gevraagd of ze me de reserveringsmail van deze boeking dan nogmaals konden sturen want dat zou je krijgen volgens de site als je boekt. Nooit van ze gekregen want ja dat kan niet want ik heb hem nooit gehad (ook niet in de spambox). Kortom je koopt een product bij vakantie veilingen maar je product wordt niet geleverd je bent je geld kwijt dat heet OPLICHTING

  Door: de wit21-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  sad

  asd

  Door: asdsdf08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Heel slecht klantenservice

  Heel slecht klantenservice. Beter geen risico nemen om iets bij hen te kopen!

  Door: W.08-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Slechte service en communicatie

  Wat een slechte service zeg! Ik annuleer een gewonnen veiling gelijk, echter wordt door VakantieVeilingen hierop niet gereageerd. Wel ontvang ik de incassokosten ad €40. Er is geen blijk van een oplossing. Zeer slechte klantenservice en klantvriendelijkheid.

  Door: Erica16-03-2019
  Marnick 12-05-2019

  Regels zijn nou eenmaal dat je een gewonnen veiling moet betalen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Persoonlijk Styling Advies

  wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
  Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
  Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!
  Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies, dan is dit echt een super aanrader ;)

  Door: isa 20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Slechte service!!!

  Wilde mijn boeking verzilveren ging helemaal goed, tot extra betaling voor weekendtoeslag . Betaald maar vervolgens geen boeking . Meerdere keren met vakantieveilingen gebeld maar ik moet het zelf oplossen en contact opnemen met het hotel .

  Door: Katinka den Hartog15-01-2019
  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Eef23-05-2019

  Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Logitech speakers

  Logitech speakers gewonnen, vervolgens kwam er 10€ extra overheen (had ik zelf wel kunnen zien achteraf). Speakers aangekomen kwam ik erachter dat de linker speaker defect is. Aangemeld voor retour en hopen dat ik een nieuwe krijg of het volledige bedrag terug krijg. Levering ging tevens sneller dan aangegeven (pluspunt). Eigenlijk was het enige slechte dat de speakers defect zijn.

  Door: Jasper Koekoek30-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

  Uw beoordeling