NederlandReview

  Ervaringen VakantieVeilingen.nl

  Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

  Over Vakantieveilingen.nl

  Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

  Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

  Diensten

  Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl


  Klachten

  Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

  Nieuwsberichten:
  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
  - Nieuw logo vakantieveilingen  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

  VakantieVeilingen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (139)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

  Uw beoordeling

  Pretpark

  Ik biedt al jaren op kaartjes voor pretparken, dagjes uit en theatershows en heb nog nooit negatieve ervaringen gehad.
  Gewoon op tijd binnen vijf dagen betalen en VÓÓRAF goed lezen waar je op biedt.
  ALLE kosten en boekingsdata (bij voorstellingen) staan duidelijk op de site VÓÓRDAT je biedt.
  Als je de veilingprijs in de gaten houdt en goed let op bijkomende administratie kosten dan kan je voor vaak minder dan 50% van de kassaprijs kaartjes kopen.
  Ongelooflijk veel mensen schrijven echter negatieve reviews.
  Als je dan de ervaringen gaat lezen, dan blijken de verhalen in veel gevallen totaal onbegrijpelijk. Vaak krijg je de indruk dat de negatieve verhalen volkomen verzonnen zijn!
  Veel mensen lezen totaal niet waar ze op bieden VÓÓRDAT ze bieden. Nadat je een veiling gewonnen hebt klagen dat je niet op de voor jou geschikte datum kan boeken of dat er extra kosten bij komen is uiteraard volkomen onzin. ALLES staat immers duidelijk vermeld op de site VÓÓRDAT je boekt.
  Het is logisch dat er incasso kosten bij komen als er niet op tijd betaald wordt binnen vijf dagen. Zeer veel mensen spelen maar wat met deze site en vinden het leuk om prijzen op te drijven en denken achteraf niet te hoeven betalen. Maar... registreren wordt geverifieerd. Dus als je biedt dan ben je een geverifieerde bieder.
  Kortom, als je de site goed leest VÓÓRDAT je biedt en op tijd binnen vijf dagen betaalt dan zijn er geen problemen. Maar doe je dit niet dan krijg je uiteraard problemen met incasso kosten en deurwaarders. Dat is logisch als mensen voor de lol bieden en niet willen betalen of denken iets voor een paar euro te kopen, maar niet lezen dat er €5,95 verzendkosten en €5,- administratie kosten bijkomen!

  Door: Ronald Ramakers04-07-2019
  Tini van Stralen19-02-2020

  ik heb geboden en gewonnen op een broodrooste van Buccan die op de site als adviesprijs 129,95 kost. tot mijn verbazing staat de zelfde broodrooster bij Bol.com voor 29.95 inclusief verzendkosten . zelf moet ik 34,45 betalen aan vakantieveiling. ik heb hier over gebeld en wordt afgedaan met een coupon terwaarde van 5 euro. de broodrooster staat nog steeds aangeboden, ik voel me voor de gek gehouden

  Arjan 06-03-2020

  Dat is met alle producten zo adviesprijs bij VakantieVeilingen liggen vele malen hoger dan de werkelijke prijs ! Het is mij nu al vaak opgevallen en zodoende heb ik vorige week mijn laatste product gewonnen en stop ik er mee ! Laatste wat ik gewonnen heb was een horloge , advies prijs 99 euro maar bij diverse andere aanbieders 35 euro, ook al eens een boxspring gewonnen 1500 adviesprijs maar op diverse andere sites hooguit € 700 dus wie zich graag in de maling laat nemen moet gewoon door gaan maar weet dat de meeste producten veel goedkoper op het web zijn te krijgen dan de genoemde adviesprijzen

  A de Bree09-03-2020

  Ik heb in februari 2019 een Luminski lamp met speaker gekocht op de site. je kan via je mobiel muziek afspelen op de lamp en via de afstandbediening kan je verschillende kleuren op je lamp zetten. Nu is de lamp stuk gegaan, nog binnen een jaar terwijl hij nog niet vaak gebruikt is. Met vakantie veiling gebeld en gebeld, want je krijgt steeds een andere medewerker. ze vinden het allemaal vervelend, maar niemand lost iets voor je op. Ik moest dan een filmpje maken en uploaden dat hij in mijn bezit is en dat de lamp het niet doet. Zo gedaan, maar ze kijken er niet naar want het is alleen maar procedure zegt de medewerker. En ja hoor weken later, na veel bellen zou ik een nieuwe lamp krijgen en die komt uit Frankrijk. Ik werd bedankt voor mijn geduld. Nu wacht ik al sinds half januari 2020 op mijn nieuwe lamp, maar er komt niets. Iedere medewerker die je aan de lijn hebt vindt naar voor mij en gaat het natuurlijk oplossen, maar zodra zij ophangen gebeurd er niets en gaan de weken wachten zo voorbij. Mijn advies is dan ook. koop niets dat misschien stuk kan gaan, want niemand lost iets voor je op en je wordt steeds afgescheept met hoop terwijl zij jou gewoon aan het lijntje houden.

  Bosma11-05-2020

  Mensen mensen mensen toch zoek van te voren op wat een product kost voordat je gaat bieden!!!!!

  Evelyn03-06-2020

  Wat mensen vaak niet weten is dat er vaak ook een optie om gelijk te kopen. Onder het bieden staat dan een kopje 'bekijk de prijs'. Mij valt het heel vaak op dat mensen veel hoger bieden dan de prijs die daar wordt genoemd, zonder geld...

  Hilde03-06-2020

  Ik zorg dat ik nooit meer bied dan de adviesprijs gedeeld door twee min verzendkosten. Dan kijk ik ook naar direct kopen en mijn maximum bod moet altijd lager zijn. Toch voel ik me nu bekocht. mijn twee laatste pakketten waren planten. Van die planten was er één kapot en de andere in slecht toestand. Ik heb ze al weggegooid maar had eerst foto's moeten nemen. Nu ja, duur waren ze niet en vakantieveilingen is een klant kwijt. Spijtig, ik vond juist het bieden soms leuk.

  Peter17-06-2020

  De hele site is flauwekul. Je betaalt sowieso teveel of, zoal mij overkomen is, nooit iets ontvangen.

  C Groenendijk15-07-2020

  Ik heb in de loop der jaren regelmatig geboden. Wel heb ik geleerd, inderdaad eerst de prijs goed te verifiëren. Ik houd dan vaak een bedrag in mijn hoofd, wat ik redelijkerwijs er voor over heb, en dat ik het dan toch goedkoper heb. Valt mij ook op, dat mensen zich laten opjutten door het bieden en meer bieden dan de oorspronkelijke kostprijs, dus ben je duurder uit. Wij houden wel van een hotelovernachting. Een geliefd item. Ook hier zitten adders, pas 5 dagen van te voren kunnen boeken, niet alle data beschikbaar, of beperkt (kan ik inkomen). Mijn advies, lees de kleien letters. Veelal zit ontbijt er niet bij, zit je zo 10 tot 15 pp extra kosten, plus veilingkosten, en je had net zo goed gewoon kunnen boeken via een boekingssite.. Bovendien heb ik regelmatig het idee, dat er werknemers in dienst van, gezellig mee zitten te bieden onder allerlei namen, dat het net niet opvalt, om een prijs op te jagen. Vooral als iets even te goedkoop dreigt weg te gaan.. en er dus geen winst aan te behalen valt. Momenteel heb ik een klacht liggen. Ik heb geboden en gewonnen op hotel met Welness. In de veilingtekst, staat dat er 6 hotels beschikbaar zijn (fletcher). Die op texel is echter is heel beperkt (alleen incheck op zondag) en Hotel Erica nijmegen wordt uberhaupt niet genoemd bij de reserveringssite. Terwijl de duur van de veiling een half jaar is. (al een half jaar volgeboekt?????) Hier eerder over gebeld, kreeg wel netjes een mail terug, dat er naar gekeken was, en dat het aangepast zou worden. Maar tot nu toe nog niks veranderd gezien. Dus ben je verplicht, voor mijn gevoel een hotel te boeken, wat ruimte zat heeft, maar ook ergens ligt waar van je denkt.. ja leuk.. maar wat heb ik er te zoeken.. De minder lopende hotels waarschijnlijk. Ik begrijp dat deze veilingen bedoeld zijn om toch wat meer klandizie te krijgen, maar subtiel wordt je gemanipuleerd en bedonderd met verkeerde of halve informatie. Kortom, blijf waakzaam en lees de voorwaarden. Laat je niet opjagen meer te bieden dan dat het produkt werkelijk kost. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo!

  Miranda Koppers03-09-2020

  Ook ik bied niet meer mee want als er ook maar iets aan de hand is geven ze geen gehoor.....aardige medewerkers telkens een ander maar er wordt niets aan de klacht gedaan....klaar mee

  G. Bloemendijk18-09-2020

  Op vakantieveilingen staat nu een boxspring ADVIESPRIJS 1899! ik kijk via google zelfde merk en model kom ik bij bol.com uit PRECIES DEZELFDE 449 euro!! Alle toebehoren etc. zijn hetzelfde. Zelfs dezelfde foto's worden gebruikt. Dit is gewoon pure oplichting, overigens geldt dit voor alle producten maar doen alsof het bed 1450,- euro meer waard is is gewoon oplichten/scammen

  Pascal08-10-2020

  Komt ook gewoon veel van ali express af. Knuffelbeer op ali express 8 euro. Exact hetzelfde. Met alleen de kosten van vakantieveiling ben je al meer kwijt. Ze doen er niets aan want krijg geen enkele reactie op de mail. Het heeft niet eens een eu keurmerk!

  Rob Noordt24-10-2020

  En als je op de koop nu klikt kan je het horloge kopen incl alle kosten voor 75,- maar overal op het internet zijn de horloges gewoon niet goedkoper dan de adviesprijs ja een keer 40,- maar dan praat je als nog over 320,-. Dan vind ik 75,- of bieden voor een nog leuker prijs een leuk product. Je moet gewoon goed research doen

  Kenan05-11-2020

  Je komt duurder uit als je hotel wind rond 20 euro. Men vergeet dat er nog ontbijt voor 2 persoon komt van 25 euro plus weekend tarief van 20 euro.en veilingen kosten 6euro .zelfde hotel bij de booking.com is soms goedkoper

  Ruud Houtzager28-02-2021

  Wat men ook moet weten dat vakantierveiling.be slajeslag.nl en vakantjeveiling.nl aan elkaar gelinkt zijn dus bied je op deze sites op precies dezelfde spullen tegelijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

  Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

  We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

  We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

  Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

  Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

  Dat is nog eens service!

  We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

  En natuurlijk heel blij met de sushi!!

  Door: Sushi lovers 14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  VakantieVeilingen biedt ook service

  Wij hadden problemen met het restaurant waar wij voor heel weinig konden gaan eten via VakantieVeilingen, die geen beschikbaarheid meer had ineens. Echt megabalen, want we waren bang nu voor niks betaald te hebben. Het is immers vol = vol toch!

  Toen hebben we toch maar even contact opgenomen met VakantieVeilingen en die zijn er achteraan gegaan. Duurde wel even, maar daarna werd de termijn ineens toch nog verlengd en konden we alsnog uit eten. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, want ik wist niet of ze daar tussen zouden springen; je hebt toch met het restaurant afgesproken en niet met VakantieVeilingen ofzo. Maar ze bieden dus gelukkig wel echt service en hebben ervoor gezorgd dat we toch nog gewoon konden gebruikmaken waarvoor we hebben betaald.

  Goed van VakantieVeilingen!

  Door: Melany03-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Ik blijf erbij

  Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
  Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
  Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

  Door: Samsam15-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Uiteindelijk niets

  Win je een leuke veiling voor een leuk bedrag met 4 dozen bouwblokjes om aan mn zoontje cadeau te doen voor zn verjaardag. Eindelijk eens 4 dozen in plaats 1 doos voor zn verjaardag ik blij, word vanuit vakantieveilingen de gewonnen veiling na een week gewoon geannuleerd.
  Dien je een klacht in krijg je alleen excuses en niets meer. Zwaar teleurgesteld de app knikker ik eraf en zou nimmer iemand aanbevelen hier ook maar iets te proberen te kopen

  Door: Inge09-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Camping Olympia

  Vakantieveilingen werkt met bedrijven die waardebonnen verkopen via vakantieveilingen en geld innen en niet bereikbaar zijn en onbetrouwbaar zijn. De leverancier heeft duidelijk meerdere klanten bedonderd, zie likes mijn google review en Vakantieveilingen blijft werken met Olympia camping. Voel me bedonderd door vakantieveilingen.

  Door: Mehrdaf13-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Persoonlijk Styling Advies

  wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
  Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
  Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!
  Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies, dan is dit echt een super aanrader ;)

  Door: isa 20-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  De volhouder wint de veiling

  ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
  Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

  Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

  De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

  Door: Schoutteet01-10-2016
  Olga Jansen06-01-2017

  Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  steeds te hoog

  'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

  Door: hier29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goedkope uitjes via Vakantieveilingen

  Ik bied veel en regelmatig bij Vakantieveilingen op korte weekenden weg en daguitjes. Heb al best vaak gewonnen en heb daarmee veel goedkope uitjes. Meestal komen er nog een paar euro servicekosten enzo bij, maar daar heb ik niet zo'n problemen mee.

  Bieden is hier volgens mij echt gewoon helemaal betrouwbaar en eerlijk en als je goed oplet en bijvoorbeeld op rare tijden biedt of geduldig afwacht, dan heb je echt kans om voor weinig een goede deal te krijgen :)

  Door: Lesley26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Dolce Gusto

  Al jaren zonder problemen artikelen gekocht via VakantieVeilingen. Nu is onze Dolce Gusto kapot, zit nog in de garantietermijn, maar antwoorden op een defect melding is er niet bij. Zijn inmiddels een maand verder, de enige reactie wat we hebben gekregen is de vraag of we niet meer willen mailen dat we een defect hebben, het druk is en ze zo snel mogelijk ons te woord zullen staan. Ik geloof er niet meer in

  Door: Patricia Visser19-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Phantom horloge Alpha Sierra

  De horloges op vakantieveiling van het merk Alpha Sierra type Phantom zijn niet de orginele horloges zoals aangeboden op de website. Bij het ontvangen van het horloge zie je meteen dat de kleur anders is en er een ander uurwerk in zit. Ook zit de chronograaf op een andere plek en is het horloge anders afgewerkt. Zeer misleidende manier van verkopen. Mensen met de zelfde ervaring kunnen mij berichten via Facebook. Dit bedrijf moet gewoon even aangepakt worden!!!

  Door: Richard van Raaij16-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Bellewaarde tickets

  Let op mensen dit is scam en oplichterij

  Door: Clarisse 11-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vliegvoucher stad naar keuze

  Vliegvoucher voor 65€ gekocht . Na mailen met vragen als wanneer deze voucher gebruikt kan worden, of de datum verlengd kan worden ivm corona etc etc heb ik geen enkele reactie gekregen.
  Ook niet van VakantieVeilingen zelf……

  Door: Angelique Heijboer01-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  4 stuks sauna bezoeken

  4 sauna bezoeken gewonnen maar door Corona saunas gesloten en tickets vervallen. Zowel vakantie veilingen als sauna's weigeren eenvoudige tussenkomst. Van klantvriendelijkheid gesproken. 1 bon hebben ze nu verlengt tot 31 okt. maar sauna Mineraal heeft enkel 26 en 27 nog vrij. Wij zitten nog tot 27oktober in verlof.... 😀 Dus ook deze veiling kwijt...
  Corona geld extra op hun bil slagen. Schandalig van klantvriendelijkheid gesproken.
  Nooit nog klant.
  Raad het niemand aan, ge trekt altijd aan het kleinste koortje als er iets mis loopt.

  Door: Hugo Van den Broek21-10-2021
  Hugo Van den Broek21-10-2021

  En het knopje "zou hier terug kopen" vullen ze zelf aan met Ja... Wat dus niet het geval zal zijn.. Klacht opmaken naar testaankoop en hopelijk kunnen zij deze praktijk openbaar maken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  van tickets tot interieurartikelen

  Mensen! LEES eens een keertje waar je op biedt i.p.v. als een stelletje achterlijke te lopen overbieden!🤬😓🤦🏻‍♀️
  Als je zoveel wilt betalen, kies dan meteen voor kopen.
  Vaak is er de optie "meteen kopen/geen zin om de strijd aan te gaan.
  Toch zie ik mensen hoger bieden dan wanneer ze het meteen zouden kopen😅😅

  Een andere tip "google het artikel eerst even.'
  Sommige artikelen kom je veel goedkoper tegen bij andere shops.

  Voorbeeldje: vakantieveilingen boodt een tijdje een stijlborstel aan, deze was op andere sites al voor 15 euro te vinden terwijl er op vakantieveilingen biedingen van over de 30 euro heen en weer vlogen...vergeet daarbij niet je verzend en administratiekosten op te tellen!🤣🤣🤣

  Vakantieveilingen kan best leuk zijn als we er met zn allen wat slimmer gebruik van maken!💡

  Door: Raya12-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Horloge

  Als je iets wilt kopen en je biedt een prijs bij een veiling en de prijs van de of het product is prijzig. Biedt telkens een robot of iemand van vakantieveiling! Elke keer wanneer ik even een kijkje neem zie ik telkens het zelfde naam en zelfde bedrag dus dat zorgt ervoor dat je automatisch hoger moet bieden dan die gene. Je kan hem dus nooit voor goedkoop kopen! Oplichterij gewoon!

  Door: Zz14-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Divers

  Ik kijk regelmatig op vakantieveilingen. Heb ook aantal artikelen gekocht tot volle tevredenheid.
  Toch is er iets waar ik mij vreselijk aan erger: bij aanvang biedingen wordt gelijk 30-40 euro hoger geboden dan een voorgaande bieding. De naam van die bieding kom je dan steeds opnieuw tegen.
  Ik krijg de indruk dat dat iemand is van vakantieveilingen om de prijs te manipuleren.
  Als je op een artikel biedt probeer je die toch zo goedkoop mogelijk te winnen?

  Door: Benno 04-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  hotelovernachting fletcher

  Ik heb een bon van vakantieveilingen voor een overnachting bij Fletcher.
  Door Corona konden wij niet gaan, alles was dicht, in de hotels kon je wel slapen, maar niet eten, niet zwemmen, niets als alleen op je kamer zitten. Wij mochten ook niet onnodig met het Openbaar Vervoer, trein. Ook waren wij nog niet gevaccineerd.
  Toen bijna alles weer mogelijk was, konden we nog niet boeken bij Fletcher. Ik was er van uitgegaan, dat de bon verlengd zou worden.
  Dat is bij reizen ook zo. Ik heb in de Coronatijd ook nooit een berichtje ontvangen van of Fletcher of Vakantieveilingen. ( Voor andere zaken kreeg ik wel een mail)
  Vandaag gebeld en gevraagd of er nog opties waren bij Vakantieveilingen.
  Helaas een duidelijke afwijzing. Ik had maar eerder moeten bellen. Mensen die eerder hadden gebeld hadden een vervangende veiling gekregen. Het was mijn eigen schuld.
  Ik had gehoopt op iets meer begrip. Ik was een goede klant van Vakantieveilingen, veel veilingen gekocht, maar voor mij hoeft Vakantieveilingen niet meer. Zij zijn niet klantvriendelijk.
  60 euro in de prullenbak, maar Vakantieveilingen is een goede klant kwijt.

  Door: carla chappell30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Lego bewaardoos

  Afgebeeld met blokken, zit er geen enkele blok erbij. Hele dure grap

  Door: Joan de Vries18-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 139 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

  VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.