VakantieVeilingen.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,4

Totaal

7,4

Bestellen

8

Service

5,8

Prijs

8,4

Leveren

7
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leanne Meijer

VakantieVeilingen.nl - Bieden voor daguitjes en vakantie

Echt een hele leuke site!
Ik heb zelf al meerdere malen een daguitje en zelfs een vakantie geboekt via VakantieVeilingen.
Soms moet je even geduld hebben dat je een goede deal kunt hebben, maar ik heb echt vaak gemerkt dat geduld wordt beloond :)

Bieden gaat trouwens makkelijk en ik vind het ook spannend!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Vakantieveilingen.nl
16-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Boers

VakantieVeilingen.nl - vaker 'beet'

ik bied vaak en veel bij vakantieveilingen en dan vooral op rare tijdstippen
dan zijn er vaak net minder mensen online en heb je vaker 'beet'

heb het niet voor grote dingen zoals lange vakanties gedaan nog, maar vooral voor 'daguitjes' zoals sauna of restaurants

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerda Kraaienberg

VakantieVeilingen.nl - goedkope sauna's en hotelovernachtingen

Vooral leuk voor goedkope sauna's en hotelovernachtingen!!
Al heel veel dingen 'gewonnen', soms moet je wel veel geduld hebben als je het voor een lage prijs wilt!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Olga Jansen

VakantieVeilingen.nl - Tja als het niet lekker loopt.

Ja vaak hotels en vakantie geboekt,kost tijd en zoeken maar ook wel leuk als je oud bent.
Soms moest ik de bon laten vervallen,maar dat gaat ook als je geen annulering verzekering hebt.
Maar de 8 daagse reizen raad ik ieder af. In Nov 2016 afgezegd door het reisburo en een andere datum 25 Januari 2017. Heb bericht dat het Mallorca word een hostal met een waardering van 3.4 en foto's van een zeer vieze kamer,we zijn 75 jaar dat hoef ik niet.Verder naar Brussel retour 700 km.Daar je niet mag schenken of verkopen laat ik de 410 vervallen,win ik nog 130 euro benzine 108 parkeren.Ga nu heerlijk een reis boeken voor 14 dgn bij reisburo eigen keuzen 500 euro. Vakantieveiling kan hier niets aan doen ga dus door met de veilingen.Maar doe geen vakantie meer,je krijgt het overschot. Bedankt voor het lezen. Dit betreft geen klacht.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sushi lovers

VakantieVeilingen.nl - Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

Dat is nog eens service!

We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

En natuurlijk heel blij met de sushi!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: dveth

VakantieVeilingen.nl - mijn bedenkingen

Net voor sluiting op precies 1 seconde komt er ander bod. Maar direct daarna krijg je bericht dat voor paar euro meer je toch het product krijgt. Hmmmm, bijzonder...lijkt alsof ze prijs onnatuurlijk opdrijven. Ook de verborgen extra kosten worden tijdens bieden niet vermeld. Vaak door administratie ben je nog duurder of net zo duur. Voor een weekendje weg dacht er een mooie prijs voor hebben gekregen, maar toen kwam administratiekosten van VV en Roompot, heffingen etc etc. Na berekening had ik beter de aanbieding via roompot website kunnen nemen, dan was ik goedkoper uit.Oplichterij kan ik nog niet beweren, maar er zit wel duidelijk een luchtje aan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wouter

VakantieVeilingen.nl - Nep Horloge Michael Kors

Op 18 November heb ik een horloge van Michael Kors (MK6110) via VakantieVeilingen gekocht .
Dit gegeven als kado aan mijn vriendin , wanneer wij het bandje willen laten inkorten bij de Michael Kors in de Bijenkorf Amsterdam, wordt ons verteld dat het om een nep horloge gaat, achter de toonbank pakt de verkoper een echte MK6110 horloge en de verschillen waren heel erg duidelijk , de echte Michael Kors was veel zwaarder, de stenen zaten op een andere wijze op de horloge en zagen er anders uit, ook voelde het bandje van de neppe Michael Kors heel anders dan de echte, hoe langer de verkoper er naar keek, hoe meer verschillen hij vond! We hebben foto's genomen van de beide horloges in de Bijenkorf. Mensen die ook een horloge of merksieraad hebben gekocht raad ik aan om gelijk naar een juwelier/speciaalzaak te gaan om te laten controleren of deze wel echt is!
Ik kan het bijna niet geloven, ik had dit echt niet verwacht van zo'n grote online veilingsite!

Mvg Wouter

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Annemiek09-12-2016

Wow, wat erg! Bij welk bedrijf had je het gekocht (via Vakantieveilingen)?

15-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Samsam

VakantieVeilingen.nl - Ik blijf erbij

Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Schoutteet

VakantieVeilingen.nl - De volhouder wint de veiling

ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Olga Jansen06-01-2017

Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

26-08-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Boudewijn Gerts

VakantieVeilingen.nl - Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.nl

Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.nl hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

Mensen in Nederland: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

Bij voorbaat dank

Boudewijn

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joachim_Karels

VakantieVeilingen.nl - goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mathilde van de Wetering

VakantieVeilingen.nl - Goedkope dagjes weg

Leuk voor goedkope dagjes weg

Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Laura

VakantieVeilingen.nl - bonnen verlopen! weggegooid geld

echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

je hebt toch betaald!!

dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

Mag dat wel?

Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
En nu is het dus verlopen!

Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Tja31-07-2016

Sorry maar bij elke veiling staat tot wanneer een actie loopt. De fout ligt bij jezelf.

Reactie op deze post:

Door: Advocaat13-02-2017

Laura, vouchers mogen nooit verlopen. Het is een " truuk" van dit soort bedrijven om te zorgen dat je de vouchers niet meer gaat gebruiken, zodat ze zelf het geld in hun zak kunnen stoppen. Maar als een bedrijf vouchers uitgeeft, dan is dit hetzelfde als een geldig betaalmiddel. Je hebt er 40 euro voor betaald, dus blijft het ook 40 euro waard. Ook als een zogenaamde datum verloopt. Het enige wat ze wel mogen, is een datum op de voucher zetten om aan te geven dat datgene wat ze beloven, ook alleen binnen die periode geldig is. Dus jij mag de beloofde service tot de verloopdatum verwachten. Daarna is de voucher nog steeds geldig, maar mogen ze een additioneel bedrag vragen om de service te kunnen verlenen. Het kan bijvoorbeeld duurder zijn geworden. Als jij dit additionele bedrag betaald, dan zou je alsnog de service mogen verwachten die ze voor die voucher beloven. En anders..kun je hem altijd voor die 40 euro weer omruilen voor gewoon geld. Ga met dit verhaal nog maar eens bij ze langs. En als ze moeilijk doen...dan is een kort geding ook niet zo moeilijk en krijg je altijd gelijk in dit soort gevallen!

30-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Horst

VakantieVeilingen.nl - Bied-tip

Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: O.vanL.

VakantieVeilingen.nl - Zoek geen contact!

Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: nee

VakantieVeilingen.nl - Service kansloos

De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: hier

VakantieVeilingen.nl - steeds te hoog

'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robbert

VakantieVeilingen.nl - tja

Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacqueline

VakantieVeilingen.nl - in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.nl. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: M. Teunisse

VakantieVeilingen.nl - Al you can eat tapas voor een prikkie!

All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Levi van den Gronde

VakantieVeilingen.nl - relaxed idee

Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maxime

VakantieVeilingen.nl - Ideaal voor een laag budget

Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

VakantieVeilingen.nl - Niet veel verwachten

Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maurice Taken

VakantieVeilingen.nl - Weekendje weg = 3 euro!

Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Belvilla

    Belvilla

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Eliza was here

    Eliza was here

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen
  • Alle reizen op 1 site

    Alle reizen op 1 site

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over VakantieVeilingen.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij VakantieVeilingen.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen VakantieVeilingen.nl

Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

Over Vakantieveilingen.nl
Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

Diensten
Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl

Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

Klachten
Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl?  Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
- Nieuw logo vakantieveilingen
 



TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!