NederlandReview

    Ervaringen VakantieVeilingen.nl

    Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

    Over Vakantieveilingen.nl
    Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

    Diensten
    Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl

    Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

    Klachten
    Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl?  Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
    - Nieuw logo vakantieveilingen
     



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    7,2
    76% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    6,2

    Prijs

    8

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    WAARDELOOS BEDRIJF.

    Benno Haarman18-06-2018

    Vakantieveingen is een waardeloos bedrijf met een ernorme slechte service. Het is jammer dat dit waardeloose bedrijf zo maar mag doorgaan.Kaarten voor Elisabeth in Concert geboekt en gekregen doch dan blijkt dat hun bepalen waar je zit, oftewel hoog op de tribune met trappen, het staat nergens beschreven dat er een tribune is.wij zijn slecht terbeen en was ons eigen schuld dat wij invalide zijn en het maar moesten uitzoeken terplaatse.Vakantieveilingen verstrekt niet de juiste informatie en kunnen wat ons betreft aan het gas.

    Delia Rietman18-06-2018

    Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met VakantieVeilingen ,ook onjuiste informatie en zeer onbeschoft als na lange wachttijd hun aan de telefoon krijgt, wij hebben inmiddels Radar ook verzocht om hier actie op te ondernemen , dit bedrijf moet gestopt worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Adviesprijzen

    Karin Aland29-05-2018

    Je moet erg opletten met producten.De adviesprijs klopt niet .Ik had een sporthorloge gewonnen voor dacht ik , een koopje .Advies prijs 79 euro . Zie ik hem bij mediamarkt voor 36 euro .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    goedkope hotelovernachting

    Marieke Tellinga17-03-2018

    Ideaal voor een goedkope hotelovernachting, ik heb al vaak meegeboden en vaak gewonnen. Je moet soms wel sterk zijn om niet te lang door te bieden, maar ik ben inmiddels ervaren ;)

    Wel goed opletten dat de bonnen niet verlopen, dat is mij weleens gebeurd en is echt balen. En eigenlijk best stom dat dat kan... Daarom lager cijfer voor Service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    nooit meer

    piet de wit21-12-2017

    ze zeggen dat je klantenservice het visitekaartje van je bedrijf is nou dan zou ik me schamen als ik dit soort medewerkers in dienst zou hebben , praten over is niet onze schuld , komen niet met oplossing en zijn onbeschoft.......jammer maar je ziet het bij veel bedrijven goedkoop personeel die je bedrijf naar de .....helpen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    Aga07-11-2017

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    hotelovernachtingen en korte vakanties

    Luuk B16-08-2017

    Jammer dat er niet zoveel veilingen zijn meer 's nachts, want dan had ik vaak de beste deals. minder publiek = minder biedingen...

    Maar ik vind het nog steeds een leuke site en ik bied er vaak op hotelovernachtingen en korte vakanties. Gewoon je kans afwachten en je hebt heus wel eens beet. Meestal voor onder de 50 euro een overnachting in een mooi hotel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    ZEER SLECHTE SERVICE

    Marcel Rits11-08-2017

    klantenservice bedroevend! Zeer slecht bereikbaar, terugbel noties worden niet nageleefd. Nog erger is de reden waarom ik deze afdeling van "Vakantie illusie" wilde benaderen. Met familie een korte trip geboekt naar Harwig (Engeland) Twee vouchers van 2 personen. Bij het inboeken met datum blijkt dat de eerste voucher geboekt is en dat de tweede niet mogelijk is. Kan gebeuren vol = vol. De ingevoerde voucher kan echter niet om geboekt worden. Geboekt is geboekt schreeuwt Vakantie Veiling. We moesten dus gescheiden ons tripje maken. Daarna contact gezochte met de leverancier medewerker melde dat ook zij allerminst blij waren met de starheid van deze veilingsite. Na communicatie met de leverancier bleek dat binnen 15 minuten de kwestie WEL opgelost te kunnen worden. Niet de leverancier blijkt deze verkoopvoorwaarde te hanteren maar komt uit de koker van management deze site. Een mail naar de directie wordt beantwoord door een zogenaamde veiling meester. Die na ruim twee nog moeten terugbellen! Voor mij is de trip een bron van ergernis geworden. Wat een gezellig uitje zou moeten worden begint zeer frustrerend. Nooit en te nimmer nog een aankoop via deze starre site.

    Bas06-09-2017

    Helemaal mee eens. Ook met hotelkamers is het een rap. Er worden per dag wel meer dan 100 fletcher hotelkamers geveild. Die kan je dan binnen 5 dagen boeken. In mijn geval was al direct geen enkele kamer te boeken. Het aanbod van de hotelkamers loopt niet in de pas met de beschikbare kamers. Ik heb mijn geld terug geclaimd maar dan wordt er verwezen naar Fletcher. Inmiddels elders een kamer geboekt. Ook voor mij geld. GEEN VAKANTIEVEILINGEN MEER!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Hotelovernachting voor weinig

    Helen Santingh26-06-2017

    Gewoon echt heel leuk als het lukt voor weinig iets te winnen.

    ik heb gisteren een hotelovernachting gewonnen voor 40 euro in een vier sterren hotel in Nederland. Goede deal toch?
    komen wel nog een paar euro kosten bij, maar ok

    ik ben hier best vaak te vinden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Terugkerende aanbiedingen

    Eduard Roos01-06-2017

    Veel aanbiedingen blijven eeuwig terugkomen, weet iemand hoe dat precies werkt?

    Ik vind het op zich wel handig, want als ik niet heb 'gewonnen' dan kan ik het later weer proberen
    Maar daardoor kun je volgens mij gewoon stoppen met bieden en wachten op de volgende toch??
    Lijkt me niet handig voor Vakantieveilingen

    Verder leuke site

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Veel wachten

    K. Abbenes20-05-2017

    Na heel wat pogingen met bieden is het mij eindelijk gelukt een sauna te krijgen voor 29 euro! Blij mee! Ook al kostte het nogal wat tijd....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Goedkope uitjes via Vakantieveilingen

    Lesley26-04-2017

    Ik bied veel en regelmatig bij Vakantieveilingen op korte weekenden weg en daguitjes. Heb al best vaak gewonnen en heb daarmee veel goedkope uitjes. Meestal komen er nog een paar euro servicekosten enzo bij, maar daar heb ik niet zo'n problemen mee.

    Bieden is hier volgens mij echt gewoon helemaal betrouwbaar en eerlijk en als je goed oplet en bijvoorbeeld op rare tijden biedt of geduldig afwacht, dan heb je echt kans om voor weinig een goede deal te krijgen :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Anders dan andere veilingsites

    Jonas Moens15-04-2017

    En dat eerder in de positieve zin. Heb er nu 3 keer iets aangekocht (bieding gewonnen) met steeds een duidelijke korting als je deze producten elders bekijkt. Vb op een bedrag van 76 euro (goedkoopste prijs elders), 53 euro (43 euro + 10 euro adm. en verz.), toch 23 euro bespaard, dan nog producten met 2 x een kleiner bedrag maar ook met enkele euro's korting. En de producten zijn dan niet van een top merk ofzo, ze werken perfect (ook 2j garantie op). Wel moet je er op letten dat de adviesprijzen die bij de producten staan, vaak pak hoger liggen dan de prijs die je elders voor dit product vindt (soms wel dubbele), dus google eerst wat rond wat de prijs elders is en hou hier rekening mee tijdens het bieden + hou er rekening mee dat je er 10 euro moet bijtellen (admin. en verzendingskosten). Dus wil je op iets bieden dat elders voor 50 euro is te verkrijgen, biedt dan zeker onder de 40 euro om toch minstens een kleine korting te krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    hotelbon 30 euro

    Maaike12-04-2017

    We hebben een hotelbon voor maar ongeveer 30 euro gewonnen op de veiling van Vakantieveilingen,
    super goedkoop weekendje weg.

    Bon was in te wisselen bij heel veel hotels in Nederland, dus we hebben een mooi hotel aan het strand gekozen, omdat het zulk mooi weer was.

    Heel leuk weekend gehad en dat voor zo weinig geld. Kwamen wel nog transactiekosten en toeristenbelasting bij, maar dat was ook maar een paar euro.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    VakantieVeilingen biedt ook service

    Melany03-04-2017

    Wij hadden problemen met het restaurant waar wij voor heel weinig konden gaan eten via VakantieVeilingen, die geen beschikbaarheid meer had ineens. Echt megabalen, want we waren bang nu voor niks betaald te hebben. Het is immers vol = vol toch!

    Toen hebben we toch maar even contact opgenomen met VakantieVeilingen en die zijn er achteraan gegaan. Duurde wel even, maar daarna werd de termijn ineens toch nog verlengd en konden we alsnog uit eten. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, want ik wist niet of ze daar tussen zouden springen; je hebt toch met het restaurant afgesproken en niet met VakantieVeilingen ofzo. Maar ze bieden dus gelukkig wel echt service en hebben ervoor gezorgd dat we toch nog gewoon konden gebruikmaken waarvoor we hebben betaald.

    Goed van VakantieVeilingen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bieden voor daguitjes en vakantie

    Leanne Meijer22-03-2017

    Echt een hele leuke site!
    Ik heb zelf al meerdere malen een daguitje en zelfs een vakantie geboekt via VakantieVeilingen.
    Soms moet je even geduld hebben dat je een goede deal kunt hebben, maar ik heb echt vaak gemerkt dat geduld wordt beloond :)

    Bieden gaat trouwens makkelijk en ik vind het ook spannend!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    vaker 'beet'

    L. Boers16-03-2017

    ik bied vaak en veel bij vakantieveilingen en dan vooral op rare tijdstippen
    dan zijn er vaak net minder mensen online en heb je vaker 'beet'

    heb het niet voor grote dingen zoals lange vakanties gedaan nog, maar vooral voor 'daguitjes' zoals sauna of restaurants

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    goedkope sauna's en hotelovernachtingen

    Gerda Kraaienberg14-02-2017

    Vooral leuk voor goedkope sauna's en hotelovernachtingen!!
    Al heel veel dingen 'gewonnen', soms moet je wel veel geduld hebben als je het voor een lage prijs wilt!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tja als het niet lekker loopt.

    Olga Jansen06-01-2017

    Ja vaak hotels en vakantie geboekt,kost tijd en zoeken maar ook wel leuk als je oud bent.
    Soms moest ik de bon laten vervallen,maar dat gaat ook als je geen annulering verzekering hebt.
    Maar de 8 daagse reizen raad ik ieder af. In Nov 2016 afgezegd door het reisburo en een andere datum 25 Januari 2017. Heb bericht dat het Mallorca word een hostal met een waardering van 3.4 en foto's van een zeer vieze kamer,we zijn 75 jaar dat hoef ik niet.Verder naar Brussel retour 700 km.Daar je niet mag schenken of verkopen laat ik de 410 vervallen,win ik nog 130 euro benzine 108 parkeren.Ga nu heerlijk een reis boeken voor 14 dgn bij reisburo eigen keuzen 500 euro. Vakantieveiling kan hier niets aan doen ga dus door met de veilingen.Maar doe geen vakantie meer,je krijgt het overschot. Bedankt voor het lezen. Dit betreft geen klacht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

    Sushi lovers 14-12-2016

    Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

    We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

    We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

    Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

    Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

    Dat is nog eens service!

    We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

    En natuurlijk heel blij met de sushi!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    mijn bedenkingen

    dveth12-12-2016

    Net voor sluiting op precies 1 seconde komt er ander bod. Maar direct daarna krijg je bericht dat voor paar euro meer je toch het product krijgt. Hmmmm, bijzonder...lijkt alsof ze prijs onnatuurlijk opdrijven. Ook de verborgen extra kosten worden tijdens bieden niet vermeld. Vaak door administratie ben je nog duurder of net zo duur. Voor een weekendje weg dacht er een mooie prijs voor hebben gekregen, maar toen kwam administratiekosten van VV en Roompot, heffingen etc etc. Na berekening had ik beter de aanbieding via roompot website kunnen nemen, dan was ik goedkoper uit.Oplichterij kan ik nog niet beweren, maar er zit wel duidelijk een luchtje aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Nep Horloge Michael Kors

    Wouter09-12-2016

    Op 18 November heb ik een horloge van Michael Kors (MK6110) via VakantieVeilingen gekocht .
    Dit gegeven als kado aan mijn vriendin , wanneer wij het bandje willen laten inkorten bij de Michael Kors in de Bijenkorf Amsterdam, wordt ons verteld dat het om een nep horloge gaat, achter de toonbank pakt de verkoper een echte MK6110 horloge en de verschillen waren heel erg duidelijk , de echte Michael Kors was veel zwaarder, de stenen zaten op een andere wijze op de horloge en zagen er anders uit, ook voelde het bandje van de neppe Michael Kors heel anders dan de echte, hoe langer de verkoper er naar keek, hoe meer verschillen hij vond! We hebben foto's genomen van de beide horloges in de Bijenkorf. Mensen die ook een horloge of merksieraad hebben gekocht raad ik aan om gelijk naar een juwelier/speciaalzaak te gaan om te laten controleren of deze wel echt is!
    Ik kan het bijna niet geloven, ik had dit echt niet verwacht van zo'n grote online veilingsite!

    Mvg Wouter

    Annemiek09-12-2016

    Wow, wat erg! Bij welk bedrijf had je het gekocht (via Vakantieveilingen)?

    Jan19-04-2017

    Super Gemeen dat zo iets kan via Vakantieveilingen ZEKER GEEN REKLAME !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Ik blijf erbij

    Samsam15-11-2016

    Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
    Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
    Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    De volhouder wint de veiling

    Schoutteet01-10-2016

    ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
    Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

    Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

    De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

    Olga Jansen06-01-2017

    Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.nl

    Boudewijn Gerts26-08-2016

    Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

    We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

    Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.nl hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

    Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

    Mensen in Nederland: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

    Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

    Bij voorbaat dank

    Boudewijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

    Joachim_Karels21-06-2016

    Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

    MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

    Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goedkope dagjes weg

    Mathilde van de Wetering15-06-2016

    Leuk voor goedkope dagjes weg

    Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    bonnen verlopen! weggegooid geld

    Laura18-05-2016

    echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

    je hebt toch betaald!!

    dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

    Mag dat wel?

    Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
    En nu is het dus verlopen!

    Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

    Tja31-07-2016

    Sorry maar bij elke veiling staat tot wanneer een actie loopt. De fout ligt bij jezelf.

    Advocaat13-02-2017

    Laura, vouchers mogen nooit verlopen. Het is een " truuk" van dit soort bedrijven om te zorgen dat je de vouchers niet meer gaat gebruiken, zodat ze zelf het geld in hun zak kunnen stoppen. Maar als een bedrijf vouchers uitgeeft, dan is dit hetzelfde als een geldig betaalmiddel. Je hebt er 40 euro voor betaald, dus blijft het ook 40 euro waard. Ook als een zogenaamde datum verloopt. Het enige wat ze wel mogen, is een datum op de voucher zetten om aan te geven dat datgene wat ze beloven, ook alleen binnen die periode geldig is. Dus jij mag de beloofde service tot de verloopdatum verwachten. Daarna is de voucher nog steeds geldig, maar mogen ze een additioneel bedrag vragen om de service te kunnen verlenen. Het kan bijvoorbeeld duurder zijn geworden. Als jij dit additionele bedrag betaald, dan zou je alsnog de service mogen verwachten die ze voor die voucher beloven. En anders..kun je hem altijd voor die 40 euro weer omruilen voor gewoon geld. Ga met dit verhaal nog maar eens bij ze langs. En als ze moeilijk doen...dan is een kort geding ook niet zo moeilijk en krijg je altijd gelijk in dit soort gevallen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bied-tip

    Horst30-01-2016

    Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zoek geen contact!

    O.vanL.08-10-2015

    Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Service kansloos

    nee01-10-2015

    De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    steeds te hoog

    hier29-09-2015

    'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    tja

    Robbert28-09-2015

    Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

    Jacqueline08-08-2015

    Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.nl. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Al you can eat tapas voor een prikkie!

    M. Teunisse21-07-2015

    All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    relaxed idee

    Levi van den Gronde04-07-2015

    Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Ideaal voor een laag budget

    Maxime 26-06-2015

    Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet veel verwachten

    Gast25-06-2015

    Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Weekendje weg = 3 euro!

    Maurice Taken25-06-2015

    Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling