NederlandReview

    Ervaringen VakantieVeilingen.nl

    Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

    Over Vakantieveilingen.nl

    Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

    Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

    Diensten

    Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl


    Klachten

    Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
    - Nieuw logo vakantieveilingen



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (72)

    6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pretpark

    Ik biedt al jaren op kaartjes voor pretparken, dagjes uit en theatershows en heb nog nooit negatieve ervaringen gehad.
    Gewoon op tijd binnen vijf dagen betalen en VÓÓRAF goed lezen waar je op biedt.
    ALLE kosten en boekingsdata (bij voorstellingen) staan duidelijk op de site VÓÓRDAT je biedt.
    Als je de veilingprijs in de gaten houdt en goed let op bijkomende administratie kosten dan kan je voor vaak minder dan 50% van de kassaprijs kaartjes kopen.
    Ongelooflijk veel mensen schrijven echter negatieve reviews.
    Als je dan de ervaringen gaat lezen, dan blijken de verhalen in veel gevallen totaal onbegrijpelijk. Vaak krijg je de indruk dat de negatieve verhalen volkomen verzonnen zijn!
    Veel mensen lezen totaal niet waar ze op bieden VÓÓRDAT ze bieden. Nadat je een veiling gewonnen hebt klagen dat je niet op de voor jou geschikte datum kan boeken of dat er extra kosten bij komen is uiteraard volkomen onzin. ALLES staat immers duidelijk vermeld op de site VÓÓRDAT je boekt.
    Het is logisch dat er incasso kosten bij komen als er niet op tijd betaald wordt binnen vijf dagen. Zeer veel mensen spelen maar wat met deze site en vinden het leuk om prijzen op te drijven en denken achteraf niet te hoeven betalen. Maar... registreren wordt geverifieerd. Dus als je biedt dan ben je een geverifieerde bieder.
    Kortom, als je de site goed leest VÓÓRDAT je biedt en op tijd binnen vijf dagen betaalt dan zijn er geen problemen. Maar doe je dit niet dan krijg je uiteraard problemen met incasso kosten en deurwaarders. Dat is logisch als mensen voor de lol bieden en niet willen betalen of denken iets voor een paar euro te kopen, maar niet lezen dat er €5,95 verzendkosten en €5,- administratie kosten bijkomen!

    Door: Ronald Ramakers 04-07-2019
    Tini van Stralen 19-02-2020

    ik heb geboden en gewonnen op een broodrooste van Buccan die op de site als adviesprijs 129,95 kost. tot mijn verbazing staat de zelfde broodrooster bij Bol.com voor 29.95 inclusief verzendkosten . zelf moet ik 34,45 betalen aan vakantieveiling. ik heb hier over gebeld en wordt afgedaan met een coupon terwaarde van 5 euro. de broodrooster staat nog steeds aangeboden, ik voel me voor de gek gehouden

    Arjan 06-03-2020

    Dat is met alle producten zo adviesprijs bij VakantieVeilingen liggen vele malen hoger dan de werkelijke prijs ! Het is mij nu al vaak opgevallen en zodoende heb ik vorige week mijn laatste product gewonnen en stop ik er mee ! Laatste wat ik gewonnen heb was een horloge , advies prijs 99 euro maar bij diverse andere aanbieders 35 euro, ook al eens een boxspring gewonnen 1500 adviesprijs maar op diverse andere sites hooguit € 700 dus wie zich graag in de maling laat nemen moet gewoon door gaan maar weet dat de meeste producten veel goedkoper op het web zijn te krijgen dan de genoemde adviesprijzen

    A de Bree 09-03-2020

    Ik heb in februari 2019 een Luminski lamp met speaker gekocht op de site. je kan via je mobiel muziek afspelen op de lamp en via de afstandbediening kan je verschillende kleuren op je lamp zetten. Nu is de lamp stuk gegaan, nog binnen een jaar terwijl hij nog niet vaak gebruikt is. Met vakantie veiling gebeld en gebeld, want je krijgt steeds een andere medewerker. ze vinden het allemaal vervelend, maar niemand lost iets voor je op. Ik moest dan een filmpje maken en uploaden dat hij in mijn bezit is en dat de lamp het niet doet. Zo gedaan, maar ze kijken er niet naar want het is alleen maar procedure zegt de medewerker. En ja hoor weken later, na veel bellen zou ik een nieuwe lamp krijgen en die komt uit Frankrijk. Ik werd bedankt voor mijn geduld. Nu wacht ik al sinds half januari 2020 op mijn nieuwe lamp, maar er komt niets. Iedere medewerker die je aan de lijn hebt vindt naar voor mij en gaat het natuurlijk oplossen, maar zodra zij ophangen gebeurd er niets en gaan de weken wachten zo voorbij. Mijn advies is dan ook. koop niets dat misschien stuk kan gaan, want niemand lost iets voor je op en je wordt steeds afgescheept met hoop terwijl zij jou gewoon aan het lijntje houden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

    Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

    We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

    We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

    Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

    Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

    Dat is nog eens service!

    We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

    En natuurlijk heel blij met de sushi!!

    Door: Sushi lovers 14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    VakantieVeilingen biedt ook service

    Wij hadden problemen met het restaurant waar wij voor heel weinig konden gaan eten via VakantieVeilingen, die geen beschikbaarheid meer had ineens. Echt megabalen, want we waren bang nu voor niks betaald te hebben. Het is immers vol = vol toch!

    Toen hebben we toch maar even contact opgenomen met VakantieVeilingen en die zijn er achteraan gegaan. Duurde wel even, maar daarna werd de termijn ineens toch nog verlengd en konden we alsnog uit eten. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, want ik wist niet of ze daar tussen zouden springen; je hebt toch met het restaurant afgesproken en niet met VakantieVeilingen ofzo. Maar ze bieden dus gelukkig wel echt service en hebben ervoor gezorgd dat we toch nog gewoon konden gebruikmaken waarvoor we hebben betaald.

    Goed van VakantieVeilingen!

    Door: Melany 03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ik blijf erbij

    Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
    Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
    Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

    Door: Samsam 15-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Online theorie motor

    Schijnbaar was het bedrag van €6,50 niet afgeschreven via PayPal. Nooit geen brief gehad krijg ik een brief van een incassobureau dat ik even 40 euro moet betalen!!! Waarom had ik niet eerder wat ontvangen dat het niet betaald is? Ik heb al veel bij vakantieveiling dingen gekocht altijd goed gegaan.... dacht ook eerst dat het een nep brief was. Dit valt mij echt tegen van jullie!!!

    Door: Bianca 31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Regendouche

    Snelle levering. Alleen 1 o werd wel past niet. Of het aan de aansluiting of de bevestiging op de stang het probleem is is niet duidelijk. Maar na twee maanden is de reactie dat alles moet passen. Ik haal een nieuwe in de winkel en ben wel klaar met de service van vakantieveilingen.

    Door: Chris de Haan 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Persoonlijk Styling Advies

    wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
    Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
    Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!
    Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies, dan is dit echt een super aanrader ;)

    Door: isa 20-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    De volhouder wint de veiling

    ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
    Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

    Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

    De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

    Door: Schoutteet 01-10-2016
    Olga Jansen 06-01-2017

    Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    steeds te hoog

    'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

    Door: hier 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goedkope uitjes via Vakantieveilingen

    Ik bied veel en regelmatig bij Vakantieveilingen op korte weekenden weg en daguitjes. Heb al best vaak gewonnen en heb daarmee veel goedkope uitjes. Meestal komen er nog een paar euro servicekosten enzo bij, maar daar heb ik niet zo'n problemen mee.

    Bieden is hier volgens mij echt gewoon helemaal betrouwbaar en eerlijk en als je goed oplet en bijvoorbeeld op rare tijden biedt of geduldig afwacht, dan heb je echt kans om voor weinig een goede deal te krijgen :)

    Door: Lesley 26-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Plant

    Echt een kutbedrijf is vakantieveilingen, en dan ook nog een app programma, laten we proberen dit kutbedrijf met zijn allen kapot te maken, met van die walgelijke studentjes, die geen flikker voor je doen, op naar kassa rader en wie ook. Ik vecht door tot ik er dood bij neer val. en waar gaat dit om, om een plant, maar is voor mij nu een principe kwestie geworden. Dus koop NOOIT een Plant bij vakantieveilingen want je wordt gewoon bedonderd door hun.

    Door: Peter wagenaar 15-01-2020
    Rick Frowyn 16-01-2020

    Het zijn oplichters eerste klas. Heb zelf 19 december een boxspring "gewonnen" en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nou je begrijpt het al, nu 17 januari nog steeds niks, ondanks vele mailtjes, aangetekende brief, en telefoontjes. Idd kansloze studentjes die beantwoorden en lucht verkopen. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, ga vandaag mijn advocaat inschakelen. Talpa camping bende.

    Janny 24-02-2020

    Ze leveren verkeerde plant, in mijn geval een citrus Tarocco(bloedsinasappel) bestendigd tegen -7. Geleverd een citrus Arancio bestendig tussen +5 en +25. Volgens de zg. veilingadviseurs(callcenter medewerkers) de plant maar beschermen tegen de vorst. Ze weten geeneens dat er verschillende sinaasappels bestaan!!!! En elke keer vragen ze op de klacht op wat voor basis je denk waarom je het verkeerde artikel ontvangen heb. Nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Omdat veel geautomatiseerd is bij VakantieVeilingen (lees Talpa John de Mol) kunnen fouten niet of nauwelijks gecorrigeerd worden en gaan pakketten gewoon retour.

    VakantieVeilingen stort altijd wel geld terug maar een echte genoegdoening naar de klant is er niet.

    Door: Ronald 06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Cadeaukaart

    Product functioneringsgesprek niet en alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven.

    Door: Johan Klaassen 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weerstation

    Heb een paar keer meegedaan en heb 1 keer iets daadwerkelijk "gewonnen" (gekocht) bij vakantieveilingen.
    Het concept is leuk, maar trap er niet in! Zeker als je meedoet aan product veilingen, 99 van de 100 keer ben je veel duurder uit dan wanneer je even goed door Google heen sneupt. Komt voornamelijk ook door de extra kosten die ze er bovenop gooien. Misschien dat het met dagjes uit, hotels e.d. nog wel rendabel is, maar als ik zie dat veel mensen misschien 1 euro onder de prijs van een reguliere winkel zitten (en dan de extra kosten er nog bovenop komen) of dat er zelfs meer dan een normale prijs geboden wordt, dan krijg ik het vermoeden dat de prijs kunstmatig omhoog gedreven wordt.

    Door: Ronald 25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Anastasia tickets

    Vandaag veiling gewonnen voor Anastasia, maar ondanks dat je nog voor betaling kan aangeven voor welke datum je wilt gaan, is het na betaling niet mogelijk om op die geselecteerde 26 december plaatsen te krijgen met de waardebon. Die datum zou dan beter niet getoond worden in het betaalproces.
    Wel werd ineens de mogelijkheid voor 27 en 28 december gegeven, terwijl deze data niet genoemd worden bij de veiling.
    Overigens de slechtste plekken.
    Om zeker te zijn hebben we nu voor vandaag kaarten gereserveerd!Geen 2e rang maar 3e rang, gezien er geen plaatsen naast elkaar meer te verkrijgen waren op de 2e rang.
    We snappen dat het om beperkt aantal plaatsen gaat, maar sowieso vreemd dat je 2 kaarten wint en dan ook niet naast elkaar kan reserveren.
    In het vervolg gaan we er dan maar bij deze site vanuit dat het alleen de slechtst mogelijke plaatsen zijn met de kans om niet eens met z'n tweetjes naast elkaar te kunnen zitten. Alleen dan kan je niet teleurgesteld raken. Wellicht is de 50% korting actie een beter alternatief om dan voor een enkele euro's meer meer kansen te hebben. Tja dubbeltje eerste rang zullen we het maar noemen!

    Door: Sj de Bees 21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Horloge

    - de retouneringen zijn dramatisch geregeld. Zorg dat je het zelf terug stuurt en niet via vakantie veiling aangegeven koerier. Duurde meer dan 5 weken dat ik mijn geld terug had. Pakketten worden blijkbaar niet direct gebracht bij vakantie veiling worden opgespaard in depot van DHL.
    - personeel klantenservice drama weten niet eens het beleid van vakantie veiling.
    - Duurt lang voordat er een onderzoek ingesteld wordt waar je pakket uithangt na 4 weken bij mij pas.

    Door: Richard 01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Keuze uit 2 welnesshotels

    Zeer slechte klantenservice. Ze zijn vriendelijk maar kosten erg veel tijd omdat ik alles meerdere keren moet uitleggen en puntje bij paaltje verenigd ze me niet te kunnen helpen en raden ze mij aan om zelf een hotel te gaan bellen .. Er is mij 3 keer beloofd dat vakantie veilingen het voor mij ging regelen en nu ineens kan dat niet meer? Ik ben hier al ruim 8 weken mee bezig en ik ben nog geen stap verder. Wel heel veel irritaties rijker! Dit is de laatste keer dat ik deze site heb gebruikt

    Door: Lindsay scholten 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hyundai lichtgewicht stofzuiger

    Had de veiling gewonnen van een hyundai lichtgewicht stofzuiger, na paar keer gebruikte te hebben was bij het verwisselen het mondstuk waar je andere stukken op kunt zetten al afgebroken. Waardoor de stofzuiger niet meer te gebruiken was, hier een mail over gestuurd en binnen 1 week kregen we een compleet nieuwe stofzuiger thuis gestuurd. Dat is super service ????

    Door: van Beers 02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tickets Walibi Fright Nights

    Kaarten gewonnen via vakantieveilingen maar gewilde datum was al helemaal volgeboekt. Beetje vreemd dat de datum zo snel weg was.
    Contact opgenomen met de klantenservice en netjes te woord gestaan. Kaarten konden nog geannuleerd worden omdat ze nog niet betaald waren. Topservice!

    Door: J 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    NS weekend dagretour naar stad naar keuze

    Heb een NS weekend dagretour besteld voor 18,50. Op de site stond dat je de E-ticket tot 31 december 2019 kan gebruiken en dat klopt inderdaad! Maar wat ze NIET VERMELDEN is dat je, na aankoop, maar 1 week de tijd heb om je ticket te bestellen bij de NS, je moet dus meteen al een datum en bestemming aangeven om de ticket te kunnen gebruiken. Dat staat nergens vermeld!!!! En omdat ik de e-ticket dat bijgevoegd was in de email heb geopend heb kan ik de deal niet meer annuleren....en ze noemen mij WINNAAR!!
    MISLEIDEND GEWOON!

    Door: C.N. 22-09-2019
    Ala Shramok 23-12-2019

    Ik heb recies hetzelfde probleem. Ik heb een klacht bij de PayPal ingediend en ik heb de betaling geblokkeerd. Ook heb ik dit bij de vakantieveilingen gemeld en bij de facebook hun pagina. Ook in de groepen in nl op de facebook waar ik lied van ben. Ik ga kijken hoe het PayPal beoordeelt en hoe het zal aflopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 72 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.