VakantieVeilingen.nl

5.3

Bestellen

3.9

Service

5

Prijs

4.9

Levering

45.8%

Zou hier weer kopen

VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl: Ervaringen en Reviews


Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.


Over Vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!


Diensten

Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nlKlachten

Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl?  Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
- Nieuw logo vakantieveilingen
 
TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (192)

Zonnebril

Slecht klantenservice. Wordt nergens geholpen!!

N

Nj

11-07-2024

0

Voucher retourvlucht voor 2p

Ik heb een voucher gewonnen/gekocht voor een retourvlucht binnen Europa voor 2 personen. Ten eerste als je naar die website gaat en een land kiest, zie je direct dat je gewoon moet betalen voor de vlucht. Huh???? Er staat ook: 1 persoon gratis (komen alsnog kosten bij????) en als je klikt op 2 personen (aangezien je tickets hebt gewonnen voor 2 personen?) komen er nog meer kosten bij dus bij elkaar ben je voor 1 persoon al 400 euro kwijt. Bij elke datum waar je op klikt, staat: bij deze datum komt er een extra toeslag bij. Al wil je weg op een maandag en terug op een woensdag. Letterlijk elke datum heeft een “extra” toeslag. ? Dus in principe kan je goedkoper zelf een reis boeken want voor 1 persoon naar London ZONDER VERBLIJF voor 400 euro terwijl je een voucher hebt gewonnen voor 2 personen voor een retourvlucht waar je al 92 euro voor hebt betaald, IK SNAP NIKS HE. Gewoon oplichting en ik rust niet tot dat mijn geld is teruggestort. Ik ga in hoger beroep en ik heb al het een en anders onderzocht dat ik niet de enige ben met dit probleem. Succes ermee want bij mij heb je echt de verkeerde te pakken ??

X

X

05-11-2023

0

Vliegtickets

Trap er niet in! Wanneer men een veiling wint, duiken er bij het reserveren opeens extra kosten en voorwaarden op. Soms zijn de voorwaarden en extra kosten zelfs zo vervelend en hoog dat men beter de gewonnen veiling (en het betaalde geld) in de vuilbak gooit dan deze daadwerkelijk te gebruiken. De kosten eindigen dus zeker niet na het betalen van de veiling en zonder extra te betalen kan je er niets mee doen!

M

Maxime

05-10-2023

0

reis amsterdam praag

Eerlijk gezegd is het het niet waard, ik heb een verblijf van 5 dagen met de trein en hotel in Praag gekocht, als ik wil boeken zijn er zoveel extra's dat als je een "goed" verblijf wilt, het veel meer kost dan wanneer je het live zou nemen en bovendien zijn er datumbeperkingen. Het principe voor hen is vooral om geld te verdienen aan mensen die niet gaan, want eigenlijk wilde ik liever € 100 verliezen en direct bestellen, ik verdien daar geld. Dit ziet er dus aantrekkelijk uit, maar dat is het helemaal niet, zoals we altijd zeggen: als het goedkoop is, zit er ergens een valstrik

L

lamkadem

09-09-2023

0

Walibi

Vakantie veiling bood deze veiling aan. Geldigheid: aankomst is mogelijk tussen 7 april en 30 september 2023. • Reserveren: je kunt reserveren tot 29 september 2023. • Weekendtoeslag: op vrijdag, zaterdag en feestdagen geldt een toeslag van € 50,- per nacht. Ik heb geboden en gewonnen en de kinderen waren natuurlijk heel blij , nu blijkt het gewoon een valstrik en staat je kan daar heen tussen april en september maar ook net aan de telefoon werd er al bevestigt ze het aanbieden maar dan alleen op bepaalde tijden. In dit geval word het de mensen aangeboden en er kleine kinderen mee blij gemaakt maar als je dan wilt gaan boeken is er maar een dag vrij dat je kan boeken en dat is in september in het weekend tegen hoge bijbetaling. Het is gewoon onzin ook als je gewoon op walibi wilt boeken zijn alle huisjes gewoon beschikbaar en is niks bezet . Het is gewoon aangeboden maar ze weten van te voren ze het aanbieden dat er maar en dag vrij is en dat tegen bijbetaling . Voor me kinderen vond ik het echt jammer en zeer triest , schaam jullie .dit bedrijf geeft niet om mensen alleen om geld . Ook aan de telefoon werd bevestigt ze weten je er alleen heen kan op maar een dag dus het een een valstrik dat er staat tussen april en september . Smerig dit.

M

Maria

23-08-2023

0

Week in kampeerbungalow

Veiling gewonnen en gelijk willen reserveren, maar geen enkele beschikbaarheid. Geen enkele datum, geen enkel vakantiepark. Je biedt dus op een lege doos. Veiling staat intussen weer open met weer nieuwe biedingen. Makkelijk verdiend zo. Toegegeven, ik had beschikbaarheid niet gecheckt. Actie loopt nog tot 3 september en ik heb nog vakantie tot dan. Tijd en plaats maakte mij dus niet uit. Ik had niet gedacht dat VV de boel zo zou neppen. Mail gestuurd naar klantenservice, maar tot hiertoe geen reactie…

E

Erika Droogendijk

13-08-2023

0

Een reis

Ik heb op een reis geboden en gewonnen. Ik wil boeken kan het niet alleen op de dagen waar het je nog eens 35 euro pp kost. Al met al wat je doet kost het je nog eens meer dan 150 euro erbij. Schandalig gewoon. Dus mensen niet op reizen boeken want het kost je behoorlijk veel geld. Ten 2e heb ik boompjes gewonnen, nooit ontvangen maar ook geen geld terug gekregen. Zo kunnen we allemaal rijk worden, je wordt bestolen waar je bij bent

C

Carmen

04-08-2023

0

Hotelveiling

Betreft 3 DAGEN SAUERLAND INCL ONTBIJT HOTEL OLSBERG. Sinds enige dagen is er GEEN ENKELE BESCHIKBAARHEID , maar VV gaat vrolijk door met het aanbieden van deze veiling !!! VOORBEELD: 26 juli werd sl tot €155 geboden, voor...helemaal niets. Ik heb eerder VV op dergelijke misstanden gewezen, maar òf ze doen er niets aan òf handelen veeeel te traag, en dan is de klsntenmisleiding (veel bieders checken de beschikbaarheid niet, ze nemen aan dat er te boeken valt,logisch natuurlijk) al geschied !

R

Rob van den Bos

27-07-2023

0

Vlees

Koop vlees voor € 9 komt er maar liefst € 16,95 bezorging bij! Wordt het toch nog een duur stuk vlees ?

S

Stella

21-07-2023

0

heb niets gekocht enkel gekeken voor tickets mundo verde

Neem entree ticket Mundo Verde voor 2 die zit momenteel op 37 euro plus Veilingkosten € 5,50 is 42,5 euro Tickets zijn zelfs op bepaalde dagen niet geldig - Op social deal betaal je 18,95,euro all You Can eat en 16,5 euro samen 35,45 dat is 7 euro snel verdiend - Bij vakantie veilingen zou ik dus 7 euro verlies hebben Op mijn entree kaarten ? Wat een onzin zeg je word er ingelapt en opgelicht waar je bij staat ? Zelfde met vakantie , je krijgt je hotel bijna gratis zogezegd ? maar moet daar wel ontbijt en diner nemen ?en de veilingkost betalen zodat je meer geld kwijt bent dan dat je gewoon een kamer neemt met ontbijt via bookings ? Wel goed gezien makkelijk verdient ? En wie zegt dat de prijs plots niet omhoog geduwd en gemanipuleerd word door vakantie veilingen zelf ?

C

chris

17-07-2023

0

Tickets Bobbejaanland

Drie keer betaald en telkens van de rekening maar geen tickets. Klantenservice geen oplossing

A

Anthony

09-07-2023

0

retourvlucht fivestarverrassingsreizen

Veiling gewonnen als omschreven arrangement retourvlucht voor een stad naar keuze voor 2 personen. Compleet onzin is een waardebon of een kortingsbon op bestemmingen die fivestarverrassingsreizen in het actuele aanbod heeft. Bezwaar aangetekend bij beide organisties, zonde van de tijd schuiven elkaar de bal toe. Gaat niet om het economisch verlies maar wel om valse voorwenselen. Doorgespeeld naar onze juridische dienst. Advies, niet bieden op dit product.

M

Max

06-07-2023

0

Plopsaland

Vakantieveiling is geweldig maar ik wil iedere keer tickets voor Plopsaland winnen en het is nog maar 18min ze bieden al €50 of meer wat zo irritant en niet leuk is! Maar voor de rest top!

B

Britney

25-06-2023

1

Horloges

Ik heb al vaak op horloges geboden. Ik heb ze binnen 5 dagen thuis zonder mankementen.

L

Liliane

21-06-2023

0

Parasol gekocht

Voor t eerst meegedaan met de veiling, maar nooit weer. Product beschadigd bezorgd en melding van gemaakt. Wacht nu al meer dan een week op een reactie. Telefonisch info vragen niet mogelijk.

V

Verleg

17-06-2023

0

Waardebonnen voor 2 BBQpakketten

Op 26 april j.l. twee BBQpakketten gewonnen met de mededeling dat deze thuis worden bezorgd. Tenminste dat dacht ik. Blijken het waardebonnen te zijn. De pakketten had ik moeten reserveren. De termijn van één maand waarbinnen gereserveerd kan worden is verlopen. De slager wil wel leveren, maar alleen met waardebonnummers. Anders krijgt hij zijn geld niet. Vakantieveilingen kan de waardebonnummers niet meer sturen, omdat de reserveringstermijn verstreken is. Kunnen ze ze niet meer zien! Geld weg dus. Daarnaast: pakketten gewonnen voor resp. € 1 en € 2. Komen er nog bij per pakket: € 5,50 aan administratiekosten en € 16,95 aan bezorgkosten! Volgende keer gewoon naar de winkel.

H

Huib van Hinsbergen

12-06-2023

0

Horloge

LET OP!!!!! 6 weken geleden heb ik geboden op een horloge en gewonnen, uiteraard ook betaald en de levering zou tussen de 5 en 10 werkdagen duren. Inmiddels een hoop telefoontjes en mails verder heb ik nog steeds mijn horloge niet ontvangen. LET OP!! Als je contact met ze opneemt dan krijg je hele algemene antwoorden. De mensen die de telefoon opnemen kunnen je niet helpen en ben je helaas de dupe. Ik zit inmiddels in me laatste fase en heb hun nu in gebreke gesteld. Ik vind dat ze zich moeten houden aan nota bene hun eigen regels, er staat een koopcontract tegenover. Hoop dat dit wordt opgelost en anders naar de advocaat

A

abdel

18-04-2023

0

Midweek roompot Cochem

Midweek Roompot Cochem gewonnen voor 56 euro. Was zeer makkelijk te boeken. We zijn er geweest en hebben het heerlijk gehad. Mooi 4 persoons huisje met alles erop en eraan. Echt helemaal top!! Geen bijkomende kosten of andere verrassingen. Voor ons een dikke 10!!

K

Kok

15-04-2023

0

Hotel on flechterhotel

Gewoon slecht niet te boeken, ben de hele maand april al aan het kijken, maar boeken is niet mogelijk.

M

Marcel

12-04-2023

0

Lucht belazer schoonouders en deurbel

Op de foto's je zien goede foto op de website maar als je krijgt in thuis slechte Materiaal en slechte kwaliteit

R

Rimon

10-02-2023

0