Ervaringen VakantieVeilingen.nl

Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

Over Vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

Diensten

Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl

Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

Klachten

Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
- Nieuw logo vakantieveilingen



TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

VakantieVeilingen.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

6,4
62% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,6

Service

5,4

Prijs

6,8

Leveren

6,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Welness-dag in het resort Elysium

Dit was mijn eerste veilig die ik ooit gewonnen heb, en ik heb hier heel slechte ervaringen mee gehad. Bij de info van mijn gewonnen veilig stond dat ik deze tot drie maanden hierna de ticketen kon gebruiken. Maar wanneer ik dit wilde doen na 2 maanden en 2 weken na ik de veilig gewonnen had, beleken mijn ticketen al vervallen te zijn. Dus ik bel de klanten dienst, na heel lang bellen geeft 1 van de managers toe dat een fout van hun is en dat ze mij een mail binnen de 48u gaan sturen waarin ik aangepaste tickets zou krijgen die wel werken. Na 50u had ik nog altijd geen antwoord ( de dag voor ik naar het resort zou gaan) ik bel terug en de vrouw aan de telefoon vertelt dat ze hun fout kennen, maar dat het beleid van vakantie veilingen hier niet op wilt in gaan en dat ze het geld terug gaan storten. En dat krijg ik het horen de dag voor ik wil gaan, en die dag lag al lang vast gepland met de vriendin dat ik zou gaan. Ik ben daarom zeer ontevreden over dit systeem.

Door: Yasmine Matthijs19-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Diverse

Zowel kaartjes apenheul, steak box en vaarbewijs cursus gewonnen.
Afhandeling is allemaal prima verlopen en steaks zijn goed geleverd.

Geen ervaring met de service desk daar ik er geen aanspraak op hoefde te maken.

Door: Tim18-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Pretpark

Ik biedt al jaren op kaartjes voor pretparken, dagjes uit en theatershows en heb nog nooit negatieve ervaringen gehad.
Gewoon op tijd binnen vijf dagen betalen en VÓÓRAF goed lezen waar je op biedt.
ALLE kosten en boekingsdata (bij voorstellingen) staan duidelijk op de site VÓÓRDAT je biedt.
Als je de veilingprijs in de gaten houdt en goed let op bijkomende administratie kosten dan kan je voor vaak minder dan 50% van de kassaprijs kaartjes kopen.
Ongelooflijk veel mensen schrijven echter negatieve reviews.
Als je dan de ervaringen gaat lezen, dan blijken de verhalen in veel gevallen totaal onbegrijpelijk. Vaak krijg je de indruk dat de negatieve verhalen volkomen verzonnen zijn!
Veel mensen lezen totaal niet waar ze op bieden VÓÓRDAT ze bieden. Nadat je een veiling gewonnen hebt klagen dat je niet op de voor jou geschikte datum kan boeken of dat er extra kosten bij komen is uiteraard volkomen onzin. ALLES staat immers duidelijk vermeld op de site VÓÓRDAT je boekt.
Het is logisch dat er incasso kosten bij komen als er niet op tijd betaald wordt binnen vijf dagen. Zeer veel mensen spelen maar wat met deze site en vinden het leuk om prijzen op te drijven en denken achteraf niet te hoeven betalen. Maar... registreren wordt geverifieerd. Dus als je biedt dan ben je een geverifieerde bieder.
Kortom, als je de site goed leest VÓÓRDAT je biedt en op tijd binnen vijf dagen betaalt dan zijn er geen problemen. Maar doe je dit niet dan krijg je uiteraard problemen met incasso kosten en deurwaarders. Dat is logisch als mensen voor de lol bieden en niet willen betalen of denken iets voor een paar euro te kopen, maar niet lezen dat er €5,95 verzendkosten en €5,- administratie kosten bijkomen!

Door: Ronald Ramakers04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10
Vakantieveilingen.nl

kaarten Dolfinarium 2=1

5 minuten geleden


PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!
PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!! JE WORDT OPGELICHT DOOR DEZE CLUB. JE BIEDT OP EEN VEILING EN ALS JE DEZE WINT ZIT DEZE VEILING NET NIET IN DE AKTIE. NU ZIT IK MET 2 DURE KAARTEN VOOR HET DOLFINARIUM ! ALS JE BELT KUNNEN ZE NIETS VOOR JE BETEKENEN !! ECHT BELACHELIJK !

De werkwijze is als volgt: je krijgt een mail met de opmerking "alleen vandaag geldig" op een aantal veilingen geldt de actie 2=1 van Walibi tot Slagharen. Als je dan in het zoekvenster het Dolfinarium opzoekt en de veiling wint krijg je maar 2 kaarten...…..aan de telefoon zeggen ze dan: je had op de andere veiling moeten bieden !! Het is gewoon M I S L E I D I N G !!!

IK BESTEL HIER NOOIT MEER IETS !!!

Door: Robert Nieborg25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

tickets pretparken Bobbejaanland / Plopsa Coo

De prijzen van de tickets hangen vaak af van de bieders. Als je in een groepje zit waarin slechts op het laatste moment geboden wordt, vallen de prijzen meestal goed mee. Ik heb zopas 2 tickets gewonnen voor 25 euro (+5 euro admin.). Dus dat is toch een mooie korting! Je kan dan aan diezelfde prijs tickets bijbestellen, nog mooier :-)

Door: Kim16-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

5 gewonnen veilingen

Ik heb afgelopen week 5 veilingen gewonnen. Ik wilde gelijk betalen. Toen er gevraagd werd om een raboreader die ik niet voor de hand had proberrde ik 5 dagen later te betalen.
Vandaag wilde ik betalen. Er stond inmiddels € 12,50 aan incassokosten bij (binnen 5 dagen). Dit terwijl er helemaal geen incasso verricht was. Dus ik moest de veilingen betalen EN € 12,50 incassokosten.
Hierop heb ik vakantieveilingen gebeld. En kreeg te horen dat ze over drie dagen ÓÓK nog eens los van mijn betaling automatisch gingen incasseren. Dus dat zou betekenen een dubbele betaling van de veilingen EN €25,00aan dubbele incassokosten. Hier was niets tegen te doen kreeg ik te horen.
Ik ga hier wel iets tegen doen. Ik ga het bedrag storneren. De incassokosten er vanaf halen. En de rest via de deurwaarder bij de rechtbank laten beoordelen.
Ik raad andere mensen aan dit ook te doen in dezelfde situatie. Vakantieveilingen heeft in haar grijze verleden al vaker bakzijl moeten halen omdat ze onwettige acties uitvoerden, maar omdat de bedragen klein zijn hebben ze telkens grote kans op niet aangepakt worden... mijn advies is doe dit wel! Ik schrap mijn account ik voel me opgelicht.. en das een behoorlijk naar gevoel!

Door: WAH Niessing08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Geen

Je wordt gewoon belazerd. Als je goed oplet zijn er steeds hoegenaamde bieders die de prijs naar een minimaal bedrag brengen, Wat de aanbieder ervoor wil hebben. Fictieve personen die binnen een aantal seconden zichzelf overbieden, als de veiling net is begonnen. Beginnen met een idioot startbod. Als je het goed volgt zie je een patroon. Ik denk dat er automatische bieders tussen zitten. Vakantie veilingen doe hier wat aan!!!!!!!!!! Of doen jullie hier zelf aan mee????????? Alle horloges moeten minimaal boven de 50 euro komen. De dagaanbieding van vandaag van van der Valk ook. De schommelstoel voor buiten minimaal 80 en ga zo maar door. Ik bekijk dit al dagen en raad iedereen aan om dit eens te doen, dan zie je hetzelf

Door: Herman04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Foto op plexiglas

een ander heeft op mijn account een aankopen gedaan. Dit is uiteraard mijn verantwoordelijkheid. Ik heb gebeld en een betalingsregeling getroffen. Nadat ik alles betaald had kon ik het product krijgen.

Ik heb alles betaald en nu is de aankopen verlopen. Na hierover gebeld te hebben werd mij verteld dat ze daar weinig aan konden doen.

Ik kon het geld op een andere veiling binnen 5 dagen gebruiken. Ik heb nu niets nodig en daarom zei de mevrouw dat dit mijn probleem was. Ik gaf aan dat ik ontevreden was en ook daar kreeg ik een zeer onverschillig antwoord op.

Ik heb mijn account opgezegd. Slechte klanten service. Totaal niet bereid mee te denken. Ik snap nu waarom VakantieVeilingen achteruit gaat.

Door: Jered 31-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

ontzettend ontevreden

hartstikke fijn dat je belazerd kan worden met een veiling en dan vervolgens keer op keer slechte service verleend krijgt.
Heel erg teleurstellend.

Door: niet belangrijk23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

zeer slecht oplichting

veiling overnachtingen Roompot willen reserveren echter de site geeft aan dat de voucher ongeldig is. Contact opgenomen met vakantieveilingen zij beweren dat ik al reeds geboekt heb op een datum die al verstreken was, Vakantieveilingen schreef Sorry voor het Ongemak. Ik heb aan hun gevraagd of ze me de reserveringsmail van deze boeking dan nogmaals konden sturen want dat zou je krijgen volgens de site als je boekt. Nooit van ze gekregen want ja dat kan niet want ik heb hem nooit gehad (ook niet in de spambox). Kortom je koopt een product bij vakantie veilingen maar je product wordt niet geleverd je bent je geld kwijt dat heet OPLICHTING

Door: de wit21-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

sad

asd

Door: asdsdf08-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Heel slecht klantenservice

Heel slecht klantenservice. Beter geen risico nemen om iets bij hen te kopen!

Door: W.08-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Slechte service en communicatie

Wat een slechte service zeg! Ik annuleer een gewonnen veiling gelijk, echter wordt door VakantieVeilingen hierop niet gereageerd. Wel ontvang ik de incassokosten ad €40. Er is geen blijk van een oplossing. Zeer slechte klantenservice en klantvriendelijkheid.

Door: Erica16-03-2019
Marnick 12-05-2019

Regels zijn nou eenmaal dat je een gewonnen veiling moet betalen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Persoonlijk Styling Advies

wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!
Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies, dan is dit echt een super aanrader ;)

Door: isa 20-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Slechte service!!!

Wilde mijn boeking verzilveren ging helemaal goed, tot extra betaling voor weekendtoeslag . Betaald maar vervolgens geen boeking . Meerdere keren met vakantieveilingen gebeld maar ik moet het zelf oplossen en contact opnemen met het hotel .

Door: Katinka den Hartog15-01-2019
Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Eef23-05-2019

Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Logitech speakers

Logitech speakers gewonnen, vervolgens kwam er 10€ extra overheen (had ik zelf wel kunnen zien achteraf). Speakers aangekomen kwam ik erachter dat de linker speaker defect is. Aangemeld voor retour en hopen dat ik een nieuwe krijg of het volledige bedrag terug krijg. Levering ging tevens sneller dan aangegeven (pluspunt). Eigenlijk was het enige slechte dat de speakers defect zijn.

Door: Jasper Koekoek30-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

klantenservice niet te bereiken

Ik heb een cactus lamp gekocht product is nu al defect na 1 maand.
Ik wil dit melden maar krijg de klantenservice telefonisch niet te pakken.Ivm met de lange wachttijden melden ze, dat je beter kunt mailen, dit werkt ook niet als men de mail heeft verstuurd krijg je bericht dat de service buiten bereik is
Ik heb al 3 dgn diverse keren gemaild en gebeld zonder resultaat.

Door: nicole noordermeer26-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Bladblazer

Bladblazer "gewonnen" wie heeft deze bladblazer ook gewonnen. Heel apart moest het zelf inelkaar zetten, ding blaast voor geen meter, ik kan het zelf nog beter. Klepje van de zak laat ook steeds los waardoor machine meteen stopt! Net twee dagen binnen, één keer gebruikt!! Waardeloos. Meer slechte ervaringen, bladblazer v White twv €59,95, hoor het graag

Door: Irene09-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Misleidende veilingen! Heel slecht!

Veiling werd aangeboden met tekst keus uit 14 vakantieparken, na winnen veiling blijken er maar 2 parken beschikbaarheid te hebben. Misleidende teksten, zeer slecht ben gelijk helemaal klaar met VakantieVeilingen. Één grote leugen daar!

Door: Saar11-10-2018
shirley01-12-2018

wellicht stond er wel een boekingsdatum in de veilingtekst. Als je voor die datum had geboekt had je misschien meer keuze gehad :-(

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

wachten, wachten.

waardeloos, vaak! veilt goederen die ze helemaal niet in voorraad hebben. SLECHT

Door: harry13-08-2018
Shirley01-12-2018

ze zijn ook een veilingwebsite en geen web winkel :-)

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

WAARDELOOS BEDRIJF.

Vakantieveingen is een waardeloos bedrijf met een ernorme slechte service. Het is jammer dat dit waardeloose bedrijf zo maar mag doorgaan.Kaarten voor Elisabeth in Concert geboekt en gekregen doch dan blijkt dat hun bepalen waar je zit, oftewel hoog op de tribune met trappen, het staat nergens beschreven dat er een tribune is.wij zijn slecht terbeen en was ons eigen schuld dat wij invalide zijn en het maar moesten uitzoeken terplaatse.Vakantieveilingen verstrekt niet de juiste informatie en kunnen wat ons betreft aan het gas.

Door: Benno Haarman18-06-2018
Delia Rietman18-06-2018

Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met VakantieVeilingen ,ook onjuiste informatie en zeer onbeschoft als na lange wachttijd hun aan de telefoon krijgt, wij hebben inmiddels Radar ook verzocht om hier actie op te ondernemen , dit bedrijf moet gestopt worden.

d van den berg04-11-2018

Veiling gewonnen van der valk eten/slapen en ontbijt.alleen zondag.......deze afgedrukt op 21-10-2018 en een halfjaar geldig,wil boeken voor december.... niet mogelijk alleen 4 november( 1x voor een halfjaar). Contact gehad met vakantie veilingen ,de veilingmeester zou een mail terug sturen. Je raad het al niks(na nog drie telefoontjes). Ondertussen kan ik nu nergens meer uit de datums kiezen/of bij betaalen. Ik was een tevreden klant,als dit is opgelost kom ik nooit meer op deze site.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Adviesprijzen

Je moet erg opletten met producten.De adviesprijs klopt niet .Ik had een sporthorloge gewonnen voor dacht ik , een koopje .Advies prijs 79 euro . Zie ik hem bij mediamarkt voor 36 euro .

Door: Karin Aland29-05-2018
Shirley01-12-2018

Een adviesprijs is ook anders dan een actieprijs. Een advies prijs is wat de aanbieder adviseert

Linda12-03-2019

Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

Linda12-03-2019

Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

Linda12-03-2019

Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

Loes30-07-2019

Als je wilt bieden op iets eve op het net zoeken naar de juiste prijs doe ik wel want de meesten bieden te hoog

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

goedkope hotelovernachting

Ideaal voor een goedkope hotelovernachting, ik heb al vaak meegeboden en vaak gewonnen. Je moet soms wel sterk zijn om niet te lang door te bieden, maar ik ben inmiddels ervaren ;)

Wel goed opletten dat de bonnen niet verlopen, dat is mij weleens gebeurd en is echt balen. En eigenlijk best stom dat dat kan... Daarom lager cijfer voor Service

Door: Marieke Tellinga17-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

nooit meer

ze zeggen dat je klantenservice het visitekaartje van je bedrijf is nou dan zou ik me schamen als ik dit soort medewerkers in dienst zou hebben , praten over is niet onze schuld , komen niet met oplossing en zijn onbeschoft.......jammer maar je ziet het bij veel bedrijven goedkoop personeel die je bedrijf naar de .....helpen

Door: piet de wit21-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

YES!

net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

werkt goed!

Door: Aga07-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

hotelovernachtingen en korte vakanties

Jammer dat er niet zoveel veilingen zijn meer 's nachts, want dan had ik vaak de beste deals. minder publiek = minder biedingen...

Maar ik vind het nog steeds een leuke site en ik bied er vaak op hotelovernachtingen en korte vakanties. Gewoon je kans afwachten en je hebt heus wel eens beet. Meestal voor onder de 50 euro een overnachting in een mooi hotel!

Door: Luuk B16-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

ZEER SLECHTE SERVICE

klantenservice bedroevend! Zeer slecht bereikbaar, terugbel noties worden niet nageleefd. Nog erger is de reden waarom ik deze afdeling van "Vakantie illusie" wilde benaderen. Met familie een korte trip geboekt naar Harwig (Engeland) Twee vouchers van 2 personen. Bij het inboeken met datum blijkt dat de eerste voucher geboekt is en dat de tweede niet mogelijk is. Kan gebeuren vol = vol. De ingevoerde voucher kan echter niet om geboekt worden. Geboekt is geboekt schreeuwt Vakantie Veiling. We moesten dus gescheiden ons tripje maken. Daarna contact gezochte met de leverancier medewerker melde dat ook zij allerminst blij waren met de starheid van deze veilingsite. Na communicatie met de leverancier bleek dat binnen 15 minuten de kwestie WEL opgelost te kunnen worden. Niet de leverancier blijkt deze verkoopvoorwaarde te hanteren maar komt uit de koker van management deze site. Een mail naar de directie wordt beantwoord door een zogenaamde veiling meester. Die na ruim twee nog moeten terugbellen! Voor mij is de trip een bron van ergernis geworden. Wat een gezellig uitje zou moeten worden begint zeer frustrerend. Nooit en te nimmer nog een aankoop via deze starre site.

Door: Marcel Rits11-08-2017
Bas06-09-2017

Helemaal mee eens. Ook met hotelkamers is het een rap. Er worden per dag wel meer dan 100 fletcher hotelkamers geveild. Die kan je dan binnen 5 dagen boeken. In mijn geval was al direct geen enkele kamer te boeken. Het aanbod van de hotelkamers loopt niet in de pas met de beschikbare kamers. Ik heb mijn geld terug geclaimd maar dan wordt er verwezen naar Fletcher. Inmiddels elders een kamer geboekt. Ook voor mij geld. GEEN VAKANTIEVEILINGEN MEER!!!!!!!!!!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Hotelovernachting voor weinig

Gewoon echt heel leuk als het lukt voor weinig iets te winnen.

ik heb gisteren een hotelovernachting gewonnen voor 40 euro in een vier sterren hotel in Nederland. Goede deal toch?
komen wel nog een paar euro kosten bij, maar ok

ik ben hier best vaak te vinden!

Door: Helen Santingh26-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Terugkerende aanbiedingen

Veel aanbiedingen blijven eeuwig terugkomen, weet iemand hoe dat precies werkt?

Ik vind het op zich wel handig, want als ik niet heb 'gewonnen' dan kan ik het later weer proberen
Maar daardoor kun je volgens mij gewoon stoppen met bieden en wachten op de volgende toch??
Lijkt me niet handig voor Vakantieveilingen

Verder leuke site

Door: Eduard Roos01-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Veel wachten

Na heel wat pogingen met bieden is het mij eindelijk gelukt een sauna te krijgen voor 29 euro! Blij mee! Ook al kostte het nogal wat tijd....

Door: K. Abbenes20-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Goedkope uitjes via Vakantieveilingen

Ik bied veel en regelmatig bij Vakantieveilingen op korte weekenden weg en daguitjes. Heb al best vaak gewonnen en heb daarmee veel goedkope uitjes. Meestal komen er nog een paar euro servicekosten enzo bij, maar daar heb ik niet zo'n problemen mee.

Bieden is hier volgens mij echt gewoon helemaal betrouwbaar en eerlijk en als je goed oplet en bijvoorbeeld op rare tijden biedt of geduldig afwacht, dan heb je echt kans om voor weinig een goede deal te krijgen :)

Door: Lesley26-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Anders dan andere veilingsites

En dat eerder in de positieve zin. Heb er nu 3 keer iets aangekocht (bieding gewonnen) met steeds een duidelijke korting als je deze producten elders bekijkt. Vb op een bedrag van 76 euro (goedkoopste prijs elders), 53 euro (43 euro + 10 euro adm. en verz.), toch 23 euro bespaard, dan nog producten met 2 x een kleiner bedrag maar ook met enkele euro's korting. En de producten zijn dan niet van een top merk ofzo, ze werken perfect (ook 2j garantie op). Wel moet je er op letten dat de adviesprijzen die bij de producten staan, vaak pak hoger liggen dan de prijs die je elders voor dit product vindt (soms wel dubbele), dus google eerst wat rond wat de prijs elders is en hou hier rekening mee tijdens het bieden + hou er rekening mee dat je er 10 euro moet bijtellen (admin. en verzendingskosten). Dus wil je op iets bieden dat elders voor 50 euro is te verkrijgen, biedt dan zeker onder de 40 euro om toch minstens een kleine korting te krijgen.

Door: Jonas Moens15-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

hotelbon 30 euro

We hebben een hotelbon voor maar ongeveer 30 euro gewonnen op de veiling van Vakantieveilingen,
super goedkoop weekendje weg.

Bon was in te wisselen bij heel veel hotels in Nederland, dus we hebben een mooi hotel aan het strand gekozen, omdat het zulk mooi weer was.

Heel leuk weekend gehad en dat voor zo weinig geld. Kwamen wel nog transactiekosten en toeristenbelasting bij, maar dat was ook maar een paar euro.

Door: Maaike12-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

VakantieVeilingen biedt ook service

Wij hadden problemen met het restaurant waar wij voor heel weinig konden gaan eten via VakantieVeilingen, die geen beschikbaarheid meer had ineens. Echt megabalen, want we waren bang nu voor niks betaald te hebben. Het is immers vol = vol toch!

Toen hebben we toch maar even contact opgenomen met VakantieVeilingen en die zijn er achteraan gegaan. Duurde wel even, maar daarna werd de termijn ineens toch nog verlengd en konden we alsnog uit eten. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, want ik wist niet of ze daar tussen zouden springen; je hebt toch met het restaurant afgesproken en niet met VakantieVeilingen ofzo. Maar ze bieden dus gelukkig wel echt service en hebben ervoor gezorgd dat we toch nog gewoon konden gebruikmaken waarvoor we hebben betaald.

Goed van VakantieVeilingen!

Door: Melany03-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Bieden voor daguitjes en vakantie

Echt een hele leuke site!
Ik heb zelf al meerdere malen een daguitje en zelfs een vakantie geboekt via VakantieVeilingen.
Soms moet je even geduld hebben dat je een goede deal kunt hebben, maar ik heb echt vaak gemerkt dat geduld wordt beloond :)

Bieden gaat trouwens makkelijk en ik vind het ook spannend!

Door: Leanne Meijer22-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

vaker 'beet'

ik bied vaak en veel bij vakantieveilingen en dan vooral op rare tijdstippen
dan zijn er vaak net minder mensen online en heb je vaker 'beet'

heb het niet voor grote dingen zoals lange vakanties gedaan nog, maar vooral voor 'daguitjes' zoals sauna of restaurants

Door: L. Boers16-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

goedkope sauna's en hotelovernachtingen

Vooral leuk voor goedkope sauna's en hotelovernachtingen!!
Al heel veel dingen 'gewonnen', soms moet je wel veel geduld hebben als je het voor een lage prijs wilt!!

Door: Gerda Kraaienberg14-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Tja als het niet lekker loopt.

Ja vaak hotels en vakantie geboekt,kost tijd en zoeken maar ook wel leuk als je oud bent.
Soms moest ik de bon laten vervallen,maar dat gaat ook als je geen annulering verzekering hebt.
Maar de 8 daagse reizen raad ik ieder af. In Nov 2016 afgezegd door het reisburo en een andere datum 25 Januari 2017. Heb bericht dat het Mallorca word een hostal met een waardering van 3.4 en foto's van een zeer vieze kamer,we zijn 75 jaar dat hoef ik niet.Verder naar Brussel retour 700 km.Daar je niet mag schenken of verkopen laat ik de 410 vervallen,win ik nog 130 euro benzine 108 parkeren.Ga nu heerlijk een reis boeken voor 14 dgn bij reisburo eigen keuzen 500 euro. Vakantieveiling kan hier niets aan doen ga dus door met de veilingen.Maar doe geen vakantie meer,je krijgt het overschot. Bedankt voor het lezen. Dit betreft geen klacht.

Door: Olga Jansen06-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

Dat is nog eens service!

We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

En natuurlijk heel blij met de sushi!!

Door: Sushi lovers 14-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

mijn bedenkingen

Net voor sluiting op precies 1 seconde komt er ander bod. Maar direct daarna krijg je bericht dat voor paar euro meer je toch het product krijgt. Hmmmm, bijzonder...lijkt alsof ze prijs onnatuurlijk opdrijven. Ook de verborgen extra kosten worden tijdens bieden niet vermeld. Vaak door administratie ben je nog duurder of net zo duur. Voor een weekendje weg dacht er een mooie prijs voor hebben gekregen, maar toen kwam administratiekosten van VV en Roompot, heffingen etc etc. Na berekening had ik beter de aanbieding via roompot website kunnen nemen, dan was ik goedkoper uit.Oplichterij kan ik nog niet beweren, maar er zit wel duidelijk een luchtje aan.

Door: dveth12-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Nep Horloge Michael Kors

Op 18 November heb ik een horloge van Michael Kors (MK6110) via VakantieVeilingen gekocht .
Dit gegeven als kado aan mijn vriendin , wanneer wij het bandje willen laten inkorten bij de Michael Kors in de Bijenkorf Amsterdam, wordt ons verteld dat het om een nep horloge gaat, achter de toonbank pakt de verkoper een echte MK6110 horloge en de verschillen waren heel erg duidelijk , de echte Michael Kors was veel zwaarder, de stenen zaten op een andere wijze op de horloge en zagen er anders uit, ook voelde het bandje van de neppe Michael Kors heel anders dan de echte, hoe langer de verkoper er naar keek, hoe meer verschillen hij vond! We hebben foto's genomen van de beide horloges in de Bijenkorf. Mensen die ook een horloge of merksieraad hebben gekocht raad ik aan om gelijk naar een juwelier/speciaalzaak te gaan om te laten controleren of deze wel echt is!
Ik kan het bijna niet geloven, ik had dit echt niet verwacht van zo'n grote online veilingsite!

Mvg Wouter

Door: Wouter09-12-2016
Annemiek09-12-2016

Wow, wat erg! Bij welk bedrijf had je het gekocht (via Vakantieveilingen)?

Jan19-04-2017

Super Gemeen dat zo iets kan via Vakantieveilingen ZEKER GEEN REKLAME !

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Ik blijf erbij

Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

Door: Samsam15-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

De volhouder wint de veiling

ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

Door: Schoutteet01-10-2016
Olga Jansen06-01-2017

Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.nl

Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.nl hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

Mensen in Nederland: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

Bij voorbaat dank

Boudewijn

Door: Boudewijn Gerts26-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

Door: Joachim_Karels21-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Goedkope dagjes weg

Leuk voor goedkope dagjes weg

Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

Door: Mathilde van de Wetering15-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

bonnen verlopen! weggegooid geld

echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

je hebt toch betaald!!

dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

Mag dat wel?

Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
En nu is het dus verlopen!

Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

Door: Laura18-05-2016
Tja31-07-2016

Sorry maar bij elke veiling staat tot wanneer een actie loopt. De fout ligt bij jezelf.

Advocaat13-02-2017

Laura, vouchers mogen nooit verlopen. Het is een " truuk" van dit soort bedrijven om te zorgen dat je de vouchers niet meer gaat gebruiken, zodat ze zelf het geld in hun zak kunnen stoppen. Maar als een bedrijf vouchers uitgeeft, dan is dit hetzelfde als een geldig betaalmiddel. Je hebt er 40 euro voor betaald, dus blijft het ook 40 euro waard. Ook als een zogenaamde datum verloopt. Het enige wat ze wel mogen, is een datum op de voucher zetten om aan te geven dat datgene wat ze beloven, ook alleen binnen die periode geldig is. Dus jij mag de beloofde service tot de verloopdatum verwachten. Daarna is de voucher nog steeds geldig, maar mogen ze een additioneel bedrag vragen om de service te kunnen verlenen. Het kan bijvoorbeeld duurder zijn geworden. Als jij dit additionele bedrag betaald, dan zou je alsnog de service mogen verwachten die ze voor die voucher beloven. En anders..kun je hem altijd voor die 40 euro weer omruilen voor gewoon geld. Ga met dit verhaal nog maar eens bij ze langs. En als ze moeilijk doen...dan is een kort geding ook niet zo moeilijk en krijg je altijd gelijk in dit soort gevallen!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Bied-tip

Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

Door: Horst30-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Zoek geen contact!

Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

Door: O.vanL.08-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Service kansloos

De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

Door: nee01-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

steeds te hoog

'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

Door: hier29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

tja

Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

Door: Robbert28-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.nl. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

Door: Jacqueline08-08-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Al you can eat tapas voor een prikkie!

All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

Door: M. Teunisse21-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

relaxed idee

Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

Door: Levi van den Gronde04-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Ideaal voor een laag budget

Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

Door: Maxime 26-06-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Niet veel verwachten

Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

Door: Gast25-06-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Weekendje weg = 3 euro!

Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

Door: Maurice Taken25-06-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)