NederlandReview

    Ervaringen VakantieVeilingen.nl

    Wilt u graag weten wat voor ervaringen consumenten met vakantieveilingen.nl hebben? Wilt u weten of vakantieveilingen.nl betrouwbaar is en hoe eventuele problemen opgelost worden? Hier op NederlandReview kunt u reviews lezen van consumenten over vakantieveilingen.nl. Alle mogelijke ervaringen, klachten en/of complimenten kunnen worden beschreven, waardoor u een juist beeld krijgt van deze organisatie. NederlandReview is hier compleet onafhankelijk van, en wilt alleen dat u een juist beeld krijgt van Vakantieveilingen.nl, voor u hier aan begint.

    Over Vakantieveilingen.nl

    Vakantieveilingen.nl, wie kent het tegenwoordig niet. Het hele concept van het bedrijf zit in de naam. Er wordt vanalles geveild op de site, goedkope vakanties, stedentrips, verre reizen, zonvakanties, dagjes uit naar een pretpark of musical, of lekker ontspannen in de sauna. Het enige wat u hoeft te doen is een bedrag invoeren wat u wilt uitgeven en opbieden tegen anderen. In spanning wacht u op het terugtikken van de klok. Ja hoor, 00:00 en u heeft het hoogste bod en kan nu genieten van uw welverdiende vakantie of dagje weg!

    Een kijkje achter de schermen bij vakantieveilingen.nl!

    Diensten

    Vakantieveilingen.nl zorgt voor een uitgebreid aanbod van uitjes en vakanties. De dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en ze beweren dat er bijna elke minuut een veiling afloopt. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een avondje uit in bij een musical of een dancefeest, of toch liever een dagje weg met een beautyarrangement in de sauna. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dagje weg naar een museum, dierentuin of pretpark, maar misschien wilt u liever op vakantie of ergens over nachten. Dan kunt u kiezen uit verschillende plaatsen om te overnachten. Een weekend in een bungalowpark, een overnachting in een luxe vijfsterrenhotel of toch die vakantie naar de zon in Spanje? Dit en nog veel meer is te vinden op Vakantieveilingen.nl


    Klachten

    Vakantieveilingen.nl is vanaf 2010 t/m 2014 verkozen tot website van het jaar. Als website van het jaar verwacht men natuurlijk ook dat vragen en klachten op correcte wijze worden behandeld. Op de site staat een duidelijke vermelding naar de klantenservice en er staan ook veel vragen op de site die veel worden gesteld. Hierop wordt kort en bondig antwoord gegeven, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij van NederlandReview verwachten dat er ondanks de lage prijzen bij het veilen er toch aan aantal addertjes onder het gras zitten. U moet sowieso 7,50 administratiekosten betalen, waardoor u misschien toch duurder uit komt als u zou denken. Bij het boeken van een vakantie, zijn er ook een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er maar een aantal beschikbare datums zijn, of dat u minimaal 50 euro per dag aan ontbijt en dinner moet uitgeven. Al deze punten staan vermeld bij de veiling, maar dit zijn de vervelende kleine lettertjes waar iedereen vaak overheen leest. Wat zijn uw ervaringen met Vakantieveilingen.nl? Wat vindt u van de klantenservice en hoe heeft u de gewonnen veiling ervaren? Deel uw mening met Nederland, zodat ook zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij Vakantieveilingen.nl!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Vakantieveilingen;
    - Nieuw logo vakantieveilingen



    TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

    VakantieVeilingen is een reisaanbieder die (verre)reizen & dagjes uit aanbiedt op basis van een veilingsysteem. Zo kun je heel goedkoop uit zijn, of dat ook zo is; lees de reviews.

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    5.6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pretpark

    Ik biedt al jaren op kaartjes voor pretparken, dagjes uit en theatershows en heb nog nooit negatieve ervaringen gehad.
    Gewoon op tijd binnen vijf dagen betalen en VÓÓRAF goed lezen waar je op biedt.
    ALLE kosten en boekingsdata (bij voorstellingen) staan duidelijk op de site VÓÓRDAT je biedt.
    Als je de veilingprijs in de gaten houdt en goed let op bijkomende administratie kosten dan kan je voor vaak minder dan 50% van de kassaprijs kaartjes kopen.
    Ongelooflijk veel mensen schrijven echter negatieve reviews.
    Als je dan de ervaringen gaat lezen, dan blijken de verhalen in veel gevallen totaal onbegrijpelijk. Vaak krijg je de indruk dat de negatieve verhalen volkomen verzonnen zijn!
    Veel mensen lezen totaal niet waar ze op bieden VÓÓRDAT ze bieden. Nadat je een veiling gewonnen hebt klagen dat je niet op de voor jou geschikte datum kan boeken of dat er extra kosten bij komen is uiteraard volkomen onzin. ALLES staat immers duidelijk vermeld op de site VÓÓRDAT je boekt.
    Het is logisch dat er incasso kosten bij komen als er niet op tijd betaald wordt binnen vijf dagen. Zeer veel mensen spelen maar wat met deze site en vinden het leuk om prijzen op te drijven en denken achteraf niet te hoeven betalen. Maar... registreren wordt geverifieerd. Dus als je biedt dan ben je een geverifieerde bieder.
    Kortom, als je de site goed leest VÓÓRDAT je biedt en op tijd binnen vijf dagen betaalt dan zijn er geen problemen. Maar doe je dit niet dan krijg je uiteraard problemen met incasso kosten en deurwaarders. Dat is logisch als mensen voor de lol bieden en niet willen betalen of denken iets voor een paar euro te kopen, maar niet lezen dat er €5,95 verzendkosten en €5,- administratie kosten bijkomen!

    Door: Ronald Ramakers04-07-2019
    Tini van Stralen19-02-2020

    ik heb geboden en gewonnen op een broodrooste van Buccan die op de site als adviesprijs 129,95 kost. tot mijn verbazing staat de zelfde broodrooster bij Bol.com voor 29.95 inclusief verzendkosten . zelf moet ik 34,45 betalen aan vakantieveiling. ik heb hier over gebeld en wordt afgedaan met een coupon terwaarde van 5 euro. de broodrooster staat nog steeds aangeboden, ik voel me voor de gek gehouden

    Arjan 06-03-2020

    Dat is met alle producten zo adviesprijs bij VakantieVeilingen liggen vele malen hoger dan de werkelijke prijs ! Het is mij nu al vaak opgevallen en zodoende heb ik vorige week mijn laatste product gewonnen en stop ik er mee ! Laatste wat ik gewonnen heb was een horloge , advies prijs 99 euro maar bij diverse andere aanbieders 35 euro, ook al eens een boxspring gewonnen 1500 adviesprijs maar op diverse andere sites hooguit € 700 dus wie zich graag in de maling laat nemen moet gewoon door gaan maar weet dat de meeste producten veel goedkoper op het web zijn te krijgen dan de genoemde adviesprijzen

    A de Bree09-03-2020

    Ik heb in februari 2019 een Luminski lamp met speaker gekocht op de site. je kan via je mobiel muziek afspelen op de lamp en via de afstandbediening kan je verschillende kleuren op je lamp zetten. Nu is de lamp stuk gegaan, nog binnen een jaar terwijl hij nog niet vaak gebruikt is. Met vakantie veiling gebeld en gebeld, want je krijgt steeds een andere medewerker. ze vinden het allemaal vervelend, maar niemand lost iets voor je op. Ik moest dan een filmpje maken en uploaden dat hij in mijn bezit is en dat de lamp het niet doet. Zo gedaan, maar ze kijken er niet naar want het is alleen maar procedure zegt de medewerker. En ja hoor weken later, na veel bellen zou ik een nieuwe lamp krijgen en die komt uit Frankrijk. Ik werd bedankt voor mijn geduld. Nu wacht ik al sinds half januari 2020 op mijn nieuwe lamp, maar er komt niets. Iedere medewerker die je aan de lijn hebt vindt naar voor mij en gaat het natuurlijk oplossen, maar zodra zij ophangen gebeurd er niets en gaan de weken wachten zo voorbij. Mijn advies is dan ook. koop niets dat misschien stuk kan gaan, want niemand lost iets voor je op en je wordt steeds afgescheept met hoop terwijl zij jou gewoon aan het lijntje houden.

    Bosma11-05-2020

    Mensen mensen mensen toch zoek van te voren op wat een product kost voordat je gaat bieden!!!!!

    Evelyn03-06-2020

    Wat mensen vaak niet weten is dat er vaak ook een optie om gelijk te kopen. Onder het bieden staat dan een kopje 'bekijk de prijs'. Mij valt het heel vaak op dat mensen veel hoger bieden dan de prijs die daar wordt genoemd, zonder geld...

    Hilde03-06-2020

    Ik zorg dat ik nooit meer bied dan de adviesprijs gedeeld door twee min verzendkosten. Dan kijk ik ook naar direct kopen en mijn maximum bod moet altijd lager zijn. Toch voel ik me nu bekocht. mijn twee laatste pakketten waren planten. Van die planten was er één kapot en de andere in slecht toestand. Ik heb ze al weggegooid maar had eerst foto's moeten nemen. Nu ja, duur waren ze niet en vakantieveilingen is een klant kwijt. Spijtig, ik vond juist het bieden soms leuk.

    Peter17-06-2020

    De hele site is flauwekul. Je betaalt sowieso teveel of, zoal mij overkomen is, nooit iets ontvangen.

    C Groenendijk15-07-2020

    Ik heb in de loop der jaren regelmatig geboden. Wel heb ik geleerd, inderdaad eerst de prijs goed te verifiëren. Ik houd dan vaak een bedrag in mijn hoofd, wat ik redelijkerwijs er voor over heb, en dat ik het dan toch goedkoper heb. Valt mij ook op, dat mensen zich laten opjutten door het bieden en meer bieden dan de oorspronkelijke kostprijs, dus ben je duurder uit. Wij houden wel van een hotelovernachting. Een geliefd item. Ook hier zitten adders, pas 5 dagen van te voren kunnen boeken, niet alle data beschikbaar, of beperkt (kan ik inkomen). Mijn advies, lees de kleien letters. Veelal zit ontbijt er niet bij, zit je zo 10 tot 15 pp extra kosten, plus veilingkosten, en je had net zo goed gewoon kunnen boeken via een boekingssite.. Bovendien heb ik regelmatig het idee, dat er werknemers in dienst van, gezellig mee zitten te bieden onder allerlei namen, dat het net niet opvalt, om een prijs op te jagen. Vooral als iets even te goedkoop dreigt weg te gaan.. en er dus geen winst aan te behalen valt. Momenteel heb ik een klacht liggen. Ik heb geboden en gewonnen op hotel met Welness. In de veilingtekst, staat dat er 6 hotels beschikbaar zijn (fletcher). Die op texel is echter is heel beperkt (alleen incheck op zondag) en Hotel Erica nijmegen wordt uberhaupt niet genoemd bij de reserveringssite. Terwijl de duur van de veiling een half jaar is. (al een half jaar volgeboekt?????) Hier eerder over gebeld, kreeg wel netjes een mail terug, dat er naar gekeken was, en dat het aangepast zou worden. Maar tot nu toe nog niks veranderd gezien. Dus ben je verplicht, voor mijn gevoel een hotel te boeken, wat ruimte zat heeft, maar ook ergens ligt waar van je denkt.. ja leuk.. maar wat heb ik er te zoeken.. De minder lopende hotels waarschijnlijk. Ik begrijp dat deze veilingen bedoeld zijn om toch wat meer klandizie te krijgen, maar subtiel wordt je gemanipuleerd en bedonderd met verkeerde of halve informatie. Kortom, blijf waakzaam en lees de voorwaarden. Laat je niet opjagen meer te bieden dan dat het produkt werkelijk kost. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onverwacht topservice van Vakantieveilingen en vervaldatum sushi verlengd!

    Dat hadden we echt niet verwacht, maar VakantieVeilingen heeft ons echt positief verrast qua service.

    We hadden een sushibox besteld bij Asia Fusion in Amsterdam. In de laatste week voor de vervaldatum wilden wij de box op gaan halen, maar toen was het sushirestaurant ineens gesloten en konden wij er niet terecht. De laatste dagen van de deadline waren ze wel open, maar toen waren wij op vakantie...

    We dachten dat we de bon voor niets hadden gekocht en baalden enorm. Toch gebeld met VakantieVeilingen om het probleem uit te leggen. We kregen het verwachte antwoord: we gaan het restaurant bellen en komen erop terug. We dachten dat we niks meer zouden horen, en dat was ook zo. Lekker dan, dachten we, daar gaat onze sushi!

    Maar vier weken later, terug van vakantie, zijn we er toch nog achteraan gegaan. We verwachten niets, want die bon was inmiddels al lang verlopen natuurlijk.

    Maar.... we kregen een mailtje van VakantieVeilingen dat onze bon al verlengd was. Ze waren alleen maar vergeten ons te berichten. En aangezien die vervaldatum nu ook al was verlopen... VERLENGDEN ZE OPNIEUW DE VERVALDATUM, ditmaal tot ver in januari.

    Dat is nog eens service!

    We weten niet helemaal zeker wie hier nu verantwoordelijk voor is: VakantieVeilingen of Asia Fusion of allebei, maar we zijn zeer te spreken over deze keurige klantenservice.

    En natuurlijk heel blij met de sushi!!

    Door: Sushi lovers 14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    VakantieVeilingen biedt ook service

    Wij hadden problemen met het restaurant waar wij voor heel weinig konden gaan eten via VakantieVeilingen, die geen beschikbaarheid meer had ineens. Echt megabalen, want we waren bang nu voor niks betaald te hebben. Het is immers vol = vol toch!

    Toen hebben we toch maar even contact opgenomen met VakantieVeilingen en die zijn er achteraan gegaan. Duurde wel even, maar daarna werd de termijn ineens toch nog verlengd en konden we alsnog uit eten. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, want ik wist niet of ze daar tussen zouden springen; je hebt toch met het restaurant afgesproken en niet met VakantieVeilingen ofzo. Maar ze bieden dus gelukkig wel echt service en hebben ervoor gezorgd dat we toch nog gewoon konden gebruikmaken waarvoor we hebben betaald.

    Goed van VakantieVeilingen!

    Door: Melany03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ik blijf erbij

    Goed tevreden over de mogelijkheid om te kunnen bieden op producten en uitjes via vakantieveilingen. Zo kom je soms op plekken waar je normaal niet zo komen. En je koopt producten die normaal te duur zouden zijn en je hebt ze dan voor een prikkie bij vakantieveilingen.
    Heb nu in anderhalf maand 600 euro uitgegeven op 7 artikelen en ben zowel over de producten en de uitjes zeer tevreden.
    Zoals aangegeven een minpuntje en dat is dat er van die imbecielen zijn die te grof bieden, dit terwijl je nog een paar uur hebt. Een ding weet ik zeker je wordt overbodig. Dus het slimste is het wachten tot 't laatste seconden. Zo houden we met zijn allen de prijzen nog lager

    Door: Samsam15-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Waterkoker

    Waterkoker gewonnen zat een barstje in. Gebelt en gemailt met klantenservice. Antwoord koop maar een nieuwe. Oplichters daar.

    Door: Leon07-08-2020
    Leon07-08-2020

    Er kan best een keer iets stuk aankomen maar als antwoord van de klantenservice koop maar een nieuwe. Heel slecht dingetje voor het programma kassa.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fletcher hotels voucher

    Ik dacht een mooie aanbieding te hebben gewonnen bij Vakantieveilingen. Alleen heb je niets aan, want er is nooit een kamer vrij. Als je wilt boeken moet dit via de site. 1 maand van te voren kan dit maximaal. Maar op dag 1 van de maand staat alles al volgeboekt. Vakantieveilingen doet niets en gaat gewoon door met deze fraude en

    Door: Herman Geul01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Persoonlijk Styling Advies

    wow, wat een ervaring was dit! Ik had op vakantieveilingen een persoonlijk styling gewonnen, toen mocht ik uitkiezen in welke winkel ik deze styling wilde hebben.
    Allemaal ontzettende mooie winkels, maar ik koos uiteindelijk voor de Shoebox in Beilen. En ik heb echt, zulk goed advies gekregen over welke kleding mij het beste staat, en welke kleuren het beste passen bij huid/gezicht/lichaam.
    Ik heb dit samen met 3 vriendinnen gedaan, en we zijn alle 4 ontzettend geslaagd en hebben allen een een tas vol gekocht!
    Wil jij net zoals ik ook een super dag hebben, en lekker shoppen met goed advies, dan is dit echt een super aanrader ;)

    Door: isa 20-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    De volhouder wint de veiling

    ik probeer al de hele tijd te bieden op een verrassingsweekje naar Spanje en hoop dat deze voor heel weinig gaat
    Maar helaas is er telkens weer iemand die dan ineens enorm hoog gaat bieden. Zo irritant!

    Heb bij eerdere veilingen wel gemerkt dat de volhouder wint, gewoon blijven refreshen want veel veilingen worden dan opnieuw geopend en dan zijn de mensen die eerder wonnen, al eruit want die hebben al wat ze wilden.

    De volhouder wint hier! Soms zit er best wat tijd in, maar als je dan uiteindelijk die deal hebt, heb je echt een koopje hier

    Door: Schoutteet01-10-2016
    Olga Jansen06-01-2017

    Heb een 8 daagse reis naar Mallorca voor 25 januari 2017. Wij willen hem niet maar je mag hem niet weggeven voor een bedragje of overschrijven naar een ander. Rare regels maar ja regels zijn regels.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    steeds te hoog

    'Twee weken Spanje voor 1 euro!' En dan kom je op die pagina en dan ben je het eerste bod en dan ben je dus heel blij en dan gaat ineens dat bod omhoog en dan ga je toch ineens weer niet op vakantie meer want je hebt niet het winnende bod en dan biedt je meer en meer en meer en dan is het ineens toch gewoon een dure of normaalgeprijsde vakantie en dan laat je het zitten en dan baal je want je dacht dat je voor 1 euro op reis ging. En dat heb ik dus steeds. Maar ja. Eens komt de dag dat er niemand online is en dan heb ik die deal voor 1 euro!! (of 2 of 3 dat is ook goed hehe)

    Door: hier29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goedkope uitjes via Vakantieveilingen

    Ik bied veel en regelmatig bij Vakantieveilingen op korte weekenden weg en daguitjes. Heb al best vaak gewonnen en heb daarmee veel goedkope uitjes. Meestal komen er nog een paar euro servicekosten enzo bij, maar daar heb ik niet zo'n problemen mee.

    Bieden is hier volgens mij echt gewoon helemaal betrouwbaar en eerlijk en als je goed oplet en bijvoorbeeld op rare tijden biedt of geduldig afwacht, dan heb je echt kans om voor weinig een goede deal te krijgen :)

    Door: Lesley26-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    vakantieveiling

    Belachelijk! zeer slechte service aan de telefoon en na een halve maand een incasso brief aan de deur!!

    Door: m07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lederen tas

    Ik hen al 3x keer gemaild dat ik een verkeerde tas heb gekregen. En dat ik graag de tas wil ontvangen waarop ik heb geboden. Tot op heden geen antwoord of een oplossing.
    Zeeeeeer slecht.
    En teleurgesteld in vakantieveiling.

    Door: Cia Ten Velde01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pannenkoeken eten voor 2 personen

    Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Win je pannenkoeken eten. gaan de restaurants op slot door de corona, kan vakantieveilingen niets aan doen.
    Goed ga ik bellen hoe ik wel gebruik kan maken van de waardebon. De bestaande reservering wordt geannuleerd en ik kan opnieuw reserveren als het restaurant weer open gaat.
    Eindelijk was het zover, ik wilde weer reserveren in Garderen omdat ik daar op vakantie ga. Kon niet, er was al gereserveerd, klopt, maar vakantieveilingen zou deze geannuleerd hebben, dit was dus niet gedaan. Ik moest maar bellen met de Bonte Koe of ik kon reserveren.
    Dacht het niet, vakantieveilingen is in gebreke gebleven.
    Om een lang verhaal van het gedoe kort te houden, ik kon gisteren reserveren. NIET DUS, staat het restaurant niet meer op de lijst. Op de waardebon staat, meerdere restaurants, het is er nu maar één en daar kan ik niet komen.
    Ik ben zo klaar met deze amateuristische zooi. Ik wil gewoon mijn geld terug!!

    Door: Henriëtte20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Wijn

    Deal gesloten maar vergeten te betalen.
    Nu incassobureau op mijn dak. Geen herinnering of post ontvangen maar incassobureau zegt natuurlijk van wel. Waarom belt vakantieveiling zelf niet even om me eraan te herinneren. Nu 40 euro extra kosten ivm incasso.

    Door: Dennis18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen

    Bij de horloge's op vakantievelingen worden duidelijk de prijzen van horloge's bewust omhoog gedreven. Onder andere onder de naam: HOOGSTE BOD! Dat bieden gaat steevast naar een veel hoger bedrag.
    Er is geschreven naar vakantieveilingen door mijn man over dit probleem, maar er wordt niets aan gedaan.
    Er schijnt bij Vakantieveilingen een notaris te zijn die o.a. hier op moet toezien. Dat gebeurd dus duidelijk niet. Naar mijn mening oneerlijke site om te bieden! Kortom, We worden allemaal voor de gek gehouden!
    Mijn vraag, wordt hier in de toekomst wat aan gedaan?

    Door: Elsa Kr23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Armband

    Totaal anders dan op de foto.
    Heel andere sluiting.
    Veel langer dan aangegeven en past dus niet.
    Vakantieveilingen komt met het excuus dat de sluiting niet meegerekend moet worden met de lengte van de armband maar de sluiting is 3x zo lang als uberhoud op de foto stond!
    Reteur sturen?
    Ja dat mag maar dan ben je de service kosten en verzendkosten kwijt.
    Ookal is dit heel iets anders dan op de foto stond.
    Dit is gewoon totaal je eigen probleem.

    Door: Tanja07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Een broodtrommel van Berlinger Haus

    Vakantieveilingen is een site waar ik al af en toe pretpark tickets gekocht heb en dergelijke, op dat vlak kan je er echt dealtjes op doen. Maar vandaag voel ik me toch even heel erg belazerd. Ik had voor mijn moeder (wegens moederdag binnenkort) een broodtrommel van Berlinger Haus "gewonnen" en betaald. Daarna begon ik wat research te doen en zag ik veel reviews over kooksets waarvan de pannen en kookpotten bekrast zijn, en dat mensen hierover zeiden "Ja logisch, het zijn afdankertjes, retourtjes van andere mensen." Toen dacht ik al "lap...", en met een bang hart heb ik dan vandaag mijn pakket opengedaan, en het was effectief zo: 3 krassen op de voorkant van de broodtrommel. Nu moet u weten, ik heb waarschijnlijk nog steeds een goede deal gedaan, maar eerlijk is eerlijk: geen goede deal voor een product dat eigenlijk beschadigd is, en dus niet meer 'nieuw' (zoals je het wel verwacht). Ik deel mijn ervaring omdat ik toch wil zeggen: voor sommige dingen zit je goed op vakantieveilingen, zoals tickets of reisjes of wellnessaanbiedingen, etc. Maar voor producten: let alsjeblieft op. Er is een reden waarom producten zo 'goedkoop' worden aangeboden. En ja, het is aanlokkelijk als je de prijs zelf kan bepalen en je een dealtje kan doen, zelfs verslavend: maar eerlijk, is dat het waard voor producten die bekrast zijn of tweedehands of gewoon gebruikssporen bevatten?

    Oh ja en daarbijkomende heb je ook nog eens die 6,95 euro verzendkost (wat vrij hoog is) en dan nog eens 5,50 euro administratiekost? Jezus.

    Vakantieveilingen is geen slechte site ofzo, maar je moet goed oppassen voor welke producten je biedt.

    Met vriendelijke groeten

    Door: J.G. 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wandrek

    BELACHELIJK CONCEPT

    Je denkt leuk iets te 'winnen' voor een schappelijke prijs komt er in eens administratie (5,50) en verzendkosten (6,95) bij, waardoor je product al duurder is dan dat je het rechtstreeks bij een andere webshop besteld. Vervolgens wil je gebruik maken van je herroepingsrecht om te retourneren en moet je wederom 4,95 verzendkosten betalen. Slinks verdienmodel waardoor de hele lol van het veilen eraf gaat. Je kan beter op google zoeken naar betrouwbare aanbieders van het product en dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

    Door: Fransie30-04-2020
    Leon10-08-2020

    Misschien eerst eens goed lezen, de verzend en administratiekosten komen er niet 'opeens' bij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    29735582

    Op 08 april mailde ik naar de klantendienst ivm een klacht betreffende mijn bestelling 29735582, een hangmat met standaard van Feel Furniture. Blijkt dat deze hangmat veel te kort komt om aan de standaard te hangen.Op 9 april kreeg ik direct antwoord, ze vroegen of ik een filmpje kon doormailen waarbij duidelijk het defect te zien is. Zowel foto's als een filmpje mailde ik door op 10 april, trust me het kan niet duidelijker. Vandaag is het 21 april en kreeg ik nog steeds geen respons. Ik mailde reeds twee maal om te bevragen of ze het filmpje en de foto's goed ontvingen. Geen respons. Ik mailde nogmaals met dezelfde vraag, geen respons. Volgens de handelaar had ik maar 14 dagen de tijd om het product in de volledige verpakking te retourneren. Ik heb het idee dat dit oplichting is en ik dus een degelijk bedrag aan een hangmat heb uitgegeven die niet aan een standaard geplaatst kan worden. Ik ben dus mijn geld kwijt! Ik zal blijven bellen en mailen tot wanneer ik duidelijkheid heb omtrent mijn bestelling, maar ik vrees hiervoor!

    Door: kimberly verlee21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Boottocht over de seine parijs

    Vanwege corona virus kan ik niet naar parijs maar krijg geen geld terug

    Door: Kayleigh09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 85 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.