Cheaptickets.nl

4.6

Bestellen

3

Service

4.6

Prijs

3.4

Levering

31.3%

Zou hier weer kopen

Cheaptickets.nl

Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

Over Cheaptickets.nl

Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd. 

 


Diensten

Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.


Klachten

Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht  of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (80)

vluchten naar Malaga

Vluchten geboekt naar Malaga via Cheaptickets, inclusief koffer. Binnen een dag kregen we van Ryanair bericht dat onze vluchten niet waren geboekt, dit moesten we verder regelen via Ryanair. Kost wat tijd en best onhandig, maar gelukt. Daarna kregen we bericht van Cheaptickets dat onze koffer per ongeluk niet waren meegeboekt en dat ze dat ook niet alsnog konden regelen. Zouden we dus zelf moeten doen via Ryanair. Extra kosten, jammer dan. Dus het voordeel om te boeken bij Cheaptickets kwam hiermee meteen te vervallen. Voor ons dus niet meer....kost meer tijd, frustratie en uiteindelijk meer geld.

S

Shirley

01-10-2023

0

Tickets EasyJet naar de UK

Onlangs tickets geboekt voor een vlucht naar de UK via CheapTickets uitgevoerd door Easy Jet, Tot zover niets aan de hand. Echter op de de dag van de vlucht en al bij aankomst op Schiphol blijkt dat deze en vele andere vluchten door een storing in de UK gecanceld. Omboeken was op geen enkele wijze mogelijk, uiteraard om een refund gevraagd via de site van Easy Jet die beloofd de ticketkosten binnen 7 dagen terug te storten. En vanaf daar gaat het mis... het blijkt dat dit wel yo 7-9 weken kan duren. hoe moeilijk kan het zijn. De kwestie gemeld bij zowel Easy Jet als CheapTickets. Blijkbaar geven beiden NIETS maar dan ook 0 om klanten en/of service en laten je weken wachten op een restitutie. En ik vindt ruim 505 euro toch echt wel een serieus bedrag. Dit was voor mij dan ook de 1e maar ook de laatste keer voor zowel Easy Jet als CheapTickets bij hen te boeken.

B

Bjorn van de Graaf

08-09-2023

0

Vliegticket + ticketgarantie en Servicepakket Premium Plus.

Na de aankoop van 2 tickets AMS naar SDQ ontving ik 3 maal een mail met aanpassing van het vluchtschema. Met als gevolg een verlenging met 2 uur overstaptijd en een aankomst in de nacht in Santo Domingo. Middels de app kreeg ik als antwoord op mijn verzoek, tot aanpassing van mijn vlucht, dat de verantwoordelijkheid bij de luchtvaart maatschappij ligt en dat als ik mij vlucht wil wijzigen ik dit ,via een link op de Cheapticket site, met de nodige extra kosten zelf moet doen. Met het Servicepakket Premium Plus had ik meer service en medewerking verwacht. Middels de CHNL site kin ik geen passende en kortere vlucht vinden en we worden derhalve genoodzaakt om de huidige ticketvoorwaarden te accepteren. Dat is wel heel anders dan bijvoorbeeld een helpdesk van KLM of AirFrance waar ze je gewoon telefonisch helpen met het zoeken naar oplossingen. Cheaptickets is goedkoop maar de bereikbaarheid en de service na boeking is gewoon slecht. De verwachtingen met een extra servicepakket worden totaal niet waargemaakt. Gweoon geld uitgegeven voor niets. Onze keuze voor deze tickets werden gemaakt op basis van prijs en reisduur en reistijden. Blijkbaar kunnen deze laatste voorwaarden zonder dat enige verantwoording van en door Cheaptickets worden gewijzigd. De volgende keer kies ik dan toch maar liever voor een duurdere maatschappij met meer zekerheid over service en reisvoorwaarden. Nu zijn we genoodzaakt om een reis van huis tot bestemming te maken van 25 uur. Waarbij we bijna 4 uur in de nacht door de dominicaanse republiek moet reizen met toch enig gevaar. De reactie van Cheaptickets zal zich waarschijnlijk beperken tot automatisch gegenereerde antwoorden en het zich verschuilen achter de voorwaarden en berichten van de luchtvaartmaatschappij. Cheaptickets zou meer klantgericht en in gezamelijkheid naar een oplossing moeten zoeken.

F

Fred Moonen

27-08-2023

0

Vluegticket

J

Joost Bogaers

18-07-2023

0

Auto

Wat een vreselijk bedrijf! Wij hadden voor onze vakantie een auto gehuurd via cheaptickets. Van te voren de auto betaald met een all-in verzekering. Eenmaal op bestemming aangekomen moesten wij verplicht nog extra kosten betalen. Of wij moesten de boeking annuleren (153,91 weggooien en geen auto hebben) of wij moesten €340 euro bij betalen en wel een auto hebben. Nu eenmaal terug heb ik contact met het bedrijf gehad via WhatsApp. Als eerst met Sara die te dom was om te snappen wat ik zei en gewoon midden in mijn verhaal de app weg klikte. Vervolgens sprak ik met Mahmoud die mij vroeg om na 14:00 weer te appen. Toen kreeg ik Sara op de whatsapp die zei dat zij niet dezelfde Sara was maar toen zij mij iets vroeg en ik daar antwoord op wilde geven klikte zij mij weg (hetzelfde als de eerste Sara dus). Als laatste kreeg ik Ahmed aan de telefoon die zei dat cheaptickets niks kon betekenen omdat zij een tussenpersoon zijn en ik zelf contact moest leggen met het bedrijf. Nadat ik aangaf dat dit niet netjes is werd ik uiteraard weer weggeklikt. In heel dit gebeuren ben ik 2 uur lang met 4 verschillende personeelsleden in contact geweest. Geen enkel persoon heeft empathie getoond, meegedacht over een oplossing of iets daadwerkelijk aangeboden. Het komt er dus op neer dat je van dit bedrijf gewoon een dikke middelvinger in je gezicht krijgt. Bedankt maar nooit meer! Uiteindelijk €493,91 kwijt aan een auto voor een paar dagen.

L

Layla

27-06-2023

0

Geld nog steeds niet terug en nauwelijks bereikbaar

In april heb ik ticket gekocht en betaald maar binnen een kwartier al ontvang ik bericht dat ticket toch niet beschikbaar is. Geld zou ik zsm terugkrijgen. Ik wacht nu al ruim 3 weken op mijn geld. Alleen via chat bereikbaar; Aziatische helpdesk verbergt zich achter traagheid van hun systeem. Erg frustrerend dat er geen telefonisch contact mogelijk is.

A

alex

15-05-2023

0

Vliegtickets

Boek alsjeblieft via een andere site. Cheaptickets annuleert tickets terwijl ze al betaald zijn om ze vervolgens dagen later duurder te verkopen. Belachelijk!!! Dat dit überhaupt kan en zomaar mag vind ik heel bijzonder. Overigens zijn er sites die ze alsnog goedkoper aanbieden dan Cheaptickets.

A

A.

30-03-2023

1

Ze geven geen service. De klant moet een nieuwe ticket kopen en kan verder helpen ze de klant niet. Ik heb geen gebruik gemaakt kunnen maken van de terugvlucht vanwege het feit dat ik niet toegelaten werd. Ik was op tijd aanwezig, maar doordat ik geen ESTA had werd ik niet toegelaten Mij was niet verteld dat een transfer via een US luchthaven een ESTA vereist. Ik heb een nieuwe ticket moeten kopen van bijna 4000 USD om alsnog thuis te komen. Bij thuiskomst doet Cheapticket hier niets aan en verschuilt zich achter ticket voorwaarden

L

Leendert Hinds

13-03-2023

0

vliegtickets naar Boston

Tot 2 x toe een boeking gedaan naar Boston. Bedragen wordt afgeschreven van Creditcard. Totaal ruim 4300 euro. Tot 2 x toe wordt de boeking geannuleerd vanwege ????? . Is mij niet duidelijk. Nu moet ik maar zien dat ik mijn geld terug krijg.

H

Hennie

24-02-2023

2

Vliegtickets en huurauto

Ruim een maand geleden een vlucht naar Italië en een huurauto geboekt. Een uur na boeken krijg ik een mail met een vaag verhaal dat de boeking helaas niet door kan gaan. Toen zelf maar direct via de site van Easyjet geboekt, zonder problemen! En ook nog eens 100 euro goedkoper! Op de vraag of mijn geboekte huurauto nu ook geannuleerd is krijg ik na meerdere mails al weken geen antwoord. Wat een slecht bedrijf zeg!! Hier boek ik nooit meer dus.

M

M.V. Tas-Martens

07-02-2023

0

Cheap tickets

Eerst boekten we 8 tickets twv ongeveer 900 euro. Vervolgens 4 tickets twv ongeveer 850 euro. En toen kregen we een mail dat de eerste boeking niet goed gegaan was en dat we het geld terug zouden krijgen. Maar van de tweede boeking ontvingen wij niets maar we hadden wel betaald. Nu blijkt dat je hun klantenservice NIET kan bellen. Als je met ze chat zeggen ze stuur maar een mail. Daar krijg je aldoor het dezelfde in het Engels antwoord op terug. Pas na 5 dagen met verschillende e-mailadressen gemaild te hebben kregen we ons

N

Nikkie

27-01-2023

1

Tickets naar Roemenië

Echt belachelijk voor woorden, in november tickets gekocht maar kreeg deze na een uur nog niet binnen. Via Facebook toen contact gezocht en kreeg toen te horen dat het niet door gaat want was een fout gemaakt met de vluchtmaatschappij. Nu eind januari na heel veel contact zoeken nog steeds geen geld teruggekregen, het gaat over 500 euro!!!!

J

Jill

19-01-2023

0

Vliegtickets

Vliegtickets geboekt, maar werden aan hun kan geannuleerd. Kreeg een email met deze tekst "Helaas is je boeking op Cheaptickets niet gelukt. Tijdens het boeken heeft de luchtvaartmaatschappij foutieve informatie aan ons doorgeven over de beschikbaarheid. We hebben geprobeerd om je stoelen opnieuw in te boeken maar dat is niet gelukt.' Dus is mijn booking door hun geannuleerd. Helaas duur de terugstorting van mijn geld nu al 5 dagen en nog niets terug. Je geld aannemen kan binnen 5 minuten, maar terugstorten moet langer dan 5 dagen duten. Bij deze maatschappij ga ik noooit meer wat boeken

E

Evy

11-01-2023

1

Vlieg Tickets

Boek vliegtickets betaal en gelijk annuleren ze me tickets kan geen nieuwe boeken want ze hebben me geld en dat wordt natuurlijk weer een dingetje gelijk terug te krijgen. Contact gezocht kon alleen in engels en geen goed antwoord gekregen ja even nieuwe boeken duhh stort dan even me geld terug.

R

Ramona

08-01-2023

0

tickets

we proberen het eens op deze manier , mei 2019 vlucht geannuleerd wegens corona . contact opgenomen wat nu te doen , als antwoord je moet contact opnemen met de airline , ik zeg hoezo ik heb tickets bij u gekocht niet bij de airline na een paar weken over en weer gemaild te hebben toch maar contact opgenmomen zoals cheaptickets het wilde , airline gemaild de refund is terug gestuurd naar cheaptickets . in blijde afwachting nog wat weken gewacht en wat bleek er was niks gestordt gevraagd om na te gaan bij de airline , anmtwoordt cheaptickets wij nemen geen contact op met de airline [nou daar zit je dan] na een jaar mailen eindelijk het verlossende woord van cheaptickets de refund is binnen het wordt binnen enkele weken op uw rekening gestort, we zijn nu eind december 2023 en sindsdien al 3x door verschillende medewerkers gezegd [zwart op wit] het geld wordt overgemaakt , weer in blijde afwachting en dan weer de domper dat het toch niet bij cheaptickets op de rekieng was gestort en dat er niet tot betaling kan worden overgegaan . echt te triets voor woorden en wat me ook opval na bijna 3 jaar nooit maar dan ook noiit dezelfde medewerker gehad !!!! ze nemen onze klacht niet serieus , ik vrees dat er met mij nog meerder gedupeerden zijn dus cheaptickets neem uw verantwoording en laat ons niet in de kou zitten .....

E

Eric de Doelder

29-12-2022

0

Tickets Amsterdam-Glasgow.

Ik heb op 17nov22 4 tickets geboekt, totaal € 691. Toen ik verzonden had merkte ik dat ik de heenreis een dag te laat had geboekt. Heb geprobeerd contact op te nemen maar enige optie was chatbot met antwoord: wijziging kost € 518. Heb nog twee e-mails gestuurd met uitleg, maar antwoord was: zie chatbot en een geautomatiseerde e-mail met zelfde antwoord. Kon op geen enkele wijze persoonlijk contact krijgen. Formeel was standpunt fm voorwaarden, maar enige klantvriendelijkheid zou toch fijn zijn geweest!

A

Adrie van Dorst

19-11-2022

0

Vlucht tickets

Cheap tickets uitstekend, ik heb zo veel tickets gebookt en nooit een probleem gehad

L

Leslie Jones

31-10-2022

0

Premium economy ticket met Eva Air

Zoeken en boeken gaat goed bij cheaptickets.nl maar o wee als er een probleem is! Ik heb, als vaste klant, in mei 2 premium economy tickets geboekt naar Bangkok ( CHNL 21427351 en CHNL 21427433) met Eva Air bij cheaptickets.nl Toen ik begin september op de site van Eva Air mijn vlucht ging checken en stoelen ging reserveren, kon ik geen stoelen reserveren in de premium economy class. Eva Air had namelijk in juli de vlucht veranderd en vliegt nu met een ander vliegtuig die geen premium economy heeft. Dus moesten we economy vliegen terwijl we voor premium hebben betaald. Cheaptickets.nl heeft hiervan geen melding gemaakt, weigert tevens het prijsverschil terug te betalen en verwijst ons hiervoor naar Eva Air. Eva Air verwijst ons weer naar cheaptickets aangezien zij de tussenpersoon zijn en zij verantwoordelijk zijn voor terugbetaling. Gemaild met Cheaptickets en in de mails heb ik minstens van 15 verschillende (Indiase) personen een antwoord gehad op mijn eerste mail. Ze zouden proberen om mijn ticket opnieuw te boeken in de premium economy. Dat was onmogelijk want het betreffende vliegtuig heeft geen premium meer hetgeen ik ze ook meerdere keren heb gemeld! De klantenservice van cheaptickets is werkelijk zo onvoorstelbaar slecht en dan druk ik me netjes uit. Ik heb ze op het laatst gesmeekt om mij niet meer te mailen na ongeveer 40 e-mails met dezelfde inhoud te hebben ontvangen. Anyways, we moesten het accepteren en zouden dus economy vliegen en namen het maar voor lief dat we geen geld terug kregen. Later zouden we wel een Claim indienen middels onze rechtsbijstand. Op de site van Eva Air de stoelen gereserveerd en verder zo gelaten. Anderhalve week voor vertrek nog even mijn vlucht gecheckt bij Eva Air. Mijn vlucht was niet te vinden! This flight is no longer active, stond er. Cheaptickets weer gemaild, geen antwoord dus via de chat contact gemaakt. Wat bleek? Zonder mij in te lichten, had cheaptickets mijn vlucht gecanceld omdat ze geen nieuw premium economy voor mij konden boeken en dat zonder mij hiervan in te lichten. Dit terwijl ik meerdere keren in de mails heb aangegeven dat ik mijn boeking niet wilde cancelen! Had ik een week later op Schiphol gestaan, had ik dus onverricht ter zake weer naar huis gekund want er was voor mij geen ticket geboekt! Dit geloof je toch niet? Gevraagd of Cheaptickets mij alsnog opnieuw kon boeken. Dat kon niet, ook niet desnoods in de business class. De reden hiervoor is dat vlak voor vertrek de tickets veel duurder zijn en cheaptickets gaat echt de klanten niet tegemoet komen! Omdat ze ongevraagd mijn ticket hadden gecanceld hoefde ik voor mijn ticket geen annuleringskosten te betalen. Het ticket van mijn medereiziger was niet gecanceld en dat moest dus ook gebeuren omdat hij niet alleen gaat reizen en mij laat thuis zitten. En geloof het of niet, dit kost mij nog eens €100 om de vlucht te cancelen!! Hoe durven ze na alle ellende die ze hebben veroorzaakt! Tevens gaat het 2 maanden duren eer we ons geld terugkrijgen want dat is nl afhankelijk van de airline zo beweert cheaptickets. Bericht cheaptickets in ABN... 'Hier is een update over je terugbetaling. Je verzoek is ingediend bij de airline. Nadat het verzoek tot terugbetaling is ingediend bij de vliegmaatschappij, verwerkt de vliegmaatschappij het verzoek en initieren ze het overmaken. Hoelang gaat de terug betaling duren? Het duurt ongeveer 8-10 weken voordat de ariline het geld naar over teruboekt.' Samengevat: De klantenservice bij cheaptickets bestaat uit buitenlanders die emails beantwoorden met standaard berichten. Ze lezen niet eens de emailgeschiedenis van eerdere emails die wel in hun antwoord staat. De klantenservice is zo slecht dat je het geen klantenservice mag noemen. Toen al lang bekend was dat de vliegmaatschappij geen premium economy meer vliegt, waren deze tickets nog gewoon te boeken bij cheaptickets. Ze verkopen tickets die niet eens bestaan in de hoop door deze oplichting te kunnen verdienen. Bij cheaptickets staat slechts één ding hoog in het vaandel en dat is de klant op te lichten! De schade voor ons is groot aangezien onze vakantie niet meer door kan gaan. We gaan kijken of we succes kunnen hebben bij een eventuele rechtszaak. Hopelijk hebben lezers wat aan deze review en boeken rechtstreeks bij de maatschappij. Dat scheelt heel veel geld en ellende! Antwoord van CheapTickets.nl Beste Dirk, Bedankt voor je beoordeling.​ Het is spijtig om te horen dat je deze uiterst onprettige ervaring hebt gehad. Omdat schemawijzigingen altijd afkomstig zijn vanuit de maatschappij, kunnen wij je geen compensatie bieden wanneer de maatschappij een vlucht omboekt of annuleert. Daar de maatschappij je had omgeboekt naar een vlucht zonder premium economy class, gingen wij na of de maatschappij je weer kon omboeken naar een vlucht die wel premium economy class had. Daar de maatschappij je niets anders kon bieden en jij niet akkoord ging met de geboekte economy class zonder een compensatie, konden wij je alleen nog een restitutie bieden voor de tickets.​ Mocht je toch nog vragen hebben over je boeking of verdere wensen, kan je ons uiteraard contacteren via onze Messenger.​ Met vriendelijke groet,​ TaniaCheapTickets Klantenservice Zie het antwoord en hoe men de zaak verdraait! Ongevraagd is mijn ticket gecanceld terwijl ik aan heb gegeven dat niet te willen. Ik was wel akkoord gegaan met de downgrade maar wilde het teveel betaalde terug. Ze liegen alsof het gedrukt staat! En dan nog €100 moeten betalen voor het cancelen van een ticket ook. Hopelijk ziet iedereen in dat je hun site slechts moet gebruiken als zoekmachine en bij de airline je ticket boeken.

D

Dirk

26-09-2022

0

J

Joris Van Duijnhoven

05-09-2022

0

Plain tickets

I had a terrible experience today with CheapTickets.nl's customer service. I booked a flight from JHB to AMS for my mother and her friend. When trying to check in at the airport in Johannesburg, they realised that they did not have a transit visa for their layover in Heathrow. They were not aware that they needed a transit visa. I immediately reached out to CheapTickets customer service. It was 16:00 and their flight's departure was at 19:20. CheapTickets bot (by the way the only way to get in contact with CheapTickets put me in contact with an employee (EmployeeX). EmployeeX asked how he could assist in either amending the flight, or cancelling the flight for a more suitable layover destination/direct flight. EmployeeX initially responded to my messages. But after telling me they'll see what they can do, I was ignored for two hours (after following up more than once from him). I did not get a response from him again. But the chat remained active. This cost me A LOT of time. After the 2 hours I ended the chat and reached out CheapTickets customer service again. I was put in contact with EmployeeXX. EmployeeXX also said she'll help me. And that she'll have a look at my ticket. After 15 minutes, I again didn't hear back from EmployeeXX. The 3rd time, I was put into contact with EmployeeXX again. This time she said she directed the request to your specialised team. She informed me that they'll get back to me in 12 to 24 hours. . I reached out to CheapTickets team in time for the tickets to be amended/Changed. But I was ignored twice by your employees. It has been 4 days later now, I continually tried to get in contact with the employees of CheapTickets but their customer service is TERRIBLE! I would not recommend CheapTickets at all!

J

Jolet

17-08-2022

0